Gör eget maskros te!

Jag har provat på att göra eget maskros te som jag dessutom har provat att dricka idag nu på morgonen. Tillsatte med honung för att söta upp te't lite.
 
Om maskrosen:
Medicin:

Förr i tiden använde man den om man hade ont i muskler eller leder. Genom att koka upp maskrosblommorna (endast den gula blomman, inget grönt alls!) sila bort vattnet, hälla i blommorna i olja (½ dl blommor till 5 dl oliv eller rapsolja)

Den anses även vara urindrivande och avgiftande.

Plocka maskrosor och skölj av dem ordentligt med vatten. Krama maskrosblommorna i handen med en bit hushållspapper, så det suger upp det värsta vattnet från blommorna.
 
 
Klipp sedan bort skjälken från blommorna.
 

Låt sedan blommorna få torka mellan 5-7 dagar i en handduk. 
När det sedan har torkat så rensar man bort allt det gröna från blommorna så enbart det gula finns kvar. 
 När det är gjort kan man här välja om man ska tillsätta något mer i sitt te eller om man enbart vill ha maskros. Jag valde enbart maskros (tillsatte bara honung för att söta det lite) och förvarar det i en burk.
 


Hur du gör din kopp te:
Ta ungefär 1tsk maskros i din te"boll" till 2dl nykokt vatten.
Låt stå och dra i ca 5-10 minuter. Tillsätt socker eller honung om du vill ha lite sötare smak. 
Sedan är det bara att dricka! Lillasyster 19år idag! ♡

Idag för 19 år sedan var en mycket speciell dag. Då kom min fina lillasyster till världen! 
Grattis syster på din födelsedag!! 
Pysslat!

Pysslat under eftermiddagen och kvällen. 
Tänkte visa vad jag grejat med samt skriva hur jag gjorde.

Det jag använde mig utav:
• Servett
• Penslar
• Decoupagelim
• Vit färg
• Vanligt vitt papper
• En bruk (jag hade en gammal chai latte burk)
• Sax

Instruktioner:
1. Jag började med att klippa till en lagom stor bit ur det vita pappret, så det går runt hela burken. Meningen är att pappret ska täcka ordinarie utseendet på burken.
2. Jag lackade sedan på pappret med decoupagelimmet.3. Därefter målade jag med vit färg. För jag ville få den där målade känslan på burken. Färgen jämnade även ut lite kanter som blev till av pappret.
 Låt torka ordentligt!


4. Ta sedan valfri servett och lacka sedan på den med decoupagelimmet.
När jag pysslar med decoupage så gör jag i dessa steg:
• Jag lackar först ytan där servetten ska sitta, och fäster den sedan innan lacket har torkat. Försöker släta ut dem värsta luftbubblorna så gott det går.
Låter torka!
• Sedan lackar jag ett lager på hela servetten plus ytan servetten ligger på, även om servetten inte alltid täcker hela ytan. Annars är risken att det ser glansigt ut på servetten men matt runt om servetten. 
Låter torka igen!
• Sedan lackar jag en gång till som punkten ovan. Dvs hela ytan där servetten är. Och låter torka sedan!


Sedan är min burk klar! 
Blev rätt nöjd över den. Det är kul att återbruka och piffa sådant som egentligen är slut och ska kastas. Denna burk har det som sagt varit Chai latte pulver i. Tänkte nu använda och ha mitt löste i. Det ligger bara i en påse just nu nämligen. 

Hoppas fler finner inspiration att göra om saker och ting till användbara saker igen. 

Min gårdag!

