Hemma nu.. Äntligen!

Kom nyligen nyss hem från sjukhuset. Vilken dag det har varit igår alltså! Jösses!
Det började med att dom sa att jag skulle på omläggning halv fem. Men sen var det något som gjorde att det blev förskjutet.
Sen fick jag reda på att jag skulle ha omläggning ca 18:15. Jovisst, kommer dit och sen säger personalen där att det måste ha blivit något missförstånd och undrade vem som hade skickat upp oss.
Då var det bara att åka tillbaka till avdelningen. Jag kan säga er att jag var skit ledsen och så var jag väldigt orolig. Tänkte hela tiden att nu kommer inte omläggningen bli av och jag måste stå ut en natt till med detta..
Det var så jobbigt för lindorna var lösa, dom började korva och flytta på sig och inte nog med det så rann det vätska/kladd lite här och där. 
När jag kom tillbaka till avdelningen så kom kärlkirurgen in och pratade med mig och berättade hur läget var. Att dom var tvunga att ta en annan patient till OP och att min omläggning skulle skjutas upp till nästa dag.
Jag förstår att det blir så ibland att det kommer andra som måste till operation innan mig men det är klart man blir ledsen ändå.
Sen gick han ut ur rummet och jag hann kanske vara själv i 7-10 minuter och så kommer han in igen och säger: Saara! Nu har du tur. Den andra patienten har ätit så den vågar dom inte söva!
Haha herrjisses vad jag blev glad då! Jag har den andra patienten att tacka för att den åt. (Om det verkligen var så det var) Så jag kördes upp till operation och fick min omläggning tillslut.
Men vilken dag det blev. Mycket blandade känslor.

Och idag har jag inte gjort så mycket. Sov till 12:00 ungefär för jag hade en sån jobbig natt. Sen har jag bara kollat på TV och packat hem. Beställde sjukresa hem lite för sent idag. Gjorde det vid två. Skulle kanske ha gjort det ännu tidigare så jag kunde ha åkt hem tidigare. Men men. Nu är jag iallafall hemma.
Hmm.. Ska tillbaka imorgon..

Ledsen, arg, irriterad.. m.m...

.. Har fortfarande inte kommit iväg på omläggning. Brukar blir fruktansvärt jobbigt. Inte bara denna väntan utan det är en massa annat också. Har inte ätit sen klockan 00:00 inatt och det känns bara värre och värre i stumpen. Det vätskar lite här och där, lindorna blir lösare och lösare, och dessutm börjar dom flytta på sig.

Tanken är att jag ska hem klockan 22:00. Undrar om jag hinner?


Måndag.. (långt inlägg)

God kväll på er!
Ny vecka då. Nåja. Jag har precis ganska nyligen kollat på Jersey shore och nu käkar jag kvällsfika innan jag ska fasta inför morgondagen.
På tal om Jersey shore, någon mer som brukar kolla på det?
Jag brukar egentligen inte göra det. Hänt någon gång då och då som jag har haft tråkigt och slö tittat på det. Men sen kollade jag för några dagar sen och dom var i Italien (tror jag). Det är ju jätte kul att titta på!
Fast nu ska jag inte skriva ett inlägg om det.

Tillbaka till min dag. Vaknade runt halv elva idag. Var verkligen jätte trött men men. Det var bara att försöka piggna till. Har ju min taxi stående till sjukhuset klockan 12:20 varje måndag så det går inte att sova hur länge som helst. Blir lite stressigt då...
När jag kom fram så kom nästan lymfterapeuten direkt. Tycker verkligen om det, när hon kommer. Det är så skönt. Det rekomenderar jag er att testa! Visserligen heter det "lymfmassage" det jag har men jag tror nästan att det är som vilken massage som helst. Och som sagt, jag gillar det jätte mycket. Slappnar av i hela kroppen och har jag ont, så försvinner värken.. Toppen bra! Tänk om man kunde ha tillgång till massage varenda gång man har ont? Då kanske man skulle slippa all värk medicin?Man tog även prover ungefär samtidigt. Mitt HB låg på 82 eller 83 (minns inte) och mitt kalium - tro det eller ej, låg på 4,7! Det är ju super bra! Som jag har sagt förut så förstår jag inte vad det är som gör att det pendlar såpass mycket? Ena gången kan värdet ligga på typ 5,4 (dåligt) och andra gången typ 4,9 (hyfsat)
Om någon vet det så får ni gärna berätta!

Klockan 15:00 kom kuratorn och även kuratorn från HAB (både från Västerås och Köping) på ett möte.  Jag ville ta reda på vad jag har för möjligheter att få för bidrag som funktionshindrad.
Jag fick information om Bostadstillägg och Handikappersättning. Tyckte det var konstigt när hon sa att jag evetuellt kunde få bostadstillägg när min handläggare, som jag träffade för några veckor sa att jag inte kunde det?
Och det var så att jag kunde eventuellt få det men då inte för hela hyran eftersom jag fortfarande bor hemma. Det kanske är något att kolla upp sen? Rätt ska vara rätt!
Det var bra att mötet vart av. Dock lite tråkigt att HAB har sagt att jag måste flytta till Köpings HAB. Eftersom jag egentligen tillhör dem.
Och vi kommer flytta till Västerås innan jul sa jag till dem. Men det spelade ingen roll. Dom har satt stopp till att jag får fortsätta där i Västerås. Så på onsdag ska jag träffa sjukgymnasten därifrån hemma hos mig och så ska jag flyttas till Köpings habilitering och sen om någon/några månader så ska jag tillbaka.
Förstår inte varför dom krånglar så mycket. Helt meningslösa "träffar" dessutom. Varför ska jag träffa en sjukgymnast från Köping om jag ändå inte ska gå där? Sur jag blir!
Jaja.. Det blir väl bra! Pfft!

På tal om annat. Något roligare och mer spännande. Idag valde jag ut min assistent. Hon blir anställd imorgon och sen snart sätter det igång. Är faktiskt lite nervös och spänd på hur det ska bli. Hihi! Att ha någon ny hos sig och så. Men det blir nog bra. Hon verkade jätte mysig den jag har valt. Mjuk till sättet..
Blir nog bra!
Nu är klockan snart 00.00 och jag tänkte kolla runt lite på nätet nu innan jag ska se på TV och sen efter det sova. Har omläggning imorgon. Hoppas den inte blir allt för sent!

Söndag...

Söndag kväll då.
Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit som vanligt. Har bara varit hemma och tagit det lungt.
Kollade på filmen Jag saknar dig igår. Ja, vad ska man säga om den? Bra film och handling men ganska dåliga skådespelare. Kanske ska skriva en recension som den sen? Det var ett tag sen jag gjorde någon trots att jag har sett en massa filmer.

Jaja.. Tillbaka till idag. Söndag och första advent. Har verkligen ingen julkänsla alls. Den är på noll. Har ni någon jul känsla?
Mamma och Sanna har fixat med julskinka hemma idag. Även bakat saffransbullar (ej lussekatter) Känns som man bakar och lagar jul "saker" mitt i hösten.
Vädret har väl knappast varit det bästa heller. Regnat och blåsigt, grått och risigt.. Ska väl kanske inte klaga, jag som bor i mitten av vårat avlånga land. Längre ner har dom ju haft det värre..
Jag har bara varit hemma och tagit det lungt som sagt. Vaknade i hyfsad tidig tid idag. Mamma väckte mig och efter det kunde jag inte somna om. Grr! Jag hade dessutom världens tillfälle till att sova. Hon skulle nämligen hämta Sanna och sen handla. Hihih!
Nej men, så jag var vaken sen. Kom på att dom visar Häst hoppning från Globen idag. Det var Grand Prix (Stockholm international horse show helg) Så det kollade jag på. Det var faktiskt spännande.
Efter det så har jag bara kollat på TV och setat vid datorn en stund. Spelat lite Runescape.

