Måndag

Jaha, nu är snart måndagen slut. Och jag har sportlov! Toppen! Men pluggar i och för sig inte så mycket då det väl är skola. Bara ett ämne. Och jag kommer plugga nu på lovet så mycket jag bara orkar. Ligger efter så otroligt mycket att jag får ångest vid bara tanken.. Men men, det löser sig väl på något sett.
Som sagt, måndag idag. Vakna tidigt (för mig) innebär det. Just för att åka till sjukhuset tidigare.
Jag gör det på måndagar för att jag har lymfmassage då. Trodde inte hon skulle komma idag. Klockan vart så mycket men sen dök hon upp! GUD vad jag blev glad! :)
Lymfmassagen är så himla skön och hon håller på i ca 45 minuter. Kan ni tänka er? Och så är hon en sån trevlig människa att prata med. Så det är ett plus!

Annars har det inte hänt så mycket. Har fått blod. HB:t låg på 76 eller 78, minns inte riktigt. Men fick 2 påsar blod. Och nu tickar desferalet på. Som jag fortfarande inte riktigt har fattat vad den är till för. Haha!



Jag har haft väldigt ont idag också. Mest nu på eftermiddagen och kvällen. Har fortfarande jätte ont men det börjar ge sig hoppas jag. Värken har iallafall minskat och det är skönt.
När jag inte har haft ont så har jag pysslat (har jag ont så ont som jag har haft ikväll så har jag så svårt att fokusera på något annat än min smärta)
Jag har sytt en mobilficka! :) Bäst och vara försiktig med displayen nu när man har skaffat tutch. Nu var det i och för sig ett tag sen jag skaffade mobilen. Den köptes i december. Men jag kom på idén att göra en mobilficka lite sent.
Den är sydd för hand och i tyget "filt" tror jag.



Så vart den. Den vart okej tycker jag. Lite ömtålig kanske men den håller väl ett litet tag hoppas jag. Kan säga att jag tyckte det var ganska svårt att sy den. Hade inga nålar och inge mått. Utan mätte med mobilen och hade bara en nål att sy med. Så att nåla sidorna gick ju inte. Var bara att hålla i och försöka sy rakt. Hehe! ;)

Jaja... Nu är klockan ganska mycket. Ska käka något och sen försöka släcka lite tidigare ikväll. Har dusch på förmiddagen och måste vara utvilad. Är jag trött så blir allt så mycket värre. Som humöret, värken och så.
Kan tillägga att jag känner nu inte alls sådär som jag gjorde då jag skrev förra inlägget. Nu känner jag mig bra. (tror mamma vart lite orolig när hon läste det. Det var absolut inte meningen att göra dig orolig mammsen! Jag mår bra <3)

P:S Det var en som frågade vad klippel trenaunay är för sjukdomm. Ska försöka skriva en liten text (så att ni förstår) och berätta. Men vet inte när inlägget kommer upp.

Hm...

Jag känner mig konstig.. Jag är inte ledsen eller något men ändå känns det som om jag bara vill gråta.
Varför kan det vara så? Någon mer som brukar känna så?

Det kanske är normalt ändå...

Jag kan ju inte bara gråta heller. Ifall någon här hemma hör mig och undrar vad det är. Kan ju inte svara: "Jag vet inte!"
Jaja, ska nu borsta tänderna och sen troligen försöka sova. Ska vakna tidigare imorgon än vad jag brukar. Åker nämligen till sjukhuset tidigare på måndagar.



God natt med er!

Lördag!

Halloj!

Tänkte skriva lite i bloggen. Ligger just nu med datorn på magen och även katten halvt vid sidan om. Blir varmt! Huuh!
Ikväll är det melodifestivalen som gäller för min del. Är en liten nörd när det kommer till det faktiskt. Men det är kul att se tycker jag! Vad tycker ni om melodifestivalen?
Känner mig smått tråkig idag. Har inte lust till någonting typ. Har typ sovit käkat och tittat på film. Tittade på I know who killed me. Det är Lindsey Lohan som spelar i den.
Ganska snurrig film tycker jag.
Funderar på och fråga syrran om vi ska se på någon film. Vi är ensamma hemma. Mammsen jobbar!
Det är typ min lördag det. Alltså idag!

Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Åkte till sjukhuset som vanligt i torsdags. Pappa och Annabelle var på besök.
Och det var trevligt. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara på sjukhuset (om det inte är omläggningsdag) och jag är ändå bara där en natt!
Omläggninsdagarna är okej. För även om jag har det så ont efteråt så är det jätte skönt att få det omlagt.
Läkaren kom in igår och frågade mig vad jag tyckte om att eventuellt lägga om en gång i veckan. Fick inte hur mig något annat än "vet inte".
Men i själva verket så är sanningen att lägga om en gång i veckan vill jag absolut inte! Är ganska orolig att det blir så men ska försöka göra allt för att det inte blir så.  Han som brukar lägga om mig är inte helt omöjlig. Så jag hoppas verkligen att jag får min vilja igenom!

Men nog pratat om det. Har någon av er haft problem med TV3 i torsdags och fredags? (nu vet jag inte hur det är för har inte 3an hemma) Jag hade nämligen problem med bilden och det gjorde allt ännu tråkigare på sjukhuset. Brukar glo rätt mycket på TV där. Speciellt på dom kanalerna man inte har hemma.



Så såg bilden ut. Ser typ halva ansikten och ingen text + att TV bilden skimrade i grönt. Halva sidan i taget, de vill säga: Först högra sidan och sen vänstra om och om igen. Trevligt va? (Svar nej)

Så det var skönt att få åka hem sen på fredagen och ta helg. Det är ju föresten LOV nu också för mig! SPORT LOV! Wohoo!

Aja.. Nu ska jag titta lite på vad jokrarna (inför big brother) gör i "glashuset". Kollade några sekunder nyss och Gurkan trummade på sin mage. Haha!
Hej så länge med er! kramar


Öhum?

Någon som förstår sig på min ordination på medicinen?





(Har tagit bort mitt namn, födelsedatum och läkarens namn och även platsen där apoteket ligger på)

Snacka om snurrig!

Hihih!

Såhär kan det gå om man har en katt som gillar att ta för sig men har svårt att hitta en bra sovplats!
Hihi men jag älskar henne!







Haha!



Min DORIS!

Åh jag vill ha!

Hittade flera saker på tradera som jag vill ha!
Inte för att det kommer bli så men man kan ju alltid få drömma!







(är kanske barnstorlek på denna? mitt huvud är skitstort! höhö!)










Söta saker!

Ett litet just nu inlägg..

Ska alldeles snart försöka sova. Ska bara käka upp den sista muffinsen jag har som Pilla och Sanna har bakat. Otroligt goda och så söta är dom!



Har datorn på magen (halvligger) därför vart det lite konstig bild men skit samma! Hihih!





Några av muffinsarna som dom har bakat. Så söta och fina!

Passar på och visa vilka fina hörlurar jag fick av Pilla för ett tag sen!



ROSA!...



..Med HELLO KITTY på och en "sten" på varje.
SUPER SÖTA!

Tack Pilla och god natt med er alla!

Kramar!

Connie Talbot

En flicka med ljus framtid? Vad tror ni? Jag tror det verkligen!

Videon är gammal och hon är runt 6års åldern på den.
Helt underbar flicka med en enorm röst, hon gör låten superbra!


Lite pyssel igen då!

Tänkte visa upp ett pyssel jag har gjort. Det var ganska länge sen men den har inte kommit upp förrän nu.



Keramik tomte och keramik ängel!
Bara att måla med hobbyfärg! Enkelt som helst och OJ vad mycket lite färg kan göra!

Ängeln kanske ska flytta till syrrans grav. Saknar henne så mycket!

