Söndag...

Hejsan!
Helgen börjar närma sig sitt slut. Tycker det är skönt att en ny vecka är på G.
Vart en kort helg hemma för mig eftersom jag kom hem igår.

Söndag idag då. Sov till lunch. Har varit så fruktansvärt trött idag. Det känns som om man har tagit typ lugnande fast värsta största dosen. Men det har jag inte. Har inte tagit någon sån medicin idag eftersom det inte har behövts.
Idag har jag bara tagit det lungt. Tittat mycket på TV. Vill egentligen bara sova men det kan jag inte göra nu. Vill inte vända på dygnet.
Någon timme till ska jag försöka hålla mig vaken. Men vet inte vad jag ska göra. Har ingen lust till något just nu. Vill typ bara blunda.. Har haft ett litet halv mysko humör idag. Har inte varit så speciellt glad men inte så jätte ledsen heller. Det har liksom bara varit.. Hm.. Vet inte hur jag ska förklara. Men jag känner mig varken glad eller ledsen just nu. Nånting där mitt emellan kanske?

Har haft det jobbigt med stumpen. Det är väl därför man inte är helt glad. Tycker det är så fruktansvärt jobbigt när det bara vätskar och vätskar. Det tar aldrig slut! Allt blir bara dygnsurt under mig av vätskan. Det gör mig ledsen..

Vilket tråkigt inlägg det blev. Men men.

Min lördag!

God kväll på er!
Är verkligen jätte mätt. Har precis fått i mig en hel kebabrulle.
Brukar annars bara äta en halv men nu lyckades jag! Tittade även på filmen Svinalängorna. Vilken film alltså! Tyckte den var bra.

Jaja. Lördag idag. Vaknade vid 10.00 på sjukhuset. Försökte ringa sjukresa för att beställa en skjuts hem men det krånglade bara för mig. Det var precis som om inget ville svara på samtrafik så jag gav upp och frågade om mamma kunde boka. Det gick bättre för henne. Dock som jag skrev i förra inlägget så fanns det tidigast en bil på eftermiddagen så det fick duga.
Så jag packade och försökte fördriva tiden genom att kolla på TV.
Sen när jag kom hem så har jag bara tagit det lungt och tittat på Sommarkrysset b.la... Har ganska ont idag. Det är en väldigt konstig smärta. Det bränner och hugger i ett sår + lite skavade känsla på det. Skulle kunna gämföra det med: att man har en tändare och bränner en punkt på huden.
Sen känner ni säkert igen hur det känns om man har ett blödande sår och kanske trycker en kompress på och sen torkar blodet och kompressen fastnar när man ska ta bort den. Så känns det i vissa rörelser. Och mina sår är inte små.. Hoppas det går att sova ändå trots smärtan. Är ganska så trött faktiskt..



Kvällens kryssplan (Sommarkrysset) Känner mig så smart när jag listar ut orden fast dom egentligen är ganska
lätta. Hihi!

Nu ska jag fortsätta titta runt på nätet.

Snabbis!

En liten snabb uppdatering nu.
Kom hem idag på eftermiddagen från sjukhuset för denna gången. Skönt att vara hemma!

Nu väntar jag på att Sommarlov ska börja på TV. Brukar titta på det dom dagarna då dom visar serien
"Flyg 29 saknas."

Skriver nog senare!


Inte som jag tänkt...

Denna dag blev ju inte som jag tänkt mig alls..
Har ganska nyligen kommit tllbaka från omläggningen och post-op. Det vart väldigt sent idag verkligen. Åkte till operation runt 19:00.
Omläggningen gck nog bra men inte tiden efter då jag vaknar upp. Vaknade upp så fort och då blir jag bara stressad och så. Helst så vill jag vakna upp från uppvaket (nu vart det post-op). Men det jag menar är att jag inte vill vakna upp omläggnings salen. Blir så stressad och ledsen då.
Jag fick lite smärtstillande sen mot min värk och tror även jag fick något som gjorde mig lite lungnare.
För sen minns jag inte en tid på post-op. Antar att jag somnade till?
Det var nog lika bra det. Sen när det klarnade till och jag tittade på klockan så ville jag bara till avdelningen. Komma till mina grejer och sen höra av mig till mamma om att allt har gått bra. Hon kommer hit sen med mat om någon hamburge restaurang är öppen. Jag är som sagt väligt höngrig eftersom jag inte har ätit något på hela dagen.

Jaja.. Som ni ser så vart omläggningen väldigt sen idag. På förmiddagen har jag duschat och sen tittat på TV och läst en ny KP tidning, allt för att försöka få tiden att gå. För då trodde jag ju att omläggningen skulle ske senare på eftermiddagen då den inte skedde efter lunch som alla trodde.
Sen öppnade jag mitt paket som jag fick från lekterapeuten. Kunde absolut inte vänta tills jag fyller år.





(Bilden gör sig inte riktigt rättvis till hur den ser ut i verkligheten)
Fick ett rosa väreljus med en rpsa lyckta. Verkligen jätte fin och för att inte tala om vad den luktar gott! Det är doft ljus. Ska ha den på mitt bord vid sängen hemma. Så kan den få lysa nu när man går mot mörkare tider.
Tror skenet från lycktan kommer bli ganska mysigt!
Tack till dig som gav den!

Nu tillbaka till omläggnings "tankarna". Ju mer klockan blev desto mer desperat kände jag mig. Trodde tillslut att omläggningen inte skulle bli av. Men alla sköterskorna sa att dom räknade med att ta mig idag på OP.
Så jag hade inte gett upp hoppet helt. Famåt kvällen var jag verklgen skit hungrig och törstig! Det vart jätte jobbigt. Men jag ville ändå vänta in i det sista ang omläggningen.
Och till slut fick jag som sagt åka! Värsta glad var jag då! Men mindre glad över att jag inte kan åka hem idag. Eller kan och kan.. Kan väl åka hem mitt i natten om jag vill men jag stannar kvar här på sjukhuset till imorgon. Sen hoppas jag att det finns en bil på förmiddagen eller runt lunch så jag kommer hem.

Kanske ett ganska snurrigt inlägg.. Hehe! Men det blir så ibland. Är nog fortfarande lite dåsig sen alla medicinerna som man har fått.. Men det ger sig!

Torsdag!

God kväll!
Ska nog käka lite och sen förska sova. Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vid 15:30.



Strax efter så kom kuratorn en snabbis och hejade. Hon är tillbaka från sin semester. Efter det kom lekterapeuten. Vi pratade lite om allt möjligt och hon tog även med lite pyssel. Tänkte pyssla med krymp-plast.
Ska förklara en annan gång vad det är för er som inte vet!
Fick även en tidig födelsedagspresent.



Hon ska på semester och kommer inte tillbaka innan jag fyller (i augusti)
Tyckte det var jätte snällt! Men kommer nog inte klara att inte öppna den innan jag fyller.. Hihih!

