God natt!

God kväll på er!
Är på sjukhuset som vanligt på torsdag kvällar.. Kom hit mycket tidigare idag. Det berodde b.la på att jag hade tid till tandvården för tandbehandling och jag kom inte ihåg tiden. Har inget telefon nummer heller så visste inte vart jag skulle vända mig.
Sen beror det på att jag vill försöka komma ut i morgon. Jag åker in tidigare för ifall jag behöver blod och så. Då hinner droppen gå klart till imorgon. Tidigare.

Antingen vill jag ut och shoppa på stan eller det där nya shoppingcentret som har öppnat ute på Erikslund i Västerås. Det ska tydligen vara en massa bra butiker på samma ställe.
Men jag kan inte bestämma mig, vart jag ska imorgon. Vill se nya centret men samtidigt vill jag kolla efter ett par grejer som finns i butiker som inte finns där. Nu vart det snurrigt men ni fattar nog vad jag försöker säga!

Jaja.. Jag har inatt på mig att fundera.
Som sagt, kom tidigare idag. Var här redan klockan 12:00. Så tidigt ville jag inte komma men det fanns ingen annan buss. Så jag fick ta den.
När jag kom hit tog man prover och sen kom dom från tandvården vid 15:00. Inget behövdes laga. Det är ju skönt! Men han kollade inte så nog heller tyckte jag, om jag ska vara ärlig.

Det är det som har hänt idag. Fick blod för mitt HB låg bara på 74 tyckte jag sköterskan sa. Så jag har fått två påsar. Sen har jag duschat och kollat på TV.
Tänkte nu kolla runt lite på nätet och sen se IDOL reprisen. För hann inte se hela programmet när dom sjöng.

Önskar er en god natt! Kram

Onsdag..

Hejsan!
Har lite tråkigt så tänkte att jag kunde skriva några rader här. Har precis kollat på Svenska Hollywoodfruar på tv3play. Kunde inte se på det i måndags för det vart något krångel då.

Alltså ena frun Gunilla.. Ja hon är ju väldigt märklig tycker jag.. Någon mer som brukar kolla på det? Vad tycker ni om henne?
Som veckans avsnitt.. Hennes dotter Erika skulle på någon audittion och var förkyld och mådde inte bra. Man såg det t.om på henne. Men hennes mamma höll på och puschade på henne hela tiden. Stackars barn!
Man tycker ju att barnet borde vara hemma och vila upp sig så hon blir frisk.. Jaja..
Tänk egentligen vad arg man kan bli av ett program?

Nog pratat om programmet. Är hemma själv just nu. Mamma jobbar och Sanna är antagligen i skolan eller om hon är på väg hem.. Kan inte hennes schema. Men dom kommer väl om någon timme eller så. Jag ska kolla runt lite på nätet men först måste jag boka om min sjukresa imorgon.
Ska på tand behandling. Men kommer inte ihåg vilken tid så tänkte att jag kan vara på avdelningen lite tidigare imorgon. Det spelar ingen roll för mig.

Byebye!

Ooont!

Hejsan!
Ny vecka då.. Är på sjukhuset som vanligt i början på veckan. Kom hit vid 13:00 tiden.
Tog först prover och strax efter 15:00 kom lymfterapeuten och masserade mig. Det är så himla skönt!  Synd bara att det känns som tiden går så himla fort. Visserligen masserar hon oftast runt 40 minuter. Men när det känns bra och är kul så "går" ju tiden fortare..

Fick mina provsvar sen. Kaliumet är högt som vanligt nu för tiden. Vet inte vad det beror på. Jag fick i alla fall dricka ett glas Resonium. Hoppas värdet är någotlunda bra till i morgon. Blir orolig att dom ska skjuta upp omläggningen p.ga kaliumet..
Mitt HB låg någorlunda så det får jag väl glädjas över. Det låg på 87 så ingen blod behövdes idag. Det är ju skönt det!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Duschat inför imorgon. Det gick bra, förutom att jag fick väldigt ont i stumpen till slut. Och nu gör det ont till och från. Hoppas verkligen jag får en bra natt!

Kan ju berätta för er att natten var ju väldigt skum förra gången jag sov här på sjukhuset. Det vill säga torsdag till fredag. Förutom att jag hade ont så hände det en hel del konstiga saker här.  Tro det eller ej men jag skämtar faktiskt inte.

Först så ryckte någon i min dörr en gång. Alltså min ytterdörr här på sjukhuset. Sen lite senare slog TVn igång och det vart ett konstigt ljus i min hall här på sjukhuset. Det finns ingen fönster i hallen här så det kan inte ha varit utifrån. Jag vet inte vad som hände men skumt var det.
Kan ju säga att sen låg ju jag på hel spänn den natten. Somnade inte förrän på morgonen...

