Mobil Bloggar

Lägger bloggen åt sidan idag. Har haft begravning för min syster idag. Det var jätte fint men väldigt tufft. Tack carro för att du kom! Jag älskar dig vännen! Och nu mår jag inte så bra. Har ont lite överallt och det känns som om jag har feber. Hoppas ni har förståelse för detta, men det tror jag. Ni är ju så snälla! Kram på er och ta hand om varandra!

Tisdag

Idag är det tisdag. Fast tisdagen börjar lida mot sitt slut. Idag har jag haft omläggning. Allt gick jätte bra! :) Dock var det en seg väntan för jag fick tid till OP klockan två. Men innan det så hade jag lymfmassage och tandbehandling. Fick även "Modeller" på mina tänder. Över och under käken. Ganska häftigt. Kan visa någon gång.

Nu är jag i allafall hemma. Mår sådär. Begravning för min syster imorgon och det börjar bli ganska jobbigt nu. Får se hur min natt blir. :/
Har inte så mycket mer och skriva. Ska kolla runt lite på nätet, käka lite och sen skriva ett brev till Jenny. Jag vet att hon inte kan läsa det men det känns ändå bra på något vis. Det ska få ligga med i kistan sen.. Usch det är hemskt! Jag lever i en mardröm!

Jösses!



Jösses vad mycket hår jag har tappat nu när jag har borstat håret! :O Och jag är inte ens klar. Tur man har mycket hår på huvudet. Det där med och raka bort håret ska jag aldrig göra. Var bara så arg och ledsen då.

Nu ska jag försöka sova. Har lite grejer och göra imorgon.

Mobil Bloggar

Snart rakar jag seriöst av mig håret och skaffar peruk. Jag hatar mitt hår! Har världens tova och detta kommer ta halva natten och reda ut. Jag skojar inte, mamma Har setat och borstat och redit ut tovor i en timme nu. Jag ska käka innan jag fastar. Sen är det bara och fortsätta. Suck!

Bröllopsfotografen



Handling:

Bröllopsfotografen handlar om Robin som är bröllopsfotografen från Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina. Det går väl sådär.

Vad jag tyckte:

Jag tyckte det var en av dom bästa filmerna jag har sett. Den är bra gjord och lite rolig ibland. En av dom bästa svenska filmerna. Rekomenderas att se!



Den får fem hjärtan av fem!


God morgon!

God morgon på er! Eller god och god.. Min morgon är inte så rolig.. Haft ont och har nu tagit extra smärtstillande och en lugnande. Kände att det behövdes.. Är verkligen jätte trött men kan inte sova. Inte roligt alls! :(
Senare kommer sjukgymnasten och vi ska träna lite. Jag ska igentligen träna varjedag men det har inte blivit så. Det är så himla tråkigt. Men det är mycket som är tråkigt i mitt liv...
Hehe hon har gett mig en läxa. Jag ska försöka göra situps. Ni kanske tycker det verkar enkelt men eftersom jag ligger i sängen mycket så har inte jag några magmuskler kvar typ. Men den läxan får ta den tid det tar..

Nu ska jag titta lite på tradera. Ska inte köpa något men ska mest bara kolla för det är så fina saker där som t.ex Hello Kitty saker och ¨Miranda nallar. Älskar det!
Hoppas ni får en bra start på den nya veckan! Det förtjänar ni för ni är så underbara mot mig. Glöm ej att jag tycker om er fast jag inte känner er! :)

Ni ger så fina kommentarer! Jag har aldrig fått någon taskig kommentar och det känns jätte kul!.

God kväll och god natt!

Detta blir sista inlägget för idag. Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat på film och TV och pluggat. Jo försökt reda ut mitt hår dessutom. Ser för jäkligt ut och jag är tveksam om jag får ut hår "kakorna".. Det är hemskt! Satt för en stund sen med tårarna i ögonen och slet i håret.. Behöver hjälp med det men mamma säger bara att jag ska försöka börja med det.. Ja det har jag gjort!

Kollade för första gången på filmen Bröllopsfotografen ikväll. Den var jätte bra! Kommer recension i veckan.

Blir inte så långa inlägg nu för jag vet inte vad jag ska skriva för det blir ju i stort sett samma saker hela tiden nästan eftersom jag inte gör så mycket... Har inget händelserikt liv som ni märker. Hehe!

Önskar er en god natt!!





En spindel i förnstret på utsidan. Ett vårtecken? Har ni sett nå vår tecken?

Söndag

Idag är det söndag och veckan är snart slut. Trodde klockan var tre men den är ju fasiken fyra. Glömde och ställa om klockan nämligen heh!
Ja, idag har jag inte gjort så mycket och kommer inte göra något specielllt heller. Har kollat på Dieselråttor och sjömannsmöss. Gamla julkalendern. Ni vet?
Ganska bra. Nu ska jag fortsätta se på lite film. Blir nog en film dag! :)



Två lite suddiga bilder på mig som barn. Hehe är man sig lik?


God natt!

Önskar er en god natt för det blir ingen mer bloggning idag. Nyligen var det Earth hour. Någon som ställde upp och släckte ljusen? Det gjorde vi här hemma. :P hihi!


Canberra


Toronto (tror jag)

Boss!

Här är min systers vovve Boss! :) Är han inte söt?









<3



Jag saknar dig syster så mycket! Varför skulle just du gå bort? Varför?!

Svar



Det var någon som undrade vad jag menade med omläggning. Jag tänkte förklara för er en gång till.
(kan ju finnas någon ny som inte riktigt vet än)
Jag är amputerad i ena benet från knät. Gjorde det som 13 åring och efter min amputation har inte mina sår på det benet läkt. Det är otroligt svårläkt och det beror på lite olika saker. Dels så är det benet så otroligt svullet, huden är väldigt skör på det benet, min cirkulation är inte så bra os.v.. Det är därför jag gör omläggningar 2 ggr/vecka. För att hålla såren rena och så. Det är inte små sår jag pratar om utan dom är väldigt stora.

Hoppas det vart svar på frågan! Tveka inte och fråga om det är något ni vill veta!

27 mars

Hej bloggen!
Idag är det lördag och jag har typ nyss vaknat. Mamma och Sanna kom hem nyligen med en valp. Det är Sannas och den heter Boss tror jag.. :P Haha!
Jörgen kom strax efter. Alla hundarna hara träffat varandra och det verkar gå toppen. Dock är Nalle jävligt feg. Hehe!

Idag är det mammas födelsedag. Hon blir hela 38 år! Grattis mammsen!! :) <3



God natt!