Och nu är det kväll. Dom visar från Globen igen som jag kollar på just nu. Det är världscupen i fyrspann och efter det så tror jag det är stjärnhoppning. Tycker det är kul när dom visar från Globen. Ett stort minus är dock att dom inte visar "show nummerna" i TV, utan det måste man se på SVTplay. Och alla kanske inte har bra internetuppkoppling för att kunna se webb TV. Då är det rätt värdelöst! Och hur ofta är det man ser ridsport i SVT? Då kan dom väl ta mig fasen visa allt dessutom! Är inte ensam om att tycka detta. Det vet jag!

1:a Advent <3Adventstid
Adventstid kom till mitt ensamma hus,
jag sätter i staken ett sparat ljus.
Något ska ske bortom frostig advent:
jag väntar en gåva som herren sänt.

Den gåvan är av ett helt annat slag
än gåvor vi ger till varann var dag.
Öppna din tillstängda dörr i ditt hus,
så lyser i mörkret ett litet ljus.

 


Jag tycker till om Idol...Om Idol.. Nu kommer säker alla Robin fans hata mig. Men det struntar jag i. Det är fritt fram att ha åsikter och jag vill dela med mig om mina.
Kollade på reprisen av Idol idag. Hoppades på att Robin skulle åka ut. Visst han är duktig men, jag vet inte. Tycker det är lite fusk att han är med. Han har redan släppt skivor, uppträdit mycket m.m.. Visserligen i pojkgrupp men ändå. Han vet förmodligen vad allt handlar om.
Robin. Och Robin i gruppen What's up.
Nej.. Tycker han ska bort! Jag upplever Robin som om han tror att han har en "jätte" röst och är en stor artist. Men egentligen är han inte så märkvärdig (enligt mig). Jag tycker det finns andra som har varit mer speciella. Dom borde få chansen! Fast jag tror tyvärr risken är stor att Robin tar hem det hela...Som sagt.. Detta är min åsikt om det hela. Men alla har ju olika åsikter. Skulle vara kul och veta vad ni tycker och om ni har någon åsikt! Dela gärna av er isåfall!

Min fredag..

Hejsan och god kväll på er!
Jag har en känsla av att detta inlägg kommer bli lite konstigt. Men det får väl bli så då.
Kan börja med att säga att jag tänkte blogga tidigare men mitt internet krånglade då. Men nu så!

Fredagen börjar gå mot sitt slut. Har haft en bra dag idag.  Omläggningen vart av mellan 08:30 - 09:00 idag. Det var inget som skjöts upp som jag var rädd för.
Omläggningen har gått bra och resultatet var bra. På uppvaket hade jag inte mer ont än vanligt heller så det var skönt. Däremot var jag verkligen super trött. Somnade till och från hela tiden. Hehe!
Sen när jag kom tillbaka till avdelningen så han jag sova i ungefär 20 minuter. Sen kom mamma och strax efter en från assistansbolaget.
Skulle intervjua ytterligare två stycken som vill bli assistent till mig idag. Det gick bra. Det var lika dant som förra gången. Dom var helt olika dom två som var idag. Den ena verkade rätt okej och "bra".
Nu ska jag fundera över helgen hur jag vill göra på måndag. Hon från assistansbolaget ska få refernser från tidigare jobb och sen ska jag fundera på vilken jag gillar bäst hittills m.m..

Sen efter mötet så har jag bara fördrivit tiden med att kolla på TV. Sen skulle avdelningen beställa utemat idag till middag så jag fick beställa med dem. Det är ganska bra det. Slippa sjukhusmaten och käka något gott. Vad jag förstod så beställer dom oftast nästan alltid på fredagar så är jag sugen så har dom sagt att jag får beställa jag med.
Så det gjorde jag. Beställde en sallad. Tror den hette INDIANA SALLAD. Var med både kyckling och räkor. Konstig kombination kan man ju tycka men det var gott och jag visste inte vad jag ville ha. Hehe!Jätte bra sallad. Färsk och så. Hade inte så stora förhoppningar på den för förut när jag har beställt därifrån så har det ibland blivit lite knas. Men nu var det super bra mat! Toppen!

Klockan 20:00 åkte jag hem. Skönt att bärhjälpen redan stod på gården och väntade när jag kom. Annars kan det bli så på fredagar att jag kommer först och så kan man få vänta upp till 10 -30 minuter på bärhjälpen. Det är rätt värdelöst om jag ska vara ärlig..

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Kollat på lite på Idol. Åker ju hem då det börjar så jag hinner bara se slutet och andra delen. Men Moa är iallafall vidare! Yes! Henne hejar jag på.  Synd att Molly åkte ut. Men men..
Ska nog kolla på reprisen imorgon.

Min torsdag..

God kväll!
Torsdag nu då. Är på sjukhuset som vanligt på torsdagarna. Kom hit vid halv fyra ungefär.
Var en ganska jobbig resa hit. Har haft så ont idag. Inge kul alls... Det känns fortfarande, men det är så man står ut.
Sen har jag även en konstig känsla i stumpen. Det liksom kryper på något sätt. Känns typ oroligt och man får svårt att ligga still och slappna av. Ger det sig inte så får jag kanske ringa efter nå avslappnande.

Nog pratat om det. Som sagt, kom hit runt halv fyra. Ganska direkt tog man prover på mig. Mitt HB låg på runt 76 och kaliumet på 5,9. Det var alltså inga bra värden alls idag. Tråkigt!
Ska få två påsar blod. Väntar på den andra just nu. Sen har jag fått Resonium mot kailumet. Dom sa att man ska ta nya prover imorgon bitti för att kolla kaliumet och ligger det fortfarande ganska dåligt så ska jag få en dos Resonium till.
Jag bli ju lite orolig att dom kanske kommer skjuta upp omläggningen imorgon p.ga kaliumet. Vill så jätte gärna ha den och dessutom har jag en tid halv nio imorgon på morgonen.. Hoppas att det är bra värde imorgon eller att det i alla fall ligger någorlunda.
Det visar sig..
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Duschat som vanligt och sen bara kollat på TV. Det var b.la Jullotta på Liseberg idag. Jul allsång. Ganska mysigt att se på. Dock har jag verkligen ingen jul känsla. Har ni det?
Det beror säkert på vädret. Att det fortfarande är varmt och ingen snö. Som det känns såhär..

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen kanske ta något att äta innan jag ska fasta.

Bjuder på en bild på min pimpade dator. Fick figurerna av Pilla!


God natt!

Tänkte eventuellt spela Runescape en stund tills min värk har gett sig och sen försöka sova.
Har inte sådär jätte ont men känner att det skulle bli svårt att somna ändå.. Det går ann när man är vaken. Då kan man stå ut.
Tog mina klockan 00:00 mediciner nyss. Så smärtan minskar säkert snart..

