God natt!

Vill bara önska er en god natt! Hoppas er helg har varit trevlig och att ni alla har mått bra. :)
Pappa kom igår (söndag) på besök med annabelle. Fick lite hellokitty saker. Kan visa upp dem imorrn.

Hoppas jag får lite sömn. Och jag räknar med omläggning imorgon. Det skulle kännas så skönt nu när det bara känns jobbigt. Men vi höres! Kram på er!

Söndag!

Hejsan! Dåligt uppdatering nu för tiden jag vet.. Men men.. Orkar inte blogga hela tiden heller. Bloggar lite då och då.
Idag har det inte hänt så mycket hittills. Eller jo kanske lite i och för sig :P Hähä!
Pilla och Sanna är här. Sanna kom ganska nyligen efter att ha varit på bio. Pilla kom för ett tag sen och hade med sig mat från McDonald´s. Mumma!!  Hehe!
Annars har vi inte gjort så mycket. Kollat på tv, ätit, pratat och kollat på film. Det var Zombieland. Ganska bra film faktist. Skriver om den sen.

Haha håller just nu på och ser Ensam hemma med dom. Och bjuder på lite sötsaker. Alltid gott! :)
Ska även få blod senare. Usch vill ha omläggning NU! Känns som om det rinner och så i stumpen och jag är så himla rädd! :( Inte roligt alls ska ni veta.
Nu ska jag fortsätta vara social mot dem. Hörs när vi hörs! ;P

HJÄLP!?


Fredag!!

Ja! nu är det helg! Hur skönt är inte det från skala ett till tio? :P
Gårdagen orkade jag inte skriva för hade omläggning och mådde inte så bra efter men det släppte senare. Moormor kom även igår och jag fick idol boken och choklad! Tack eller kiitos. Hon är nämligen finsk. :)

Idag har det inte hänt så mycket. Tagit det lungt p.ga värken. Skulle ha dragit till skolan idag men kände att jag inte skulle ha klarat det. Så får plugga lite imorgon. Nu sitter jag nämligen och kollar på idol. Hejar fortfarande på Erik och Tove!
Idag fick jag även träffa jenny. Det är kul! Får se om hon kommer imorgon. Ska självklart tvinga henne hit! ;) Hahah nej då. Hon får komma om hon vill och orkar. Hon är iallafall välkommen <3 Alltid!
En bra nyhet är att jag har gått upp lite i vikt. ca 3kg.
Ni kanske tycker jag är puckad som tycer det är bra men jag har inget annat val. Är man smal, har dåliga värden i kroppen o.sv så klarar inte kroppen mycket. Jag behöver till sårläkning och om det ska ske något operativt så måste jag vara lite "större". Alltså inte fet men sundare. Är ganska smal ännu. Hoppas det är påväg uppåt!

Jag dricker min cola!



Chokladen och Idolboken jag fick av mormor! :)

Min Onsdag!

Gud vad jag är dålig på att skriva här i bloggen. Men det händer inte så mycket heller så jag vet inte vad jag ska skriva om. Har ni något tips?

Det blir som en dagboksblogg. Skriver om mina dagar. Som nu, tänkte berätta om Onsdagen. Sov verkligen jätte bra hela natten till onsdagen. :)
Sen onsdag morgon fick jag ont. Hade sjukgymnastik och jag tog mig ner ändå och tränade lite. Bättre lite än inget eller hur? ;)

Sen vart det lekterapin. Kollade på när en sköterska skulle testa att göra vaxljus. Verkligen skithäftigt men det såg svårt ut. Hähä!
Dom bjöd även på glögg, pepparkakor och lite mandlar och sådant och vi lyssnade på EMDs julskiva. Verkligen jätte trevligt! :)

Annars har det inte hänt så mycket. Mamma var hit en liten stund sen kom pappa och Annabelle var hit. Jätte trevlig tjej. Är glad att pappa har träffat henne! :)
Sanna kom efter att ha varit på stan och handlat. Stackarn har ont i armen. Hon har nämligen vaccinerat sig mot den nya svininfluensan. Men det är nog kanske bra att göra det. Funderar även jag på och göra det.
Sanna och jag kollade på film. Som hette: Our lips are sailed (stavning)?
Ska skriva en lite recension av vad jag tycker nån annan dag. Måste snart sova. Har troligtvis omläggning imorrn. Eller ja idag. Klockan är ju efter 00.00.


EMDs julskiva. Fin va?
Men hörreni, ni får ha det så bra! Kram på er!

Min dag!

Idag är det exakt en månad kvar till jul! Det ni! Höhöh!
Nej det är inte det jag ska prata om. Tänkte berätta om min lilla dag. :)
Den börjar med att man vaknar 7. Känner att det inte är helt bra. Krångel med stumpen, humöret är inte på topp (det är det i och för sig aldrig kanske helt)
Blev ingen skola för mig idag. Hade skola på sjukhuset istället.