Har tagit lite prover idag också. HB:t var inte så farligt lågt. Det låg på 84 tror jag det va. Så har fått en påse blod. Och fick desferalet efter. Träffade läkaren och han sa att man skulle fortsätta med det (om jag får blod) resten av sommaren. Dom på hemotologen ville träffa mig innan man sätter ut desferalet och testar tebletter istället. Dom tabletterna är såpass nya.
Men det blir nog bra!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tittat på TV och tagit det lungt. Hade hoppats på dusch ikväll men ingen här vill det för att jag inte har tidig omläggning imorgon. Det kändes väldgt surt!
Det är ganska jobbigt för mig att duscha då man inte mår bra. Och det är inte ofta man mår jätte bra vid omläggningsdagarna nu för tiden. Det är alltid blött i stumpen och jag blir livrädd.
Trodde jag skulle gå under i tisdags då det var så blött av sårvätska. Nu är det inte lika blött som tur är men det är väldigt jobbigt ändå kan jag lova er!

Nu ska jag ringa efter något att äta innan jag ska fasta och försöka sova.



Bild från idag. Bozz och kaninen Pelle. En liten vädur!

God natt!

Har precis tittat på filmen Himlen är oskyldigt blå med Sanna.
Nu ska jag ta mina natt mediciner och sen försöka sova. Senare bär det av till sjukhuset igen.



Klockan 20:00 medicinerna!

God natt med er!

27 Juli

Grattis Jörgen på din födelsedag!




Någon som har idé?

Jag köpte ju en Hello Kitty mugg som har sugröret fastsnurrad runt muggen.



Inte den bästa bilden på den men ni ser nog?

Jag kom på nu att dricker man ur den. Hur diskar man sugröret?

Någon som har någon liknade mugg själv som vet eller kanske har något idé så dela gärna med dig!
Skulle vara kul att kunna använda den också. Annars får jag ha den stående som en grej i min Hello Kitty samling!

Ni frågar, jag svarar!



Fick en fråga som jag ska försöka svara på:



Lina: Hur kände du dig bär de sa att du tvingades amputera?

Svar: Jag var ju självklart ledsen. Man ska ju trots all genomgå en operation och sen bli av med en kroppsdel. Men samtidigt fanns en liten lättnad i det hela för jag hade det så fruktansvärt jobbigt med benet då det var helt. Hade jätte ont, det var svullet i hela benet m.m.. Helst av allt så hade man ju velat ha ett friskt ben!


Måndag!

God kväll!
Ny vecka och nya tag. Har haft en väldigt jobbig måndag. Varit mycket ledsen över stumpen men det är bättre nu även fast det inte är helt bra.
Det har vätskat och gjort ont. När det vätskar så blir jag å himla rädd. Kopplar bara ihop det till blod jämt trots att jag egentligen vet att det inte behöver blöda hela tiden.
Åkte till sjukhuset som vaanligt klockan 12:20. Var här runt 13:00. Tog prover ganska direkt och blodvärdet låg bra igen.Nu låg det på 86. Så jag slapp blod idag igen! Så bra!
Det brukar nämligen vara så att får jag inte blod ena gången så blir det oftast garanterat nästa gång man kommer, så därför var jag rätt säker på att jag skulle få blod idag. Okej nu är inte 86 så särskilt högt men min gräns är på 85. Då får jag blod.

Måndag idag som sagt. Har haft Pilla på besök idag. Jätte trevligt att hon kom! Vi pratade om allt möjligt och jag fick känna på hennes mage när bebisen sparkade. Värsta coolt!
Det liksom bara - POFF! Hehe!
Kanalerna har fortfarande inte kommit tillbaka till avdelningen sen åskan. Det är ganska jobbigt för man är ganska beroende av TVn här. Har liksom inte mycket annat att göra. Nu kom ju Pilla men vad skulle man annars ha gjort?
Har försökt läsa lite och måla lite. Funkar det också en stund men tråkigt i längden. Sen blir det så himla tyst i rummet.
Hoppas verkligen kanalerna kommer tillbaka snart! Började fundera på att tänk om dom har tagit bort alla kanaler? Dom tog ju bort kanal 3. Men det är i så fall konstigt att dom har tagit på från avdelningens TVn och inte andra. Hehe!

Jaja.. Nu ska jag väl titta runt lite på nätet och käka. Sen ska jag väl försöka sova. Har ingen tid till omläggningen imorgon vad jag vet, men hoppas det blir tidigt så man sen kan åka hem tidigare. Vägrar sitta här till klockan 22:00 som är min vanliga tid hem!!

Söndag!

God kväll!
Har legat och typ bara blundat en stund.. Är jätte trött verkligen. Ska nog försöka släcka tidigt idag.
Anledningen till varför jag är trött är nog att jag vaknade tidigt idag. Annars är jag väldigt duktig på att sova till ca klockan 12:00.
Vaknar jag tidigt så brukar jag råka somna till lite under dagen men det har jag inte gjort idag. Duktiga jag!
Sen är förmodligen mitt blodvärde dåligt. Fick ingen blod i torsdags för då låg mitt blodvärde på 92.
Får nog blod imorgon.
Jag har en lite fundering. Funderar på och ändra om min taxi imorgon så jag kan åka senare.  Om det finns bil vill säga. Min lymfterapeut är på semester och då har jag ingen anledning till att åka in så tidigt. Får ändå bara vänta annars. Så ändra om imorgon om jag kommer ihåg!

Söndag idag då. Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit som vanligt. Hade ganska tråkigt igår men idag har jag gjort lite mer. Försökt städa mitt bord bredvid sängen. Ser väldigt stökigt ut!
Det är ett bord som ser ut som en rullator. Jag tror det är en slags rullator med platta på för dem som inte kan gå utan. Plattan är till för att man kan lägga på grejer samtidigt som man går. Jag menar, det är svårt att hålla i t.ex ett glas och gå med en rullator samtidigt.
Har rensat bland mina mediciner. Upptäckte att jag hade en massa som jag inte ens tar längre. Så ska be mamma lämna in dem på apoteket så dom kan ta hand om det.
Sen har jag tränat idag och tittat på TV samtidigt. Tränat med hantlar. Ett mål är att få större armar. Låter kanske konstigt för dem flesta men som jag har nämt förut, mina armar är så fruktansvärt smala.  Så typ en - två cm till i omkrets skulle inte vara dåligt!
Men det är inte det lättaste att "bli större" tycker jag... Hm!

Så har min dag sett ut idag. Ska nu titta runt på nätet och läsa lite andra bloggar. Det börjar äntligen bli lite svalare ute nu. Det har varit så himla fuktigt ute idag. Okej, kanske inte helt konstigt med tanke på att det har regnat. Dum jag är!

Lördag!

Hejsan!
Jag har världens jäkla hicka just nu!
Men det var inte det jag ville skriva om. Tänkte skriva om min lilla lördag. Vaknade väldigt tidigt idag och kunde sen inte somna om. Har inte sovit många timmar inatt. Kunde absolut inte somna!
Jag låg bara och vred mig hit och dit och lyssnade på hunden som snarka. Som värsta björnen ju!
Men tillslut så somnade jag.

Vad har jag gjort idag då? Nja.. Inte mycket alls.. Har tittat på TV och målat lite i olika målarböcker. Tycker det kan vara ganska avkopplande när man väl är igång.
Sen är jag så glad över mina tuschpennor som jag köpte då jag var på stan. Innan hade jag så få färger. Orange och grått fanns t.ex inte, men nu har man en hel del!

Dat har varit väldigt varmt ute idag. Kanske inte riktigt varmt men typ kvavt och fuktigt. Tycker det känns äckligt. Man blir typ klibbig.. Uugh!

