en känsla av obehag...

Usch det känns redan obehagligt i stumprn. Jag la om igår. Det känns som om det vill blöda och jag blir jätte orolig.
Hur i allsindar ska jag klara mig tills på måndag?! Jad, jag har ingen aning alls hur jag ska klara. Jag är verkligen livrädd för blödningar och blod. (ialla fall såna blödningar jag kan få, det är annat om det är ett litet sår. då blir man inte rädd)
Vet inte hur jag ska klara mig i helgen. Hoppas verkligen att dagarna går fort!

Min åsikt!



Läste på www.aftonbladet.se igår om Michael Jacksons barn som ska få bo hos Michaels mamma. Jo det är ju en kul nyhet för barnen som gillar sin farmor om jag har förstått det rätt. Men frågan är om dom har tänkt längre fram i tiden. Jag menar Michael var väl runt 50 när han dog? Hur gammal är då hans mamma?
Det kan ju vara kul för barnen nu att få bo hos någon dom känner men längre fram då i tiden? Dom är jo trots allt inte så gamla. (barnen alltså)
Det är bara och hoppas på att deras farmor lever ett bra liv och får leva länge. För det vore ju väldigt synd om barnen om som skulle behöva flytta till någon ny familj igen. Jag hade tyckt det vore bättre om dom fick bo hos sin "barn sköterska"  som har tagit hand om dom i hela deras liv och vart med från deras födsel. :)

Men somsagt det är bara min åsikt och vad jag tycker!

(Hoppas ni förstår vad jag menar)


ensam igen då

Hade besök av pappa nyss. Vi satt och kollade på Tyra Banks show. Det handlade om tonårs tjejer som blev misshandlade av sina killar. Förstår verkligen inte hur man kan göra nåt så grymt. Ingen har rätt till att bli slagen. Slåss man så är man bara dum i huvudet typ.

Tidigare idag hade jag tid på lekerapin och även sjukgymnastiken. Men jag orkade inte gå på något av det. Var så himla trött men ändå gick jag och la mig tidigare igår än vad jag brukar.. Konstigt.. Fast det kanske är såna perioder ibland.
Tog även olika blodprover.  

Har inte så mycket och skriva just nu. Mamma kommer väl senare. Och får se om jag orkar ta mig ut då för det skulle vara skönt men som det känns just nu så är det tveksamt (har ont) Men man kan ju alltid hoppas! :)



Två nya grejer till min Hello Kitty samling. Den till höger fick jag igår och den till vänster idag. Samlar nästan på allt som har med Hello Kitty att göra. :D


trött..

Mamma har varit här med Nalle. Super skoj!
Hon hade även med sig mat. Blev McDonald´s (Happy Meal) För mer orkar jag inte. Heheh!
Matade även Nalle med lite och han tycker det är super gott som vanligt. Den hunden äter ju verkligen allt kan jag lova.Okej kanske ine rikigt allt men det mesta. Hehe!

Ni kanske tycker jag låter som värsta tjockisen som äter utemat så ofta men vaå? LIte ska man ju unna sig och inte syns det heller på min kropp vilket är skit bra!
Skulle kunna äta hur mycket som helst utan att det syns! hähäh!

Dom åkte ganska nyligen och sitter här med väldens hicka och ser på grannfejden.. Usch så drygt! (med hicka alltså)
Är även super trött, nästan åt det dåsiga hållet och skulle kunna somna när som helst och det är inte bra för det får jag inte göra. Annars kommer jag bli pigg sen. 
Visst det är en ganska bra tid att gå och lägga sig nu. Men jag får min medicin vid 00.00 och 02.00. Då kommer jag vara ganska klar och vaken i huvet..
Nå tips på vad man kan göra så man inte somnar?  


Omläggningsdag

Jaha idag var det torsdag och det innebär att det är omläggning för mig.
Det gick rätt okej själva omläggningen men innan och efter hade jag ont.. Det var så att jag grät. Hade verkligen jätte ont men personalen på Operation är jätte gulliga och snälla och lugnar ner mig och jag får smärtstillande.

Sen ska alla grejer på som t.ex blod trycks grejer. EKG, och så..
Efter omläggningen så låg jag på uppvaket ett tag. Vaknar till och från helt tagen av narkosen och säger att jag har ont. SÅ jag får smärtstillande och typ somnar om. Sista gången jag vaknade på uppvaket så såg jag parsonalen från min avdelning. Antar att dom skulle komma och hämta mi´g och det skulle dom. Men säger igen att jag har ont. Då får jag nånting som gjorde att jag inte mindes min färd från uppvaket till avdelningen. (hmm?)

Väl inne på rummet försöker jag att somna om. Men hade ont då också. MEn jag sov till och från. Mamma var här också (även på uppvaket) Love you mammi! <3

Senare åkta ont och jag kunde vila ensam. Så min dag har istort sett blivit och vila. Det blir så när det är omläggning. Ni som har vart med om narkos vet ju hur det är. Man blir ju skit trött.

Fast nu är jag piggare. HAr docl väldigt ont i huvet förmodligen för att jag har druckigt dåligt. Kanske. Ligger nu här och ska kolla runt på andras bloggar och dricker saft Ska nog även  lyssna igenom Johan Palms skiva som jag har fixat.

(ucsh jobbigtt och inte kunna sitta för att jag har ont så jag ligger) Blä! :(

Hoppas ni mår bra!


















jaha ja..

Dåligt blod värde igen då. Ska alltså få blod. Mitt Hb låg på 76. Hoppas av hela mitt hjärta att blodet inte kommer så sent som det gjorde sist. ( Då var det typ nångång efter 00.00 ) För er som inte har läst det.
jaja..
Mamma och Sanna kommer nog senare ikväll och mamma skulle eventuellt köpa nå mat. :P
Hahah det blir mycket utemat för min del men det gör inte mig något och det "lägger" sig inte på min kropp. Så det är ju skit bra!
Mamma var även här tidgare idag men då vart jag så trött så jag typ höll på och somna och då hon åkte så började jag piggna till.. Hm.. Konstigt?

Aja så kan de vara. Sen har det inte hänt något mer. Jag ska nog kolla på reprisen av "Paris Hilton my new BFF". Missade slutet igår för att jag somnade.
Tur det går att kolla på, på kanal 3:s hemsida..

Onsdag

Idag har det inte hänt nånting alls typ. Väntade på lymfterapeuten som jag trodde skulle komma idag. Men hon måste nog fortfarande ha semester. Det var nog jag som räknade fel på veckorna förmodligen. Nästa vecka då gäller det! (kanske)?
Då måste hon komma. Vill ha min massage. Hihih!

Blod prover togs nyss inför imorrn och jag hoppas att allting är bra eller åtminstonde någorlunda bra.
En annan sak är jobbig är att jag tror jag har fått urinvägsinfektion.. Usch! Orkar inte med nå mer. Även om just det inte är så farligt.
Nu ska jag fortsätta kolla på "sjukhuset" som går på kanal tre. (inspelat på akademsika sjukhuset i uppsala för er som inte vet) :)
Väldigt intressant program faktist.
Sen blir det väl käk! Ska nog börja med och käka den del som vart kvar igår från pizzan.

Hörs sen!

Tisdag

Förlåt att jag skriver så sent idag.. Det har inte hänt så mycket än att jag har fått besök av min halvsyster Pernilla. Fast jag vet inte om jag ser henne som en halvsyster :)
 Tidigare idag vid halv ett skulle jag ha varit på lekterapin. Har tid där halv ett på tisdagar b.la men jag hade ont i stumpen, huvudet och var väldigt trött..
Jag kunde ha åkt ner med sängen men orkade inte det heller så jag vilade uppe på rummet.

Pilla kom senare med Pizza och en dricka. :) Vart en opera "barn" men den var stor. Heheh!
Men det var verkligen gott och super länge sen jag åt pizza för jag har hållt mig till kebab nu senaste tiden. (dock inge pizza)
Sen drog vi till kiosken där jag handlade en tidning och fick en mobilsmycke av pilla. Super söt verkligen :)

Sen har det inte hänt så mycket idag. Jo kuratorn kom också en sväng och pratade lite. (då pilla hade åkt)  Det är en jätte mysig kurator, Fast jag var väl inte så social. Hihi satt med näsan mot datorskärmen och svarade på det hon sa. Och gav även ut min blogg så hon kan få se ^^ 
Är nu i sängen igen och tittar runt vid datan.
Får se sen vad jag hittar på ikväll sen då. Läsa tidningen och kolla på TV blir det nog. Ska se fortsättningen på "Paris Hilton my new BFF"

Imorrn hoppas jag att min lymfterapeut är tillbaka så jag kan få min efterlängtade massage :D För det har väl gått tre veckor nu?

Grattis till förlovingsdagen Pernilla och hennes kille! :)




Mobilhänget som jag fick. Både Pilla och jag tycke dom va supersöta. Vi gick sen ut då vi köpta klart våra första grejer och stannade sen utanför kiosken och pratade om nallarna. Då säger Pilla:
- Kom! Vi köper en var!
Så vi går in igen och jag får bestämma vilken jag ville ha och hon valde en till sig. Så nu har vi en varsin söt nalle på mobilerna, jag har även ett mobilband så mer grejer blir det inte till min mobil och hänga på ^^
TACK PILLA!

Omläggningsdag

God efter middag eller kväll typ.
Idag var jag på OP kvart i 8. Var väldigt trött kan jag säga för sov ca 1 ½ - 2 timmar.. Öj öj!
Men omläggningen gick bra :) Stickan som la om och då blir det oftast bar gjort. MEn efteråt hade jag väldigt ont. fick smärtstillande i några omgångar och så.
Sen har jag kommit tillbaka till avdelningen och typ vilat och halvsovit. Har haft ont även här.(låg typ nästan och vred och vände på mig)  Mamma satt vid min dator sålänge.
Sen har jag typ kollat på tv. Blev MADE och "my super sweet 16" Ganska roligt men man har ju sett det mesta nu på MTV.

