Eva Eriksson



Detta är Eva Eriksson som är sierska/medium. Som har varit aktiv medd det i 20 år.
Hon spår via mail och sms. Hade jag haft penga så hade jag testat om hon kunde ge svar runt om min systers död. Jag tror på sådant som övernaturliga krafter och vill mina syskon det bästa!

- Kärlek
- Hälsa
- Ekonomi
- Arbete & Studier
- Relationer & Familj
- Vägskäl och Val
- Ödet
- Din tvillingsjäl och Själsgrupp
- Livets syfte och Påverkan
- Romatik/Otrohet
- Andlighet

Är det inte häftigt ändå och hade jag kunnat så hade jag testat om hon kunde få svar.

Hennes hemsida: Eva Eriksson


Svaret från 118800

Detta svaret fick pilla och jag från 11800.



Det jag vill få ut med detta är att dom säger att man kan fråga precis allt. Men det kan man ju inte. Även fast mitt svar blev såhär (Pernillas blev exakt likadant och inget är sant av det som står), tror det är lättare för dem att få reda på vem t.ex Britney Spears är. Men jag litar iallafall inte på 11800 om man vill få reda på något. Då rekomenderar jag er att googla själva!

DISS FRÅN MIG TILL 118800!


God natt

Har tagit insomningstablett och måste väl snart släcka innnan den börjar verka. Hehe! Ville bara ösnka er en god natt! Hoppas ni har haft en bra start på veckan :) Min har varit okej förutom min värk som jag tycker har blivit värre. Ibland vet man inte vad man ska göra när man får ont och mina smärtmediciner inte hjälper. Man försöker andas lungt för det blir lite bättre då än att vara spänd. Men det är inte så lätt som det låter kan jag llova! Ibland vill man nästan bara skrika rätt ut.
Och nu har jag även fått ont i ett ben i svanskotan. Tror jag redan har nämnt det och det är helt värdelöst. Vaknar flera gånger på nätterna och måste ändra plats på kudden jag har under som ska avlasta.. Bajs på det!

Men jaja min Måndag har varit bra. Har haft Pilla, Carro och Jonas  på besök här på sjukhuset. Har varit jätte trevligt. :) Kul att du kom ändå Pilla fast du igentligen inte skulle <3 Älskar dig syrran!
Vi kollade på TV alla tre och pratade. (b.la lite om pappor) haha men vill inte gå in på vad vi sa ;) Hemligt förstår ni! Och när pilla och  jag var ensamma så skickade vi in varsit sms till 118800 och frågade vilka vi var. Alltsp jag frpgade vilken jag var och hon frågade vilken hon var med våra namn då. Vi fick samma svar som inte alls stämde. Kan berätta i ett annat inlägg om det! :P
Efter så har jag bara vilat. Har haft ont. Jätte ont faktist. Sen har jag gjort sängtvättning inför operation imorgon. Jag vet att dom helst vill att jag ska in i duschen men vad fan ska man göra när man har så ont och det känns så obehagligt. Jag vill inte det! Det tar skit mycket på psyket och man blir helt utmattad av att kämpa med värken bara i sängen. Pratade med en annan tjej som har samma sjukdom och hon gav lite tips. Eller tips och tips, hon berättade vad hon brukar göra. Ska testa det någongång.

Men nu ska jag släcka ner och försöka sova, Är mätt efter dagen. Mamma och Jögge kom med mat från donken. Gott gott!
Föresten är det min lillasysters födelsedag idag. Är lite synd att jag inte kan vara hemma på dagen och fira henne när det kommer besök. Har ju min omläggning som måste göras och även en medicin som går hela dagen imorgon. Så jag kommer hem på kvällen, får fira henne då. Det är tur att hon är så förstående! Min älskade lillasyster! 14 år idag :) <3

Vilken dag!

Usch det finns väl inget gott att säga om denna dag. Har haft ont till och från hela tiden och det har varit så jobbigt. Somnade en stund nu på kvällen för var helt utmattad efter dagens gråt av värk...
Nu är jag nästan smärtfri frörutom att det trycker i ett ben i svanskotan. har fått "bulla" upp sidorna vid skinkan med kuddar för att det ska dämpa trycket och smärtan.. :/ Vad ska man göra liksom?

Nu kommer det lite bilder på några kissemissar, dom har blivit så stora och så söta!





Dom två bilderna är tagna med min mobilkamera (som funkar när den själv vill) Det är den katten min storasyster Pilla ska ha) :)









En kattunge är inte med på bild. Men  dom är helt underbara. Skuttar omkring på golvet och busar med varandra och även mamma kissen! :)

OBS! Bilderna är tillåtna att ta av folk jag känner men är förbjudna att ta av folk jag inte känner!