Oj oj oj! Jag är så trött! Vaknade för strax över 1h sedan.
Troligen trött efter fredagen och lördagens City Festival. Det är så mycket folk och olika ljud, vilket gör mig trött. Men det är skoj ändå!
Igår kom assistenten hit vid 11:00. Det är egentligen mammas helg, men assistenten jobbar extra lördagen och mamma har idag söndag som vanligt.
När assistenten kom så bokade jag taxi på direkten. Hade inte gjort det tidigare vid klockan 08:00 vilket jag annars brukar.
Hade 5:e plats i kö men tillslut kom jag fram och fick taxi bokad 15:20 in till stan (centralen) och 19:00 hem.
Käkade sedan frukost och gjorde mig iordning för att åka. Lindade benstumpen, sminkade mig och borstade hår och tänder. 
Ca 30minuter innan taxin skulle komma tog jag mig ut för att vänta på den. 15:20 åkte jag och assistenten mot stan. 
Postade först ett paket som jag har sålt, sedan tog vi ut pengar till marknaden vi skulle på. Ifall vi hittar något där att köpa, där efter gick vi mot stan till själva festivalen. Vi började med att gå runt och kika lite bland stånden. Dels kilade vi på vad som finns att äta för både jag och assistenten började bli hungriga. Jag ville helst inte ha langos eftersom jag åt det på fredagen med Carro och hennes kille.
Känns som de blir för mycket då. 
Vi hittade sedan gatukök där man kunde köpa Souvas som är liknande kebab men på rökt renskav. Det får man i gott bröd tillsammans med isbergssallad och dressing. Det är jätte gott!


Sedan gick vi runt bland marknaden. Vi köpte donuts till fika senare. 
Jag hittade även en liten ryggsäck och ett mobilskal som jag köpte.
 
100kr

99kr


Är jätte nöjd över mitt lilla köp. Jag och assistenten var klar på marknaden redan långt innan taxin skulle komma. Så vi gick även in till Hemmakväll där vi köpte godis och så gick vi in till ICA där jag handlade lite också. Som kattmat och lite sånt.
Sedan gick vi sakta mot centralen för att vänta på taxin hem. Köpte en glass på Pressbyrån och satte mig utanför för att titta på folk.

Klockan 19:10 kom taxin. Lite sen men sedan åkte vi hemåt. 
Dock skulle vi samåka med någon som chauffören inte hittade på. Han kom till någon adress som han trodde var rätt men ingen kändes igen med det namnet. Så han åkte därifrån.
Hoppas bara det var rätt adress han var på, så människan inte stod någon annanstans och väntade på taxi som aldrig kom nu. Haha!

Väl hemma så kikade vi på sommarkrysset. Spolade katetern och sedan stretchade mitt friska ben. Blir så stel när jag har setat uppe i rullstolen, så det är skönt. Strax efter 23:00 igår så åkte assistenten hem för dagen. 
Haft en toppen lördag! Men idag är jag trött, men det är det värt! 


Fredag, natti natt!

Omläggning idag 08:30. Var uppe lite senare, men inte gjorde det mig något för då slipper jag vänta i förberedelserummet. Nu fick dem vänta på mig istället, vilket dem även gjorde.
Omläggningen gick bra, jag hade heller inte så ont efter. Vilket var riktigt skönt!
Det gjorde att jag kunde åka till avdelningen relativt tidigt.

När jag kom till avdelningen bad jag personalen låsa upp garderoben där mina värdesaker ligger undertiden då jag är på omläggning.
Behövde höra av mig till en vän, då vi planerade att gå på Västerås cityfestival. Men nyckeln till garderoben var spårlöst borta, trots att dagpersonalen sa att dem lagt den i nyckelskåpet inne hos sköterskorna där den ska hänga när något är inlåst.
Men hade dem hängt den tidigare där så hade den ju hängt där. Så jag misstänker att sköterskan som jobbade dag bara har fått för sig att hon har hängt in den där, men att den har legat i fickan hela tiden. Och på kvällen jobbade ju andra människor.
Jour vaktmästaren fick kallas till avdelningen så han kunde bryta upp låset på garderoben. I väntan på honom gjorde jag mig iordning i hopp och tro att jag skulle komma iväg ändå till festivalen.
Han fick upp låset sedan och jag fick ut mina grejer och kunde äntligen kontakta min vän Carro. 
Vi bestämde oss för att ses nere på stan för att gå en stund. Hennes kille var med vilket var jätte trevligt! Första gången tror jag som vi umgås alla tre.
Carro och henens kille bjöd på langos vilket är super gott tycker jag. Speciellt när det är gräddfil, ost och skinka. Även den med ananas är god. Det är ju visserligen samma grejer på + ananasen. Dock är ju langos otroligt mättande! Så fick kasta ca 1/3 - 1/4 för det tog verkligen stopp. 
Tack snälla för maten till er två! (Jag vet att du läser min blogg ibland) 
Vi fortsatte sedan att gå runt lite. Men var svårt att ta sig fram för det var så mycket folk. Och folk verkar ha svårt att se sig för när dem går. 
Kanske skulle köra samma metod själv? 

