The Unborn

Tänkte berätta om filmen: The Unborn som jag såg för några dagar sen

HANDLING:

Det händer att själen efter en människa som har dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den...

VAD JAG TYCKER:

Jag tyckte filmen var ganska bra. Det fanns lite "konstiga" scener då och då men filmen hade en bra handling tycker jag att det var.

Filmen får 3,5 av 5 i betyg :)



Lördag

Hejsan!
Nu bloggar jag ganska sent som vanligt. Blir inte och blogga så mycket för gör annat och vill inte bosätta sig farmför datorn som många bloggare gör :P

Har inte gjort så mycket mer idag förutom att tagit det lungt och sovit. Nu är det helg så det är så skönt att kunna göra det. Får se om mamma kommer senare.
Ligger nu i sängen och kollar på reprisen av top model och käkar nöt creme och dricker cola :)



Jag och mina nöt cremer :D

Happy Halloween!

Hoppas ni får en trevli Halloween! Själv så blir det inte mycket att fira för mig. Berätta gärna vad ni ska göra på Allahelgonadagen. Skulle vara kul och höra! :)

Oj oj

Oj oj klockan är verkligen super mycket och jag måste försöka sova snart. Har haft en väldigt jobbig kväll. Jenny kom hit strax innan idol började och var här. Tråkigt nog så var jag så trött att jag sov istort sett. Men det var okej för jenny. Hon är ju så snäll! Älskar dig! <3
Synd bara att jag missade det mesta från idol. Men det gjorde inte så mycket. Var ganska tråkig tema. Las Vegas tema. Usch!
Om jag absolut vill se avsinttet får jag väl kolla på reprisen i helgen.

När jag väl börjar piggna till så får jag super ont och det håller i sig bra länge. Får mediciner som inte funkar men dom tycker jag ska ta det ialla fall. Sjukt men sant! Det var tre oxynorm. Sen får jag en till så det var 4 st sammanlagt för dom misstänker att min kropp har vant sig med styrkan att man måste höja dosen.
Ja sen tog de yttligare en stund innan värken började försvinna och jag var så jäkla pissnödig! :(
Kan inte gå på toa och ha ont. Det går verkligen inte.
Men smärtan avtog lite så det gick rätt okej sen vilket var skönt.
Sen nu har jag bara setat vid datorn. Har ganska ont i ljumsken just nu. Hoppas man kan sova ändå.
Ska bara ta någon god bit! :)

Vi hörs senare imorrn. Kommer nog sova ganska länge nu eftersom det vart så sent.

God natt på er! Sov gott mina vänner! Kram

PS: Ska skriva en recension om filmen The Unborn som jag såg i torsdags imorgon. :)

Bjuder på en lite äldre bild på Johanna som höll min sällskap i Fredags! <3

God kväll!

Har ni haft det bra idag? Jag har haft det helt okej. Sov till 12.00 och sen senare kom Johanna. Det var kul med besök och lite sällskap. :) <3

Hon drog för ca en timme sen tror jag så nu är jag ensam. Jenny kommer snart. Det blir väl och kolla på Idol. Senare ikväll kommer mamma och då ska jag väga mig. Gilllar inte det alls. Är så himla rädd att jag har gått ner i vikt. Jag får verkligen inte det.
Min värden i kroppen får inte bli sämre. Helst skulle jag behöva gå upp lite i vikt. Ska föklara varför.
Har jag dåliga värden kan man inte göra något operativt. Därför måste mina värden och vikten gå upp lite så att kroppen klarar av en operation om det behövs göras i framtiden.

Sen gör det även väldigt ont i stumpen när jag väger mig fast jag sitter.. :(

Aja jag ska vila en stund. Är skittrött! Vi hörs. Kram

God natt!

Nu ska jag snart stänga ner för att sova. Johanna kommer idag så lite sömn måste jag försöka få. Det kan ju vara trevligt om man är pigg. :)
Hoppas bara att jag kan sova. Har ont i magen igen.. Usch!

Hoppas ni sover gott i alla fall.

Kramkram

God Kväll!

Usch ligger här i sängen och svettas ovanligt mycket.. Jobbigt!!
Inte kan jag kliva in i duschen som vanligt heller.. Fan!

Aja.. Idag var det omläggning. Var till OP klockan åtta imorse. Skönt att det var tidigt men jobbigt att duscha så tidigt bara. (duschar ju alltid innan) Och inatt blödde det ur stumpen. Jag blir rädd och ringer mamma. Som kommer in. Hon hjälper att linda och stannar kvar ett bra tag efteråt. Hon är så snäll! <3
Jag fick även en insomningstablett för första gången men den kände jag inte av. Det var ju en bra tablett. Haha!

Omläggningen blev för övrigt ingen bra. Och detta ska ja ha tills på måndag. Det är bara att härda ut. Nu är det bara en vecka kvar tills stig är tillbaka hit :) (tror jag) :D

För övrigt har det inte hänt något idag. Har sovit efter omläggningen. Fått blod och nu på kvällen kollade vi på skräckfilm mamma, jag och prenilla. Den hette The unborn. Ganska bra film. Kommer nog kanske en liten recension sen so jag brukar göra. Vi käkade även tacos med kykling istället till. Det var gott men jag hade så förbannat ont i magen så jag åt bara halva. Hade självklart velat äta mer men det gick verkligen inte.
Känner nästan lite skuld för mamma hade köpt så mycket olika grejer till.. Borde jag verkligen känna det?

Aja nu ska jag väl kolla runt lite på nätet. Hade gott!

God kväll

Hejsan. Hoppas ni har det bra. Jag har det sådär. Har varit jobbigt nästan hela långa dagen. Usch! Har inte orkat med bloggen idag. Tänkte i alla fall bara skriva snabbt att jag lever och att det är jobbigt just nu. Det ska bli så skönt med omläggning imorgon. :-) idag har jag varit till sjukgymnasten och lekterapin. Har äntligen blivit klar med julklapparna tror jag. Nu ska jag bara vänta på att dom komme och att jag ska göra dem. Aja. Nu på kvällen kollade mamma, jag, sanna och jörgen på film. Vi kollade på män som hatar kvinnor. Dom hade inte sett den. Sen käkade vi tacos till. Jätte gott. Har inte ätit det på en evighet. Åt fem tacos med bröd. Fast det var mini. Hihi. Förutom stumpen så har jag haft en bra dag. Nu ska jag läsa min tidning jörgen kom med. Hade bra! Kram

God natt!

Nu måste jag ta och stänga ner datorn. Ska typ käka någo smörgås och sen sova. Har sjukgymnastik klockan 10 imorgon och jag lär ju vara helt off då. ;)
Det har börjat tagit mig en evighet att somna vilket är skit jobbigt. Det kan ta upp till 3 timmar. :O

Är det någon av er som har svårigheter? Hur gör ni då för att kunna koppla av och komma till ro? Dela gärna med er lite tips, jag är i behov av och testa lite olika metoder om det finns.
Men god natt med er! Kramkram

Män som hatar kvinnor

Jag såg filmen för några dagar sen och då jag brukar se filmer så brukar jag skriva om dem lite så jag tänkte göra likadant här.

Män som hatar kvinnor:

Handling: Filmen handlar om Journalisten Mikael Blomkvist (spelas av: Michael Nyqvist) som har blivit dömd för förtal och vill undslippa uppmärksamheten i Stockholm. Av industrimagnaten Henrik Vanger får han i uppdrag att försöka "reda ut" vad som hände med Henriks brorsdotter Harriets märkliga försvinnande sommaren 1966. Mikael får hjälp av den unga och socialt missanpassande datahackern Lisbeth Salander (spelas av Noomi Rapace). I sitt grävande efter Vangers förflutna "snubblar" det över en mörkare och blodigare historia än vad de kunnat föreställa sig..


Vad jag tycker:

Jag tycker filmen var väldigt bra. Den är ganska hemsk här och där i filmen så ni som inte har sett den och tänker se den så låt inte barn under 15 år sen den. (Åldersgränsen är även 15 år) För det kommer hemska scener ibland.
Jag rekomenderar inte filmen för "känsligare tittare".
Filmen var mycker intressant på något vis, spännande, lite hemsk då och då.

