Måndag!

Måndag och ny vecka..
Innebär visit till sjukhuset igen. Åkte som vanligt halv tre till sjukhuset. Hemma har jag inte gjort så mycket alls. Packade om allt som skulle till sjukhuset i en ny väska som jag fick då jag fyllde år. En rosa resväska i bag form eller vad man nu ska kalla det. Super söt!
Kan visa bild någongång kanske :)
Jaja när jag kom fram till sjukhuset kom världens skur. Så man fick en dusch av naturen. Men tur jag inte var ute så länge. Jaja.. Har igentligen inte mycket att säga för mina dagar ser i stort sett likadana ut. Men ni verkar ju stanna kvar och läsa ändå märker jag! Hihih!
Just ja, idag när jag var hemma så fick mamma för sig att ringa till ON OFF och fråga hur mycket dom skulle ha för min dator (hur mycket det kostade att laga alltså) Den hade varit klar ett tag. Sen i Juli faktist men vi har inte trott att vi har haft pengar att hämta ut den. Men så säger dom att det bara är att hämta den.
Jag fick min dator via organisationen "min stora dag" och dom hade skaffat försäkring på den. Så räkningen hade dom skickat till "min stora dag". Det var ju super kul! Äntligen har jag min dator igen! Min Underbara snygga dator. Ett plus på kanten är att allt är kvar dessutom! :D Var nämligen lite orolig för har skit mycket på datorn. Typ 40 filmer, alla Sims2 spel, foton, videosar, musik och så.

Nog pratat om datorn. Ikväll har jag fått blod. Mitt HB låg på 81 så har fått en påse blod och jag har kollat på fångarna på fortet. Bönderna vann! Kul att dom skänkte pengarna till just "min stora dag".
Det behövs verkligen. Så många barn som är sjuka och kämpar med olika sjukdomar som kanske inte får uppleva något roligt och har drömmar att göra något. Har själv fått gjort grejer via min stora dag! Två konserter och datorn + en massa DVD filmer som jag fick med datorn.

Jaja, Nu ska jag kika runt på nätet och bara njuta av att få knappa på min dator och ingen annans! Min är bäst!





Min älskade dator! 

Mobil blogg

Blä för vårt 'kära' internet. Har nu försökt i ca en kvart och få igång det. Men det lyckades inte jag. Blev lite sur nu för tror mamma lyckades. Haha! (Hon har datorn nu) Jaja. Ville mest önska er en god natt! Ska snart sova för börjar bli trött nu. Fattar inte varför för jag har sovit typ hela dagen. Haha förresten vet ni vad jag vaknade av idag? En vidrig mardröm! Drömde att det växte maskar och larver ur min högra arm och armhåla. Skit vidrigt! Och tydligen har jag spänt mig i sömnen för hade Skit ont lite här och där när jag vaknade. Hähä! Nej Usch imorrn vill jag inte vakna av någon sådan dröm. Nog pratat om drömmar. För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt. Har varit jobbigt med stumpen. Haft ont till och från och börjar nu även känna obehag. Blä! Men imorrn ska man in till sjukan igen. Fan börjar få ont i magen nu. Säg inte att det ska krångla... Blö! Jaja. God natt med er! Kram och puss

Vila i frid!

Yttligare en ängel har vänt om. Jag träffade inte henne så ofta men hon var en underbar mysig tjej med hjärtat på rätt ställe. <3

Hon var en kämpe som fick kämpa så mycket. Hennes annhöriga led över att inte kunna göra något utan att bara se henne lida.
Men 25/8-10 kl: 22.00 somnade hon in.

Det är så orättvist att livet tas ifrån dom som vill leva.

Sov gott Corneila!

 


Lördag!

Vilken tråkig dag jag har haft idag. Sov så länge jag bara kunde. Jag vet att jag sover bort halva dagen men jag är så himla trött!
När man vaknade så var det nästan dags för mat. Vart stuvade mackaroner och köttbullar för er som är intresserade ;) Hihi!
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Har önskat lite filmer från GINZA som lekterapin kanske ska köpa in. Skrev b.la upp: Alice i underlandet, Farsan, Remember me, Last song och några till. Inga filmer jag har sett så hoppas dom köper in någon som  man kan se på sjukhuset och fördriva tiden med där.
Sen har jag bara kollat på TV. Något nytt började ikväll som hette Dansfeber. Va ganska tråkigt program tycker jag. Men nu går Bröllopsfotografen som är väldigt bra film tycker jag :) Har sett den flera gången förut.

Usch jag är skit trött verkligen. har haft ont i stumpen och känner obehag. Omläggningen blev inte bra igår tycker jag. Redan igår kväll var det en mörk fläck på stumpen. Bara det inte tänker börja blöda än. Det är ju många dagar kvar tills på tisdag. Usch, känner mig inte alls på humör för någonting idag.

En kul grej såg jag när jag öppnade mailen och bloggen. Jag var med i en tävling som en bloggerska hade. Bissy heter den. En super bra blogg måste jag säga! Kika in den vettja! :)
Och jag vann tävlingen! Så hoppas smycket kommer hem snart. Ska visa det då när jag fått det. Det var super snyggt och den som har smyckena har jätte snygga smycken och till ett bra pris. Hoofstore Heter hemsidan. Kika in där också vettja! :) Hihi!