Vid lunch kom mamma och hälsade på en snabbis. Sen vart det lymfmassage. Och det är så HIMLA skönt! Det är som hel kroppsmassage typ. Och massage är ju skönt? :)
På eftermiddageb smög sig smärtan fram mer och mer. VArt faktist lite orolig över att jag inte kunde gå på bion idag. Men jag fortsatte att hoppas. Fick lite morfin innan jag åkte och hade med mig vid behov.

Var dit med Jenny, Sanna och Sara. Riktigt trevligt och filmen var helt okej. :) Kan ju inte berätta vad det handlar om eftersom den är ny och fler kanske ska se den? 
Det som var lite jobbigt med att se filmen var att när dom högsta ljuden kom så typ reagerade stumpen på något vis. Den typ kändes spänd och när dom högsta ljuden försvann så vart det bra igen. Det vart även så då det blir lite vibrerande känsla i rummet p.ga det höga ljudet. Då kändes det spänt igen och det var lite jobbigt. Undra vad det kan bero på?


Jag väntar på taxin! Hade lite tovor i håret jag inte hann få ut. därför ser det ut som det gör. Tröjan ser lite stor och pösig ur för att jag hade tjocktröjan (med dragkedja) åt fel håll så luvan låg innuti på magen. Jag orkade inte böka med att få ner tröjan i ryggen och. Det är ganska svårt för mig ska ni veta.




Min biljett och Julkalender jag fick av Jenny! är den inte fin? :) Taack!


Kort inlägg

Orkar inte skriva så mycket idag. Tänkte bara berätta att omläggningen blev gjord idag. Det var jätte skönt det så jag slapp oroa mig. Fick till och med en tidigare tid vilket va skönt. Därimot blev resultatet värre. Hoppas verkligen jag kommer iväg imorgon.

Nu ska jag käka mina stekta ägg och se på Americas got talent. Sen blir det väl att sova..

NATTINATTI

god natt med er!

Usch jag är ljupt orolig över att det inte blir någon omläggning imorgon.
Jag har fått tid på eftermiddagen imorgon och skjuter dom upp det till tisdag så finns det stor risk att jag inte kan gå på bion på tisdagen.
Det är väl lika bra att vara förberedd på att dom skjuter upp det, det har ju blivit så den senaste tiden att dom ändrar dagar.
Men twilight new moon är en film som jag har velat sett länge.
Skulle bli skit ledsen om jag inte kan gå. Om inte annat så får jag väl ta och palla mig dit samma dag och vara lite trött och halvdåsig på bion men vem fan vill det? Dessutom om jag inte kan gå så förlorar jag på det eftersom jag ändå har köpt biljetten...

Nu ska jag snart få i mig lite sömn. Förmodligen blir det svårt för jag kommer att grubbla på detta...

(tråkigt inlägg det blev nu)



FRÅGA!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR OCH LÄNK TILL STÄLLET OM DET ÄR NÅGON SOM VET!

Söndag

Sitter nu och käkar köttfärspaj. Himla god faktist! :) Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Har haft ont som vanligt och även varit lite orolig och inte kunnat slappna av alls men det börjar släppa nu vilket är skönt.

Får se vad som händer senare. Blir väl mycket tv tittande och kanske se på en film jag har laddat ner. Jag vet att man inte ska göra det men jag gör det då jag har tråkigt och inget att göra.
Är även SKIT OROLIG över omläggningen nu på måndag. Den måste måste bara bli då. Dom får inte skjuta upp det eftersom jag ska på bio på tisdag. Ska se New moon om jag kommer iväg.
Någon som har sett den eller ska se den? :) Berätta!





Min Lördag

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är att jag inte har mått bra. Har vaknat tidigt idag och haft ont typ halva dagen. Jätte jobbigt verkligen. Medicinerna jag har fårr har inte funkat så bra heller. Så  jag har mest försökt stått ut vilket är super svårt.

Nu på kvällen sov jag lite till och från för var himla trött p.ga min dåliga nattsömn. Pappa skulle ha kommit idag men jag sa ifrån eftersom jag inte visste hur det skulle bli med värken. Den kan ju släppa jätte fort eller vara jätte länge. Det är verkligen helt olika.
Vid 21.00 kom sanna hit. Vi tänkte kolla på film men dom var inge bra så det vart inget. Hehe! Jag kollade även på Robinsson Karibien som började idag.

Ni som såg det: Tycker ni det var bra ?
Mitt svar är att jag tyckte det var sådär. Varken bra eller dåligt. Typ Fodkänt kanske :P

Tävling hos Foki!

Bloggerskan Foki har en tävling för alla där man kan vinna en Ipod. Jag är med och tävlar, var med du också!  Tävlingen slutar på söndag så SKYNDA dig!

http://fokis.se/2009/november/mrgizmose-och-foki-vinn-en-iphone.html


Omläggningsdag!

