Tävling hos Lans!

Tävling hos lans.blogg.se där man kan vinna ett självporträtt i blyerts.

Det ända man behöver göra är att berätta i sin blogg om tävlingen och skicka bild till henne vad hon ska rita av. Och har man inte blogg, så kan man länka via facebook, lunarstorm eller vad man nu har och sen hoppas på vinst. :)
Svårare än så är det inte!

Jag ska själv vara med och tävla :)

Exempel på bild som hon har ritat:




Fint va? Var med och tävla vet jag! ;)

..

Jahaja,, har precis kollat på Idol. Är glad att Eric gick vidare för han var super duktig. Mitt blodvärde var inte så bra så jag får även blod just nu.
Hb:t som det heter låg på 75. Känner mig lite konstig i huvudet. Vad kan det bero på? Hm.. Undra om det är blodet. Ger det sig inte så får jag väl säga till.

Skönt att jag inte behöver stänga av datorn nu ikväll vid elva. Eftersom jag får blod så fick jag ha den igång! Ibland är sköterskorna super snälla! Hihih!! Men jag förstår dom, svårt och sova när en blodpåse tar ca 1 h och 30 minuter. (lite beroende hur mycket som är i)
Svårt och sova och sen om droppet ska pipa.

Nu ska jag iallafall käka lite innan jag fastar. För er som inte hängt med från början så fastar jag inför omläggningen som sker imorrn.

Hörs sen! Kramkram




Mamma jag älskar dig! <3
Du ska veta att jag skulle inte ha orkat utan dig vid min sida. Tillsammans är vi oslagbara!!

Min onsdag!

Hej på er!
Nu blir det en sent inlägg igen.(har inte haft så mycket tid innan) Tänkte berätta lite vad jag har gjort idag.
Vid elva på morgonen kom min lymfterapeut och hon masserade mig (hela kroppen typ och det är super skönt) . Sen vid ett tiden kom Johanna :) Hon åkte tolv från hallsta. Stackarn, sitta en timme i en taxi :S

Det var super kul att se henne igen för det var ett tag sen och jag var väldigt nervös innan för då hade jag ont. Men med lite olika smärtstillanden så hjälper det. Hähä
När hon var här så gjorde vi inte så mycket. Kollade på tv, pratade, käkade, datan och så. Ganska skönt och ta det lungt också.

Sen när hon åkte så tog jag prover. Hoppas dom ligger bra :) Sen skulle jag vila men jag totalsomna. Fick ont i huvudet och var så trött. Sov bara 3 timmar inattt så det var jätte skönt och sova lite nu. Hehehe!

Imorrn är det väl omläggning igen. Hoppas verkligen det går bra och att det inte kommer blöda något efter nästa omläggning. Så jobbigt när det blödde igår men det har inte blödit något mer som syns.
Usch vilket tråkigt inlägg jag gör nu..
Är nyvaken och det vart säkert lite snurrigt :D Hahah
Nu ska jag hålla mig vaken, kanske läsa frida tidningen som jag premenurerar på. (fick inte förra nummret, det var taskigt! Dom har hoppat över ett nummer) grr!

Sen blir det idol på tv! Ja! :) Men vi hörs sen! Kram

tjat tjat tjat = personalens vardagsprat!

Nu är dom på mig igen om att släcka ner och sova. Gaah!
Hon ba: ja ni hade ju en överenskommelse.
Vadå vi? Dom hade det. Inte jag! Har aldrig velat släcka ner 23.00. Får dom det ifrån? Öh?

Lika bra att jag släcker ner snart. Annars blir vi bara sura på varandra här. Hahah! (kan inte låte bli att skratta)
Tror nämligen sköterskan är sur på mig lite för jag har redan varit emot henne lite. Hih!

Men jag får väl stänga ner datorn. Hon har redan varit på TVn och stängt av. Men rör hon min dator, då JÄKLAR!
SAARAS DATOR = RÖRFÖRBUD! (om inte jag till åter nåt annat, vilket jag inte gör till dem) Hähä!

Men dom ska somsagt inte tro att jag ska sova än. Får väl hitta på något annat, hm men vad?
Äh kommer väl på något snart! God natt med er! Kramkram



Snart idol på tv

God kväll mina vänner!
Hur har ni haft det? (haha fattar igentligen inte varför jag ställer sånna frågor, ingen svarar ju) heh! ;) Men ialla fall. Låter ju ganska trevligt.
Idag var mamma hit en stund och även Pilla kom :) Pilla kom med Pizza så vi käkade lite gott och sen drog hon vidare dit hon skulle och mamma åkte hem.

Nu på kvällen har det varit sådär med mig. Har börjat blöda ur stumpen och det gör mig väldigt rädd och orolig ska ni veta. Jag tycker det är jätte jobbigt och inte veta om det ska fortsätta blöda mer eller om det ska sluta eller kanske to.m avta.
Därför är det så jobbigt att inte veta något. Men man får ha koll på stumpen och så. Skulle igentligen ha kommit upp idag men det är inte kul och hålla på och röra sig så att blodcirkulationen kommer igång ännu mer och så att det kan blöda mer.
Så det blir och ta det lungt nu och sen se på Idol som kommer på tv snart. Skönt och ta det lungt också men inte p.ga av en blödande stump. Usch! Och jag har morgon dagen kvar och sen är det omläggning igen.
Längtar dit! (det gör jag ofta nu för tiden) hehe! Men men.

Inte har jag något speciellt att skriva heller men ändå kladdar man lite i bloggen. :P

Hoppas ni får en trevlig kväll! Hörs nog ännu senare! Kram

*-.-

Vill bara säga (så att ni vet)
Alla bilder i min blogg har typ försvunnit för jag insåg att jag råkade ta bort dem. Hehe, så typiskt mig!

Därför kan dom flesta inläggen så konstiga ut.
Men nu vet ni det så ni inte behöver undra.
Och jag ska inte göra så mer. Det är ju roligt med bilder! :)


TÄVLING!

Tävling hos www.fokis.se där man kan vinna ett namnhalsband från betties Galleria (för bloggare)  

kika in på hennes blogg för mer uppgifter om tävlingen!

(jag är själv med och tävlar, var med du också) :D

God dag!

Hej ni som läser!
Det vart ingen skola idag. Vart lite sur då jag fick reda på det på morgonen. Försökte släcka tidigt igår och försökte sova och försökte vakna i tid men då fick jag somsagt reda på att det inte skulle bli något för klassen skulle på något annat.
Så då blev jag kvar i sängen. Hähä!
Ganska skönt ändå för den delen. Sov så illa inatt.

Så inte mycket har hänt här idag. Ska försöka ta mig upp senare idag.
Har typ ätit, kuratorn har varit här (men jag har som vanligt inget och säga, känns som om hon försöker dra ur mig ord och så. Sa det till henne att jag känner inge behov av att prata med någon) Hon sa att hon tyckte jag var svår att prata med :P

Och clownerna vär hr nyss. Dom är så roliga! :)
Kul att dom finns och kan göra barnen glada och så när barnen har det jobbigt.

Aja. Nu ska jag kika runt här på nätet! Hörs sen!



God natt!

Nu ska jag stänga ner datorn. Har precis kollat klart på idol (andra delen för ikväll) Alltså vilka som har gått vidare till fredagskvalet och jag är så glad över vilka det var. Det vart Jon och Calle! (mina favoriter ikväll) :)

Nu väntar jag på min kvällsmat, sen blir det väl att läsa lite och sen försöka sova tidigt. Man ska inte pressa sig för mycket heller att tänka: nu måste jag sova, sova sova. Typ. För då blir allting ännu värre.
Hoppas min kvällsmat är klar snart! HUNGRIG!

God natt med er. Sov gott! Puss

God kväll!

Hej alla ni som läser!
Idag hade jag somsagt omläggning. Det gick faktist mycket bättre nu än förra gången och det är verkligen jätte skönt! Är faktist himla glad över det! :D Hihih!

Annars har inget annat hänt idag. Har mest sovit eftersom man blir trött av narkosen och sen har jag kollat på TV.
Hoppas det går och somna tidigt ikväll sen för ska upp tidigt imorrn. Det förstör ju lite då man är skit trött efter narkosen och sover på dagen men det är inget man kan göra åt. Omläggningen måste ju ske och det är inte roligt att vara vaken sen hela dagen efter utan att få sova för man är skitdåsig.

Känner fortfarande av i huvudet lite men ska inte sova nu för då blir det betydligt värre sen till natten. Får hålla på med datan för att hålla mig igång typ :P

Sen blir det väl Idol ikväll klockan 20.00 på kanal 4 och sen efter det: Svenska hollywood fruar på kanal 3 klockan 21.00. Sen blir det idol igen 22.40. Inget jag får glömma!

Aja nu ska jag kika runt på nätet lite. Hade gott sålänge!

nu är det dags!

Nu drar jag till OP! Hoppas verkligen omläggningen blir bättre nu! :S

Aja hör av mig senare!

God natt!

Tänkte att jag skriver ett sista inlägg nu för idag.
Ska igentligen stänga ner datorn nu vid 23.00 men jag vet inte om jag ska det. Fast samtidigt vet jag inte om jag orkar sitta vid datan heller. Börjar få himla ont. JIppi lagom till natten! nej usch!!

