Trevlig valborg!

Önskar er, mina läsare en riktigt bra valborg. Hoppas ni har det bra och umgås med era nära och kära.
Skälv så ska jag inte göra någonting.
(Mamma och Jörgen är troligtvis i Sala på crousing)
Ni kanske inte heller ska göra något?


Min dag!

Snart är torsdagen slut. Vart en snabbvisit hemma denna gång. Kom hem igår och åkte till sjukhuset igen idag. Nu var det faktist skönt att komma hit för det är inte alls bra med stumpen och jag känner mig bara rädd och mår dåligt då.
Så det känns skönt att vara här ifall något skulle ske.

Jaja. Idag har jag sovit bort en tredjedel av dagen. Hehe nej då men nästan! Sen har jag som vanligt gjort mig färdig för att åka till sjukhuset. Det är ju det som sker dom dagarna då man ska dit.
Här på sjukhuset har jag tagit prover. HB:t låg på 82 så jag fick en påse blod. Tror dom har sagt mellan 80-85 så får jag en påse och under 80 så får jag två påsar blod. Låter ganska vettigt gjort tycker jag :)

Sen har även pappa varit hit på besök. Vi kollade på TV, pratade och löste korsord från tidningen KP Kryss och klur. En ganska rolig tidning faktist! Tänkte testa vara med och tävla i den tidningen. Har aldrig tur med vinnst.. Har någon tur med sådant?



Detta har jag roat mig med efter duschen som gick helt åt helvete. Var så ledsen för det gjorded så ont. Ville verkligen inte in i duschen denna gång men dom tvingar ju in en. Vet att det inte går och tvinga in någon igentligen men det känns som om tar jag mig inte dit själv så typ bär dom mig dit eller släpar eller nåt.

Jaja. Klockan är snart halv tolv och desferalet tickar på som vanligt efter blodet. Nu ska jag kika på andras bloggar.

Kram!

Onsdag

Hej mina läsare!
Här ligger jag i sängen nu och är mätt och belåten. åt nyss lite grann. Vart stekt ägg på tekakor. Konstigt smör mamma har skaffat hem dock. Nånting med salklumpar i typ. (intressant va) ;) Hähä!
Jaja. Snart är onsdagen slut. Har inte gjort så super mycket idag mer än att dom kom från hjälpmedelscentralen med en rullis jag skulle få testa. Den var väl okej. Dock väldigt svår att ta sig ur. Det kändes som om man sög sig fast i den och jag fick lite smått panik för jag visste ärligt talat inte hur jag skulle ta mig ur den och så hade jag väldigt ont. En människa (fick bli "människa", har glömt namnet) fick typ lyfta ur min överkropp. Det var den delen som "sög sig fast" som det nu kändes.

Annars har det inte hänt så mycket mer. Kom hem från sjukhuset idag istället för igår för jag kom så sent från uppvaket och det vart för stressigt till taxin. Det var meningen att jag skulle åka hem 23.45 men då mådde jag inte bra. Jag var trött, dåsig, frös, hade ont och var ledsen. Men sköterskan tyckte jag skulle åka hem. Jag menar mitt i natten? Jo visst jag är vaken vid den tiden men att hålla på och fara runt ute och dessutom när man inte mår bra - nej tack!

Jaja nu ska jag kika lite bloggar och sen ska jag väl sova. Ska ju till sjukhuset imorgon. God natt med er! Kram

Mobil blogg - denna eviga väntan

Jag är så uttråkad så det är inte sant. Väntar på att få åka till op. Men vi har inte fått någon tid så det kan bli om en halv timma, det kan ta två timmar. Vet ju inte. Riktigt drygt. Vill få detta gjort nu fast det inte är min favorit som lägger om. (Tror han är ledig) ja ja. Annars idag har jag inte gjort något. Sovit till tio. Sen har doktorn varit in och kollat hals,kännt på magen, lyssnat på hjärtat och så. Med tanke på att jag har feber hit och dit. Nu ska dom prata om man ska göra odlingar. Sen har även clownerna varit in och hälsat på. Alltid lika kul med besök från dem. Dom sjöng och fjantade sig. Hihi! Jaja nu ska jag fortsätta vänta. Bara ligger och glor upp i taket i stort sett. Bye!

Min dag



Haha kul bild va? ;) Nej nu är jag tråkig..