Idag var det omläggning. Duschen innan var rena rama helvetet till en början. JAg var livrädd. menar verkligen det också. Det kändes som om det rann hela tiden ur stumpen. Inte roligt alls!
Men det gick bra och det är jag glad över :)

Sen efter duschen bar det av till OP. Var lite krångel med att ta sig in på själva operations delen av lassarattet för dörr öppnaren funkade inte så dom vart tvungna att stå och hålla i dörrarna (det är två dörrar) Och dra i sängen samtidigt. Men vi kom in! :D Heheh!
Omläggningen gick bra tror jag. Hoppas han gjorde det tätare nu eftersom det blodde sist. Nu börjar man dessutom bli VÄLDIGT nervöst inför nästa omläggning. Hoppas verkligen det blir på måndag och att dom inte skuter upp det till tisdagen för jag ska på BIO då. Vill inte ha omläggning samma dag och gå som en jäkla zombie till bion.
Blir det för jobbigt och att man inte mår ra så får väl någon annan gå för min biljett men jag vill så HIMLA GÄRNA GÅ! Annars blir jag ledsen. Det är Twilight "New moon" som jag ska gå på. Den vill jag VERKLIGEN se!!

Nu ska jag se på Idol!
Hoppas det går bra för dig Cornelia i Uppsala! Tänker på er! <3

God natt!

Min dag har absolut inte varit bra. Känt mig ganska ledsen p.ga att det inte blev någon omläggning idag. OCh har varit ganska rädd för att det ska gå igenom. Har nu tagit stesolid som är lite lugnande.
Känns lite bättre men jag vill att det ska kännas helt bra.

kommer nog snart stänge ner datorn, önskar er en god natt! Jag får sova så gott det går.

Hörs senare imorgon tror jag, har en tid kvart i 9 imorgon till OP. Hoppas tiden håller nu.

GOD NATT!

Dålig start på dagen :(

Fan vilken dålig start jag har på min dag... Vaknar jätte tidigt och har ont. Får lite olika smärtstillande som oxynorm och morfin. Tar mig in i duschen i hopp om att det är omläggning klockan 8 som dom sa igår. Hinner precis komma in och då kommer det en sköterska och säger att omläggningen inte blir klockan 8 för det var mycket akuta operationer. Det var bara och köra tillbaka till rummet då.
Dom sa även att jag fick äta frukost och får man det så kan man räkna med att omläggningen blir sent i eftermiddag eller imorgon.
På dom lät det som om att det kommer ske imorgon. Är skit ledsen! Ligger här i sängen med en stump som har blödigt och man vet ju inte om det kommer komma mer. Det gör mig skit rädd, nervös och orolig.

Jag som såg fram emot omläggningen så mycket!

Mobil bloggar

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket dom senaste dagarna. Det har varit ganska tufft vilket gör att jag blir ledsen och inte orkar bry mig om bloggen. Men min blogg kommer alltid att finnas kvar en lång tid fram över. Det är så skönt att kunna skriva av sig. Ja ja. Idag var det möte med kuratorerna. Pratar om framtiden. Jag kan ju inte vara kvar här hur länge som helst. Men tycker inte vi kommer så mycket framåt med mötena. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Legat stilla i sängen och knappt vågat röra mig pga den lilla blödningen. Sanna kom hit efter skolan så vi kollade på tv och en film. Ska berätta lite om filmen imorrn kväll kanske om jag orkar. Jag har ju omläggning imorgon. Gissa vad man längtar! Jaja men vi hörs! Kram

Mobil blogg

Bloggar med mobilen just nu. Har inte kunnat somna än. Ganska värdelöst. Först har man ont och får oxynorm men det hjälpte inte. Så jag har även fått morfin. Det hjälpte och det är skönt. Men nu när jag tände lampan för att gå på toa så kommer nästa jobbiga grej. Det har blödit igenom. Det är Skit jobbigt. Varenda gång det blöder så kopplar jag ihop det till den sommaren då jag höll på och förblöda. Varför ska det blöda just nu, det är inte mycket men ändå. Jag hade en sån bra dag igår. Kommer berätta lite senare idag om det. Jag måste väl försöka sova. Lär vara helt död på dagen! Blä!

Måndag

Hejsan! Orkar inte Blogga så mycket idag. Bloggar nu via mobilen. Hade omläggning och nu efter det känner jag mig ganska konstig i kroppen och börjar få ont..Så det kan vara ibland. Bara man får sova inatt! .Hoppas ni har haft en bra dag. Vi hörs nog imorgon.