Jag ger filmen en 4,5 av 5 i betyg :)



Tisdag kl 19:15

God kväll!
Har precis käkat. Vart korv och potatismos. Inte så särskilt god mat här. Men åt lite.
En sak som jag skulle vilja ha nu är choklad. NU NU NU! Är verkligen jätte sugen. Problemet är att jag inte har något. Hehe!
Hoppas mamma kommer sen och har choklad med sig. :)

Tidigare var det möte med två kuratorer. Vi pratade lite om framitden och så. Vart ärligt talat lite snurrigt möte för kuratorerna pratade typ i munnen på varandra ibland.
Sen har jag inte gjort så mycket annat. Känner mig ganska seg och har lite ont här och var.

Nu ska jag väl glo på tv typ.. Eller kanske vila lite.

God morgon

Hejsan alla! Har ni sovit gott? Själv så har det varit sådär. Svårt att somna. Det kan ta upp till 3 timmar för mig att somna. Helt värdelöst. Aja. Har ni några planer för vad ni ska göra idag? Jag ska nog inte göra så mycket. Blir och beställa klart alla julklappar och sen är det möte i eftermiddag. Minns inte vad det ska handla om men men. Bloggar via mobilen just nu. Har ganska så ont. Då är det jobbigt att sitta vid datorn hur mycket man än vill det. Kollar på någo tävlings grej på tv. Heter nånting på Q. Haha. Men vi hörs senare. Kram så länge.

Omläggningsdag

Ja idag var det omläggning. Var riktigt jobbigt. Hela dagen gar varit skit typ. Börjar med att man inte har sovit något inatt typ. Har haft väldigt ont. Fick stesolid, och OxYnorm först och sen senare fick jag Morfin för värken vägra försvinna. Men det vart lite bättre då så jag fick sova 2-3 timmar. Sen vaknar man igen och har ont. Fick min morgonmediciner tidigare och försökte sen blunda till det var dahs för att vakna till och sen duscha.

Duschen gick förvånadsvärt okej. Jag trodde jag skulle få ont p.ga att man var så trött och blir ännu känsligare.
Efter duschen gjorde jag iordning mig för att fara till OP. Synd att Stig är borta 2 veckor.
Omläggningen blev inte så bra men jag måste berömma dem att den är bättre än var den var förut när dom andra la om. Så det är ju på bättringsvägar om man har tur :)
Efter omläggningen har jag sovit till och från då jag har kunnat. Sen har man haft ganska så ont. Hela dagen istort sett. Absolut inte roligt med värk.

aja nu tittar jag på Grannfejden och käkar lite choklad. :) Ska kolla lite Julklappar snart.
En annan bra sak är att dom har ändrat tillbaka till min styrka på mina värkmediciner jag hade förut.
En annan läkare förstod inte varför dom var ändrade så han ändrade tillbaka :D

Aja vi hörs! Puss på nosen!

God natt

Nuär det snart dags för mig att sova.. Får se hur denna natt blir. Känns verkligen inte bra i stumpen. Är lite orolig, dessutom får jag en liten press på mig att försöka somna för jag ska upp och duscha innan OP imorrn klockan 7. SUCK!
En konstig grej är att jag har börjat drömma så konstiga drömmar när jag sover. Med konstiga menar jag hemska.
Jag kan bli förföljd, nerslagen m.m.. Skit jobbigt för det känns så verkligt. Det är på såna platser som jag brukar vara eller har vart på dessutom. Vad ska man igentligen tro om det?
Någon mer som har det så om nätterna? Något liknande?

Aja nog pratat om drömmar. Blir väl och ta medicin nu. Och sen läsa lite och försöka sova.

God natt mina vänner!



Söndag!

Hejsan!
Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej :)
Har haft lite besök idag. Det är därför jag inte har bloggat innnan.  Pilla kom hit med McDonald´s. Gott gott!

Vi kollade även på filmen Män som hatar kvinnor. En himla bra film men lite äklig här och där. hehe!
När filmen närmade sitt slut kom Pappa och en till (säger inte vem det är ifall han inte vill)
Så vi umgick med dom lite också! Trevligt trevligt!

Sen vart det mer TV tittande som Top Model och pratade lite med pappa och den andra personen.
Klockan 20.00 vart det ensam mamma söker och nu sitter jag här och ser på Vem kan slå filip och fredrik och ska kanske öppna mig choklad :D

(får även blod för hade lite lågt Hb. Låg på 79)

Är lite sur över att läkarn har sänkt mina värkmediciner. Har haft ganska så ont nu inatt och idag. Det är det enda som har varit jobbigt.. :/ Gillar verkligen inte att dom sänker. Nu vill jag inte låte beroende av mediciner men vem vill ha ont? Det vill väl ingen hoppas jag.. Och jag har ju ganska så ont till och från. Aja. Dom skulle ta upp det på ronden imrogon. Jag hoppas dom gör det..



Jaag!

Usch usch

JA vilken tråkdag man har haft idag. Har haft ont till och från osv.. Har verkligen inte gjort ett dugg idag. (men det kan vara skönt det också eller vad säger ni?)

Glott på TV, allt från repriser som har gått i veckan till Körslaget och setat framför datorn. Har fortfarande Amy som favorit i körslaget. :)
Efter det så började filmen "Little miss sunshine" som var ganska bra faktist. Mamma kom även en sväng efter jobbet.

Nu har jag ätit lite och ska väl snart sova typ. Inatt ska man ju ändra om klockan så man har en timme extra och den tänker jag utnyttja med att sova :D Wohoo!
Stackars personal som jobbar natt, som får jobba en timme extra. Fast det är ju inte så mycket. :P

aja god natt med er! Hörs nångång imorrn! Hoppas ni sover gott. kramkram!


Detta stämmer ganska bra ibland tycker jag. Eller? :P

Lördag

Har inte så mycket att skriva just nu. Inget har hänt idag alls. Har ganska så tråkigt. Blir nog och vara här själv idag. Är ganska trött. Orkar inte så mycket mer. Blir väl och kolla på Paris Hilton my new BBF.
(ja BBF och inte BFF som var förut)
Hon är i storbritanien och söker vän så det blir ju: BBF = British best friend! Ni hajar va? ;)

Hörs nog senare!

God kväll!

Har ni haft en bra fredag? Det har jag faktist haft! :) Mamma kom efter lunch och då skulle jag byta rum. (man gör så imellanåt för att dom ska storstäda dom rummen man har legat i) Så nu har jag typ piss gula vägger blandat med kräk gula. (ursäkta språket men det är sant) xD

Sanna kom hit efter skolan och vi umgicks lite.
Kollade på TV som projekt runway och hanna monthana och så. Ganska bra program!
Sen tog jag mig upp och vi gick till kiosken för att köpa godis :) Och Jörgen kom hit på besök, vi gick till kiosken igen :P
Och pratade lite oså..

Sen gick Jörgen och jag ut för att hälsa på hundarna han hade i bilen. Himla kul och se dem men Eddie var mer upptagen av omgivningen än mig. Nalle hälsade lite mer på mig än Eddie. Men Eddie har inte sett mig på länge heller. Har sett Nalle mer.
Det är bra att Jörgen har en bamsebil så man får plats med båda vovvarna :P Ganska coolt att man kan fälla ner säterna så det blir ett enda stort "golv typ" (bil för typ 8-9 pers med alla säterna uppe) SÅ ni förstår hur stor den är?
Så hundarna har gott om plats när allt är nerfällt. :)

Sen gick vi upp igen och kollade på mer TV. Där efter åkte Jörgen och Sanna och jag kollade på Idol.
Det var ju rocktema och jag gillade inte någon speciellt sådär. Visst dom är ju duktiga men denna gång var det ingen som "stack ut i mängden" tyckte jag.
Hoppas bara Tove, Reza och Eric är kvar länge. Det är nog ändå mina favoriter. Dom har ju varit ganska duktiga. Vilka gillar ni?

Här kommer några bilder från dagen!

Min lillasyster!




Jag!