Jaja.. Har inte så mycket att skriva. Är jag fortfarande såhär trött runt halv tolv då jag har tagit mina sista smärtstillande för dagen så ska jag nog sova.. Kom på att en anledning till varför jag är lite tröttare nu är kanske för att jag tog lugnande. Det har varit lite jobbigt. Men hoppas ni mår bra! Kram på er!

(nu ska jag kika runt på bloggar eller se på tv och dricka cola från LIDL. Har precis moffat åt mig 4 bullar + 2 lite tidigare. Mamma hade bakat. Haha det tar slut direkt här hemma) :D

Mobil blogg

Höll på och packa hem och ser att dator sladden är puts väck. Vart har den tagit vägen? Letar och letar efter den med hjälp av en sköterska. Men hittar den inte. Förklarar till mamma på sms att den är borta och jag får väl stå för en ny och så. (Tänkte dessutom att hon inte kommer bli så glad över att den är borta) sen får man på sms senare: "den är hemma". HerreJösses! Nu blev jag glad. Puh!

Torsdag

Torsdagen närmar sig sitt slut. Är på sjukhuset just nu som vanligt vid den här tiden. Hemma har jag absolut inte gjort något idag utan har sovit så länge jag bara kunnit. Var så otroligt trött och fattade inte varför alls.
Men när jag kom till sjukhuset togs prover och mitt blodvärde låg bara på 73. Väldigt lågt och där hade jag förmodligen svaret!
Konstigt tyckte jag att det var så lågt för i måndags hade jag 91 i blodvärde och dom sa att det inee hade blödigt på omläggningen i tisdags. Men det måste det ju ha gjort för annars kan det ju inte sjunka så fort på dom här få dagarna eller?
jaja nog pratat om det. Hade Pilla här på besök. Jätte trevligt! Har saknat henne <3 Hon hade med sig mat och en födelsedagspresent till mig :) Fick en jätte söt hello kitty tröja :) Tack syster!
Vi pratade om allt möjligt och tittade på TV. Sen kom mamma på besök på kvällen och hämtade Pilla för då slapp hon cykla hem. Hon bor nämligen på andra sidan stan. Har man inte en gullig syster som cyklar från andra sidan västerås, ner på stan och handlar mat och sen vidare till lassarettet? Dessutom regnade det.

När dom åkte så skulle jag duscha. Det gick jätte bra och det var super skönt :) Sen dess har jag inte gjort något. Kollat på MTV. Gillar programmen som går där. Nu ska jag käka snabbt innan jag fastar. Har omläggning kvart över åtta imorgon. Önskar er en god natt!



Tröjan jag fick av Pilla (ganska dålig bild vart det)

God natt!

Nu ska jag försöka sova. Har haft en bra onsdag för övrigt. Johanna kom på besök en stund och det var trevligt! Vi pratade och hon ville reda ut min garntrassel så det fick hon gärna göra för mig! haha!
annars har vi inte gjort så mycket annat. Bara chillat typ!
Sen när hon åkte så fick jag ganska tråkigt.. Gjorde typ ingenting. Lät barnkanalen vara på och glodde på barnprogram.. Hehe!
Till kvällen fick jag jätte ont och det ville aldrig ge sig. Var verkligen jätte jobbigt. Tog både extra smärtis och stesolid. Men det hjälpte inte knappt. Så jag fick ha ont i flera timmar.. tills jag kunde ta mina tolv mediciner lite tidigare. Det hjälpte tack och lov! Aldrig kul att ha ont.. Blä!
kollade även på fångarna på fortet ikväll. Tycker det programmet är roligt! Dom fick ju ihop massvis med pengar ju. Kul att även dom pengarna gick till barncancerfonden. Det behövs verkligen! I och för sig finns det andra fonder och sådant som behöver också.. Men dom kan ju tyvärr inte ge till alla. Och jag tyckte iallafall barncancerfonden är ett bra alternativ!

Jaja nog babblat om programmet. Ska nog passa på och sova nu (medans jag är smärtfri) och vara utvilad tills imorrn. Ska ju till sjukhuset igen och även Pilla kommer på besök. Det blir najs! Har inte träffat henne på ett tag. <3
Men god natt med er! kramkram

Mobil blogg - god natt

Skriver nu på mobilen. Brukar inte lyckas med det nu för tiden för det brukar vara så segt och det kommer gärna upp 'kommunikationsfel'. Men nu så gick det. Hoppas ni kunde läsa förra inlägget utan å ä och ö. Det vart något fel och det var bara där på blogg.se. Drygt! Jaja. Idag har jag haft omläggning. Vart sent som bara den. Kvart över två åkte jag till op. Innan så kom en tandsköterska från tandvården och vi gjorde min Tandbehandling. Tänderna såg okej ut tyckte hon. Dock hade en fyllning gått upp så jag har världens hål i tanden pga att den är borta. Sen efter när hon hade varit där så var det bara att vänta och vänta och vänta tills jag fick åka till op. OM jag längtade. Det var så blött och obehagligt innan. Blä! Kollade på Prinsessan (film) och fick tiden att gå lite. Den filmen var bra. Någon mer som har sett den? Omläggningen gick bra. Men resultatet blev väl inte så bra. Hade Skit ont efter och fick smärtstillande hela tiden på uppvaket. Det gjorde att jag typ somnade flera gånger. Sen vaknade man och hade ont igen. Fick smärtstillande och somnade igen osv.. Typ.. Eftersom jag kom in så sent till op så kom jag tillbaka till avdelningen ganska sent. Åkte hem 22:05 istället för 20.05. För var så trött och hade väldigt ont. Mamma och jörgen kom förbi en sväng till sjukan och vi tittade lite på fångarna på fortet. Det är kul att det har börjat igen. Igår var dom riktigt duktiga som fick 38000 eller om det var 39000? Kul att dom gav det till barn cancerfonden både idag och igår. Det behövs verkligen. Jaja. Pga att jag Bloggar via mobilen nu så blir texten som en klump, hoppas ni kan läsa det. Kanske bättre så än det förra inlägget. Haha! Jaja. Ska göra mig i ordning för att snart sova. Natti natt! Kram Kram

god natt!