Nu väntar jag på mina ägg som jag ska käka nu innan jag fastar. Enda jag glädjer mig åt är att det bara är natten kvar och imorrn är det omläggning. Har längtat så himla mycket! (fast hoppas den blir bättre denna gång)
Aja godnatt med er! puss

Ensam

jaha nu är man ensam. Har i och för sig vart det ett tag nu. Pilla åkte för ca en timme sen. Har haft det trevligt med henne som vanligt. Hon berättade även att hon har skaffat blogg! :) Skoj!
När pilla var här kollade vi på idol repriserna, kändisjungeln och pratade m.m
Behöver kanske inte gå in på detaljer? Hehe!

Annars har det inte hänt så mycket. Har precis ätit och väntar nu på att top model ska börja klockan 19.00 och efter det så går ju ensam mamma söker på tv som jag ska se på.

Har ni haft en bra helg? Någon som vill berätta? 

Kram kram 

Söndag

God dag!
Hur har ni det?
Här är det väl okej igentligen Är dock väldigt trött och känns konstigt i stumpen (som vanligt med andra ord)
Skulle kunna lägga mig och sova men det kan man ju inte göra nu. Sover man ju inte inatt. Hehe!

Idag kommer min syster hit :) Så vi ska umgås lite. Tror även mamma kommer senare. Nu kollar jag på idol och väntar på att Pilla ska komma.
Skönt att det bara är idag och natten jag har kvar med stumpen sen hoppas jag på omläggning imorrn. Det ska bli så himla skönt! Går verkligen inte att beskriva.

Hade gott sålänge!

Puss och kram

God kväll eller natt!

Har gjort lite nytt utseende nu på bloggen. Hahah, gjordes i paint. Tänkte att det får vara så, sålänge. Vart ganska fint för att ha gjorts i paint tycker jag :)

Har dock märkt att alla inte ser headern tyvärr. Jag kör både internet explorer och firefox på min dator. Och kör jag firefox så ser jag inte headern men kör jag explorer så ser jag. Hm kostigt detdär. Men hoppas dom flesta av er ser den! :)


Lördag

Hej mina läsare! :)
Jahaja, Snart börjar lördag ta sig till sitt slut. Har ni haft en bra Lördag? :)
Min lördag har varit sådär. Haft jobbigt med stumpen, lindningen och obehaget som vanligt. Hade verkligen jätte svårt att sova inatt. Somnade nångång efter 4. :S

Ville vara med Johanna idag som hade kunnat men jag vart tvungen och säga ifrån för jag förstod att dte inte skulle funka och det var tur jag sa ifrån. Sov imellan åt till 14.00 typ. Sen har det gjort ont till och från. Så jaghar bara leagt och kollat på tv idag. Har inte ens haft datan föränn nu och det är inte likt mig. Heh! 

På eftermiddagen var mamma hit med mina systrar. Dom hade med sig mat från Donken så det var ju gott :)
Jenny kom hem från stockholm! Kul att du är hemma igen :D <3
Nyligen åkte dom för dom skulle handla och nu sitter jag och "roar" mig med att kolla på bingolotto. Det är kul och se vad folk vinner fast Hade själv velat ha en lott för det är kul att spela men jag visste inte att det skulle vara på 4an denna gång. Annars är det ju på Tv 4+ som jag inte har. Synd att dom har flyttat till en annan kanal. :(

Aja men jag ska väl kolla på nätet nu istället. Hehe! Skönt att det bara är morgondagen kvar till omläggning. Om dom inte skjuter upp omläggningen, gör dom det så får jag spel! :S Det FÅR dom bara INTE!!

Aja hörs senare! Kram på er!

..tråkdag..

Usch vilken dag.. Har bara varit jobbigt... Ont ont ont, obehagligt..är så rädd och lite ledsen över det. :(
Har inte orkat blogga idag (tidigare) och det kommer nog inte bli så mycket mer bloggning idag om jag ska må såhär..
Men jag lever, så ska väl inte klaga så mycket igentligen.. Finns folk som har det värre.
Hoppas ni har det bra iallafall! Kram på er!

God natt!

Ska nu stänga ner datorn. Hoppas det går och sova snart då. Sov ganska mycket idag pga narkosen och så. Men börjar känna mig lite trött.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Vart och sitta vid datorn och sen TV som Idol och Lyxfällan. 2 bra program :)

Avslutar med en video från Idol avsnitt som jag tyckte var lite kul! :)




Jag kom ärligt talat inte på vem det kunde vara men förstod bara att det var någon som var utklädd.
Visste ni vem det var? om ni svarar, så svara ärligt ;)

God natt och sov gott alla!

Just nu

Min kvällsmat idag: två smörgåsar, ett ägg, o lite juice. Gott det ser ut va?
Ser lite lyxigt ut också tycker jag :P

NU ska jag hugga in maten!



Omläggningsdag

Jaha. Torsdag, nu närmar det sig kvällen.. Hade omläggning idag. Omläggningen gick väl okej men lidningen vart typ sämre än förra gången. Är ledsen över det.. Nu betyder det att jag ska ha det så fram till måndag då nästa omläggning sker. :(
Nu kanske ni tänker: Men det är väl bara att linda upp och om igen?
Tyvärr är det inte så enkelt. Vi får inte linda upp här, det får endas kirurgerna göra och dom brukar inte vara så "pigga" på att vilja göra det då det inte är omläggning eller om jag har ont av det.
Vilket jag inte har nu. Stumpen är bra lindat men jag har även lindat runt midjan och stump (som en 8a typ) Svårt att förklara.
Det är runt midjan det bara trycker utav helsike. Ganska jobbigt..
Nog pratat om det. Måste vara tråkigt o läsa om mina problem som är små igentligen. FAst det är min blogg, gillar ni inte den så behöver ni inte läsa ;P Hahah! Nej då. Aja skit samma...

En narkossköterska som skulle söva mig bor där jag bor! :D Hihi! världen är bra liten (som man brukar säga)
Våran lilla konversation:
- Jag bor längre in på *********** där du bor. (säger självklart inte namnet där jag bor)
- Jaha!
- Ja, det är vi som har hästarna.
- Jaha, va kul!
- Ja, såg dig lite då och då, då du kom och kollade på dem.
- Hihihi!

Jätte snäll människa men jag kom inte ihåg att det var hon som bodde där hästarna var. Heheh! :P

För övrigt har jag inte gjort nåt idag. Har sovit typ hela tiden. Blir så himla trött efter narkosen nu för tiden. Men det är skönt att få sova :)
Har ni haft en bra Torsdag? Kram kram


God natt!

Usch måste snart stänga ner datorn :( Dom är gämt på mig om det! Så himla drygt. Jag vill stänga ner den när jag vill. Men det får jag tydligen inte... Det suger!
Borde iallafall få ha den på nu när det är omläggning dagen efter liksom som typ nu (torsdag = omläggning)
Då har jag inget jag behöver vara pigg och utvilad till. Hoppas ni förstår mig nu.

Är lite ledsen över att dom ska tro att dom kan bestämma så mycket. Förövrigt har jag haft en bra kväll med min lillasyster här. Vi har setat vid datan. Sen har jag kollat på tv och hon haft datan en del.
Vart även Idol på kvällen och dte är ju så bra. :)
Efter så vart det Kändisjungeln. Det är så tråkigt program men ändå kollar jag på det.? Fattar inte? Hahah!

Aja, jag måste väl släcka ner datorn och tv. Eller stänga av med andra ord. Men jag ska FAN inte sova än!
Ursäkta blir lite sur. Det ska inte gå ut över er igentligen. Förlåt!
Får väl hitta på nåt annat. Läsa eller något.

Har fått en omläggningstid till imorrn. Dom räknar med att ta mig på morgonen om inget annat kommer in ssom akut grej och det är super skönt att dom räknar med en morgon tid (alltså kl 8.00) :)
Hoppas bara att det blir bättre gjort denna gång, nu när det är helg och en dag extra och så.

aja nu ska jag stänga ner. Dom kommer väl och tjatar annars... suck...
Go natt med er! Hoppas ni sover gott! Kramkram

Onsdag!

Hej alla glada, sura och nånting där mitt emellan!
(och ni andra förstås)

Idag har pappa varit här med lite mat. Vart från Max denna gång, annars brukar det vara BK. Men det mesta brukar vara gott!
Så han stannade här ett tag. Sen skulle han hämta min lillasyster hos tandläkaren så nu är Sanna här. Jag tänkte att jag sitter här vid datan sålänge för hon pluggar. Matte tror jag. Ska inte störa henne så mycket.
Hon stannar tills ikväll. Då kommer mamma för att hämta henne efter då mamma jobbat klart.

Det blir och ta det lungt idag, ta prover och så. Har ont i skinkan :( Inte roligt alls! Ska bli skönt med omläggning imorrn. Ska bli skönt om det inte vart som det var sist. Ganska missnöjd över lindningen..
Aja hörs senare!

(förmodligen kommer hon vilja ha datorn sen)

Bloggen fokis.se har en tävling!