Önskar i alla fall er en god natt!


Onsdag... (och sammanfattning av min vecka hittills)

Hej på er!
Känns som det var ett tag sen jag skrev något i bloggen. Visserligen skrev jag en kortis i måndags. Det vart inge mer än så. Hade så fruktansvärt ont.
Kunde inte fokusera på något annat då än mig själv och andningen. Låg nästan och hypiventilerade.. Men till slut gav det med sig och jag somnade en stund på natten. Men det var inte sådär jätte bra ändå så jag sov bort hela förmiddagen igår. Kanske var lika bra det?
Blir så lång väntan till omläggningen. På tisdagar har jag det oftast på eftermiddagarna. Vilket jag hade igår.
Sov till ett ungefär om jag inte minns fel. Och strax efter två åkte jag till operation för min omläggning.
Omläggningen gick bra.  Ont har jag nästan alltid efter, men det var inte så mycket mer än vanligt och det var samma med blödningen. Det har inte blödit mer än vanligt och det är ju skönt. Hoppas det fortsätter så!

Det första jag gjorde när jag kom till avdelningen var att käka. Var så fruktansvärt hungrig.  Jag tror klockan var runt halv sju på kvällen och jag hade inte ätit något på hela dagen.
Strax efter det så kom mamma och hjälpte mig. Sen har jag inte gjort mer än så på sjukhuset.
Väntat på taxin som kom klockan tio och åkte sen hem.  Orkade inte blogga igår på kvällen för jag var så trött. Är hemma så himla sent på tisdagarna. Det är inte sådär jätte kul men vad ska man göra?
Kan inte åka hem tidigare heller med tanke på att omläggningarna oftast är sena på tisdagarna. När man kommer tillbaka till avdelningen från omläggningen och uppvaket och är dåsig och trött, så vill man ju inte direkt stressa för att hinna med taxin.  Så därför får det bli såhär.

Nog pratat om det. Onsdag idag. Sov till elva ungefär. Sen har jag bara väntat på två möten/intervjuer som jag nu har haft i eftermiddags. Jag, mamma och en från Olivia träffade två som har sökt jobbet som assistent till mig. Och mötena gick bra. Fastnade lite mer för ena, än den andra.
För den ena svarade på våra frågor och sen var det typ klart, medans den andra svarade och ställde många frågor själv. Det är ett plus!!  Fast som sagt, både verkade bra. Fast ena lite bättre!
Men jag ska inte välja ut någon än. Ska träffa två till på fredag. Spännande spännande!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kolla runt på nätet och sen försöka betala en räkning. Får se om jag lyckas... Hehe!Mumsar på just nu!

Inte bra just nu.. (Skrivet från mobilen)

Kommer nog inte skriva något längre inlägg ikväll. Mår inte bra. Har så fruktansvärt ont. Det kom liksom hux flux bara sådär.. Försöker koppla av i kroppen och andas djupt. Men det är verkligen inte lätt. Får se hur natten blir...

God morgon!Ska nu packa lite inför sjukan. Orkade inte göra det igår kväll. Eller okej, hade ingen lust.. Hehe!
Sen ska jag väl käka något och göra mig iordning för att åka. Taxin kommer 12:20!

Idag kommer Pilla och Benjamin! 

God natt!

Tänkte spela lite Runescape en stund nu och sen försöka sova. Önskar er en god natt!
Coola illusioner!

Kollade runt på lite olika illusioner och synvillor och tänkte visa er lite coolal illusioner och "synvillor" som jag gillade.
Vilket håll rör sig bollarna egentligen?Hur är tärningarna byggda?Är linjerna raka eller snea? (vågrät)Är det verkligen en "boll i mitten" eller bara en massa rutor?

Fokusera på prickarna i 30-40 sekunder. Sen blundar du. Vad ser du?

Söndag...

Trött... Det får man väl vara när man har haft en kämpig natt. Tur förmiddagar finns då jag kunde sova lite.
Jag är inte sådär trött att jag vill sova, utan mer seg. Orkar nästan inte göra någonting. Har ingen lust heller.
Nyligen var mommo (mormor) här. Mommo är hennes "smeknamn" fast vi använder inte det lika mycket mer. Nästan inget alls. Mest hon själv. Hihih!
Jag och mina syskon sa alltid mommo när vi var små. Nog pratat om det. Hon var i alla fall här en stund. Fick en chokladkalender, comviq påfyllnad och en Hello Kitty dricka. Hon är så snäll!
Nu ska jag kolla runt lite på nätet i väntan på att hästhoppningen ska börja. Det börjar klockan 16:55. Brukar följa det och se hur det går för svenskarna.
Förra gången jag såg det så var det en häst som dog. Hickstead hette den och den hade precis hoppas klart en runda med fyra fel om jag minns rätt. Efter det så föll den ihop, fick ryckningar och sen dog. Det var ärligt talat rätt obehagligt att se.Bara av att se bilderna är ganska obehagligt.. Här kan ni läsa om vad som hände hästen!

Trött och ledsen...

Det är verkligen helt värdelöst när man är trött, bara vill sova och har så fruktansvärt ont. Inga smärtmediciner jag har, har hjälpt denna gång. Så nu får jag helt enkelt vänta tills det ger med sig. Och man vet ju inte när. Det kan handla om minutrar och timmar... Jätte jobbigt!Och så ska man upp med tuppen imorgon för att mamma ska jobba och jag behöver hjälp innan... Tungt!
Men jag kan ju i och för sig somna om sen som jag brukar. Tack och lov för det!


Årets julkalender...

Heter Tjuvarnas jul!

Julkalendern heter Tjuvarnas jul. Den utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet, där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter pengar och stans tjuvliga längtar efter att stäla!

Madame Bofvén leder en tjuvliga som kallar sig för Klappsnapparna, eftersom julen är deras högsäsong och julklapparna deras byte. Ligan är i full gång med sina förberedelser. Kofötter ska putsas, dyrkar plockas fram och tjuvnästet pyntas med falska sedlar.
Bland tjuvarna finns Bongo, Skuggan, Trollet och så Kurre. Kurre är stadens klantigaste ficktjuv och uppväxt i ligan som har blivit hans familj. Men den 1 december får han ett oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven. Det är hans okända dotter Charlie. Madame Bofvén ger Kurre i uppdrag att lära Charlie att bli en äkta Klappsnappare.

Men hur ska det bli för Charlie att växa upp bland en massa banditer? Och ska Kurre, som knappt kan ta hand om sig själv, klara av att vara pappa?

Vardagar: 07:15 och 18:45 i Svt1 och SvtB

Helger: 08:45 och 18:45 i SvtB och 18:45 i Svt1

 

Vad tror ni om årets julkalender? Jag tror den kommer vara bra. Men det återstår att se!

 

 


Min annons efter assistent...

Detta är min annons som var ute på arbetsplatsen.
Sista dagen är idag!

Sen försvinner den... Spännande!

Min fredag..

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Kollade på slutet på Idol och även del 2 där man ser vem som åker ut. Tyckte inte om Amanda P så för mig gjorde det inget att hon åkte ut. Hoppas Robin åker ut nästa gång. Då blir det bra! Haha!
Tycker inte om att han är med. Han har ju redan släppt skivor. Visserligen i pojkgrupp då, men ändå. Tycker dom andra borde på chansen, dom som inte har gjort det. Vad tycker ni?