Mobil blogg - natt blogg

Fick precis en bit smörgåstårta som jag har ätit upp nu (ja, jag var hungrig) och drack precis lite efter och tänkte släcka för att försöka sova. Men tror ni inte att man får hicka då? JO! Jippi!

Mobil blogg

Ligger i sängen med en kattunge på axeln och lite på halsen. Hör hur den andas och även spinner då och då. Så mysigt! Det är den katten min syster ska ta. Det blir kul för då kan man följa upp den :) jag har inte orkar bloggat som ni har märkt. Tänkte göra det igår kväll på sjukhuset. Men då fick jag kämpa med smärtan. Det var bra tills kl nio ungefär. Sen fick jag mina extra smärtstillande och även stesolid. Det hjälpte inte. Sen fick jag morfin som hjälpte en snabbis och senare mina 00.00 mediciner tidigare och då gav sig smärtan. Hade ont i ungefär 3timmar. Så jobbigt. Har även haft ganska ont idag. Fick morfin innan omläggningen. Omläggningen gick okej. Det kunde ha varit bättre lindat. Men men. Sen har jag sovit fram till kvällen. Personalen på avdelningen skulle beställa mat från pizzeria och jag fick dela med en sköterska för hon orkade inte allt. Det var gott! Har även ätit nu hemma tidigare (då jag nästan kom hem) lite midsommar mat. Men jag är så mätt från sjukan så det vart inte mycket. Hoppas ni har haft en bra midsommar! Nu ska jag måla eller läsa. God natt! Kram

Hailey 2 månader behöver en donator för att överleva!

I går berättade Expressen om Hailey, två månader, som behöver en benmärgstransplantation för att överleva. Något som har fått många att reagera.
– Det gör så oerhört mycket att veta att folk som jag inte känner bryr sig om Hailey, säger hennes mamma Rachel Almquist.



Vill du läsa om detta eller kanske anmäla dig som donator kan du kika in på http://www.alltombarn.se/barnhalsa/barnh%25C3%25A4lsa%252Ctransplantation

Jag önskar iallafall familjen en stor lycka och hoppas på att det finns någon bra donator där ute i Sverige! :)


God natt!

Nu ska jag ta en insomningstablett och sen försöka sova. Det rinner vätska ur stumpen jag jag är livrädd. Tur man är på sjukhuset. Har bett personalen komma in och kolla stumpen en gång i timmen nu innatt. Känner mig lite säkrare då trots att jag inte känner mig helt säker. Hoppas ni sover gott iallafall!

ont ont ont

orkar inte blogga nå jätte mycket idag. (det gör jag väl inte annars heller så ofta) Jag har så fruktansvärt ont och är super trött. Känner mig hängig. Bara det inte är någon infektion på gång.. :(
Idag har jag iallafall haft en bra dag förutom värken i stumpen. Inget blod har behövts för HB låg bra. Nu på kvällen på sjukan har jag haft besök av mamma och Pilla. Vi tittade på Sommaren med Göran. En ganska kul film faktist! Senare kom Jörgen och stannade på besök en stund. Trevligt faktist att vara själv med honom ibland :) Pappa skulle ha kommit idag men han hade väl något annat för sig. Fick inte veta vad men han sa att han skulle komma på torsdag så jag ser väl honom då. Jaja nu ska jag käka upp min smörgås och dricka upp min buljong och samtidigt kika runt på olika bloggar. Hade gott!

Söndag

Hej bloggen!
Har ni haft en bra dag? Själv så har jag inte gjort så mycket. Kollat igenom grejer och tagit det lungt. Är så otroligt trött. förstår inte varför. Nu är det ju sommar och man ska ju vara pigg! Eller har jag fel? heh!
Jaja. Bloggar från min lillasysters dator. Den är typ 10tum. Pytteliten! Men ganska smidig att ha med tycker jag :)
Innan jag satte igång datorn så fixade mamma och jag med ett plåster jag har i ryggen. Eller jag i slutet på ryggen. Den är väl där för att "dämpa" trycket eftersom jag ligger mycket. Ska väl snart stänga ner. Funderar på och måla lite. Har hittat mina målar grejer.

Har även ont. Men det är ju inget nytt. Har ju ont så ofta. Blä! Men man får försöka göra det bästa av situationene. Annars skulle det ju inte funka. Nej men vi hörs! Ha en fortsatt bra kväll!
Kram

Mobil blogg

God kväll! Eller ja natt snart. Har precis gosat med två av kattungarna. Nu ligger jag i sängen och käkar köttbullemackor. Hehe är hungrig. Fick även en cider som jag tar till. Men ska väl snart läsa och sen försöka sova om det går. Har så fruktansvärt ont. Har haft det i några timmar och det gör mig ledsen. Har tagit extra smärtstillande plus mina vanliga som jag tar regelbundet och även muskelavslappnande. Kan jag inte sova så får jag väl ta insomningstablett. Men först ska man ju ge det en chans. Önskar er en god natt och fortsatt bra kväll. Ni är så snälla! Bye Bye

Lördag!