Usch vad tiden går fort. Kändes som om jag kom hem nyss! haha! Men det är ju typ natt! Jag ska väl ta och sova snart. Ska bara kika några bloggar, bilddagboken och ta mina mediciner. Såg ni lets dance föressten? Jag missade mitten men såg det bästa - nämligen show numrena! :) Mattias nummer var hel coolt och det säger jag inte för att jag gillar han utan det var verkligen häftigt med MJ moves och moonwalk.
Håller ni inte med?
Är glad att dom vann och kul att Claudia vart tvåa! Men vi hörs imorrn!


Mobil inlägg

Skriver snabbt med mobilen. Orkar inte sätta igång datorn, har inte så mycket internet kvar heller tror jag. Jaja. Idag har jag haft omläggning, det har gått bra och jag börjar nu bli pigg efter narkosen. Gäsp! Haha nej då. Har Skit tråkigt här. Vill åka hem nu men det kunde man tydligen inte matcha med bärhjälpen eller vad nu mamma pratade om. Så jag får sitta här till tjugo över 8. Kul va? Nej inte alls. Dessutom är det lets dance final och jag ska sitta i en jävla taxi då. Fan vill ju titta på när min idol dansar. Mattias alltså! Får väl se reprisen men det är ju inte samma sak. Blä! Hoppas han vinner i alla fall! Rösta på honom svenska folket!!

Mobil inlägg

Vet inte om jag orkar blogga ikväll. Har ganska ont och kommer nog ta det lugnt. Ser just nu på lyxfällan. Otroligt att man kan ha så mycket i skulder som hon har i programmet. Men hon har väl sig själv och skylla lite. Ex, skulle kolla efter en frisör stol på blocket men köpte en häst. Man ba hallå lixom? Jaja ska fortsätta kolla. Är ganska intressant. Hörs nog imorrn! Kram

Usch

Usch vilken konstig dröm jag drömde nyss. Allting började med ett ridläger i göteborg och så skulle jag flyga hem till västerås. Men någon lurade mig och satte mig på ett fartyg på väg ut ur landet. Konstig dröm och den var så verklig. Vad hemskt! Jag är alldeles spänd nu efter drömmen. Nu måste jag lugna mer mig och somna om. Haha nej Usch!

God natt!

Usch vilken kväll jag har haft.
Kollade på Draknästet vilket jag tycker är ganska bra faktist och så skulle jag räta på lindorna som går runt min mida som är till stöd för lindorna på stumpen. Då börjar det göra jätte ont i bäckenbenet nere där ryggen slutar. Det gjorde så ont så ont alltså! Har aldrig varit med om något liknande och jag vet inte rikigt vad som hände heller. MEn det gjorde ont ett tag.
Tog extra smärtstillande, stesolid och smörjde in området med lite voltaren salva och låg på sidan. Mamma smekte pannan och sa åt mig att försöka andas. Gulliga mamma som försöker men att säga åt mig att försöka andas tungt är inte bra. Jag blir bara sur tillslut hehe..
Sakta men säkert försvann smärtan mer och mer... Är skiträdd att det ska komma tillbaka för det var verkligen inte skönt.. Nej usch!
Sen kollade jag på andra avenyn. Det är ju hur spännande som helst verkligen!

Jaja nu ska jag försöka sova. går det inte så får jag läsa men ska ge det en chans. Har ont i huvet som bara den. Och så måste jag hitta en bra liggställning i sängen. Natti natt med er!

Recension



Handling:

De fem buddies-valparna
har som bekant en viss förmåga att hamna i klistret eller åtminstone råka hamna på ett ställe där de inte borde vara. I Space Buddies faller sig det inte bättre än att valparna lyckas följa med en av lillhussarna på studiebesök på en anläggning där man bygger rymdskepp. Efter diverse förväxlingar hamnar valparna givetvis på ett rymdskepp som står i begrepp att lyfta och ut i rymden bär det av.

Vad jag tycker:

Filmen är ju bra gjord för att det är riktiga hundar i filmen. Dock kanske inte en film för min ålder. Den är mer för yngre.
Den har en fin handling och barn som gillar hundar så tycker jag att man kan se den. Dock ganska tråkig för det hände inte så mycket.



Den får två hjärtan av fem

Onsdag

USch vad jag har tråkigt. Är ensam hemma just nu. Har precis kollat klart på en film. Det vart Space Buddies. Ni vet dom där golden retriever valparna? Dom har gjort en del filmer nu.. Får se om det blir en recension senare.
För övrigt är det ganska bra med mig. Har ingen problem med stumpen. Dock är jag trött så ska snart vila lite..

Mamma är till bårhuset för titta till Jenny. Det är nu bara en vecka kvar till begravningen. Nu börjar man känna att det snart är dags. Oj oj! MEn jag hoppas det ska gå bra med allt. Så att Jenny sen kan få vila i frid!

God natt!

Nu ska jag försöka sova. Hoppas det går bra. HAr ju sovit mycket idag men jag får ta en insomningstablett så det går nog bra. Hemma på kvällen hr jag inte gjort så mycket. Käkade lite och har kollat på House. Den doktorn är mysko men han hittar ju alltid felet och det är ju bra! :)

Hahah ni skulle ha sett här ikväll. Jag var hemma strax innan 21.00 och såg att sanna satt i köket vid datorn (tror hon hade hörlurar i öronen) Men iallafall.

Ungefär kvart i 10 så ropar hon.
- När kommer Saara? Skulle inte hon komma?
Jörgen skämtar och svarar:
- Hon kommer imorgon.
Sen berättade han att jag var hemma. Jag bara skrattade för mig själv. Sanna hade alltså missat när jag kom hem. Haha fattar verkligen inte hur. För där hon satt så ser man ut i halllen och vardagsrummet där jag tar mig igenom för att komma in på rummet jag ska till. Dessutom men en taxigubbe och en stor brits!
Jaja är man ouppmärksam så är man det. Det  kanske kan bli farligt i längden på något vis?

Nu ska jag sova god natt med er!

Mobil inlägg

Just nu ligger jag i taxin på väg hem från sjukhuset. Mimmi sandén sjunger det vackraste i mina öron just nu. Inte så speciell låt. Jaja. Haft omläggning idag tidigt och det gick bra. Sen har man typ sovit hela dagen. Och smsat med vänner som glömme bort att jag i har omläggning och vanligtvis inte svarar. Men jag kan köra så till nästa gång. Får jag sms (ni vet vilka ni är) så får ni svar på kvällen då man piggnar till. Ja just ja fick även samtal från försäkringskassan ang mitt underhållsbidrag som jag inte fått. Men var då upptagen så hon skulle ringa imorgon. Blir nog bättre då man är piggare som sagt. Jaja nu är jag snart hemma. Bye Bye

God natt!