Jag vill ha! ;D

Kolla vad jag hittade på www.voodolls.se ! En sådan vill jag ha! :)
Det finns en massa olika "dockor" och välja emellan. Den jag vill ha heter Angel och skyddar en från allt ont och vägleder en genom livet står det. Inte för jag tror på sådant men jag tycker den himla söt och annorlunda! <3




Tråkigt

Usch värdena var inte bra. Väntar nu på blod, mitt crp har stigit igen. Inte roligt med tanke på att min antibiotika slutade nyligen. Sen var det nå kalium värde som var hög och jag måste dricka mer. Det var det jag fick reda på. Se vet jag inget mer. Nu väntar jag på att få mitt blod. Ska kika på Vem kan slå filip och fredrik. Sen blir det väl film på tv :)

The Children

Tänkte nu skriva lite om filmen: The children.

Handling:

Det är juletider och två familjer ska fira tillsammans i ett avlägset hus på landet.
Men friden störs sakta när barnens beteende oförklarligt förändras med fruktansvärda konsekvenser.

Vad jag tycker:


Jag förstod inte så mycket av filmen men den var ändå okej att titta på. Det var så konstigt att barnen först var sjuka och sen vart dom typ onda. Det gjorde mig lite snurrig.

Den får betyg 2 av 5.

2an får den för att den var okej att titta på. Att den inte får mer beror mycket på att man inte förstod så mycket




Om någon har sett den filmen och förstod varför ungarna blev konstiga och vart ungarna kom ifrån i slutet av filmen så får ni jätte gärna skriva en kommentar och berätta.

Min söndag

Hejsan ni som läser!
Har ni haft en bra helg? Ni får jätte gärna berätta vad ni har gjort i helgen :) Skulle vara kul och läsa.
Min helg har väl vart som vanligt i stort sett.

Idag har dagen varit sådär. Har haft ont hela morgonen och förmiddagen, fram till lunch typ. Vilket innebär att jag sov ganska dåligt inatt. Somnade sent och vaknade tidigt p.ga värken. När ska man vänja sig vid det? Kommer man någonsin vänja sig vid det?
Det är väldigt jobbigt. Och har jag ont så äter jag ganska dåligt. Åt alltså ingen lunch. Men har precis ätit nu. Och det var jätte gott :) Pappa och Annabelle nyligen hit. Dom åkte typ nyss. Är glad att pappa har träffat henne. Hon är jätte snäll! Annars har det inte hänt något annat. Jo! Har tagit prover också! Hoppas verkligen dom är bra eller iallafall någorlunda bra. Nu ikväll blir det väl att kolla på TV, läsa bloggar och tidningen jag fick av pappa. :)

Vi hörs!

Min lördag kväll

Har haft Sanna här på kvällen. Mamma var bara här en stund. Nyligen åkte båda så nu är jag ensam. Har precis tagit lite mediciner. Börjar få ganska ont. Det är inte alls kul. Speciellt nu när man ska sova snart.. UscH!
Hoppas det går över.

För övrigt har det inte hänt något idag. Somnade på eftermiddagen/kvällen. Mamma och Sanna kom när jag sov så det var bara och försöka vakna till ;) Hehe!
Men det gick tillslut. Hon hade även med sig film så vi kollade på The Children efter körslaget. Det var ju FINAL! :)
Rätt kör vann av dom 2 som var kvar tycker jag. Jag trode verkligen Det andra laget skulle vinna men det gjorde dom inte utan OLA vann!! :) Ska även skriva om Filmen sen. Får se när jag orkar göra det



Suck

Usch vilken tråkig dag det har varit hittills.. Ingenting har hänt.. Bara tråkat och är ledsen och sur över att inget fungerar. Msn funkar ju inte, min sängmadrass har dessutom börjat krångla. Jag har en luftmadrass och ingen vanlig. Och ibland suger den verkligen.
Usch vad deprimerad jag låter men jag känner mig inte glad just nu..
Varför kan inte allt bara ta och fungera som vanligt?!

HJÄLP?!

Nu är jag desperat som bara den. Min MSN vägrar funka. Förut då jag skulle logga in så stog det att man måste uppdatera till den nyare varienaten för att kunna använda msn. Men det funkade inte för mig. För varenda gång jag skulle installera så avbröts det..

Nu har jag INGEN msn alls på datorn. Den är försvunnen! :O

Och försöker jag installera så kommer rutan upp som jag visar. (den kommer upp hela tiden varenda gång jag försöker med installationen) Jag har gjort allt jag kan med att försöka få igång det. Har kollat på länken som finns på rutan där det står "få hjälp med felet". Följt det som står sen men det funkar inte.. :(

Någon som VET hur man gör? Eller har tips? Snälla kommentera inlägget då med all tips ni kan (eller maila). Jag vet att ebuddy finns men det är inte alls samma sak som MSN och ebuddy börjar gå mig
på nerverna. Har fått använda det i flera dagar och vill inte använda det istället för msn.. HJÄLP?!

Fredag den 13:e

Hade omläggning idag. Kom iväg halv 9. Himla skönt! :)
Slapp även att duscha innan så jag fick sova en timme längre.