Nu ska jag avrunda och nu ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar och sen eventuellt försöka sova.

Dagen "jag"

 



Lite gott gott som mamma och Jörgen kom med ikväll samtidigt som dom lämnade mina mediciner.
Fick även en Chokladpudding att mumsa på! Tackar!


Söndag!

Hejsan på er!
Söndagen börjar gå mot sitt slut. Hoppas ni har haft en bra dag och en bra helg!
Idag har jag mått sådär. Har varit ganska hängig och har haft ont till och från. Det började redan inatt. Vaknade då och hade skit ont! Var verkligen jätte ledsen då.
Men jag somnade om till slut och blev väckt mellan 10 - 11 sen av mamma. Hon tyckte inte jag skulle sova mer. Så jag käkade frukost och kollade en stund på reprisen av Fångarna på fortet.
Sen somnade jag en stund till. Ingen var hemma så då kunde jag passa på. Hihi! 

Har faktiskt inte gjort något mer idag. Har inte orkat göra något speciellt och har inte haft lust heller när man har ont och bara är hängig... Har fördrivit tiden med att kolla på TV och film med Sanna. Vi tittade på Harry Potter - Hemligheternas kammare. Det var så länge sen jag såg dem första filmerna. Och Sanna gillar Harry Potter mycket så hon går nästan alltid med på att kolla på dem filmerna!
Och det är alltid jätte mysigt att umgås med mina syskon.  Älskar dem!

Såg någon av er den nya serien som började idag klockan 20:00 på 4an? Med han.. Heter han Robert Gustavsson?
Jag hade inga höga förväntningar av serien och trodde inte det skulle vara i min smak, men den var faktiskt bra! Vad tyckte ni?



Jaja.. Nu ska jag avrunda. Ska käka lite flingor och sen sova. Dom är skit goda!



Dom där! Jätte goda är dem! Rekomenderas verkligen! Bild lånad från mammas blogg.

Nu ska jag käka upp det och läsa lite. Sen släcka! Ska upp tidigare imorgon. Åker till sjukhuset som vanligt 12:20.
Uppdaterar troligen imorgon kväll.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll och får sova gott sen!

Var rädda om er! Kramar!

God natt!

Tänkte mest bara önska er en god natt.

Jag ska alldeles snart försöka sova. Är ganska trött. God natt med er! Hoppas ni får sova gott!!


Lördag!

Hejsan!
Helg! Visst är det skönt? Bara ta det lungt och så.
Jag orkade inte blogga igår. Var verkligen jätte trött. Låg och halvsov redan vid klockan 22:00 typ.. Så jag gjorde mig iordning tidigare för att sen sova.
Men jag har i alla fall haft en bra dag igår. Förutom natten till igår. Jag hade så fruktansvärt ont. Hela tiden!
Det gick i non-stop. Helt värdelöst. Tog all smärtlindring jag kunde få men inget hjälpte. Så den natten sov jag verkligen inte bra. Det vart ungefär 1 timmes sömn.
Det var verkligen super skönt med omläggning då!
Jag fick ett jätte sött troll av kirurg OP.




Visst är den söt?
Det var så att förut när jag var på OP så pratade vi om saker som har funnits förut och har kommit tillbaka. Som Smurfar och dom där "penn trollen". Då sa jag att jag skulle vilja ha en i rosa. Och så fick jag denna när jag kom dit igår. Vart jätte glad!
Dom är ju så gulliga där. Vet att några läser min blogg. Tack till er!

Nu till idag. Har inte gjort så mycket idag. Bara kollat på TV och tagit det lungt. Tänkte nu kolla runt lite på nätet och sen fortsätta kolla på TV. Det blir fångarna på fortet ikväll. Man kanske ska tjata på mamma och be henne åka och handla något gott att käka till? Lite godis och läsk! Det skulle ju sitta fint 

Nu bloggar jag från en annan dator vi har hemma. En ACER. Inte den bästa men jag hoppas jag snart får tillbaka min snart. Denna är så seg och ingen MSN fungerar att ladda hem till denna. EBUDDY fungerar inte heller. Man vill ju kunna prata med sina vänner.. Men men..
Hoppas verkligen min är tillbaka snart!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet. Bye!

Trött...

God kväll!
Är på sjukhuset just nu som vanligt. Kom hit vid halv fyra ungefär.

Taxi chauffören som körde mig är värsta snurrig och virrig typ. Jätte konstig verkligen och så ser han ut som den där vin gubben. Vad heter han? Carl Jan?





Den där gubben alltså. Scary!!
Jaja.. Taxi chaffisen råkade ge mig en örfil med bältet. Och sen när han skulle köra in båren i taxi bussen så tog det i någonstans nere vid hjulen så det small till i ryggen. Klant!!  