OCh varje gång jag se på "my super sweet 16" så funderar jag på om dom verkligen lever sådant liv? Och vissa är ju så snobbiga och tror att dom är bäst och så.. Ähh!
Fast jag såg faktist ett program av "my super sweet 16" där en människa hade ljugit. Det barättades i programmet ^^ Haha smart och ljuga, då kommer man ju inge vart. Bättre och vara ärlig!
Aja slut pratat om tv program..

Är ensam här på sjukhuset. Mamma åkte för ett tag sen (några timmar sen)
Tror hon skulle komma tillbaka sen senare ikväll igen och kanske ha någon med sig? Vad vet jag? :P

Nu ska jag vila lite med tv:n på lite "i bakgrunden"

Grattis mammas sambo Jörgen som fyller år idag!

Hade gott alla!


Äntligen!



ÄNTLIGEN!
Nu har äntligen mitt blod kommit och blivit ikopplat. Fast igentligen är det väl nte så mycket och hurra över för jag kommer inte få sova nå speciellt mycket inatt. Usch! (Om 30 minuter ungefär ska medicinen som tar 24 timmar på)
En påse blod tar ca 1 - 1 ½ timme beroende på hur mycket blod det är i den för det kan variera. Jag ska få två stycken. Så när första tiden är slut så kommer pumpen pipa och "säga till" att det är klart, Sen ska andra påsen kopplas dit. Och det är samma "visa" igen. Sen när jag har fått båda påsarna så spolar man igenom slangen som blodet har åkt igenom med vanligt natriumklorid som tar ca 20-30 minuter. Och efter det ska jag få mitt näringsdropp eftersom jag fastar dom dagar det är omläggning.
Får väl hoppas på att jag kan sova några minuter mellan omgångarna.
Nu vet ni hur min natt ser ut xD haha!

Ska väl snart försöka sova lite då. GOD NATT med er!

va fan då?

Vilken tid det tar! Vad GÖR dom på blodcentralen?!
Känner på mig att natten kommer bli skit och jag ska vara på operation för omläggning kavrt i 8 på morgonen.
Jippie! suck...

irriterad...

Börjar bli ganska irriterad nu.. USCH! (ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio) Får börja räkna så jag inte får ett utbrott eller något.. (a) hm..
Tog prover idag i eftermiddags vid 16.00 tiden (blod prover) Och jag har lågt blodvärde igen!
Ligger på 76 tror jag det va..? Eller om det var 74. Wathever!

Svaret får man reda på ganska fort. Om det är bra eller dåligt typ. Men sen detdär med att beställa blod och så kan ta flera timmar tydligen!
Har ännu inte fått det. (Vill i och för sig inte ha blod men vad har jag för val?)
Det jag börjar bli irriterad över att det blir så himla sent med blodet, och dendär medicinen som tar 24 timmar allt som allt.
Jag vill ju också kunna ha en lugn kväll och natt som alla andra. Har nämligen omläggning imorrn och vill vara utvilad.  (en blod påse kan ta allt från en timma till 2 timmar och "få i sig")
Och då blir jag klar med dendär 24 timmars medicinen imorrn kväll/natt beroende på när jag får blodet.. USCH!
(ett två tre fyra fem sex sju åtta nio tio) Räknar igen!

Ska väl kolla klart på filmen Harry och Discodaggarna ikväll. Det var ganska tråkigt (det jag såg igår jag jag höll på somna för att inget hände) men tänkte iallafall kolla klart den.

(nu blev det väl ett snurrigt inlägg också men hoppas ni hänger med)


Kram på er


Lite om mig :P

Här är lite om mig.  (Tror dom flesta har en sådan nånstans i sin blogg typ) :P

Brukar du komma i tid:
Jodå om jag vill.
Vad hade du i din mun senast: Saft
När mår du bra: Dom dagar det inte är krångel med stumpen som t.ex värk och så.
När blev du fotad senast: Igår tror jag.
Hur känner du dig nu: Börjar bli trött och irriterad.
Kan du laga mat: Njae beror på vad :P
Vad pluggar du: Ska börja på Media programmet
Vad tycker du om fötter: hmm
Är du smart: Lagom smart tror jag
Är du aktiv i skolan: Beror på hur man ser på saken, försöker ju iallafall då det är skola men det är ju så mycket annat när man är inlaggd på sjukhuset.
Vad saknar du: Kissen och en viss person
När och varför grät du senast: Grät och grät, tårarna kom iallafall idag
Var det pinsamt att svara på det: Nej varför skulle det vara pinsamt? jag hade ont
Hade du en bra kväll igår: Nja
Din favoritdryck på morgonen: Vet inte, dricker näringsdryck på morgonen med det är väl ingen favorit
Vad ska du göra i sommar: Vara med vänner. Är trots allt fortfarande inlaggd så mycket händer det ju inte
Är du nöjd med ditt liv: Nja
Vad vill du jobba som:  Vet inte exakt men jobba med barn skulle vara kul :)
Har du tråkigt just nu: Ganska
Vad gör livet värt att leva: Alla mina underbara vänner och min underbara familj! :)
Vad i livet ångrar du: Det vet jag faktist inte
Är du musikalisk: hehe inte så värst
Vad lyssnar du på för musik: Mest pop
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej
Är du bortskämd: Nej
Är du trött: Ja
Vad gör du imorgon: Omläggningsdag

Din första
Operation: Jösses det minns jag inte
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Dennis
Första priset: Minns inte det heller
Första sporten du började på: Ridning
Första husdjuret: En hamster vid namn Rosa
Första semestern: Kan det ha vart Finland?
Första konserten: Minns inte
Första kärleken: Dennis

Favoriter:
Filmer:  Komedier och skräckisar!
Tvprogram: Andra Avenyn som börjar i september igen
Musik: EMD
Drink: Nån läsk kanske eller cider
Kroppsdel (på kille): Mage kanske
Sport: Häst sport
Plagg: Mjukisar och tunikor, tights och så
Skola: Nybygge tror jag :P
Bok: Twilight böckerna (REKOMENDERAS)

Just nu:
Äter du: Ingen men funderar på käka lite godis
Dricker du: Drack nyss upp min päronsoda
Ska du: chatta och kolla runt på nätet.
Lyssnar du på: Min luft madrass som brummar xD
Väntar du : Bättre tider
Tittar du på: Skärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Både?
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Både skulle inte vara helt fel
Busig eller lydig: Mot lydigare hållet men får gärna vara lite busig oxå

Har besök.

God dag alla!
Nu är mamma, Jenny och Nalle här. :) Kul! Har inte sett dom på ett tag nu känns det som.
Mamma gav mig en reflex som det står Sara på (lisebergs kaninen som motiv), En godis ask som det också står Sara på fast tre ggr och Lisebergskaninen på och Mobilband med Hello Kitty.
Vet inte om jag nämnt det ttidigare men jag älskar nämligen hello kitty :) Det är typ en liten samlar grej och jag börjar få en del :P

Börjar nu bli hungrig men tänker inte äta än för mamma är sugen på och köpa nå mat. Måste veta om det blir så eller om jag måste käka maten här på sjukhuset.

Aja nu ska jag vara lite social mot dom! Hörs!



Kanske inte är den bsta bilden jag tog på grejerna men skit samma ;P
Det ska vara massvis med lisebergskaniner på påsen men det syns inte.

God natt!

Tänkte mest bara säga God Natt till er! Jag ska inte rikitgt sova än. Ska kolla på en film eller läsa lite. Funderar på och sätta på nå barnfilm som typ disko daggarna :)
Hihi! Kan vara mysigt och se på. Tydligen ska ju killarna i gruppen EMD ha gjort rösterna och det är ju najs för jag gillar dem så otroligt mycket och Mattias i EMD har ffaktist gjort en privat "konsert" till mig och några jag känner här på sjukhuset. De ni! ;) :)
Hel mysig kille verkar han vara dessutom.

Aja inte det jag ska skriva om nu..
Förövrigt har jag spenderat kvällen genom att sitta vd datan, se på sommarkrysset då Carolina Gynning och Carin Berg var proramledare oc jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom två tillsammans som programledare.
Sen efter det så var det "102 Dalmatinerna" som viisades som jag då såg på. VAr länge sen man såg dom filmerna.

Mamma och resten kom inte idag. Så jag har vart ensam hela dagen. Dom var i hemma vid halv elva nu på kvällen så det blev så sent. Ser fram emot och träffa dom imorrn! Älskar min familj. Man ska vara rädd om dem! <3

Kram kram!!

Jag tråkar

Jag tråkar och blåser såpbubblor. Blåste faktist min största nånsin! xD




Man hör  dock inte vad jag säger men jag säger inte så mycket vettigt. Typ bara hej allihopa! Nu ska jag blåsa bubblor!
Sen när filmen närmaar sig slutet säger jag typ; det var allt från mig! Och typ skrattar lite
STOR BUBBLA I SLUTET VA? xD

Hjälp?

Någon som har nyare/bra PHOTO SHOP som kan hjälpa mig att göra en snygg header till min blogg? Min PHOTO SHOP är väldigt tråkig och jag förstår mig inte på den så mycket.
Det skulle vara kul med en header för just nu har jag inge alls.
Väldigt tacksam om någon kan hjälpa mig!

Min dag hittills

Inte ett endaste dugg har hänt idag så jag har igentligen inget att skriva. Somnade ganska sent igår. (eller inatt)
Men vaknade väldigt tidigt. Hade ont så tog mina mediciner och försökte somna om men nej det gick inte.. Senare på förmiddagen kom läkaren in för rond. Det blev väl inte så mycket sagt för jag låg under täcket och gnällde på att jag hade ont. Så fick lite mer smärtstillande och sakta gick det över sen och jag kunde sova för jag var skit trött.

Därför har jag typ vilat/sovit typ mycket idag. Och har jag inte gjort det så har jag kollat på TV. Det är nå MADE maraton på MTV som jag kollar på för att fördriva tiden.