Jag hittade inget nu när jag var på festivalen. Men ska ner imorgon igen så då ska jag kika närmare på b.la en väska jag såg lite snabbt nu.


Karusellområdet jag tog kort på när jag gick sakta mot Centralstationen dit taxin skulle komma. Gör sig inte rättvis på bild men det är så fint när alla lampor lyser upp området!

Taxin var bokad 21:15. Var vid centralen redan strax innan 21:00. 
Fick se mycket skumt folk där. Så sällan jag är på centralen men det känns som det är ett ställe där många påverkade är? 
Någon låg på asfalten som polisen kom och hämtade sedan. 
Hade precis tagit mig in på stationen då för kändes "obekvämt" utanför. Men inne var de ju skumt med. Någon gick med tom blick och skrattade för sig själv.
Så jag hängde inne på Pressbyrån för där kändes det tryggast, men jag fick mig en tankeställare. Dem som jobbar där måste nog få se och höra mycket. Det var dem som hade tillkallat Polis.
Tack och lov var taxin tidig så jag köpte en Proviva dryck (var fortfarande mätt efter langosen) och gick ut till taxin.

Nu ser jag på Medium och ska väl strax sova. Imorgon är en ny dag och jag ska till festivalen som sagt igen är tanken. 
Natti natt! 


Torsdagen i rader..

Min dag startade redan klockan 09:30 av att mamma väckte mig. Jag bad henne göra det så att jag var vaken och klar för att göra mig iordning då assistenten kom vid tio. 
Idag behövde vi starta vid den tiden istället för 11:00 som vi egentligen har schema på. Jag hade tid att passa till tandläkaren 12:40 och skulle aldrig ha hunnit annars. 
Hon kom vid tio och vi började att linda benet på en gång. Efter det käkade jag frukost, borstade tänder och håret. Sedan var det dags att börja ta sig ut för att vänta på taxin. 
12:00 kom den och vi åkte raka vägen till Bäckby Folktandvården där jag nu tillhör. Med tanke på att vi var lite tidiga, så sprang vi till Bäckby centrum som ligger alldeles bredvid. Postade lite brev och så gick vi snabbt in på ICA för att köpa dricka. Jag ville prova Loka "Likes candy" serien. Köpte den med hallon/lakrits skalle smak. 
 
Lånad bild från gotterian
 
Jag tyckte väl den var sådär, den var okej. Men inget jag skulle säga en dag: "Åh vad jag är sugen på Loka med godis smak!" 
Visst, den smakar Hallon/lakrits skalle men väldigt väldigt svag smak. Fick även smaka ur assistentens som köpte den med svampar. Det var samma där. Väldigt svag smak. Vet inte om kolsyran gör att smaken dämpas på något vis? 
Har ni smakat någon eller t.om kanske alla? 
 
Efter ICA besöket gick vi tillbaka till Folktandvården för att "checka in" och vänta på att bli uppropad. 
 
 
Vi började med att röntga alla tänder på mig. Sedan fick jag lite putshjälp och sedan flour behandling. Tycker verkligen den där flourbehandlingen smakar apa. Dessutom är färgen typ gul så det gör att tänderna ser väldigt ovårdade ut sålänge flouret sitter på tänderna. Haha! 
Jag sa även till min tandläkare att hon måste skriva remiss så jag får komma till tandvården vid sjukhuset istället för Bäckby. Det har funkat så bra hittills då jag har fått gå här vid sjukhuset eftersom jag ändå är här. Men sedan försvann motagningen och det gjordes om och heter nu Oralmedicin. Nu måste man ha remiss för att ta sig dit. Så jag hoppas min tandläkare fixar det nu. Men jag tror att hon förstod mig. 
13:25 åkte jag hem igen. Sedan packade jag det sista hemma inför resan till sjukhuset och tog lite mediciner och klockan tre var det dags att åka igen men till sjukhuset. 
 