Hihi sov till typ tre idag. Super skönt! Men jag kan erkänna att det kanske är lite onödigt att sova bort halva dagen. Men jag har så svårt att vara vaken när jag är trött. Då vill jag gärna blunda. :)
Idag har jag faktist inte gjort så mycket med tanke på att jag sov så änge (visst har jag vaknat några ggr innan tre men somnade om igen)
Jag har kollat lite på bröllopet. Lite väl stort för min smak men men... Vad tycker ni om bröllopet?
Jag tycker det ska bli skönt att det är över snart. Det har varit otroligt mycket om det nu i flera dagar.

Jaja nu ska jag ta mediciner (börjar få ont) och sen läsa tror jag, annars funderar jag på och måla sånda mandala målningar. Det är ganska kul :). Är ganska trött fortfarande.


 
Cidern jag drack igår. Första gången jag dricker det märket. annars brukar det bli kopparbergscider. (dom få ggr jag dricker)

Hade bra! Hoppas ni får en bra kväll!

God natt!

Tänkte först bara skriva ett inlägg innan jag ska släcka. Fan va sega tangenter det är på denna dator! Jaja!
vet att det är lördag.
Igår hade jag omläggning som vanligt. Omläggningen gick bra! :) Sen sov jag i stort sett hela dagen på sjukhuset. Var så himla trött efter omläggningen! Ovanligt trött!
Sen hade jag fruktansvärt ont i huvudet. Har nästan aldrig haft så ont förut. Men det var bara att stå ut. Försökte blunda och sova bort det värsta.. hehe!
20.00 åkte jag hem. Hemma har jag inte gjort så mycket. Gosat med kattungarna (några) Sen fick jag cider av mamma. Har inte druckit något med alkohol på evigheter så det var faktist gott. det är tur att man inte "älskar" cider. Visst är det gott men inte så att man vill dricka många. Jag tar nämligen mediciner som inte är så bra för alkohol så dricka mycket är inte bra för mig. Jag kunde tydligen få svårt att andas om det blir som värst (fick jag reda på idag) För vi frågade innan på sjukhuset om det finns mediciner som inte är bra. Nu har jag bara drukit en cider och det gick ju bra! :)

Jaja nu ska jag stänga ner och sen sova! God natt!


Min torsdag

Torsdagen börjar lida mot sitt slut. Vad har jag gjort idag då? Jo..
Hemma sov jag hela förmiddagen typ. Var jätte trött. Mamma väckte mig med mat. käkade köttfärs och makaroner. Supergott! 
Hemma har jag inte gjort så mycket annat. Packat och gjort mig redo till att åka till sjukhuset. Har även gosat med kattungarna :)

Nu är jag på sjukhuset. Kom hit i eftermiddags. När jag kom hit togs det prover nästan direkt. Mitt HB var lågt idag så jag har fått blod. Två påsar.
pappa var även på besök en snabbis. Fick se bilder från Phillipipinerna och han hade med sig mat från max. Mums!

Nu gör jag inte mycket. Har duschat och så. Ska väl snart käka för måste ju fasta sen efter tolv. Har även ganska ont just nu. Inte kul alls! :(

Det är familjens dator jag bloggar på om ni undrar. Mamma är snäll att låna ut den till mig nu när jag åker till sjukan. Min dator har lämnas in på lagning idag. Eller felsökning eller vad det nu hette. bye!

....

Bloggar från familjens dator.. det suger att min inte funkar. Vet inte alls vad jag ska göra nu om dagarna. Jag kan ju inte gå ut som alla andra kan.
På tv är det bara fotboll istort sett.
Kan inte läsa för mina böcker är borta av en viss person (du vet vem du är)!
Kan inte måla för mina tuschpennor och målarböcker är borta av samma person.
Jag kan inte se på film för dvd spelaren glappar och min dator är ju trasig. (har man tur så lyckas man se på en hel film utan att dvdspelaren stänger ner filmen) Detta suger verkligen! Är ledsen...

Jaja. Tänkte visa det jag fick av pappa. Ganska dålig bild för fick låna mammas mobilkamera. Min kamera på min telefon funkar bara ibland av någon konstig anledning..