Som det står på rubriken så har bloggen www.fokis.se en tävling (för bloggare) där man får välja ut ett smycke från www.cocoo.se sen utser hon vinnare. :)

Det enda du behöver göra är att välja ut ett smycke på sidan och sen skriva på din blogg om tävlingen och ha en bild på det du vill vinna och hoppas på att just DU vinner. Svårare än så är det inte! Var med och tävla vettja! :)

Detta vill jag vinna :)




Trött

Oj oj,, nu har man varit iväg på mötet. Kom tillbaka för ca en timme sen. Var knappt så att jag kom iväg för det kändes inte bra alls. Men det var bara att försöka ta sig dit för jag måste ju veta hur det ska gå med min skolgång och hur det ska göras m.m
Mötet gick bra. Mot slutet fick jag ont och började känna mig trött, kände bara att det skulle bli så skönt att komma tillbaka och kunna lägga sig. Taxi människan som körde, körde inte bra. Var bland det värsta jag har varit med om när det gäller bilkörning av taxi. Usch! Lär dig köra människa!! Heheh nej då :P Men ialla fall.
Nu är jag tillbaka till sängen. Skönt när man har ont och är trött.
En annan patient kom med sin mamma och kompis och gav lite tårta. Det var gott! :)
(nämner inte namn ifall hon inte vill)
Men du vet vem du är om du läser detta :P
Hon är några år yngre än mig. Jätte snäll tjej!

Nu ska jag vila, fick mina mediciner för ca 20 minuter sen. Det var smärtmediciner då. Vet inte riktigt när jag får antibiotikan så får se om jag hinner vila lite emellan.
// Saara


Tisdag!

Har igentligen inget att skriva. Tänkte bara berätta att jag har haft sjukgymnastik och precis träffat kuratorn. Båda gick bra och fast kuratorn och jag hade väl inte mycket och säga till varandra.
På eftermiddagen ska jag försöka ta en tur till Wneströmska för att gå på ett möte för att kunna planera och prata om min studiegång och hur jag ska studera. Hoppas det går bra!

Nu ska jag snart käka, har ingen aning om vad det blir men hoppas det blir något gott. hehe! :P

Hej sålänge!

Fy fan!

Nu har jag gått schemat som dom har gjort som jag ska följa. Visst lite grejer ser bra ut men vissa grejer är verkligen SKIT DÅLIGA!
Blir så arg, förklarar jag för dem att jag inte tycker vissa grejer är bra dom är dom bara emot mig, eller så förstår dom inte.

Jag menar dom har t.om satt ut matider och morgon- och kvälls tiden för toalett besök.(på dagen får jag iallafall gå som jag vill på toa)
Va fan jag är 18 år. 18 år!!! Och inte 3 år... Vem i helvete går på toa på bestämda tider?? Likadant med maten! Jag förstår om man är i skolan och jobb och kanske har bestämda lunch tider men på helger? Äter ni lunch och middag samma tid? 

Och sen står det att jag ska stänga ner TVn och datan 23.00. TVn är det helt okej men datan tänker jag aldrig göra det med! Och dom får inte röra min dator här på sjukhuset. RÖR FÖRBUD!

Många har på sjukhuset läser min blogg och håller säkert inte med mig nu men ni får tycka vad ni vill. Jag vet att det kommer bli mycket bråk om detta och dom kommer förmodligen bli irritreade på mig.

Men men!

.....Ursäkta för ett argt inlägg men jag behövde skriva av mig.....

Omläggningsdag!

Jaha, Idag var det omläggningsdag igen då. Var till OP kl 08.00 som tiden dom sa. Helt toppen tid! :)
Dock var det lite jobbigt. Frös som bara den.
Inne på operationssalarna är det oftast väldigt svalt också. Vilket jag vanligtvis tycker är jätte skönt men nu var det jätte jobbigt!
Fick 2 täcken. Och ett "lakan" typ.
Strax innan man somnar så känner man sig varmare, hm typiskt va? :P

Hur som helst, omläggningen gick bra. Är inte så glad över lindorna bara. Den som lindade, lindade lite löst.
Annars har jag inte gjort så mycket annat. Typ sovit sovit och sovit :P
Känner fortfarande av efter narkosen, känner mig dåsig och typ konstig på något vis.
Aja nu vart inlägget lite tråkig. :P hehe.
Ska nu ta medicin som heter Movicol. Som är ganska bra då ja ligger stilla och inte tarmarna arbetat som en person som rör sig.
Det är i pulver som man blandar med någo vätska som t.ex vatten som jag brukar ta. Det smakar llte konstigt och är varken gott eller äkligt typ.:P

Sen ver jag inte vad jag ska göra om jag ska se på tv eller något och bara vila huvet typ. haha fint det lät! "vila huvudet".

Hörs sen!


God kväll!

Usch mår inte bra.. Ont, det är obehagligt. feber typ hela dagen. Det har legat på 38.5.. :( Tråkigt!
Har urinvägsinfektion så nu får jag två sorters antibiotika. En tre ggr/dag och en annan bara en gång per dag.
Får dom intravenöst via min port.

Nu på kvällen då Pilla var här så har vi pratat lite, fortsatte kolla på Idol, sen tittade vi på en film som hette Sjätte sinnet. Väldigt bra film tycker jag. Men förstod den inte riktigt så Pilla fick förklara lite. Heheh! :P
Sen, bytte jag till ett nytt sängbord här på sjukan och Sanna var så flitig och hjälpte mig att flytta över mina grejet. :)
Sen vart det mer tv tittande som Top Model, Ensam mamma söker och typ där började jag halvsova.
Tog och kollade febern vid 20.00 tiden och då låg det på 37.7 så då tog jag alvedon som jag alltid får vid den tiden och tänkte att då blir den väl inte högre?

Men det vart den vid 21.00, strax efter kollade jag igen och det låg på 38.5 igen..
Hoppas bara jag inte har feber imorgon då jag har omläggning. Då vet jag inte hur man gör. Om dom söver ändå eller vadå? Kan feber hindra det? någon som vet?
Jag menar, jag måste ju lägga om. Har även fått tid. 08.00 på morgonen. Då brukar min temp inte vara så hög så det är bara och hoppas! :S


Nu har alla åkt!
Ska snart käka lite och sen kolla in lite andra bloggar tror jag och sen läsa och sen efter det sova.

God natt med er! <3

Handling om filmen för er som inte har sett den. Rekomenderar den faktist.

Sjätte sinnet!
Thriller från 11 år men jag rekomenderar inte 11 åringar att kolla på den. Den är inte så läskig men är man en känslig tittare så ska man kanske inte se den och den kan vara svår att förstå.
Har även ljud i filmen som gör att man hoppar till ibland. :P

Filmen handlar om Barnpsykologen Dr Malcom Crowe som är besatt av att hjälpa utsatta och plågade barn. Han arbetar så hårt att hans hustru Anna kommer i andra hand. Dr Crowe har blivit hyllad för sitt arbete, men han är inte fel fri. Han har gjort en felbedömning som inte får nå bra konsekvenser. Därför gör han allt för att försöka lyckas med sitt senaste fall , åtta årige Cole Sear.
Cole tycks ha ett sjätte sinne som ger honom fömågan att se och kommunicera med det döda. För honom är det oerhört plågsamt, eftersom han inte förstår varför de döda söker upp han.
Cole vågar inte berätta för någon om sin förmåga. Sakta lär Dr Crowe och Cole att känna varandra. Psykologen utforskar  och försöker hitta förklaringen till Coles krafter. Resultatet blir väldigt översakande för em båda...

En väldigt bra film tycker jag! :)


Go dag!

Hejsan!
Nu sitter man här och kollar på reprisen av idol. Min lillasyster gick nyligen till kiosken för att köpa mat. Blir en hamburgare :)
Maten är så mycket godare där än på avdelningen. Iiiuh! :P

Min halvsyster Pernilla kommer snart, hon är påväg. Det ska bli kul at umgås med dem :)

Usch får börja förbereda mig lite för ikväll. Dom kommer vilja att jag släcker ner allt 23.00. Det vill inte jag. Dom tror att mina rutiner kommer bli bättre då. Men jag kommer nog trotsa dom lite *hihi*
Men jag kan inte sova klockan 23.00 om jag mår bra och är pigg, det är annat om man mår dåligt och är sjuk och bara vill sova typ.
Värst blir dom gångerna jag har ont. Vill dom att jag ska ligga i mörkret och vara ledsen då?
För nu har jag ju setat vid datan, haft tv:n på för att försöka tänka på något annat än min smärta men jag vet inte hur dom tänker ibland?

Visst förstår jag dom lite men inte fullt ut. Aja nog pratat om det.
Ska kolla tmepen nu innan jag tar alvedon, (låg med hög feber inatt 38.7 faktist) Tror det är urinvägsinfektion jag har.
Konstiga läkare inatt trodde jag höll på bli förkyld bara. hmm?
Jag har ju trots allt kännt av lite att det kan vara urinvägsinfektion när jag har varit på toa.

Sen ska jag även vänta på systrarna, min mat och ringa efter något att dricka till maten :)

Hörs sen!

God natt!

Nu börjar jag bli trött så tänkte stänga ner datorn och äta en smörgås, läsa lite och ta det lugnt typ och sen försöka sova.
Pilla kommer senare idag så det är skönt om man är lite pigg tills dess.
Hoppas också jag kan sova för nu börjar stumpen krångla igen.. Obehaget kommer mer och mer. :(
Aja.




Tänkte att jag lägger upp en video som min gamla barndoms vän och hans kompis har gjort :)
(Han till höger känner jag)
Jag tycker dom är ganska duktiga faktist och deras humor är ganska lik min :P Hihi!

Det är dom b.la som driver www.dunderhumor.se där det finns mer klipp.