Har under eftermiddagen fått tagit prover, duschat inför omläggningen imorgon och käkat lite middag. Även pratat med läkaren. Bad sköterskan släppa in honom. Dels ville jag berömma för en bra omläggning som jag är jätte nöjd över  Det behöver dem få höra, och inte bara att jag har synpunkter hela tiden. Hehe! 
Sedan kliar mina armar något oerhört, även fått röda prickar på armarna som han kollade på. Men han visste inte var det kunde vara. De är inte jätte många prickar men dem sitter lite utspritt över armen. Speciellt högerarm. Knepigt! 
 
Nu är klockan 20:30 ungefär. Jag har precis fått kvällsfika och småkikar på Sommar med Ernst. Dricker en milkshake som jag fick av sköterskan. Gott gott! 
Även blod är påkopplat som snart är slut. Hb på 85 så det blev en påse idag eftersom det är på gränsen.
 
Bilden tagen för ca 70-80 minuter sedan som ni ser på klockan. Hehe! 
 
Nu blir det bara att ta det lungt. Är rätt trött så jag hoppas jag sover relativt gott inatt. Men annars mår jag rätt fint idag! 
 
 
 

Väntar på Lotta på Liseberg

Målar lite i väntan på Lotta på Liseberg som har säsongspremiär idag. 


Jon Henrik Fjällgren ska bl.a uppträda ikväll tror jag. Tycker hans jojk är helt underbar! 
Mest därför jag vill se programmet idag faktiskt. Men såklart är det ju ett mysigt program också.

Annars då.. Har det ganska jobbigt idag med pendlande smärta och lindor som sitter lite sådär. Dem flyttar gärna på sig ju längre jag har samma material på benet. 
Inte nog med det så har läkarna satt klisterlinda direkt på huden på 2 ställen vad jag har känt hittills. Om det är miss eller någon tanke bakom det hela kan jag inte svara på. Men ena stället har det iallafall gått upp sår och det gör mig fruktansvärt ledsen... 

Skönt att öppna målarboken och måla lite. Det blir lite terapisyssla och jag glömmer en del annat jobbigt en liten stund för att enbart fokusera på färger och bilden. 


Det är ett stort tips till er som också funderar och tänker mycket. Att skaffa målarbok. Det finns många fina böcker i olika stilar som är anpassade för vuxna Mat från McDonald's!

Vad gör man om man inte vill ha maten som finns hemma att laga till?
Jo man skickar assistenten till McDonald's! 

Hon var själv sugen och åkte mer än gärna iväg. Haha!
Midsommar fika ♡

Hemma från sjukhuset för denna gång. Var hemma redan strax innan 21:00.

Nu blir det lite midsommarfika och se på Tomas Ledin på 4an. Mysigt! 


Rulltårta, grädde och jordgubbar blir tillsammans en enkel men god bakelse. Perfekt till tex nationaldagen, midsommar och så.
Önskar er en fortsatt fin midsommar och kväll! 

Trevlig midsommar på er!

 
Hoppas ni får en fin midsommar mer era nära och kära. Trots att vädret är lite si sådär! 
 
 

Ont ont ont...

Ingen rolig dag idag... Nu vill jag bara att dagen ska ta slut... 

Shoppat idag!

Idag vaknade jag redan strax efter 07:00. Ringde till kollektivtrafik förvaltningen för att boka färdtjänst till senare då jag skulle iväg. Jag brukar försöka vara ute i god tid då är det lättare att få dem taxi tider man vill ha.
Annars kan det bli trixigt eftersom jag bor på landet. 

Fick dem tider jag ville och somnade sedan om till klockan 11 då assistenten kom för dagen. 
Käkade frukost och fixade mig iordning för att åka. Skulle träffa min vän Carro på Erikslund shoppingcenter för lite shopping! 
Det var ett tag sedan vi sågs. Varenda gång vi har försökt hitta på något så har något alltid kommit ivägen. Tex att jag blivit kvar på sjukhuset eller att hon inte har mått bra och orkat pga det.
Men äntligen så! 

Vi gick runt på centret i strax över en timme. Sedan beslutade vi oss för att stoppa i oss något. 
Jag tog en sallad och hon fikade.