Men jag kom i alla fall fram hel och välbehållen. Det är ju bra det. Strax efter då kom lekterapeuten. Hon hade med sig lite pärlor och jag tänkte göra nå smycken som armband och halsband. Dom har jätte fina pärlor från lekterapin fick jag se!
Kanske gör något redan ikväll.

Sen när hon hade gått så tog man prover som vanligt. Mitt HB låg på 84 så jag fick en påse blod. Den har precis tagit slut nu. Mitt kalium låg tyvärr högt. Har fått två doser Resonium mot det ikväll. Ja inte samtidigt alltså!
Blir lite orolig när kaliumet är högt. Så jag hoppas verkligen det sänks till imorgon. Annars kan det bli så att dom på OP stoppar omläggningen... Det vill man ju inte!
Så jag håller tummarna att det blir bra imorgon och att värdet är någorlunda okej. Ni kan också hålla tummarna för mig! Hihi!
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Duschat och fikat lite. Men är ganska hungrig fortfarande så jag ska ta något mer att käka innan jag ska fasta. Det är nog lika bra.

Och så ska jga kolla runt lite på nätet tills reprisen av Robinson börjar. Såg inte hela programmet tidigare så tänkte kolla om. Efter det så måste jag försöka sova!

Och jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator... Det kan tydligen ta tid?


Min onsdag!

God kväll!
Tänkte skriva lite snabbt nu innan jag ska fortsätta kolla runt på andra bloggar och sen sova.
Är jätte trött och har väldigt ont. Det känns bara så jobbigt just nu. Det kan va så att värken kommer hålla mig vaken en himla lång stund till. Men det får jag ta. får sova ut imorgon istället. Om man inte har ont då också.

För övrigt har jag haft en ganska bra dag. Sov länge. Sen har jag kollat lite på TV och pysslat lite. Har gjort lite armband som jag vart nöjd över.
Men nu på kvällen har det bara varit jobbigt och jag har inte gjort något alls. Kan inte koncentrera mig på något annat just nu.
Det ända jag gör då är att fokusera på andningen och försöka slappna. Hyperventilerar man och är spänd så blir det verkligen värre.

Jaja.. Vart en liten uppdatering.. Orkar inte mer än så idag. Dessutom är det inte lika kul att blogga från andras datorer. Min har jag fortfarande inte fått tillbaka.. Får väl snart efterlysa den!
Kommer inte lägga av att blogga. Det gör jag inte för tycker det kan vara skönt att skriva. Hoppas ni har förstående för detta!

Kram på er och god natt!




Bjuder på en bild som jag hittade på mammas dator. Våra fina labrador bröder!


God natt!

Ville bara önska er en god natt!

Hoppas ni alla får en bra natt. Var rädda om varandra!

Jag ska kolla på nu och sen försöka sova. Det är en ny dag imorgon också. Kram på er!


Ny vecka igen då...

Hejsan och god kväll på er!
Ny vecka och nya tag! Har haft en ganska bra dag idag faktiskt.
Vaknade runt halv sju imorse och fick hjälp med det jag behövde och packade även ihop mina grejer till sjukhuset.
Anledningen till att jag vaknade så tidigt var för att mamma skulle jobba. Men jag somnade om sen när dom hade åkt.
Sen låg jag och sov till ungefär klockan elva. Käkade frukost och gjorde mig i ordning för att åka.
Upptäckte då jag kom ut att vädret var lite halvdant. Man märker att hösten nu är här. Det är mörkare och kyligare ute. Löven på träde börjar skifta färg till rött, orange och lite gult och brunt. Men jag kan ändå tycka att det är ganska mysigt!  Eller vad tycker ni?

Jaja.. Jag kom till sjukhuset vid runt ett. Då har jag bara kollat på TV och väntat på att lymfteraputen skulle komma. Men runt klockan tre så fick jag reda att hon inte skulle komma för att hon var tvungen att åka hem av en anledning. (Behöver inte skriva det här)
Och jag förstår ju självklart. Men det är lite synd ändå. Massage vill man ju ha! Det är ju så skönt!
Så får träffa henne om en vecka. Jag längtar redan! Hihih!

Istället tog man dom vanliga blodproverna på mig. B.la kolla blodvärde och kalium. Mitt HB låg på runt 95 så jag slapp blod! Det är ju jätte nice!  Kaliumet måste också ha legat på ett "okej" värde för har inte fått någon medicin mot det. Det är ju jätte nice det med!

Annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på TV och duschat.
Nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar och även kolla på dagens avsnitt av Svenska Hollywood fruar. Sen ska jag kolla på reprisen av idol som kommer senare. Jag missade första halvan på programmet tidigare idag.
Så en ny chans senare!