Önskar er en god natt! Ska snart sova för det behövs och förmodligen får jag en förmiddagstid imorgon för "S" som lägger om skulle bort efter lunch förstod jag det som. Jag tycker det är så gulligt att dom försöker göra så att det är min favorit somlägger om så ofta som möjligt. Är inte det snällt? Jag tackar dem så mycket för det!

Idag togs det ju prover och dom såg som vanligt inte bra ut. Får blod igen... Suck! HB:t låg på 74 tror jag. Så sista påsen blod droppar på nu i pumpen. Tar väl slut vid halv två typ. Kanske är dumt och försöka sova då för då hinner jag lagom somna tills man råkar vakna av pipandet från pumpen. Suck!
En annan tråkig grej är att det är inte bara stumpen och mitt blodvärde som krånglar just nu.. Har även nå "fel" med ögat. Det klibbar och grejar. Någon som är bra på ögon som vet vad det är?
Ganska jobbigt för de  blir suddigt hela tiden och man måste ha tillgång till en spegel för att kunna peta bort klibbet. Uuuäk!! ;)

Jaja. Ska kika på bilddagboken och sen släcka och glo på TV tror jag.. Natti natt med er alla!

Mobil inlägg

Ligger just nu i taxin. Ja det står rätt. Jag ligger i taxin. Hehe. Man ligger på en bår. Är på väg till sjukhuset. Hemma har sjukgymnasten och jag kommit igång med träningen lite och det blir nog bra. Annars har det inte hänt så mycket. Fick se 'skissen' till jennys dödsannons till tidningen och ärligt talat förstod jag inte själva dikten men mamma förklarade lite och det blir nog bra. Ni får se sen då den kommer ut. Nu har jag inte så långt kvar till sjukan. När jag kommer fram så blir det väl provtagning typ direkt. Hoppas allt är bra denna gång. Nej nu ska jag sluta skriva. Hörs

Mobil blogg

Hejsan mina läsare! Idag är det söndag och veckan är snart slut. Vilket ska bli himla skönt att komma in på en ny vecka. Tycker inte ni det? Jaja. Idag vaknade jag väldigt sent som vanligt. Är så trött på förmiddagen. Är även trött då jag ska försöka somna men jag får ingen ro till att sova. Fast denna gång smsade jag med carro innan jag skulle somna. Tack för att du finns vännen! Men nu till det jag igentligen skulle säga. Kommer lägga bloggen åt sidan idag. Mår inte bra. Varken fysiskt eller psykiskt. Det är stumpen som krånglar. Gör ont och det känns som om det rinner. Det gör mig orolig och rädd. Hoppas ni förstår! Kram på er mina snälla läsare

God natt!

Jag önskar er en god natt redan nu! Ska dock inte sova. Funderar på och kolla på filmen jag skrev om tidigare för jag gjorde inte det då.. Kollade på Hannah Montana ;) Hähäh! Tycker faktist det är bra.
Efter filmen blir det väl och sova. Men önskar iallafall er en fortsatt bra lörddag (som snart tar slut) och en god natt! Kram på er alla!

Va fan?

Vad är detta för strunt? Nån som vet?



Tråkigt

Usch jag har så tråkigt och vet inte vad jag ska göra. I och för sig ska jag snart be mamma linda om en linda som har blivit löst och åkt lite. En grej som vi gör dagligen. Usch!
Men sen då? Har verkligen super tråkigt. Kanske ska slå på en film. Har precis laddat klart Percy Jackson And the olympians the lighthning thief (tror jag den heter) Någon som har sett den filmen?

Jag funderar fortfarande på att byta till mobilt abbonemang till datorn. Men vet inte riktigt vilket jag ska ta. Funderar på Tele2. Men vill fråga er:


Mobil inlägg

Idag har jag haft omläggning och det gick jätte bra. Inte alls som sist. Sen har man bara sovit, har varit väldigt trött efter men piggnar nu till. Har ganska tråkigt och kan inte åka hem riktigt än. Desferalet tickar på. För jag fick ju blod igår. Blodvärdet jag på 66 tror jag och det är Skit lagt! Nu har jag precis kollat på hanna montana och kollar nu på paralympics. Det är rätt cool! Hörs sen. Är väl hemma runt 21.00

Kort inlägg

Tänkte bara skriva ett kort snabbt inlägg. Har inte så mycket att skriva just nu. Är på sjukhuset nu igen. Vart en snabbvisit hemma. Hehe. Har fortfarande väldigt ont där dom har bytt portacathen. Det känns i vissa ställningar som man gör. Te.x då man lyfter huvudet. Jätte jobbigt. Men det lär väl ge med sig sen.

Hemma har det inte hänt så mycket. Sov väldigt länge som vanligt. Madrassen jag hade var väldigt jobbig. Hoppas mamma tar bort den så att den är borta då man kommer hem imorrn. Nu har jag pengar på mobilen igen mina vänner (ni som har mitt nr) Fick påfyllnad av min Gudmor som bor neråt i sverige. Tack så jätte mycket!!
Här på sjukhuset har det tagits prover och inte så mycket mer. Ska väl snart duscha inför omläggningen imorrn. Hoppas proverna är bra.

Jaja. Mer har jag inte att skriva. Hoppas ni mår bra! Kram på er

Hemma och har ont..

Idag kom jag hem från sjukhuset. Igenligen skulle jag ha åkt hem igår efter omläggningem och portacath bytet men jag mådde inte bra alls. Hade så himla ont. Det var en jobbig dag igår. Kunde knappt sova eller vila efter narkosen eftersom jag hade så ont. Så jag var trött. seg (av alla medicin dom "pumpa" i mig) och hade väligt ont.
Därför bloggade inte jag.

Men idag så klockan är snart sju och jag har inte gjort så mycket. Kom hem vid 5 och ligger nu på min nya madrass som jag har fått från Hjälpmedelcentralen. Jag behöver ju en madrass (med luft) som ändrar trycket lite. Det är för att förhindra ligg och trycksår. Jag är inte riktigt kompis med den än. Men hoppas på att bli det sen. Måste ge detta en chans.

Nu väntar jag bara på käk. Det pratas om att köpa Pizza! Mums! Haha men bara jag inte får så mycket hår i min mat som jag fick sist därfirån.

Har inte så mycket mer att skriva. Käka snart och senare blir det Andra Avenyn.

Ni som har mitt nummer: Notera att om ni skickar sms till mig så kan jag inte skicka tillbaka. Har inga pengar på mobilen och vet inte när den fylls på heller.