Nog pratat om Idol. Tänkte skriva om min lilla fredag. Strax efter att mamma hade varit hos mig på sjukhuset igår så drog jag ut en stund. Det regnade lite men det var inte riktigt kallt. Mer ruggigt. Det är verkligen knepigt väder för att vara November.
Men så länge det inte är snökaos så är jag nöjd!
Jag drog till Skiljebo för att köpa lite gott hem.Mitt köp. Köpte även Vitlök salami. Mums!

Sen efter besöket där så drog jag tillbaka. Gick till cafeterian vid lassarettet för att köpa något att äta. Maten på avdelningen är inte direkt någon höjdare. Så då vart det en räkmacka och en liten MER dricka. Det är ju gott!När jag kom tillbaka till avdelningen så var det bara ungefär en timme kvar innan jag skulle hem. Så då käkade jag och packade.
Var hemma runt 21:00!

Tillbaka!

Kom tillbaka från operation och uppvaket runt 13:00 om jag inte minns fel.
Jag har gjort min omläggning. Alltså ingen operation. Omläggningen gick väldigt bra fick jag höra. Blödde inte speciellt mycket. Det är ju skönt!
Jag hade inte mer ont än vanligt heller. Alltså har det varit en väldigt bra omläggning!
Däremot har jag märkt att det vätskar i jumsken. Det känns väl inte så där jätte kul att det redan kommer igenom några timmar efter man har lagt om. Då blir jag bara orolig inför helgen. Tänker "Om det ser ut såhär nu, hur ser det då ut imorgon eller på söndag?"
Jag vet att jag inte ska tänka så, men jag kan inte låta bli.

Nu ska jag nog vila en stund innan mamma kommer. Kände mig ganska pigg när jag kom tillbaka till avdelningen men nu börjar jag känna mig seg. Hehe!Bilden och ljuset gör sig inte rättvist med verkligheten (ser ännnu rödare ut än på bilden) men ser ni vad jag bli röd i ansiktet av narkosen?

Torsdag...

God kväll på er!
Torsdag idag och jag är på sjukhuset som vanligt. Kom hit strax innan 16:00. Vart lite sent hemifrån för bärhjälpen vart sen.
Idag vaknade jag runt 08:00. Käkade frukost och så. Sen försökte jag somna om en stund. Men det var väldigt svårt. Jag måste ha knäpp tyst när jag ska sova för att jag störs så mycket av ljud (så länge det inte är något som brummar eller susar lite lätt) för det går bra.
Men mamma och Sanna var ju vakna så det var ju inte så tyst hemma. Jag förstår ju dem till en viss del också. Det är svårt att vara hel tyst.
Men jag somnade en liten stund. Sen efter det så har jag käkat lunch och gjort mig iordning för att åka till sjukhuset.
Pilla och Benjamin kom strax efter 16:00 och jag tog även prover då. Det var förresten jätte kul att se dem igen. Benjamin har blivit jätte stor sen jag såg honom sist! Det går verkligen fort!

Strax efter att Pilla och Benjamin hade kommit så kom pappa och Annabelle. Minns inte när jag såg dem sist så det var kul att dom också kunde komma.
När alla hade åkt så har jag bara spenderat tiden med att kolla på TV. MVT gick på i sin vanliga ordning. Det är nästan bara den kanalen som är bra att se på eftermiddagarna. 3an egentligen också men dom har ju tagit bort den på hela sjukhuset. Jag har inte fått någon riktig förklaring till varför, men det var någon som sa att det är för att spara pengar. Det låter ganska rimligt.
Tyvärr är det ju så med landstinget. Man ska ju spara så mycket som möjligt. Själv så tycker jag att det är viktigare att patienterna har det bra och trivs. Men nu tycker ju inte alla som jag. Hehe! Vet att det är fler som saknar kanalen på sjukhuset. Lägg till den igen! TACK!

Nog pratat om kanaler. Sen på kvällen har jag bara duschat och sen kollat på Bingolotto. Det programmet firade 20 år idag! Önskade jag hade haft en lott och spelat. Det är så sällan jag gör det nu för tiden eftersom dom håller till på kanal 4+ (eller vad kanalen nu heter) Den kanalen har inte jag. Annars brukar det vara rätt mysigt.Nu gör jag inte något speciellt. Tänkte käka snart innan jag ska fasta och kolla runt på olika bloggar samtidigt.  Efter det kanske försöka sova. (Eventuellt se på TV däremellan)


Onsdag och god natt!

God kväll!
Hoppas ni har haft en trevlig dag. Min har varit helt okej.
Sov på förmiddagen fram till lunch ungefär. Var hemma själv eftersom mamma och Sanna var i skolan och på jobbet. Så det var tyst och skönt! Hihih!
Sen kom mamma hem strax efter 13:00 och jag fick mat. Klockan 14:30 kom "en" från Olivia assistans bolaget.Vi hade ett litet möte kan man säga. Pratade om hur vi skulle fortsätta och sen visade hon ett schema. Ärligt talat förstod jag inte riktigt schemat. Var så krångligt. Så hon sa att hon skulle skriva ett "annat sätt" också. Och så pratade vi om att vi skulle försöka ha möte med några människor som har sökt jobbet.
Det blir nog bra! Ytterligare ett steg framåt i det hela. Det är spännande!

Sen har jag bara tagit det lungt. Kollat runt på nätet och kollat på TV. Vart ju att se på Bonde söker fru. Måste ju se hur det går för bönderna med att hitta kärleken. Den där Pelle (hette han så?) upplever jag som att han inte riktigt vet vem han tycker om. En små player kanske? Haha! Nej då, men jag vet inte.
Nog pratat om Bonde söker fru.
För övrigt vill jag säga att jag har mått ganska bra idag. Kände en molande känsla i stumpen på förmiddagen och
hade lite ont på eftermiddagen, men det har varit helt okej. Det är verkligen super skönt att inte ha så ont!
Man önskar att det kunde fortsätta så.

Nu ska jag kolla runt på nätet och sen efter det så ska jag väl försöka sova. Önskar er en god natt!
Min tisdag.. (Långt inlägg)

Tänkte skriva lite om min tisdag.
Det började med att jag hade en ganska jobbig natt.  Somnade jätte sent för jag fick inge ro. Allt kändes bara väldigt obehagligt i stumpen. Minsta lilla rörelse kändes.
Jag vaknade strax efter 10:00 och tänkte be om smärtstillande för att jag hade ont. Men fick då reda på att jag skulle vara på OP runt kvart i elva. Så då hoppade jag över smärtstillande. Den hinner ju lagom verka tills jag ska sövas.
Gissa om jag blev glad över att omläggningen blev såpass tidig på en tisdag?
Annars brukar ju dom ta mig efter lunch. Jag var hel säker på att det skulle bli så denna tisdagen också.

Efter omläggningen så hade jag inte så där speciellt ont. Eller jag har ju oftast ont efter men det var inte mer än vanligt.När jag kom till avdelningen så somnade jag en stund. Det brukar vara skönt att göra det efter narkosen.  Mamma kom förbi en stund senare på eftermiddagen och hjälpte mig lite. Efter det så piggnade jag till.
Min dropp tog slut, och jag bestämde mig för att ta mig upp då. Gick ut en stund på en promenad. Det var jätte skönt att komma ut.

