Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Sannas födelsedag! 
 
 

 
Grattis lillasyster! Jag älskar dig! 

Torsdag!

God kväll!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra torsdag! Min torsdag har varit helt okej. 
Det började med att jag vaknade någon gång mellan halv elva - elva. Käkade lite frukost och kollade på Top Model. 
Gamla säsonger men ändå...
 
 
Efter det så har jag packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxi chauffören som kom denna gång och hämtade mig var ny. Han var jätte rolig och trevlig!  Fler såna behövs! 
När jag kom fram så smsade jag till pappa och Pilla och berättade att jag hade kommit fram till sjukhuset. Dom skulle komma på besök så det var därför. 
Tog lite prover och strax efter det kom Pilla och Benjamin hit. Dom var redan på sjukhuset så det gick fort för dem att komma. 
Vi pratade lite och sen gick Pilla iväg med Benjamin till kiosken för att köpa mat till mig. Jag köpte kycklingsallad. Den är inte sådär jätte god här men jag tog det ändå. Kände att jag ville ha något annat än baguette eller räkmacka som jag brukar ta.  Men jag vet inte, tycker det blir lite mycket mot slutet då man bara har lite sallad kvar, så kan nästan aldrig äta en hel... 
När dom var ner till kiosken så kom pappa och Annabelle hit. Det var trevligt med besök från alla. Vi pratade lite och kollade på repris av Fångarna på fortet. 
Sen mellan halv sex och sex på kvällen så gick dom en efter en. Först pappa och Annabelle, och sen Pilla och Benjamin. Jag skulle duscha tidigare så det var b.la därför.
 
 
Söta Benjamin! 
 
Sen efter duschen har jag bara kollat på TV. Bland annat från Ullared. Det är säkert nå repris det också. Jag vet inte? Brukar egentligen inte se det programmet men det fanns inte mycket att se. Sjukhuset har ju så några kanaler. Tycker det är synd att dom har tagit bort kanal3. 
Så som sagt, Ullared kollade jag på. Blev även påkopplad första blodet nu på kvällen för mitt HB låg lågt. Det låg bara på 77 denna gång. Det var verkligen jätte synd. Hade velat att försöka ta mig iväg till City Festivalen som är i Västerås just nu. 
Men nu kan jag inte det eftersom jag får blod. Jag har ju det där Desferalet som tar så lång tid.. 
Jaja.. Får satsa på nästa år! Var inte förra året heller. Då var jag också på sjukhuset men jag kommer inte ihåg anledningen till varför jag inte kunde gå? Minns bara att familjen kom upp sent på kvällen eller början på natten med en langos som jag mumsade på. Min familj är ju bara för underbar! 
Och med det så vill jag runda av detta inlägg.. Ska nog försöka sova strax. Har fått tid för omläggning klockan 08:15 om inget annat sker vill säga. Ska nog försöka få lite blund i alla fall. 
 
 
 

Måndag!

God kväll!
Usch! Dom har gjort om på blogg.se där man skriver texten till inlägget. Nu ser det för jävligt ut. 
Det är trist, krångligt och tråkigt!  Dessutom funkade det inte att blogga på Firefox så nu måste jag ha två olika internetläsare.. Men tur att det ser ut som vanligt för er!
Måndag idag då! 
Vaknade 09:20 men låg och degade i 10 minuter till. Var jätte trött idag fast jag sov helt okej inatt. Har börjat sova bättre nu när vi har flyttat på sängen i rummet på kvällarna. Men sover fortfarande inte helt bra. 
Vi har nämligen rullat sängen (som är på hjul, har en "sjukhus" säng) under min takfläkt. Jag märkte för några dagar sen att det fläktade bättre om man är rakt under fläkten och inte vid sidan om. Så nu drar mamma alltid den under innan jag släcker. Haha! Smart va? 
Nog pratat om det. Käkade frukost och gjorde mig iordning för att åka till sjukhuset. Har typ tre timmar på mig från när jag har vaknat till taxin ska komma så måndagar känner jag mig alltid stressad. Tre timmar är egentligen ganska mycket men jag har en tendens att ta det så himla sakta och gillar även att plocka med annat, som mobilen m.m  Så jag gillar inte alls måndagarna. Dessutom är det som jobbigast i stumpen. 
Men det är skönt när man väl har kommit fram till sjukhuset. Var framme strax innan klockan 13:00.
 