Vet ni vad jag har ätit idag? KRÄFTOR! Gott det var! men börjar bli hungrig igen så ska väl ta något att käka sen.
Mammas sambo har varit ute i stugan hela veckan och då hade han fiskat. Heter det så? Fiska kräftor?
Aja skit samma. Det var som sagt skit gott! Men egentligen inget man blir mätt på om man inte äter jätte många. Men det orkar man inte heller för man måste ju skala allt också. Det är ju så hårt så man får nätan ont i fingrarna. Jag har så fruktansvärt tunn hy..


Uhuh!

Tar de väldigt lugnt just nu. Målar lite i mina målarböcker i väntan på sommarlovsmorgon ska börja. Det är så fruktansvärt varmt och klibbigt! Skulle vara så skönt med lite svalka just nu!

Norge...

Ingen har nog missat dom dåden som har hänt..
Sänder en tanke till alla dem drabbade i vårat grannland Norge.



Jag förstår inte att sånt här händer. Det är hemskt!


Fredag! (Lång uppdatering)

God kväll!
Har precis käkat lövbiff med klyftpotatis och "bea" sås. Böjd mamma och Sanna på det. Var jätte gott!
Det är så sällan man äter sånt kött här hemma.

Fredagen börjar gå mot sitt slut. Jag hade omläggning klockan 08:15 idag. Jätte skönt med tidig tid!
Det hade väskat mycket denna natt igen ur mina sår. Hoppas det inte gör det till helgen.
Men men.
Omläggningen gick bra och jag har inte haft så ont efter. Lite har man ju alltid efter men inte så värst mycket. Var dock väldigt trött. Sov till runt 17:30 ungefär. Sen kom mamma och hjälpte mig.

Vilket väder vi har haft inatt och idag! Jisses! Har ju dundrat och regnat rejält! TV kanalerna försvann från alla TV apparater på avdelningen idag. Troligen av åskan. Men det kosntiga är ju att det verkade funka för andra avdelningar. Alltid är det där jag är som åskan ska drabbas! Uhm!
Så från och med runt halv sex till klockan åtta så hade jag skit tråkigt. Tiden gick så sakta utan TV på sjukhuset. Försökte packa lite långsamt, käka lite och sen göra sig i ordning för att åka hem..


I går förresten vägde jag mig! Gjorde det med en sån där lyft kran. Helvete vad det gjorde ont men det behövdes. Vill inte säga min vikt i bloggen men vill gärna väga ännu mer. Typ 5 kilo till vill jag väga. Det är inte lätt att gå upp i vikt!
Anldeningen till vägningen är b.la att det är bra att veta till narkosen men största anledningen till det var att man pratar om att testa sätta ut desferalet (Droppet som jag får efter blod) och så kanske jag kan ta en tablett varje dag istället. Det skulle vara skit skönt om det funkade för då kanske man kan åka hem tidigare om dagarna och slippe desferalet som tar ca 24 timmar.

Fick besök av pappa och Annabelle igår. Dom har ju varit i fillipinerna i 3 veckor. Men nu är dom tillbaka. Så vi har pratat lite och så fick jag lite smått därifrån av pappa.



Något som Annabelle hade med som hon sen lämnade kvar för jag tyckte det var så gott. Har ingen aning om vad det är men tyckte pappa sa att det växer på träd där?
Smakar nästan som kalaspuffar!



Fick en plånbok, necesär och lite godis därifrån. Dela ena påsen med Sanna!

Trött!

God kväll. Orkar inte med någon stor uppdatering kväll. Är jätte trött så tänkte käka lite nu innan jag ska fasta och sen försöka sova. Hoppas man är piggare imorgon. Kram och god natt!

Snart sov dags!

Har precis ätit kebab och skriver nu lite innan jag ska försöka sova. Är jätte trött.
Trots att jag sov som en gris inatt så var jag skit trött när jag vaknade vid lunch. Jag käkade frukost och kollade lite på nätet, strax efter det så sa mamma att hon skulle vila en stund och jag tänkte att jag kunde göra detsamma.
Det var bara det att jag vilade till halv sex på kvällen.
Visste inte ens att klockan var så mycket men tänkte att "nu har jag vilat ett tag, kanske dags att vakna till lite?"
och då tittade jag på klokan och tänkte herrejävlar! Hehe!
Har lagt märke till att gör jag något som jag inte brukar göra som jag gick på stan igår, då blir jag verkligen jätte slut efter det. Det tar verkligen på min kropp! - Men det är det VÄRT!

Så idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har målat lite i min nya målarbok som jag köpte igår.
Tycker det är avkopplande att måla!
Jag hade velat köpa en Mandala målarbok men hittade ingen. Eller jo dom hade det i butiken men det var med figurer som féer och cirkusfigurer. Det vill inte jag ha. Jag vill ha med lite svårare mönster.

Som bilden typ:



Synd att man inte har skrivare för då hade man ju kunnat skriva ut en massa olika svart vita och göra sin egna målarbok. Finns ju hur många mönster som helst på google!

Jaja,, Nu ska jag avrunda. Hoppas ni sover gott inatt! Kramar

Uhm?

Hittade en rolig och mycket konstig grej i en KP tidning som jag vill dela med mig av:



Jag hoppas det var någon som skickade in och skämtade.. Inte äter man väl kattmat? Det kan ju int ens vara gott?

Haha!

Vilken dag! :)

God kväll!
Vilken dag man har haft och nu är jag så trött. Hade omläggning klockan 08.00. Gissa om det vad skönt med det?
Oo jo!
Natten till idag hade det vätskat jätte mycket ur stumpen och så hade jag så fruktansvärt ont inatt. Sov va 2 timmar. Resten av natten kämpade jag med smärtan och försökte andas lungt. Det kändes verkligen som att inget jag fick hjälpte. Det gjorde det i och för sig inte heller.

Efter omläggningen så mådde jag väldigt bra. Hade knappt och och det gjorde mig skit glad. Då kunde jag ju gå på stan!
När jag kom tillbaka till avdelningen så gjorde jag mig i ordning för stan. Och det var verkligen skit kul att komma iväg. Som jag har sagt i något inlägg tidigare. Har inte varit där på 2-3 år.
Det kändes som stan va ny för mig.
Sa jag typ "Åh kolla vad fint dom har gjort!" till någon butik eller nå annat så fick jag svaret: "Såhär har det varit länge." Som till ett glass ställe vi var på och åt t.ex.
Det heter Galna glassen och jag tyckte namnet var så coolt. Då säger Carros lillebror (som var med oss) "Har dom det igen?" Och så fick jag reda på att den hade funnit förra sommaren också. Dom har föressten jätte goda glassar. Man får välja smak på glassen, tillbehör som dajm, kex , mums mums m.m och en valfri sås. Fanns jätte mycket att välja på!
Jag valde päronglass med kex i och tuttifrutti sås. Mums! 
Det såg så coolt ut när hon gjorde iordning glassarna. Hon la en glass klick på nå undelägg på bänken, sen plattade hon till den och la på tillbehöret som i mitt fall var kexet (det vart bitar) och sen typ rörde hon om och hällde på såsen.
Dom är ganska dyra men det rekomenderas verkligen!



Galna glassen!

'

Min glass!