Godiset är mashmallows i blommor :)
På förpackningen står det:
The grows in the garden in the sky. In my dreams that's where I fly.
To collect a fascinating flower soft nd sweet with a delicate color.
I never fails to make me smile. Even if I'm only there a while.
and as the night turns into day I am not saddened i must say
for when I wake I soon shall know
I am dreaming of flower mallows :)


Mobil blogg

Vill mest bara meddela att min blogg förmodligen kommer ligga nere ett tag. Eller alltså den finns kvar men jag kanske inte kan blogga på ett tag. Min dator gick nämligen sönder idag och vet inte hur det blir nu med den. Det var ganska läskigt tidigare. Jag satte igång den och den började knastra och blev varm. Trodde den skulle börja brinna i händerna på mig. Var inte alls kul! Och nu är jag väldigt ledsen över det. Jag har ju allting på datorn. Och vad ska jag göra om dagarna? Jag kommer ju inte upp och kan hitta på något. Det är ju datorn jag håller på med för att få dagarna och tiden att gå. Och vad ska jag göra på sjukhuset när jag är där? Usch vad tiden kommer gå sakta. Är ledsen. Jag Bloggar väl då jag kan igen. Ni får ha det bra så länge! Kram

All denna eviga väntan...

Usch vad tråkigt det är med denna eviga väntan.. Känns som om tiden går så himla sakta. Har fått reda på att ingen omläggning sker före kl 14:00 och det suger!
Man bli ju lite orolig om hur det blir efteråt. Bara det inte blir en massa stress som det alltid blir då man har sen omläggning på tisdagar.
Jaja, det löser jag då. Men vad ska man göra nu innan för att få tiden att gå lite fortare? Sova? Är skittrött faktist. Somnade någongång efter 04:00 inatt och sen vakna klockan 08:00. Nej men sova ska jag inte göra. Det "ska" man ju ändå göra senare fast i narkos

huh!

Kan inte sova pga stumpen. Är så rädd, ledsen och väldigt orolig så jag kollar runt här på datorn. Fick syn på något ganska häftigt som fick mig att le! Måste bara visa er!

 

Tänk om någon av våra missar blev sådär? Hihi!


Min måndag

Vet att det är tisdag nu men jag tänkte skriva om min måndag ändå. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Min har varit okej förutom att jag har haft otroligt ont. Det har inte alls varit kul med smärtan. Men räknar man bort det så har det varit bra! :)
Hemma sov jag väldigt länge. Var så himla trött. Sen hann jag istort sett bara med att packa till sjukhuset,äta och linda om lite och sen åka.
När jag kom till sjukhuset så var det möte. Det kom två personal från Wenströmska. Vi pratade om hur det skulle bli till hösten. Jag går ju inte i skolan som vanligt så jag kommer ju få sköta det efter hur jag känner och orkar. Men det kommer nog bli super bra. Dom verkade vara jätte intresserade av att hjälpa mig.
Jag kommer få en dator (lånedator) som jag kommer kunna sköta studierna på. Sen kan eventuellt lärarn komma till sjukhuset eller hem om jag behöver hjälp med något eller typ genomgång. Är det inte toppen? :D
Sen pratade jag med kuratorerna. Vi skrev ansökan till bostadsanpassning och ansökan till personlig assistens. Tror inte jag kommer få assistans (blev nekad av Västerås kommun typ) men det är ju alltid värt att försöka. Hallsta kanske säger annat?

Senare på eftermiddan kom pappa förbi på besök en snabbis. Fick present från honom. Han har ju varit på semester och köpt med sig persenter till Sanna och mig. Tack pappa! Super snällt! (kan visa sen nångång)
Sen har det inte hänt så mycket annars. Fick skit ont på eftermiddan/kvällen så jag har bara legat stilla och tittat på tv. B.la Americas next top model och Norska hollywoodruar. Min favorit av dom som var kvar vann inte :/ Fast det spelar väl ingen roll?)
Mamma var även förbi en säng på kvällen med sallad. Hon stannade bara en snabbis hon med.

Nu ska jag läsa tror jag. Har ganska tråkigt.. Hoppas omläggningen blir bra idag och att jag inte får blod efter för då måste jag vara kvar tills på onsdag :S Jag fick nämligen ingen blod igår (måndag). HB:t låg på 85. Ligger det under 80 så får jag två påsar och ligger det mellan 80-85 så får jag en påse. Och jag förlorar ju alltid lite blod då mina sår läggs om.. Jaja det visar sig om jag får det efter eller ej..
Jösses vad långt inlägget blev nu! :) Hihih! Men nu ska jag stänga ner. God natt!

God natt!

Ska nu försöka sova. Ska ju till sjukhuset senare idag igen. Dessutom ska jag ha möte där och pappa kommer efter. Måste vara pigg då! Nu ska jag dricka vatten och sen sova. God natt! Kram

Video!

Video på en av missarna vi har hemma!

Dock lite pinsam tönt röst jag har när jag pratar med den men ni får låtsas att ni inte hörde 


Hahaha!

Hahaha vad snygg jag skulle vara som narkossköterska!! 