Bjuder på en bild av mina "skjortor" som jag har plånboken. Har äntligen lärt mig vika såna och det är super kul!


Jag är med...

Jag är med och tävlar om ett par snygga hörlurar hos Millah!
Var med du också! 

Video! <3

Bjuder på en video på Nalle! Han är lite försiktig av sig!

Lördag!

God kväll!
Har precis kollat på Fångarna på fortet och käkat en massa gott godis. Tyckte avsnittet var bra ikväll.
Dom där tvillingarna är ju allt för charmiga på något vis. Dom är ju lite.. Speciella.. Typ!



Mums!

Jaja.. Lördag idag.. Hur har min dag varit kanske ni undrar?
Jo till att börja med kan jag säga att natten till idag...
(Pfft) Den var ju totalt värdelös!  Okej, jag hade inte ont men jag hade vätskedropp som gjorde att jag var kissnödig hela tiden. Så drygt och jag var inte på bra humör då kan jag lova. Det var såpass att jag hade en sån stoor lust att koppla bort droppet och låta det droppa lite fint berdvid på golvet.
Men jag gör ju inte det snäll och duktig som jag är! haha!

Nej men det var så att jag hann knappt somna innan jag var tvungen att gå på toa igen. För jag somnar inte på 10 minuter inte. Det kan ta upp till två timmar innan jag somnar ibland tyvärr. Och jag medger att jag har problem med sömnen.
Så jag sov på förmiddagen fram till 11 då läkarn kom in och pratade lite och sa att jag fick åka hem. Då har jag bara packat och gjort mig i ordning för att åka hem.
Hemma har jag inte gjort så mycket. kollat på TV och pysslat lite. Gjort armband. Tycker det är super kul men frågan är hur mycket man kommer använda dem sen?
Aja..





Mina pärlor!

Nu halvligger jag i sängen och ska kolla runt lite på nätet innan jag ska försöka sova. Har ganska ont i huvudet. Det beror troligen på min dåliga sömn.. Men hoppas denna natt blir mycket bättre. Eller den kommer troligen garanterat bli det!

Min fredag..

God kväll!
Tänkte skriva lite om min fredag. Hade tid för omläggning klockan 08:30 idag. Det gjordes även en angio undersökning på mig samtidigt. Eller ja precis innan omläggningen. Så jag var sövd lite längre idag.

Det är skönt att man kan ta och göra flera grejer samtidigt då man är sövd. Då slipper jag känna mindre!

Efter hade jag ganska ont. Men minns inte mycket mer av det. Alltså då jag låg på uppvaket. Var väl så dåsig och borta efter narkosen. + Att man hade himla ont och fick starka smärtstillande där. Men det är nog ganska skönt att inte minnas skulle jag tro.. Minns man allt så blir väl allt mycket jobbigare? Och då kanske man blir rädd till nästa gång. Fast vad vet jag? Jag är i alla fall glad att jag inte minns så mycket.

När jag kom till avdelningen sov jag till runt 18:00. Sen har jag bara legat och tagit det lungt. Tittat lite på Mtv. Var då smärtfri men var väldigt trött..
Fick reda ungefär då att jag inte fick åka hem idag. Ska stanna till imorgon tror man att det blir.. Det har lite med undersökningen att göra. Fick kontrast då, och kontrastmedlet utsöndras genom njurarna och försvinner ur kroppen efter ca 24 timmar. För att underlätta den untsöndringen så bör man dricka ca ett glas i timmen under första dygnet. Jag får vätske dropp som hjälper + att jag dricker då. Det är därför. Så kommer behöva gå påtoa inatt mycket men det får man ta. haha!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen försöka sova en stund.

Har haft mamma och jörgen en sväng här idag på kvällen käkade ute mat och kollade på idol. Trevligt!

God natt! (mobil inlägg)

God kväll! Tänkte blogga från datorn men upptäcker att jag har glömt Internet dongen hemma. Så det blir en snabbis från mobilen igen. Tänkte snart försöka sova. Är jätte trött men har tyvärr ont. Så får se om jag lyckas somna ändå eller om värken håller mig vaken.. Min dag idag då: kom till sjukhuset som vanligt runt halv 4 idag. Tog prover ganska direkt och klockan 4 kom pappa men inte annabelle. Kul att träffa honom! Kändes som det var en tag sen nu jag träffade honom annars. Han stannade i typ en timme bara. Tiden gick så jäkla fort! Men men. Sen när han hade gått så tog jag mig upp i rullisen och drog till kiosken för att köpa lite middag. Är så trött på sjukhusmaten. Hehe! :) Det vart en baguette och en pucko. Jätte gott! Sen ikväll har jag bara duschat och tittat på Robinson. Gjort nå mer. Har haft det ganska bra idag. Inte så ont och så. (om man bortser från nu då) Det är super! De ända som är drygt är mitt låga Hb. Vet inte vad det låg på nu men ska ha 2 påsar blod. Andra droppar på nu. Just ja jag tror Robinson kommer i repris kl 00.00! Måste se det för såg inte hela avsnittet tidigare. Ja. Då tänker jag inte sova än. Ändå.. Hihi! Men jag önskar er en god natt och hoppas det gick bra att läsa detta inlägg ändå. Klantigt av mig att glömma! Hoppas dom ringer om min dator imorgon. Att den är klar. Hoppas hoppas!