Vi käkade på Chantal's och dem har super god sallad som man får mixa själv. Tar alltid samma för att det är så gott! Dem hade även vattenmelon man kunde ta till denna gång. Så fräscht! 
Efter käket och fikat gick vi till Rusta och lager157 som ligger runt 400m från centret.
Mötte på min gamla assistent på Rusta. Var trevligt att höra hur hon har det!

Därefter skyndade vi oss tillbaka till shoppingcentret. Började även regna lite så då satte vi fart. 
Avslutade med Kicks och Akademibokhandeln. Sedan gick vi för att vänta på taxin, för att sedan skiljas åt för idag. 
Haft en mysig stund som alltid med Carro! 

Clas Olsson:
• Handfläkt (testad och fungerar super bra)
• AA batteri 
• Födelsedagspresent till lillasyster som är hemligt.


Cubus:
• T-shirtCubus:
• Byxor


Lager157
• T-shirt 


Lager157:
• T-shirt 
(Båda för 100kr - Super billigt!) 


Akademibokhandeln:
• Målarbok - Djurens rike


Köpte även schampoo och balsam men de är väl inte så märkvärdigt. Hehe!
Nu är jag rätt trött och jag har även ont. Men mår annars riktigt bra. 
Dricker en kopp te, ser på Medium på TV och målar i nya målarboken.
Ska väl försöka sova om en stund. Lyckas jag inte så får jag väl måla lite till, sedan försöka sova igen. 
...

 
Har ganska så nyligen kommit ut ur duschen. Har satt mig i sängen (så skönt att ha en säng att styra med en dosa) och har datorn framför mig. Surfar runt lite i väntan på mat som borde vara när som helst. 
Jag hoppas det är något hyfsat gott att äta, för jag är hungrig! 
 
Fick även reda på mitt blodvärde. Slipper blod idag och det är ju himla skönt! 
 
 

Grattis Madeleine till en son!

Lånad från kungahuset.se
 
Sveriges prinsessa Madeleine har fått en son idag och Leonore har fått en lillebror. Grattis grattis till dem! 
 
 

Ett ljus brinnerFör Lisa och hennes anhöriga 
☆ Bildbomb från crousing i Hallstahammar ☆

Var idag på crousing i Hallstahammar. Gick med mamma (hon jobbar denna helg) samt en vän med hennes gruppboende. Mysigt var det och jag såg många fina bilar. Fick lite försmak för Power Big Meet som är första helgen i juli månad.
Tänkte att här kommer det en bildbomb 
Snabb och lätt mat blev det. Kompisen gick med gruppboendet till kinarestaurangen som finns i Hallstahammar. Men jag kände inte för det så mamma och jag gick till ett stånd där det såldes hamburgare och korv.
Satte och vid cykelbanan vid vägen och kikade på bilarna som gled omkring
Rosa! ♡ Avslutar bilderna med en bild på mig.Var riktigt mysigt att komma till Hallstahammar. Och dessutom träffa min vän jag inte sett på evigheter pga att hon har haft det tufft. Men är glad det är bra just nu! 
Måste snart ses igen! 

Nu är jag trött, det blir jag alltid efter cruising. Varför vet jag inte men antar att det har att göra med alla intryck och folk?
Men jag mår för övrigt väldigt bra. Ska läsa lite och sedan sova.
God natt för idag! 

Video!

Min familjs hund Boss. Tänkte att jag måste visa er.. Undrar om lillekillen är lite butter? Haha så söt!   Höj ljudet så hör ni! 
 

Hemma och tar helg!

Kom hem för ca 20 minuter sedan. Ser på Gladiatorerna och mumsar jordgubbar.
Det är en av få saker som är bra med sommaren. Jordgubbar! 

Önskar er en trevlig kväll och helg. Det ska jag iallafall försöka ha trots att värmen nu har kommit. 


Just nu!

Fått en påse blod påkopplat nu. Fick höra att jag ska få en påse idag.


Det är skönt att blodvärdet inte är jätte lågt idag och att det räcker med en påse blod.
Men jag är jätte trött. Tror det beror på att jag sov fruktansvärt dåligt inatt. Jag somnade inte förrän runt fyra snåret. 
Kunde verkligen inte få ro att sova fast jag egentligen var trött.
När det händer så blir man bara frustrerad och nästan stressar upp sig själv. Allt blir bara en ond cirkel..
Ni kanske känner igen det?