Usch vilken dag jag har haft.. Det har inte varit alls bra idag. tyvarr maste jag skriva bloggen med a och o istallet for dom tre sista bokstaverna i alfabetet for det blir nat annat istallet och det e bara pa bloggen det blir sa men inte dom andra sidorna. Mysko! happas ni kan lasa anda.

skriver ett kort inlagg sa ni inte stor er pa det. Idag hade jag Carro pa besok. Fick ett pussel av henne som hon inte ville ha. Det e det roliga som har hant idag.. Annars har jag bara haft ont och kant obehag.

Lagger in lite bilder jag fatt i fodelsedagspresent.



av pappsen!



Block och penna av carro (blocket bakom burken) resten av mamma plus lite till!
Och lite annat jag fick av mormor.



Fick tre biljetter fran sjukan. Kom in nagra och sjong. Har dessutom 4 biljetter hemma. Haha! Kan snart bjuda hela sverige pa bio. :D

Hoppas ni kan lasa inlagget anda. vet inte vad som blev fel.
Hoppas det blir battre sen

19 år idag!

Oh my god vilken seg dator detta är! Måste använda familjens dator för min har vi inte hämtat än. (saknar den som fan) Och sannas skoldator behöver ju hon nu när hon börjar skolan. Den har funkat bra. Men denna, uh! Tog mig en evighet att ta mig in på bloggen och när jag väl slår in mailen och lösenordet så kommer det självklart upp: Webbsidan kan inte visas. Jippii! Suck! Men nu är jag här! (efter lite om och men)

Idag fyllde jag 19 barre. Ingen speciell ålder men ändå. Kändes inget speciellt att fylla år heller. (Jo presenterna! Är som ett barn då) Höhöh! Förresten sov jag inte som en kung inatt.. :/ Heheh!
Fick mycket fina grejer. Mest småsaker men det gör ju inget. Det var mycket hello kitty grejer :) Hihi! Bild kommer senare nån annan dag på lite av grejerna för USB kabeln vet jag inte var den är för tillfället. Tror den är under sängen men ska vara snäll idag åt mamma så hon slipper krypa under sängen och hämta den ^^ Haha!
har haft en trevlig dag med mormor och carro på besök. kommer firas av andra senare i veckan. Av mormor fick jag pengar, filt, en väska, paraply (inte för att jag är ute just nu men den kan ju vara bra och ha sen i framtiden) och även godis. (det kommer inte med på bild) Carro gav mig pennor och ett block med hello kitty på. Det kommer på bild sen. tack Carro!
Lite grejer som jag fick av mamma var: Fotoalbum, vattenflaska, almanacka, matlåda (tror jag att det är) Dom grejerna va i hello kitty. Sen fick jag lite till som b.la parfym som luktade frukt. Jätte god lukt! Och lite grejer till, tack mammsen! <3

Det enda som var lite tråkigt idag var att jag har haft ganska ont tyvärr... Men det har gått ganska bra ändå. Och på kvällen började det blöda lite ur stumpen. Hatar blod och jag vart såklart ledsen.. Är verkligen super rädd för blod då det kommer ur stumpen. Men annars klarar jag mig ganska fint.
Men imorrn ska jag till sjukhuset. Där är det nära om något skulle hända. Men nu ska jag nog göra mig iordning för natten. God natt med er! kram

God natt!

Ska väl snart sova. Fyller 19 idag och vill vara utvilad till på dagen. Bästa Carro kommer på besök b.la! <3 Mormor tror jag också skulle komma och gratta. Sen vet jag inte vilka det är som kommer. Men det blir nog trevligt! :)
Och igår (klockan är efter tolv) fyllde pappa år. Hehe, han fyller dagen innan mig! :P Hoppas han har haft en trevlig dag!
Själv så har min lördag inte varit så bra. Har varit otroligt trött trots att jag sov länge. Sen har jag haft ont lite här och där... Huvud och stump mest. Har väl inte varit på den bästa humör man kan ha. Men hoppas Söndagen blir bättre!

Har inte så mycket mer att skriva. Hoppas ni mår bra och sover gott! Själv så ska jag försöka sova som en kung inatt och fram till klockan 12 :D Haha!


Rädda Sakineh!

Snälla var med och rädda Sakineh Mohammadi Ashtiani 43 år gammal.

Hon är dömd att stenas till döds - för en påstådd kärleksförbindelse med en man.

Hon ska stå i en grop grävd upp till axelhöjd, sen ska stenar kastas på henne. Stenar som är tillräckligt stora att skada henne men inte så tunga att hon genast dör.

Gör som över 66.000 andra har gjort. Skriv ditt namn i namnlistan som protest mot detta på aftonbladet.se som sen kommer skickas till Irans ambassad!

Det tar bara någon sekund! Snälla gör det nu om ni är emot detta.