Avslutar med en bild på vår hamster Miranda som nu har farit till "himlen"
Var meningen att jag skulle ha tagit över henne då jag kunde komma ut från sjukhuset men det han vi aldrig. Hon vart gammal och fick avsluta sitt liv på sin bästa plats i buren. Nämligen sitt lilla hus <3

Tack till Rebecka som lät henne bo hos oss dom sista månaderna i livet! Hon hade det jätte bra :)
Och tack till min syster Sanna som skötte om henne så väl <3

Hoppas ni får en bra natt!
Kram på er!

Lördag!

Hej! Ville bara säga att jag typ lever än ;P
Har inte ont och det är super skönt :) Lite obehagligt när jag rör mig, känns som om man har en elefant till stump typ men annars känns det jätte skönt och det är jag glad över :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Inget har hänt här. Njuter av att vara smärtfri för man vet aldrig när den kommer tillbaka. Det kan komma huxflux.
Har ni en bra lördag då? :)

Kram på er!

Min fredag kväll

Min kväll har varit lugn. Mamma var hit in till "stan" med hunden och gick här och hade Sanna med sig.
Sanna kom upp hit medans mamma var och badade me hunden. Sen var det tänkt att vi skulle gå promenad runt lite här utanför sjukhuset.
Men jag ville inte för hon hade inte pratat med mig innan. Hade ont och var rädd för att jag skulle få feber och så för tempen i kroppen har legat lite högre än normalt idag. Usch!

Så mamma åkte hem med nalle så då dom hade badat och kom senare vid 21.00. Sanna och jag spelade MArio Kart på Nintendo 64. hihi så gammalt! :P
Hon typ vann gämt som vanligt för jag är inte bra på det.
Vi spelade i typ ca en timme tills idol började och kollade sen på det. Efter det så vart det kändisjungeln på samma kanal. Och sen vart det dirty dancing på kanal 1. Så nu har man sett den filmen. (är lite "efter" och har inte sett den)
Hehe!

Sen har inget mer hänt. Dom har åkt och sanna ska på zoo imorrn och det blit ju kul för henne :)
Nu ska jag kolla runt lite på nätet och kolla andras bloggar och sådant sen blir det väl och sova då jag är klar!
Kramkram på er underbara läsare! <3

Fredag!

Idag har det faktist inte hänt så mycket. Sov ganska länge vilket var super skönt. Sen föröskte jag ta mig upp trots att det inte kändes bra alls. Och jag LYCKADES! Fast jag var inte glad då jag var uppe p.ga stumpen.
Jag och en lekterapeut gick till kiosken för att köpa mat och jag köpte en räksmörgås och drack Sprite Zero.

Sen gick vi till kiosken där jag köpte lite godis. Kan vara gott och äta sen (just nu är jag inte så sugen) när typ idol går på tv eller dirty dancing om jag inte har ätit upp det innan. Haha!
Då jag var tillbaka till avdelningen la jag mig i sängen. Känner mig dåsig, ont i huvudet och stumpen. Tempen ligger lite högre men har inte ritkigt feber än. Bara det inte höjs och man ska bli sjuk eller få nå infektion eller något. Det har jag inte tid med..

Vad ska ni hitta på en fredag som denna? Berätta gärna :)
(behöver inte publisera kommentarerna om ni inte vill)
Kram





Hejsan!

Tjabba bloggen!
Kan ju säga att inget har hänt sen sist jag skrev. Jag somnade somsagt efter då jag skrev förra inlägget. Sen har jag sovit till typ 20.00 för att försöka kolla på idol. Jag såg lite gran då och då för jag somnade i några minuter då och då.
Sen efter det kommer Lyxfällan som går på kanal 3 som jag  hade tänk kolla på men tydligen hade jag somnat när idol slutade för vaknade igen 21.20. Aja typiskt mig när det är omläggningsdagar.

För man blir verkligen trött efter narkosen. Sen har jag i ovh för sig  bara varit vaken och legat. Har haftf ont. Och tyvärr gör det ondare när man rör sig, man känner sig som en stel gubbe ibland då det gör så ont och det är inte kul! Hehe..

Nu sitter jag och kolla runt på olika bloggar. Dom har fått för sig att jag ska släcka ner datorn och TVn kl 23.00 Men ALDRIG I LIVET! Och TVn kan dom få stänga av men ingen på sjukhuset får röra min dator. :P Hihi! Bara mamma, och mins systrar om dom behöver det :) <3


Aja hade gott!

Tillbaka

Nu har jag precis kommt tillbaka till rummet. Omläggningen gick bra (vet inte vem det var som la om med det var säkert stig) :P
På uppvaket var det sådär, hade ont till och från och mot slutet fiixade mamma en grej på benet. Det vart völ lite sådär eftersom jag bara var så trött.. Och sen åkte mamma till jobbet och jag ville ill avdelnngen flr att jag var så kissnödig :D Hahaha!
Nu har jag ghort något åt saken och ska vila nu innan Top model börjar (gamla avsnitt) är jätte trött sen narkosen.
GÄSP!!

Vi hörs! "god eftermiddag" hehe kramkram

Snart sov dags

Nu ska jag kolla på Anna Phil som jag tror börjar snart. Sen ska jag nog göra mig iordning för att sova.
Vet ni en sak? det är bara jag och en annan som ligger inne på NORD sidan just nu! Ganska lungt med andra ord

Men nu säger jag god natt! Hoppas ni sover gott! Kramkram

Onsdag!

Mötet var klockan 3. Gillade inte alls mötet och tyckte inte vi kom fram till något heller. Det var ungefär som förra mötet. Vill inte gå in på detaljer här. Håller det untanför bloggen.

Efter mötet åkte mamma till jobbet och jag gick en sväng till kiosken. Kände att jag bara ville vara ensam. Köpte en dricka och lite lösplock. Som jag ska käka ikväll innan jag fastar :)
Sen när jag kom tillbaka till avdelningen så hjälpte en barnsköterska mig med att tvätta håret. Vi har kommit på en fiffig idé (för ganska länge sen).
Jag kan inte tvätta allt på kroppen samtidigt p.ga stumpen så man får liksom dela upp det i omgångar. Som kropp och hår för sig.
Då använder vi min rullis och vickar bakåt så mycket som det går i duschen (ungefär som hos en frisör) Och det funkar skit bra.
Dock blir den som tvättar mitt hår blöt om fötterna om man inte gör som sköterskan gjorde. Hon stoppade fötterna i plastpåsar :) Smart gjort!

Det var faktist lite kul att umgås med en sköterska sådär även fast man inte gör nå speciellt. Hon tvättade mitt hår, fönade det och borstade och gjorde en fläta. :) Vart trevligt!

Efter det så vart det blodprover. Hoppas allt står rätt till bara. Tog Hb (blodvärde) och CRP som är svårare att förklara vad det är.
Nyligen har jag kollat på en ny blogg som jag hittade. www.falsksanning.blogg.se heter den. Det är som en skvallerblogg om dom större bloggkändisarna. Ganska kul blogg och så. Hahah!

Nu ska jag vila lite.. Börjar få ont i huvet. Puss sålänge!

Onsdag!

Hejsan alla!
Nu har man precis ätit. Vart potatis och köttbullar med sås. Smakade sådär. Sjukhusmaten är inte en höjdare att äta måste jag bara säga. Eeeuw! Hihi!
Nej då men det finns några grejer som kan smaka ganska bra och det är ju bra det. Jag har ju även Önskekost så jag kan ju skriva vad jag vill ha.
Men nu har jag slarvat med det för det är så svårt och skriva måltider för en hel vecka till sig. Eller tycker inte ni det?
Aja.
Innan jag åt så hade jag min massage. Alltid lika skönt men blir lite trött + att jag var det innan också :)

Sov ganska bra inatt förutom dom gångerna jag drömde mardrömmar.
Drömde b.la om en grej som har hänt tidigare i livet då jag var på stan med min lillasyster.
En främmande man försökte dra in mig i en hiss då som gick ner under marken till bilparkeringen. Han slet i mig ett bra tag och min lillasyster stod helt hjälplös med shoppingpåsara och visste inte vad hon skulle göra.

Ja det har hänt i verkligheten och jag minns det som om det vore igår. Lite läskigt att man kan drömma mardrömmar om det nu.
Dom andra drömmarna behöver vi inte gå in på. Men konstigt att man kan drömma så mycket mardrömmar på bara en natt. Jaja.

Senare vid tre tiden ska det vara möte. Drygt när man frågar vad det ska handla om och dom svarar: Dig!
Liksom jag är inte trög. Jag förstår att det förmodligen handlar om mig men om vadå? Finns så många olika "kategorier och ämnen" om ni förstår vad jag menar. Nu när jag int evet vad det handlar om blir jag faktist lite nervös. Och dom vill gärna att jag ska ta mig upp tills dess och jag förstår dem ju, men får se om jag vågar trotsa min rädsla (känns nämligen inte bra, känns som om det rinner)

Aja. Jag hör av mig senare! Ha det bra sålänge och annars också förstås! Kram på er

God natt!