(bortsett från mitt röda öga)

Haha nej då. Men lite kul måste man ju få ha hemma! Hittade mössan i väskan som jag har fram och tillbaka till sjukhuset :D

Hjälp!


Söndag!

God dag!

Nu har man sovit bättre inatt. :) Toppen! Idag är det söndag och det blir en lugn dag idag som valigt. Hehe! Kommer vara själv hemma till eftermiddag. Mamma och Jörgen är på dop. Mamma har fått "äran" att vara gudmor till en flicka som heter Amora. Jätte söt tjej! :)
Ganska tråkigt att vara hemma själv för det blir så tyst. Men Sanna kanske är hemma snart? Hon är i stallet just nu. Har inte mycket att skriva just nu.. Inget speciellt sker. Funderar på att kolla på film. Lånade två filmer från sjukhuset som heter: Baby Mama och Släkten är bäst. Har inte sett dom förut. Får se om dom är bra. Ja, men jag ska nog kolla på film nu. Får se om jag somnar, är så himla trött!! :P

Hörs sen!

God natt!

Ska nog snart sova. Hoppas på en bättre natt inatt. :) Men det tror jag. Har inte sovit någonting alls på dagen. Känner mig otroligt duktig! haha!
Så nu är jag skit trött.. Vill vara piggare imorrn. Tror inget händer då men det är ju skönt att vara pigg.

Jaja nu ska jag göra iordning mig för sängen, läsa och sen släcka. Sov så gott alla människor! :)

Lördag

Usch vilken natt! Har sovit så otroligt dåligt! Somnade skit sent, och när man väl somnade så vaknade man i omgångar av att min pump till madrassen skallra. (har en luftmadrass för er som inte vet) Jag har det för att jag är mycket i sängen och luften hjälper till att "ändra" på trycket lite så man inte ligger och "trycker" på samma ställe på kroppen typ.. Usch vilken dålig förklaring. Men ni kanske fattar ändå?
Nu är jag skittrött och funderar på hur min dag kommer att bli.. Är jag trött så får jag ondare och det är inte kul.. Kanske får en tid idag då jag kan sova en stund sen.
Nu ska jag fråga efter en kopp kall Oboy! Mumma!

Min fredag

Nu är det lördag. Tänkte bara skriva om min fredag. Hade omläggning halv 9. Omläggningen gick jätte bra. Klockan ett skulle jag ha möte. Vart lite dumt att ha det direkt efter man hade kommit tillbaka från omläggningen och uppvaket. Kom till avdelningen typ 5minuter innan mötet började. Minns inte alls vad vi sa och dom sa men vet vad vi pratade om. Hehe! Jajja. Den ena personen skulle jag träffa igen sen och det är ju bra.
När mötet var klart somnade jag och mamma kom senare på eftermiddagen och hjälpte mig.

Efter det kunde jag inte somna om igen så jag tittade på TV och packade för hemresa. Åker alltid 20.20 på fredagar hem.
När jag kom hem fick jag en jätte tråkig nyhet. Alla kattungar ska bort. Det var meningen att vi skulle spara en och resten flytta men nu har mamma bestämt att alla ska flytta. Innan det bestämdes så hade vi hem till 3-4st och en till oss själva. Är verkligen ledsen att inte vi ska spara någon nu för var så glad att vi skulle spara en.(det är mammas jobb som ska ha två, varför kan dom inte ta en?) :(
Men jag är jätte glad att en som jag känner. "C" har hittat en hon gillar! :) Det förtjänar du ska du veta! Hon har varit med om så mycket i sitt liv den tjejen som igentligen ingen ska behöva gå igenom. Finns länk till hennes blogg i menyn!

Jaja.. ska hitta på något nu.. bye!

Grattis!

Grattis alla glada studenter och framför allt mina vänner som har tagit!

Wihooo!


God natt!

Önskar er en god natt! Har inte orkar blogga så värst idag.. Känns ingen bra. Det vätskar o.sv.. Är på sjukhuset nu. Har tagit prover och duschat inför omläggningen imorgon. Duschen vart super läskig. Det kändes som om det rann hela tiden ur stumpen och jag kopplar bara ihop det till att det blöder. Det är hemskt. Så jag skyndade mig allt vad jag kunde. Vart alldeles skakis av rädsla.. Synd att man ska behöva känna så.

Känns inte bra nu heller. Men sålänge jag ligger still känns det hyffsat bra (vilket jag gör nu). Jaja. Nu ska jag väl hitta på något. Kan inte sova än men sen måste jag väl försöka sova. Har tidig omläggning imorrn. Sen ska jag ha möte med folk från Hallstahammars kommun. Kommer vara alldeles dåsig och trött på mötet. Kommer ju inte komma ihåg någonting. Får be kuratorerna att anteckna, dom ska vara med på mötet.