Mobil inlägg

Hejsan! Skriver lite kort nu bara från telefonen. Mår inte jätte bra. Har jätte ont och är jätte trött. Har precis pysslat lite. Gjort armband. Tycker det är kul. Men hur mycket man använder dem sen vet jag inte. Heh.. Kan kanske visa bild på dem en annan gång? Nu läser jag hänt extra. Efter det ska jag nog göra mig iordning för att sova. Förstår inte varför jag är så trött. Sov till strax innan tre idag (vaknade då och då på förmiddagen men somnade om lika fort igen) sen höll jag på och somna vid sex-sju tiden. Inte likt mig alls. Imorgon kan jag inte sova så länge. Måste fixa lite innan jag åker till sjukhuset igen. Packa och så.. Hoppas min dator blir klar imorgon eller på fredag. Tror det har gått 5-10 arbetsdagar då. Som dom sa. Blir så enklare att bloggar b.la då. Tycker bäst om min dator. :) nej nu ska jag ta extra smärtis och avslappnande. Gör så förbaskat ont just nu!!

Måndag!

God kväll!
Tänkte skriva lite snabbt nu bara innan jag ska kolla på Svenska Hollywood fruar på kanal3;s webb.
Har väldigt ont och det känns väldigt obehagligt i stumpen just nu. Sen luktar den bakterier. Känner mig ofräsh och äklig på grund av den. Men det är inget jag kan göra åt.
Det blir bättre efter omläggningen imorgon då allt är fräsht igen. Gud vad jag längtar tills det ska ske!

Min dag idag då. Kom hit till sjukhuset vid klockan 13:00. Tog prover ganska direkt och strax efter två kom lymfterapeuten och masserade till klockan tre.
Då kommer kuratorn. Vi pratade lite om allt möjligt. Men var så trött då att jag egentligen inte kände för att prata om något speciellt ämne. Jag sa inte det rakt ut men tror hon upptäckte det. Tycker ändå det kan vara skönt att ha någon här som man bara kan babbla lite med hur som helst!

Sen på eftermiddagen satte man igång första blodpåsen. HB låg på 78. Så då blir det två påsar. Andra droppar på nu.
Mitt kalium låg på 5,3. Skönt! Men det får gärna  vara lite lägre ändå.

Lite sammanfattning om min dag. Ska kolla nu på webb TV. får se hur länge jag hinner se. Mitt internet går troligen ut när som helst. Har sån där tråkig kontant.
Vet inte när jag kan somna när det känns så här konstigt i stumpen. Jag får ingen ro. Men nu gör det i och för sig inget om jag somnar sent. Kan sova på förmiddagen fram till omläggningen. Hih!



Ont och obehagligt! usch!


Söndag!

God kväll!
Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit okej. Man kan väl säga att den har varit som dom flesta av mina helger är.
Jag har bara varit hemma i helgen och tagit det lungt. Har pysslat, kollat på tv och läst mycket. Det är väldigt mysigt!
Men idag har dagen varit mer jobbig. Har haft väldigt ont till och från idag. Redan från 05.00 på morgonen startade värken. Så jag har fått tagit lite mer smärtsillande än vanligt och även "avslappnande". Gör det inte ont så känns det bara obehagligt. Blött som bara den och stumpen känns fortfarande jätte tung och klumpig. Den är ju det annars också men det känns mer nu är vad det brukar. Tycker verkligen det är jätte jobbigt!

Imorgon är det en ny vecka och det innebär att åka till sjukhuset igen som vanligt. Ska bli skönt att komma dit och få massage! Det är det jag längtar efter. Och självklart tisdagen då omläggningen är! Ska bli SÅ skönt!! Vill egentligen bara ha omläggning nu nu och nu! Men hur mycket jag gärna vill det så blir det ju inte av tidigare.

Vill säga till er som undrar hur undersökningen gick i fredags så vill jag berätta att Angio:n blev aldrig av. Dom hade fått in så mycket akuta operationer så min undersökning blir en annan gång. Men jag hade omläggning som vanligt!