Dom har bytt porten till vänstra sidan. Och det är ömt som bara den

God natt!

Har precis bytt rum här på sjukhuset. Dom har verkligen fullt, det bara väller in barn :O Hehe vart kommer alla ifrån? Nej då.. Alla blir dåliga samtidigt. Oj oj! Vad snälla dom är som gav mig ett enkel rum! <3
Annars hade jag fått dela rum med en bebis. Vet inte om jag hade orkat det...

Imorgon (eller ja, idag) så är det massage först, sen tror jag dom kommer från tandvården för att jag ska testa mina nya skenor och sen är det omläggning. Men inte bara det denna gång. Dom ska även byta min Port-a-cath. Den jag har nu krånglar. Sen på kvällen åer jag hem och jag bara längtar! Tycker det är lite jobbigt då dom har fullt på avdelningen.

Jaja men nu ska jag ta en insomningstablett och sen försöka somna. Den hjälper ganska mycket tack och lov!

God natt med er!

Om jag fick bestämma..



... Så skulle jag göra så att Färdtjänsten blir billigare. Jag kan ta ett exempel: Jag bor i Hallstahammar och en resa tur och retur till Västerås som är staden bredvid kostar sammanlagt 210 kr för en vuxen. Barn är det bara 20 kr tur och retur.. Det är ju för mycket med 210 kr! Det går buss mellan städerna och jag tycker priset ska vara lika mycket som busspriserna. Alla som åker färdtjänst kanske inte kan åka buss av olika anledningar och ska vi behöva betala en förmögenhet för det? Det är helt sjukt!
Håller man sig i staden med färdtjänst skjuts så kostar det 30 kr en enkel resa. Vad är det med buss? Runt 20?

Sänk färdjänsten! Vi som inte kan åka buss har ju samma rätt som alla andra!

Håller ni inte med?

Måndag!

Nu är det måndag och det innebär en ny vecka med nya tag. Är på sjukhuset just nu. Var här vid tre tiden. Sen har det tagits prover och inget mer har gjorts. Väntar på provsvar. Hoppas dom är bra!
Känns ingen bra att ligga inne denna gång. Vet inte varför men jag vill bara åka hem. Det är ju i och för sig ett bra tecken eller vad säger ni? :)

Det är fullt på avdelningen och en massa rus i korriodererna. Alla rum är fyllda på både NORD och SYD. Jag fick ligga på SYD denna gång. Fick ganska nyligen höra att dom har så fullt att jag kanske måste dela rum. Jag har absolut inga problem med att umgås med människor. Men det känns väl sådär på sjukhus när man mår sämre och ska dela detta rum. TVn o.sv.. Då måste man hålla på och anpassa sig till varandra. (gud vad egosistiskt det låter) Men jag hoppas ni försår vad jag menar. Om jag absolut måste dela rum så hoppas jag att det är någon lite äldre barn och inte någon typ månaders bebis som skriker och så.
Visst barn är super gulliga men det kan bli mycket också..

Jaja nog pratat om det. Funderar på vad jag ska göra. Finns inget bra på TV och jag har ingen fjärrkontroll och kunna byta kanal med. Usch! Ska jag behöva ringa varenda gång jag vill byta kanal? Det är ju inte bra med tanke på att dom har mycket och göra.. Hmm.. Usch vilket tråkigt inlägg!

Får glädja mig med att jag åker hem i morrn igen! GUD VAD JAG LÄNGTAR!! Home sweet home.

Rädd

Usch det här är ingen roligt alls.. Känns inte alls bra i stumpen. Har ont och det känns som om det blöder. Det gör mig så rädd och orolig. Speciellt till natten då man ska försöka sova. Rädslan hindrar ju det en hel del verkligen.
Jag får bara upp en hemsk tanke om att tänk om det skulle börja blöda då jag ligge och sover? Jag skulle ju inte känna av det då. Lite hemskare blir det då man är hemma för ingen kollar ju till en på natten då.
Det gör dom ju på sjukhuset. Men en liten plan har jag. Jag har tagit Stesolid som dämpar oron lite och man känner sig lite lugnare. Sen ska jag se på en film som får mig att tänka på annat.
Blir och kolla på Patrik 1,5 eller bröllopsfotografen. Patrik 1,5 har jag redan sett en gång men den går och se igen. :)

Önskar i alla fall er en god natt mina trogna läsare! Puss på er! :)



Jag slänger in en bild som jag redigerade via photofunia. Det finns mycket olika man kan välja mellan och nu valde jag att stoppa in en bild med edward. Tycker den är fin fast mitt huvud är lite stort :P

My sisters!



Jag har ju skrivit en hel del om min änglasyster. Tänkte skriva lite om dom två systrar jag har kvar på jorden. Självklart kommer Jenny alltid att vara min storasyster!
Pernilla och Sanna finns ju även. Två underbara systrar som är ganska lika varandra till sättet. Sanna är min hel syster och Pernilla är min halvsyster. Men hel och halv är igentligen saksamma. Syster som syster och jag favoritiserar ingen. Älskar alla lika mycket!
Dom hjälper mig otroligt mycket när jag har det svårt och är ledsen. Även om dom inte kan förstå mig helt så försöker dom ofta att sätta sig in i min situation och försöka förstå.
(känns det som iallafall)
Är så glad och tacksam att jag har dom två! <3 Dom får allt att bli lite lättare med deras glädje, skratt och den kärlek jag får av dem.

Jag älskar er!



Kort inlägg

Tänkte kort bara skriva att bloggningen blir nog bättre ikväll. Har ingen internet på min dator just nu. Det har gått ut. Funderar allvaligt på och skaffa abbonemang för då slipper man detdär med att internet är slut och behöva fylla på hela tiden. Lånar Sannas dator just nu. Lite krångligt för den är pytteliten och allt blir så fjuttigt! Haha!
Undra om det är en 10 tums dator hon har? Tror nästan det..

Jaja.. Ska väl kika runt lite på nätet och sen sätta på min dator för att se på film tror jag. Bloggar somsagt mer ikväll.. Tror jag.. :) Hörs sen!

Vinnaren i Melodifestivalen vart...

Anna Bergendahl!

Det kunde jag på något sätt räkna ut. Kände det på mig. Jag hejade dock inte på henne men hennes låt är väl okej.
Hejade på Eric :)



Får se sen hur det går i Oslo då det är dags ;)

Paranormal Activity



Handling:

Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.