Vi gick i alla möjliga affärer som Glitter, New Yorker, Zetterlunds, Gina Tricot m.m.. Jag var även inte i nya gallerian Igor! Gud vad det var fint där! Kändes verkligen modernt där inne!



Detta vart mitt köp: En målarbok, tushpennor, rosett till håret, halsband, bok och nå mugg med hello kitty
(Till min Hello kitty samling)

"Tänkte försöa samla ihop mina Hello Kitty saker sen någongång och kanske har allt tillsammans på någon hylla. Okej kanske inte allt.. (Har så himla mycket) Men det som går!
"



Vid sju så åkte jag tllbaka till sjukhuset. Köpte med mig McDonald´s. Tog en Big Mac. Brukar inte göra det men jag var så hungrig och så är det kul att få ett fint glas därifrån. Men kan lungt säga att jag vor skit mätt när jag hade ätit upp allt. Haha! 



Mitt fina rosa glas!

Nu är man iallafall hemma och ska ta mina mediciner och sen kanske sova.
Jag har haft en jätte kul dag! Dock kände jag mig lite stressad i slutet för jag ville in i så många andra butiker också. Vill typ shoppa upp hela stan! Måste ta mig dit lite oftare, det går alldeles för lång tid emellan..

Tack för den fina eftermiddagen Carro och hennes lillebror (nämner inte namnet, vill ha ett godkännande först ifall han inte vill)

Natti natt!

Ska titta på film medans jag ska käka lite snabbt och sen försöka sova. Är verklige jätte trött. Ögonen går i kors på mig snart. Hehe!
Hade dåligt blodvärde så får nu blod. Sista påsen droppar på nu.

Hoppas man är piggare imorgon. Har omläggning klockan 20.00. Ska bli så skönt!

Kramkram

Pyssel!

Mitt senaste pyssel som jag har gjort. Har använt cernit lera. Väldgt roligt material.
Man kan göra alla möjliga figurer. Och även nyckelringar, magneter och brosher och så.



Jag gjorde även prälor till ett armband. Det var jätte kul! Innan jag gjorde dem på bilden så hade jag inte hållit på med det på ett bra tag.
Några magneter jag har gjort ska jag nog ge bort.

God natt!

Ska nog strax sova. Ska upp lite tidigare imorgon för jag åker ju till sjukhuset som vanligt. Får min sista massage nu och sen går lymfterapeuten på semester i några veckor.
Fast hon kommer ju tillbaka sen! Det ska bli skönt att få sin massage!

Söndag idag då.. Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min har varit okej. Dock har jag haft ganska ont, vilket är skit jobbigt.
Idag har jag haft väldigt tråkigt. Man har väl såna dagar ibland att man inte alls vet vad man ska göra. Jag tror jag har försökt titta på säkert 3-4 olika filmer idag. Men ingen hade jag lust att fortsätta titta på. Har tittat lite på webb tv. Dokumentären "Tonårsliv" och och några avsnitt av Flyg 29 saknas. Det är väldigt bra program. Dock finns det en nackdel med att kolla på webb tv för mig. Internet tar fortare slut. Jag har sån där internet som man fyller på hela tiden. Alltså inge abbonemang!
Men har funderat på och skaffa något abbonemang för då slipper man det här med att fylla på. Då kan ju allt bara rulla på istället?

Ska nu ta mina kvällsmediciner. Känns väldigt jobbigt i stumpen. Det luktar illa och känns lite blött och kladdigt här och där. Men det är inget som syns igenom. Och det behöver det ju inte alltid göra.
Jag hoppas jag slipper värl inatt! Vill sova ut ordentligt! 

God natt med er! Kram kram

Nervös...



Börjar bli smått nervös inför tisdagen. Inte just nervös för att jag ska vara ute bland folk och det kanske börjar göra ont (Eller något sånt), men mer nervös för att jag är så rädd att något kommer hindra mig för att komma iväg.
Jag vill så himla gärna ta mig ner på stan!
Har t.om börjat fundera på vilka butiker jag vill besöka och så. Kanske låter löjligt, jag vet..

Och just det där med att man lovar till en vän och sen kanske inte kan. Det är jag också väldigt rädd för.
Det känns bara som man sviker när man säger att man kanske har ont. Jag ska väl egentligen inte känna så, för har man ont så har man.
Men det är det att man har bestämt och sen kanske man säger ifrån. Då har man ju förstört vännens dag..
Däför känns det väldigt jobbigt att planera någonting men samtidigt vill jag ju och man måste ju försöka.

Ni kanske känner igen er?


Jag ska verkligen göra allt för att jag ska komma iväg på tisdag. Jag har velat tagit mig ner på stan så länge och har nu bestämt med en av mina bästa vänner. Och jag ska ta mig fan lyckas!

Doris!



Fick en bild av mamma på min katt för någon dag sen. Hon är ute på landet sen ett tag tillbaka.
Saknar henne väldigt mycket men hon trivs så mycket bättre där, där hon kan få springa ute hur hon vill.

Skulle bara känna mig elak att ha henne inomhus när man vet hur mycket hon älskar att vara ute.
Ser hon inte nöjd ut? Min plutta!

God natt!

Önskar er en god natt redan nu. Jag har så fruktansvärt ont just nu.
Har precis tagit extra smärtstillande och även en avslappnande. Men den avslappnande hjälper inge bra längre. Kanske måste ta upp det när jag kommer till sjukhuset?

Jaja.. God natt med er! Kramar

Min fredag..

Var väldigt trött igår och satt aldrig vid datorn.
Tittade på film hela kvällen när jag kom hem, fram till natten på kanal 4. Dom visade komedin Adam och Eva och drama trhillern Öga för öga.
Adam och Eva har man ju sett förut men Öga för öga hade jag inte sett. Och så käkade jag kycklingtallrick till! Mums! Det är som kebabtallrick fast med kyckling istället.



Min fredag var väldigt jobbig. Var på operation för min omläggning 08:30 och omläggningen gick nog bra. Men när jag vaknade upp hade jag så fruktansvärt ont. Så istället för att åka tillbaka till avdelningen som jag annars brukar göra vid lunch så låg jag kvar på uppvaket till runt klockan 15:00.
Alltså runt 3 timmar extra.
Fick smärtstillande efter smärtstillande typ. Det är så starka mediciner att jag somnade om flera gånger, men sen vaknar man igen och känner att man har ont os.v.
Strax innan tre så frågade jag om jag kunde få åka till avdelningen för då hade det börjat gett med sig lite.

Detta gör mig lite nervös. Vill inte ha det såhär på tisdag då jag ska på stan. Nej nej! Men samtidigt. Bara för att det gjorde fruktansvärt ont nu så behöver det inte alltid ske nästa omläggning.

Sen efter det så har jag bara tagit det lungt. Man blir ganska utmattad/trött när man har jätte ont.

God natt!

Vill bara önska er god natt!

Ska nog titta på en film om jag orkar och sen försöka sova. Har omläggning klockan 08:30 imorgon!
Super skönt!

Kramar


Sjukhuset!