Men god natt med er! (tack för svaren till frågan jag hade i ett tidigare inlägg) Och tack till dig Anna för din fina kommentar! Det värmer :) Hoppas ni mår bra!

God morgon!

God morgon, god morgon!

Min är inte så jätte god. Vaknade för ca 40 minuter sen och hade världens smärta i stumpen. Har tagit litesmärtstillande så jag hoppas det ger med sig snart.. Vill kunna sova lite till! Ska sen fara till sjukhuset idag igen.. Blä!

Min syster har skolavslutning idag. Hon är så duktig och jag är stolt att hon har orkat med 7an. Blir tuffare till nästa termin med betyg och grejer men det klarar hon  



Nu ska jag väl läsa lite och hoppas på lite blund till..

Hjälp!



Jag är totalt urdålig på grejer som har med datorer att göra så jag tänkte fråga er.

Om man rippar typ musik och filmer från CD. Försvinner musiken/filmen från CD:n då eller finns den kvar trots att man förit över den till datorn?

Min dag

Onsdag idag då.. Ganska händelse lös dag som vanligt i mitt liv. Sov länge som vanligt. Sen ringde min sjukgymnast och väckte mig. Hehe! Hon skulle bara fråga hur jag mådde och om jag var hemma så hon kunde komma och träna med mig. Så vi har tränat. Har ju ett träningsprogram som vi har fixat tillsammans som jag tränar efter.

Sen har jag inte gjort så mycket mer fram tills kvällen. Kollat på film med lillasyster. Vi tittade på Boogeyman 2. Det var så länge sen vi såg den så det ville vi se igen. Jag har haft en väldigt konstig smärta idag. Då mamma har lindat så har jag fått ont längst ut på stumpen fast hon lindar längst upp (runt låret vid ljumsken typ). Konstigt? Jag menar, varför får jag ont där ute när det inte ens är där hon lindar? Jaja. Nu är jag i stort sett smärt fri och det är ju skönt.

Pilla var på besök nu till kvällen med sin kille. Kul och se henne! <3 Dom kollade b.la på kattungarna för dom ska ha en. Kissen kommer få ett jätte bra hem så det känns ju bra! :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ju måste ju skriva klart min svenskauppgift. Hahaha den kanske ska vara inlämnad snart med tanke på att det snart är lov. Har totalt glömt bort det!  (men den är nästan klar) Sen kanske jag ska läsa? Har en bok jag har lånat av Pilla som heter Äcklig. Den är sann. Tycker sånt är intressant!

Hörs!

Pyssel!

En galje som jag har gjort. Hel nöjd!



Målat och använt decupage!

Just nu!

Här kommer det ett litet just nu inlägg!



Äter röt skinka direkt ur förpackningen! Skit gott!

(tror jag katten också gillar) ;)

Mobil inlägg

Ligger nu i taxin på väg hem från sjukhuset. Skulle igentligen ha åkt kl 20.00 men jag hade så ont och var så trött efter uppvaket då så jag fick åka senare. Taxin skulle komma 22.05 men den var sen och det vart nå krångel med båren när den väl var på plats. Omläggningen har gått jätte bra och det vart som jag trodde efter. Stressigt alltså. Kom tillbaka från uppvaket sent och det vart stressigt till kl 20.00. Innan omläggningen pysslade jag. Målade och använde decupage till den. Den vart sommrig och jätte fin. Ska visa sen då jag sätter på datorn. Blir nog inte idag för när jag kommer hem ska jag käka och sen försöka sova. Jörgen har köpt skinka till mig! (Pålägg till smörgås) som jag även ska käka. Tycker det är Skit gott och bara äta som det är! Haha! Men nu önskar jag er en god natt. Puss och Kram

Väntar och väntar...

Usch all den eviga väntan.. Väntar på att jag ska få åka till OP. Klockan tre har jag tid men vill dit och lägga om nu. Förmodligen kommer det bli stressigt sen efter. Jag menar. Ska vara där klockan tre, Sen tar det ett tag innan man somnar p.ga alla förberedelser. Sen hamnar man på uppvaket i några timmar. Sen kommer man tillbaka till rummet helt dåsig och trött.. DÅ ska jag packa hem! 

Det som går kan man ju iof packa nu. Det kanske är smart!

Nattblogg

Usch har inte kunnat somna än. Tog insomningstablett vid ett och släkte då.. Höll på och somna men vet inte varför jag inte gjorde det. Sen strax innan tre (tror jag) så började kranen droppa i rummet och det störde jag mig på..
Sen har jag haft ont och tog extra smärtstillande och även lugnande.
Bad om te och dricka nyss men fick kallt te så det skiter jag i att dricka, känns dumt att ringa och säga till om det, har ringt på signalklockan ganska mycket ikväll dom lär ju vara trötta på mig (fast det är deras jobb).. Ska väl försöka sova snart.