Annars har det inte hänt så mycket annars idag. Omläggning, efter det har jag sovit typ hela dagen. Sanna kom hit efter skolan så hon har även varit här.
Vi har kollat på idol :) Reza, Tove och Eric är mina favoriter och kommer vara det tills dom åker ut. :P


Vem tror ni vinner hela idol?

God natt!

Ska nu snart stänga ner datorn. Tänkte hälsa er en god natt!
Hoppas jag kan få sova lite innan operation. Är själv ganska rädd just nu. Det känns inte bra i stumpen. Hoppas verkligen dom håller tiden klockan halv nio imorgon. Det skulle vara super skönt att komma iväg tidigt och inte sova bort hela dagen sen.






Visar även bild på pysslet jag gjorde tidigare idag. Är nöjd! :)


Min dag

Ja, nu är det äntligen kväll och dagen snart är slut. Ska bli skönt med omläggning imorgon. Har fått en tid och jag hoppas dom håller den. Halv 9 på morgonen. Skönt va? ;) jag vet!

Aja. Idag har det inte blivit så mycket och göra. Kollat på TV, pysslat lite. (ska visa senare) :P
Fick även paket idag av min gudmor och gudfar. Himla gulligt! Tack för dem! :)

Nu är jag skithungrig men jag ska inte äta något än för mamma ska komma med mat hemifrån. Ska bli så himla gott! Bara längtar. Hoppas hon är här snart!! :D Min lilla mamma! <3


Paketet!




Innehållet! Vad jag älskar Hello Kittty. Katten är så söt och jag älskar söta saker.
TAck så mycket för det!

(kortet på bilden är fotmålat) Det är ganska coolt :)

GAAAAH!

Jag har god lust och bara skrika rakt ut ibland! Blir så irriterad på doktorerna ibland så det anar ni inte. Nu har jag fått reda på att det inte bli någon omläggning idag.. Mysigt när man är blöt i lindorna efter duschen.. (nej inte alls) :(

Hatar detta när det blir så!!




God morgon!

Har varit uppe ett tag nu. Upp och duscha vid 7 för att vara klar till OP. Man vet ju inte riktigt vilken tid man får dit så jag måste hela tiden vara klar till kl: 8.00. Det är jobbigt.

Men nu har jag fått reda på att jag ska dit vid lunch typ. Så fördriver tiden med att kolla runt på nätet och TV. Ska se på "efter tio med malou" några bloggare är ju där som Foki, Kenza och även Kissie skulle vara där men hon hade inte kommit än enligt Malou som berättar snabbt på nyhetsmorgon vad som ska hända. Ska bli kul och se om hon kommer ;) Hehe!


God kväll!

Har ni haft en bra dag?
Jag har haft en värk dag. Ont väldigt mycket. Beror nog mycket på att jag är trött och sov illa inatt. I och för sig så började värken redan inatt. Vaknade halv sex och har nästan varit vaken sen dess.. Sov lite på eftermiddagen :)

Idag var Johanna här och hälsade på. Vi var ner till lekterapin och annars har vi bara setat på rummet. Mycket prat blev det men det är skönt det också! Sen stack hon ner och köpte mat till oss. Vart lite klycklingnuggets.
Får ej glömma något att äta innan 00.00 sen. Är inte alls sugen och hungrig just nu men måse väl stoppa i mig något.

Stickan var även här och pratade lite. Pratade om att jag måste äta mycket. Min kropp klarar inte något operativt ifall det skulle behövas. Det känns sådär att jag måste äta mycket mer än alla andra. Jag orkar ju inte hur mycket som helst heller..
Sen är det även prat om antidepressiva mediciner för dom tror att jag skulle må bättre då. Fast själv vet jag inte.


En gammal bild på Johanna och mig!

Nu ska jag se på bonde söker fru, skriva önskekost och kolla bloggar :D
Bye!

God kväll!

Jösses min statistik sjunker för att jag är så dålig på att blogga. Men det gör igentligen inget. Bloggar mest för mig egen skull :)
Idag var det somsagt möte. Kändes mycket som ett förhör innan dom kom in på andra ämnen som jag inte vill ta upp i bloggen.
Vi vart inte så många på mötet som jag hade trott. Två mindre.

Efter det så har jag tagit det lugnt. Sanna har varit här och sen åkte hon och Pilla kom typ då. Trevligt med besök. Vi kollade på TV. Blir väldigt mycket tv tittande här på sjukhus. Kollar inte alls så mcyket annars.
När Pilla åkte vidare till kören så drog jag till kiosken. Var så himla sugen på godis :) Mötte även på min moster vid stora entrén. Pratade lite med henne och 2 av mina kusiner. Hon var tydligen inneliggande hon med. Säger inte vad som är felet (för att hon kanske inte vill).

Aja hur som helst så köpte jag en marabou med schweizer nöt. ÄLSKAR den chokladen.
Nu på kvällen kom mamma med mat från donken och höll mig sällskap ett tag, annars har jag bara tagit det lungt.