God kväll på er!
Är på sjukhuset just nu. Kom hit mellan halv fyra - fyra typ. Det var lite strul med taxin idag och givetvis hade jag tid på ett tändläkarbesök..
Känns som det är så, har man tid till något så kånglar allt.
Det var så att bår taxin kom i tid, men inte bärhjälpen. Vi har trappor i lägenheten och man klarar knappast båren själv för den är ju tung.
Men mamma hjälpte honom upp för trapporna med den och jag flyttade mig på plats. Sen var vi i trappen och väntade och väntade. Vill helst inte att mamma ska bära när jag är på. Eller det ska hon inte heller!
Jag tror vi väntade i ca 25 minuter. Taxi chaffisen vart ju lagom glad. Höhöh!

Tandläkar tiden avbokades. När jag kom fram så väntade lektarapeuten med en KP tidning och lite godis! Gott gott!!
Så vi pratade en stund och man tog även prover på mig. Och vet ni vad? - INGET blod! Woho!
HB låg på 86 så det slapp jag. Bara man inte får blod imorgon? Men det visar sig.
Nu på kvällen har jag duschat och tittat på TV. Har käkat lite kvällsfika också. Men är ganska hungrig fortfarande så ska väl ta något mer strax.

Nu ska jag fortsätta titta runt på nätet och kanske titta på film. Känns som jag har sett mina tusen gånger men ändå.

Onsdag.

Hejsan!
Jisses vad jag är trött. Bara gäspar och har mig. Förstår inte varför jag är så trött?
Syrran kom nyss med lite Digestive kakor. Kanske kan få en liten socker kick?
Nej men.. Snart blir det väl mat skulle jag tro.

Onsdag idag då. En ledig dag hemma och sen imorgon bär det av till sjukhuset igen. Men det är som sagt imorgon det.
Igår på kvällen smsade jag med en vän och vi ska gå på stan nästa vecka. Ska bli skit kul! Har inte varit där på säkert 2 år. Lite för lång tid emellan tycker jag att det går.
Det är en ny galleria i Västerås. Eller ja, ny och ny. Den är ju sprillans ny för mig! Hehe! Tror den heter Igor.
Det måste jag besöka och Taco Bar har öppnat i Västerås. Sen har väl en massa butiker flyttar runt. Så ska man till en butik så kanske en annan står där när man har kommit fram.
Men somsagt. Det är nästa vecka på tisdag! Gud vad jag längtar! Kan ha min lilla nedräkning. Hoho!

Nu tillbaka till idag. Onsdag! Vad har jag gjort idag? Mja. Inte mycket. Försöker sova så länge jag bara kan för det är ju så otroligt skönt. Men nej. Mamma kom och väckte mig med tonfisksallad. Hon hade gjort den sälv och den var förresten jätte god! Titta in på hennes blogg (HÄR) så ser ni vad hon hade i den!
Tänk att något så enkelt kan vara så gott? Jag menar. Det är bara att skära/hacka grönsaker och ha i tonfisk, räkor eller vad man nu vill och sen blanda ihop.
Sen äe ju det en ganska bra mat att ta med sig (Tycker jag)

Nog pratat om sallad. Roligt ämne va?
Idag har jag tränat med hantlar. Gick skit bra! Har dock inte koll på hur mycket jag gjorde. Jag bara körde på tills jag knappt orkade medans jag tittade på TV.
Sen har jag tittat runt på nätet och även tittat på webbTV. Serien Flyg 29 saknas tycker jag är ganska bra. Handlar om ett par ungdomar som blir fast på en ö mitt ute på Stilla havet (tror jag havet var) och så får man se hur dom försöker överleva innan dom blir räddade. Dock är serien dubbad som går nu. Det är lite störande men det går att titta på.

Nu funderar jag på om jag ska titta på någon film eller läsa. Har börjat på en Harry Potter bok. 7e faktiskt. Har inte läst dom innan. Sanna tyckte jag skulle göra det och nu har jag gett mig fan på att jag ska det också!
Hon var förresten på BIO idag och såg sista filmen. Jag kan lova er att min syster är den största Harry Potter nörd jag vet om!



Testade 3D brillorna. Dom är skitfula men ändå snyggare än dom där gamla i hårt papper med ett rött och en blö/grönt öga!
Grymt fin min man gör förresten! Hih!!



Black Swan



Handling:

Nina är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company. Liksom de flesta ballerinor kretsar hela henness liv kring ballett och när det blir dags att ersätta ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön står Nina på tur. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily som imponerar stort på regissören med sin sensualitet och passion. Allt som de två rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär...

Min åsikt:

Jag tyckte filmen var okej. Ganska krånglig att förstå och lite overklig. Men det är en väldigt bra idé på en film måste jag medge!
Rekomenderas inte till yngre människor.
Jag tyckte det var lite jobbigt med scener då man hoppar till. Jag är så fruktansvärt lätt skrämd. Hehe!

Betyg:


God natt!

Skriver ett inlägg nu innan jag ska försöka sova. Mamma har precis öppnat fönstret inne i rummet så då slipper fläkten gå på inatt. Den går nästan dygnet runt känns det som.
Det är väldigt skönt ute tycker jag!

Tisdag idag. Det vart omläggning 08.20 istället. Tur det inte vart förskjutet flera timmar!
Omläggningen gick bra. Dock har det redan vätskat igenom och det gör mig sur. Tycker inte det borde göra det samma dag som man lägger om faktiskt. Och det brukar inte göra det heller.
Så länge det är ren sårvätska så kan jag känna mig lugn. Hehe!

Efter omläggningen så sov jag en stund och sen kom mamma som vanligt. Då hon kom så hade mina dropp nästan gått klart. Så jag sa till mamma att:
- Snart så är droppet slut. Ska jag bara ligga här och vänta tills taxin kommer klockan tio?
Då kom mamma med förslaget att man kunde ringa och fråga om det fanns någon taxi hem tidigare.
Så idag fick jag komma hem tidigare som sagt! Det var skönt. Känns ju lit eonödigt att vara där till tio när man är klar. Jag har nämligen stående taxi tider. För då slipper man ringa och boka hela tiden. Då är det ju bättre att det rullar på och så ändrar man om det dom gångerna det behövs.

Hemma har jag inte gjort så mycket. Tittat på TV som Allsång på skansen. Sen har Sanna och jag tittat på film. Tycker om att göra det med henne. Det är mysigt!



Nu ska jag borsta tänderna, läsa aftonbladet och sen sova. Får passa på nu när man är trött och det är svalt!
God natt!

God natt!

Har precis ätit lite nu innan jag ska fasta och nu ska jag försöka sova.
Jag har fortfarande väldigt ont tyvärr. Men det är bara att försöka slappna av och andas normalt.

Har tid imorgon till omläggningen klockan 08:00. Ska bli så jäkla skönt! Men tyvärr har jag en känsla av att omläggningen blir förskjutet.. Hoppas verkligen det inte är så!

God natt med er! Sov så gott!

Måndag!

Hejsan!
Har ni haft en bra start på veckan?
Jag har haft det ganska bra fram till eftermiddagen. Sen har jag haft ont. Vilket har varit jobbigt.