Nu är jag färdigduschad här på sjukhuset. Dricker buljong och får blod. Hb:t låg på 75. Tog även CRP som har någonting med bakterie och infektionsgrej och göra. Har man högt så har man förmodligen nå infektion i kroppen. Mitt låg på 66. Har en känsla att det kommer stiga nu under dagarna. Har feber till och från.. Men inte så högt idag vilket är bra :)



jaja. Vad har min dag bestått av då? Jo sovit typ hela förmiddagen. Sen har man packat till sjukhuset och så. Hemma har jag faktist inte gjort så mycket. Inte här heller igentligen.
Glott på TV och väntat hela kvällen på att få duscha. Det känns som om man måste göra när dom har tid och vill och så. Dom har nog en liten makt över en.
Typ: Saara nu ska vi göra si. Nu ska vi göra så.. Man måste anpassa sig efter dem. :/
Kan man inte komma på en deal tillsammans någongång? Typ bestämma när man kommer en perliminär dusch tid?

Minns då förut jag skulle duscha och sköterskan sa att senast kvart i åtta måste jag in i duschen. Jag åt mmat från donken då och fick kasta i mig maten då för hon stressade mig och jag vart stressad. Kände mig förstörd i magen efteråt och var ledsen. Inte kul alls! Personalen om någon ska väl inte stressa patienter? (men jag tror inte hon tänkte på det) Men den dagen kan man säga att vi två rök ihop. Hon var sur på mig och jag var sur på henne. Jaja

Nu ska jag fortsätta dricka min buljong och sen kika runt på internet. Hade gott!

Från talang 2010

Måste bara lägga in en snutt från talang 2010.
En undersköterska som jobbar på Västerås sjukhus som sjunger opera. Helt fantastiskt!

Kul dessutom att någon från västerås är med i talang och är så duktig!


Min dag..

Ja.. Min söndag har varit  ganska händelselös men den har varit bättre idag än igår iallafall. :)
Sov som vanligt ganska länge. Sen har man läst till och från på boken 14 år till salu. Jätte bra bok kan jag lova!

Sanna och jag började även att kolla på filmen Avatar men hon avbröt sen tittandet medans jag fortsatte. Tror hon vart tvungen och gå ut med Bozz och sådär. Har dock inte kollat klart på filmen än. Ärligt talat fattade jag inte först vad den gick ut på och så där men när man kollade mer på filmen så förstår man bättre. Ska nog fortsätta kolla på sjukhuset imorgon. Ska ju dit..

Det är typ det jag har gjort idag. Och även spelat lite sims 2. Men det är ganksa tråkigt. Gillar mest bara att göra människor och sen bygga hus och inreda. :P

Har ni gjort något kul idag? Berätta gärna! Nu ska jag fråga om jag kan få något att äta. Jag vet att det är sent men jag äter när jag är hungrig vilket jag är nu ;) Sen ska jag nog läsa lite på boken och sen fixa iordning mig för att försöka sova. Är jätte trött. Undrar om mitt HB är lågt. Har även haft yrsel till och från hela dagen idag. Inte kul för det kan snurra till rejält i huvudet på mig..

Men god natt på er!



Boken jag läser. Någon mer som har läst den?

Hmm.

Vet inte om det blir nå mycket skrivande i bloggen idag. Mår inte så bra
(känner mig yr till och från och stumpen känns inte bra)
och internet tar snart slut. Vet inte när det kan fyllas på heller.
Ska snart sätta på filmen Avatar. Tror den kan vara riktigt bra.

Hoppas ni mår bra!

God natt!

Önskar er en god natt! Ska snart sova. Hoppas på en bättre dag imorgon. Då ska jag se Avatar för första gången. HAr laddat hem den. Idag Har jag haft en ganska tråkig dag och varit ensam hemma en del. Setat vid datorn och typ läst en bok. 14 år till salu läser jag. Skit bra! Rekomenderas!

Sen har det varit sådär med stumpen. Känns som om det rinner och plåstret bak i svanskotan känns som om det ska lossna. Inte bra! Nu ska jag snart ta mina mediciner, göra mig iordning för att sova och sen läsa lite. Internet dör snart! :( SKIIT!

Men god natt! (vilket tråkigt inlägg det blev)

Vad fan?

Kan någon förklara vad detta är för skit?
Jag har nämligen ingen aning...


Recension!