ett tag sen nu

Nu var det ett tag sen jag skrev ett mer text inlägg. Det har varit lite bilder mer nu men jaja. Jag har inte så mycket att skriva. Mina dagar ser ju ganska likadana ut.
Har mina omläggningar tisdagar och fredagar. Fredagens omläggning blev bra och det är super skönt. Eftersom man ska ha den omläggningen en dag längre än tisdag till fredag. Om ni förstår?
Var väldigt trött efteråt minns jag men brukar piggna till ganska bra då mamma kommer. Hon kommer alltid efter omläggningarna och hjälper mig med en grej som jag anser att dom inte kan på avdelningen. Och jag är så glad att mamma vill det och orkar. Tack mamma! Tror inte hon anar hur mycket hon betyder för mig! :) <3
Åkte hem som vanligt runt åtta på kvällen. Jag är bara ute mellan dörren och taxin men man märker ju vad kallt det är ute! USCH! Är skit glad att jag slipper vara  ute. Dom där sekundrarna räcker gott och väl för mig! Haha! ;)
Jahaja... Vad har jag gjort idag? Jag hade tänkt plugga matte för ligger så mycket efter att jag får ångest. Så jag måste kämpa på egentligen. Ska försöka göra det imorgon.
Mådde inte bra idag. Jag har haft ont i stumpen till och från. Sen när jag inte har haft ont i stumpen så har jag haft världens huvudvärk, frysit o.sv.
Trodde det var feber på G men som tur var hade jag inte det!
Sov en stund och sen gick det över. Tror huvudvärken och det berodde på att jag sov så dåligt natten till idag.
Somnade sent. Sen hade mamma på larm mitt i natten?! Haha va jag var irriterad då! :D
Skrek åt henne att stänga av det men istället för att stänga av så tröck hon på "snooze" (eller vad det heter)
Så hennes larm hörde jag 6-7 ggr sammanlagt. Kom var tionde minut. Haha! mamsen då! <3
Nu på kvällen har jag tittat på melodifestivalen och även gaygalan. Ni får tycka att det är en fjortislåt men jag tyckte Eric Saades låt var bäst och även hans nummer var bäst! Så det är jag glad för!



Läsarna på aftonbladet verkar tycka som det skedde på melodifestivalen. Eller hur? :)

Hahah har ni föresten sett vad "smarta" jag skrev på min Facebook?



Jag visste faktiskt inte. Det ÄR sant! Jag är faktiskt inte så smart som jag ser ut ;) Höhö nej då... Men jag visste somsagt inte. Haha!

Skapad av mamma!

Titta vad mamma har gjort till mig!



Tack snälla du, mamma att du har tagit dig tid och velat gjort den till mig. Tycker om den jätte mycket!

Visst är den fin?

Mitt lilla hjärta!

Vill bara visa upp en bild som jag har gjort på mig och mitt lilla hjärta vid namn Doris!







Tänk att hon "står" på mitt namn nu i SSK!
Älskade Doris, finns ingen bättre katt än henne. Hon är en av dem jag älskar mest!

Alla hjärtans dag!

Hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtans dag!

Och ni som firar med era nära och kära, hoppas ni har haft det mysigt!

Själv så har jag inte firat. Åker ju till sjukhuset som vanligt. Men jag har haft en bra dag ändå faktiskt! Knappt alls ont. Har bara behövt tagit en extra smärtstillande idag och det är ju toppen verkligen! Hoppas det fortsätter såhär och att jag slipper ha så mycket ont. Det enda negativa med stumpen är att det vätskar. Det är inte så mysigt. Får försöka tänka att det ska läggas om imorgon. Synd att det tar sin tid innan jag kommer till OP.
Vill man något så går ju tiden så sakta fram till dess!



Bättre sent än aldrig!

Vill visa dom fina presenter jag fick av Carro då hon var här den där söndagen. Har inte visat dem än!



Hello Kitty - Body splash!



Och ett fint ljus!

Det är knappt så man vill använda grejerna. Ljuset är så himla fint så det kommerjag faktiskt inte att tända, utan det kommer stå som prydnad typ. Body Splashen vill man ju knappt heller använda för färgerna är så fina och det är jätte fint när dom står bredvid varandra. Men dem kommer användas.

TACK CARRO!!

God natt!

Nu ska jag försöka sova. Mamma har nämligen jobb i morgon och börjar tidigt. Därför måste jag vakna tidigt ifall jag behöver hjälp med något vilket jag vet att jag behöver.
Men i och för sig kan jag ju alltid somna om sen när hon har åkt. Skönt när allt blir tyst sen och man kan få sova. Tror hon sover nu. Mamma alltså. Det är så tyst här.
Om jag inte kan somna så får jag väl kolla på någon film tills jag blir trött. Eller något.

Jaja.. Idag har min dag varit sådär. Har haft ganska ont till och från men har försökt tagit så lite extra smärtstillande som möjligt. Och det har gått hyffsat. Sen har jag sovit en hel del. Känner mig skit trött nu med men har bara svårt att få ro till att koppla av. Men det ska nog gå!
Ikväll gick andra stapeln av melodifestivalen igång Vad tyckte ni om bidragen? Jag gillade Sanna Nielsen bäst och även brolle så det var bra att dom kom vidare! Annars tycker jag programmet har blivit ganska töntigt faktiskt. Som med låtarna i början. Parodi på Aquas Barbie Girl och någon annan konstig låt. Visst det är ett familje program men då behöver man väl inte ha med nåt i stil: "Runka docka" eller vad Rickard sjöng? (om det ens var han som sjöng?) Nej jag tycker programmet borde mogna till lite.
Programmet är bra när låtarna kommer igång. Annars är det mest strunt! Haha!