Några fiskar och Sanna i bakgrunden

 

Haha jag! :P (fotat av Jörgen)

Ska se på idol nu och dricka Loka!. Heja Eric, Reza och Tove!! :D

 


Fredag!

Hejsan! Hur har ni det?
Här är det okej nu. Hade det lite jobbigt imorrse men det är bättre. :)
Ja idag är det fredag och snart är det helg! Ska bli så skönt att inte ha någon tid att passa och så, att kunna få sova mycket! :D Sen är det lov nästa vecka Wohhoo!!! Bättre kan det inte bli eller hur? Fast helt bra blir det väl inte. Har ju inte lov från allt. Skolan har jag lov ifrån men måste nog plugga lite ändå. Men sen är ju allt som vanligt.

Aja. Kom ganska nyss tillbaka från skolan. Har pluggat matte. Vart inte så mycket, jobbigt och plugga när man har ont. Det är svårt att koncentrera sig. Men jag försökte så gott det gick.
Nu kollar jag på Projekt runway (stavning?) Repris men det är ett bra program.
Ska snart käka också.
Ska ni göra något roligt idag?

Kram


Bjuder på en bild på Mattias och mig (mattias från EMD) Då han var här för ca ett år sen och hälsade på här på sjukhuset! :)

(det blir ju lite roligare med bilder)

Hörs imorgon!

Ska snart stänga ner datorn för att käka och göra mig iordning för att sova. Hoppas er dag har varit bra och att ni sover gott!

Vi hörs imorgon! Kram på er!

Omläggningsdag

Ja idag har jag haft omläggning. Duschade som vanligt imorse och det var riktigt jobbigt. Hade så himla ont, allting sprängde (kändes det som) och kändes spänt.
Men det var skönt att komma till sängen igen och kunna slappna av lite.

Lite roligt var det ju. Dom på OP sa att jag skulle få komma dit nångång efter lunch och jag trodde jag skulle bli tokig. Vadå? EFTER lunch? Där låg jag blöt i sängen efter duschen. (lite av lindorna blir blöta och det är ju inget man kan torka bort) Men jag tänkte liksom aja då får jag väl ligga här blöt.
Sen strax innan 9 försöker jag blunda lite och då kommer det in en sköterska och säger att jag ska vara på OP halv 10. Fick tiden ändrad! Yeey! Himla skönt ska ni veta. :)'Så då var det bara och göra sig klar till operation då.

Omläggningen gick för övrigt bra. sov väldigt länge efter. Även dom på uppvaket sa det. Haha. sendå jag kom tillbaka till avdelningen så fick jag mina mediciner och fortsatte sova till ungefär 19.00 :P
(visst jag vaknade ju några ggr då och då men somnade snabbt om)

Mamma kom även en stund på kvällen. Sen har det inte hänt nå mer. Ska väl ta och titta på inlåst som börjar snart. Tycker det är ett bra program. Vi hörs!




Min åsikt och tanke

Har ni läst i Aftonbladet om flickan som drack sig full på handsprit på sitt dagis? Hon fick i sig 1,9 promille alkohol i blodet av det.
Efter att hon varit på sjukhus och gjort en massa olika undersökningar kom hennes mamma på att hon hade sickat sig om händerna vid flera tillfällen.
Och hennes mamma kom på att på dagiset så fanns det handdesinfektion på toaletterna som barnen tvättade sig med. Flickan måste ha druckit 20 milliliter handsprit för att ha kommit upp till den nivån i blodet.

Vad jag tycker:
Handsprit är ju en jätte bra grej men på dagis? Tycker nästan det räcker att tvätta med tvål och vatten då. Jag menar dom är ju så unga. Ska man ha handsprit på dagis så tycker jag den ska finnas på något ställe där barnen inte kommer åt den själv. Vilket jag förstår det som om att hon gjorde nu. Det är ju inte så bra att få i sig sådant (det förstår ju inte barn som ofta smakar på det mesta) och kan ju inte smaka så gott heller.
Och har man otur så kan ju det hända något riktigt illa. Nu hade dom tur att det gick bra för flickan men jag tycker verkligen dagisarna borde tänka om när det gäller sådant. Det är ju inte så svårt att flytta handspriten till en högre plats och hjälpa dem med handspriten då dom ska tvättas med det.
Det är ju för barnens bästa!

God kväll!

Oj va blogg.se va segt nu då.. Aja.. Snart har yttligare en dag gått. Har ni haft det bra idag? Jag har haft det helt okej vilket har varit skönt. Hade lite sjukgymnastik kl: 10.00 och efter det vart det lekterapi. Ni kanske börjar kunna mitt schema nu? ;) hehe nej då men iallafall. Gör ju samma sak vecka efter vecka.

Men på lekterapin kollade jag i pyssel kataloger efter lite julgrejer och sånt. Även om man kan beställa och göra julklappar. Förmodligen har jag inte råd att köpa i år  :S Jösses!!
Så det kanske får göras lite grejer? Men det kan ioch för sig vara kul det också. Blir ju ganska personligt och så. Sen är det ju tanken som räknas. Eller? :) Det tycker iallafall jag..

Sen har det inte hänt så mycket annars. Tog prover, vilat, haft besök av mamma,sanna och Jörgen.
Proverna låg ganska så okej så det blir inget blod (JIPPI)! :D
Sen vart det och käka McDonald´s nu på kvällen! Himla gott med ute mat! Hihi! Tack mamma!
När Sanna var här (då mamma var på föreläsning) så spelade vi Playstation 2. Något fotbolls spel. Sanna är en mästare och gjorde mål hela tiden. JAg förlorade verkligen hela tiden. Sen spelade vi nå Shrek spel där det inte heller gick så bra för mig. Hehe suger verkligen! :P Men det är ju bara kul att spela. Spelar inte för fulla allvar.
Nu ska jag kika runt lite här på nätet! Vi hörs! Kram!!





Jag just nu. Verkligen ofixad och dricker cola. Skönt och bara vara ibland! :)

God natt

Hejsan! Ville bara önska er en riktig god natt! Hoppas ni har haft en bra dag. Själv så kan jag säga att min har varit sådär. Men men. En ny dag imorgon. (Eller ja, det blir ju idag om man tänker rätt) stängde av datorn tidigare idag för det var jobbigt och sitta där. Så nu ska jag försöka läsa lite och sen komma till ro. Men det är inte lätt kan jag lova. God natt mina läsare! Kram

God kväll!

Hur har ni det? Hoppas ni har det bra iallafall! :)
På dagen har jag inte gjort så mycket mer än att lymfterapeuten var här. Så himla skönt med massage. Tänk om man kunde få det varje dag? Det vore något eller hur? ;)

Annars har jag baravilat, glott på tv som vanligt för att försöka få tiden att gå. Mamma har även varit här en stund idag. Hon fick en liten order att gå till kiosken att handla godis till mig. Jag har blivit galen i Kit kat och chokladen Marianne. Får jag inte det när jag behöver så blir jag nästan deprimerad. Hahah! :D Nej men det är nästan sant. Då får man försöka hitta nåt annat med choklad men helst Kit kat eller marianne.

Aja nog om svammel, ska snart sätta igång med matten. Tråkigt men det måste göras!
Börjar bli krångligt med stumpen men jag försöker göra lite iallafall. Bättre ett tal eller några än inget.
Hörs sen! Hade bra sålänge!




Tisdag

Hejsan alla därute i vårt avlånga land! :P
Hur har ni det idag? Här är det helt okej. Vart ingen skola för mig idag så jag har pluggat lite matte här idag på sjukhuset. Men det vart inte så mycket för sjukhusclownerna kom på besök oxh stannade ett tag hos mig. (det är ju MYCKET roligare med clownerna) :D
så får ta igen matten senare, det är ju viktigt.

Nu ska jag käka. Dagens lunch blev stuvade makaroner och köttbullar. Hoppas det smakar.
Sen vid ett tror jag lymfterapeuten kommer. Det ska bli himla skönt med massage!!

Vi hörs nog senare! HEj sålänge!

God natt!