Min msn är skit dum. trycker jag på "logga in" så kommer det upp att jag måste installera det nyaste msn för att kunna fortsätta. Trycker jag på att den ska instellera så avbryts det. Någon som vet varför det är så? Nu får jag sitta vid tråkiga ebuddy för att det inte funkar odh det är inte roligy alls med ebuddy.

Tisdag

God morgon!
Har i och för sig varit vaken ett tag men iallafall. Har ni sovit bra? Jag har sovit ganska dåligt kan jag säga. Känner mig även ganska "konstig" i kroppen". Lite små snorig och har ont i huvet. Bara det inte är någon förkylning på G. Orkar inte med sånt nu.
Aja. Har en del och göra idag. Tandbehandling och Möte. Känns som om man går på möte gämt nu för tiden och det känns lika jobbigt varenda gång. Jag vet igentligen inte varför det känns så. Ja menar, det är ju bara ett möte..
Ähh.. Ska väl se på TV en stund och sen hitta på nåt. Skulle behöva plugga lite matte.. Hörs sen!

God natt!

Nu är det dags för mig att släcka ner datorn för att snart sova. Hoppas ni sover gott inatt så hörs vi imorgon! Kram

Omläggningsdag

Hejsan!
Har haft omlägggning idag som vanligt. Började med dusch. Gick faktist rätt okej vilket var skönt. Annars har jag det ofta lämpigt med värk och så. Sen efter det så vart det inte så mycket annat. La mig i sängen igen som var nybäddad inför OP.
Gissa när jag fick OP tid?......... Kvart i 2!! :O Jag var så törstig. Man får ju inte dricka och så när man fastar så jag var ganska glad då jag skulle få tabletter. Det är då man får ta en iten skvätt vatten för att få ner tabletterna. Hehe!

För övrigt sov jag på förmiddagen. Hade inte mycket och göra och jag var trött. Lagom till jag skulle iväg kom mamma och följde med till OP då jag skulle sövas.
Dom berättade att det var *A* som skulle lägga om och jag blev ledsen direkt för förra gången blev det inte alls som jag hade tänkt mig trots att jag sa till som jag vill ha det. Då fick jag prata med han innan jag skulle sövas. Men den människan är så duktig på att inte lyssna och pratar i mun på mig. Då grät jag bara ännu mer. Han fattar inte att det måste ju kännas bra för mig. Det är ju jag som ska gå runt med det på kroppen och inte han.

Men helt plötsligt kom stickan från ingenstans och sa att han kunde linda som stickan alltid har gjort. Då vart jag gladare igen och började lugna ner mig. :)
Så nu är omläggningen bättre!

Jag kom tillbaka till avdelningen vid 18.00 tiden tror jag efter att ha legat på uppvaket och sovit "bort" narkosen lte. Hade även lite ont efter och det får man ju också hjälp med där.
Senare kom mamma tillbaka då jag var på avdelningen. Stackars mamma har ont i ryggen :( Hoppas det blir bättre. Man ser liksom att hon har ont... Och det är ju aldrig kul och se nån annan gå och ha ont.

Aja nog skrivet.





Fick av en sköterska idag! Vet inte om jag får säga vem men tack så mycket! Love Hello Kitty <3

God natt!

Blir nu dags att släcka ner för att göra sig iordning för att sova. Ska upp tidigt imorgon och har även omläggning. Vilket jag har längtat till :) God natt med er! Hoppas er dag har varit bra! Kram

The last house on the left

Nu ska jag äntligen skriva om filmen the last house on the left!

Handling:

Filmen handlar om två tonårstjejer som kidnappas, toteras, m.m av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar tillslut i samma hus som ena tjejens förälldrar. När föräldrarna inser vad som har hänt (dottern kommer tillbaka skadad till huset) och vilka som är gäster blir hämden fruktansvärd...

Vad jag tycker:

Filmen hade en smart handling tycker jag men passade inte mig så jätte bra. Visst fanns det vissa bra scener och vissa som var mindre bra men jag vet inte. "Fastnade inte för filmen helt enkelt.

Får betyg 3 av 5



Fars dag!

Hej! Har ni varit snälla mot era pappor idag? ;) Hehe!
Pappa var hit en sväng med Jenny och Sanna. Fikade lite och pratade. Men jag var så himla trött. Är ju gämt det. Suck!
Så dom stannade inte så länge. Sanna blev kvar här. Hon var nere ganska nyligen till kiosken och köpte mat. :)
Får väl se vad man hittar på och orkar göra sen. En bra grej är att mitt HB va ganska bra så jag slipper att få blod och mitt crp har minskat! jippi!

Och imorgon är det omläggning. Nu är stickan tillbakaa så jag hoppas det blir han imorgon :)
Vi hörs nog senare!  Kram på er och ha en fortsatt bra dag!




God natt

Bli och käka upp min smörgås och sen försöka sova lite. Pappa kommer hit senare. Ska fira fars dag! :)
Måste försöka vara lire pigg. Jag måste KÄMPA med det och kommer verkligen att FÅ kämpa med det. Så trött som jag har blivit..