Nu har jag äntligen ätit det jag ville efter lite om och men. Mamma köte aldrig utemat vilket hon lovade :( Tråkigt för jag såg fram emot det. Men men

Så jag käkade 2 äggmackor och en apelsin och drack varm choklad till.
Igentligen tyckte dom inte att jag skulle ha ätit det för jag har inte ätit nå mat idag men jag ville inte ha sjukhusmat nu på kvällen då får dom acceptera det.
Jag är 18 och kan bestämma lite själv va jag vill ha till kvällsfika (vart typ nattfika nu men iallafall)

Men sköterskan tjatade på att jag skulle äta mat. Vet inte hur många gånger jag sa nej.
Sen gav hon upp och jag fick det jag ville ha! Tack! :)

Om du läser detta så vill jag säga att jag har inget alls emot dig men det vart jobbigt när du tjatade. (du vet vem du är)

Nu ska jag snart försöka sova. Vill vara lite pigg då jag har lymfmassage idag.
God natt med er! Kramkram

Sent inlägg

God kväll kära läsare!
Skriver nu för jag har inte haft tid tidigare.
Sov ganska länge för på nätterna får jag inte sova p.ga smärtan och obehaget. Så då sover jag på förmiddagen och även fram till luch som det blev idag.
Vid 14.00 tiden körde sköterskorna ner mig i sängen ut på lekterapinsgård. (Jag försökte komma upp men det gick inge bra alls) En barnsköterska hade med sig sina hundar. 5 chihuahua hundar. 3 valpar och 2 vuxna. Hel söta hundar. Inte alls som dom jag har hemma (har labradorer) :P Hihihi!

Så jag var där ute i över en timme. Härligt väder var det också. Mamma kom senare och hon vart helt såld. Hon tyckte dom var så söta! hihi! men det var dom verkligen. Tänk om mamma kunde köpa en valp! :)

Sen när jag kom upp igen kollade jag på Top Model fast höll på och somnan framåt 5 tiden men kom på att Pernilla skulle komma en snabbis på besök innan hon skulle på Kör. Hon sjunger och sjunger verkligen bra. :)
Jag hade kunnat blogga efter hon hade åkt men jag var så trött att ögonen gick i kors så jag valde att sova en stund.
Vaknade lagom till Idol som gick på tv :) Jätte roligt att se på!
Och efter det så kollade jag på Andra Avenyn som har börjat igen och det är jag glad för. Den serien är så himla bra.
Sen har det inte hänt så mycket annat idag.

Väntar nu på mamma som jag tror skulle ha med käk nånstans utfrån :P MUMMA!

Men vi hörs kanske senare

Hahaha!

Här är ett klipp från idol som är bland det roligaste jag har sett därifrån! Kolla bara på juryn :D HAHA!




Det är så himla kul!

Det får bli avslutet för ikväll. Blir nog inge mer bloggning för jag är så trött.
Ha det bra och god natt med er! Kramkram

God Kväll!

Hej ni som läser!
Blev ett sent inlägg idag. Men tänkte berätta lite vad jag har gjort idag.
Idag är det måndag och det innebär att det är omläggningsad för min del. Det är super skönt nu när det är nytt och inte som det var igår. Usch nej! Jag somnade jätte sent inatt på grumd av det.
Igentligen skulle jag ha varit på op vid lunch men fick komma dit vid halv 10 och det var riktigt skönt att få komma tidigare :)
Omläggningen gick bra fast jag funderar på om jag blödde under omläggningen?
Vaknade nämligen och fick blod. Men det är inget som står i papprerna om nå blödning. Men samtidigt hade jag inte så högt värde då jag åkte in. Det låg på 85 så dom på Op kanske tyckte jag skulle ha det.
Synd bara med Desferalet (stavniing?) som går så länge. Blir inte av med det föränn imorrn nångång efter lunch.
Är även lite missnöjd över lindningen men det behöver vi inte gå in på här :P
Aja men det är ju sånt som jag behöver så det är väl bara och stå ut.

Efter omläggningen har jag sovit. Sen har det inte hänt så mycket mer.
Mamma och Jenny var här en stund på kvällen. Trevligt :)
Sen vart dom tvugna att åka för Mamma måste hämta min syster hos en kompis. Annars har det inte hänt nåt annat.
Tråkig dag = Tråkigt inlägg! Hahaha! det lät ju bra.

Men ha det bra sålänge! Kram

God natt!

Ville bara önska er en god natt! Jag bilr nog vaken ett tag till. Svårt att sova.
Fick lite olika mediciner för ca 2 timmar sen. För då var det ännu värre. Det är skönt att det är lite bättre. Konstigt vad tabletter kan hjälpa igentligen. Eller? Hihi!

Synd bara så fort jag rör mig i sängen så börjar det kännas ännu mer. Ganska tråkigt för ligga still vill jag inte. Man måste ju kunna röra sig annars blir det jobbigt.
Hoppas jag får en tidig omläggning idag :) Har dock lite svårt och tro det för jag tror inte jag fanns med på op listan men hoppas kan man ju alltid göra. Morgon personalen får jaga på dem lite! :D Det kanske går?

Aja nu ska jag kolla runt lite på nätet en sista gång och sen fortsätta läsa på boken "Ljudet av ditt hjärta" så jag kan börja läsa den boken jag köpte nångång. Tycker det är jobbigt att läsa 2 st samtidigt. Bättre och hålla sig till en bok i taget.

God natt med er! Kram kram

Usch!

Snart börjar helgen gå mot sitt slut. Ganska skönt att komma in på en ny vecka men ganska tråkigt ändå att helgen är slut. Det som är skönt är att omläggningen sker imorgon. Jag längtar som bara den! Det är inte roligt just nu och har inte vart bra på ett tag heller. Är verkligen jätte rädd, jag har inte ont och det är skönt men det är så himla obehagligt!
Vill bara att det ska försvinna, bort från mig, bort från alltid! Såren också! Men det är nog något jag kommer behöva leva med.
Det tråkiga med att helgen är slut är att nu kommer alla vara på mig igen, förlåt men det känns så ibland. T.ex kuratorn här är efter mig m.m..
Jag tycker inte om att prata så mycket. Förlåt kuratorn om du ser detta men jag har inget alls emot dig men jag har inget och säga dig som jag alltid säger då du kommer till mig.

Hoppas verkligen omläggningen bli bra imorgon. Nu ska jag bara klara natten. Ligger jag still så går det oftast ganska bra men somsagt det känns. Sitter med en handspegel riktad mot stumpen då och då för att kolla hur det ser ut. (dom ställena jag inte ser med ögonen) Förstår ni?

Gud va tråkig bloggen blir.. Det ända jag pratar om är hur stumpen känns. Tröttnar ni så behöver ni inte läsa i och för sig, det är upp till er. :)

Har ni haft en bra helg?
Kram kram

Systrar på besök

Hej!
Har mina systrar här just nu. Dom kom ganska tidigt hit. Minns inte tid men minns att jag låg och sov när Sanna knackar (nästan så det bultar) på dörren. Hehe!

Jenny hade med sig datan hemmifrån så dom sätter sig vid en varsin dator. Sanna lånade min. Jag fortsätter sova.
Sov ganska illa inatt som vanligt.
Sanna har färgat håret brunt så hon är brunett nu :) Passar faktist i det. Fast enligt henne så vart det lite ogämt så hon ska färga mer sen.
Men det blir nog bra det :)

Nu koller vi på Idol repriserna och pratar lite. Tog nyss prover så hoppas det är bra men det visar sig sen. Och imorrn är det omläggning. Ska bli så skönt! Längtar ihäl mig nästan! Vill ha det NU NU NU!! (dock är det tråkigt att sövas) Men omläggningen ska bli så skönt.
För det känns inte bra. Det är blött innefrån stumpen och det gör ont. Är dåsig i huvudet men det har inget med stumpen att göra i och för sig.

Det blir en lugn Söndag för oss här.. Mycket TV tittande kan jag tro ;P

Ska ni göra något kul då?
Hörs sen!

Jaha ja..

Nu är man ensam igen då.. Har varit kul att ha syrran här. (min lillasyster var här alltså) :)
Frammåt kvällen har det varit sådär. Har ont och det är så himla obehagligt!! Ska det behöva vara så gämt?
Ganska jobbigt. Tycker nästan jag borde vänja mig med detta, jag som har levt med det så länge nu men nope det gör jag inte.. Kommer aldrig bli van med detta. Skulle göra vad som helst för att få en smärt fri och vara fri från obehaget i en dag. Verkligen vad som helst.. Nästan..

Vad jag babblar. Aja. Tog nyss mina mediciner. B.la värk mediciner och mamma tyckte jag skulle ta medicin som dämpar oron och som man bli lite lugn av så det gav dom mig också.
Fast jag ville väl inte rikigt men det kan ju bli skönt sen. För det hjälper faktist. Men samtidigt vill man inte vara beroende av en massa mediciner men som mamma sa: Jag kommer köra slut på mig själv annars.
Och det är ganska så sant..

Annars har det inte hänt så mycket här ikväll. Varit TV tittande. Kollade på Kändisjungeln idag igen. Ganska tråkigt program men jag tycker inte det fanns något bättre heller. Sen efter det så vart det Överlevrarna (eller nåt sånt) Inget jag gillade men Sanna hade tydligen sett det förut och tyckte dom serierna var bra så jag lät det vara på.

Har ni haft en bra lördag?

Kram!

Lördag!

Hej!
Jösses va sent jag börjar skriva. Anledningen är att min syster är här och har lånat datan och jag har inte orkat brytt mig så mycket om bloggen idag  :)
Även pappa har varit här idag på besök. (min syster är i och för sig fortfarande kvar)
Hon är här medans mamma jobbar.
Det är kul med besök.

annars har jag inte ghort så mycket annat. Sov skitdåligt inatt och försökte sova på förmiddagen och det gick väl till och från. Hade ganska så ont. Och inte känns det bra i stumpen heller. Blir så orolig och rädd då.