Själv så tycker jag det är hemskt att något sådant kan ske!




Hon ber hela världen om hjälp!



  


Torsdag

Torsdagen börjar lida mot sitt slut. Min dag har varit okej. Men dock inte natten till idag. Vaknade innan fem imorse och hade jätte ont. Vart tvungen att väcka mamma då för mina mediciner nådde inte jag. Känner mig ganska elak som måste göra det men vad ska man göra?
Stackars mamma sov inte bra inatt tror jag.. :/

Idag kändes det som om man hade jätte mycket tid innan jag åkte till sjukhuset. Vet inte varför men det kändes som om allt gick fort hemma. Mamma väckte mig med ett paket som hade kommit på posten. Var så trött så orkade inte öppna det då. Men piggnade till och det visade sig att min gudmor och gudfar skickat födelsedagspresent. (fyller år på söndag) Annars gjorde jag det gamla vanliga som jag gör innan jag åker till sjukan. Packar och så.
Idag såg jag fram emot att åka iväg för pappa kom på besök hit. Hade somsagt inte träffat honom på evigheter. Han har varit utomlands i tre veckor. Så det var super skoj när pappa kom. Fick även födelsedagspresent från honom köpt i phillipinerna. Lite smått hello kitty grejer :) Tack Pappsen!
(dom visar jag när jag orkar fota)

Annars på sjukhuset har det tagits prover som vanligt. Mitt blodvärde låg på 85. Fick en påse blod eftersom det var typ på gränsen. Eller fick och fick. Den håller på för fullt att åka in i kroppen. Men snart är påsen slut.
Sen har jag duschat. Som jag alltid gör på torsdagar. Var ganska tufft att duscha denna gång för det känns jätte blött i stumpen. Och den känslan känns mer då jag rör mig. Så ligger helst stilla. Börjar dessutom få ont nu. Blä! Ska fråga efter mina smärtstillande. Kl. 00.00 medicinerna vill jag ta nu tidigare. Sen ska jag kika runt på datorn och förhoppningsvis kunna somna senare. Omläggning klockan 09.00 imorrn!
God natt med er!



Det jag fick av min gudmor och gudfar. Pengar, hello kitty - Halsbandsklocka och en hello kitty - styk grej

Tack!

God naatt

Skriver mitt nattinlägg redan nu. Kommer inte orka skriva något mer idag. Nu ska jag bara vänta tills klockan blir runt halv tolv och sen ska jag nog släcka. (anledningen är att jag måste ta mediciner halv tolv) Är verkligen super trött. Hoppas bara inte att det är dåligt blodvärde igen. Fick blod förra gången jag var på sjukan och även gången innan det.
Det är så konstigt att jag är trött. Sov ju skit länge idag ju. Och har även sovit på dagen. Hmm?
Jaja men blodvärdet visar sig imorrn då jag är på sjukan och tar prover igen.

Vad har jag gjort idag då? Ingenting typ. Bara kollat på TV och sovit. Har inte haft ont under dagen så det har varit skönt, men har haft ont under kvällen. Men det har gett sig nu. Super skönt!
Däremot har jag ont i magen. Mamma köpte pizza efter jobbet. Något nytt som jag aldrig har ätit. Den smakade som svett och öl luktar tillsammans! Sorry mamma - men sant! :P Haha! Men kul att pröva något nytt. 
Nu ska jag jag byta ett plåster i svanken och sen förbereda mig för natten. Ska vara pigg och alert imorrn. Pappa kommer till sjukan och hälsar på! LÄNGTAR! Har inte sett honom på evigheter. Han har varit i Philadelphia höll jag på och skriva (men skrev det ändå) haha! Menar Phillipinerna.

Snart ska jag ta mina mediciner. Ska igentligen ta dem 00.00. Så därför vill jag inte ta dem allt för tidigt. Sen ska jag nog läsa något kapitel hur den nya boken jag börjar läsa. Skriven av Martina Haag. Det är krönikor som hon har skrivit och dom är så roliga! Ett tips till er lite äldre :) Tror inte yngre skulle förstå så mycket.

Natti natt!

Jösses!

Hahah detta rufs ska jag reda ut och rulla ihop till en boll. Gör jag det så är garnet mitt och jag ska försöka virka med det :)


Svar på tal..

Svar på tal...

En undrade varför mina sår på stumpen inte har läkt än efter min amputation.

Svar: Min kropp är otroligt svårläkt. Dels beror det på min dåliga blodcirkulation jag har i stumpen. Och en annan anledning är att min stump är otroligt svullen. (Mycket lymfödem) Vätska alltså.



Omläggnigsdag!

Orkade inte blogga igår. Det var ganska jobbigt med smärtan. Hade ont till och från hela tiden. Men har inte gjort något speciellt förutom att Carro var på sjukan igår :) <3. Fick även blod igår för mitt HB var på 80 .
(hehe det blir nästan omläggningar varannan dag) :P Men vet inte riktigt vad jag ska skriva för mina dagar ser likadana ut i stort sett.