Nu föressten är mamma, Jörgen och Sanna påväg hem. Hoppas dom/någon kommer hit ikväll. Blir annars ensam hela dagen.. Aja det  går de oxå men det är tråkigt.
Nu ska jag käka en smörgås och dricka en näringsdryck och ta lite mediciner.. Uuuh!!




Kollade på BORTSPOLAD igår sent på kvällen. Den handlar om husdjursmusen Bobby som spolas ner i toaletten ner i den undre världen dr det lever en massa olika varelser. Det är en "äventyrskomedi för både barn och vuxna".
Jag tyckte filmen var helt okej. Gillade dock inte utseendet på karaktärerna. Vet inte varför. Kanske för att det påminner om "Wallace & Gromit" Figurerna som jag tycker är himla tråkiga..

inte långt innan dagen är slut..

Tja igen alla!
Har typ sett på tv och sovigt nu på kvällen. (dumt jag vet) Hoppas jag kan sova inatt..
Vaknade för ett tag sen och kände mig sjukt törstig efter nå riktigt kallt så nu ska jag dricka som en jäkla ko för att släcka min jobbiga törst!
Jösses!
Det går någon film på 1an jag kollar på nu. Har sett den förut men är typ det bästa som går nu.. Skulle ha sett my boss daughter som började kl 20.00 på trean men jag halvsov och har nu missat en del, inge roligt nu.
Så då blir det: "The wedding crashers". :P

Börjar även bli krångel med stumpen och det är något dom inte kan fixa här. Ni kanske tycker det låter konstigt men det är föll förståeligt att de r svårt för dom och fixa det här när dom aldrig har patienter som mig. Men mamma kan fixa det och hon kommer somsagt inte idag utan imorrn kväll eller på söndag.Beroende på vad dom orkar men jag hoppas på imorrn, skulle bli super glad då :) .Shit hur ska jag klara mig.
Nu inser man hur mycket ens mamma betyder för en och att man inte klarar sig själv än. Om du läser detta sen mamma så vill jag säga att jag älskar dig!
Blir och ligga lite stilla nu för att dte inte känns nå vidare bra..

            

Lite tryckerier jag gjorde på ett papper. Den som är i nedre högra hörnet tröck jag först på min spargrej men jag råkade glida med handen så det vart mest svart så jag tänkte ta nå enklare och därför tog jag den som jag har nu. Annars tycker jag nog den i mitten på pappret är snyggast och skulle vlija ha den på nå ask lock. Det skulle nog vara snyggt tror jag. Men är även nöjd över mig spargrej :)

...

känns som om tiden går sakta nu... Varför vet jag inte, kanske för att jag inte har något och göra. (Usch har öppet fönster och någon idiot röker utanför) Grr!
Ligger dessutom i sängen och kommer inte upp mer idaig så aja skit samma.. Hehe.
Pappa var nyligen här. Stannade ett tag. Det var kul, har saknat han lite och det är inte så ofta vi ses. Hade bestämt att han skulle ta med nå större portion mat men eftersom jag blev tvingad att äta mackorna (slängde ena halva)  så valde vi en Max Box från Max som ni kasnke förstod att dom kom ifrån. Men det är ju gott!
Fick blås bubblor och det var faktist lite roligt! Haha! Inte för att jag sparar på grejer från barn menyer men blås bubblor är bra för mig som ligger ganska mycket att blåsa  med för lungornas skull :)

 tittade på www.etrendstore.se och hittade
en toarulle med sudoku :D



Ganska kul och häftig grej för dom som gillar sudoku eller sitter lång tid på toaletten. Hahah häftig pryl ju och väldigt smart gjort och sudoku är ju en tidfördrivande rolig grej :)

Rubrik.

Vet inte vad jag ska ha till rubrik. Idag sitter jag inte i det tråkiga rummet (mitt rum) utan i köket här på sjukhuset och bloggar. Woho va?.Aja har vart till lekterapin för att göra klart min spargris fast den är en fyrkant :P
Skita snygg vart den. :)
Lekterapin har köpt in nå nya mönster som man kan trycka med. Skiit snyggt!

Efter det så var det sjukgymnastträning med Annika. Det var mycket kul oc h som vanligt kul och röra på sig.
Plockat i mitt rum har jag även gjort och nu tvingar dom mig typ att äta 2 smörgåsar för jag ville inte äta eftersom pappa kommer med mat idag. (bli föressten ända besöket eftersom mamma och dom är på liseberg (Göteborg) och dom kommer hem imorrn kväll.
Men iallfall, jag ville äta när pappa kommer men nu sitter jag här med 2 smörgåsar för det var ingen mening att säga ifrån.. Bläh och suck.. Dom tyckte att två timmar var lång tid utan mat..
Men ska iallafall käka pappas mat. Eller pappas och pappas.. Det blir McDonald´s och det är ju gott.

Ganska roligt och sitta här ute i köket för man hör en massa roliga ljud, b.la nån som pratar med en bebis typ och då får man ju lite löjligare röst automatiskt typ. Hehe.



Jag äter en av smörgåsarna



Omläggningsdag

Blir väldigt sena inlägg då det är omläggningsdagar då man är så trött. Piggnade tll för ca 1 timme sen.
Jag hade som sagt tid kavrt i 8 på morgonen. Fick sms av mamma att bilen krånglade så hon fick ta moppen och skulle bli sen och kommer till uppvaket istället.. Mamma då <3 Gulligt av henne med tanke på att det är 15-20 minuters bilfärd från oss till lassarettet, tänk då hur länge det tar med moppen? Då man måste ta lite omvägar eftersom man inte kör på vägarna. Oj oj.

Förövrigt gick min omläggning bra. Trodde jag skulle få blod för jag hade Hb 84 (HB=Blodvärdes grej) igår och har jag under 80 så får jag blod. Och eftersom man alltid förlorar lite blod genom blödning på såren, därför trodde jag att jag skulle få blod. Men det blir väl tills nästa gång om inte mitt blodvärde höjs "automatiskt" vilket vore otroligt.

Efter omläggningen så vart det uppvaket som vanligt. Vaknade ganska tidigt där tycker jag. Känner att jag har ont och får smärtstillande via min port-a-cath.
Sen typ somnar man om igen.
Sen när man har legat där på uppvaket i någon/några timmar (om man mår hyffsat bra) så blir man flyttad till avdelningen. Fortsatte sova där. Mamma satt vi datan så länge :)
Senare åkte hon för att jag skulle kunna få sova ifred. Skönt och få sova ut då man har vart på narkos.
Hon skulle komma tillbaka senare.
USch jag är så godissugen!! :O Måste fråga mamma om hon har eller kan ta med mig. Det är ett så stort sug efter godis just nu att man nästan blir deprimerad xD HAr ni känt så nångång? Det är ju nästan hemskt ju!

Ser även att jag fått upp filmer och lite gips figurer från lekterapin så det blir nog och se på film ikväll.
Fick upp: 
Bortspolad
Wallance & Gromit - VArulvskaninens förbanelse
Madagaskar 2
Förtrollad
Sen är det något fortsatt äventyr från filmen" kung fu panda" som heter Secrets of the Furious five. (om jag förstod det rätt)

Nu ska jag fråga efter lite te och kolla vidare runt på datan och läsa andras bloggar.
Skulle vilja ha tid till att blogga oftare men vet inte om jag hinner och alltid hände det ju inte mkt här så jag vet inte hur man ska göra med det?

aja. Hoppas er dag har vart bra!
Puss!

Ett pyssel



Ett pyssel som vart klart. Ja ni ser nog vad det ät för något. Ni som inte ser så kan jag förklara. :P
Det är ett rackert med en boll. Ganska rolig grej om man ligger i sängen och inte har något att göra fast den ÄR livsfarlig. MAn kan slå sig överallt med bollen. Men det får man ta! Haha

Nu sitter jag här och är väldigt gottesugen. Har fått in lite kakor och en glass och u börjar ett program å 3an jag ska se på, Ganska roligt sex program ;) (hoppas suget minskar, ja gottesuget alltså, inget annat) Haha

Kort inlägg

Idag har det verkligen inte hänt ett endaste dugg.. Har i stort sett legat i sängen och vart skit trött,, (ni kanske tror jag är värsta latmasken men jag har verkligen ingen ork just nu) Var ska jag få orken ifrån??

Typ glott på tv hela dagen hittills om jag inte har sovit.
Sköterskorna har vart på mig om vägning. Men nej jag tänker inte väga mig när jag har ont. Kan knappt sitta nu när jag har ont. Hur ska jag då kunna sitta på sittvågen?
Aja blir väl vägning imorrn och jag har säkert gått ner ännu mer :S Usch!
Men kan verkligen inte rå för det. Jag vet att det inte är bra att gå ner i vikt jag som behöver näring och sånt till min sårläkning. Men maten är verkligen inte god här...

Mamma var även hit en sväng men fick typ åka lika fort igen för att det är en familj som var påväg till oss för att köpa vår husvagn. Kul att den äntligen är såld. Hon fick dock sälja den för mindre pris än vad hon köpte den för så det var väl kanske inte bästa "affären"..
Men den är såld iallafall! :D
Nu sitter jag här ensam igen med en fridatidning i knät och  en näringsdryck i handen för att jag inte har ätit något idag. Jag vet.. INTE BRA..
Nu ska jag se på MADE som har börjat på MTV..

(inlägget vart längre än vad jag trodde)

Krokarna



Mina söta krokar jag gjorde. Tycker dom vart söta och lite barnsliga men jag gillar dem :)

La ut dem lite sent för jag somnade. Vaknade nyss och känner mig lite varm, fryser och har ont i  huvet. Håll tummarna att jag inte blir sjuk nu.. Hade tempen på 37.9. (Tror jag råkade säga 37.8 till sköterskan, aja en mer eller minder ^^)
Ska väl stänga av datorn  nu. Ta lite smärtstillande och annat jox. Sen läsa min nya frida tidning som kom idag sen kanske försöka söva.