Nu ska jag kolla runt på nätet och sen försöka sova. Har ganska ont i huvudet så det ska bli skönt att bara få blunda sen. Dessutom ska jag ju upp lite tidigare imorgon eftersom jag ska till sjukhuset. Kan ju inte ligga och sova till efter lunch då inte. Hehe!

God natt med er!


10 år sedan...

Idag är det exakt 10 år sedan som World trade center förstördes av terrorister.




Om jag inte minns helt fel så var det strax under 3000 människor som dog.

Usch vilken hemsk händelse!


Lördag. (mobil inlägg)

Hejsan. Förlåt för att det blir inlägg från mobilen idag. Har inte tillgång till någon dator just nu. Hoppas ni mår bra! Jag mår helt okej. Har knappt haft ont idag så det har varit skönt. Däremot känns det som om stumpen är en bly klump eller något. Jätte tung och svårt att röra den. Vet inte varför det är så. Jaja.. Nu tittar jag på filmen bröllopsduellen och efter det ska jag nog försöka sova. Är ganska trött och så måste jag dessutom vakna tidigt imorgon. Mamma börjar jobba klockan 7 redan och behöver jag hjälp med något så måste hon hjälpa mig super tidigt. Jösses! Men sen kan jag i och för sig somna om igen. Hihi! Och då tänker jag sova hela förmiddagen imorgon! Hoppas det inte gjorde något att de blev ett inlägg från mobilen och hoppas det går att läsa ändå och att det inte blir allt för jobbigt när det inte finns styckeindelningar. Ska försöka skriva från en dator imorgon. Och så hoppas jag verkligen att jag får tillbaka min och att den funkar som den ska. God natt med er! Kramar

Tävling!

Jag är med och tävlar hos GOSSIP om en iphone!

Sveriges största skvallerbogg gossips.se är tillbaka på juicygossip.se


Torsdag..

God kväll!
Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej. Vaknade runt klockan 11:00 hemma.
Och efter det har jag gjort mig iordning för att åka till sjukhuset som jag som vanligt gör på torsdagar.

Kom hit vid 15:30 ungefär. Tog lite prover och vid halv fem kom Pilla.
Fick en jätte söt Hello Kitty flaska av henne. Den var dessutom god att dricka. (Det som var i alltså)




Tänkte spara den. För den är ju söt att använda om igen som en vattenflaska t.ex.
Lätt och smidig att ta med sig också. Toppen!
När Pilla var här så pratade vi som vanligt. Hähäh! Men som jag har sagt förut. Det är mycket trevligt att prata med henne!
Det är det trevliga som har hänt idag. Fick reda på mitt Hb när hon hade åkt. Det låg bara på 68. Det är inte högt alls ju!  Och är det så lågt så brukar jag känna av det men det gjorde jag inte denna gång. Knepigt knepigt!
Men nu har jag iallafall fått blod. Andra och sista påsen droppar på nu.
Mitt värde var redan lågt i måndags men då fick jag ingen blod. Det låg j bara på 83 då. Vanligtivs brukar jag få en påse då men jag vet inte varför jag inte fick något. Säkert därför det är så himla lågt nu idag.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och även käka lite innan jag ska fasta inför imorgon. Det blir inte bara omläggning då. Ska även gör en Angio undersökning så imorgon blir jag sövd lite längre.   

Angio är en röntgen undersökning av blodkärlen ma har i kroppen för att ta reda på eventuella förändringar och så. Genom tunna slangar sprutar man in kontrastvätska in i kärlet så läkarna kan se ännu bättre hur det ser ut.



Tog en bild från google. Så kan de exempel se ut för läkarna när dom undersöker.


Onsdag..

Lite snabb uppdatering från syrrans dator. Min är fortfarande på lagning. Men tror jag måste få tillbaka den snart. Dom sa att det tar upp till 5-10 arbetsdagar och det har gått typ 6-7 dagar.
Saknar min dator! hihi!
Jaja.. Lite om dagen. Sov till typ halv två idag. Natten till idag var verkligen hemskt. Jag vaknade runt halv tre imorse och hade verkligen jätte ont. Det var precis som om all smärtlindring hade åkt ur kroppen. Inge hjälpte och jag låg vaken tills alla andra vaknade på morgonen. Då var jag verkligen jätte trött. Käkade lite frukost och sen försökte jag somna om. Då det var lungt hemma.
Mamma och Sanna hade åkt till skola och jobb.
Sen somsagt sov jag till halv två. Det var verkligen jätte skönt!
Sen idag har jag bara tagit det lungt. Läst, pysslat och så. Det har varit ganska jobbigt med stumpen idag. Det känns obehagligt och så.
Nu ska jag käka lite våfflor och sen läsa lite.
Vart en liten sammanfattning av min dag. Kram till er alla!

Måndag.