Idag var det omläggning. Hade tid kvart i 2 på dagen. Det var riktigt drygt att vänta tills dess. Jag höll seriöst på och bli galen. Men jag tror det blir den tid på tisdagen nu när semestrarna är över och på OP har dom några speciella omläggningar på morgornarna och även förmiddagen. 
Så då kommer jag får vänta fast det är riktigt drygt. Tisdagar innan OP är alltid värst. Det är blött, det gör som ondast och jag blir ledsen och så.. 
Som idag, sov väldigt länge men sen då jag vakna så började det krypa i stumpen. Kändes som om jag bara ville gno runt i sängen för att försöka släppa det men det var omöjligt. 
Men sen fick jag åka dit till slut. Operationen gick bra och satans vad trött jag var efteråt. Fick sova på uppvaket men inte på rummet för hade 2 timmar på mig till taxin skulle komma och hämta mig hem.
Så jag packade och sen kom mamma och hjälpte mig. Sen var jag tvungen till lite annat med det beöver jag inte ta upp här.
Nu är jag alltså hemma. Har smsat lite med mina vänner under kvällen och legat på sidan i sängen. Hade en konstig känsla i stumpen. Precis som om någon mulade med en sten på mig. Det dämpades när jag låg på sidan.
Nu har mamma plockat fram smörgåsar så jag ska käka dem innan djuren tar dem! ;) hehe! Det första jag äter idag.

Kommer sen svara på en fråga som jag fått men det gör jag så det blir ett eget inlägg. Förmodligen imorrn! Kram

God natt!

Önskar er en god natt! Hoppas ni får sova gott! Själv så är jag skit trött verkligen.. men.. tyvärr orolig över känslan på stumpen.. Tyvärr tar min oro över det trötta och det resulterar med att jag antagligen får ta insomningstablett eller vara vaken lite längre tills ögonen inte orkar hålla sig öppna längre.. Ska nog kolla om jag har insomningstablett kvar.
Tror dom snart är slut hemma. Får nog ej glömma att fråga efter recept på det imorrn på sjukan. Tyvärr säger ju läkarna ofta att dom ska göra si och så men inget sker.. Så HOPPAS att dom skriver ut!

Aja men Natti natt! <3

Min tråkdag..

Vilken tråkig dag jag har haft idag. Sovit länge och det var självklart väldigt skönt måste jag medge. :) Men vaknade runt lunch och hade jätte ont. Det var inte alls kul. Tur att man skulle ta sina mediciner klockan 12 då och värken avtog sen. Så jag var smärtfri igen! Super!
Idag har jag verkligen inte gjort någonting.. Bara slappat och glott på TV. Det va inget intressant på TV heller men men.
Nu på kvällen har jag haft ont igen.. Det är så tråkigt att ha ont. Värken kan komma så plötsligt och sen kan det göra skit ont. Och det varar ganska mycket hur länge man har ont. Ibland är det bara om man råkar spänna sig och ibland kan man ha ont jätte länge.
Nu dessutom känns det väldigt obehagligt i stumpen. Det är blött och det vätskar. Färgen ser ju inte mysig ut. Den är typ brun och luktar blä! mysigt va? ;)
Så detta ska jag ha tills på tisdag. (Nu ska jag väl inte ta ut något i förskott) Men det är troligen ännu värre imorgon. Det har varit så hittills. Men skönt att man ska till sjukan imorrn.
Men jobbigt att behöva vara orolig till dess. :/
Nu ska jag tjata på mamma om något att dricka. Är super törstig! Sen måste vi linda för dom har kanat lite och blivit lösa.. Sånt som måste göras varje dag..

Trailer!

Hittade trailern till filmen Orion.
Någon som vet när filmen kommer ut på bio eller film?



Den verkar vara bra!


God natt!

Skriver nu ett sista inlägg för idag. Är hemma ensam med min lillasyster. Hoppas mamma och Jörgen kommer hem snart så jag kan få hjälp med att gå på toa. Haha är sjukt pissnödig!
Ni som inte förstår så behöver jag ganska mycket hjälp. Och vill inte att min lillasyster ska hjälpa. Vill inte berätta vad jag behöver hjälp med. Det har ni kanske förståelse för. Liksom liite privat! ;)
Dessutom ska jag och syrran få käka lite kräftor innan vi ska sova :)

Hoppas på en mycket bättre natt nu. Ingen harkrank har jag sett än så länge! hehe! Problemet är att jag sov några timmar under dagen. Hoppas jag kan sova lite ändå. Men det visar sig. Annars får jag trötta ut ögonen genom att läsa. Ska läsa: Flickan utan röst. Någon som har läst den?

Jaja. God natt med er! kram kram

Trailer!

Haha såg förut på TV att det ska komma ut en parodi (stavning?) på Twilight som heter Vampyrer suger.
Vad tycker ni om den?



Ja. Jag vet inte vad jag ska tycka ^^


trött!

Usch vilken natt jag har haft! Jag har inte haft ont eller så och det har varit skönt, men usch så illa jag sov. Somnade mellan tre och fyra. Vaknade strax efter sju. Och allt p.ga en jävla harkrank! Ni kanske tyckker jag är knäpp men jag är verkligen rädd för såna. Och den jag hade i rummet villa helst gärna flyga runt mig eller sitta på mig. Så jag sov med lampan tänd. (det är en sån som man kan välja ljus styrka på själv) Så den lös svagt. Och så fick jag ligga med så mycket "hud" under täcket som möjligt för att slippa ha den på en arm eller något. Varmt vart det!
Jaja. Orkade inte blogga igår för var så trött. Igår hade jag ju omläggning och jag var ovanligt trött efteråt. Sov i stort sett hela dagen. Men omläggningen gick bra. Men hade ont på uppvaket... Blä! Så då får man någonting och sen somnar man om.
Igår på sjukhuset var det några från nå hockey lag på besök och delade ut autografer och spel. Jag fick yatzy. Klassiska spelet, men det är ju bara att tacka och ta emot typ ;)  Jag hann ju dock inte träffa dem men fick autograf ändå. Inget lag jag känner igen men iallafall. Någon som känner igen hockeylaget Ice breakers?
När jag kom hem på kvällen gjorde jag ingenting. Jag typ åt bara. För hade inte ätit på hela dagen förutom några bullar. Så käkade ägg, mackor och yoghurt. :)
Sen bara tagit det lungt.