God Natt!

En dag men Johanna och Jonas.

Hade Johanna och Jonas här på besök.
Mötte dom på lekterapin där jag satt och pysslade. Gjorde klart mina krokar. (kommer bild sen)
Dom vart jätte söta och passar jätte bra till rummet här för behöver verkligen krokar här på rummet för att b.la hänga besökares jackor och väskor typ. (mamma klagar b.la hahah)
Johanna målade en rosa låda och en grej till som jag inte vet vad man kallar det och Jonas målade. det var kul att se honom för det var ett tag sen verkligen. Även kul och se Johanna.

Senare kom Sanna med en kompis och Jenny kom också. Jenny, jag, Johanna och Jonas drog till skiljebo för att käka.
Moffade i mig en kebab tallrick (dock inte riktigt hela men iaf) hahah gott var det.
Jonas åkte hem från Skiljebo och vi resten promenerade mot sjukan. Sanna var med sin kompis ensam. (dom springer fortfarande här omkring)
Väl på sjukhuset var Johanna och jag till kiosken. Jag köpte dock inget för jag är verkligen pank. Har kanske 5 kr. Hahah
 I NEED MONEY AND LOVE MONEY!! (a)

Sen satt vi och ritade. Haha matade även avdelningens fiskar 3 ggr. Tyckte dom skulle behöva det och det är inte fel med nå extra ibland.

Jag när jag matar fiskarna:
Jag: Värsta skary om fiskarna skulle hoppa ut på golvet! (en lucka man öppnar för att mata)
(får en bild över hur fiskarna ligger och sprattlar på golvet och jag springer efter hjälp och förklarar att jag bara skulle mata fiskarna xD) hahaha!
Johanna: Hahhaahah!!!

Nyligen åkte Johanna hemmåt och nu ligger jag i sängen och har otroligt ont. Det kom helt plötsligt och jag kände att tårarna ville komma. Usch!.Har vart uppe i ca 8 timmar och det är väldigt bra för att vara jag. Faktist!
Är riktigt stolt. För dock ta smällen att det gör väldigt ont sen. ilket det gör nu. Har jätte ont. Hoppas det går över snart för jag orkar inte med värk... :( USCH VERKLIGEN!!

Nu ska jag vila och vänta på att "Paris Hilton my new BFF" ska börja. Det är nå lite konstig serie om Paris som söker en ny bästa vän som jag följer. Det blir så att man följer en hel del när man ligger inne.

Mamma kom nyligen också med nalle. Ska väl prata lite med henne.
Kram på er!


God Morgon alla!

Morning med er!
Sovit gott? Eh, Det har iallafall inte jag. Somnade onödigt sent.. Så jag är skit trött. Gäsp!
Väntar på mina medicner och sen ska jag väl somna om en stund så man är pigg då man får besök.
haha vore förjäkligt om man är trött när dom är här.. Typ sitta och gäspa hela tiden.
Föresten är det Johanna och Jonas som kommer.
Skriver det igen för minns inte om jag gjort det tidigare och orkar inte kolla heller. :P

Hoppas medicinerna kommer snart då så man får somna om.
Hej sålänge!

Snart sov time

Nu sitter jag ensam här igen då. Sanna åkte nyligen. Vi kollade på filmen och då den var slut så somande vi båda typ.
haha jag var väl först som vanligt.. Hähä!

Påtal om filmen så var den väldigt bra. Rolig humor och ganska galen film  måste jag medge.
Har inte så mycket och skriva, är väldigt trött och måste sova för imorrn kommer Johanna och Jonas på besök. Ska väl vara lite pigg då jag träffar dem.

En kul sak har även hänt. En blogg jag följer om en ung mamma som väntar tvillingar har äntligen fött dom.
Gud va kul och jag känner  på mig att dom kommer få det bra och EllaMarie och Hampus kommer bli två toppen förälldrar! Grattis till dom!

God natt med er alla!


Snart film då?

Nu har jag kvicknat till från narkosen helt. Skönt. Har precis käkat. det vart resten av kekabrullen som var kvar. :)
Gott gott!
Sen är det så himla viktigt för mig att få i sig mat för sår läkningen. Men det är så svårt när man är så trött på sjukhusmaten.. Så nu vart det verkligen gott med nånting annat.. Blir liksom att man nästan njuter då. xD
Men det kanske ni själva förstår. Tänk och äta sjukhus mat i över ett år.
Nu ska vi se om jag kan förklara hur deras mat grej fungerar.
Dom har olika rätter i ca 3 veckor, Men sen när dom veckorna har gått. Så börjar samma rätter om igen. Hahaha så det blir ganska tjatigt tillslut.

Nu kollar jag på TV och väntar på syrran. Vi ska nog se på film. Det blir nog "nu hade vi tur med vädret igen".

trött... vill bara sova

Haft omläggning idag (jipiii)!
Så ny känns det bra i stumpen igen. Låg en stund å uppvaket efteråt och sov. Jag lovar man blir skit trött av nakos. Är väldigt trött nu med.
Nu sitter jag här inne på mitt rum och är så förbannat sur över att det inte går och sova,

En lampa gick sönder så det var dags och byta, mamma skulle linda en grej på stumpen, städerskorna skulle städa och jag höll på och bli knäpp... (a)
Sen nu när alla drog tänkte jag försöka vila en stund igen men nehe då börjar en pump pipa som jag har! ÅÅÅH!

Nu är klockan tjugo i 2. Ska få mediciner vid två men dem tänker jag inte ta en.. hoppas det går och ta dem senare.
Jag behöver verkligen få sova ut efter narkosen..

Så nu ska jag drömma sött om det går xD Heheh

Ont ont ont...

Nu har alla dragit hemmåt. Sitter här ensam och kollar runt på nätet och så.
Vi bestämde oss för att kolla på filmen "hund pensionatet" när mamma och dom var här. Det var en ganska mysig film. :)
Mamma blev lite rörd av den och fick tårar i slutet av filmen. Aww gulligt!

Jag LÄNGTAR verkligen tills imorrn och omläggningen. Det går verkligen inte och beskriva hur mycket jag längtar och blir det inte av imorrn som dom har sagt så kommerm jag bli skit sur. för nu vill jag verkligen och ibland kan de hända att dom skjuter upp en dag om dom får akuta operationer.
Det är i och för sig inget man kan göra åt, får dom akuta så måste det ju självklart ske före min omläggning men ändå blir jag ju besviken. Det får man väl känna..
Har iallafall fått tid imorrn klockan 07.45. Det är jätte skönt med morgon tid vilket jag har fått ganska ofta nu. :D

Usch sitter här och har jätte ont. Fick min smärtstillande för  ca en timme sen så jag hoppas det hjälper snart. Annars står jag inte ut!
Det är även väldigt obehagligt. Tänkte berätta för er som funderar vad jag menar med obehagligt. Fast då kommer vi in på ett lite äckligare ämne. Men jag tänkte för det kan ju finnas någon eller några där ute som funderar..

Då jag säger att det är obehagligt så kan det vara:
Att det är blött (det vätskar nämligen från såren), lindorna blir slapppare, det kan kännas som att det rinner, min kompresser och sådant jag har kan kännas som ett skal då det har blivit blött och sen torkat. Och det kan även kännas som om att det blöder...

Ibland kan det vara olika känslor man känner som det är nu. Nu känns det blött, lindorna är lösa, det rinner. Och ibland kan det vara en grej som bara känns. Det är olika.




Hundpensionatet: En mycket mysig och lite galen film som handlar om ett syskon par som bor i en fosterfamilj. Dom har en hund som heter Fredag (Friday på egelska) och bestämmer sig sakta för att hjälpa hundar som inte har något boende. Sakta får dom in fler och fler hundar och det blir lite problem.

Min namnsdag idag (Saara)

Sitter nu här och får blod. Hade dåligt blodvärde igen. Det låg på 74...
Idag har jag bara sovit typ för jag har vart så himla trött. Förstår verkligen inte varför man är så trött..?
Blir och tillbringa dagen i sängen för jag orkar inget annat och det är jobbigt med stumpen. Längtar verkligen till omläggningen imorrn. :)

Nyligen kom mamma, Jenny, Sanna och Nalle hit. Det är jut revligt och vi ska se på film. Det blir kul.

Jag har även namnsdag idag. Inge märkvärdigt men ändå! Hihih! :)

Hörs sen!


Lite nytt på bloggen :)

Fixar och donar på bloggen ^^
Vart lite fel, men får kolla det lite vart efter.. Hmm.. Men nöjd än sålänge.

Ska väl snart sova då! Natti!

En dag med Emily! :)

Tjolahopp!
Haft en bra dag idag? (Vad sen jag börjar blogga) Måste försöka ändra på det...
Det har jag haft även om det inte har vart så bra med just mig. Emily kom idag. Haha hon satt i flera timmar och fixade en design till min blogg. Vännen då! <3
Resultatet vart jätte fint. Men sätter inte ut än för det är en smågrejer som måste finslipas först men sen lägger jag ut den.
Senare mot kvällen kollade vi på Sommarkrysset och det vart även en massa prat.. Jenny kom även från Stockholm tillbaka till västerås. :)

Efter Sommarkrysset kom "101 Dalmatinerna" på fyran som vi även kollade på och Emilys mamma fick vara pizza bud och komma med en pizza och kebabrulle. Haha min kebabrulle var enorm! :O
Åt inte ens halva xD Hahah!

Dagen har vart ganska bra. Har inte haft så ont vilket knns super skönt. Det har bara vart obehagligt typ. :/
Nu ska jag kika runt lite här på nätet och sen läsa min solo (tidning) sen får man väl se om man kan sova. Är rätt trött..
Hoppas er dag var bra.

God Dag!