Hoppas jag kan få sova lite på förmiddagen :)

Sjukhuset!

Snart är måndagen slut. Har ni haft en bra dag? Min har väl varit sådär. Måndagar gillar jag inte så mycket mer. Det är inte p.ga att det är en ny vecka utan det är skit jobbigt med stumpen. Får ont och det känns obehagligt. Ni kanske undrar varför det är så. Jag kan väl inte ge dirket svart på det men jag tror det är p.ga värmen och att det blir en dag extra mellan omläggningarna.

Nu är jag iallafall på sjukhuset som vanligt. Kom hit i eftermiddags. Hemma har jag inte gjort så mycket. Typ sovit, packat och gosat med kissemissarna. Dom är otroligt runda och börjar bli stora nu :)

När jag kom till sjukhuset så väntade ena kuratorn på mig. Vi fyllde i ansökan till aktivitetsersättning tillsammans och hon pratade lite om skolan hur det blir till hösten och det lät ju lovande :) blir nog super bra! Ska ha möte om en vecka med rektorn från skolan.
Sen har det tagits prover. HBt låg på 82. Vanligtvis får jag en påse blod då men läkarn tyckte att jag skulle ha två. Andra påsen droppar nu på.
Annars har jag inte gjort så mycket annat här. Tittat på TV och haft ont. Mamma kom även förbi med mat från Max (hamburgeresturangen)

Nu ska jag väl ta och käka något innan jag börjar fasta klockan tolv. Har ju omläggning imorgon. Sent som fan men men. Får försöka stå ut tills dess.. Bye!



En trött och sliten mamma som däckade på golvet   

God natt!

Nu ska jag dricka lite vatten och sen sova. Ska ju till sjukan sen idag.

Jag skulle vilja ha lite tips. Det är lite grejer här hemma som har försvunnnit som är mina. Det är inte jag som har tappat bort dem eftersom jag är sängliggandes, utan det måste ju vara någon annan. Vad ska jag göra för att förhindra att saker försvinner? Börjar bli trött på det..

(vill inte gå in på vad som är borta men det har inte hittats igen)

God natt med er!

Usch..

Varmt och har ont... Ingen kul alls.. BLÄ!

Pyssel!

Vill tipsa om ett pyssel = DECUPAGE!

Det är super kul och man kan göra det på ganska många grejer som träaskar.
Man tar en bild, det kan vara från vad som helst typ tidning eller servett.

Lacka på hela ytan där du ska sätta bilden. Sen lackar man igen. När man har lackat två ggr och det har torkat så lackar man yttligare en gång och sen voila! Klart!

En ask som jag gjorde på sjukhuset:


Idag så...

Idag så skulle min syster fylla 21.. Nu blev det inte så. Vill bara kunna spola tillbaka tiden och hjälpa henne. Saknaden är enorm!  



Va rädda om varandra där ute!

Mina kärlkirurger!

Är kommer det en bild på mina kärlkirurger för er som är nyfikna och vill veta! Hittade den på nätet. Min favorit fick ha sitt namn kvar och dom andra tog jag bort. Vissa kanske vet namnen på dom andra (för har nog nämt det förut) Nu vet nu hur alla ser ut men inte vilken som är vem av dom två andra...




På sjukhuset

Är på sjukhuset fortfarande. Ska hem kl: 20.20. Det innebär att jag kommer missa Talang! :( Det är ju FINAL!!
En västeråsare är med och sjunger opera. Han jobbar här på sjukhuset som undersköterska. Hoppas han vinner för han är cool! Och har en jätte duktig röst. Opera är inte lätt att sjunga ska ni veta! ;)

Jaja. Idag var det omläggning. Istället för kvart över 8 så vart det halv 9. Omläggningen gjordes av Stig och den vart bra. Men hade så ont på uppvaket och det slutar med att man alltid blir dåsig av alla mediciner (smärtstillande)
Känner att det är verkligen jätte bra att jag får göra mina omläggningar i narkos. Annars vet jag inte hur det skulle vara. Skulle bara kunna tänka mig att det skulle vara jätte jobbigt.
Nu har dom även pratat om att jag ska få kontakt med smärtkliniken för att kunna prata om det finns något bättre till mig och berätta om hur jag har det os.v

Annars har jag inte gjort nå annat idag. Sovit bort hela eftermiddagen pg,a narkosen och all den smärtstillande jag får. Men det är skönt att sova bort det. Man mår betydligt bättre när man vaknar sen. Klar i huvudet och så..

Jaja nu är klockan kvart i sju. Ska väl ta något att äta för är hungrig och skiiit sugen på skinka. Då passar väl en skinkmacka bra. Ska be om lite extra skinka på! :)
Ikväll är det talang! Hoppas det går bra för Freddy Amigo! :D




God natt!