Gick först till COOP för att köpa den nya Hello Kitty tidningen som jag vet brukar finnas där men när jag kom dit så fanns den inte. Antingen så har den tagit slut eller så har dom slutat sälja den där. Det gjorde mig lite sur för det var dräför jag tog mig ända till COOP.  Nu vet jag inte vart jag ska hitta tidningen? Skulle gärna vilja ha den.

Detta vart mitt köp:- Tidningen Julia stars. Handlar om Twilight!
- Godis M&M och Smarties
- Lösplock
- Fingervantar (Frös så mycket om fingrarna och vantar behöver jag ändå så) Och ja, det står 8- 14 år på dem. Kan inte ha vuxen handskar. Dom är förstora. Haha!
- Julmust (Ej med på bilden)

(Sugrör från MAX som jag käkade efter rundan till affären)

Efter när jag hade varit på COOP så gick jag till MAX för att käka.  Hade inte ätit någonting på hela dagen så kände att det behövdes. Eftersom MAX ligger efter vägen till sjukhuset så gick jag förbi där och käkade.Köpte en Max Box och Mozzarella sticks. Tog en konstig vinkel på maten att hamburgaren ser enorm ut! Hihi!

Sen efter det så drog jag tillbaka till sjukhuset. Det han genast bli mycket kallare ute. Jag gick bara i en tjocktröja. Klarade mig väldigt bra på det faktiskt.  Dock frös jag mycket om fingrarna och tårna men annars var det okej.
Såg att många har tagit fram vinterkläderna som mössa, halsduk, tjock vinterjacka och så. Men inte jag! Hahah!

När jag kom fram till sjukhuset igen så var klockan efter 20:00 och alla dörrar är ju låsta då. Det var rätt svårt att ta sig in. Jag smet in vid huvud entrén och tänkte gå innevägen så långt det gick.  Problemet är ju att dom flesta dörrar även är låsta inne på sjukhuset. Det är skit svårt att komma fram efter klockan 20:00.
Det är som ett fängelse typ. Men samtidigt är det ju bra så inte det kommer in en massa folk som inte ska vara där.
Jag hade turen att nattpersonalen började anlända så dom släppte in mig lite här och var. Sista biten fick jag ta utevägen för jag fastnade mellan två dörrar som var låsta och då fick jag gå ut. Hehe!

Det var ju lite lustigt när jag kom fram till min ytterdörr. Jag har ju en egen in till mitt rum. Jag hade ungefär 6kr kvar på mobilen och jag tänkte "Det räcker för ett litet samtal att be dem öppna" Jovisst, Jag ringde och till slut kom en röst fram och sa: "Den du söker går inte att nå för tillfället". Och där rök ju mina pengar på mobilen.
Så jag började fundera på hur jag nu ska komma in när allt är låst?  Då kom jag på den geniala idén att smsa mamma (som var hemma) att be henne ringa avdelningen snabbt och be dem öppna åt mig.
Det vart ju lite roligt att mamma ringer hemifrån till avdelningen och ber dem öppna åt mig. Men vad skulle jag göra?  Jag hade slut på pengar och hade bara comviq kompis.

Till slut kom jag in. Och sen vid 22:00 åkte jag hem.

Det var min tisdag!

Måndag..

God kväll!
Har precis pysslat lite och tänkte nu skriva lite här och sen kolla runt på nätet.  Det pysslet jag håller på med ska bli en dörrskylt. En sån där man kan hänga i handtaget. Tänkte att det ska stå "Kom in" på ena sidan och "Stör ej" på andta. Det blir nog bra.
Kanske kan visa för er sen när jag är klar.
Jaja. Måndag idag då. Ny vecka igen. Nu går det fort. Snart kommer det nya året och "knackar på dörren".
Jag har inte gjort något speciellt idag. Sov till strax efter tio för då kom mamma hem. Fick frukost och packade sen till sjukhuset. Sen fick jag hjälp med en linda av mamma och efter det var det nästan dags att åka.
Chauffören som hämtade mig verkade lite snurrig och seg tycker jag men det gick okej ändå.

När jag kom fram till sjukhuset så vilade jag lite och kollade på TV. Sen tog man prover på mig som vanligt.
Mitt hb låg på 83 och mitt kalium på 5,3. Mitt HB var inte sådär jätte lågt för att vara jag men lite.  Så jag fick en påse blod och mot kaliumet så fick jag en "dos" mot det nu på eftermiddagen.Jag är inte sådär jätte orolig denna gång över att dom kanske skjuter upp omläggningen p.ga kaliumet. Det har legat på detta nivå förut och dom har lagt om. Så varför skulle dom inte göra det nu?

Annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på TV för att få tiden att gå. Trodde jag skulle få besök idag.  Men det blev inte så. Men på torsdag så ska vi göra ett nytt försök!
Nu på kvällen har jag duschat. Det gick väl bra. Däremot känns det som rädslan vill ta över hela kroppen. Rädsla över att det ska blöda. Jag har ett väldigt stort sår (ganska ytligt) i ljumsken som jag är räddast över.  Känner min puls så himla bra där och varenda gång jag känner att det pumpar lite extra så tror jag att det ska börja blöda jätte mycket för att såret är där också.
Men det är länge sen det bara har blödit sådär helt plöstligt. Men ändå kan jag inte låta bli att bli rädd. Det är jobbigt det där!
Men jag är i alla fall glad att jag har duschen avklarad och inte behöver göra den imorgon. Nu ska jag bara ta det lungt fram till omläggningen.

Söndag och fars dag.

Tänkte skriva ett inlägg nu innan jag stänger ner datorn. Har ganska nyligen ätit toast och tänkte spendera kvällen med att kolla på Beck som går på 4an. Sen tänkte jag försöka släcka tidigt ikväll för måste upp lite tidigare än vad jag brukar och jag vill försöka vara så utvilad som möjligt..
Fars dag idag då. Har ni firat era pappor? Det har faktiskt inte jag. Jag träffar ju inte min pappa sådär jätte ofta. Några få timmar i månaden ungefär. Men jag ska väl inte klaga på det. Han träffar ju aldrig min lillasyster. Har inte ens någon kontakt med henne. Vilket är tråkigt. Jag kan ju inte styra över det vilket jag önskar att jag kunde ibland.
Så jag skickade bara ett sms och önskade honom en fin dag.

Nog om det. Söndag nu. Och helgen börjar gå mot sitt slut. Har ni haft en fin helg?
Min har varit okej. Ganska blandad. Fick ju besök av en kompis igår och det var så klart jätte kul.
Och idag har jag inte gjort något speciellt. Bara tagit det lungt. Spelat lite Runescape och kollat på film med Sanna. Vi kollade på Yes man. Jag köpte den för väldigt länge sen. Typ lite mer än två år men jag har aldrig kollat på den förrän nu. Haha!
Men sen har det varit lite si sådär. Haft väldigt ont också. Det är inget jag har nu men däremot känns det blött och kladdigt i stumpen. Känns som det sipprar.
Sen har stumpen en väldigt konstig lukt. Det luktar typ bakterier blandat med blod.
Blir så orolig och får svårt att slappna av. Kollar in stumpen nästan hela tiden för att se så det ser bra ut. Det är jobbigt att behöva känna det "tvånget".
Nu ska jag avrunda detta inlägg. Önskar er en god natt redan nu!