 
Bild jag tog innifrån taxin. Vilket busväder vi har haft idag! Men jag tycker det har varit skönt om jag ska vara ärlig. Att det inte har varit så fruktansvärt varmt.. 
När jag kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska direkt och sen kom sköterskorna in som skulle ha kvällspasset och hälsade och frågade om jag kunde duscha tidigare för dom var ganska få i personalen här idag. Jag sa att det var helt okej. Var ju bara det att jag hade totalt missat att lymfterapeuten skulle komma idag. 
Hon hade varit ledig i två veckor, det var ju bara det att jag trodde det skulle vara tre veckor så jag väntade mig inte att hon skulle komma. 
Men jag fick lite massage innan så det var skönt!  Sen var det bara in i duschen..
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Mitt HB låg på 87 så jag slapp blod idag. Jag har bara kollat på TV och käkat kvällsfika typ. 
 
 
 
Nu ska jag ta och ringa efter något mer att käka innan jag ska fasta klockan 00:00. Har fått en hälsning från operation att jag ska vara där klockan 08:00 om inget akut sker. För det är tydligen akutsalen imorgon som jag ska till. Nu så ska jag avrunda. Tjing tjing!!
 

T r e v l i g M i d s o m m a r !


Torsdag!

God kväll!
Hoppas ni har haft en fin Torsdag och ni alla mår bra!
Med mig är det helt okej. Är på sjukhuset som vanligt. Fast det är midsommar imorgon så ska jag ha omläggning.
Tycker det är bra, för det var det jag ville.
Tycker det är så jobbigt när man håller på och ändrar om dagarna så jag är som sagt glad över att läkaren kunde lägga om imorgon.
Tillbaka till idag. Torsdag. Vaknade runt halv 11 idag. Var jätte trött idag igen. Det var samma sak igår nämligen!
Käkade frukost och kollade på TV samtidigt. Sen efter det var det bara att packa och fixa inför att åka iväg till sjukhuset.
Taxin kom som vanligt strax efter klockan 15:00.

När jag kom fram så var det en undersköterska som har slutat på avdelningen där och hälsade på. Det var jätte kul att se henne igen och hon tyckte samma sak om mig! Saknar faktiskt den personen på avdelningen.  Hon var så rolig och det var kul att skoj retas med henne!
Vi pratade lite snabbt och sen gick hon. Jag skulle ta lite prover och så.

Mitt blodvärde låg på 78 tror jag det var. Så jag får blod. Den andra påsen droppar på nu.
Mitt kalium var nog lite högt det, för jag fick en dos Resonium tidigare. Jag tycker det är konstigt när det går upp och ner så mycket det där kaliumet. Nåja, hoppas bara det är inom en godkänd gräns imorgon. Som sagt, jag vet inte hur pass högt det är nu. Kanske är bra att inte veta så man inte oroar sig ännu mer..
Nu ska jag kolla runt på olika bloggar och äta något innan jag börjar fasta.

Tisdag 19 Juni!

Var på stan idag (läs: Tisdags) en sväng efter omläggningen med Carro! Det var jätte trevligt eftersom vi inte har setts på ett tag.
När jag kom ner med taxi så var hon redan där. Vi började med att gå hem till henne för att hämta ett USB minne som hon har lånatav mig förut som jag ville ha tillbaka. Hon bor ju alldeles i närheten av stan.
Det var faktiskt första gången jag var hos henne. Hon bor verkligen jätte fint. Hon har en jätte fin lägenhet!
Sen drog vi tillbaka till stan för att käka. Åt i någon restaurang inne i Gallerian i Västerås.
Första gången jag åt där, och personalen var jätte snälla och maten var helt okej. Dock kände jag mig jätte konstig i magen på kvällen och Carro likaså, så jag vet inte om det var något med köttet vi åt eftersom båda kände av?
Så aldrig mer kött därifrån. Kanske kan testa något annat dom gör, för dom gjorde lite annat också som kyckling och sallader.
Efteråt gick vi till Kvateret Igor som är ett Köpcentrum och har en massa affärer. Jag ville in på Bokia och kolla efter Mandala målabok. Jag hittade faktiskt en där och en poketbok som jag köpte.Sen efter att vi hade varit på Bokia så gick Carro hem och jag var kvar på stan cirka 45 minuter till. Gick in på New Yorker där jag köpte lite kläder och skor och efter det gick jag till McDonald´s för att köpa en milkshake och gick sen för att vänta på taxin därifrån.