Pappa kom vid 14.00 och hade med sig mat från Burger king.
Så jag har umgåtts med han och min syster och mamma som var här tidigare och kommer sen igen.

Bli ett litet kort inlägg nu. Sanna kom tillbaka från kiosken med mitt godis från kiosken.

Hörs sen senare! Kramkram

ursäkta

Ursäkta att min blogg vart himla tråkig idag. Okej så kul är den väl inte annars heller men i alla fall.
Har inte mått så super bra idag.
Haft ont i stort sett hela dagen och känt mig jätte trött.

Var upp en sväng på eftermiddagen och gick till kiosken med mamma och min syster. Men det gjort så himla ont, hörde mamma bredvid som säger: Andas, andas. Jag nästan hyperventlierade och grät os.v Inte alls roligt.
Det vart mitt shoppingställe att gå till kiosken för mer skulle jag inte ha orkat.
Köpte en bok där. Fortsättning på "Gömda", "Asyl" och "Mias hemlighet". Den heter "Emma mias dotter".
Dom tidigare böckerna har varit trikigt bra och läsa och jag hoppas att denhär också är bra :). Dock kan jag inte läsa boken än för jag håller på med "Twilight" böckerna som också är riktigt bra. Håller på med 3an :)
Sen åkte mamma och jag satt uppe en stund till gick till lekterapin för att hämta pyssel till kort.
Sen vart det bara och hoppa i säng för fick så ont igen. Tror det var ganska bra att inte chansa och åka till Hälla för jag tror inte jag skulle ha klarat det. Men jag ville så gärna dit!  Usch, hatar värk. Mamma och Jenny kom senare och vi kollade på idol. Ganska kul faktist! :D

Roligt dendär killen som typ är med varje år som hade dendär fula baddräkt liknande saken på sig. Hahahah!
Men killen som tipsade sin tjej till idol på Visby var riktigt bra tycker jag :)

Aja. Efter det så vart det "premiär" av Kändisjungeln eller vad det nu hette. Ganska tråkgt program och vldigt vidrigt tycker jag. Kommer nästa program imorgon för er som inte sett det.
Mamma och mina systrar åkte nyligen hem. Kollar på Pirates of carribean (staving?)

Har skit ont nu igen och det känns rikitgt obehagligt som om det blöder typ. Är LIVRÄDD!!.
Haft en jobbig dag idag :(

Har er dag varit bra?

Kram kram




Jag och min nya bok. Är ruffsig i håret för jag har halvsovit nu på kvällen men de bjuder jag på! :P

Fredag

Hej ni som läser!
Hur har ni det idag? Min dag har varit jobbig. Har ont till och från och har inte kommit upp än. Skulle ha varit ut och shoppa med än vän idag men det sket sig. Ja inte pg.a henne utan p.ga mig.. Känns så värdelöst att ha ont så ofta.
Men jag hoppas det går över.
Om det inte gör det så måste jag försöka ta mig upp en stund iallafall, men håller mig nog innanför sjukhusets väggar om inte annars nära sjukhuset. Ganska skönt och hålla sig nära när det är lite jobbigare så man snabbt kan få "hjälp" om man behöver.

Aja. För övrigt har det inte hänt så mycket. Tandläkarn var här för vidare behandling, och det såg väl bra ut.
Sen har det inte skett så mycket mer. Är trött och har ont.
Aja jag har väl inget och skriva igentligen. Måste maila lite till wenströmska. Har inte fått svar från studievägledaren om att jag vill byta linje så det är väl bara att vara på han. För jag behöver ju veta jur jag ska gå till väga med allt. Sen ska jag även maila rektorn.

(Ursäkta för ett tråkigt inlägg) Haha

Hörs sen!

Förlåt för sent inlägg..

Hej!
Ursäkta att jag bloggar sent. Eller jag ska väl kanske inte be om ursäkt? Min blogg! Thihih! nej då..
Men idag hade jag somsagt omläggning. Själva omläggningen gick som det brukar men efter har jag haft ont...
Hoppas jag är smärtfri imorgon! Hoppas hoppas hoppas. Har verkligen sett fram emot morgondagen!

Aja, fick en tid på OP kl 9 och det var ju skönt me tanke på att jag inte var OP-anmäld.
Efter då omläggningen var klar så vaknade jag ovanligt snabbt. Det var nästan hemskt. Var så förvirrad och hade så ont. Jag vaknade redan på operationsbordet precis innan dom tänker lyfta över mig till min säng. Vanligtvis så vaknar jag på uppvaket efter att ha sovit ett tag där också.
Så det var en jäkla skillnad.
Funderar på om om testade något nytt? Har inge aning..

Men där låg jag sen på uppvaket och grät och hade ont. Förmodligen störde jag dom andra patienterna men jag kunde inte låte bli. Vet att det inte tjänar med att skrika och så när man har ont men ändå kan det bli så. Så jag fick smärtstillande och lugnande imellan åt. Så jag sov lite då och då men inte alls mycket.
Då jag var tillbaka till avdelningen fick jag ett annat smärtstillande och lite av värkan försvann så jag somnade. För jag var helt slut och det var riktigt skönt att sova efter.
Mamma var även här då. Sen åkte hon för att skjutsa min lillasyster till stallet och så.

Sen då jag var ensam har jag typ bara tagit det lungt då det har gått. Har haft ganska så ont idag.
Mamma och Sanna kom till sjukhuset strax innan 20.00 igen och vi kollade på idol. Det är ganska kul att se. Någon mer som kollar på idol?
Och efter det så vart det Lyxfällan. Det är också himla roligt att se.
Mamma och Sanna åkte för ca 35 minuter sen och jag ska kolla runt på nätet och äta min munk som mamma kom med :P
Hoppas ni mår bra! Kram

trött..

Usch nu börjar jag bli trött.. Kanske dags att sova snart för mig. Synd bara att jag får blod just nu. Hade dåligt blodvärde igen. Det låg på 77.
Men blodet är alldeles strax klart så efter det kan man ju försöka sova.

Tittade ganska nyligen på Anna Pihl men somnade dom sista 10 minutrana. Och vaknar igen då det är slut. Typiskt mig!

En annan sak, återigen fanns jag inte med på OP-listan.. Suck! Jag har lagt om där hur länge som helst nu. Förstår dom inte att jag lägger om måndag och torsdagar? FAst jag tror det skulle fixas. Hoppas verkligen det blir en omläggning idag och att den blir bra. Har bestämt att shoppa med Emily på fredag. Det är så tråkigt att behöva säga nej då man inte mår bra. Förstår inte hur ni orkar med det.
Älskar dig vännen!! <3

Aja nu blir det till att kolla nyheterna och sen göra mig i ordning för att sova.
God natt med er!
Kram kram

Min dag hittills

Hej alla som läser!
Vill börja med att tack för dom fina kommentarena jag fick i förra inlägget! <3 Ni är ju så snälla.
(ni vet vilka ni är som har kommenterat)
Har inte orkat blogga tidigare idag för det har vart så mycket annat som har rört sig i mitt huvud men nu börjar det bli bättre.
Har mailat min lärare, studievägledare och lärarn här på skolan att nu har jag bestämt mig för att hoppa av linjen.
Inser att det är det bästa för mig just nu. (tror jag) ?
Nej igentligen vet jag inte alls vad som är det bästa just nu...

För övrigt har dagen vart sådär.. Haft ont men det försvann då lymfterapeuten kom och masserade. Tack så mycket för det! :)
Massage hjälper himla mycket mot värk har jag märkt.. :)
Sen ca en halvtimme efter kom sjukgymnasten och vi tränade lite. Ganska skönt med träning och nu var det ett tag sen jag tränade med någon. Annars har det hänt att jag tränar armar lite själv men inte mycket.

Mamma och Jenny kom efter lunch men jag var så trött och sov. Känner mig lite hemsk faktist. Hit komemr dom för att besöka mig och jag ligger och sover?! Hihih!
Men jag skulle inte ha klarat att hålla ögonen öppna ärligt talat.

Aja nu ska jag se på tv. Slutet av Top Model och sen kommer Project Runway som också är bra. :)
Ska kanske käka dessutom.. Börjar bli hungrig.

Ni får ha det bra sålänge!

Jaha ja..

Nu har man haft möte med människan från LSS. Kan säga att mötet var jobbigt. Hon ställde en massa frågor men samtidigt förstår jag att dom måste ju göra det. Ställa frågor och jag ska berätta vad jag kan och inte kan. Jobbigaste var när hon fråga om det har blivit bättre eller sämre efter blödningen förra året.
Då inser man verkligen att det har blivit sämre med stumpen. Usch det är så svårt att förklara.. Men så är det.

Sen mot slutet lät det som om jag inte kommer få personlig assistent. Men det är bara att hoppas för jag klarar mig inte helt själv.

Sen en annan sak. Jag har sista dagen att fundera på vad jag ska göra med skolan. Det är ett svårt och stort beslut jag måste ta. Är mycket inne på att hoppa av linjen jag går på nu.
För det finns inte mycket jag kan göra i skolan. Och ska man gå i skolan så ska man ju gå där för att lära sig nånting och inte bara vara inskriven.
En viss person (nämner inte namn) tror att är jag inskriven så får jag studiebidrag men det får man inte alls. Jag måste ju även gå i skolan på dom flesta lektioner varje dag för att få studiebidrag men jag vet inte om hon förstår det. Så hon tycker jag ska vara kvar och inskriven.
Men jag är mycket inne på att hoppa av linjen jag går på. Sen får man väl vänta ett år och söka om en annan linje och satsa på den?
Usch vad allt är krångligt i mitt liv.. Livet är inte lätt att leva för fem öre har jag märkt.