Ifall det blir så att jag inte hör av mig under dagen utan närmare kvällen så önskar jag er en trevlig dag, ni som ska fira farsdag och alla andra förståss! <3 :)

Kram till er och vi hörs!

Lördag!

Har inte skrivit något idag för min dag har sett ut som om dem senaste dagarna. Trött, ont, obehagligt, ja ni vet ni som har följt bloggen.
Tänkte iallafall visa vantarna jag fick av Jenny för någon dag sen. Jag gillar dem verkligen! :)
Har glömt att göra det.



Nu ska ja kolla bloggar och sen kanske pyssla eller nåt :) Hörs!

God natt!

Kvällen fortsatte ganska segt här på sjukhuset (igår) Ny dag ju. Sanna var kvar. Den tjejen gick så snällt ner till kiosken och handlade mat till oss. Det blev kicken nuggets till mig  och hamburgare till henne :) Gott!

Senare efter det så vart det mer TV tittande som Barda, nöjesbobster. Ni kanske tycker vadå? Du är ju 18! Tittar du på barnprogram? Svar till er som tycker så. Ja, jag är 18 och ja, jag tittar på barnprogram. (men inte vad som helst) Jag tycker det är ganska mysigt att kunna ligga i sängen eller soffan och kunna känna sig liten igen. Tror även många gör det i dagens samhälle men inte vågar säga någonting om det för att man är rädd för att vara en "tönt" eller något. Men du som kollar och inte vågar stå för det! Bry dig inte om vad dom andra tycker. Var barn så länge du vill!
Och efter det vart det Idol. Mariette åkte ut va? Det gör inte mig något. Gillar fortfarande Reza, Eric och Tove!! :)

Mellan idol omgångerna och även efter så sov jag som vanligt igen till och från. Känner mig ganska osocial men jag kan inget göra! Det går verkligen inte att hålla sig vaken. Men jag tror även sanna sov lite tillslut.

Ja det var min kväll, nu ska jag sova! Lägger upp en låt från Agnes som jag gillar!


Lugn dag

Det hqr vqrir en väldigt lugn dag idag. Har inte orkat något annat. Orken har försvunnit.
Så mina dagar har inte bestått av så mycket. Får helt enkelt göra det jag orkar. Minl lillasyster är här men vart trött och somnade. Skulle ha haft Emily här men det kändes sådär. Inte så himla roligt om jag skulle somna och hon bara sitta rakt upp och ner. Nä ganska o socialt. Sanna kan ialla fall hitta på något med att sita vid daton eller något.
Hoppas du förstår mig rätt Emily om du läser detta.

aja nu ska jah ra lite miediciner och sen se på Project Runway! Det är ett himla bra program men själv så gillar jga inte att su kläder :P OCH IKVÄLL BLIR DET IDOOOL!!



Omläggningsdag!

Skriver ett kort inlägg nu. Orkar inget mer. Mår verkligen inte bra. Det var ju omläggning idag och resultatet blev inte bra. Lindorna är löst lindade, har ingen linda runt mindjan som jag brukar ha. M.m

Prover har tagits och mitt hb låg på 75 (låg på 73 igår) så blodet jag fick igår gjorde ingen nytta stort sett. Sen tog dom även Crp och igår låg det på 150 nånting och hade höjdts till 188 idag tror jag dom sa.
Så nu har dom börjat med en antibiotika kur nu ikväll, men infektionen vet man inte riktigt var den är. Det kan vara stupmen, det kan vara urinvägsinfektion som jag ofta har men det vore väl konstigt då? Jag kan inte miinnas att jag känt av det när jag varit på toaletten...

Sen har man så himla ont i huvudet och vill bara ligga i sängen och blunda.

Hälsar er en god natt nu! Kommer inte blogga mer idag. Hade bra! Kramkram

God natt

Vilken kväll man har haft. Sanna och hennes kompis har varit här idag. Men jag har mest sovit då. Tagit lite olika prover har jag också gjort för mitt crp går upp. Så vi tog blod odling. Sen har jag fått blod. Sanna och jag kollade även på scary movie ett nu på kvällen. Sen har det inte hänt så mycket mer. Jo jag fick frågan om jag ville ta vaccinet mot svin influensan. Men jag vet inte vad jag vill. Är rädd för biverkningar. Har till imorgon efter omläggningen att fundera. Har ni tagit sprutan? Hur har ni mått efter? Aja. Nu ska jag läsa lite och sen sova. Skönt att det är omläggning och inget man behöver vara pigg till. Kram

Onsdag!

Usch vilken dag.. Ont i huvudet, stumpen, är skit trött m.m Det kan ju inte bli bättre? Nu skämtar jag. Men det är skit jobbigt. Hoppas det blir bättre.