Kvällen blir lugn för min del. Sitter i sängen på sjukhuset. Precis fått in en flaska Pepsi av undersköterskan. Det har dem här på avdelningen som jag kan få. Haha! Nom nom!! 


Målar lite i målarbok och lyssnar på livesändningen om försvunna Lisa Holm. 
Tycker det är så hemskt att hon är försvunnen. Alla nyheter om henne ger mig ingen bra känsla alls och jag önskar så att jag kunde göra något för att få hem henne. 
Det önskar nog dem flesta och jag tycker det är fantastiskt vad många det är som engagerar sig i att hitta henne.


Fynd efter fynd hittas, och jag hoppas så att det snart får ett avslut och att Lisa kommer till rätta. 
I väntan på att få åka hem..

Lämnar någon rad här. Denna vecka hade jag omläggning redan igår, med tanke på att jag la om förra gången i torsdags p.ga syrrans studentfirande. 
Jag kände att de blir så otroligt långt mellan torsdag och tisdag så därför förde jag önskan om omläggning måndag och sedan gå tillbaka till vanlig rutin igen. 
Är jag ute i god tid så brukar dem inte vara omöjliga här på sjukhuset, när det är något speciellt som ska ske mig i mitt liv. 
Igår klockan 15:45 igår, hade jag tid på operation för omläggning. Blev väldigt sent med andra ord och jag var inte tillbaka på avdelningen förrän vid tolvslaget inatt. Fick höra av nattpersonalen att läkaren som hade lagt om hade sagt stumpen hade varit otroligt blöt denna gång av vätska så han ville ha en vikt på mig så snabbt som möjligt efter omläggningen för då är det ju som torrast och ger minst felvikt. Så det var bara att ta den mitt i natten och efter det kände jag att jag behöver äta något. Därefter släkte jag för natten och försökte sova. 
 
Idag har jag bara tagit det lungt, har nu blivit bortkopplad droppet och väntar nu på att få åka hem. Taxin kommer 17:20. Fördriver tiden genom att se på webbTV - Berg & Meltzer i Amerika (repriser) dem är ju så roliga! 
 
Bild lånad från: kanal5play
 
 

Saara tycker till!


På senare tid har jag funderat mycket på varför det ska vara så förbannat svårt att få beviljat assistans på sjukhus?
När jag har tagit det på tal med Försäkringskassan så får man något i stil som: "Men du kan ju prata och kommunicera" till svar..

Ja, jag kan prata, förstå och kommunicera. Men det gör mig förbannad att dem inte förstår att det skulle underlätta för mig på många andra vis. Senast idag bara som ett exempel.
Idag är det en dag där det är tufft med min benstump. Det vätskar, kladdar, gör ont och materialen ligger inte på plats. Ja, allt som kan krångla med benstumpen, det krånglar med andra ord..

Innan jag fortsätter så vill jag poängtera att det jag skriver inte är personligt mot någon.
Idag när jag skulle duscha så skulle en ny kvinna hjälpa mig in i duschen för första gången själv med mig. Och när jag duschar så är det en liten procedur som delar behöver plastas in osv.
Hon tar precis som dem flesta andra givet att jag är så duktig på att förklara på hur jag vill ha det och hur det går till..
Det har dem rätt till, men när man har en tuff dag där man nästan grimaserar av smärta och inte är långt från tårarna så är det inte så lätt att ge instruktioner till punkt och pricka till en ny person. Man har fullt sjå att kontrollera smärtan ihop med andningen.

En annan grej är sommaren som närmar sig. Sommar innebär semestrar, semestrar innebär vikarier..
Vikarier man kommer träffa, som man kanske inte ens ser sen av sitt liv.
Det är otroligt mycket vad man får blotta sig och sitt liv för några okända under sommaren, man troligen knappt sedan kommer att träffa. 
Även där skulle det underlätta för mig att ha assistans på sjukhus. Att få ha personer som känner mig och slippa lära upp sommarvikarier och blotta mitt liv och min kropp för folk man troligtvis knappt kommer träffa mera. Det handlar ju om min intrigitet som människa!