God Morgon!

Ny är det en ny dag.
Jag är skit trött. Sov så dåligt inatt för hade så himla ont och inte hjälpte nå värktabletter heller för den delen. Usch och fy! Typ..
Nu ska jag ta mina mediciner som dom var snälla med och vänta till nu typ (igentligen tar jag dem kl åtta)
Men då sov jag :)
Funderar på om jag ska vila lite sen igen. Om det går. Börjar få ont igen. Hoppas det ger med sig.

Hoppas ni har en bra start på dagen! Vad ska ni göra idag?
Kram

En ny dag!

Omläggningen gick bra igår. Var ganska så orolig innan för det var inte bra i stumpen. Så mamma frågade om jag fick sövas i sängen och det gick bra det för dom. Det var himla skönt för då slapp jag krångla mig över till Operations bordet med en stump som kändes som om den vägde ton! Konstigt nog.

Det vart lite annorlunda idag. Mamma brukar annars vara med mig på uppvaket efter operationen men nu var hon med då jag skulle sövas. Och det går ju likabra det. Fast jag har fått nå konstig vana. Ska hon vara med så vill jag titta in i hennes ögon medans jag blir dåsigare och dåsigare och sen somnar. Skit konstigt? Hehe!
Så jag brukar säga: Jag ser inte dina ögon!
Hahah!
Men somsagt omläggningen gick bra. Hamnade på uppvaket väldigt länge. Kom tillbaka till avdelningen ca 18.40. (har jag för mig) Anledningen var nog kanske att jag hade ont och fick sådär lugnande grej som jag oftast somnar av.
Förstår inte att jag hade så ont idag. Alltså det var inte så att jag gapade och skrek men de kändes. Funderar på om det var för att jag inte fick mina vanliga värkmediciner vid 4 b.la sen kanske det gjorde ondare idag bara.

När jag väl kom tillbaka till rummet somnade jag vidare. Mamma kom efter jobbet för att hjälpa mig med en grej som alltid behövs efter en omläggning. Tack mamma för att du gör det! Skulle inte klara mig utan dig! <3
Sen åkte hon ganska snabbt hem.
Kan ni tänka er igentligen va min mamma gör? Hon kom hit efter jobbet för att hjälpa mig med en grej som tar ca 5 minuter (som jag tycker sköterskorna inte kan så bra) och kanske tar en kopp kaffe och sen åker hon hem. Är hon inte underbart snäll min mamma? :)

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska nog sova nu. Ni får har det så bra!!
Puss och kram, GOD NATT!

nu är det dags!

Iväg på omläggning! wish me luck!

Omläggningsdag!

Hej bloggen!
Idag ska det bli omläggning. (hoppas jag) Så jobbigt att vänta, har ingen tid eller något alls..
Tråkigt att vänta på något man inte vet när det ska ske.
Men jag hoppas att omläggningen sker idag för det behövs verkligen känner jag.
För det har hänt någång att dom har skjutit på dagen eftersom dom inte har haft tid och jag har en känsla att det kan bli så idag också eftersom jag inte ens stod med i OP listan.. Usch!

Jaja jag ska väl fortsätta vänta och hoppas att det sker snart.
Frågan är vad jag ska göra under tiden? Blir väl och kolla runt på olika sidor och andras bloggar m.m

Hoppas ni får en trevlig dag! :) <3

....

Hej!
Ville bara önska er läsare go natt!
Det har inte hänt nånting alls underkvällen och det är därför jag inte har bloggat. (okej det händer inte så mycket annars heller men nu har det absolut inte hänt ett endaste dugg) :P

Har fått mitt blod och nu sitter jag med medicinen som tar en evighet (24 timmar) Blir klart ungefär vid 19.00 tiden imorrn kväll. Usch!
Annars har jag bara kollat på TV. Som t.ex Victoria secret fashion show och Top model (ny säsong på top model)
Sen skulle jag kolla på Ensam mamma söker men då sov jag typ.
Mamma kom sen efter jobbet och hälsade på. Var skit trött även då men försökte hålla mig vaken så gott det går. Vi kollade på någon film som jag inte minns vad den hette.

Idag hoppas jag att det blir omläggning. Blir så osäkert för nu fanns jag inte med på operationslistan. :S Men dom flesta vet väl att jag lägger om Måndag och Torsdagar? Förstår inte hur man kan ha missat det men jag hoppas det löser sig för det behövs verkligen en omläggning och jag orkar och kan inte vänta en dag till. Jag är verkligen livrädd att det ska börja blöda och så för det rinner, kladdar, luktar m.m.. Skit vidrigt och detta dras jag med.. Inte kul alls!

Vet inte alls hur det blir med sömnen inatt för mår jag dåligt så ligger jag bara och fokuserar på det. Jag vet att det är det dummaste man kan göra och att det är bättre att tänka på något annat. Men det är ju jätte svårt!
Personalen är ju gulliga och säger att dom kan komma in och titta flera ggr inatt men man är ju osäker för det.

Jaja nångång lär jag väl sommna av utmattning eller nåt..
Blir nog inge mer skrivande nu innan jag somnar.

Ha en fortsatt bra kväll ni som är vakna och sov gott! Kram kram

Slapp dag

God eftermiddag bloggen!
Anledningen till att jag bloggar sent är att jag har mått sådär idag. Har sovit hela dagen för jag har varit ovanligt trött. För ett tag sen fick jag reda på varför och jag har dåligt blodvärde. Det låg på 74. (förstod nästan att jag skulle ha dåligt värde)
Så nu väntar jag på att få blod. Det blir väl 2 påsar som vanligt. Tråkigt att få blod för sen måste jag ha denär medicinen som tar en evighet.. Aja..

Nu kollar jag på filmen Misa Mi som går på Barnkanalen eller SvtB som det nu kallas.
Ganska fin film tycker jag. :)
(har dock sett den förut men jag kan kolla om och om igen på den nästan) :P




Flickan på bilden har huvudrollen :)

Det handlar om en flicka som nyligen förlorat sin mamma och henns pappa har träffat en ny.
Hon åker upp till sin mormor som bor nånstans uppe i Sverige där det även finns samer.
Där är det en Varg som tjuvjägarna försöker döda.
Vargen har ungar som Misa försöker rädda. Och några i byn är efter henne..

Det är en film från 7år. :)

Nu ska jag fortsätta se klart på filmen.
Hade bra sålänge!


Lördag kväll...

God kväll bloggen!
Har precis kollat klart på "som man bäddar" som gick på kanal 5. En mycket bra film som jag igentligen har sett förut, bara det att jag inte minns nåt av den filmen. :P Hihi!
Pilla åkte strax före kl sex. Kul att träffa henne!

Sitter här och kollar på sommarkrysset och äter godis och dricker juice. Min syster är på Grönan just nu tror jag. Hoppas hon har haft en bra dag där...

Jag just nu! :)



Det börjar kännas sådär... Hostar ganska mycket och krångel med stumpen. Allt är blött typ.
Väntar på mina mediciner som skulle ha kommit nu klockan 8. Men jag vet inte vart hon tog vägen? Undra om dom har fullt upp här på avdelningen eller något?

Aja jag ska väl fortsätta kolla på TV. Hoppas ni har en trevlig Lördag kväll! :)

Tråkar

God morgon "typ"!
Vaknade för ca 45 minuter sen. (eller har vart vaken imellanåt lite då och då) Mamma har vart här och drog precis. Haha hon ba: Ska du börja vakna nu?
Jag ba: Jadå det ska jag nog.

Nån minut senare så sover jag igen! :P

Aja men nu blir det inge mer sovande för min del. Har smsat med Pernilla som kommer idag. Så nu ska jag börja piggna till hae jag tänkt.
Käka lite godis så man kanske får en socker kick eller något? Nej då det händer inge sånt på mig.
Blir väl till och käka mat sen men är inte sugen. Smakar inge gott här... :/

Aja vi hörs sen!

Man? Kvinna? Både och? xD

Hahaha kollade på www.expressen.se lite grann och hittade en nyhet om lady GaGa.





Pausade en video från en konsert där det syns en "bula" mellan benen på henne.

Stjärnan hävdar själv att hon har både manliga och kvinliga köns delar enligt expressen.

Ja, vad ska man tro? Är det en man, kvinna eller både och? xD Haha! Vad tror ni?

Lördag!

Ikväll var ju Emily här och hälsade på mig och min syster som också är här. Alltid trevligt med besök av dem bästa. (mina systrar och bästa vännerna)
Det vart mest prat och sen käkade vi lite. Heheh bjöd på chokladpudding :P (färdig gjorrda dock och dom är inte lika goda som det med pulver och mjölk tycker jag) men det gick att äta.

Sen strax efter 10 hoppade jag upp i sängen. Vägde mig innan. (var himla nervös) Har varken gått upp eller ner vet jag nu. Tråkigt! (behöver gå upp några kilon) :/

Men men. Kvart i 11 åkte Emily hem och Jenny är kvar än. Väntar på mamma som ska komma och hämta henne.
Så ska umgås med Jenny nu tills hon kommer sen får vi se vad jag orkar göra. Vi börjar båda bli trötta.