Ville bara önska er en god natt! Hoppas ni sover gott!
Nu ska jag stänga ner datorn och snart göra mig iordning för att sova.
Hörs imorrn! Puss och kram

Omläggningsdag

Hejsan!
Idag var det omläggning. Som vanligt var det dusch innan och det var riktigt kämpigt. Var inte på mitt bästa humör och hade ont. Nu har jag dessutom tagit kort på grejen jag ligger på då jag duschar. Ganska obekväm grej men vad ska man göra? Annars kan jag inte duscha... :(
Och ärligt talat det är skitjobbigt för mig att duscha. Inte som för dom flesta som klär av sig och bara kliver in i duschen stående eller sitter på en dusch stol. Aja

Omläggningen var halv 9 så jag behövde inte vänta länge vilket var super skönt :) Eftersom vissa delar av lindorna blir blöta så ligger man alltså blöt i sängen. Jag hoppas det fortsätter med morgontider :D
Och omläggningen gick bra. Gissa vem det var som la om? STIIIG!! :) Yeey! Haha

Efter omläggningen har jag bara vilat. Känner fortfarande att jag är trött men ska hålla mig vaken nu.
Mamma och Sanna har även varit hit en sväng. :)
Nu sitter jag och kollar på Hells Kitchen. Ganska kul när köksmästaren (namn)? skriker. MEn det gör han väl för att det ska bli "bra" tv typ.
Känner mig även konstig i magen. Får näringsdropp och jag tror att det är orsaken. Känner alltid så när jag får droppet vilket är på måndagar och torsdagar. Men ändå så är det konstigt. Jag menar, droppet går ju inte ner i magen utan i blodet? Hmm.. Men det kanske har och göra med det som är i droppet eller något? Äh vet inte. Sköterskorna vet inte heller.





Dusch grejen jag ligger i... Höhöh!





Näringsdroppet (som ser ut som mjölk typ)

P:S Har skaffat en hotmail till bloggen nu. [email protected]

Fixat det för det kanske behövs nångång. Vem vet?

God natt!

Nu blir det dags för mig att stänga ner datorn. Ska ta mediciner vid tolv och sen göra mig iordning för att sova. Blir ju väkt klockan 7 sen igen för att göra mig iordning för att duscha. Det är ganska jobbigt. Är som tröttast då och blir grinig oc spänner mig tills det gör ont. Helt värdelöst. Ska ta kort på grejen jag ligger på nångång. (som en liggdusch som är helt oskön) :(

Men omläggningen ser jag fram emot. Hoppas bara det blir Stickan som lägger om! :)

God natt med er! Kram!!

God kväll!

Usch, har inte orkat blogga som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom inget händer så mycket här. Mamma har varit här en stund idag och Pilla kom sen. Riktigt kul att se henne! :)
Vi typ kollade på TV och pratade. Orkade inte så mycket. Höll dessutom på och somna några gånger. Hehe!

När Pilla åkte så sov jag i en timme. Kände att det behövde jag. Nu får jag dessutom blod. Hade lågt HB som låg på 79. :(
Aja. Det är ny säsong på Vem kan slå filip och fredrik som jag ska se på. Tycker det är ganska kul :) Men samtidigt går ensam mamma söker. Hmm får väl zappa eller något? Kanske.

Nu ska jag ta mina mediciner, vi hörs!

sov dags då för mig

Ska nu stänga av datorn för att försöka sova snart.. Hoppa det går. Mår sådär..
Men behöver min sömn. Pilla kommer imorrn och det vore ju roligast om man har fått lite sömn. Hehe!

Men god natt med er! Kram

Älskar er!

Tack för att ni finns när jag behöver er! Utan er vore jag ingenting!

(tack även för allt stöd jag får av er läsare, ni är underbara allihopa glöm inte det)

Min dag

Nu vart det typ samma som igår. Har inte skrivit tidigare för inget har typ hänt förutom att mamma och Jörgen var här tidigare idag. Sen har jag bara glott på T och vilat. Börjar kännas jobbigt med stumpen, haft ont och nu känns det som om att det rinner. Och vad ska jag tro? Vad kan det vara? Sårvätska? Blod?

Osäkerheten gör mig galen, rädd, nervös, orolig m.m.. Och tror jag att det blöder och är rädd för det så blir jag bara arg och irriterad på mig själv när allt har gått bra och jag har trott att något kan hända.

Aja ska väl fortsätta dricka min Cola och se på En ö i havet. En himla bra serie! :) Efter det så blir det väl Körslaget på 4an där Amys lag är bäst :P Hih!



TEAM AMY! :D

Klart?

Som vissa av er kanske vet så älskar jag att pyssla och pynta grejer som t.ex skolsaker så att dom blir mer personliga. :) (ganska tråkiga annars) Hihi!

Nu är jag klar med mitt Matte häfte. Tror jag iallafall. Kanske kommer på något mer. Men hittills är jag väldigt nöjd!
Vart en Hello kitty! :)
Har ni något förslag på något mer? Annars är det i och för sig bra som det är :P




Min fredag

Hej!
Ursäkta att jag inte har bloggat tidigare idag. Har inte orkat och haft lust men har försökt lovat mig själv att åtminstonde skriva nån rad varje dag för att jag ska kunna kolla tillbaka i mitt liv. Ja ni förstår nog.

Idag har jag varit i skolan här på sjukhuset och pluggat matte. Gick bra.

Sen vid lunch hade jag tid vid Ögonkliniken för att kolla mina ögon. Har känns som om jag har haft skräp typ. Det berodde på torrhet tyckte jag hon sa och ska nu ha ögonsalva.

Sen har mamma jenny och sanna vsrit här och vi har kollat på idol :)
Kul att du är hemma igen Jenny! Har saknat dig <3

Vart en kort inlägg om vad jag gjort idag. Mår inte så bra. Har gabska så ont. och det känns inte bra :(
Väntar nu på att idol ska börja igen. Reza var bäst ikväll!! Vilken tyckte ni?




Jag kollar synen på ögonklin.. Ser bedrövlig ut ;)

snart dags för att sova

sitter nu och äter stekta ägg. Ska snart sova. Känner mig hängig och har ont i huvudet.
God natt med er! Kram

Omläggningsdag!

Haft omläggning idag. Är lite missnöjd över hur det blev. Det var inte stig som la om såren vilket jag tycker blir bäst. :)
En jobbig grej är att dom har börjat med att jag ska duscha direkt innan och även byta säng för allt ska vara rent.
Duscha förstår jag (förut har det blivit lite enklare med tvättlappar och så för att man inte ska blöta ner stumpen och lindorna, och håret tar man i duschen. Har en rullis man kn vicka bak så att det blir som hos en frisör typ) Men jag förstår inte varför man ska byta säng också? Räcker det inte med att byta lakan inför det?

Var lite jobbigt och duscha idag. Hade ont i stumpen och dom kom in tio över sju ungefär då jag låg och sov och bara: nu ska du duscha!
Sen måste jag ha en person med mig i badrummet för att den ska lyfta upp stumpen. (det är en liggdusch) Och det blir blött i lindorna och så. Det suger att man inte ens knappt kan duscha ens själv. :(
Jag och en barnsköterska rök ihop  imorsse, hon tycker väl inte om mig nu. Hihi!
Hon tyckte b.la att en skulle hålla i stumpen och en till skulle tvätta mig. Men det gör jag förihelsike själv! :O
Men jag hade en handduk över så man inte ligger helt näck för den som håller upp stumpen. Inte mysigt..

Annars har jag bara sovit idag efter omläggningen. Jobbigt när man är missnöjd över omläggningen och måste ha det tills på måndag då det är nästa gång.
Vilket snurrigt inlägg det blev nu men aja.. Hade bra!

Min dag!

Hej bloggen!
Hur har er Onsdag varit? Hoppas inte den har varit lika jobbig som min Onsdag.har knappt haft en lugn stund utan smärta alls.
Var ner till lekterapin och satt där och bläddrade i kattaloger. Ville inte göra något annat för jag kunde inte sitta för hade så himla ont. Sen kom sjukgymnasten och ville träna men det fick vi avbryta sen för det vart för jobbigt. Hade för ont. Pappa kom hit idag och hälsade på. :) Det var trevligt. Sen har då Sanna vart här hela dageb och mamma en stund.
På eftermiddagen har jag ite gjort så mycket. Kom en människa från tandvården och vi fortsatte vår behandling.