Sov ganska länge idag. Det var ganska svårt och somna inatt men det gick, :)
Det har inte hänt ett endaste dugg idag typ. Fick besök av en sköterska som oftast jobbar på Barn- Dagvården. Det är en underbar skötrska må jag säga :)
Sen har jag kollat lite på "So you think you can dance". Otroligt duktiga dansare. Tänk om man kunde dansa så? :) Hihi, Lite svårt nu med ett ben men coolt skulle det ha vart.

Få se sen vad som händer idag. Skulle vara kul och träffa "C" snart. (en vän som jag inte vet om jag får skriva hela namnet än)
Det var ett tag sen hon och jag sågs och jag saknar henne mycket. <3
Men det blir väl mamma, och kanske Sanna som kommer som vanligt. Det är ju kul att även ha dom här.
Alltid roligare än att vara ensam... :P
Jahaja.. Snart dags för lunch också.

Är det någon som vet hur man designar sin blogg? Jag har kollat och försökt lära mig via "designa din blogg.se" men jag förstår verkligen inte..

Kram så länge!


Sov dags

Nu ska jag snart försöka sova. Hoppas det går. Annars är det ju bara och hitta på nåt annat. Det är verkligen svårt och ligga i mörkert och kämpa med och sova. Då är det bättre att vara vaken tills man känner sig dödstrött och inget hindrar en längre om ni förstår. 
Ganska säker känner jag mig ju här för det  är verkligen en toppen personal som kollar till en om man vill ifall nåt skulle hända när man sover. För det är inte alltid jag märker det vilket är lite läskigt men jag litar på dom.
Och nu har det inte hänt nåt på flera dagar vilket känns skönt.
Men somsagt tyvärr är det så. Det kan vara lungt ena dagen men jätte jobbigt en annan dag.

God natt med er!
Hoppas ni får sova gott! Eller sov gott (ni som läser detta senare) :)

Kram till er alla!

Fredag den 17 Juli

Tråkig rubrik  men men. Sorry att jag skriver så sent nu men dagen har inte alls varit så bra tyvärr. Har haft det ganska jobbigt med stumpen. Vaknade vid 10 och hade tid på lekterapin halv 11.
Kunde inte ta mig upp då utan fick åka i sängen dit ner.

Skulle ha lagat lunch den tiden men de förstår ju vem som helst att det inte går i säng så jag kollade på de nya pysslet som köpts in :) Alltid kul med pyssel :D Wiie!
Hade även sjukgymnastik där nere. Och det gick faktist helt okej vilket var skönt. Kunde dock inte träna benet p.ga att det gjorde så ont och det var obehagligt.
Men tränade armarna.

Senare kom mamma och min syster. Mamma hjälpte mig med lindorna så jag kunde göra ett försök att ta mig upp. (fick även smärtstillande för jag stod inte ut med smärtan) :(

Men upp kom jag iallafall :) Det kändes tyvärr väldigt obehagligt men ändå var det skönt att ta sig upp ett tag iallafall.
Tog mig ner till lekterapin för andra gången idag till Åsa och fixade klart det som fanns kvar till lunchen att göra.
Senare kom även mammas sambo Jörgen för att käka lite (hade bjudit in mamma, Lillesyrran och Jörgen till luchen och jag tror den fick bra "betyg" av alla som åt. Det är ju kul! :)

Senare åkte alla hem för Sanna och Jörgen åkte till någon och skulle bada och mamma skulle få besökare för att kolla på vår husvagn som är till salu. Fick den såld! Är så glad för mammas skull. Oj vad hon har försökt fått den såld eller vad man nu säger. Hon har iallafall velat det verkligen. Mamma då <3

Då jag har vart ensam har jag haft ont igen och känt mig verkligen trött.. Har typ sovit nu på kvällen och känner mig mycket trött ännu..
Usch hoppas jag får sova sen. :/ Har ont ännu och det känns väldigt obehagligt. Hoppas jag får ro till att kunna sova. Usch vill ha omläggning redan nu men det ska ju ske på måndag..:(

Har även sett att fler har kommit till min blogg och jag vill även tack för dom fina kommentarerna jag har fått. Vad snälla ni är <3 Blir som en ny "kraft" när man läser dem.

Krångel

Tänkte bara meddela att det är nå krångel med min blogg. Har satt in 2 videosar i tidigare inlägg som nu har försvunnit. (iallafall för mig)
Konstigt?
Får se sen om jag kan få fram dem sen då.
TÄnkte bara så ni vet så behöver ni inte påpeka något om det ;) hehehe

Suck

Usch det har vart en jobbig dag idag tycker jag. Vaknar kvart över 7 för att ta mediciner och göra sig iordning så man är klar inför omläggningen.
Klockan 07.40 tog vi oss till OP.

Sen var det omläggning och jag vaknar upp på Uppvaket sen. Då man är trött och dåsig efter så märker man knappt att man har ont. Men sen då det började "Klarna" i huvudet och kroppen så känner man att det gör ont så du fick ge mig smärtstillande då och cå..
Mamma visade någon på uppvaket min blogg och snart kommer väl hela sjukhuset läsa min blogg. Hahaha nej då det är bara kul med fler besökare även om det jag skriver inte är världens intressantaste och roliga grejer.. Men iallafall.

Kommer sen tillbaka till rummet och Sanna och Nalle var där. Sanna satt vid min dator så snällt :)
Jag somnade sen en stud på rummet. Ca en timme. Vaknade flera gånger under den timmen och Sanna säger: förlåt att jag väcker dig.
Lilla gumman då. Vaknade inte av henne. Hon är bra gullig :)

Sen lindade mamma stumpen och efter det fick jag ont. Låg och grät och försökte andas lungt.
Fick sen smärtstillande. Först gav sköterskan mig morfin via min infart. Det hjälpte lite. Men fick även smärtstillande i tablett (säger dock inte namnen)
Sen kunde jag slappna av och sova en stund för jag var fortfarande väldigt trött..
Piggnade till för några timmar sen men nu är jag väldigt trött igen., hmm? 

Ska väl vila och se på two and half men. ´Ganska kul program


Bilder på min fina Prins <3

Usch,, här sitter jag helt ensam nu med medicin dropp som tickar vid sidan om väldigt sakta. Jag skojade inte om att den blir klar ca 18.00 imorrn kväll. Nästa påse byts inatt vid 06.00 tiden då jag även får näringsdropp eftersom jag fastar nu.. Mamma, Sanna och Nalle gick nyss för att åka hem och sova.
Kommer väl tillbaka imorrn då jag ska ha omläggning (jippie!)
För omläggningen alltså. Konstigt nog har jag börjat gilla omläggningar (?) Hmm..
Kanske för att det är jobbigt nu på sommaren med stumpen för att det svullnar och även vätskar mer. Vad vet jag? hähä

Dessutom ska det bli skönt nu och få fräsch stump. Har dessutom ont i stump och skinka.Just nu.. VÄLDIGT ont dessutom.. För er låter det kanske konstigt. Typ: Vadå ont i skinkan? hahah löjligt!
Sanningen är att för mig är det inte alls konstigt och löjligt. Min skinka (ena bara) är otroligt svullen p.ga sjukdomen och även större än det andra vilket jag tycker är jätte jobbigt. Speciellt då jag ska köpa kläder som byxor och sånt. Behöva köpa storlekar större pga ena skinkan och stumpen. Vanligtvis är jag väldigt liten.. Aja det va inte det jag skulle prata om. Haha bara drar ut på det mer..

Aja, tänkte lägga in bilder på min lilla Prins som var här idag :)


En lite äldre bild på han




Nalle idag :) Sitter fint.




Tänkte att jag även kan sätta in en bild på Nalles bror Eddie :)
Han har inte vart här på ett bra tag. Tror Nalle nämligen trivs bättre här.
Dom har 2 olika personligeheter eller vad man nu säger. Alltså inte alls likadana till sättet

Onsdag..

Jaha då, nu var det onsdag igen. Idag har jag verkligen inte gjort ett endaste dugg för trodde en kompis skulle hit men de blev inte av fick jag reda på igår.
Lite sent och kunna planera något då ^^
Aja,, Jenny, mamma, Sanna och Nalle var här som vanligt.

Sanna kom dock nu på kvällen efter att ha vart på bio. Hon gick på nya Harry Potter filmen. Och jag tror den va lyckad :)
Hon pratar om biodagen väldigt mycket. Men det är ju kul att det verkligen blev lyckat.

Nu sitter jag här och ser på tv med Sanna.(Får även blod för hade dåligt blodvärde. Det låg på 75) Tråkigt och få blod. Eller dropp över huvud taget för då ska jag ha det långa medicinen som blir klar imorrn vid 18.00 tiden typ :(
Aja..
Sanna och jag ser på "Bakom kulisserna på Harry Potter och halvblodsprinsen". Det är väldigt intressant måste jag medge. Hehe

Alltså jag har väl inget mer och säga för tillfället. (tråkig bloggen är just nu) Hähäh! Men ääh! :P
Hoppas mamma kommer tillbaka snart, jag ska väl fortsätta kolla på TV med Sanna :)

Höres!!


Video

Tänkte lägga in en video på när jag väntar på mamma, Sanna och hunden. Ber om ursäkt för min töntiga röst jag får då jag pratar på inspelningar och videoklipp!
Ser n hur glad han bli då han får träffa mig (fast i början lägger han inte märke till mig) xD



jaha..

Nu har yttligare en dag tagit slut snart. Jenny och Sanna kom tillslut hit ^^
Vi kollade på tv, sen gick vi till skiljebo. Jag köpte en tidning. Det har blivit ganska många såna nu när man ligger inne men men.
Och dom köpte något att äta.
Det var trevligt och ta sig dit, vädret vart skönt men jävlar vad sakta min permo gick! Och styrde jag rakt med min joystick så svängde min permo åt höger!? :O
Aja men vi kom fram och tillbaka så det gick ju bra.

Sen har vi väl inte gjort så mycket. Mamma kom med hunden. :)
Sen hoppade jag upp i sängen för jag hade ont.