Jackan och skorna var på REA Hade en jätte trevlig stund på stan!
Barncancerfonden och Ronald McDonald hus.Skippa veckans godispåse, läsk eller glass. Gör som jag och köp ett pin och stödj insamlingen
för Ronald McDonald Hus i Uppsala.
Ett hus till svårt sjuka barn som måste vistas mycket på sjukhus.
Ett hus som är har så hemlik miljö som möjligt!


Måndag måndag!

Måndag måndag, yeah!
Någon mer än jag som ser fram emot denna vecka?  Jag gör det i allafall fast jag inte har något speciellt planerat. Tycker det är skönt att helgen är över för den har inte varit sådär jätte bra för mig.
Som sagt, så det känns bra att det är måndag och att helgen är över.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag vaknade runt 09:20 av att assistenten kom. Käkade lite frukost samtidigt som jag kollade på TV. Brooke knows best rättare sagt! Har sett dom prgrammen flera gånger men jag tycker fortfarande dem är bra. Hehe!Sen fram till 12:20 ungefär så har jag packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt såhär på måndagar. Eftersom det inte är så bra i stumpen så såg jag fram emot att åka.
Dessutom skulle jag ju få besök!

När jag kom fram så tog man prover direkt och i ungefär samma veva kom Pilla och Benjamin. Jätte kul att se dem igen för det var två veckor sen sist nu om jag inte minns fel?
Kul att dem kommer förbi. Benjamin börjar bli så stor nu.Sen kom mamma, Sanna och Rasmus hit. Mamma hade hämtat ut lite mediciner till mig från Apoteket. När dom kom in så började Rasmus att skratta jätte mycket! Haha! Man kan ju undra vad han tänkte? Och Benjamin och Rasmus var ju så nyfikna på varandra. Tycker det är kul när dom ses samtidigt!

Mellan klockan 16:00 - 17:00 så gick alla så sen vart jag själv. Käkade lite mackor till middag för var inte sugen på det som bjöds från sjukhus maten + så hade jag ätit en Räkmacka tidigare som Pilla sprang till kiosken och handlade åt mig. Det är ju jätte snällt att hon gör det när jag inte kan komma iväg själv.
Sen är hon ju lite rolig när man säger: Men köp något till dig själv också! En glass eller något!
Då får man ett kort: Nej!
Jag menar, så många gånger som hon har sprungit till kiosken åt mig, en glass eller godispåse är det minsta jag kan göra. Men nej, hon vill inte ha. Hehe!
Runt 19:00 tiden så duschade jag. Duschen gick okej, men det kändes absolut inte bra för mig. Stumpen är så kladdig och jag frös som en dåre. Känner mig så sur och kan även verka sur när jag inte mår bra och det måste sköterskorna dras med.
Efter duschen så har jag inte gjort så mycket. Bara kollat på TV och sen spelat datorspel. Tänkte skriva en resencion någon gång om det spelet så har inte nämnt det än för er.
Nu ska jag avrunda och ringa efter mackor innan jag börjar fasta. Avslutar med en bild som Sanna såg och tog kort på idag utanför min ytterdörr. Ser ni vad det är?Virkade musen!

Här kommer en liten bild på den virkade musen som jag fick igår när vi hade besök hemma.
Visst är den söt? :)

Tycker det är så skickligt gjort. Jag vill också kunna!
Men eftersom jag inte kan virka över huvudtaget så måste jag börja från början, dvs virka mer raka saker. Därför letar jag efter någon bra virkbok för nybörjare, men har inte hittat...Haft besök idag!