Efter det så tjatade skötarkorna om längd och vikt. Men jag ville absolut inte eftersom det kändes jobbigt i stumpen och jag sa att det kommer att blöda det går inte att ta vikten dagen före en omläggning. Dom fortsatte att tjata och tillslut försökte jag ta vikten och naturlivis började det att blöda. Jag förstår inte att dom inte kan lyssna på mig, istället måste "saken" ske innan dom tror mig verkar det som. Värdelöst! Fast nu skulle dom skriva i pärmen att vill dom ha vikt så måste man ta det samma dag som omläggningen eller dagen efter. Det är ju bra det men jag vet inte hur många ggr jag har sagt det då dom vill ha vikt på t.ex helger. :(

Direkt efter att vi förstärkte så kom en människa från Ögon och kollade mitt öga. Det har varit jobbigt. Och det var något i ögat som hon inte visste var det var. Men jag fick bedövning i droppform i ögat och hon tog bort det.
Så är det problemet löst!
Nu har jag setat hela kvällen med en jäkla rädsla över stumpen och så. Rädd för att det ska gå igenom. :S Det är svårt för er att förstå kanske men det känns liksom som om att det rinner ibland och att kompresserna är dyngsura. Värst blir väl det då jag ska på toa innan jag ska sova. USch!
Ska snart få Stesolid mot oron. Hoppas det hjälper lite och nu ska jag käka en smörgås innan jag ska fasta.
Hej sålänge!
Värst blir väl då man ska på toa och måste spänna stumpen.

..

har inte bloggat tidigare idag för det har varit ganska jobbigt.. Sitter nu och äter (har även sanna här)
kommer skriva lite om min dag senare. Exakt nnär vet jag inte :) Så hör av mig sen!

Äntligen tillbaka in i värmen

Hejsan ni som läser!
Hur mår ni en sån här kväll. Själv så mår jag helt okej. Mådde mycket sämre innan. Då det var möte. Vill inte gå in på vad det handlade om men det var jobbigt.
Efter mötet drog mamma, Sanna, Jörgen och jag ut till Hälla för att shoppa och kolla runt lite. Var skönt att komma ut men det var väldigt kallt ute. Man kände det typ inte först men sen strax efter att man har gått halva biten så började det kännas. Hahaha stackars lilla mamma frös hela tiden! <3 :)
När vi var framme köpte jag ett par fejk UGGS (eller vad dom nu heter) Himla sköna skor må jag säga och dom lär ju hålla min fot varm i vinter :) från Din sko
Sen köpte jag toppar (ungefär som BH) och en tjocktröja med hellokitty på från H&M (presentkort från barnkliniken) TACK!
Sen vart det in på Maxi där jag köpte lite skolmaterial som pärm, mapp och stift till pennor. Och lite smått och gått!

Gud vad jag har saknat att shoppa. Man blir så glad av det! :D

Hahah och tillbaka hem var fasen inte lika trevligt. Hade halva batteriet fulladdat och det gick inte fort alls. Både mamma och Jörgen trodde förmodligen att jag skoja då jag sa att den inte gick fortare (dom var några meter framför Sanna och mig)
Och Jörgen som är kunnig på allt istort sett såg det och sa att de måste vara något fel för så sakta ska den inte gå när halva batteriet är kvar.
Så han och mamma började putta permon från hälla. Ni som har puttat en permobil vet ju hur tungt det är och dessutom från hälla som är över en kilometer... (Jörgen puttade mest och Sanna puttade några meter sista biten)
Jag måste säga till dom sen att dom måste kolla permon. För det går ju inte att ha det så. För förmodligen är det batteriet som kanske måste bytas för det blir ju dåligt med tiden och permon var ju inte ny då jag fick den.

Aja men nu är man inne i värmen. Sanna och jag tog lite varmt och dricka och alla åkte för ett tag sen.
Hade himla trevligt ändå! Tack!! <3

Bilder:



Mamma och Jörgen påväg mot Hälla





Lite av det jag köpte





Skorna jag köpte (med låg "skaft")





En tjocktröja med dragkedja och även Hello Kitty ute på ärmarna som inte syns på bilden.

Nu ska jag nog käka ocg kolla runt lite på nätet och sen läsa min Frida tidning som har kommit nu :)
Hade gott alla! Kramkram

Tisdag

Ja nu har man haft lymfassage. Hade ite det förra veckan så jag har verkligen längtat för det är så himla skönt med massage. Det tycker väl dom flesta? :)
Snart ska jag gå på möte. Har ingen lust alls så jag kommer nog istort sett sitta tyst och vänta på att mötet är slut. Jag tycker inte vi kommer någon vart med möterna och så. Men jag antar att dom kommer ta upp detdär med schenat om hur det går och jag ska vara ärlig då och säga att jag inte följer det så bra för det tänker jag inte göra.

Aja nu ska jag käka färdigt (skriver samtidigt) Hehe! Vart pizza och choklad mosse (stavning?)
Hej sålänge!

God natt!

Ja nu har man käkat lite och kollat runt på några bloggar. Dags att sova nu. God natt med er!

Detta vart min kvällsmat:
(låtsas att jag inte är med på bild haha!)

Två smörgåsar (grova) med rökt skinka och massvis med gurka och en Actimel.

(första gången jag har smakat Actimelen)

Riktigt gott!


Måndag = Omläggningsdag.

Ja, har haft omläggning idag. Det gick verkligen inte bra för min del. Hade ont redan innan. Vaknar sedan upp på uppvaket och hade ondare än ondast typ. Var inte alls kul! Jag typ grät och grät.. Och värken gav aldrig med sig heller. Var jätte trött efter narkosen men kunde inte få vila ut pga värken som höll i hela eftermiddagen i stort sett. Var bland det värsta jag har varit med om måste jag medge. Usch!
Och detta gör mig bara rädd tills nästa omgång. Men jag hoppas det inte blir så igen.

Framåt kvällen började smärtan avta för en barnsköterska hjälpte mig av med en linda och jag fick morfin (fick OxYnorm och stesolid tidigare men det hjälpte inte ett dugg)
Så himla skönt att värken avtog men sen kom nå stickande känsla och jag drog med mobilen på det stället för det är lindor över så man måste trycka hårt med fingrarna isåfall om man ska klia. Därför tog jag min handspegel och mobilen emellanåt. :)
Men det ville aldrig ge sig heller, det utvecklade sig till världens klåda. Så jag fick en tablett mot klådan och sakta men säkert började allt ge sig och jag var så himla trött. Jag sover ju oftast annars efter narkosen dirket men det gick ju inte. Då allt började ge sig så började jag äntligen slappna av och somnade tillslut och det var skönt! :)

Hehe nu hör jag något barn ute i korridoren. Är dom vakna än? :P Hihi!
Nu ska jag nog käka något. Har inte ätit på hela dagen (haft näringsdropp) jo 2 bullar har jag ätit som mamma kom med. Om du läser detta mamma, förlåt att jag var så sur. Älskar dig!

Kram på er alla!





En grej man ofta får på fingret då man b.la får morfin. Jag tror det är till för  att se puls och syresättningen. Inte helt säkert..



Apparaten! Tror det översta är syresättningen och understa är puls men somsagt inte helt säkert. :P

God natt!

Bloggar via telefonen nu. Orkar verkligen inte sätta igång datorn igen. Mår inte bra just nu. Krångel med stumpen som värk och obehag. Och det gör mig livrädd. Har precis tagit smärtstillande och mot oron. Hoppas det hjälper så man får en någorlunda natt. Det är ju trots allt omläggning sen idag och det ska bli så skönt. Önskar er en god natt! Kram till er!

God kväll!

Hej mina vänner! :)
Oj oj, Här sitter jag och gäspar. Jösses och jag har sovit istort sett hela dagen. Jag borde ju vara pigg då?
Det är därför jag inte har skrivit någonting i bloggen.
Har inte så mycket och skriva heller. Väntar nu på att mamma och Sanna ska komma tillbaka hit, dom stack iväg för att köpa mat. Blir nog från donken. Sen tror jag även dom skulle handla först.