Vad jag tycker:

Jag tycker filmen var ganska bra. Men jag trodde den skulle vara läskigare så det vart jag lite besviken på. Filmen är en låg budget film och det är himla bra och coolt gjort!
Även fast den inte var så läskig så skulle jag inte rekomendera dom som tror på spöken, andar och demoner att se denna om man inte tycker sånt är coolt. Om ni förstår vad jag menar?


Den får tre hjärtan av fem. Den kunde ha fått en fyra om den hade varit läskigare!

Lördag

Usch vad jag känner mig trött och seg. Sov ganska illa inatt. Hade ont och jag vaknade så fort jag rörde mig i sömnen. Det kändes som om stumpen var som en betongklump. Det gär det fortfarande i och för sig. Inte roligt alls. Idag blir det bara och ta det lungt. Funderar på och slå på nå film. Sen blir det ju melodifestivalen ikväll. Jag hejar på Eric Saade men jag tror inte han vinner. Tror Anna Bergendahl kommer komma högt upp ikväll. Vad tror ni?
Spännande ska det bli! :) Det är ganska många låtar som är okej att lyssna på som tävlar tycker jag vilket gör det ännu mer nice!

Här är listan på dom som tävlar för er som inte har koll. Vet inte om de är i nummerordning bara så ni vet.


God natt!

Ska nu försöka sova. Kommer nog bli svårt eftersom jag har sovit hela dagen. Det blir ju så tyvärr efter när man har haft omläggning. Man blir verkligen super trött.. Är ganska så ledsen över att det inte blev bra. Jag är ju så illa tvungen att dras med denna lindningen. Det stör mig riktigt rejält!
Har varit skit känslig ikväll.. Gråtit för minsta lilla. Men det är klart i och för sig. Mår inte kroppen bra så blir man ju känsligare. Fast inte som jag som gråter för minsta lilla. hehe har verkligen super lätt för att gråta och det är inte kul alls.

Någon mer som har det och kan man "träna" bort det?

Jaja natti natt med er! Puss

Mobil inlägg

Håller just nu och packa ihop mina grejer för att vara klar sen då jag ska åka hem. Åker här ifrån tjugo över åtta. Hoppas taxin kommer tidigare så man kommer fortare hem. Det har varit omläggning idag och jag är inte nöjd alls. Det var inte stig som la om utan en annan. Så detta måste jag ha tills på tisdag. Känns verkligen inte bra alls. Har ont och det känns obehagligt. Är ganska ledsen över det. Jaja. Ska ta mina mediciner och fortsätta plocka. Små kollar på barda under tiden.

Dikt


Min dag

Torsdagen börjar närma sig mot sitt slut. Har duschat och så vilket är skönt att det är klart. Min dag har bestått av mycket sömn som vanligt. Jag är typ skit trött jämt. I och för sig kom folk från HAB halv 9 imorrse. Sen somnade jag om när dom hade åkt.
Hemma har jag inte gjort så mycket annat. Packat och så till sjukan.

Åkte hemifrån fem i fyra till sjukan. När jag var framme så kändes det som om dom hade glömt förbereda att jag skulle komma. Det låg sängar jag inte skulle ha i rummet jag fick. Men sängen gick snabbt och hämta. När dom hade hämtat sängen så var den inte bäddad. Allt brukar vanligtvis vara färdigt annars men dom kanske hade mycket annat här och det är ju inte farligt att det inte är fixat när man kommer. Den enda som får lida är den som kör taxin som vart tvungen att vänta medans dom fixade. Jag menar han har ju en viss tid han behöver vara på nästa ställe.

Sen togs typ prover direkt när allt var klart med sängen. Och då funkar inte porten. Sköterskan försöker och försöker men nää.. Så jag får en infart i armen. Först tänkte dom väl byta nål i porten men det gör så ont så det får dom fixa på OP imorrn.
Så hon sticker mig i ena armen och det misslyckades så hon testar andra armen (sköterskan alltså)
Usch jag tror inte det riktigt var min dag idag. Eller deras här på sjukhuset? :P Hihi!



Min infart.

Sen runt sex tiden kom pappa och Pilla hit. Vi käkade lite och strax efter kom Sanna. Hon fick också mat och sen kollade vi på film. Vi tittade på Paranormal Activity. Den var bra men inte så läskig som jag trodde, Jag trodde seriöst den skulle vara skitläskig så jag var ganska så soänd då jag trodde något skulle ske. Haha! Men det var trevligt sällskap och så! :) Tack för att ni kom.
Fick en choklad av pilla men jag vet inte om jag vill käka upp det för pappret var så fint. Kanske kan käka upp chokladen men spara pappret? Hähä!

Jaja nu ska jag käka. Ska snart fasta inför OP imorrn. Ska vara där klockan kvart över 8.



Framsidan av chokladen




Baksidan! ;D

Kort mobil inlägg

Hejsan. Äter just nu. Ska sen packa till sjukan. Taxin kommer fem i fyra. Lika bra och vara klar i tid. Mamma är och hämtar sanna från västerås. Sen ikväll kommer pappa och Pilla till sjukan. Sanna kanske. Vi ska se på film. Förmodligen Paranormal activity! Wuhu ska bli så kul och se dom! <3 hörs!

God natt!

Jösses vad statistiken går upp och ner!
Jaja det var inte det jag skulle skriva om. Ville bara önska er en god natt. Ska försöka sova nu för imorgon bitti kommer arbetsterapeuten och kanske nån från kommunen. Först ska det bli prat om man kan fixa min rullis för jag kan inte sitta i den. Jag får så himla ont. Jag behöver liksom ha den bakåtlutad lite och stumpen i högläge. Tror inte det kan fixas men men. Kommer det någon från kommunen så ska vi prata om trapphiss. Det är bara och hålla tummarna att man får det för då skulle jag kunna använda en permo och sitta i för dom sitter jag ganska bra i. Usch jag är lite nervös! Och sen ska jag till sjukan på eftermiddagen.. (vilken dag)
Jaja.. Ska nu kolla bilddagboken och sen ta mediciner för att sen försöka sova.

Nytt utseende på bloggen!

Nu har min blogg fått ett nytt utseende som ni ser. Jag är hel nöjd och tack "L" som har fixat det. Får jag länka till din blogg så säg bara till. :)
Försökta blogga igår på min dator (bloggar på mammas nu) Men då tog ju internet slut. Jag gillar inte alls comviq surf. Ibland räcker inte dagarna till för om man surfar för en viss volym så kan internet ta slut snabbare vilket det gjorde nu. Mamma hade köpt för en vecka och jag tror det gick 3 eller 4 dagar. Suck.. Funderar på om jag ska skaffa abbonemang, så man kan surfa för hur mycket man vill i månaden. Jag tror det skulle bli billigare.
Men då måste jag stå för det själv men för vilka pengar då? Jag har i och för sig min studiebidrag men den är ju bara till sommaren. Sen då liksom? Jo visst har jag pengar som jag fick då jag fyllde år men det är sånt jag ska ha nångång i framtiden då jag ska flytta.