Har ont nu med och lindorna känns som om dom är på halvstång och är även väldigt trött.. :/ Aja hoppas jag kan få ro sen och sova sen. Men de borde gå. Får vara lite possetiv :D
Aja, sen får jag väl se vad som händer imorrn. Såg fram emot en grej som jag vet inte blir av nu. Men men.. det kommer väl nya gånger? Eller?

Saknar dig "C"!

Mitt pyssel




En dålig bild på pysslet jag gjorde. Lägger in bilden direkt ändå för somsagt har verkligen inget att göra. Det ska vara två hjärtan på bilden. En liten typ "framför" och en bakom.

Tisdag

Idag har dagen vart ganska lugn för min del. Många av sköterskorna som har haft semester har kommit tillbaka.
Dels hon jag hade på dagen "L" :P
Blir väckt för sköterskan tycker inte jag ska sova mer. Hähäh! Men det är ju så skönt och sova. Tycker inte ni det?

Mamma och mormor kom på besök för mormor hade vart på nånting här på sjukhuset. Fick en stor 200grammare Marabou choklad, en smörgås från kiosken och en fanta av henne :) MUMS!
Och även några hänt extra tidningar. Alltid kul med skvaller läsningar även om det inte alltid stämmer.
 
Vid halv ett hade jag tid på lekterapin. Gjorde en mosaik grej. Man kan ha det som en tavla, underlägg till kastruller m.m. Bara man använder fantasin ^^
Vart ganska nöjd med den. (kommer på bild)
Nu sitter jag här rakt upp och ner typ och väntar på my lovley sisters. Dom kommer kanske med mamma.
Har rätt tråkigt....

Men för övrigt har dagen vart bra hittills för jag har knappt haft ont. Jo man får väldigt ont då man ska ta sig upp i permon för då känns det som om allt vill tryckas ut från stumpen. Inte skönt alls. Kanske svårt för er och förstå men i alla fall ^^

Sen får jag väl se vad som händer ikväll. Blir väl en massa titt framför TV:n :P

Omläggningsdag

Hej bloggen och alla som läser. Eller alla och alla men det är väl några? :P
En sak har jag alltid undrat, hur får man mer besökare?

Aja det är inte det jag ska skriva om.
Idag var det omläggnings dags igen. Och det var jätte skönt för det kändes som om det verkligen var dags för stumpen kändes verkligen obehagligt...Undrar igentligen hur många gånger jag har laggt om mina sår nu? Jösses det måste vara massvis!
Jag hade tid på OP kvart i 8 på morronen. Fick ligga i i förberedelse rummet i ca 30 minuter. Varför får man en tid som jag fick nu, kavrt i 8 och när man ändå inte få komma in direkt. (haha vad kinkig jag låter) :D

Men iallafall Omläggningen gick bra. Det var Stickan som la om. (hans smeknamn)  Han är en av dom bästa :) Tycker om han jätte mycket som läkare.
Sen hamnade jag på uppvaket i några timmar. I början gick det bra då man är trött och väldigt dåsig. Men sen när man börjar vakna till och så, så känner man att det gör ont och så.

Senare om jag till avdelningen igen. Mamma, Jenny Sanna och Nalle är här.
Jag har väl inte vart så social mot dem nu  efter lunch och så. För jag har känt mig så otroligt trött. Visst man är alltid trött men jag kände mig väldigt trött.
Men nu är det bättre. Haha är vaken och "klar" i huvet xD
Mamma och Jenny håller på och diskuterar och pratar. Vette sjutton va dom pratar om för orkar inte lyssna. :P Och det angår väl inte mig heller.

Aja nu ska jag väl vara lite social mot dem igen. (vilket tråkigt inlägg det blev) Vi ser på Americas funniest home videos. GAnska kul ibland.

Sees!!

Söndag

Tänkte passa på och lämna några rader här då medans Jenny, Sanna och Nalle är till skiljebo för att handla. Jag har inte gjort så mycket idag så inlägget blir väl inte så långt.
Sov ganska länge. Pappa var förbi en sväng och hälsade på.

Sen när han åkte kom mamma, Sanna, Jenny och Nalle. Mamma är en sväng hem med ena bilen så Jenny och Sanna och vovven är kvar.
Så vi har typ kollat på tv hela dagen, allt från reprisen från Lotta på liseberg till Paris Hilton my new BFF.
Fast jag föredrar Allsång på skansen (intressant va) ? :P

Nalle har även lite problem med öronen igen. Lite tråkigt, hoppas det blir bättre. Så det har vart lite "gnugga" öron till han vilket han tycker är jätte skönt. :)
Han lägger liksom huvet på sne och trycker med huvet mot handen som man "gnuggar" med ^^

Sen vill jag bara säga att min vän Emily fyller hela 18 år idag! Hoppas hon har haft en toppen dag! <3

Då var denna dag snart slut då.

Emily och P (säger inte hela ifall han inte vill) kom tillslut hit. Det var mycket kul. Dom hade köpt med lite gott som chips och godis m.m, :)
Vi kollade på film och käkade lite gott.
Tror filmen hette: Benjamin Buttons otroliga liv. Den var ganska bra. Förutom innan slutet då jag höll på och somna xD (a) Hahah!

Ärligt så vet jag inte hur mycket Dom två andra såg av filmen men det gjorde inte mig något :P
Det var mycket prat och P verkade gilla min ballong som har helium i sig :P

Den är fortfarande uppe itaket efter att dom körde upp den dit och glömde ta ner den igen.
Sen kom mamma med nalle och Jenny. Sanna och hennes kompis var oxå här fast dom var runt och sprang på sjukhuset.
Ja, Nalle är min ena hund. En svart Labrador på snart 6 år tror jag :) Så himla gooo!
Nu till kvällen har jag inte gjort så mycket. Fått reda på en tråkig nyhet. (av vem och vad säger jag inte här)
Så otroligt tråkigt skrivet det blev nu men det struntar jag i just nu. Hehe..
Tog även blod prov för att kolla blodvärdet. För jag är så himla trött just nu. Hela tiden. Förstår verkligen inte varför, om det bara är nå period just nu. Jag skulle istort sett kunna sova nästan hela tiden. Hb var iallafall rätt okej. Låg på 87 och är det under 80 så får jag alltid blod.

För övrigt känns det väl sådär med stumpen och så. Det känns typ blött och blaskigt och stumpen känns svullen..Nästan som om man kramar en blöt och fuktig svamp som vill svullna upp. Det blir väl så nu till sommarn, att det vätskar ännu mer och blir ännu mer svullet har jag hört. Känns att man behöver ha omläggning snart. Har morrondagen kvar och på måndag ska det ske. Jag längtar!




Nalle som var här idag. Har även en till labbe hemma. Nalles bror :)


Väntar! :D

Idag har det inte hänt ett dugg hittills. Men "kladdar" lite hr ändå för jag har tråkigt. Har typ legat och sovit tills jag fick ont i stumpen. Det r verkligen tråkigt att få ont och jag vart lite orolig för tänk om det inte skulle gå över tills Emily och hennes kille kommer?
Men det har det gjort. Nu väntar jag bara på dem!
Ser verkligen fram emot att träffa han, det blir nämligen första gången :)

Så nu väntar jag. Vänta vänta vänta!! ;P


jaha.

Usch här sitter man med sin isglass och inte gör ett dugg. Känns konstigt i stumpen och vill knappt röra på mig p.ga det för jag är så rädd för blödning och sånt... Vet inte vad jag ska göra och om jag ens orkar göra något. ÄR så himla trött och har vart det hela dagen. Usch!

På eftermiddagen kom pernilla och hälsade på med sin mamma och nån till. Det var trevligt. Hennes mamma har jag inte träffat på länge så det var super kul. :)
Sen har jag bara sovit, glott på tv, sovit typ.
Även mamma var här en sväng och det var väl sådär ska jag medge. Vi var högljudda och sura på varandra (om en grej som jag inte vill gå in på här)
Det slutade med att jag grät som bara den. Och mamma var sur. Det känns så värdelöst när ingen förstår och vill lyssna på vad jag har att säga.
Varför ska jag då ens öppna munnen??

Aja men nu är det väl någorlund bättre mellan henne och mig. Men jag ska väl inte ta upp ämnet som hon och jag pratade om idag för det blir det väl som katt och råtta mellan henne och mig igen..

Nä vill bara glömma denna dag men de kommer ju inte gå, det ända som var posetivt var gymnasie intagningen. Sen har det bara vart tråkigt m.m och jag vet att livet är inte alltid kul men iallafall...
Hoppas på en bättre dag imorgon då Emily kommer med sin kille :) Det ser jag fram emot och det ska bli super kul. Och då ska inget förstöra min dag! :D

Jaa!!

Min dag började inte så bra. Haft väldigt ont i stumpen och krångel men min luftmadrass. Och började frågasätta om jag verkligen orkade ta mig ner till lektearpin (har tid där 10.30 till 11.30) Men jag åkte säng dit ner så det gick bra.
Det första jag gör nästan är att kolla i VLT tidningen på "listorna" där det står vart man har kommit in på för gymnasie linje nånstans och så.
Jag har kommit in på MEDIA!! Wooohoo!!

Äntligen kommit in på den rätta linjen känns det som efter att ha gått ett år på start-IV och ett år på Barn- och fritid. Jag vet inte varför men det känns som om jag hör hemma på Media programmet. :)
Jag gjorde inte så mycket annat på lekterapin, vi satt mest och prata och även Mona kom och pratade. Sa till henne att jag inte orkade med gympa för jag hade ont.
Fick även ett litet paket från dem :)




 



Mitt fina paket



Jag då jag öppnar mitt paket. Håret är lite rufsigt och så men det bjuder jag på ;D Hähähä!