Sanna Nielsen



Snygga Brolle!

Haha var bara tvungen att visa:



Länge sen nu..

Nu har jag inte skrivit så mycket på bloggen. Har inget att skriva för mina dagar ser likadana ut. Har ni någon idé?
Kom gärna med förslag i så fall. Det uppskattas!
Ja. Vad har hänt sist jag skrev?
Skrev ju den dagen då det var min systers års dag. Den dagen gick bra. Fast jag tycket det kändes som om folk trodde jag skulle typ gråta hela dagen. Fick några sms som det stod något liknande med: jag finns om du vill prata. Glöm inte att jag finns för dig. Os.v
Jag menar absolut inget illa men tror folk att vi i familjen ska sitta tillsammans och gråta? Den lördagen måste ju gå ändå. Och jag tog vara att tänka goda minnen och var bara hemma. Kände inte för så mycket annat den dagen.
Söndagen kom Carro! Det var super trevligt! Hade inte sett henne på ett bra tag!
Hon hade med sig födelsedagspresent och jul klapp till mig och jag hade detsamma till henne. Av mig fick hon ett örngott och tre olika paket doftjus. Av Carro fick jag Body Splash i Hello kitty (tror det var ett paket med 4st) och ett ljus i hjärta. Tack Carro! Får visa det sen när jag kommer hem. Är på sjukhuset som vanligt vid den här tiden.
Och jag har tagit prover. Mitt HB låg på 72 så jag fick en påse blod.
Träffade även på läkarn som kom in och pratade med mig och han var mycket nöjd med hur det såg ut på stumpen. Och sa dessutom att allt håller på att minska. Det låter toppen! Verkligen!
Hoppas det håller i sig dessutom. När han hade gått kom pappa och Annabelle på besök en stund. Kul och prata lite skit typ Hihih!
Sen har jag duschat och käkat lite kvällsfika. Sen har jag inte gjort så mycket mer än setat vid datorn. Tänkte försöka hålla mig vaken till reprisen av "sveriges värsta bilförare" missade det då jag var i duschen. och tycker det är roligt att se på för dom är så värdelösa! Haha! Men det blir nog ingen match med att hålla mig vaken tror jag. Brukar ju vara vaken länge. Bara för det, så är jag säkert inte det denna gång. Haha! Men annars kommer repris i helgen också.
Jaja. Det var allt från mig!



Min goda kvällsfika! Mums!

Jennys årsdag!

Idag är det den 5 februari. Ett datum som alltid kommer att vara speciellt för mig. Det är datumet då min syster gick bort. Saknaden är enormt stor men har lättare att hantera saknaden och allt runt omkring det nu. Har tänkt på många fina minnen som jag och Jenny har delat med varandra och många andra.

Ett minne som kom upp var när mamma, Sanna, Jag och Jenny var på kryssning med en annan familj.
(nämner inte hela namn för vet inte om dom vill ha sitt namn på bloggen)
Deras mamma "Å" var med, och hennes son "D" och dottern "L"
"D" är en barndomsvän till mig och "L" är en barndomsvän till Sanna. Jag minns att det var första gången dom åkte på kryssning. Jaja, ska inte dra ut på det. Minnet från den kryssningen med oss tyckte jag var kul.
Jag satt i en säng i hytten. (den säng som man ser rakt ut i korridoren och dörren var öppen)
Minns hur Jenny, "D", "L" och Sanna sprang runt i korridorerna bland hytterna. Tror dom b.la lekte jaga.
När man tittade ut i korridoren kunde man se hur dom svischade förbi skrattandes och höll på! Jag kunde inte vara med för använde kryckor då, men vi hade jätte kul ändå minns jag! :)
Därför satt jag i sängen och hade dörren öppen så ibalnd sprang dom in i hytten och var alldeles anfådda! Hihih!

Det finns många goda minnen! Från alla möjliga åldrar. Unga som lite äldre. Jenny va en fin människa som brydde sig om alla i sin omgivning fast hon själv hade det svårt.