Idag vaknade jag vid 10.00. Var verkligen super trött men det var bara att vakna. Sen har jag gjort mig iordning för att åka till sjukhuset.
När jag kom fram så tittade jag på TV i väntan på min lymfmassage och att Pilla skulle komma.
Lymfterapeuten kom först och strax efter kom Pilla. Det känns som det var ett tag sen jag såg henne så det var jätte kul att Pilla kom! Hon hade med sig fika så vi fikade efter jag hade fått min massage.
Sen har vi bara pratat och tittat på TV. Vi pratade om allt typ! Hihi! Det är alltid trevligt när hon kommer

Har även tagit blodprover som vanligt. Mitt HB låg på 85. Fick en påse blod. Det var inte så farligt för att vara jag! Hoho!
Påsen med blodet har gått klart och nu går desferalet. Får en påse nu när jag bara fick en påse blod. Vet inte varför man har minskat med det. Jag menar, förut då jag låg på barn så fick jag två påsar desferal oavsett hur många påsar blod jag fick.
Jaja. Ganska skönt att slippa vara kopplad till något!

Nu ikväll har jag duschat och ätit kvällsfika. Duschen gick jätte bra! Jag och sköterskorna pratade om Power meet samtidigt. Hehe!
Ska snart ringa efter något mer att äta innan jag fastar.

Tröttis!

God kväll bloggen!
Ligger just nu med datorn på magen och försöker strecha mitt ben. Har en kontraktur vid knät. Inte bra! Så försöker liksom trycka på så det drar lite under knät. Det är svårt att göra det själv, man blir fort trött. Men det är bara att kämpa på.
Är jätte trött dessutom. Så tänkte snart släcka ner och försöka sova. Eller om jag ska titta på en film innan. Kan inte bestämma mig.
Ska upp lite tidigare imorgon för att taxin kommer 12.20 och sen åker jag till sjukhuset igen.
Så egentligen är det kanske bra om man släcker tidigare ikväll och inte typ ett - halv två.

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Själv så har min helg varit okej. Men söndagen var lite värre. Har haft mer ont idag. Har t.om fått tagit extra smärtstillande. Men nu är jag smärtfri!

God natt med er!




Musik!

Har upptäckt en låt som jag har börjat gilla väldigt mycket. Annars är det inte min musik stil. Men jag tycker texten är så fin.



Vad tycker ni?

Söndag!

God dag!
Ingen rolig dag alls idag. Har ont till och från, är fortfarande väldigt trött och har ont i huvudet. Det är konstigt vad dagarna kan variera egentligen.
Har knappt haft ont dom senaste dagarna men nu verkar det vända och värken kommer tillbaka.
Jaja.. Det var skönt så länge det varade!

Söndag idag. Har haft lite regnskurar idag och även åska. Men det höll inte på så länge. Vilket är skönt!
Minns förut då åskan var i Hallstahammar. Då gick strömmen i hela hallsta och jag har en luftmadrass som går på el. Ja, inte bra! Försvinner luften så blir det fruktansvärt hårt. Haha! Men all luft hann inte försvinna som tur var. Men madrassen vart riktigt mjuk.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Titta runt på nätet kanske och sen titta på någon film? Kanske ska tjata på mamma om hon kan åka och ta ut mitt paket? hm! Nej kanske inte. Jag vet att det aldrig är kul när någon tjatar på en. Då ska jag inte heller göra det..
Imorgon bär det av till sjukhuset igen.

God natt

Har precis käkat McDonald´s. Gott gott! Nu ska jag försöka sova. Är jätte trött.

God natt och sov gott!


Lördag!

God kväll!
Gud vad jag är trött! Förstår inte.. Sov väldigt gott inatt och även på morgonen. Det var verkligen jätte skönt!
Jag tror det beror på gårdagen. Sov lite konstigt natten till fredagen. Vaknade nämligen hela tiden.
Sen sov jag inget efter omläggningen vilket jag brukar göra och + att jag var ut ikväll.
Kanske är det jag känner av idag med? Jag har ingen aning.

Lördagen börjar närma sig sitt slut. Har tittat på Sommarkrysset. Brukar titta på det och försöka lösa "kryssen".
Jedward var med och sjöng ikväll. Tyckte inte om dem då dom var med i Euro vision song contest men nu börjar jag gilla dem mer och mer. Och så är dom ju väldigt söta!





Mitt "Kryss". Lyckades lösa alla ikväll!

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Det har varit så himla varmt. Känns klibbigt och man svettas som en gris typ. Kan grisar svettas? Hehe! Men jag har inte haft så ont idag. Helt otroligt! Men det är ju bra och väldigt skönt att inte ha ont. Så får det gärna fortsätta!
Har tittat på film idag. Sucker punch för första gången. Den var väl okej. Lite kostig kanske.
Annars har jag bara tagit det lungt.
Fick förresten brev om att mitt paket som jag har beställt har kommit till posten för att hämtas! Spännande spännande!



Ska tjata lite på mamma imorgon och se om hon kan hämta det. Nu har man några dagar på sig men orkar inte vänta. Hihih! Tydligen så är det öppet alla dagar. (Enligt lappen)
Sen ska jag visa vad det är och hur det ser ut. Nån smart kanske vet redan? Tror jag har pratat om det tidigare i bloggen.
Nu ska jag vila lite innan mamma kommer hem. Är ensam just nu.

Klippel trenaunay syndrom

Tänkte berätta att Klippel trenaunay syndrom nätverk finns på Facebook!





Har ni Klippel trenaunay eller känner någon (syster, bror, vän os.v) så gå gärna med i gruppen!

Fredag!

Nu är det fredag. Okej det vete väl ni kanske men jag kan påminna er om det!  Ska det bli skönt med helg?
Nu ser mina dagar likadana ut så för mig kvittar det nästan vilken dag det är.
Ja, som sagt. Fredag. Hade omläggning klockan 08.15. Jätte skönt verkligen! Men vad jag var trött efteråt! Sova ville jag inte göra utan jag höll mig vaken. Kommer sova som en kung inatt!
Mamma kom på eftermiddagen och hjälpte mig. Sen gjorde jag mig iordning för att gå och titta på cruisingen. Var verkligen jätte kul att komma ut bland folk!
Så jag satt där en stund först själv och sen kom mamma och Sanna. Det var trevligt! Dock lite varmt kanske. Hehe! Fanns ingen skugga där vi var. Fick sitta i solen.







Åkte permo ner till stället där jag stod på. Det kändes bra. Tog typ 40 minuter din och 25 hem. Vet inte hur det kommer sig men de vart så. Va skönt att slippa krångla med färdtjänst.
När jag kom tillbaka till sjukhuset så gjorde jag mig iordning för att åka hem.

Nu väntar jag på mamma som gick till pizzerian. Har haft en riktigt bra dag. Äntligen fått göra något roligt! Har mått väldigt bra idag vilket har varit super kul!


Från uppvaket..

Kom tillbaka från uppvaket för ca 30 minuter sen.. Jisses vad jag är trött!
Väntar på mamsen som snart kommer och ska hjälpa mig med stumpen och på droppen som ska bli klara. Det är inte mycket kvar i dem.
Och sen hoppas jag på att jag kommer iväg och få se några snygga bilar från Powet Meet.
Heja heja heja!!

Torsdag!

God kväll!
Är jätte trött.. Hujedamig!
Vaknade 09.50 av mamma. Hon hade gjort i ordning frukost. Va verkligen super trött. Men det var bara att käka upp och försöka hålla sig vaken.
Efter så packade jag det sista till sjukhuset och sen var det bara att göra iordning sig och sen åka.
Och jisses vad det var varmt i bussen! Höll på och bli tokig. Och så spänner man sig och då blir man nästan bara ännu varmare.
Den bussen jag åkte med går det att fixa kyla bak men taxichaffisen visste inte hur man gjorde så kylan kom bara fram i från. Kom ju inte bak till mig som var längst bak i bussen. Hehe!