Jag önskar pappa kunde stå för något. Jag bor inte alls hos honom nu men han är ju fortfarande min pappa. Visst jag är 18 men jag går fortfarande i skolan och då ska föräldrarna försörja en fortfarande. Nu har jag ju en underbar mamma som ställer upp så mycket men hon ska ju inte behöva betala för allt. Man har funderat många gånger på att tänk om inte mamma skulle ställa upp så mycket som hon gör nu. Vad vore jag då? Hemsk tanke för jag vore ingenting då. Jag har min mamma och tacka! <3 Förmodligen kommer det en tid då jag kan hjälpa tillbaka. (hoppas jag)

Jaja.. Nu börjar jag svammla om en massa annat. Men det är skönt och kunna skriva av sig och kunna dela med sig av sina tankar.
Nu ska jag kika runt på nätet. Börjar få riktigt ont i stumpen och det är inte kul. Ska smöra sen för mamma om man får ta lite chokladbollsdeg, hon har gjort i ordning men inte rullat degen än. Har man tur kanske man får lite!

God natt!

Och jösses klockan är ju super mycket. Ska nog försöka sova nu. Har en del och göra sen. Lymfmassage och sen ska jag gjuta nya tandskenor och sen är det omläggning. Kommer vara jätte trött då. Men när det är massage kan man ju halvsova :D Haha! Kanske får en paus mellan när dom kommer från tandvården och omläggningen sen då jag kan vila. Känner mig inte så super trött just nu heller men måste försöka. Svårt blir det och sova dessutom när man hör droppet men men.

God natt med er!

Usch usch!

Hb:t (blodvärde) låg på 80 så jag vart tvungen och få blod. Aldrig roligt med att ha dropp som tickar bredvid. Första påsen går nu. Ska få en påse till sen. Sen måste jag ha desferalet som ska gå i ca 24 timmar. Usch!
Ligger i sängen och kollar på Familjen annorlunda. Ena familjen är ju på semester i Turiket. Förstår inte hur dom kan ha råd att åka så många? TV4 kanske sponsrar? Jag har ingen aning.
Har precis pimplat i mig te och ska nu boa in mig under täcket och fortsätta se på tv.

Är våren här?

Jag måste bara säga att vi har haft ett underbart väder här i Västmanland idag. Vet inte hur vädret har varit i andra delar av Sverige men jag tror det har varit bra. Känns som om våren har kommit nu. Snön töar bort, fåglarna kvittrar, solen lyser. Kan det bli bättre väder? :)
Man blir så glad av detta. Våren är ju himla fin. Håller ni inte med?


Sjukhuset

Ligger och tråkar i mitt andra "hem", nämligen sjukhuset. Nej då det är inte mitt andra hem fast det ibalnd kan kännas som det. Det är ganska tråkigt och vara här. Har inte mycket och göra alls just nu. Vi har tagit prover och så. Hoppas dom ligger bra. Fick ju inte blod sist så det kan hända att man får det idag om man har otur. Men hoppas inte!
Har precis kollat på Hannah Montana som går på barnkanalen. Jag tycker det är ganska bra faktist. :)
Vid sju tiden ska jag duscha så man är klar lagom tills Familjen Annorlunda börjar. Och efter det kommer ju Svenska Hollywoodfruar. NY SÄSONG! :) Wuhu!! Det måste man helt klart se! Gillar både programmen.

Jaja nu ska jag vänta på mammi som kommer snart. Hade gott!


Sista inlägget för idag

Blir nog sista inlägget för idag. Känner mig inte riktigt pigg alls just nu. Har ont i huvudet och känner mig seg. Dricker ganska mycket vatten nu dessutom för känner mig otroligt törstig. Varför vet jag inte alls.
Ikväll har jag inte gjort så mycket. Spelat dataspel - det där jag fått låna av Johanna. Det var himla kul och spela tills jag tröck fel. :(
Hade kommit ganska långt i spelet och sen skulle jag spara. Men jag tröck på "ladda" spel och laddade upp mitt gamla spel. Suck så nu måste jag börja om från början. Alltså det jag har spelat idag. Inte kul alls. Men jag läste inte rikigt utan tröck bara så jag har mig själv och skylla. :P

Jaja. Ska nog läsa en stund nu och fortsätta pimpla i mig vatten.
Jag lyssnade på Sanna och Jörgen tidigare ikväll och deras snabba konversation.
Sanna hade precis duschat och jag tror Jörgen skulle in efter.

Jörgen: Det ligger en massa handukar här! Vilka är använda?
Sanna: Dom som är blöta!
Jag: Haha!!

Det lät faktist himla kul! :P Jaja.. Önskar er en god natt nu för jag kommer troligtvis inte skriva mer idag. Skriver nog mer imorrn! Puss och kram!

Luftslottet som sprängdes

Handling:



Filmen tar vid precis där Flickan som lekte med elden slutade. Salander (Noomi Rapace) och Zalachenko (Georgi Staykov) tas in på Sahlrenska sjukhuset, båda allvarligt skadade. Sedan följer en lång rad av händelser. Ett flertal mord sker men i centrum står som vanligt journalisten Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) som här är beredd att göra vad som helst för att avslöja de övergrepp Lisbeth Salander utsatts för av de svenska myndigheterna.

Vad jag tyckte:

Jag har ju tyckt om både första och andra filmen. Denna var också väldigt bra. Tycker nog denna var bäst av trilogin. Det är mycket hemska grejer som händer i filmen och en del blod scener. Jag rekomenderar inte känsliga människor att se detta p.ga scenerna som finns.


Den får 4 och ett halvt hjärta av fem!

Söndag!

Äntligen kan man sitta vid datorn igen! :) Internet tog slut igår. Använder comviq surf och då får man fylla på vart efter. Tycker inte om comviq surf för internet funkar aldrig i den tiden man köper. Som t.ex om man köper för en månad så håller den inte i en månad. Skumt men sant!
Kanske är jag som inte rikigt har fattat hur det fungerar? Kan inte någon förklara i såfall? :P

Jaja. Idag är det söndag. Blir inte och göra så mycket. Bara ta det lungt och glo framför datorn. Är sugen på kladdkaka. Mamma kanske kan baka? Hon gjorde en igår så jag tror i och för sig att hon inte bakar idag igen. Haha bakar man något här hemma så finns det inte kvar så länge. Möjligtvis någon dag om man har tur. Jag är nämligen alltid sugen på bakelser i stort sett! :D
Speciellt mammas <3 Hon bakar himla bra!