Hej hej!
Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit helt okej.
Dock blev inte fredagens omläggning sådär jätte bra så det har jag känt av. Det har kladdat i stumpen och lindorna har glidit. Eftersom stumpen är konformad så glider gärna lindorna ut så det blir som en hatt på toppen om man inte lindar hårt och stabilt.
Nog pratat om det. Idag har vi haft besök från min gudmor och gudfar (mammas faster) som bor i Skåne. Kul att dom kom upp hit och hälsade på oss medan dom gjorde andra ärenden samtidigt.
Eftersom dom bor så långt bort så träffar man inte dem så jätte ofta. Förra gången var nog när jag fyllde 20. Alltså nästan ett år sen.
Fick pengar och en jätte söt virkad mus. Den bor nu i min bokhylla bredvid en virkad smurf. Hihi!
Berättade till dem att den är jätte fin och att jag själv skulle vilja kunna virka, och att jag letar efter en virkbok för nybörjare men inte har hittat... Vet inte vart jag ska hitta bok heller?
Hon var jätte snäll och sa att hittar dem någon bra bok så kanske dem kunde skicka. Dom är ju så snälla!!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, jag har fått massage och stretchat med assistenten. Nu väntar jag på att filmen Heléns små underverk ska börja på femman. Den börjar kl 21:00..
Ska nog läsa lite tidningar fram till dess. Har en Frida tidning och hello Kitty tidning som väntar.
Önskar er en fortsatt trevlig kväll!!

Bild på virkade musen kommer ikväll eller imorgon. Skriver på mobilen just nu och det går inte att ladda upp bilder via mobilen här hemma. Bara på sjukhuset. Antar att det har med mobila nätet att göra?


Trött, ont och mår inte så bra..

God kväll på er!
Hoppas ni har haft en fin torsdag. Jag orkar inte blogga något vidare idag. Som det står i rubriken. Är trött, har ont och är inte 100% kry..
Stumpen kladdar och rinner som vanligt. Det gör dessutom jätte ont. Ni anar inte hur mycket jag längtar till omläggningen imorgon!
Inte nog med det så känner jag att något är fel i kroppen. Troligen är det blödning i magen. Blodvärdet sänks väldigt fort. Idag låg det bara på 71 så jag ska få tre påsar blod.
Jag kan inte äta ordentligt för det river till i mag/strup området när jag sväljer föda. Flytande går bäst men det är inget man blir mätt på och jag vill verkligen ha mat och äta. Men då får jag stå ut med smärtan och det är jag trött på!
Imorgon ska man troligen göra en gastroskopi. Hoppas man ser vad som är fel om dom gör gastron...
Idag pratade sköterskan om att man hade skickat remiss ang gastroskopin och då blev jag lite less. Vadå idag? Dom har ju pratat om det hela vecka om att det ska göras imorgon.. Har man fixat med remiss idag så dröjer det väl ytterligare?  Sånt brukar ju gå så segt. Eller gör dom någon super akut grej? Ingen aning faktiskt..

Hoppas ni mår bra!Just nu..

Hej!
Ville bara uppdatera lite snabbt här och berätta hur jag mår. Just nu är jag hemma. Ligger i sängen och lyssnar på mamma och lillasyster som pratar hårfrisyrer. Antar att det är till skolavslutningen som hon funderar på hur hon ska ha håret? Hon slutar nian!
Börjar bli en stor tjej!

Nog pratat om det. Är hemma som sagt. Kom hem igår för jag fick min omläggning tidigare och det var ju skönt det. Slippa vara kvar till idag.
Vad som hände i söndags då jag mådde så dåligt vet jag inte men man tror fortfarande att det möjligen kan vara magsår. Just nu får jag någon tablett för det som jag tar dagligen och på fredag i samband med omläggningen så ska dom ner i magen och kolla. Tror det heter gastroskopi?
Får se om det visar något då... Mår rätt bra just nu, förutom att det typ river i ryggen varenda gång jag tar en tugga av någonting. Det är jätte jobbigt och jag har knappt någon lust till att äta då.. Det river inte alls när det är flytande, men det blir man ju inte mätt på. Usch!


Min morgon och hur det är just nu. Skriver från mobilen...