Innan dom åkte har jag och Sanna spelat lite Tv spel. Nu har jag bytt ut Nintendo 64 till Playstation 2. Lite nyare :P heh!
Förutom att jag har sovit så tog jag prover. Dom har inte sagt svaren eller något om blod så jag antar att det ligger någrlunda bra? Eller vad ska jag tro?
Får väl fråga sen. Sen måste jag fråga om jag är slriven på OP imorrn. Ibland är jag inte det trots att jag alltid har omläggning måndag och torsdagar. Det är lite konstigt för dom föesta vet ju om det. Och jag hoppas verkligen det bli imorrn för det känns verkligen inte bra. Det känns som om det rinner ganska mycket och så har jag ont. Hoppas det är bra personal inatt. Vissa kan jag känna mig lite osäkra med. Aja får ta det sen, natten har ju inte kommit än.

Aja. Nu ska jag väl ta mina mediciner och se på Ensam mamma söker medans jag väntar.

Har ni haft en bra helg och söndag?

God natt!

Nu ska jag släcka ner och göra mig i ordning för att sova. Vart sent idag. Hehe!
Skönt att det bara är söndagen kvar och sen omläggning. för det börjar bli jobbigt men det är bara att stå ut. Usch!

Aja men god natt med er! Kram kram

Film recension

De bortglömda
Orginal titel: Aparecidos (spansk språk)
Åldersgräns: 15 år
Spel tid: 1 timme och 44 minuter.
Genre: Skräck

Handling:
Bortglömda handlar om syskonen Malena och Pablo som hittar en gåtfull dagbok som berättar om fruktansvärda mord som skedde på ett avlägset hotell för ca 20 år sen. Ju närmare det kommer sanningen, desto mer börjar det förflutna hemsöka deras värld. När det plötsligt börjar känna igen detaljer från deras barndom, förvandlas deras sökande till en flykt för livet. De bortglömda har inte förlåtit de levande för det fruktansvärda det utsattes för och nu är det ute efter hämnd.

Vad jag tyckte om filmen:
Jag tyckte filmen var ganska bra men den kan vara lite svår att förstå.
Från skala 1 (som är dåligt) och 5 (som är bra)
Skulle kunna ge den en 4 men ger den 3,5 för att den var lte svår att förstå.






TACCK FÖR EN TREVLIG KVÄLL MAMMA, SANNA OCH JÖRGEN! <3

Film dags!

Nu blir det film med Mamma, Sanna och Jörgen! Skoj!
Det blir filmen Det bortglömda. Någon som har sett den?





Tävling hos Kan Dee Shop!

Ville mest bara länka och berätta om www.kandeeshop.se där det är en tjej som designar motiv på kläder som t.ex T-shirtar, långärmade tröjor och så. Jätte fina kläder och hon har även en tävling just nu som avslutas 16/9 då man kan vinna ett plagg. Passa på vett jag! :)

Lördag!

Kollar på reprisen av Svenska Hollywoodfruar eller vad det nu heter. Har inte mycket att skriva just nu.
Har typ sovit hela förmiddagen och sen bara glott på TV. Blir nog och tillbringa dagen med att göra det. Ska ni göra något roligt ikväll?

Kram!

God natt!

Nu är det dags för mig att stänga av datorn för att läsa lite! Kommer sova bort hela förmiddagen förmodligen sen men det är ju bara skönt :)
Älskar helger för att man får sova länge och vara vaken länge ;) hihi!
Nu ska jag ta nå medicin mot magen. (tror det är nå som lugnar magen lite typ) För det känns nästan som om jag har magkatarr och det har jag inte tid med nu.
Räcker med stumpen som är krånglig. Usch!
God natt med er! Sov så gott!
Kram





Godis!

Mitt godis woho, som jag käkar till Idol :P
Mums!! :P Men vad ska jag börja med ;) Hmm?








En bild på en rolig min av mig och en fin min av Sanna!

Nä nu ska vi fortsätta se på Idol! Erik sjunger ju snart! <3
Både Sanna och jag GILLAR HONOM!!

Min dag!

God kväll!
Hur har ni det en sån här fin fredagskväll? Här är det ganska okej. Börjar få ont så ska snart upp i sängen och käka en massa godis och se på IDOL! Mumma!! :)
Tidigare idag var mamma och jag till skolan för att hämta material (äntligen) vi åkte hem tidigare från skolan för vi fick det ^^.
Eller hem och hem, till sjukhuset. Sen har jag mest tagit det lungt och vilat i sängen. Sanna kom hit efter skolan. Hon spelade TVspel så fint medans jag typ halv sov. Jörgen kom även senare :) Trevligt, dom spelade  TV spel han och Sanna. Hihi!

Senare på kvällen drog Sanna och jag till skiljebo för att handla godis. Mamma har kommit hit nu också. Det är ju kul.
Vart lite kortfattat om min dag. Nu ska jag upp i sängen och heja på Erik Grönwall! <3 Vem hejar ni på?
Hej sålänge





ERIK!!

God morgon!

Sitter här och käkar min frukost som består av en smörgås med rökt skinka och gurka på och dricker apelsin juice. Börjar bli lite stressad för jag ska snart till skolan om ca en timme. Ska fixa mig lite mer b.la. Aja jag får skynda mig så gott  det går. Hoppas även mamma kommer snart som ska följa med och vara min ledsagare typ :P hehe
vet inte hur länge jag stannar men de får man ta sen, huvudsaken jag får mina material.
Hejsvejs!



jag förtillfället typ

God kväll!

Skriver ganska sent nu för har inte orkat. Känner mig verkligen super seg idag.
Men ialla fall. Idag var det ju omläggning. Fick komma dit 10.15 fast dom hade sagt mellan 9- 9:30. Aja huvudsaken jag skule dit idag så är jag ganska nöjd ;)
Omläggningen gick bra. Känns dock väldigt ömt nu i stumpen. :( Men det går över..

På uppvaket fick jag en till blodpåse. Ganska konstigt för mitt värde låg ju bra för att "vara" jag :P Låg på 96 tror jag det var innan jag fick en till påse. Visst det är lite lågt för man ligger oftast över hundra som en frisk person men 96 är ganska bra för mig.
Även folket på avdelningen här vart lite förvånde att jag fick en till påse. Men det är ju inget som skadar i och för sig. Blod är ju bra för kroppen
Nu till kvällen var mamma och Jörgen här. Det var trevligt :) Vi kollade på TV och pratade lite.

Hoppas det går och sova inatt. Jag sov till strax efter 19.00 men är ganska trött iallafall. :P Hehe!
Hoppas det är bra med er! Kram

Suck..

Va till OP och dom ba det har skett ett litet missförstånd. (fast dom hade sagt att vi skulle vara där mellan 9 och halv tio) ?
Jaja det var bara och fara tillbaka till avdelningen. Nu ska jag vara där om en halvtimme. Alltså typ kvart över. Suck! Gillar inte att det är såhär och det har hänt förut. Men men. Gör ett nytt försök sen då ;)

Snart dags!

Snart far jag till OP för omläggning. Hoppas det blir bra nu när helgen snart kommer och så! :) *håll tummarna*!
Hör av mig senare för jag kommer nog sova en del efter narkosen eftersom man blir trött. Kram

God natt!

Nu måste jag försöka sova. Har omläggning idag nångång och det ska bli skönt :)
Önskar er en god  natt! :) <3 Kram

God kväll!

Hur har ni det?
Här är det bra förutom stumpen. Känns att det är dags för omläggning och det ska bli skönt. Finns även med på OP listan :)
Ikväll hade jag lite dåligt blodvärde. Låg mellan 70-80. Exakt minns jag inte. Men har iallafall fått 2 påsar blod och nu får jag desferal (stavning?) Det är mot järnet i kroppen. Exakt vad den gör har jag inte koll på.
Men men.
Har haft en ganska bra dag idag. Sanna kom efter att ha gått på stan. Vi har spelat lite TV spel som boog and elliot och kollat på TV och så. Tagit det lungt! :)

Har ni haft en bra dag?
Aja nu ska jag nog käka något innan man ska fasta. Men vad? Finns inte så många olika valmöjligheter och jag har en timme på mig kvar. :/ Hmm?
Aja kommer nog på något snart.. Kanske

Hörs sen! Kram




Boog och Elliot på bild :)

Onsdag!