Jaja fick muffins nu från frysen. Dom ska väl tina lite och sen ska jag käka upp resten. Måste passa på medans jag får alla! Syster yster är nämligen inte hemma! Hähä! Hörs sen!

Lägger in två bilder från när jag kollade på melodifestivalen igår!
Med kissen




Melodifestivalen


En månad och en dag....



Nu har det gått en månad och en dag sen du lämnade oss. Saknaden är fortfarande enorm och jag tror inte den kan bli mindre. Jag minns dagen då jag fick reda på att du var borta som om det vore igår. Det var totalt overkligt, som en mardröm som man visste att man inte kommer vakna upp ifrån.
När jag fick reda på det kändes det precis som om en del av mig dog. Du var ju en del av mig.
Usch detta är så hemskt att du nu är borta. Vi vet inte exakt vad som hände och det gör bara saken ännu värre.
Jag önskar man kunde få svar på det för jag tror ärligt att det skulle vara lättare att gå vidare då men det är någonting vi aldrig kommer få veta helt, fast man kan ha sina aningar.
Jag saknar dig så himla mycket. Saknar den tiden då du och jag hittade på saker som att shoppa och bara få vara ensam hemma eller på sjukhuset som jag ofta var förut med dig och bara se på TV och prata va kul.
Det är väldigt tungt att veta att jag aldrig kommer få se dig igen i livet.
Du var alldeles för ung för att gå bort. Du hade hela livet framför dig med drömmar!
Familjen kommer aldrig att bli hel igen...

Snart är det begravning och det är mycket som ska ordnas. Jag beundrar min mamma verkligen för hennes ork och styrka. Hon får i stort sett fixa allting själv till begravningen vilket jag tycker är fel av min pappa.
Jag stöttar dig till 100% mamma! Älskar dig!

Då begravningen sker så tror jag den kommer bli väldigt tufft. Då kommer man verkligen inse att min syster verkligen är borta men jag ska finnas där och ta förväl en sista gång.
ALLT FÖR MIN SYSTER!

<3


Lördag!

Idag är det lördag och det är super skönt. Är så himla trött och seg just nu för sov verkligen skit dåligt inatt. Konstigt men jag var verkligen hur  trött som helst då men kunde inte sova. Mycket var Sannas hamsters fel. Den lever verkligen "loppan" på nätterna. I och för sig är det nattdjur också men det är drygt. Det liksom skramlar från buren och allt möjligt. Dens bur är ganska hög och har flera våningar. Sen har den ett rör från högsta våningen till längst ner och skramlar gör det verkligen när den "åker" kana i röret, likaså då den klättrar på burens väggar och tak och sen ramlar ner så låter det. Nej usch! :P

Har precis kollat på film. Det vart Luftslottet som sprängdes. En himla bra film faktist. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ta något att dricka kanske. Är törstig. Sen blir det väl och kika på folks bloggar.

Omläggningsdag

Idag är det fredag och det innebär omläggning för mig. Hade tid dit imorrse. Var där strax innan halv 9. Var så trött och ville bara sova men man får ju ta den tiden man får. Hur vore det om man sa: - Nej jag vill inte komma. Ska bara sova 2 timmar först.
Haha nej då. Men undra hur dom skulle reagera då? Förmodligen hade dom tyckt att jag vore knäpp.
Jaja saksamma. Det är man ju ibland ändå ^^

Omläggningen gick jätte bra (som vanligt när det är stig som lägger om) Han har verkligen magiska händer! :D
Efter omläggningen har jag bara sovit istort sett. Är verkligen super trött. Mamma var här nu ikväll och vi tog b.la vikt. Har gått upp i vikt och det är ju jätte bra - men jag behöver gå upp mer. Det är super svårt! Ni kanske tycker jag är knäpp som vill gå upp då dom flesta vill gå ner os.v men det är inte bra för min kropp att vara smal. Jag är faktist äkligt smal och vill inte se ut såhär.
Anledningen till att jag vill gå upp är:
- Jag vill få lite hull. Till alla som vill vara smala. Det är INTE fint. Kroppen mår inte bra av det.
- Min kropp behöver mer energi än vanligt folk i min ålder.
- Det är bra för mina sår på stumpen.
- Behöver vara "lite större" ifall jag skulle behöva göra något operativt.

Om snart en timme ska jag åka hem. Vill åka nu, vill inte vara kvar här. Det är skit tråkigt! (ett bra tecken) :)

Hörs nog senare ikväll. Ska försöka få tiden att gå nu!



God kväll!

God kväll mina läsare!
Har kollat på två dubbel avsnitt av Sveriges värsta bilförare. Väldigt roligt att se! Fattar inte hur dom har lyckats fått körkort?! Mycket kanske är tv också, vad vet jag?
Dom sög iallafall jätte mycket!

Ikväll skulle jag även duscha men duschvagnen jag använder var borta så jag fick ta det enkelt denna gång. Himla skönt faktist för jag kände att jag orkar fan inte duscha. Det kanske fanns någon där uppe som lyssnade på mig? Haha nej då! :P
Gör inget speciellt just nu. Har verkligen super tråkigt. Kommer snart att klättra på väggarna eller något. Nej men jag ska väl hitta på något. Käka måste jag göra innan 00.00 för sen fastar jag. Kanske kan slå på en film och käka? Undra om Luftslottet som sprängdes är bra? Någon som har sett den? Funderar på och se den.

jaja vi får se. Måste iallafall sova direkt efter jag fått mina natt mediciner för jag har fått en preliminär tid till OP imorrn. Klockan 8. Öj öj! Men samtidigt vet man aldrig med OP. Dom säger så mycket!


Sjukhuset igen då

JA!! Nu funkar internet igen! (Har bråkat en kvart med det)
Nu är man på sjukhuset igen. Kom hit vid 2 tiden. Igentligen brukar jag vara här vid fyra men det fanns ingen buss som kunde skjutsa mig då så jag fick åka tidigare. Tråkigt men sant. Hehe!
Prover har tagits. Hoppas allt ser bra ut och att jag slipper blod. Fick ju det sist så det brukar oftast vara bra sen. Alltså oftast så får jag blod en gång i veckan men ibland blir det två gånger.