Min ram jag fick :) så Himla söt och fin :)

Senare fick jag lite pysselgrejer inför helgen. Fick med mig några dörrskyltar i trä och två nya racket med en boll fast i snöre för min förra gick sönder. Ni kanske tycker det låter barnsligt men det struntar jag i :P Jag tycker det är super kul och jag äger på racket spelet!
Nu ska jag vila en stund, är så otroligt trött. Förstår verkligen inte varför jag är så trött :O


RIP Michael Jackson (lite sent men iallafall)

Igår satt jag och kollade på afttonbladets "tv" sida och kollade lite på gamla nyheter om Michael. Fortsatte kolla på dom nya videosarna och nyheterna och såg lilla Paris 11 år säga förväl inför tv kamerona och alla människor på "minnes sermonin".
Det var så otroligt starkt av henne att stå där gråtandes och prata i mickrofonen med hela MJs familj och släkt och förklara sin kärlek till sin pappa.



Jag var inget fan av Michael Jackson men måste medge att han var otroligt duktig som artist och jag kunde knappt hålla tårarna borta när jag såg Paris prata. Många saknar nog han .Hoppas barnen har det bra!

RIP MICHAEL JACKSON!

....

Vilken tråkig dag det har vart hittills..
Hade omläggning vid 07.45. Körde dit i säng ensam med 2 sköterskor som puttar. Fick vänta ett tag på att få komma in i operationssalen.
Tydligen blödde jag lite under omläggningen (ur mina sår).
Efteråt så tog dom blod värde på mig och det visade att mitt Hb (som det heter) låg på 73.
Det hade alltså inte gått upp heller så mycket sen jag fick blod igår. Och det vart jag ledsen över. Gillar nämligen inte att få blod.
 
Så väl inne på rummet igen så sov jag ett tag och mamma satt vid min dator. Sen har jag nu fått min blodpåse till.

Nu är jag ganska irriterad. Har en näringsdropp som jag eftersom jag fastar (så att man får näring i sig ändå fast via droppet) Nu ville jag ha bort det och käka en måltid istället med det går dom inte med på nu fast jag har gjort så förut ett antal gånger. Blir så himla irriterad på det. Jag får ju näringsdroppet för att jag inte fått äta men om jag äter en måltid så har jag ju fått i mig mat och då behöver man ju inte droppet? Det är vl trors allt bättre att man äter? Eller har jag fel?!
.Det är bara lunchen jag har missat och den mängden jag har fått i droppet så kan man ju lika gärna säga att jag har fått min lunch.
Men frukosten då kanske ni undrar?
Ja den kan man "hoppa" över för frukosten äter jag ändå aldrig.  Vart kanske lite snurrigt skrivet nu men det struntar jag i.
Så nu har jag legat här i sängen hela dagen med ett tickande dropp


Vilken dag gillar verkligen inte dropp. Vet inte verför men förmodligen är det för att ifall man vill gå upp, då är droppet i vägen...


Hoppas den bli bättre till kvällen då


Min dag.

Vaknade idag av mobilen 10.20. Var ganska jobbigt att försöka hålla mig vaken. Var så trött. Vid 11.00 kom min lymfterapeut :) Vilket alltid är kul. Hon masserar kroppen för att "öppna" lymfbanorna typ.
Den behandlingen håller på i ca 45 minuter. Hehe man skulle vilja ha den behandlingen fler ggr/vecka för att det är så himla skönt och hon är trevlig som person.
Tråkigt nu att det var sista gången, nu går hon på semester i tre veckor så nu blir det ingen massage..

När hon var klar så tog jag prover och somnade om sen igen. Jag var verkligen trött idag. Men senare fick jag svar på varför jag förmodligen var så himla trött.
Hade dåligt blodvärde. Mitt Hb låg på 69 och minimigränsen är 120 hos kvinnor. Så jag fick två påsar blod. Vilket aöötid är super tråkigt att få. Känns som om man blir så fast. Det är så svårt att röra på sig med en dropp ställning och medicinen jag får till är jätte dryg att få.

Medicnen jag får samtidigt ungefär som jag får blodet tar ca 12 timmar per påse och jag får 2 påsar. Så sammanlagt 24timmar. (kan inte riktigt förklara vad medicinen är bra för men det är nånting till järnet som man får med blodet.) Tror det är nånting som hjälper att man inte får för mycket järn i kroppen typ. Usch nästa påse får jag ungefär vid 4 tiden inatt. Känner att jag inte kommer får sova så mycket för ska även ha min näringsdropp kl 6 imorrn på morgonen för att jag ska fasta efter 24.00 pga omläggnignen som ska ske imorrn.
Senare på dagen kom Emily hit. Det är alltid kul med besök. Vi pratade mest och såg på tv.
Emily är föressten hon jag har länkat till. (se under länk på sidan om) :)
Hon åkte för ca 20 minuter sen. Nu gör jag inte så mycket. Kollar runt lite på nätet.
Hoppas min pump jag har till droppet vill vara tyst inatt.. Annars blir ju det jobbigt.
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på nätet.

Säger God natt med er!  Puss!

Och tack för att du kom Emily! <3

Besök av Johanna idag :)

Ni minns att jag skrev att jag hade ont igår? Somnade väldigt sent. Vid halv tre på morgonen somnade jag. :(
Så jag var bra trött på morgonen sen men aja.
Mamma kom hit idag strax efter halv 11 ungefär tror jag.

Det var ungefär då jag vaknade. Fast det var inte mamma som väkte mig. Det var sköterskan som inte tyckte jag skulle sova mer :O Taskmört

Hahha! Så det var bara och vakna till. Men kunde ialla fall inte sova för jag fick jätte ont igen. Det är jätte jobbigt då man får ont. Speciellt så ofta som jag kan få det. :(
Då vart jag nervös för Johanna skulle komma och jag ville absolut inte ha och och ville komma upp. Men det är ju tur att det finns smärtstillande som oftast hjälper mot min värk. Annars hade jag ju inte klarat mig.
Men jag sa till Johanna att hon får komma iallafall fast jag har ont. Nu har jag inte träffat henne på länge.
Strax innan hon kom så tänkte jag pröva gå upp i rullisen. Skulle det inte funka så är det  bara att lägga sig i sängen igen. Huvudsaken man gör ett försök och det försöket jag gjorde gick bra. :)

Då johanna var här så var vi på lekterapin och pysslade. Hon målade värmeljus stakar och jag fixar en ram. Sen så drog vi till skiljebo centrum och handlade. Köpte lite glass och Hallonsoda. Så himla gott! :)
Haha måste ha sett ganska kul ut för när vi gick mot Skiljebo så åkte Johanna "tuff tåg" efter mig. Jag åker ju permo om dagarna så ni vet så jag känner ju inget men det gick bra. :D

Vid 3 tiden var det dags för min tand behandling igen. Jag har inte nämt nånting om den här men kan berätta lite. Jag gör den behandlingen varannan vecka för att skydda mot karies och "stärka" tänderna. För jag har så himla lätt att få hål i mina tänder. Dels för att jag tar mediciner som kan orsaka karies, min mun är torr, trånga tänder (dock inte överallt) och sen kan jag erkänna att jag är dålig på och borsta tänderna ibland...
Men behandlingen gick bra.

Johanna åkte hem för ca en timme sen. Nu sitter jag här ensam på sjukhuset. Har ganska så tråkigt men hoppas mamma kommer sen. Sen skulle det självklart vara kul om någon syster kom också. Älskar dem! <3

Det är skönt att jag inte har så ont nu. Är nästan smärtfri. Det var bara tidigare det gjorde ont. Hoppas det inte kommer
tillbaka mer idag. :)


En ny bild på mig

Jag vet inte om ni ser den vita kompressen på bilden som är ovanför bröste men jag tänkte bara berätta lite snabbt att det är en port-a-cath jag har där. Och vad är det då kanske ni undrar?
Det är som en infart som går till ett stort kär i halsen för att kunna ta prover ur och ge intravnösa grejer.. Den funkar mycket bättre än en nål i armen för mig eftersom jag är lång liggande. Port-a-cath nålen behöver man byta efter ca 14 dagar. Har man en nål i armen så behövs den oftast bytas oftare.
Och port-a-cathen är inte i vägen på samma sätt som en nåll i armvecket eller handen.
Ganska smidig grej måste ni hålla med om? ;P

Tack för dagen och sällskapet Johanna! :) <3

Fortsättning av dagen

Idag kom Pilla hit :) Super kul. Fick en hello kitty handduk av henne. (älskar nämligen katten)
Hon var ganska nyligen utomlands och vad brun hon har blivit. Det är jätte fint, verkligen.
 
Jag var uppe i permon då hon kom. Orkade faxtist att komma upp och det var både skönt och kul. Måste börja tänka på mitt liggsår. Det får inte bli värre. :S

Aja var ute en sväng till skiljebo för att kolla efter en tidning men den fanns inte. Så det var bara och ta sig tillbaka och visste inte alls vad jag skulle göra eftersom det är så tråkigt på sjukhuset, så jag ville absolut inte in. Hehe så jag började prata med Johanna i mobilen och rullade runt lite vid ingång **. (jag säger inte ingången för alla behöver inte veta den, isåfall kan ni ju försöka lista ut den själva)



Hehe det var en ekorre som höll mig sällskap medans jag var ute. Kanske inte så värst kul men den var söt :P

Senare kom Pilla och vi umgicks lite och pratade och så, behöver väl inte gå in direkt på detaljer ^^
Mamma och Jenny kom senare en sväng på kvällen. Vi kollade på reprisen av allsång på skansen och Jenny har vart gullig och bakat till mig :) <3
Nu är jag åter tillbaka till sängen och har ganska så ont. Det är jätte jobbigt. Får se hur länge jag får vara uppe p.ga det eller om jag lyckas somna. :S
Vill gärna vara pigg imorrn då johanna kommer imorrn och hälsar på. Jaja annars har jag ju datan eller få be om något extra smärtstillande. Hatar verkligen att ha ont. Det vill väl ingen....
Annars har dagen vart helt okej :)


Omläggningsdag

Känner mig konstigt glad just nu.. Hahha vet inte varför men ja ialla fall. (nu låter det som om jag är deprimerad annars med det är jag inte) Jag är glaaad! :D Men åt vad? Aja får fundera på det.