När jag kom fram så tog man prover ganska direkt. Det visade sig att HB:t var lite lågt så jag har fått 2 påsar blod. Vilken tur att jag kom in tidigare då! Så det hinner gå klart någorlunda i tid imorgon.
Jag får näringsdropp dom dagarna jag fastar. Den ska man sätta igång klockan 00.00 så den också hinner gå klart.
Omläggningen är klockan 08:15 imorgon. Kommer var jätte trött efter, men kommer jag iväg på Power meet så är det ta mig fan värt det!
Ska väl försöka släcka då sköterskan kommer med droppet. Så jag hinner sova lite inatt. Jobbigast är då jag inte sover så mycket natten till omläggningsdagen och så har man narkos på det. Då är man verkligen seg efteråt.

Jaja. Annars har jag inte gjort så mycket. Blodet har droppat på och jag har tittat på TV i väntan på att få duscha. Fick även besök från lekterapin. Jätte kul! Det var så länge sen jag träffade henne där. Vi pratade lite om allt möjligt. Annars har bara hon och jag haft mailkontakt för vi har inte haft tider som har passat varandra och ses. Men nu så gick det! Toppen! Och hon kommer nästa vecka igen.

Nu ska jag ringa efter något att äta och börja se filmen Black swan. Men orkar nog inte se hela idag.

Burlesque



Handling:


Ali (Christina Agiulera) flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles. The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas av nedläggning. Ägarinnan Tess (Cher) är en före detta dansös jagas nu av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att uppträda på scenen. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

Min åsikt:

Jag trodde seriöst att filmen skulle vara skit tråkig och förväntade mig inte mycket av den. Men den var faktiskt väldigt bra tycker jag! Duktiga dansnummer och den hade en bra handling. Tyckte inte heller den vart långtråkig trots att filmen är väldigt lång (Strax under 2 timmar). För det hände ganska mycket i filmen.
Den rekomenderas!



Power Meet!

Idag startar POWER MEET i Västerås!







Svarta sträckan är den vanliga cruisingrundan.
Röda är fin bilsrundan som är fredagen 8 juli mellan 17:00 och 18:00.
Vit prick är Vigselplats.


Min onsdag!

Onsdagen börjar gå mot sitt slut. Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit bra idag.. Sov väldigt länge för jag var så trött.. Tror klockan var strax innan 02.30 innan jag släckte inatt.
Det är tok för sent! Nu ska jag lägga mig tidigare. Ska dessutom upp tidigare imorgon. För jag åker tidigare till sjukhuset imorgon. Vanligtvis åker jag klockan 14.55 till sjukhuset men nu kommer jag åka 11.35.
Det är för att power meet startar imorgon och håller på tills på lördag och jag vill gå på fredagen.
Ni kanske tänker: Men varför ska du då åka in tidigare imorgon? Jo. För ifall jag behöver blod. Får jag blod så går desferalet efter i ca 24 timmar. Startar man det så snabbt som möjligt så tar det slut tidigare.
Det är droppet som har hindrat mig från att göra saker. Så ligger det till!
Nu är det bara att hålla tummarna att jag mår bra efter omläggningen och att den blir lyckad. Jag vill så gärna hitta på något!

Nog pratat om min plan imorgon. Som sagt, onsdagen börjar gå mot sitt slut. Det har varit otroligt varmt idag. Usch! Känns klibbigt och äckligt. Men nu är det svalare vilket är skönt.
Vad har jag gjort idag då? Bara tagit det lungt. Har även avbokat min tid till ångsetmottagningen som jag skulle till imorgon. Receptionen stängde 16.00. Jag tror jag ringde 15.55. Sista minuten som vanligt! Hon frågade om jag ville ha en ny tid och jag visste inte vad jag skulle svara.
Jag bara svarade: "Vet inte" . Hon bara: Du vet inte?. Sen sa jag som det var att jag pratar med en kurator på sjukhuset och det funkar jätte bra med henne så jag känner att jag inte behöver ta mig till ångestmottagningen.
Har ingen problem med ångest. Det är bättre att dom som behöver få gå tycker jag. Men jag sa inte det.
Annars har jag bara tittat på TV och film. Det vart filmen Burning bright och Red riding hood.
Sanna tittade med mig på Burning bright. Tyckte den var ganska bra faktiskt.

Nu ska jag ta mina kvällsmediciner och titta på Americas got talent som börjar strax. Tror det är final idag. Eller om det var nästa vecka. Strunt samma! Sen ska jag packa och sen sova.
Det sticks i stumpen. Inte skönt. Men det är så man står ut. Och så har jag jätte ont i huvudet. Känner mig tung i huvudet.. Uuh!



Hel sjukt!



Min syster och även min moster ligger på Svedvi kyrkogård. Jag fick reda på detta nu ikväll av mamma.
Hon åkte även ut nyligen och tittade om deras gravar var drabbade men det var dom inte.

Jag förstår inte hur man kan vandalisera en kyrkogård. Ja, vandalisera över huvudtaget!
Kan man inte visa respekt till den avlidna och dens nära och kära? Det måste ha varit hemskt för dem som är drabbade att komma ut till gården och sen se att det är förstört! När det annars kan vara en väldigt fin och fridfull plats.
Vad tänker folk med egentligen? Vad får man ut av att förstöra för andra? Usch!

Vad skulle dem som förstörde säga om dom skulle bli drabbade? Tror inte dom skulle bli glada...
Hoppas dom ångrar sig rejält!!

Ny!

Är på sjukhuset fortfarande. Åker hem klockan 22.00. Mamma var här för ungefär en timme sen och jag fick en jätte sött plagg av henne!



Den är super söt tycker jag! En sån där oversize T-shirt, eller vad man brukar kalla dem.

Tack så mycket mamma!

Natti natt!

Ska käka lite nu innan jag ska fasta. Sen ska jag väl försöka sova. Siste blodpåsen droppar på för fullt nu.



Sov så gott allihopa!!

God kväll!

God kväll på er!
Har ni haft en bra start på veckan? Min vart ju inte som jag har tänkt mig men det är mycket bättre nu.
Har duschat så nu är man ren till omläggningen imorgon. Har fått tid klockan 08.00 så det är skönt. Skönt att slippa som stumpen ser ut och känns nu.
Prover har tagits idag, lymfterapeuten har kommit. Jätte skönt med massage! Sen är det alltid kul att prata med henne också. Jätte trevlig är hon!
Mitt kalium är fortfarande högt och mitt blodvärde lågt. Blodvärdet låg bara på 76. Så ska få två påsar. En har jag redan fått i och jag väntar på nästa.
Men jag förstår inte varför kaliumet ska krångla. Är smått orolig varenda gång innan man får reda på vad det ligger på. För jag har hört att ligger det över 6,0 så vill dom inte söva mig och det innebär ingen omläggning. Och det är skit jobbigt att hoppa över det. Jag blir så ledsen då, för är det omlaggt så mår jag bättre och känner mig fräshare.