Hej!
Nu har jag precis käkat. Var klyftpotatis, nötbiff och nå sås till. Var ganska gott för att vara sjukhusets mat. :)
Innan dess var jag nere på sjukgymnastiken (i gympasalen) och tränade lite. Vart ben och armar. träning alltså :P Hehe! Va ganska kul men jag var lite tveksamt till det innan för hade ont. Men det gick bra.

Efter det så var jag på lekterapin en liten stund. Kollade VLT och drack te. Vanligtvis så pysslar jag men orkade inte det. (eller snarare så visste jag inte vad jag skulle göra) Heh!
Mamma kom även dit. Sen gick hon och hämtade Nalle så jag fick träffa han ute på lekterapins gård. Han var så himla glad över att få vara med och sen träffa mig. Fick en massa blöta pussar :D Hihi! Världens underbaraste hund typ!

Fast ute var det inte så skönt. Blåser ganska mycket här. Men lite skönt var det ändå. Jag drack ju te innan så jag var lite varm innan jag kom ut. Sen fick personalen på lekterapin se NAlle och dom tyckte han va fin :)

Lite bilder jag tog med mobilen:


1a: Nalle




2a: Lite av lekterapins gård (lekstuga på bilden)




3e: en ljus bild på nalle.




4e: en till ljus bild





5e: Lite av sjukhuset och himmelen

GoD nAtT!

Ville bara önska er som fortfarande är vakna en god natt!
(nu ska det inte låtas som om jag har en milion läsare, har några styckna och det är kul) :)

Hoppas ni sover gott! Jag måste iallafall försöka. Har sjukgymnastik kl 10 imorrn. Hoppas jag inte drömmer lika mycket mardrömmar som jag gjorde förra natten. Vaknade gämt typ. Usch! hehe!
Men god natt! Sweet dreams!

Ont och obehagligt :(

Hejsan!
Hur har ni det en sånhär tisdagskväll? Själv så har jag det ganska jobbigt. Har ganska ont och stumpen känns ovanligt svullen. Jätte jobbigt!
Sanna kom till mig vid halv fem och åkte nu vid 22.00 så jag har haft henne på besök idag. Trevligt!
Vi har typ kollat på TV, setat vid datorn. (hon testade b.la att spela spore) :) Sånt som jag brukar göra.

Jag kollade en blogg och hittade en rolig grej som hon hade skrivit om. Nämligen sidan: en.akinator.com det är en "gubbe" som listar ut vilken kändis man "tänker" på. Haha den listade t.om ut Bert Karlsson och Hello Kitty b.la xD
Ganska roligt i början när man testar och man vill nästan testa om och om igen och kolla om den kommer på alla möjliga olika. Testa på ni. Dock är det på engelska så man bör ju vara lite kunnig.




Så ser "gubben" ut. Typ lite alladin liknande? :P

Aja. Nu ska jag väl käka lite snart. Börjar bli hungrig.
(tråkigt inlägg)

Aja.. Bye sålänge!

Tisdag

God eftermiddag!
Hur har ni det? Här är det okej. Har varit jobbigt tidigare idag så jag har inte tagit mig iväg till skolan. Men jag måste försöka göra det snart. Vikigt med studier och jag vill ju ha material så jag kan göra något.
Sen vill dom även att jag ska komma helst en gång i veckan för att vara inskriven i skolan. Kanske blir utsparkad annars? Vad vet jag?
Nej men enligt ***** här på sjukhuset så vill dom det, att jag ska komma iallafall en gång i veckan. Det är inte som när jag gick på rudbeck.
Då var jag aldrig där utan läste bara svenska på distans och hade en väldigt bra mail kontakt. Men samtidigt förstår jag det här också att dom vill det. Folk är ju lite olika och vill olika saker.

Aja. Annars har jag inte gjort något idag. Ska försöka ta mig upp senare (om allt känns bra) om det så bara blir en kortis. Det är ganska viktigt.
Sjukhusclownerna var här och gjorde en liten pjäs :D Hahaha skojsigt. det var väl det enda som hände ;)




Doktor musik och Vimsan! :)

Hejsan!

HeJsAn! :)
Ursäkta att jag skriver sent. Eller ursäkta? det är min blogg, ska inte be om ursäkt :P Hehe!
Hade omläggning idag och fick komma in först (alltså klockan 8) Himla skönt. Haha det var lite roligt imorse då sköterskorna kom in och sa att det var dags. Jag drömde inatt att jag hade haft omläggning så jag var tvungen och tänka till nu på morgonen. Så det kan bli.

Men omläggningen gick bra men är missnöjd över lindningen. Vart ganska löst lindat och det är jobbigt då man ska sitta för det känns som om allt bara rasar ner och vill tryckas ut ur mina sår. Skit jobbigt för det gör jätte ont då. :S
Anledningen till att jag inte har skrivit tidigare är att jag dels har sovit efter narkosen, sen när jag började vakna till kom Sanna (min lillasyster) Så hon hade datorn en stund medans jag kollade på tv.
Kände inte för att ha datorn tidigare heller. Sanna är fortfarande kvar men ser på tv. Väntar på att mamma ska hämta henne nu när hon har slutat. Hon kommer väl snart.
Annars blir det väl inte mycket nu ikväll. Blir och kolla datorn och läsa lite och försöka sova om jag inte ska äta något då.
Det är ju skola imorrn. Hoppas jag kommer upp. Just nu känns det väldigt tveksamt :S
Aja. Blir nog mitt sista inlägg för idag.

Säger god natt nu: GOD NATT! :) Hoppas ni får sova gott! Kram

God natt!

Hejsan!
Har ni haft en bra kanelbullens dag och ätit många bullar? :)
För mig har det varit helt okej och det har varit skönt. Träffade på johanna här på sjukhuset, hon hälsade på ******* som ligger inne.
(nämner inte namn för personen kanske inte vill det)

Senare kom jöregn på besök hit. Har inte sett han på evigheter och vart väldigt överaskad när han dök upp. Men det var super kul att han kom :)
Pappa kom senare en stund och höll mig sällskap vilket också var trevligt :)
Kollade på tv och pratade lite. Vart en dokumentär om personer som hade överdrivet stora bröst. Den hette världens största bröst och jag (eller nåt sånt) Nån mer som såg den?
Efter det så kollade vi på Topmodel (pappa fick se det för jag ville det) haha!
Sen åkte han och jag kollade på ensam mamma söker.

Senare kom mamma upp en snabbis. Hon hade med sig en kanelbulle :D Hihi!

Nu fick  ni min kväll i detalj typ! Haha! Men det gör väl inget? Nu ska jag iallafall typ stänga av datorn och äte lite, läsa och sen sova. HAr omläggning imorrn och blir förmodligen den första som får åka in på OP  om inget händer nån annan akut alltså :) (det är skönt att vara först)

Aja ha det bra alla och god natt! Kramkram

Söndag!

God efter middag!
Hur mår ni? Här är det ganska okej. Börjar kännas nu i stumpen att man behöver omläggning och det känns inte så mysigt kan jag säga. Är även ganska så trött. Somnade nångång efter 4 inatt och vaknade tidigt. Jag kunde inte sova längre heller för hade ont så det förstörde det hela. Usch!

Aja annars har det inte hänt något idag. HAr kollat på reprisen av idol som har gått i veckan och bara tagit det lungt.
Ska snart ta prover och jag hoppas dom ligger någorlunda bra. Tror pappa kommer senare också. :)
Nu ska jag kolla vidare på datorn.
Hade gott! Kram

God natt!

Nu ska jag snart stänga av datorn.
Min kväll har varit bra. När mamma slutade jobbet kom hon hit och vi hade  en liten pizza kväll eller vad man nu ska kalla det med en annan patient och hennes mamma och nåntill. Var jätte trevligt! :)

Innan dess så har jag sovit på eftermiddagen fram till kvällen. Har varit trött. Sen vart det och kolla på säsongstarten av Körslaget. Amy Diamond var bäst ikväll tycker jag. Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Nu blir det väl och stänga av datorn och se klart på Vinnare och förlorare som går på 4an och sen kanske sova.
Blir väl och sova bort hela förmiddagen imorrn igen! Haha!