Är på sjukhuset som vanligt på torsdagar. Ska snart sova tror jag. Har omläggning kvart över åtta imorgon och sen imorrn kväll åker jag hem igen. Till missarna!! <3
Här på sjukan har det tagits prover som vanligt. Blodvärdet var väl inte helt bra så jag fick en påse blod. Nu tickar medicinen på som jag alltid får efter. Det har någonting med järnet i kroppen att göra. Drygt bara att vara kopplad och pumpen låter ju. (det ska man sova till) :/
Jaja.. Sen har jag duschat. Det gick bra denna gång. Super skönt! Har även pysslat. Målat och lackat med bilder på en träask. Kan visa imorgon. Den blev faktist ganska söt! :) Det är hästar på.

Jaja.. Ska snart sova. God natt med er! Kram kram

Svar på en fråga: Det vart fem katter!

God kväll!

God kväll!

Har ni haft en bra dag? Min har väl varit okej. Har inte gjort så mycket idag. Mest tagit det lungt och kollat på film. Kollade b.la på I taket lyser stjärnorna och Orphan. I taket lyser stjärnorna har jag sett förut men den andra var ny. Väldigt bra film!
Det har varit väldigt varmt idag och jag har varit otroligt trött. Sov ganska dåligt inatt. Det är mammakattens fel. Hon pratar så mycket. Dom små pluttarna har jag inga problem med men det är den stora.. (dom sover inne hos mig)
Så har varit vaken sen tidigt imorse. Försökte sova på förmiddagen då mormor var här och besökte oss. Men mamma och mormor var så högljudda i köket så det gick ju inte. (vi har typ bara vardagsrummet mellan köket och rummet jag ligger i)
Och är jag trött så får jag ondare. Alltså har haft ont idag.. Men det är bra nu..

Får väl försöka somna tidigt ikväll. Imorrn bär det ju av till sjukhuset igen.
Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag kika på Twilight och hoppas på att mamma kommer hem snart och sen fråga efter något att äta.

Haha min smarta syster låste ut sig idag. Kunde tyvärr inte öppna för jag kommer inte ner för trappan själv i trapphuset (finns ju ingen hiss - än) och jag var ensam hemma. (det var lite kul, tur det är varmt ute) :P

Kattungarna <3

Här kommer det en liten "bildbomb"!

(första bilden är en av dom första som togs på dem)















Video:

Dom är döva (tror jag) och även blinda men ändå kan man knappt låta bli och prata med dem ^^


Mobil blogg

Nu har jag precis ätit. Vart mat från lustigkulla. Jätte gott. Men är mätt och mår illa. Jaja. Vet ni? Idag innan lunch fick jag en jätte rolig nyhet på sms av mamma. Kattungarna har födits. Så nu har vi 5 nya liv här hemma. Dom ligger i en bäddad kartong alldeles bredvid mig. Mamman är oxå här så klart. Men det är super kul och dom är så små! (Bilder kommer imorrn, fast inga bra bilder) ska snart försöka sova, omläggningen har gått jätte bra idag. Riktigt skönt med om gjort.. Är jätte trött och orkade inte sätta på datorn. God natt!

1 Juni

Tänk att det redan har gått ett halv år typ. Tiden går så himla fort! Ska nog snart försöka sova här. Är på sjukhuset. Kom hit på eftermiddagen igår (klockan är efter 00.00) Prover togs ganska direkt. Mitt HB var lågt så jag har fått blod. HB:t låg på 79.
Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Haft det jobbigt med stumpen. Det luktar och det känns som om det rinner. Är rädd för blödning. Hoppas jag kan sova inatt så jag slipper vara rädd..
Vi btåkade om duschen idag igen. Måndagar är ingen bra dag längre. Tror det är värmens fel. Bakterierna trivs tyvärr i värme och det blev värre ungefär då värmen kom. Personalen här ringde till OP och frågade om jag kunde köra sängtvättning och det var helt okej. Så jag fick såndär tvål som ska döda bakterier på kroppen och fick tvätta mig. Har annars kört med mitt eget men nä inte denna gång?
Det var skönt att jag fick ta sängtvättning för det är verkligen inte bra. Och att försöka duscha när man mår dåligt tar på mitt psyke. Ska man behöva vara rädd?

Dom har fixat platt TV här på rummet. Lite kul med uppdatering har på sjukhuset :) Hihih! Kollar på American Idol på den. Och har kollat på TV hela kvällen. :D

Ska väl försöka sova snart då så jag ösnkar er en god natt. Det är omläggning idag. Dock så tror jag den skulle bli sen.. Blä!!



Nya och gamla tv:n på bild :)

RSS 2.0