Så där ser medicinen ut som jag tar för högt kalium. Det ser ut som apelsinjuice men det är det inte. Oo nej!
Långt därifrån. Innan man blandar ner pulvret med vatten så luktar det typ vanlij men sen när man dricker så blir man lite lurad. Det påminner om sand blandat med vatten. Eller mjöl och vatten. Och det är dessutom lite kornigt.
Så man blir typ lite sandig i munnen kan man säga.

Jaja,, nu ska jag försöka beställa hem en datorväska för det vart aldrig ett besök till ONOFF för att handla den. Sen ska jag titta runt lite på nätet och kanske titta på någon film innan jag ska försöka sova.

Inte som jag tänkt mig..

Det vart ju inte som jag har tänkt mig inatt. Det började rinna ur stumpen.
I ljumsken ungefär.
Då trodde vi att det var blodblandat med vätska men nu vet vi inte riktigt. Men obehagligt var det och jag var jätte rädd. Fläcken var stor som en handflata.
Men iallafall. Mamma ringde till avdelningen och jag åkte in. Fick en tur i ambulans. Usch! Va inne på sjukhuset typ halv två. Mitt i natten!
Hatar när det går igenom. Blir så rädd och osäker. Och det innebär att jag sv väldigt illa. Tror jag somnade mellan klockan tre och fyra. Är trött nu.



Nu ligger jag bara och tittar på TV. Mamma var nyss här och lämnade mediciner. Ska strax få blod och senare blir det dusch. Gud vad jag längtar till omläggningen imorgon!

God natt!

Skriver ett litet inlägg nu innan jag ska försöka sova.
Är ganska trött fast jag inte har gjort något speciellt idag. Men ska i och för sig upp tidigare imorgon. Ska till sjukhuset som vanligt klockan 12.20.
Har min lymfmassage några veckor till. Sen går lymfterapeuten på semester i några veckor.
Då kanske jag ska ändra om taxin så man kommer lite senare. Åker ju in tidigt just för massagen.

Jaja. Söndagen börjar lida mot sitt slut. Har som sagt inte gjort så mycket idag. Tittat på TV och setat vd datorn typ. Har kollat lite på datorväska på onoff;s och elgiganten;s hemsida. Men tycker alla (dom flesta) som passar min dator ser så tråkiga ut.
Visst, nu är inte utseendet allt men jag vill ha både en snygg och bra väska. Tror det behövs efter det som hände min dator. Har fått reda på vad som troligen har hänt.
Men jag hittade två snygga och bra på onoff. Dom var på REA så hoppas det finns kvar någon. Får be mamma åka in och kolla imorgon.

Det är med den där apan på:



Nog pratat om datorväskor.
Jag har mått ganska bra idag. Det har varit skönt. Skrev i förra inlägget att jag var lite efter med mina mediciner idag. Trodde jag skulle få ondare p.ga det men nej det fick jag inte. Så himla skönt!
Och så har vädret varit bra. Inte så överdrivet varmt! Kan det bli bättre? Vette sjutton.. Hihih!

Jaja.. Nu ska jag läsa lite nyheter och sen kanske försöka sova. God natt på er!


Söndag!

Hejsan!
Skriver lite nu. Har inget att göra. Sanna färgar håret och jag typ.. Kollar mail.
Vi har tittat på filmen Burlesqe. Jag trodde seriöst den skulle vara tråkig men den var ganska bra faktiskt!
Christina Aguilera och Cher är med i filmen. Tycker Cher sjunger lite konstigt. Alltså hon har ju röst, det måste jag hålla med om men det låter lite.. Vet inte hur jag ska säga. Som om hon har något i halsen typ.
Eller som Sanna sa:

- Hon skulle behöva hosta till lite!

Jaja.. Klockan är typ sju nu. Ska slå på TVn och se om det finns något bra. Sanna ville låna mitt internet.
Och så ska jag ta mina mediciner strax. Har varit lite "efter" med att tagit dem idag. Som t.ex klockan 12.00 medicinerna tog jag klockan 13.10. Ja, som ni ser.. Hehe!
Det är ju i och för sig bra att ta så lite mediciner som möjligt men samtidigt, håller jag inte mina tider så finns det risk att jag får ännu ondare. Och det är ju inte kul!

Jaja.. Blev en liten snabb uppdatering. Helt ointressant egentligen men strunt samma.


God morgon!

God morgon på er!
Har i och för sig varit vaken ett tag. Någon timme ungefär. Har precis ätit mackor till frukost och saft till. Gott gott!
Sen fick jag smaka något godis som ser ut som pengar typ.





Det var faktiskt gott! Hehe! Dock fastnar det i gommen och så, men men..

Nu ska jag titta efter en bra och snygg dator väska. Tror det behövs.

Hihih!

Vill dela av mig med en rolig sak jag såg på Facebook!



Tyckte den var ganska bra! Hihi!

Jag vill ha!

Hittade lite söta saker som jag vill ha från hello kitty shop.





Väggförvaring



Hörlurar



Vantar!



Mina minnen bok.

Tänk att det finns så mänga söta och roliga saker. Det är nästan läskigt vad man vill ha, ha och ha typ.. Fast man egentligen inte ens behöver sakerna. Vill bara ha för att det är så sött och fint! Hehe!

Lördag!

God natt!
Eller god kväll!! Hihih! Måste börja med att säga att jag har min dator igen. Kan ni förstå det? MIN! Jallabaaluuba! Wööi! Fick datorn igår igen. Mamma var till Arsas dator och hämtade den. Trodde jag skulle få vänta i typ en vecka till hehe.
Tack till dem på Arsa!






Så ser min dator ut!

Jaja.. Nu är der lördag och jag ska nog strax sova. Är ganska trött. Sov jätte illa till fredagen. Vaknade typ flera gånger och var jätte pigg. Sen var det tidigt till omläggningen igår. Var där redan klockan 08.15.
Omläggningen gick bra och jag var ganska snabbt tillbaka i rummet. Dock är jag lite missnöjd över en "placering" på en grej på stumpen. Men det går inte att göra något åt det nu.

I torsdags började Västerås City festival. Jag hade velat gått igår men det gick ju inte p.ga att jag hade dropp. Allt vart så sent. Och jag var verkligen jätte ledsen. Allt jag ville var att gå ut på stan och se lite folk och gå bland stånden. Det är så sällan jag är i såna situationer just nu.
Varför ska allt det roliga som händer ske på helgerna? Börjar snart ogilla när det händer grejer i stan snart.
Kan ju aldrig gå ju. Suck!

Nog pratat. Har tittat på en film som går på kanal 4 sen jag kom hem typ. Tror den hette Så olika.En svensk film, Helt okej faktiskt!

Nu ska jag be om något att dricka. Måste ta mina kvällsmediciner. Sen ska jag nog läsa en stund. Läser en ny bok som heter Kriget är slut. Den är skriven av Morgan Alling. Väldigt bra! Jag sträckläser. Ska skriva en recension sen när jag är klar.



Jag och min goda Langos sent på torsdagskvällen/natten till fredagen. Mamma, Sanna och Jörgen kom till sjukhuset och överraskade med den från marknaden. Jag ville så gärna ha nämligen! Så sällan man äter det.
Tack till er! Älskar er! Ni är bäst!

RSS 2.0