Nu ska jag kika runt på nätet och käka frulle. Mamma och sanna ska snart åka och då kanske jag kan sova en stund :) Hihi!


Natt inlägg från sjukhuset!

Är på sjukhuset som vanligt på torsdagar. Kom hit mellan tre och halv fyra. Det togs prover direkt och mitt HB låg på 80. Fick en påse blod. Trodde jag skulle få två för det brukar jag få då det ligger på 80. Men men.
Hehe undrar hur mycket blod man igentligen har fått? Alltså sammanlagt. Måste vara mycket! Eftersom jag nästan får en gång i veckan.
Ja. Vad har man gjort idag då? Sovit så länge jag bara kan och får, typ packat till sjukan och sen har man inte gjort så mycket annat hemma.
Och på sjukhuset finns det inte så mycket att göra. Kollat på TV. Dom har ju platt TV i vissa rum och det känns ju coolt för att vara Västerås sjukhus! Annars är det bara gamla antika grej.
Skulle igentligen ha duschat nu på kvällen men dom hade inte tid. Nattpersonalen kom in vid halv elva och sa att vid ett så kunde jag få duscha. Men jag sa nej. Visst, jag är vaken då men jag orkar inte duscha då. Bara att duscha på kvällen är jobbigt liksom. Det är ju inte som för vissa andra att bara kliva in i duchen och sen kliva ut. Utan jag måste hasa över till en duschvagn. duscha, sen måste man torka hela duschvagnen. Och sen hasa över till sängen igen och det tar sin lilla tid.
Så jag gjorde en sängtvättning istället. Och nu ligger jag bara och kollar runt på nätet. Skönt att sova då allt känns rent :)
Ska nu kolla om det finns något roligt att se på webb tv och ta en insommningstablett, (om inte, så läser jag en stund)  och sen sova. Det är omläggning idag. Vet dock inte vilken tid men jag fanns iallafall med på OPlistan.

God natt!

Ont!

Orkar inte blogga idag. Har jätte ont! Men har haft en toppen dag annars med Johanna, <3

God natt!!

Nu ska jag läsa och alldeles strax sova. Det kommer nog gå bra fast jag har sovit halva dagen idag. Hade idag omläggning och det gick jätte bra. Min favorit är ju tillbaka! Skojjade med dom på OP i fredags om att jag ska fira att han kommer tillbaka. Hehe!
Ena som var med och sövde mig i fredags var med idag igen och hon frågade mig om jag hade firat :P Men det hade jag ju inte. Det var mest på skoj. Är glad att han är tillbaka och kommer lägga om mest av alla kärlkirurger.
Sen har jag typ mest sovit hela dagen fram tills eftermiddagen. Smsade Carro och sa att jag var vaken ifall hon orkade ta sig till sjukan men det blev inte så och ni behöver inte veta varför ;) Men vi ses en annan gång Carro!
<3

När jag åkte hem så pratade dom på radion om en människa som var påväg ner gående från en avfart till E18. Jätte mysko! Där ska man ju inte gå. Det finns verkligen människor till allt! Haha! Vi körde E18 hem. Det är ju en stor motorväg för er som inte vet. Och då såg vi (chaffisen och jag) mannen som gick på E18. Jag fattar inte varför polisen inte plockar upp honom. Där ska man ju inte få och vart kan han vara påväg? Hah!

Kom hem tillslut. Fick vänta en bra stund på bärhjälpen men den kom och sen fich jag Pizza! Mumma! Nu ska jag ta mina mediciner och sen får jag se om jag kommer läsa. Är ganska trött. God natt! Kramkram



Den läser jag

Natti natt!

Nu ska jag försöka sova. Klockan är mycket och jag ska upp med tuppen (typ). Har omläggning kvart över åtta. Så måste få lite blund. Och som ni kanske förstod så är jag på sjukhuset igen.
Igår hade vi möte hemma och det vart ganska lyckat tror jag. Dom var mycket trevliga. :) Dock var jag skit trött imorse. Kunde inte somna den natten till igår.
Halv tre igår åkte jag till sjukhuset. Det var riktigt ddåligt väder men jag tycker det är mysigt med åska :)
När jag kom fram till sjukhuset så togs det prover. Mitt blodvärde var bra så jag skapp blod :D
Det låg på 92! Toppen!
Annars har jag inte gjort så mycket annat igår. Kollat på TV i stort sett.



Sån önskar jag mig! En PEZ grej i storlek XXL! Den var cool!

Nu ska jag ta insomningstablett och sen släcka. Hoppas jag piggnar till tidigt sen idag efter för då kommer Carro! <3

God natt!