"Tänder ett ljus i bloggen för henne"

Vår fina syster, dotter och vän. Nu är hon en fin ängel!

En dikt jag skrev förut. Den är inte så bra men vill ändå dela med mig av den:

Jag såg en ängel flyga förbi. Hon ville till himlen, hon ville bli fri.
För att slippa all smärta. Hon ville lätta på sitt hjärta.
Hon sa att allt kommer att bli bra och att hon kommer vaka över oss natt som da`
Hon ber oss att inte vara ledsna över det som har hänt, till alla som hon på något sätt har känt.
Ängeln lämnar mig, För nu ska hon till himlen och bli fri.
Något på jorden hon inte kunde bli!

Älskad och saknad!


Torsdag!

Idag har jag faktiskt haft en bra dag. Sov till 12 typ. Sen väckte mamma mig och kom in med världens godaste mat hemma. Nämligen mammas spagetti och köttfärssås! Älskar den maten! Mycket fick jag också Mumma!



MATEN! Ser kanske inte så ätbart ut på bild men den är verkligen super god! Så jag var glad när mamma kom med det!

Sen när jag hade ätit upp så packade jag lite till sjukan och gjorde iordning mig. Sen var det i stort sett bara att åka.
Såg fram emot att komma till sjukhuset idag. Inte för sjukhuset skull utan för jag skulle få träffa min syster Pilla!
Det var meningen att hennes syster och hennes systers son skulle med men det blir en annan gång. Ni behöver ju inte veta varför det inte blev idag.
Pilla hade med sig mat från donken. Fick en ny hello kitty figur! Hihih!



Jag gillar dem! Sparar i stort sett allt med hello kitty på. Förutom godispapper som ni kanske fattar? Hahaha!

När Pilla var här så tittade vi på TV och pratade om massvis mellan himmel och jord. Det var verkligen jätte trevligt och jag känner att med Pilla kan man prata om allt med och det är super skönt!

Mamma kom förbi en snabbis till sjukan också och lämnade min nya telefon. Gav nämligen mamma pengar och hon åkte till elgiganten och handlade en ny till mig som jag har varit så sugen på. En LG GT400 i ROSA!
Så den började jag fixa med nu ikväll efter att jag hade duschat. Smarta jag försökte ladda mobilen utan batteriet i. Haha! Så ivrig va jag!
Jaja. Nu håller jag på att fixa över alla mina filer på den gamla mobilen till datorn för det finns ju inte kvar annars. Problemet är att USB kabeln har blivit knäpp och vill installera drivrutiner, trots att jag har använt den förut. Så nu måste jag ta allt via blue tooth till datorn. Det kommer ta sin lilla tid men vad ska man göra när man vill behålla sina filer? Blä vad drygt!!




Min mobil! Jaja, Önskar er en god natt, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde. Suck! Kram på er!

2 Februari

Idag har mitt lilla hjärta vid namn Doris kastreras. Det gick jätte bra och hennes sår ser jätte fint. Hon har även öronmärkts så det är lättare att hitta henne om hon kommer bort os.v. Det är ju jätte bra! Men OJ vad hon är grön i örat av märkningen! Hihih!
Kastreringen skedde tidigare idag men hon är fortfarande ganska dåsig och trött. Hon och hundarna hålls ifrån varandra just nu och det kommer nog vara så ett tag framöver. Dom känner ju blod lukt och så. Nu menar jag inte att mina hundar är blodtörstiga hundar utan dom vill ju gärna vara där och slicka rent och det är ju inte bra med deras "baciller" där hennes stygn är. Risken för infektion finns ju då. (för er som inte förstår)

Här är lite bilder:



En trött katt (fotad av mamma)



En lite suddig bild fotad av mig då Doris försöker ta sig krypandes ut på sina vingliga ben. Mamma stoppar henne, det är därför handen är med på bild :P



Doris "står" nu på mitt namn i Svenska kennelklubben!
Och anledningen tilll att det står "Sara" och inte "Saara" är för att det står Sara i folkbokföringsgrejet eller vad det nu heter men jag stavas egentligen "Saara". (fråga mig inte varför det har blivit så för det vet jag inte)





Fotad av mamma. Nu är hon inte i någon bur. Mamma berättade att hon hade tagit typ två steg och stupat och somnat. Somsagt hon är lite dåsig men börjar piggna till!

RSS 2.0