Säger ialla fall Godnatt nu ifall jag inte orkar skriva mer sen. Måste somsagt sova lite också för Pilla kommer idag och man ska väl vara lite pigg då hon är här?

Men god natt med er och hoppas ni sover gott! Puss och Kram

Tillbaka till rummet

Nu är jag tillbaka till rummet. Var till kiosken med min syster som kom tidigare med mat till mig. Vart från Max. :)
Nu köpte jag godis, en tidning och såndär vitamin dricka som är ganska ny. Har aldrig smakat förut men den smakade bra.

Väntar nu på en kompis som ska komma :) Sen får vi se vad vi hittar på.. Blir nog mest och prata lite eller något. Vågar inte lämna sjukhuset pga stumpen.

Svar till Muffins: Jag vet vad undersökningen är och vad man gör. Visste inte bara om eco-card och ultraljud var samma. Men det förstod man nästan eftersom jag har gjort den undersökningen flera ggr. :) Men var inte helt hundra :P




MITT KÖP!!

Hörs sen!

Fredag

Hejsan!
Har nyligen kommit tillbaka från en undersökning typ. Det är typ ultraljud fast dom säger eko-card (stavning?) Någon som vet vad det är för skillnad eller säger man bara lite olika?
Det var hjärtat dom kolla sen ska dom även skicka bilder till Boston. Så det är det jag har gjort idag.

Tidigare idag kom kärlläkaren hit och tog hel kroppsbilder som också ska till Boston. Det gjorde skit ont när jag stod upp.. Kändes som om allting ville tryckas ut ur stumpen. Kanske svårt för er att förstå? hihi!
Sen fick jag även skit ont i magen. Tror det är för att jag spände mig rejält och jag har knappt nå magmuskler just nu eftersom jag inte går o.sv..
Hoppas dom i Boston kan komma på nånting man kan göra så det blir bättre typ.. Eller vad man nu ska säga. Men det visar sig sen vad dom säger och så.

Nu ska jag vila ett tag, sen ska jag nog ta mig upp.

Hörs sen! Kram

Omläggningsdag!

Ciao alla fina bloggläsare!
Hur har er dag varit? Min har faktist varit ganska bra. Hade ju somsagt omläggning idag och det gick bra. Mycket bättre än i måndags. Hoppas bara det inte går igenom lika fort.

Sen har man inte gjort något annat mer än sovit typ efter omläggningen. Börjar piggna till nu och känner mig lite knäpp. Kan ju förklara. Det finns massor jag vill ha och göra just nu! :O
Typ är skit sugen på något utemat och chokladpudding!! mumma! Jag vill shoppa också!!
Haha konstigt att man kan få nå sug nu efter sånt. Får se om jag mår bra imorrn om man ska ta sig ut nånstans och käka något gott eller shoppa eller något.
Men då har säkert suget efter det försvunnit. Men mamma kommer hit senare idag, kanske ska be henne köpa något att äta?
Annars får hon inte komma! Hähäh! Nej nu var jag elak.. Kan hon inte köpa så kan hon inte men fråga kan man alltid göra.

Nej nu ska jag hugga in min choklad!!




MUMMA!

Och vi hörs!

Min kväll

Hej bloggen!
Min kväll har varit ganska bra. Mamma, Sanna, Jenny och mammas kompis, och hennes två barn och en kompis till ena barnet kom. Jag har vart kompis med ena men vi umgås inte längre (men har kontakt) :) Och sanna var kompis med den andra men det är samma sak där.

Dom kom vid halv sex tiden. Fick sen födelsedagspresent från dem och det var muggar (som jag ska sen då jag flyttar) och pruttlera (min humor är sjuk dålig, jag tycker det är super kul och ska försöka lura dem här nångång) Hahah! Sen fick jag även Marabou choklad. Tack så mycket om ni läser detta! <3 :D

Mamma hade med sig fika så det vart lite fika och prat.
Anledningen till att jag inte har bloggat tidigare på kvällen var för att jag somnade. Sen när jag var vaken var jag så himla trött så jag kände bara att: nej det orkar jag inte just nu.
Har tittat på tv. det var nå dokumentär om några som hade haft fetma och sen håll på och banta och så typ.
Sen har jag även ätit lite. Var inte så sugen så det vart lite grann och en näringdryck.
Eftersom jag nu fastar så får jag inte äta.
Och jisses det  ska bli skönt med omläggning. Hoppas VERKLIGEN att det bara inte börjar vätska direkt som det gjorde i måndags för nu ska man ju ha det  en dag längre. Aja men jag får väl se.

Nu ska jag vänta på att anna phil ska börja på fyran och sen göra ordning mig för att sova tror jag. Ni får ha det toppen (eller så bra som det går)

Kram på er och god natt!

Jaa!

Nu är det mesta fixat på datan igen så nu funkar den bra. (hittills) haha nej då.. Men hoppas verkligen den fortsätter gör det.
Det kom någon kille från nå IT- grej som fixade (ganska snygg faxtist) Men nu ska vi inte gå in på hur han ser ut.
Men gud vad jag blev glad! Då problemen var så hade jag Explorer men det fortsatte med blokeringen så nu fixade han firefox. Och det funkar ju också väldigt bra.
Någon mer som kör med firefox?

Aja. Tidigare idag hade jag massagen som vanligt på onsdagar. Väldigt skönt och en jätte trevlig lymfterapeut.
Sen kom pappa för att försöka hjälpa mig med problemet som var då. Men det gick somsagt inte så bra så Maria på letarpin ringde och fixade så killen kom och hjälpte. :) Bra va?

Så nu kan jag använda datan typ normalt! Jag är så jävla glad över det! Min kväll ensam igår var absolut inte rolig. Det var typ msn som funkade bara då.

Men iallafall, nu väntar jag på besök av mammas vän Åsa, mamma och syskonen kommer väl också. Ska titta på Projekt Runway så länge.

Någon Anonym frågade vart boston ligger. Tyvärr kan jag inte svara på det för jag vet inte det själv. Men det ska jag nog ta reda på sen.

Ha det bra sålänge!


fortsätter krångla

datan fortsätter krångla men det verkar gå att använda den ibland. Vet absolut inte hur jag ska få bort det fejkade antivirus programmet. Vill också säga att rekomenderar dom "Personal antivirus" på er dator så klicka EJ vidare. Gör inte samma misstag som jag för det blir nästan bara skit! Min dag har inte vart så bra idag.. Bara krångel med allt verkligen.. Hoppas på en bättre dag imorrn.. Pappa kommer hit på dan så får se om vi kan lista ut hur man gör med detta problem. Får även besök av mammas kompis imorrn. En nyhet är att vi har fått svar från boston som ville ha hel kroppsbilder. Så det ska väl fotas någon gång. (vi har alltså skickat ut information om stumpen och sjukdomen till lite olika delar av världen) Eller vi och vi. Läkarna :) Så det verkar som om boston är lite intresserade. Fast fråga mig inte vad som kommer hända sen för det vet jag inte än. Och mitt liggsår i svanskotan blir bättre. Nästan helt läkt fick jag höra. Läkarn ba: ja då måste det betyda att du är uppe en del iallafall. Hahha jag ba: ja jo visst. (är faktist inte uppe så mycket) Oops hoppas han inte läser min blogg men annars kommer sanningen! Nu ska jag se klart på anna phil som går på 4an. Sen får jag somsagt se vad datan verkar tillåta.. Den verkar blocka sidorna pga programmet som igentligen inte ska finnas.. Jösses nu babblar jag om allt.. Ursäkta! :) Men god natt med er! Kram

skit

jag har lyckats göra nåt med datorn så nu krånglar det super mycket verkligen. får säga redan nu att jag inte kanske kan blogga på ett tag för nu krånglar det som bara den tyvärr.. :( USCH! Vet inte ens vad jag har gjort! :O Nu är det dessutom ett program jag vill få bort från datan som jag måste ha behörighet till och hur fan får man det?? Det är nå program som jag inte rikigt vet vad det heter.. tror det heter Personal Antivirus. (programmet vill jag ha bort för att det inte funkar, man måste skaffa nån licens där det kostar och det vill jag inte. sen kommer det upp nå ruta från programmet var 40e sekund.. Skit drygt! Tyvärr kan jag inte säga hur bloggningen blir på ett tag nu. om det bara gäller idag eller flera dagar p.ga detta.. Ni får iallafall ha det bra så länge. Jag får försöka blogga imellan åt och se om det går.. Usch va snurrigt detta blev nu men jag är skit ledsen att det inte funkar,, Det är ju det enda jag kan hålla på med typ här på sjukhuset och nu funkar knappt nätet för att det blockas lite då och då.. aja får försöka roa mig med annat.. vad vet jag inte..

God morgon!

God morgon!
Har ni sovit gott? Jag har i alla fall sovit ganska bra förutom dom gångerna jag vaknade och hade ont.
Det blir inge skola för mig idag. Har ont i stumpen (får svårt och sitta då) och det vätskar och nu ska halsen börja göra ont också.. Suck! Det började igår med halsont. Men då trodde jag det kunde vara nån retning från narkosen.
Men nu gör det ont när jag sväljer och pratar. Tänkte be dom kolla halsen lite senare idag ifall det är något virus på G.
Hade det inte gjort så ont när man sväljer och pratar så kunde det ju ha vart nå "parti" i halsen som är uppretat från operation men nu kan man ju undra?

Aja hörs senare idag!
Kram

RSS 2.0