Another cindrella story

Handling:

Joey Parker har nyss komit tillbaka från sin värdsturné. Nu har hans skivbolag gjort en tävling så en lycklig student får dansa med honom i hans nästa musikvideo, Natalia Faroush, Joeys exflickvän gör såklart allt för att vinna. När det planeras en bal i skolan bestäms det att Mary ("askungen") inte får gå, hon måste städa Dominiques (styvmamma) rum. Tami, Marys bästa vän hjälper henne så hon kan få gå på balen. Det visar sig att balen dessutom är en maskeradbal, och när Mary börjar dansa med en okänd kille blir det sedan en stor uppståndelse, för den "okända" killen är Joey Parker..

Vad jag tycker:

Jag trodde filmen skulle vara bättre men den var okej att se på. Dock var det lite konstiga scener och lite dåliga idèer på scener tycker jag. Vet inte hur jag ska förklara. Men som tex. en scen dansar hon med Joey på balen. Det är maskerad och hon har en mask som täcker halva ansiktet och man ser hennes långa bruna hår. Sen på skolan försöker han leta efter henne för att han "inte skulle känna igen henne" p.ga dendär masken. Men man såg gott och väl att det var hon. En bra sak med filmen är att den följer det där traditionella som Askungen har. Alltså t.ex att hon måste vara hemma innan midnatt, hon tappar glasskon (som i filmen är en annan grej) os.v.

 

Filmen får två och ett halvt hjärta av fem.

 


Min systers hund Bozz

Här kommer en video på min systers hund Bozz. Det är jag som filmar när mamma sopar ;)


Just nu

Gäsp! Vaknade till för en kvart sen. Skule igentigen vilja sova vidare gör jag är dödstrött. Men det går inte. Måste nu packa till hemresan. Ska hem om ca en timme. Det ska i och för sig bli skönt. Hehe har TVn på, på hög volym så det finns mindre risk att jag somnar.. Gud jag är så trött!

Känner mig även konstig i kroppen. Ont i huvudet,varm men frusen på samma gång. Hoppas bara ingen feber. Snälla det vill jag INTE ha! Nu.. PACKA!

Omläggningsdag

Har haft omläggning nu. Halv 9 fick jag tid. Omläggningen givk bra som vanligt med jag hade himla ont efteråt på uppvaket. Fast dom gav mig så mycket så hälpte inget typ. Möjligtvis i fem minuter, sen kom smärtan tillbaka. Fick även något som gjorde att man kunde somna, det hjälpte bättre.. Men det är bättre nu med allt.

Upptäckte dock på rummet att det var blod i ljumsken och på mina kuddar. Inte mycket men man undrar vad det kom ifrån. Stig och en narkosköterska kom för att fixa till det med lite blodstillande och så. Hoppas det är bättre nu.

Även folk från hjälpmedelscentralen kom och visade en rullstol som jag kanske ska få. Den verkar mycket bättre än den jag har nu hemma. Den hemma vickar skitlätt. Det gör inte den dom visade. Hoppas jag får en sådan :)

Nu ska jag vila lite. Är skit seg av narkosen och mina mediciner jag fick där. Är även smått förbannad. För dom bytte nål på OP idag och nu har dom satt så nålen "kommer" från armhålehållet. Så slangen som sitter i nålen har jag alltså i armhålan.. -.- Suck!
Hur tänkte dom när den sattes dit? Fan oskönt och ha en slang i armhålan.

Jaja.. Det går inte och göra något åt det nu.. :( Ska vila! Hörs nog senare1



Ser ni det där röda strecket jag ritade dit? (ganska otydligt) Det är den slanglängden som jag kommer få ha mot armhåle hållet.. Men jag får försöka tejpa till den på något vis. Jag menar det är ju en bit och ha annars dinglande i armhålan.. (haha på bilden ser jag värsta trött ut) x)

Sveriges värsta bilförare 2010



Tycker ni att det vart den rätta? Det vet jag inte om jag tycker.. Tyckte nästan killen som kom tvåa var sämre. Typ en delad första plats tycker jag :)

Min Torsdag

Vilken dag man har haft idag. Eller den har ju varit som vanligt men jag har varit otroligt trött. Inte kul men nu börjar man piggna till.. Suck bra va?
Min dag började med att jag drömde två mardrömmar mellan klockan sex och halv elva. Hemskt! Drömde att någon ville mörda mig. Är det någon som vet varför man drömmer om mord? Jag gillar inte det.