Nu måste jag försöka sova. Klockan börjar blu mycket och jag har dessutom ett möte imorrn med folk från hallsta kommunen. Vi ska prata lite om sådant som jag klarar av och så. Det är nämligen på tal om hemtjänst. Sen ska väl dom utreda om jag får det eller ej sen. Vet inte hur lång tid det tar men det visar sig. Det skulle ju vara bra med någon hjälp sen då mamma börjar jobba. Klarar mig inte helt själv.
Hoppas jag kan somna. Sov ganska länge igår och har inte gjort något speciellt. Har fortsatt med pysslet. Det var nämligen flera i ett paket. Men det blev skit sött! kommer sen lägga upp det någongång.

Jaja nu ska jag försöka sova. Har inte ont just nu och det är ju skit skönt. Det är dessutom tyst i huset så man ska väl passa på :)
Dock gör det fortfarande ont mellan axeln och halsen. :( Ingen vet vad det är  men man tror att det är någon muskel som gör ont då jag andas. det visades nämligen inget fel på lungorna då jag var på röntgen.
Så det ska jag ligga och "känna" på medans jag försöker sova. Wiie! :/

Lite bloggar jag läser!

Tänkte dela med mig av några bloggar jag läser. Ni kanske hittar någon blogg ni aldrig har läst och tycker är intressant? :)


Lilla Hailey

Jag väljer att skriva om detta som några andra bloggare också har gjort.


 

Lilla Hailey har en dödlig sjukdom och behöver en donator för att överleva. Denna lilla flicka har blivit sämre nu.

Läs mer på beckahbitch.blogg.se där står det lite hur hon mår och hur man går till väga om man vill registrera sig i tobiasregistret som det heter.

För detta vidare för Haileys och mammans skull!
Kämpa på Hailey!


min dag

ja.. Vilken dag jag har haft.. Nu menar jag inte att jag har gjort något speciellt. Men har haft mycket ont och det har jag fortfarande.. Inget hjälper och det känns surt. Det enda jag kan göra är att försöka slappna av och koncentrera mig på andningen medans jag försöka skingra tankarna med nätet som hjälp.
Det funkar väl sådär..
Ja, vad har man gjort idag. Glott på TV. Gick en film på 6an som jag såg. Beetoven! Har sett den förut men den är ganska bra. Gillar scenen: Då killen med glasögon precis har livit av bussen och har dom elaka killarna efter sig. Dom tar hans glasögon och beetoven kommer. Han ser inte beetoven men försöker skrämma killarna då hunden visar sina tänder. Killarna blir rädda och ger tillbaka glasögonen och springer därifrån och beetoven gör det också. Killen med glasögonen tror att det är han som skrämde bort killarna :)
Sen har jag även pysslat lite nu på kvällen. Det är pyssel som jag har fått av lekterapin. Tog hem lite. Hihi det är igentligen julpyssel men strunt samma. Jag blev super nöjd och det går att spara till jul :)
Kan visa det sen någongång.

En annan sak jag har tänkt på. För två dagar var det exakt ett halv år sen min syster gick bort. Pratade lite med mamma igår på sjukhuset om min syster. Vill inte gå in på vad vi pratade om men det är orehört tufft fortfarande. Det finns dagar man försöker förtränga det men sen finns det även dagar då man tänker jätte mycket på det. Och det känns på något vis i hjärtat.. Man har ju förlorat sin syster och det är ju inget man tror ska hända. Inte så här tidigt. Och om några dagar (den 22augusti) Ska jag fira min första födelsedag utan henne... Det är tråkigt..

Nej nu ska jag sluta skriva för idag... Hörs sen! Kram på er och ta hand om varandra!

The Baseballs!

Jag tycker verkligen ena killen i The Baseballs är snygg!

Det är snyggt när killarna har "raggar" frisyr :)




Favorit låten!


Någon mer som tycker någon kändis är snygg? ;)


God natt!

Ska nu försöka sova. Är verkligen jätte trött! Sov inte lika mycket efter narkosen igår som jag annars brukar göra. Då kände jag mig ganska pigg men tröttheten kom nu till kvällen då jag åkte hem. Höll på och somna i taxin flera gånger. Hemma somnade jag också. Mamma gjorde iordning tost (stavning?) och jag åt dom blundades för jag var så trött. Haha! Så det kan gå :)
träffade även Carro en sväng igår och det var jätte trevligt! :) <3

Och NU.. GOD NATT!!

Natt inlägg

Vill mest önska er en god natt! Hoppas jag får en god natt för just nu är det inte bra. Är pissnödig som bara den men kan inte ens gå på toa för att det gör så ont. Ska snart ta extra smärtstillande och även insomningstablett och sen försöka sova. Mamma och Jörgen var här en snabbis nu men åkte nyligen. Vi tittade på reprisen från allsång på skansen. Ville mest se det för the baseballs var med. Den ena är ju så himla snygg! hihi! Men vem det är får ni skita i! ;P Hähä!
Nu idag har jag inte gjort så mycket. Sov in till det sista hemma. Vilket vart kvart i ett. Sen var det bara att förbereda sig till sjukhuset.
När jag kom hit togs det prover och mitt HB låg på 77. Så jag fick 2 påsar blod. Sen var det en massa andra prover som togs som b.la CRP men det vet jag inte vad det låg på.
Sen har jag duschat inför omläggningen idag. Var ganska jobbigt att duscha för det känns inte bra. Men det var bara att stå ut.
Annars har det inte hänt så mycket annat. Har omläggning kvart över 8 idag så ska försöka sova nu. God natt med er!

Onsdag!