Jag vaknade mellan 05-06 på morgonen och hade jätte ont i magen. Det var en underlig smärta som jag bara har känt av någon gång tidigare. Gick på toaletten och då började det dessutom att blöda ur stumpen. När mamma hjälpte mig att förstärka så kände jag hur jag började känna mig konstigare och sämre. Sa det dessutom till mamma.
Hon ringde till både avdelningen och ambulans som strax efter kom och hämtade mig. När dom hade kommit bestämde jag mig för att ta min smärtstillande morgon medicin, men det skulle jag väl inte ha gjort. Det kom upp lika fort igen.
Fick snabbt hjälp till ambulansbåren och sen bar det iväg mot sjukhuset.
När ambulanskvinnan som satt med mig pratade med akuten i telefon så började jag kräkas igen. Hon typ kastade ifrån sig telefonen och hjälpte mig.
Hon sa även att det såg så mörkt ut att det såg ut som det var blod i. Sen frågade hon om det brände någonstans och jag svarade att det bränner i ryggen. Då började hon tro att det var magsår som jag hade.

När jag kom till akuten så fick jag ett rum direkt och dem började ta lite tester som puls, blodtryck och sånt. Fick även smärtstillande och något mot magsår intravenöst. Eftersom jag kräktes upp smärtstillandes hemma...
Till sist fick jag vätskedropp och fick inte dricka någon vätska.
Men var törstig man blev då! Undrar varför det är så att när man inte får dricka, då känner man sig som törstigast? Hm?

Tillslut hamnade jag på avdelningen som jag brukar vara på. Fick börja äta och dricka strax efter jag hade kommit hit. Valde bara lite vätska att få i mig. Maten har jag väntat med tills nu på kvällen. Ville ta det lugnt så man inte får upp allt igen. Har ganska nyligen ätit en macka och det har gått bra.
Idag har jag även fått tre påsar blod och mår nu mycket bättre än i morse! Tack och lov! Är dock lite trött men det är inte så farligt jobbigt.

Så har min söndag sett ut. Hoppas ni har haft en bättre söndag än jag?! Nu blir det nog att kolla på film eller läsa FRIDA tidningen. Kramar!


Saara tipsar!Jag vill tipsa om Bamses balsamspray! En dag när jag var på apteket så såg jag denna produkt. Tänkte att den köper jag och testar till mitt hår för jag får ofta tovor och är så trött på att slita i håret.
Kan säga direkt att det inte är någon grej jag ångar. Kommer fortsätta köpa balsam spray och vill tipsa om det till andra personer - unga som gamla!Beskrivning:

Balsamsprayet gör håret lent och lätt att kamma. Den minskar även hårets statiska elektricitet och gör det mjukt.
Sprayen är dessutom miljöanpassad och speciellt utvecklad för att passa barnets känsliga hår och hud.
Bamse balsamspray är en produkt som kan användas i både nytvättat, blött hår och i torrt hår.
100 ml flaska med sprayfunktion.

Mitt nya pyssel! <3

Tänkte visa upp mitt nya pyssel som jag har gjort. Nämligen ett armband!
Tycker faktiskt det blev helt okej!Torsdag!

God kväll med er!
Hoppas ni har haft en fin torsdag! Min har väl varit helt okej. Vaknade ganska tidigt för att hundarna skällde och skällde. Jag var ensam hemma. Sen vid 09:00 kom assistenten hem till mig och jag bad henne stänga dörren in till mitt rum så jag kunde blunda en stund till. Jag var trött, hade ont och var på dåligt humör.
Blundade ungefär en timme till, för jag kände att det behövde jag. Sen var det bara att försöka vakna till. Käkade frukost och sen packade jag det lilla som var kvar att packa inför sjukhusvistelsen. Jag gjorde även mig själv iordning.
Strax efter 15:00 så kom taxin. Jag var nog framme strax innan 16:00 på sjukhuset. Det första jag gjorde var att kolla en urinsticka. För har känt av när jag går på toa och det visade sig att jag har urinvägsinfektion så nu ska jag äta pencillin i ca en vecka - tio dagar. Usch!
Strax efter kom pappa och Annabelle på besök. Har inte sett dem på ca en månad så jag visste inte riktigt vad jag skulle prata om men konversationen flöt på ganska bra ändå. Det jag reagerade på är att han frågade ingenting om Sanna - Frågade ingenting heller. Och då är Sanna hans minsta dotter.
Jag tycker verkligen det är skit skumt hur han håller på men jag kan inget göra egentligen.. Eller vad säger ni?
Har ni haft problem med era pappor?  Berätta gärna här eller genom ett mail. Mailet står längst upp till höger typ.