Ni frågar, jag svarar!

Fick en fråga förut som jag tänkte svara så gott jag kan på.Fråga: Jag undrar om "stumpen" kommer läka någon gång?

Svar: Jag kan inte ge ett riktigt svar på det för jag vet faktiskt inte. Det är ungefär sju år sen jag amputerades och såren är fortfarande kvar.
Under dom här åren som har varit så har vissa av såren nästan varit läkta. Men sen kan det vara så att huden typ spricker upp och då är såren tillbaka.
Om det någonsin kommer läka tror jag inte att någon vet men man hoppas ju på det. Att det finns något man kan göra så det blir bra. Frågan är vad?
Så länge får man nog fortsätta med omläggningarna.

Det vart ett snurrigt svar för jag vet inte riktigt vad jag ska svara eftersom det knappt är någon som vet.

Skriver om min lördag!

Hoppas ni har sovit gott! Jag hade tänkt blogga igår men mådde inte alls bra på kvällen hade så ont och var trött. Jag låg på helspänd hela tiden men försökte slappna av och andas lungt. Jag vet ju att det egentligen bara blir värre om man spääner sig och så.
För övrigt hade jag en väldigt fin dag. Sov till srax efter halv tolv. Sen satte jag på Idol och kollade. Jag såg ju inte hela programmet i fredags eftersom jag varenda gång åker hem klockan åtta, då det börjar. Så det kollade jag på igår istället.

Strax innan 14:00 kom johanna hit. Vi pratade mest. Det var ett tag sen jag träffade henne så vi hade gansak mycket strunt att prata om. Hihi!
Jag knådade även ihop chokladbolls smet och så fick vi käka dem och drack Cola och åt även chips som Johanna hade tagit med sig.Jag rör om smeten. Och en bild på själv smeten. Ser ni att Johanna kom med på ett hörn? (högra bilden)

Det var verkligen jätte mysigt! Typ en timme innan hon skulle hem så pysslade vi med pärlor. Vi gjorde armband.Så här vart mitt armband. Johannas tog jag aldrig kort på. Men hon hade ljusblåa pärlor med rosa blommor på. Vart ett fint somrigt armband.

När hon hade åkt. Strax innan 19:00 så har jag bara kollat på TV. Vart postkodsmiljonären på 4an och sen Helt magiskt på 1an.
Och sen har jga bara tagit det lungt. Värken steg sig sakta på. Sen framåt senare kvällen som 22-23 hade jag verkligen jätte ont. Ingenting hjälpte. Jag avskyr att det blir så. Man borde vara van vid det här laget med smärtor. Men det kanske man aldrig blir?

Nu ska jag kolla runt lie på datorn innan jag ska försöka sova en stund till. Är rätt pigg just nu. Men har en känsla av att det snart kommer vända.

Fredag!Fredag den 11/11-11. Ja... Varför gör vissa en sån stor grej av det? Jag förstår det inte. Det är ett annorlunda datum som inte sker så ofta. Men det är ju inte mer än då.. Vad är grejen?

Eller vad säger ni? Hoppas ni har haft en bra fredag. Min har varit som vanligt.
Natten till idag var ju rätt värdelös måste jag ju säga.  Piggnade till då jag skulle släcka och sova så jag somnade super sent. Klockan vart väl runt si sådär 02.30. (Jag skojar inte)
Sen vaknade jag hela tiden. Hade jag inte ont så var det något dropp som väckte mig. Vart ganska jobbigt. På morgonen runt sju - åtta så var jag jätte trött och hade väldigt ont. Allt kändes bara jobbigt.  Det ända som höll mig på någorlunda humör var att jag visste att jag snart skulle få lägga om. Jag hade tid till OP 08:15. Visserligen var vi en kvart försena men det gick bra ändå.
Var så skönt att komma dit och veta att man ska lägga om och få nytt! Ni skulle känna den "känslan".
Dessutom tycker jag det är väldigt skönt att bli sövd. Kanske låter hel knäppt men jag tycker det. Haha!

Efter omläggningen så hade jag inte så där ont som jag hade i tisdags. Visst hade jag ont men det var inte så mycket mer än vanligt vilket var väldigt skönt.
När jag kom tillbaka till avdelningen så sov jag fram till runt klockan 17:00.  Var jätte trött verkligen. Blir ju alltid trött efter narkosen. Men sen om man får mycket smärtstillande och så efter så kan det göra mig tröttare. Sen tror jag att min ganska såsömnlösa natt gjorde att jag också var väldigt trött.

Mamma kom och hjälpte mig lite och sen har jag bara kollat på TV för att få tiden att gå. Kollade på Spy Kids 2. Haha det var så länge sen man såg dem filmerna!  Minns att jag tyckte dom var jätte bra då jag var yngre. Fast det tycker jag i och för sig fortfarande.
Strax efter åtta åkte jag hem. Hemma har jag inte gjort så mycket. Kollat på Idol typ och nu tänkte jag snabbt kolla runt lite på nätet och sen försöka sova.  Får se hur det går med tanke på den sömn jag redan har fått idag. Hehe!

Trött tröttare tröttast (Skrivet från mobilen)

Trött tröttare tröttast. Ungefär så jag känner mig just nu. Helt slut att även ögonen går i kors. Hehe! Skriver snabbt på mobilen nu för jag är så trött att jag inte orkar plocka upp datorn och skriva något långt inlägg.. Får se om jag piggnar till senare och sätter mig vid datorn. Annars önskar jag er en god natt! Kram

Jag är med i utlottning...... om en lyxig säck med prylar hos gossips. Var med du också!


God natt!

Skriver nu ett inlägg innan jag ska fortsätta kolla runt på nätet snabbt och sen efter det försöka sova.
Har inte gjort något speciellt sen jag skrev sist så vet egentligen inte vad jag ska skriva.
Något förslag?
Jag har plockat lite här runt sängen och packat lite inför imorgon då jag ska till sjukhuset igen.
Sen har jag löst sån där "bokstavs röra" där man letar efter ord. Tycker det är ganska kul faktiskt!
Köpte en sådan tidning för ett tag sen med massor av såna. Nu menar jag inte dom där Kors&tvärs eller något sådant. Utan det är bara sökord.Nästa nummer har kommit ut i butiker nu så ska köpa den med sen. (någongång) Haha!
Jaja, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde och sen sova.
Åker lite tidigare imorgon för har tandbehandling klockan 15.00.
Det kändes lite surt att jag behövde ändra om taxin. Jag menar, jag åker 14:55 imorgon och är där runt halv fyra. Kunde dom inte komma då från tandvården? Det handlar ju bara om en halvtimma. Men nope!
Så jag måste åke tidigare och det fanns ingen taxi typ 14:20 - 14:30 utan jag åker kvart i två. Blä!
Men aja det är bara att stå ut. Det är egentligen ganska sällan jag har tandbehandling ändå. Hehe!

Natti natt! Hoppas ni sover gott alla!

Onsdag!

Onsdag idag då!
Har käkat lunch som fick bli Kantarell mackor. Fast enligt mamma så är det Kantarell toastmackor. Vad är skillnaden? Haha! Det var i allafall jätte gott.Gillar ni svamp?