Vaknade ganska tidigt idag av att jag skulle på lungröntgen. Det vart idag istället för imorrn. För jag har fortfarande ont. Men allting var bra och såg bra ut så det var ju skönt att höra men man fortsätter ju undra va det kan vara för något. Pratade med en läkare snabbt och hon sa att det kunde vara någon muskel som känns då man andas. Men jag vet inte. Det känns men det är inget jag stör mig av så långe jag inte ska göra ljupa andetag för då gör det ondast.
Vid två tiden åkte jag hem. Var äreligt talat lite nervös. Vet inte varför för har ju inget att vara nervös över.

Hemma lärde mamma mig att virka. Jag råkade spänna åt allt så jag vet inte om det går att virka på den nu. Haha! Men mamma fick skylla sig själv lite för jag sa att jag inte kunde och det kommer bli skitfult men jag gjorde så gott jag kunde. Det var lite segt att virka men det blir nog fint då det är klart :)
Sen har jag bara kollat på TV. Vart b.la repris från allsång på skansen. The abaseballs var där och sjöng och den ena är så jävla snygg! :) Hihih! Gillar när killar har håret som raggare brukar ha. Det är skit snyggt!
Jaja nu ska jag kika runt på nätet. Har inte mycket och göra, är ensam hemma. LIte frygt att sitta vid datorn och samtidigt hålla i en linda på stumpen. Den flög upp och jag har inget att fästa den med så den får jag hålla i så gott det går tills någon kommer hem. Usch vad drygt!

Tisdag

Snart är dagen slut och jag mår sådär. Är kvar på sjukhuset. Kollar just nu på So you think you can dance och dricker te. Dom är välidgt duktiga på att dansa. Finast blir det då själva dansen har en betydelse eller berättelse typ . Det är fint!
Jahaja. Hade omläggning halv 9 idag. Omläggningen gick nog bra som vanligt. Dom sa inget annat iallafall. Vart väldigt länge på uppvaket denna gång. Vet inte varför men det gör inget. Det känns mer lungt där på något vis än på avdelningen tycker jag. Varför vet jag inte för det borde ju vara tvärt om. att det känns lugnare på avdelningen och inte på uppvaket med tanke på att man ligger fler och bara har draperier emellan. På avdelningen ligger man ju helt själv. Jaja.
När jag kom till avdelningen kom mamma nästan på direkten. Hon hjälpte mig med att linda. Sen har jag bara kollat på TV och även pratat med en doktor om det onda mellan halsen axeln. Ska på röntgen på torsdag.. Lindrona och stumpen kändes bra fram till kvällen. Då kom det ett tryck ur stumpen och det stället vart varmt och fuktigt. Jag vart livrädd. Åkte alltså inte hem. Jag ville inte. känner miig mer säker här och jag fick stanna. Imorrn ska jag hem. Och innan jag åker så ska man kolla mitt blodvärde och se om det har sjunkit.
Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Alltså varför det känns säkrare här. Om det skulle börja blöda så förstärker man bara. Och det hade man ju gjort även om jag hade vart hemma. Alltså man skulle ha gjort likadant som på sjukhuset som hemma. Men det kanske är för att dom har mer koll på en här. Nu menar jag inte att mamma inte har koll på mig hemma för det har hon. Men på nätterna. Hemma sover ju alla men har kan men be dem komma in och kolla stumpen då man sover.  

Jaja nu ska jag fortsätta kolla på TV och dricka upp mitt te. Hade gott mina vänner! Och god natt med er!

Natt inlägg

God natt! Eller det kanske man säger sen. Men jag menar god natt som god kväll typ :P Hih!
Har ni haft en bra start på den nya veckan? Min har varit okej.
Har varit hemma halvadagen igår och sen har jag åkt till sjukhuset som vanligt på måndagar. Hemma har jag inte gjort så mycket utan jag har packat till sjukan. (alltså min dag har inte varit så händelserik alls) :P

Direk när jag kom till sjukan så frågade dom om jag kunde duscha direkt men jag sa att jag inte brukar göra det på måndagar av anledningen till att det inte känns bra. Brukar köra ordentlig tvätt i sängen..
Så då togs prover direkt och mitt HB låg på 86. Fick ingen blod. Bara det inte går ner till under 85 idag sen då efter omläggningen och dom märker det för då kanske jag får blod med tanke på att mellan 80-85 så brukar jag få en påse och under 80 så får jag två påsar blod.
Men det visar sig..
annars har jag inte gjort så mycket nu på kvällen. Käkat och sen gjorde jag min sängtvättning. Hade även väldigt ont ett tag men det gick sen över vilket var skönt. Så har inte haft så ont mer idag. Vid 23.00 tiden kom mamma och Jörgen. Vi kollade på film. Var skräckfilmen Drag me to hell. Någon som har sett den? Jag tyckte den var lite äcklig här och där. Och även väldigt overklig men den var okej att se. Kommer kanske en resencion senare någongång. :)
Tror mamma inte tyckte om den så värst! Hihi! Fast jag måste erkänna att jag vart lite äcklad jag med i filen ibland. Hehe!

Nej nu ska jag kika runt snabbt här på nätet och sen försöka sova. Har omläggning tidigt idag. Tror jag. Sov gott med er! Kram kram

Älskar er!



Aldrig ska jag sluta älska er. Ni är allt jag har och allt jag bett om.
Hoppas, tro och vill att ni vill stanna här hos mig.
Att ni är här för mig, som jag är där för er. 
Vi ger inte upp!


(Omgjord text från Jonas Gardells låt) 


RSS 2.0