Aja men god natt med er! Kramkram

En redigerad bild på mig! :)

Lördag

Hejsan!
Som jag sa i inlägget "god natt" så sov jag bort hela förmiddagen. Inte konstigt i och för sig för att vara jag men men. Haha!
Vaknade ganska tidigt först för jag hade ont och fick mina mediciner sen somnade jag om.
Annars har inget hänt idag. Kollat på TV och kollar nu på Svenska hollywood fruar (repris) Programmet är så himla roligt! Haha! Den ena är faktist från Västerås. Coolt va? ;)

Ikväll när mamma slutar på jobbet så blir det pizza kväll här på sjukhuset med en annan patient och hennes mamma som vi har fått bra kontakt med. Det ska bli kul! :)

Aja nu ska jag fortsätta se på TV och sen vila förmodligen. Börjar bli trött.
Hörs sen!

God natt!

Nu ska jag släcka ner och sova. Ville bara önska er godnatt! Kanske finns någon nattuggla som läser bloggen! hihi nej då!
Hoppas ni sover gott eller har sovit gott (ni som läser det senare)


Just ja och en annan sak. Det är några/någon som spammar om en blogg som heter jjuno.blogg.se hela tiden. Menar inget illa men jag börjar bli väldigt trött på att få spam om den bloggen. Hon skriver bloggen jätte bra. Kul att ni/du verkar gilla hennes blogg men det är inget för mig. Hoppas ni/du slutar spamma om bloggen nu för nu har jag nämt den i bloggen som jag antar att den som spammar vill att jag ska göra. Uppfattat?

Själv så tycker jag att det är roligare att få mer läsare utan att hålla på och spamma som många gör nu för tiden.

Nu så ska jag sova, kommer förmodligen sova bort hela förmiddagen och kanske lunch imorrn. Hihi!! God natt med er! KRAMIS!

God Kväll!

Hejsan!
Haft en bra kväll?
Jag fick tillbringa min kväll i sängen. Min syster var hit och hälsade på. Kul med besök för annars hade jag legat där själv och inte kommit upp för det har varit jobbigt.

Min syster överraskade mig när hon kom, visste inte om det alls och hon hade gått från sin skola. Och det är en bit. Hihi! :)
Så hon var här då. Vi typ gjorde inte så mycket. Vart lite prat, kollade på tv som Australiens next topmodel, Hanna Montana på eftermiddagen. Spelade Mario Cart på Nintendo 64. Hähä gammalt va?
Sen vart det mer tv tittande som Lilla melodifestivalen och Idol direkt efter det.
Framåt kvällen började jag även få ont och det verkar inte vilja ge sig riktigt. Usch usch!

På Idol så var det kul att Camilla fick en andra chans (hon som gjorde bort sig lite igår) Men tråkigt att hon valde att göra om Halleluja som är en lugn låt till shlager. Visst jag gillar shlager musik men hon förstörde låten lite. Förstår inte varför hon valde att gör shlager igen när hon fick kritik för det förra gången? Hm!
Så hon fick lite kritik igen... Hehe!
Men jag tycker fortfarande Tove och Eric är dom bästa. Blir nog dom jag kommer heja på. Vilka tycker ni är bäst?

Sanna åkte nyligen hem så nu är jag ensam.
Ska väl ta det lungt och försöka konsentrera mig på nåt annat och inte min smärta men de är så otroligt svårt. Så jobbigt när folk säger. "jag förstår dig". Hur kan dom göra det? Det enda dom kan göra är att försöka tänka sig i situationen men har svårt och tro att dom förstår mig. Hm!

Nu vart det kanske ett snurrigt inlägg om allt möjligt. Hehe!

Äntligen FREDAG!

Ja rubriken säger det mesta. Skönt med fredag och helg utan nån som ska bestämma vad man ska göra och så. yääy!!  Haha!

Jaja, idag var jag ner till skolan en sväng (sjukhusskolan) Hade ont då så jag tog mig ner i sängen. Det gick ju det också. var där i ca en timme och pluggade matte.
Sen var det bara att ta sig upp till avdelningen där jag inte har gjort ett endaste dugg. Är så trött så jag har bara legat i sängen. Mamma kom hit också men åkte för ca en timme sen för hon skulle jobba. :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska nog vila en stund och sen måste jag försöka vinna över min rädsla över detdär obehagliga jag känner i stumpen. (alltså jag ska försöka ta mig upp men är så jäkla rädd över att det ska blöda igenom)
Blir nog att hålla sig inom sjukhusets "väggar" när det känns såhär. Det är ju lite tryggare även om det känns jobbigt.
Skulle vilja ta mig till kiosken och köpa lite godis inför idol ikväll.
Men det ska jag försöka med senare. Nu ska jag kika runt på nätet.

Såg någon föressten igår på idol då Camilla trodde hon hade gått vidare men det var Karlolina?
Gud jag tyckte så synd om Camilla, det måste ha varit så pinsamt för henne. Hon måste ju ha tyckt det va jätte pinsamt!

Här är klippet för er som inte sett och för er som vill se igen!


 

Men vi hörs senare!

Min vän Carro fyller 20 år idag. Grattis vännen! <3


Lika bra att säga god natt då :(

Usch. Måste stänga ner datorn om 20 minuter. Jag verkligen HATAR det!! HATA HATA HATA!
Sköterskan ba: ja ska du ha nånting och äta innan du ska släcka och sova? 20 minuter kvar. Vadå sova? det står inte att jag ska sova på schemat.
Det står bara att jag ska stänga av TVn och datorb. Vad tror hon?!
Aldrig!!

Jag ska vara vaken sen vad jag ska göra är en annan femma.. Läsa typ eller något. Punkt slut!

(förlåt att jag skriver av min agression här men jag blir så arg)
Och dom fattar ju ingenting. Känner mig som värsta bebisen som måste sova och jag kan inte ha kontakt med vissa av minna vänner då heller knappt. :/ Det suger!

Ja det var allt från mig. Idol börjar nu igen så ska kolla på det. God natt med er!

Kramkram  



Omläggningsdag!

God kväll! Sen uppdatering, jag vet. Det beror på att jag har haft omläggning idag. Åkte till OP klockan 10.00 och innan dess så sov jag.
Allting gick bra på operation vad jag vet och det är ju skönt :) Lindningen vart också helt okej.

Innan jag åkte till OP så skulle jag på toa. Jag grät och var ledsen över att det gjorde ont och kändes så obehagligt. Jag trodde det skulle börja blöda. Och sköterskan ba "nej då. Det har gått så bra innan så"

Ska visa vår lilla konverastion:
Jag: Vadå bra? Det har ju blödit förut då jag gick på toa!
Hon: Närdå? Där borta? Och pekar mot andra avdelningens håll.
Jag: Nej här för nån dag sen.
Hon: Men då kan inte jag ha haft dig?
Jag: Jo det var nåndag sen, du hade mig och det var nån från rersuch enheten som var här och hjälpte mig då.
Hon: jaha.. Men det har hon inte sagt något till mig om! Då förstår jag din rädsla vännen.

Och sköterskan och jag blev lite sura. Hon från dendär enheten hade inte sagt nånting om min blödning till något och blöder jag en minsta lilla från stumpen så ska den sköterska som ha mig veta om det vilket jag trodde hon skulle säga till min sjuksköterska jag hade då. Det MÅSTE berättas direkt typ! Men men...
Hoppas bara det inte börjar blöda som det gjorde i tisdags. Hoppas alltså att han har gjort det "tätare" eller vad man nu ska säga.
Efter omläggningen hade jag inte så jätte ont vilket känns super. Då kunde man lixom slappna av mer och sen sova.
Fast jag vaknade sen och hade skit ont i rumpan och svans kotan. Jag har ju luftmadrass och det visade sig att sköterskan inte satt på pumpen som håller igång madrassen så däa låg jag med världens träsmak i baken. Ajaj! Hehe!

Det var typ min dag hittills.

RSS 2.0