Kvart i elva (tror jag) kom mamma in med frukost men det sket jag i och fortsatte sova. Hihi! Eftersom det är torsdag så innebar det att fixa och packa inför sjukhuset som vanligt och sen åka kvart i tre. Inte skönt och komma ut alls. Kallt som satan och regn. Vill ha tillbaka det fina vårvädret.

När jag kom till sjukhuset så togs det prover ganska direkt. Idag låg provsvaren bra :) Sen strax efter kom Carro förbi en sväng. Min älskade vän! <3 Kul att du kom. Vi gjorde inte så mycket. Kollade in varandras mobiler efter roliga grejer, löste korsord och pratade. Men med henne behöver man inte göra något gämt. Tycker det är kul med hennes sällskap bara!

Sen har man duschat, glott på TV. Sveriges värsta bilförare och lyxfällan fick jag titta på idag. Idag korade dom även sveriges värsta bilförare. Det var spännande men jag vet inte om jag tyckte det vart rätt..
Jaja nu ska jag snart käka något innan jag börjar fasta. Sen läsa lite och göra mig iordning för natten. Har ni haft en bra dag? Puss!

Recension



2012


Handling:

Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sen att jorden ska drabbas av stora naturkatastrofer och slutligen gå under år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens ände kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.

Vad jag tycker:

Nu ska jag vara ärlig. Visst filmen var bra men inte så bra som jag trodde. I vissa scener är den ganska händelselös vilket man inte tror eller förväntar sig. Men då det hände grejer med jorden så var den faktist bra. Kanske finns några lite overklighets scener men ändå är den väldigt bra gjord.



Den får tre hjärtan av fem


Min dag

Alltså idag har jag haft så tråkigt att man nästan blev deprimerad.. Usch! Gillar inte det. Vädret har ju inte gjort det bättre heller.. Lite halv rusk..
Min dag har bestått av.. Ingenting. Sovit, kollat på film. Tittade på 2012. Kommer berätta sen vad jag tycker om den i en recension.

Nu till kvällen har jag kollat på dranästet och andra avenyn. Två himla bra program. När man kollar på draknästet så blir man ibland imponerad på vilka bra saker dom har kommit på. Fast vissa är bara skit grejer tycker jag. Som t.ex strumporna dom visade idag. Två killar som hade kommit på nå strumpor som även passade bra och var snygga då man vikte ner dem. (svårt och föklara)
Men hallå? Då kan man  ju lika gärna köpa strumpor med korta "skaft" :P

Jag skulle själv vilja komma på något smart. Men vad vet jag inte!

Jaja.. Har precis ätit tonfisksallad som mamma har fixat ihop. Gott gott!
Nu ska jag kika runt på andra bloggar. Imorgon bär det av till sjukhuset igen. Ska bli ganska skönt denna gång tycker jag för det börjar kännas i stumpen. Det känns som om det rinner. Inte mysigt alls. Blir faktist ganska orolig när denna känsla kommer... Bläh!!

Uppsatsen - En dag jag aldrig glömmer

Här kommer uppsatsen som jag skrev i Höstas. Har inte ändrat någonting. Behöver inga rättningar för texten är redan inlämmnad för länge sen. Vill mest bara dela med mig den till er. Då kanske ni får en bild av hur jag hade det. Trevlig läsning eller vad man nu ska säga! :)

 

En dag jag aldrig glömmer.

29/6-08 till 30/6-08

Detta hände ganska nyligen men det är en sådan dag man förmodligen inte glömmer. Jag tänkte berätta det jag minns och har hört om den stunden.

Min lillasyster Sanna fyllde 12 år den 29 juni och vi hade lite besök och det kom folk för att gratta henne på dagen och eftermiddagen.

Men det är inte det jag ska berätta om. Det jag ska berätta om hände senare på kvällen. Jag sitter med bärbara datorn i min säng och chattar på MSN. Jag har mitt rum i ett litet ”hus” på gården som jag delar med min syster. Som en omgjord bod ungefär. Vi har en varsin ingång till våra rum och min var öppen p.ga värmen och luften.

Mamma kommer in i mitt rum och sätter sig och pratar. Jag minns inte om vad men jag minns att jag berättar till henne att jag har fruktansvärt ont på sidan av det amputerade benet (stumpen med andra ord).Det var en smärta jag aldrig känt förut.

Det var olika sorters känslor som t.ex gnagande värk och det kändes som världens tryck precis som att något ville ut b.la.