Måndag idag.
Ny vecka och nya tag. Ingen aning dock om vilken vecka det är nu. Är så dålig på det.
Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit klockan 13.00.
Låg och väntade på min lymfmassage som jag brukar ha på måndagar men ingen dök upp. Och ingen sa något om att hon inte skulle komma heller så jag vart ganska sur då för jag hade ju inte behövt åka in så tidigt idag då.
Jag låg och gjorde ingenting fram till eftermiddagen då det togs prover.

Fick lite besök från lekterapin. Hon kom tillbaka med lite av mitt pyssel jag har gjort. Kan visa upp en annan dag och berätta mer om det!
Och så pratde hon och jag lite om allt och ingenting typ. Alltid trevligt att snacka med henne!
Har även tagit prover idag som vanligt. HB låg på 83. Trodde jag skulle få blod för ligger det under 85 så brukar jag få det. Men tydligen var det "bra" denna gång (?)
Blir tyvärr lite orolig nu bara för det. För det kan hända att dom sätter stopp för omläggningen imorgon för att dom kan tycka att värdet är för lågt. Jag vill så gärna ha omläggning för det känns inte bra!
Men som det egentligen är - man ska INTE ta ut något i förskott. Det visar sig imorgon vad dom säger. Men jag är lite förberedd på att det kan bli ett nej.

Nu till något bra. Mitt kalium var ganska bra idag! Det låg på 5,1. Toppen! Och det är utan någon medicin mot hög kalium.  Hoppas det sänks ännu mer! Eller ja, lite till..

Vad har jag sysselsättit mig med idag? Jo. Har tittat på TV och pysslat. Ja, det är väl det. Det vart b.la att titta på IDOL ikväll. Tycker det är ganska bra och det är kul när nya talanger dyker upp!
Tyckte Oleg var ganska bra. Kanske inte rösten så jätte mycket men tyckte låten var skön på någoy vis.

Vad tycker ni om honom?



Jaja.. Nu ska jag kolla om dagens avsnitt av Svenska Hollyood fruar har kommit ut på webbTV och om det har det så ska jag titta på det (dom har inte kanal 3 på sjukhuset nämligen) och sen sova. Måste vara pigg till imorgon då jag ska duscha.
Får tyvärr inte göra det kvällen innan då omläggningen sker vid lunch eller efter. Tråkigt men sant!


Söndag

Hejsan på er!
Söndag idag då. Tänkte skriva lite nu innan jag ska titta på tv. Det blir först Amazing race på kanal6 och direkt efter det så blir det självklart Idol på kanal4. 
Hoppas ni har haft en trevlig helg. Min har väl varit okej förutom att jag har varit mycket trött och haft mer ont.
Men jag har en ganska bra förklaring till det. Kroppen känner väl av sen jag var uppe och ute på stan i fredags. Brukar inte göra det så ofta så det är väl klart det känns efter?
Men som sagt.. Det är det VÄRT! SJÄLVKLART! 
Och det har ju varit så att jag står ut med det. Man får ta lite mer smärtstillande än vad jag annars brukar och sen brukar det ge med sig.
Jag har ju OxYnorm vid behov. Och den brukar hjälpa bra! 
Imorgon åker jag till sjukhuset igen. Det ska bli skönt att få min massage. Det ser jag fram emot väldigt mycket! 
Och sen att det är ny vecka. Hoppas min dator blir klar snart och att den fungerar bra. Saknar den! Hihi!
Bloggar nu på min systers dator. Dom är så snälla (mamma och Sanna) som lånar ut sina datorer.
På syrrans dator gick det att ladda upp videosar på youtube. Och tänkte även dela med mig här på bloggen till er!
Det är jag som har filmat Sannas gamla råtta (som nu har flyttat) 
Tyckte det var lite kul. Haha!
Nu ska jag kolla runt på nätet och sen titta på TV.
Kommer nog ta det ganska lungt ikväll. Pyssla och kanske lägga pussel och så.
Känner mig lite orolig i kroppen. För det känns inte helt bra från stumpen. Det känns som det kladdar och så och jag blir så orolig då.

Min fredag...