OBS!! Det som sägs, stannar hos mig!!
Skulle ni skriva en kommentar om det här t.ex. Jag publicerar inte det då!

Nog pratat om det. Pappa och Annabelle stannade till strax innan 17:30. Jag käkade lite då och sen väntade jag på duschen. Runt 19:30 kom två undersköterskor och hjälpte mig med ducshen. Vi hade väldigt trevligt - skrattade och så. Förutom då jag frös så mycket till slut. Men dom som hjälpte mig nu - Det är två av dem personer jag tycker extra om. Jag tycker om alla här, men olika mycket. Men det är väl normalt?
Efter duschen så kopplade man på blod. Mitt HB låg på 82 så jag ska få en påse blod. Kaliumet låg bra så jag slipper Resoniumet. Super skönt faktiskt!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Skrivit ett mail och tänkte nu kolla runt på nätet och snart kanske ringa efter något att äta innan jag ska fasta klockan 00:00.
God kväll!

Grattis!

Idag skulle min syster ha fyllt 23 år. Även om hon inte finns i livet så är det fortfarande hennes dag!
Fina älskade syster, det finns så mycket jag skulle vilja säga dig. Hur älskad du är b.la.
Men på något vis så tror jag du ändå vet!
Vi har det okej här på jorden men vi saknar dig så mycket! Jag hoppas du vakar över oss tills den dag vi ses igen!

Grattis vår ängel på din dag!


Berätta.

Ville bara berätta att jag inte riktigt vet om det blir något vidare inlägg idag på bloggen. Är verkligen jätte trött.
Ligger i sängen och kollar på Mtv movies avards. Tycker sånt kan vara bra att se!


Just nu!

Har precis varit i duschen och nu ska jag käka lite kvällsfika och titta på Teen mum på MTV.
Duschen gick sådär. Mår inte så bra på grund av stumpen. Det vätskar något enormt och har precis förstärkt innan jag kom tillbaka till sängen.
Är mycket ledsen och trött...

Fikat som sköterskan gjorde iordning. Hon fick fria händer, men det ser gott ut!


God natt!

Nu ska jag dricka upp min Danonino, ta mina piller och sen försöka sova. Mår inte sådär jätte bra. Har ont, känner ett enorm obehag i stumpen och är rädd och ledsen...
Får kolla till stumpen varje gång jag vaknar inatt..

Önskar er en god natt!


Rubrik?

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra helg och får en fin kväll. Min helg har varit helt okej. Var på stan en sväng i fredags och efter det har jag varit ganska trött så jag har bara varit hemma i helgen och tagit det lungt.
I väntan på Big brother finalen så tänkte jag att jag skriver några rader här. Brukar ju inte göra det när jag är hemma. Dels gör jag annat och dels så funkar inte internet sådär jätte bra, så jag ger upp så fort. Hehe!Heja Hanna J! Efter en tanke så tror jag att hon behöver pengarna mest, så jag hoppas att hon vinner!

Nog pratat om Big brother. Tänkte visa upp vad jag köpte på stan i fredags!Spel från GAMES! Tycker det är super bra att dom har så man kan lämna in och byta spel eller sälja det till dem om man har tröttnat på sina spel. Detta spel jag köpte var begagnat!En dagbok från Zetterlunds. Det händer att jag behöver skriva av mig ibland och allt vill man ju inte skriva i bloggen.Lite toppar från Kappahl. Är så liten så jag köper från barnavdelningen där.Paris Hilton parfym från Kicks som luktar super gott. Behövde ny parfym och tänkte att då kan jag unna mig något dyrare. Annars har jag alltid köpt billigt strunt. Fick även prov parfym och handkräm av Charlotte Perellis nya.Tre T-shirtar från New Yorker. Dom har ju så himla bra och snygga kläder till bra priser. Pingvinen representerar mig så bra när det är sommar. "längta efter kyla" (isbitarna) Hihi!

Sen köpte jag lite från Panduro som tusch pennor och ett paket tänger som man har till smycken. Sen köpte jag även lite smyckes delar. Saknar att pyssla nämligen!
Nu ska jag stänga ner och måla lite fram till Big brother börjar.

Önskar er en fortsatt trevlig helg!

RSS 2.0