Mamma funderar på om vi ska öppna på lindorna hemma och kolla efter. Vi har gjort så förut. Men det är något inom henne som säger att det är fel

Så hon ringer till barnakuten och vi var så välkomna. Jag hoppar ut med mina kryckor till bilen. Det hade börjat blivit mörkt ute för klockan var ganska mycket. Den kan ha vart ungefär 22:00 – 23:00.

När vi var framme på barnakuten fick vi ett rum och vänta i en liten stund. Senare kom några personal och jag la mig till rätta på britsen. Dom lindar av några varv och sen hände det ingen var beredd på.

Det började blöda. Jag menar inte lite blod utan det var nästan så det pumpade ut och personalen på barnakuten larma både till narkosen och kärlkirurgen.

Sen gick allt så himla fort men jag hade mamma hela tiden vid min vänstra sida och jag är glad att hon fanns där hela tiden.

Personalen på barnakuten började trycka så mycket dom kunde på stumpen i hopp att det kanske skulle avta men det gör det aldrig utan det fortsätter pumpa ut.

Ganska snabbt kommer det lite folk från olika ställen och sticker mig med nål så jag får en infart till kärlen.

Jag tror dom tog lite blodprover och sprutade dormikum som är ett slags lugnande medel i kroppen för att jag skulle slappna av .Men att slappna av i den situationen jag var vid var väldigt svårt med tanke på att man känner hur man blöder och det aldrig vill ge sig. Jag minns att blodvärdet var väldigt lågt. Det låg mellan 50-60 på ett ungefär och minimigränsen ligger på 120 hos kvinnor.

Jag minns att jag kolla flera gånger på stumpen och dom bruna lindorna blev snabbt röda.

Det var ca 2-3 folk som nästan ”kramade” om stumpen med olika sorters kompresser i väntan på att kärlkirurgen skulle komma och dom förde mig till en stor sal. Jag vart så pass dålig att jag har lite minnesluckor och minns inte vart salen var till exempel.

Det sista jag minns var den stora salen som jag var vid innan dom körde in mig på en operationssal.

Det är en händelse som jag förmodligen inte kommer att glömma på ett tag och jag är väldigt glad och tacksam för att vi gick efter mammas magkänsla. Annars hade jag kanske inte hunnit få hjälp så fort som jag då fick.

 


God morgon!

Har varit varit vaken i ca en timme. Sitter nu och käkar chokladpuffar med mjölk, det blir min frukost :)
Sen idag kommer uppsatsen jag skrev. Kan säga redan nu att jag behöver inga rättningar och så för uppgiften är redan inlämnad. Vill mest bara visa er hur det var för mig den dagen. Tror ni förstår det lättare då.

nu ska jag fortsätta äta upp

God natt!



Vi ses imorgon!

Nu ska jag läsa lite och sen sova. Lovar att Uppsatsen kommer ut imorgon på bloggen.
Får se om ni gillar den :P

Men god natt med er och hoppas ni sover gott! ag kommer nog få kämpa lite med tanke på att jag har sovit idag efter narkosen. Men det är sånt man gör efter narkosen eftersom man är så dåsig då. Måste liksom sova bort dåsigheten..

Bye!

Omläggningsdag!

Idag är det tisdag. Men det vet väl ni alla om? ;) Hehe!
Men eftersom det är tisdag så innebär det omläggning för mig. Fick tidig tid idag till OP. Redan tio i tio fick jag vara där. Igentligen är det eftermiddagstid på tisdagar men jag fick tidig för det kom lite folk från "Team Picasso" (från körslaget) som uppträdde på sjukhuset :) Kul tyckte jag och dom är himla duktiga. lite tråkigt att inte självaste Marie var med. Men det gjorde inget.
Dom sjöng några låtar. Bl.a den Michael Jakson låt som dom sjöng i TV sjöng dom. Minns inte namnet på låten. Dom gjorde även samma dans steg som på TV. Skit duktigt och det ser så coolt ut när alla gör det samtidigt! :D
Sen fick man kort på hela grupper och autografer från dem som var på sjukhuset. Dom är ju inte så kända men det kan va kul ändå - som ett litet minne...typ

Efter det så har jag bara sovit hela dagen. trött efter narkosen. Men nu så... Är jag HEMMA! Wihhuu! Kollar på något tråkigt program på 4an och är skithungrig. Har ätit två dubbel rånsmörgås idag och bujong till. Inget mer. Dags och få något i sig känner jag. Funderar även på en grej. Jag har en uppsats som jag gjorde förra året (skoluppgift) Om en dag som man aldrig glömmer och jag skrev om den stora blödningen jag fick en sommar. Funderar på och lägga ut den i bloggen för er som vill läsa och kanske är nyfikna. Texten är inte så kort men den är inte så lång heller. Vi får se om den kommer ut. I så fall gör den det inom dom närmaste dagarna :)







Min måndag!