Hemma har jag inte gjort så mycket idag. Sov väldigt länge som vanligt. Men var ju uppe ganksa länge inatt dessutom. Spelade ju datrspel! :P

Usch ibland är jag bra trött på sjukvården. Speciellt läkarna. Dom säger att alla mediciner ska finnas på recept då man blir utskriven men det gjorde dom inte. Sen säger dom hela tiden att dom ska skriva ut dem på recept men det görs aldrig. Nu är det inte mediciner jag tar hela tiden utan det är såna jag tar vid behov men ändå. Jag är glad att jag har några hemma ifall jag absolut behöver för dom verkar ju aldrig skriva ut. Nu har jag fått säga till igen om det idag. Har pratat med läkaren och nu sa hon att hon skulle skriva ut. Hoppas hon gör det också.
Det är typ "mycket snack men liten verkstad" eller vad man nu brukar säga? (kanske vart fel nu men ni förstår nog)

Jaja. Kollar just nu på kanal fyra. Ska snart byta till Americas next top model. (som jag tror kommer om det inte är slut)  Tror även kuratorerna skulle komma igen. Är inte så sugen på och träffa dem just nu men hoppas det går fort.

Hörs sen! Hade bra sålänge!

God natt!

haha har spelat dataspel sen klockan 22.00 typ. Dataspelet Mitt djursjukhus spelade jag. Väldigt kul faktist och ganska lärorikt. Det är inte mitt spel utan jag lånade det av Johanna som var här. Tack vännen!
Skulle kunna tänka mig att ha ett eget. Får se om jag skaffar när jag har råd. Problemet är bara när ska jag ha råd?
Suck. Är rätt fattig nu för tiden.. Ja ja.
Men samtidigt - jag går ju inte under om jag inte har spelet. Det är ju inte så jätte viktigt. Men skulle självklart vara kul. :)
Innan jag spelade så kollade jag på Andra avenyn. Lika spännande som vanligt! Någon mer som följer serien?

Jaja. Nu ska jag sova. Alla andra gör likadant och jag skulle behöva göra detsamma. Har en jäkla huvudvärk. Och sen så ska man till sjukan sen idag. Usch! Ett himla fram och tillbaka men vad har jag för val?

God natt med er!




Spelet jag spelade. SKoj!

Tävling hos Paow!

Nu kör Paow en tävling där man kan vinna snygga armbandsklockor.




DOM PÅ BILD!

Det man behöver göra är att skriva om tävlingen på sin blogg och länka till hennes tävling.
Jag är självklart med och tävlar. Har ofta otur när det gäller tävlingar men det är bara att hoppas! Dom rosa var ju super snygga! VAr med och tävla ni med!

Klicka här för att komma till tävlingen!

Onsdag

God kväll!

har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Sov länge idag vilket var skönt. Haha ni skulle ha hört vid lunch här hemma. Jag vaknade till och mamma kom in.
- Ska du börja vakna nu Saara?
- Va? Nääe! (utan att ha kollat vid klockan)
- Klockan är tio över tolv!

Haha det kändes som om den var typ nio eller tio. Haha!
Jaja har haft Johanna här idag. Första gången hemma hos mig. Skoj skoj!
Vi spelade dator spel som hon tog med och så har vi pratat en del os.v Mycket trevligt!

Nu är jag ensam och gör inte mycket. Äntligen kommer andra avenyn ikväll. Det har ju vart så mycket OS så andra avenyn har inte visats på två veckor tror jag.
Så jag väntar på att det ska börja.

Jag har även återställt bloggen så jag hoppas ni ser profilbild och kan kommentera nu ni som har haft problem)
Försöker göra allt för er läsare så att det ska bli så bra som möjligt även för er! :)
Just nu ser den väldigt tråkig ut men deet får vara sålänge. Finns en snäll människa som har erbjudit sig att försöka hjälpa. Vet inte om jag får nämna namn för dig men du vet vem du är! Tack!

Jaja. Nu ska jag kika runt här på nätet och vänta på att AA ska börja. Hade gott!

Hemma!

God kväll! Ligger här med datorn på magen och skriver. Hehe! Funderar en hel del på vad det är som händer med bloggen. Har fått yttligare en kommentar av att det krånglar för en. Till dig som undrade om jag såg mina bilder i bloggen. Ja det gör jag. Jag ser bara inte profil bildern eller headern. Men nu har jag skickat nå fråge grej till nån så hoppas jag får svar snart. Jag funderar även på och byta från blogg.se till bloggplatsen.se.
Det är ju bara det att jag har en del skrivet här ju. ja vi får se hur jag ska göra.
Jag är ledsen men sålänge får ni stå ut med en krångelblogg om ni inte väljer att sluta läsa.
Jobbigt när man inte vet hur man ska gå till väga med allt :(

Jaja, idag har jag haft omläggning. Vart ganska sent idag men omläggningen gick bra. På förmiddagen hade jag lymfmassage. Det är ju så skönt :D
Och efter det så kom en människa från tandvården och vi gjorde min tandbehandling. Allting har gått bra idag och det är ju skönt :)
Nu är man hemma. Har i och för sig varit hemma ett tag nu. Blir hemma tills på torsdag. Sen bär det iväg till sjukan igen.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har ätit lite smörgåsar. Skulle vilja se på film men det börjar ju bli sent så det ska jag nog inte om jag inte börjar se lite idag och resten sen men det är ju inte så kul. Roligare och se hela filmen ;)
Måste vara pigg till imorrn. Johanna kommer då. Det ska bli skoj. Första gången hemma hos mig för henne då. :P

Jaja men vi hörs. Snälla ni är som står ut med bloggen fast den är som den är. JAg vet ärligt inte vad jag ska göra. :( Blir ganska less.. Finns det ingen där ute som kan hjälpa mig gratis?
(synd att dom flesta vill ha betalt) :/

Måndag

God kväll!
Orkar inte blogga idag som ni har märkt. Tänkte kort bara berätta att jag har haft besök av pappa och Pilla idag :) Mycket trevligt! Har även varit mycket trött idag och i helgen. Hade dåligt HB så det var ju förklaringen. Har fått blod ikväll och nu tickar medicinen som går efter i 24 timmar...
Har precis duschat inför imorrn och nu käkar jag! Bye!

God natt!

Nu ska jag försöka sova. Är inte så super trött men får försöka ändå. Alla andra tror jag sover och jag ska göra detsamma. Sen blir det och packa till sjukhuset sen idag. (klockan är efter tolv)

Har även försökt fixa till bloggen nu på kvällen men jag lyckades inte alls. Snälla ni är som står ut ändå. Vet att bloggan blir väldigt mycket tråkigare när den är mindre fin. Det är ju roligare och läsa en blogg om bloggen är fin. Eller hur?

Men god natt med er! Sov gott!

RSS 2.0