Var tidigare ner till lekterapin (skulle igentligen ha sjukgymnastik innan men jag hade så jäkla ont) och på lekterapin fick jag en bra nyhet. Nu har lite av beställningarna kommit. Alltså julklapparna jag ska göra till familjen och lite som jag ska göra till mig själv :D Wiie!

Nu väntar jag bara på att lymfterapeuten ska komma och ge massage. Minns bara inte om det var kockan ett eller två hon skulle komma. Kommer hon nu vid ett lär hon ju dyka upp när som helst.



Julpyssel jag ska göra! :)
Visar resultat sen då det är klart!

God natt!

Hälsar er en god natt nu. Kommer stänga ner datorn nu för jag börjar få ganska så ont. Blir och ta lite smärtstillande och försöka slappna av med någon bok eller något och sen försöka sova. Har lite olika aktiviteter imorgon som sjukgymnastik, lekterapi och lymfmassage. Bör väl inte vara hur trött som helst.

God natt med er! Kram

Halloj!

Usäkta att jag inte bloggade igår. Men det var omläggningsdag och jag mådde verkligen inge bra. Blödde lite här och där under omläggningen så han var tvungen att linda hårt. Då jag vaknade var det ett rent helvete kan jag säga. Inte alls bra. Fick allt möjligt som smärtstillande och lugnande och låg och vred och vände på mig i sängen. Usch den dagen vill man glömma... Men..nu skrev jag ju upp det i bloggen. Hehe!

(mår jag alldeles för dåligt så blir det inge inlägg men annars så försöker jag med minst ett inlägg per dag)

Anledningen till att jag skriver ganska exakt vad som händer är för att jag vill kunna kolla tillbaka när man har blivit äldre om hur man har haft det.
Det är ju inte roligt att kolla tillbaka där det hela tiden står: Idag hade jag ont.
Då kan man ju tänka: "jaha ont? hurdå ont?"
Hoppas ni förstår mig, vad jag menar.


Jaja. Idag har det inte heller hänt så mycket. Åkte inte till skolan för det känns fortfarande inte bra sen igår. Jag har typ bara legat och sovit, glott på tv och vilat. Sanna kom hit efter skolan och är här nu med. Tror hon sitter och läser. Vi kollade ganska nyligen på en film som hette: The last house on the left. Som jag ska berätta om senare idag eller imorgonn. Så ni får vänta och se!
Nu ska jag väl kika runt på nätet medans hon läser.
Skolan hon går i köper in nya böcker och Sanna är med i en bok jury och dom som är med får läsa böckerna som köps in först på hela skolan. Det tror jag passa henna ganska bra för hon gillar att läsa ganska mycket :)

God natt!

Nu ska jag snart stänga ner datorn för att läsa lite. Ska börja med 4e boken i twilight. Gjorde aldrig det igår för jag var så jäkla trött. Men men. Omläggning imorgon. Hoppas jag finns med på listan och att omläggningen blir tidig. :)

Lägger uppe n låt som jag har fastnat för väldigt mycket.
Någon mer som gillar den? :)
Darin Zanyar - Viva la vida

 


Söndag kväll

Hej!
Hur har nu det? Här är det väl sådär. Inte så bra faktist. Är seg, har ont lite här och där, får blod, har ont i nageltrångstån. m.m.. Uuuh!

Har inte hänt så mycket idag. Sov skit länge. Vaknade till vid halv 4. Men har varit vaken till och från.
Usch nu är ju lovet slut. Det är väl bara och säga: VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL VERKLIGEHETEN! typ. Fast jag har ändå inte känt att jag har haft något lov. Det enda jag inte har haft är ca 2 timmars skola i veckan, sen har det varit likadant som vanligt.

Jenny och mamma var på besök idag :) Älskar min familj! Dom betyder så mycket för mig <3

Nu ska jag kolla på Ensam mamma söker som börjat igen efter en reklam och käka godis och dricka cola. Efter det blir det Vem kan slå filip och fredrik som igentligen redan har börjat.



Min fina inpaketerade tå ^^




Mitt godis!

Men ska väl snart käka nåt annat. Får se vad man hittar på. En sköterska glömde beställa middag till alal barnen här xD Haha!

God natt!

Har precis fått hjälp med min tå. Har typ nageltrång och det gör så jäkla ont. Det liksom ömmar. Ja ni som har haft det ve ju vad jag pratar om. Inte sant? hehe
Och inte nog med det så har jag ont i stumpen och i port-a-cath dosan som är i kroppen. Det ömmar där med. Bara det inte har hänt något för det orkar jag inte med. Känns även ganska obehagligt i stumpen men det är bara att stå ut. Är lite rädd över den känslan.

Nu ska jag titta i en Ikea katalog som jag fick av en sköterska. Sen blir det och läsa ett kapitel i 4e boken av Twilight om jag orkar ikväll. Annars släcker jag.

Ha det bra! Vi hörs imorgon! Kram på er!

RSS 2.0