Jag blir så arg på Försäkringskassan och deras argumentationer som inte ens håller.
Sveriges nationaldag!

Bildbomb från dagens studentfirande!

Här kommer det rejält med bilder tagna på studentfirandet nere på stan och vår studentmottagning hemma 

Min fina syster! 


Nu är jag inne och jätte trött trots en mycket fin dag. Ska måla lite i Väntan på Gladiatorerna börjar. Vad jag har förstått så är det två avsnitt denna vecka? En idag och den andra imorgon, Wie! 


Fått en sommarväska!

Idag när jag låg på uppvaket så kom en från personalen fram till mig och sa: "Någon sköterska som har flyttat till Malmö, är i Västerås just nu och dessutom på avdelningen. Hon vill träffa dig!"
När jag kom ner till avdelningen så landade jag på rummet och hon kom sedan in för att heja. 
Blev jätte glad! Vi pratade lite, trots att jag var rätt borta i huvudet efter omläggningen osv..
Och hon berättade att Victorias Secret har öppnat där och hade även med sig en present för hon vett jag tycker om Victorias Secret.. 
Jätte fin sommarväska!


Blev verkligen glad. Fick även med en sån där rosa Victorias Secret pappers påse med sidenband som denna väska låg i. Men tog inte kort på den för dem flesta har nog sett en sådan. Men jag ska spara påsen också såklart!

Sommarväskan kommer troligen användas flitigt i sommar på mina dagsäventyrer.
Jag vet att människan läser min blogg: Tack ännu en gång och det var jätte kul att se dig. Är glad att du verkar trivas i Malmö!  


Studentkort till min syster!

Har under kvällen pysslat ihop ett studentkort till minnsyster som tar studenten på fredag.
Använde mig av olika papper, lite spillbitar av band och så hade jag lite blommor, student mössa och andra figurer i papper som jag använde mig utav.
Vad tycker ni?
Själv så är jag inte helt nöjd. Texten fram (hennes namn) blev lite sne, och det går ju inte att göra om nu.
Men det här duger väl iallafall. Känns okej att ge detta men det hade ju varit ännu roligare om jag hade varit 100% nöjd.
Tycker dock att den är finare i verkligheten än på bild. Det rosa bokstäverna gör sig inte rättvis på bild b.la..

Nu får jag hålla tummarna att hon inte läser min blogg, men jag tror inte det. 

Några rader om allt möjligt

Kul att hela mitt inlägg försvann. Nu skriver jag om, i ett nytt försök...

Ligger i sängen på sjukhuset. Ser på Vardagspuls som går på TV4. Kan tycka att det är bra. Mycket ämnen är intressanta som dem tar upp!

Är ganska trött idag. Sov lite halvkrassligt inatt för jag har en linda som trycker på höften. Det ger en skavande och brännande smärta, vilket inte alls är skönt. 
Framåt morgonkvisten var jag så trött att jag missade att ta mina morgonmediciner klockan åtta. Vaknade istället kvart någon minut innan assistenten kom strax innan halv tio, och fick ta medicinerna snabbt då. Hehe! 

Blod är nu påkopplat för mitt blodvärde låg på 84.bså det blir en påse idag.


Har även käkat middag . Fick prova en ny rätt idag ur matlistan vilket var skoj! Käkade Kyckling Teriyaki. 
Dem har nämligen bytt ut lite rätter. Tycker det är bra, men dock är det för få  maträtter som byts ut. Bara fem stycken av sammanlagt 2rätter. 
Men årets mästerkock 2014 "Amir Kheirmand" har tagit fram dem. 
Under kvällen blir det fortsatt lugnt. Skulle behöva göra klart min systers kort till studenten som är på fredag. Vet annars inte när jag ska göra det då mycket tid innan försvinner. Det är lite ändringar med omläggningsdagar osv. Vill ju inte lägga om när hon tar studenten på fredag. 
Har iallafall fixat färdtjänst ner till Västerås City. Så det är en bokad till mig och min assistent. 
När jag gjort kortet så är jag klar med mitt inför systers student.. 
Sedan är det bara att vänta på den stora dagen D. 

1:a Juni
RSS 2.0