Idag har jag haft omläggning igen. Det gick bra denna gång. :) Så himla skönt. Tror det var min favoriti kärlkirug som la om. Vilket blir typ bra varenda gång. :)
Sen har jag legat på uppvaket som vanligt. Hade lite ont där sen. Mamma satt predvid och massera skinkan (låter kanske konstigt för er men min är så svullen så det är jätte skönt) Som värst kan min skinka bli lika hård som en fotboll typ och jag lovar att det inte är skönt.

Aja sen tillbaka till avdelningen och sov en stund där. Mamma packade grejerna inför nästa rum flytt. Så nu har jag bytt rum. Och detta rum var mycket mysigare. Säger dock inte rums nummret och det förstår ni nog varför?
Men kan säga att det är samma "sluss" jag hade förut så jag har flyttat till grann nummret ;)
Detta rum är 100 ggr mysigare än det andra jag hade. Det är 2 olika blåa f'ärger på en vägg och vita på dom andra. Istället för den fula gula färgen jag hade på mitt andra rum.. Hähhä!!


En liten del av mitt rum. Kortet togs med webbcamen så det vart inte så bra.

Hittils har det vart en ganska bra dag. Hoppas mamma kommer tillbaka från kiosken snart med min räkmacka som jag  vill ha! :) 

:O

Usch läste på nyheterna att en patient har dött av att den fått i sig dropp för fort :S
Vad hemskt!
Den patienten hade tydligen avlidit av att ha fått näringsdropp för fort. (jag får också det näringsdroppet)
Patienten hade fått det på ca en timme. Den ska gå mellan 10-12 timmar om jag förstår det rätt. Jag förstår inte hur man kan ha varit så slarvig med det? .Det är rätt stor skillnad på en timme och tolv timmar ju.

Känns ändå konstigt på något vis att man kan avlida av något sådant. Det visste jag inte. Men somsagt man lär sig något nytt nästan varje dag!

Och imorrn (eller idag då beroende på hur man räknar) :P
Så är det omläggning. Det ska bli så skönt för det är ganska jobbigt med stumpen just nu. Den luktar bakterier, vätskar m.m.. Jag vet det är äkligt! Så det ska bli skönt med fräscht :D

Hoppas bara att dom fixar det bra. Det har vart sådär på sista tiden... Aja men det får jag se imorrn, ska väl inte sitta och oroa mig på det nu.
Natti med er!

Mitt klara pyssel :P



Min sjöko jag gjorde :)
Nu förstår ni varför jag kallade den för det va?
Är ganska nöjd med den och tyckte den vart cool. Ska nog göra en "kompis" till den med liknande bilder men bakelser och ord som tillhör bakelser istället.
hehe!!

Halluu!

Glada nyheter! :) Eller för mig i alla fall ;P Tog prover imorrse och mitt värde låg ganska bra, vilket är skönt. För då slipper jag att få blod :D Wiiie!

Idag kom mamma med Jenny. Jag är typ lika trött som vanligt.. Hmm?
Har inte gjort så mycket idag än att vara social mot mamma och Jenny. (även pappa som kom senare idag och hälsade på) 
Mamma och Jenny åkte för ca en timme sen. Har gjort klart mitt pyssel. Det vart en hm.. SJÖ KO. (typ) :D
Ganska cool vart den. Kommer kanske bild sen så ni förstår vad jag menar med sjöko. :P

Ses!

:)

Tråk dag idag då.. Eller det har vl vart som vanligt. Har inte gjort ett endaste dugg typ. Legat i sängen hela dagen för det har känns halv bra i stumpen vilket är tråkigt. Har ven varit väldigt trött,, ska ta prover imorrn så får se om det är dåligt blodvärde som är orsaken.
Aja idag var mamma hit två svängar. Jenny och Sanna kom även på besök en stund sen och jag gick upp en snabbis för att ta mig till kiosken för att handla godis och en tidning.
Uppe på avdelningen tvättade jag även håret. Jobbigt och ha så långt och tjockt hår när det är så varmt. Måste klippa det snart. :(

Nu är jag tillbaka till sängen, sen några timmar tillbaka. Ska käka lite nu. Vart hungrig och har sovit en stund. (det var lite dumt jag vet)
Aja får se hur länge jag får sitta uppe inatt då. Heheh!

Säger iaalla fall Godnatt!

Och Grattis ännu en gång till Filip som vart 18 idag :) Himla kul måste det ha vart!

Pucko?

Idag var jag och Jenny och Sanna en sväng ut till hälla. Det var mycket najs :)

När vi promenerade dit så var det ett gäng som kom i en raggarbil och skrek pucko till mig förmodligen för han tittade på mig hela tiden. 
Vanligtvis tar jag inte åt mig något men hur många gånger ska man behöva förklara till folk att man inte behöver vara så kallat "pucko" bara för att man sitter i rullstol, permo eller något?
Förstår inte ni folk att vi använder dom som hjälpmedel för att kunna ta och fram?! Ibland blir jag bara så förbannad. Jag använder hjälpmedel för att jag bara har ett ben och inte kan gå. Behöver jag vara pucko för det när det är benet det är fel på??
Ingen ska behöva kallas pucko. Det ska inte spela någon roll om man har grova handikapp eller mindre grova. Man ska inte behöva kallas pucko för nåt man inte har valt själv. Vi är som alla andra människor!

Den killen som skrek pucko till mig verkade inte ha nå vett i huvudet för man skriker inte pucko bara sådär rakt ut som han gjorde. Kanske snarare han som är ett stort pucko? (a)

Aja hoppas ni förstår. Det var många bilar ute i farten (det är Power meet i Västerås) och det va ju även härligt väder på eftermiddagen - kvällen. :)
Ute på Hälla köpte jag ett par solglasögon och en spegel. Har råkat spräcka den andra (a)

Sen käkade vi på Donken och jag gjorde bort mig när Jenny och Sanna stod i kassan. Skulle skruva upp en dricka men den var tydligen skakad ordentligt så det spruta åt alla håll och en mamma kollade på mig med hennes son.. Så, så var det med den saken. :P Hähäh!
Senare påväg tillbaka mot sjukhuset så märkte man att det hade ökat med bilar lite grann (jag iaf).
Några snälla folk vinkade och jag skulle vara trevlig att vinka tillbaka och tittar åt sidan och börjar köra ut i en gräsmatta :P Tur det inte var nå dike som Jenny sa :P

Senare har vi bara hållt oss inne på sjukhuset. Vi tre var trötta efter promenaden mot hälla.

Nu sitter jag och kollar runt lite på nätet och chattar! :)
Hehe detta var min dag :D

Trött O.o

Oj oj! Vaknade 07.50 idag. Inte likt mig ett dugg men det var svårt och sova då man hade ont. Men nu är det bättre.. Halv 11 hade jag lekterapin idag.. (fast jag pysslar alltid med något pyssel dom har) Idag höll jag på med dekupage men fick ta med det upp till rummet inför helgen. Hade även sjukgymnastik där nere.

Idag var det Mona som tränade med mig eftersom min sjukgymnast jag har annars är på semester. Men sjukgymnastiken gick riktigt bra och vad Mona trnade hårt! :) hihih men det är ju bra det :P

Sen vart det mat här uppe på avdelningen. Var rätt okej att äta för oftast smakar det inte gott. Det vet kanske ni som har legat inne att det inte gör. Hehe!
Nu är syster Jenny här vilket alltid är kul med besök men börjar bli ganska trött nu eftersom jag vaknade så tidigt. Men ska försöka hålla mig vaken. Hähäh!  :)   <3
Det är ju även Power Big Meet i stan nu, får se om jag orkar ta mig nånstans sen senare och kolla lite på dom fina bilarna. Det är ju alltid kul :)

Min mat :P

varmt! :(

Usch vad jobbigt det är att ligga inne i sängen då det är så varmt. Svettas som bara den och har ont i huvudet men tur jag har en fläkt som hjälper lite. Annars hade jag inte orkat! :O

Omläggningsdag

Tänkte snabbt skriva lite om mig och sen dagen då. På grund av min sjukdom som jag har så har jag blivit tvungen att amputera mitt vänstra ben. Jag gjorde det då endas som 13 åring. Jag vart tvungen att amputera för att det var en stor belastning på mitt hjärta att ha kvar benet och det var så otroligt svullet, minns även att jag hade lite dålig blodcirkulation i benet. Men ialla fall. Efter aputationen fick jag stora sår och "stumpen" som jag då kallar det var otroligt svullen. Så till en början fick jag gå på omläggning 3 dagar i veckan och det gick ganska så okej.
Den 29 juni- 08 fick jag en stor blödning i stumpen. Det vart akut till operation för att förska få igen blödningen.

Sen dess har jag legat inne på sjukhuset för att försöka behandla så gott det går med omläggningar (som nu görs 2 ggr/vecka)  och sjukgymnastik, lymf behandling (som massage för ödem vätskan jag har)

Så idag var det en omläggningsdag. Jag åkte in själv dit kl: 08.00 (som görs i narkos på operation) Omläggningen jag helt okej. Sen efter omläggningen så kördes jag in till uppvaket. Var himla trött efter och på uppvaket fick jag ont.
Jag låg där några timmar och mamma var även där med mig.
Fick komma tillbaka till avdelningen sen då jag fortsatte sova en stund. Känner mig fortfarande väldigt seg efter omläggningen. men men det går över lagom till kvällen x) haha


Välkommen till min blogg!

Tänkte nu försöka ge mig på att blogga. Får se hur det går sen med det. Tänkte även skriva ett inlägg och berätta lite om mig kanske men inte nu. :P  För ska snart sova. God natt! 


RSS 2.0