Efter det så har jag kollat igenom en hög ansökningar av folk som är intresserade att jobba som assistent åt mig. Det känns lite lustigt att jag ska läsa igenom och välja ut. Och sen ha möte med dom som är intresserade. - Men kul är det och väldigt spännande!

Jag funderar på om jag ska dela upp dem jag har fått nu i två - tre olika högar. Dom jag gillar mest i en hög och dom jag gillar mindre i en hög. Eventuellt göra en hög till dom som är "okej".

Nu ska jag kolla på Supernanny som börjar. Ganska kul att se, och hon är ju så duktig den där "nannyn".

Väntar..

Har inget att göra så jag tänkte att jag kunde göra en liten uppdatering här.
Väntar just nu på omläggning. Har inte fått någon tid heller. Hoppas verkligen det blir snart och inte allt för sent. För det känns inte bra just nu. Det fortsätter kladda och vara äckligt... Usch!

Så här kan det se ut. Det är lite mer kladdigt idag."mysigt" va? (NOT)

Rädda Hugo! Tillsammans kan vi!

Hugo föddes den 8 mars 2011. Han föddes med en obotlig sjukdom som heter Junktional Epidermolysis Bullosa Herlitz som gör att huden lossnar vid beröring. Han är en riktig liten kämpe!

I Sverige finns inget botmedel men i USA har man lyckats stoppa sjukdomen med ett benmärgstranplantation. Men Sverige vill inte skicka dem dit och att transplantationen görs inte i Sverige.

Ska dom få åka iväg så kanske dom måste betala allt själva. Operationen kostar ca 7miljoner kronor.

Det har startats en insamling till dem och känner du att du vill bidra så klicka här!. Det finns även namninsamling som man kan skriva under om man tycker han har rätt till vård. [Namninsamlingen]

Tillsammans kan vi rädda ett liv!

Sänder en tanke till familjen och lille Hugo. Fortsätt kämpa!Måndag... (Långt inlägg)

Måndag nu då!
Ny vecka igen. Orkade inte blogga igår för jag var så trött och mådde inte helt bra. Var väldigt orolig över stumpen och allt kändes bara jobbigt.
Hoppas ni som hade lov förra veckan har haft en skön ledighet och känner er pigga att börja med skola och kanske t.om jobb igen.

Som sagt ny vecka igen då. Det går fort nu och ändå känner jag att jag inte gör något speciellt om dagarna heller.
Hemma har jag bara gjort mig iordning för att åka till sjukhuset. Var ganska orolig och är det fortfarande. Det kladdar jätte mycket ur stumpen. Brunt kladd.  Hur äckligt som helst och sen är känslan inte bra heller för fem öre.
Det är konstigt det där. Kroppen säger att det blöta i stumpen är kladd och vätska, men hjärnan säger att det blöder.
Jag gör bara mig själv orolig.
Och eftersom jag vet om att jag blödde mer under omläggningen i fredags så tror jag det spelar roll också. Man blir liksom mer nojjigare.
Fast samtidigt vill jag veta om hur det har gått på omläggningen.
Men som sagt blöder tror jag inte det gör men ändå blir jag rädd. Ja det är jobbigt!

Nog pratat om det. Kom till sjukhuset vid ett. Tog prover strax efter och både mitt HB och kalium låg bra denna gång. HB låg på 87 tror jag det var och kaliumet på 4,någonting.
Det är ju toppen!

Vid klockan två kom kuratorn och sa att min handläggare från försäkringskassan skulle komma. Jag blev lite sur för att jag fick reda på det då. Några minuter innan. Hon påstod att hon hade mailat mig och sagt det men jag har inte fått något.  Så jag var helt oförberedd på mötet och fick vara med ändå.
Blev lite sur också för jag hade velat träffat min syster idag och min systerson. Mötet blev jag knappt nå klokare
av heller. Det som sas visste man ju nästan redan allt om. Men det kanske var bra att få se och träffa min handläggare.  Det var första gången jag såg henne.

Senare på kvällen hörde Carro av sig och ville komma. Sa att hon jätte gärna fick komma hit.  Så hon stannade här i några timmar. Vi pratade och kollade på TV. Fikade lite med choklad och smörgåsar sen som avdelningen bjöd på. Mysigt!

Hon åkte för ca en timme sen.
Annars har jag inte gjort så mycket mer. Bara degat i sängen. Känner mig ganska ledsen p.ga stumpen. När det känns såhär. Men imorgon är det omläggning. Jag får stå ut tills dess!
Nu ska jag kolla på något avsnitt av Full house! Har halva första säsongen kvar att se. Sen är det dags att se nästa säsong! Wiih!


Söndag..

Söndag söndag.
Snart är helgen slut. Min helg gick fort tycker jag.
Sov till lunch. Okej.. Klockan var nog till och med mer än så.  Jag kunde inte somna inatt. Fick ingen ro.
Då blir det lätt att man ändrar om på sömn "tiderna".

Den tid jag har varit vaken så har jag hjälpt mamma lite att städa här i rummet. Plockat i bokhyllan har hon gjort och jag har mer rensat sakerna vad jag ska kasta och så. Hittade mina gamla omdömen från när jag gick i sjuan och åttan.  Det var kul att läsa och en massa gamla minnen kom upp. Det var nog mina bästa år i skolan när jag gick i högstadiet.Detta skrev min idrottslärare. Jag tror jag gick i åttan då. Det var en himla rolig lärare. Vi skoj retades mycket med varandra och även en tjej till i klassen. Du kanske vet vem du är?
Och jag minns att klassen hade bugg på någon lektion och han tyckte att jag och andra tjejen skulle bugga med. Fast det blir rullstolsbugg då. Om jag inte minns fel så testade vi det! Hihi!


Nu ska jag kolla runt lite på nätet.

Home sweet home!

Hemma nu. Har i och för sig varit hemma sen klockan sju ungefär.
Har bara kollat på TV och tagit det lungt. Mår inte sådär jätte bra. Känner oro för något men jag vet inte riktigt vad. (?)
Sen har jag ont till och från i stumpen. Allt från skavningar, bränn känsla, någon som skär, dunkande och molande.
Det är lite jobbigt. Ibland kommer alla känslor på en gång, sen kan någon känsla försvinna och sen komma tillbaka os.v.. Det är fruktansvärt jobbigt och det gör mig lite ledsen. Det är inte kul att ha ont!
Sen känns det som jag har feber. Ont i huvudet och hängig. Tog och kollade tempen men jag litar inte riktigt på vår termometer här hemma. Första gången visade den 37,4 och andra gången 36,8 (tog två gånger på rad)

Jaja.. Vilket tråkigt inlägg det blev. Nu ska jag kolla runt på nätet och sen försöka sova. Känner mig ganska trött men får ingen ro till att sova.
Då känns det bara värdelöst att försöka. Allting blir bara ännu värre då.

Hoppas ni har en fin natt! kramar

Snart så...

Då var man snart hemma då. Nu återstår det bara att vänta på bärhjälpen som brukar ta sin tid.

Lördag..

Hej på er!
Orkade inte skriva igår för var så trött och dåsig.
Hade omläggning strax efter halv nio. Jag var dit på OP kvart över åtta och fick sen vänta i förberdelserummet. Vet ni hur sakta tiden känns när man är där och väntar? Jösses alltså!
Sen tyckte jag det var lite konstigt att dom ringde från OP och säger att jag kunde komma kvart över åtta i stället för halv nio som tiden var från början.
Sen kommer man dit och då får man ju ändå sitta och vänta. Då blir ändå tiden typ halv nio. Varför ändrar man då?
Hmm..