Hejsan!
Vet att det är lördag nu men tänkte ändå skriva om min dag igår. Orkade inte det då.
Jag hade omläggning som vanligt igår. Redan klockan 08.00 hade jag tid. Omläggningen gick jätte bra och jag hade inte speciellt ont efter heller. Ont har jag för det mesta efteråt men det var inget utöver det vanliga. 
Så när jag kom tillbaka till avdelningen hörde jag av mig till mamma och hon kom ganska direkt.
Sen hörde jag av mig till Carro och frågade vad hon gjorde och skulle göra. Vi bestämde oss för att ta oss ner till stan. Det var jag som ville och hon följde snällt med! 
Så på eftermiddagen drog jag ner. Fick taxi direkt när jag beställde. Och Carro kom en stund efter ner på stan och gjorde mig sällskap.
Fick en Hello Kitty plåt ask av henne. Tack! 
Det var jätte kul att komma ner. Gillar verkligen att gå runt och shoppa! Hittar oftast något roligt som jag köper. Ibland (okej, ganska ofta) blir det t.om grejer jag inte ens behöver. Men det får man ju unna sig också ibland! 
Jag tror vi var runt i alla galleriorna och så käkade jag på McDonald´s. Dom har ju gjort om där och det är verkligen jätte trångt nu! Varför ska man göra mindre plats på alla ställen? jag fattar inte det? 
Mitt köp igår vart:
- Två böcker från Akademibokhandeln
- Deodorant och läppbalsam från H&M
- Pärlor och tråd från Panduro (Tänkte göra armband)
- Pussel från Leklust (Ska göra en tavla)
- Örhängen från Glitter
- Skor från New Yorker.
- Tröja från H&M
- Tröja från New Yorker.
Som sagt. Jag stor shoppade verkligen igår. Allt gick på strax 1000 spänn. Det är egentligen inte likt mig att shoppa för en sån summa på en gång. Men jag är nöjd över mitt köp och hade det väldigt trevligt.
Var slut i kroppen redan vid nio igår kväll. Hade ont i kroppen och kände mig stel. Men det är det SJÄLVKLART värt! Men gud så det var skönt att lägga sig i sängen och sträcka ut på hela kroppen! 
Jag sov väldigt dåligt natten till igår så det gjorde mig också trött. Och sen narkos och stan på det.. Jag var alltså ganska trött igår!
Tittade bara på TV sen. Filmen House of wax gick igår på kanal 6 som jag tittade på. Sen efter det så släckte jag.
Med andra ord: HAFT EN TOPPEN FREDAG!

God natt! (Mobil inlägg)

Skriver snabbt från mobilen. Orkar inte sätta igång mammas dator (min är fortfarande på lagning) Just nu kollar jag på filmen house of wax som går på kanal 6 och sen ska jag sova. Är ganska trött efter dagen. Tänkte kort berätta att jag har haft omläggning som vanlig idag och var på eftermiddagen på stan med en kompis. Mycket trevligt! Berättar mer imorgon och ska visa mitt köp. Stor shoppade verkligen! Haha! Men det var kul och väldigt trevligt. Men de tar verkligen på krafterna. Jag kommer nog sova gott i natt. Hehe!

Torsdag

God kväll!
Bloggar lite nu innan jag ska fortsätta med det jag har gjort på nätet (kolla bloggar)
Är på sjukhuset som vanligt på torsdagar. Kom hit vid halv fyra. Då kom hon från lekterapin en stund och pratade lite. Hon är tillbaka från sin semester. Det var jätte kul att träffa henne!
Sen när hon hade gått tog man prover och strax där efter kom Pilla!

Mitt HB  låg bra så jag behövde ingen blod. Eller det låg på 86. Det är typ på gränsen till att få blod, men det slapp jag. Och mitt kalium låg på typ 5,7 (tyckte jag hon sa) Så jag har fått Resonium mot det. Hoppas det går ner ännu mer!
Fick även reda på att fredag den 9:e så ska jag göra en Angio undersökning av mina kärl för att typ kolla lite hur det står till och om man ska göra någon "klister" behandling. Har ni frågor om vad det är eller något så fråga gärna!  Så lovar jag att svara så gott jag kan!

När Pilla var här så tittade vi på TV och pratade. Det känns skönt att jag kan prata om det mesta med Pilla och jag behöver inte vara orolig att hon sprider det vidare.  Känner full tillit till henne och jag hoppas hon känner detsamma!
Jätte trevligt att hon kom!

Sen på kvällen har jag bara duschat och käkat lite kvällsmat. Känns konstigt vad det kan förändras med hur man mår. Tidigare då jag skrev från mobilen (inlägg) så kändes det mesta bara jobbigt. Men nu har jag knappt ont längre och känner knappt något obehag heller.
Och jag känner mig ovanligt glad. Typ som man har dragit värsta "drömvinsten" på lotto! Yeaha!!

Nej men nu ska jag väl fortsätta läsa lite bloggar och sen försöka sova. Har omläggning klockan 08:00 imorgon. Mår jag bra efter och inte är allt för trött så drar jag troligen ut på shopping!

Önskar er en god natt! Kramar!


Inge bra.. (Mobil inlägg)

Ingen bra start idag. Stumpen känns jätte obehaglig och det är jobbigt att ständigt känna oro.. Jag försöker hålla humöret uppe, men det är svårt..

RSS 2.0