Jaja.. Omläggningen gick väl inte sådär jätte bra. Det blödde en del ur stumpen. Dom kunde inte "uppskatta" hur mycket.
Och på uppvaket hade jag väldigt ont så där fick jag stanna lite längre än vad jag vanligtvis brukar göra. Jag tror värken beror på att dom har fått dragit åt lite med lindorna nu när jag blödde denna gång.
När jag kom tillbaka till avdelningen så sov jag en stund och sen kom mamma förbi.
Fick reda på att jag inte kunde åka hem igår p.ga att blodvärdet vart för lågt. Det låg bara på 69.
Det gjorde mig lite sur men samtidigt förstår jag att har man så lågt så kan man ju inte åka hem över helgen för då skulle det förmodligen vara ännu lägre på måndag.
Så har har varit kvar över natten. Min fredagkväll spenderade jag genom att kolla på TV. B.la Idol och så var det någon film jag såg. Moa var ju super duktig igår. Hennes låt tycker jag är jätte bra! Sen var det kul att Oleg med låter elektropop sjöng. Hehe!
Nog pratat om gårdagen.. Ringde ganska nyligen och beställde en taxi hem. Den kommer 18:10 så då har nog mitt dropp gått klart.
Annars får dom väl koppla bort den. För nu ska jag hem! Stannar inte en minut sen efter det. Hohoh!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu för att få tiden att gå. Hm..

God natt!

Har nu spelat Runescape i strax över 3 timmar. Vilken nörd man är ibland alltså! Och det är min lillasysters fel.
Hehehe!  Nej då men det är kul ibland. Speciellt när man har något att göra där.För er som inte vet vad Runescape är så kan jag berätta. Det är ett spel som folk över hela världen spelar tillsammans. Ett online spel kanske det heter?
Man gör alltså en "gubbe" som man spelar sen. Och i spelet gör man olika  "utmaningar".
Man kan dessutom lära sig laga mat, slåss (ingen blod), träna magi, skjuta pilbåge, fiska, hugga träd och sten, tjäna pengar. m.m. Listan kan göras lång och man blir dessutom bättre och bättre.

Allt är på engelska dock!
Jag på bilden och någon annan som spelar ute i världen. Jag klipper får på bilden. Haha!

Nog pratat om Runescape. Precis fått mitt näringsdropp på kopplat och ska nu försöka sova.  Klockan är mycket och jag ska vara på OP halv nio imorgon (idag). Fast jag ska ju i och för sig sova där med.  Gör inget om jag är trött! Hihi!


God kväll!

God kväll på er!
Är på sjukhuset nu. Kom hit vid fyra tiden. Vart en halvtimme senare än vanligt men det gör inget. Det var en ny chaufför så det var nog därför.
Det är lite drygt när ingen är hemma mer än jag och taxin kommer. Dom gamla chaufförerna vet om att det bara är att kliva in när dom kommer (även om det skulle vara någon hemma för det vet ju inte dom om) men dom nya vet inte det så jag får skrika: KOM IN! Utav bara helsike. Haha!
Som idag. Då fick jag göra det. Rösten sprack till och med så jag började även skrika: HALLÅ?!
Det var lättare att skrika det. Hehe!
Men till slut kom dem in och jag åkte iväg.

När jag kom fram så tog man prover som vanligt. Mitt HB låg på 85. Det är lite sådär på gränsen till blod men jag slapp det denna gång. Väldigt skönt det!
Och mitt kalium låg på 5,3. Det är lite högt men läkarn tyckte inte resonium behövdes. Nåja..
Annars har jag inte gjort nå mer idadg. Kollat på TV, pysslat lite och duschat inför morgondagens omläggning.
Duschen gick okej men jag hade lite ont mot slutet så det var skönt att komma tillbaka från sängen.

Mitt pyssel jag håller på med denna gång är en penn "burk" som jag gör om. Man kan säkert ha den som kruka eller något också. Den hade en bild först men tröttnade på den så målar den nu vit i Hobby lack färg och sen kanske det blir någon text på. Ska visa den sen när den blir klar.Så såg den ut innan. Tråkig och bilden var dessutom väldigt sne. Synd dock inte på bild.

God morgon!Hoppas ni har sovot gott. Det har jag! Fast jag tog i och för sig en insomningstablett nu innan jag skulle sova. Annars hade det varit betydligt svårare.
Jag har nu ganska nyligen ätit frukost somm fick bli två smörgåsar med nå rostbiff liknande grej på och oboy till.
Det var gott..

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen när mamma kommer hem så ska jag göra mig iordning för att åka till sjukhuset i sin vanliga ordning så här på torsdagar.

Vad ska ni göra idag då?

Onsdag #2

God kväll!
Har precis kollat på filmen Hur många lingon finns det i världen. Filmen var helt okej.
Dom är ju så jäkla sköna, dom som är med från Glada Hudik. Hur söta som helst! Eller vad tycker ni som har sett dem?Nu är jag jätte trött.. Funderar på att strax göra mig iordning för att sova. Men tror jag ska kolla runt lite på nätet först. Hittade en sida med skit snygga grejer till inredning som jag blev lite nyfiken på.  Klicka HÄR för att komma dit. Jag tänkte kolla runt lite där. Sen ska jag kolla en upp en idè till julklapp som jag har. Kan inte säga vad ifall den personen läser bloggen.  Haha!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har tagit det lungt. Bara kollat på TV. Mådde inte så bra idag tidigare på kvällen.  Hade verkligen jätte ont i huvudet och i stumpen. Tror jag har druckit dåligt idag så det är nog därför jag har haft huvudvärk men att jag hade ont i stumpen vet jag inte varför.  Det är ju i och för sig så ibland.
Det var en konstig smärta. Det kändes nästan som man hade kramp. Det typ gnodde och molade.
Men det var så jag stod ut.

Nu ska jag avrunda detta inlägg och kolla klart på nätet. Sen ska jag släcka och göra mig i ordning för att sova. Önskar er en:


Onsdag..

Hejsan på er!
Hoppas ni mår bra. Jag mår helt okej.
Just nu spelar jag runescape med syrran. Alltså vi spelar på varsin "gubbe". Är det förresten någon av er som brukar spela det?Den med svärdet är jag och så är det syrrans gubbe åt vänster (magi).
Är det någon mer som spelar så heter jag Lady_cat91. Heja om ni möter på mig!
Spelar ni inte än så är det ett tips på spel. Det är på engelska men man lär sig ganska lätt. Klicka här för att komma till sidan.

Jaja.. Annars vet jag inte vad som händer idag. Tänkte eventuellt ha en film dag. Finns två filmer mamma har lånat som jag inte har sett. Kanske ska passa på sen innan dom ska lämnas tillbaka.Har ni sett dem? Är dem bra?

God morgon!Önskar er en god morgon. Jag har i och för sig varit vaken i ca en timme snart.
Ska nu vänta på min omläggning.. Det är smått drygt att vänta för det känns som tiden går så sakta. Men men!

Hoppas ni får en fin dag! Kramar!

RSS 2.0