Halloj mina läsare!
Har ni haft en bra start på veckan? Min start har varit helt okej. Är på sjukhuset nu.  Hemma har jag inte gjort så mycket. Sovit, rensat kläder (fast allt ska typ sparas) ;) Haha mycket kläder från en vän som jag har fått som jag hade glömt bort. Älskar kläder! :)

Sen bar det av till sjukhuset som vanligt. Kom hit vid halv 4 på eftermiddagen. Sen har det tagits prover. mitt HB låg på 85 och det är rätt okej för att vara jag. Men jag fick en enhet ändå för att allt ska vara okej efter imorgon. (omläggningen alltså)
Sen har jag duschat. Tror en barnsköterska vart sur på mig.. *vissel* Men den personen har varit lite jobbig. Stressat mig och så. Jag menar inget illa till den personen. Man kommer inte överens med alla och jag tror inte hon och jag riktigt gör det.

Nu till kvällen har jag kollat på svenska hollywood fruar. Himla bra program och det var lite kul då Maria Montazami och hennes dotter Sara skulle dreja.
Sara som inte kan svenska så bra säger jag ska göra kopp kaffe. Maria ba: Man säger inte kopp kaffe, man säger kaffekopp!
Haha skrattade för mig själv då ;) Snacka om att ha låg humor! Men det är ju kul det ibland också..

Nu tittar jag på A shot at love with tila tquila och dricker buljong. Det är super gott! Men många tror tyvärr nog att det är äkligt ;) Börjar kännas jobbigt i stumpen. Det luktar, känns som om det rinner os.v.. Inte kul.. MEn men. Skönt att det ska bli omläggning imorgon. Dock på eftermiddagen tror jag men men...
Jaja nu ska jag väl kolla in dom bloggar jag läser och dricka upp min buljong. Kanske msået äta något innan jag fastar men jag är inte hungrig. Åt donken ikväll med mamma.

Jag skriver nog inget mer idag. Utan önskar er en riktigt god kväll och god natt! Pussar

Trött!

Jösses vad jag är trött! Känner mig lite hängig. Sov en stund nu på kvällen fast sa till mamma att jag bara vila. Hähä!
Nyligen åt jag lite ägg och drack buljong. Mycket gott! Det blir väl och försöka somna lite tidigare idag. Önskar er en god natt!


Tråk dag

Usch vilken tråkig dag man har haft idag. Sov länge som vanligt vilket såklart är super skönt. Ärligt talat för hade jag vaknat tidigt så hade jag inte vetat vad jag ska göra. Så sova är en bra sak!
Sen har jag inte gjort så mycket annat än kollat på film. Började kolla på Ice age 3 men den var ganska tråkig. Ska väl se den nån gång. Sen har man glott på nätet. Igentligen inget speciellt. Kollat in dom bloggar som jag brukar titta in.

Nu kollar på på filmen 2012. Tog en liten paus nu bara.. En bra sak är att jag har mått hyffsat bra idag och det är ju skönt. Dock börjar det göra ont nu. Känner mig även super törstig. Vet inte varför. Ska be om att få lite vatten. Tror mamma lagar mat så sen blir det väl och äta..

Åhh!

Kolla vilka söta hello kitty väskor jag hittade på tradera!








Åh säger jag bara!! Vill haa! :) Hihih!

Men det blir nog sånt man får drömma om tråkigt nog... :(

Fråga:

Är det någon läsare som har sett någonting från vulkanen på island? Typ askmoln eller aska eller något? Jag tänkte med tanke på att dom varnade för att det kunde "regna" aska. Berätta gärna i så fall! Skulle vara intressant :)

Saknaden är enorm!



Fixade bilden idag <3 Saknaden efter henne är enorm. Vi alla saknar henne så mycket! Varför lämade du oss?

Jag och VovveN! :)

Tog bilder idag från camen med mig och Vovven! <3 Min nallebjörn!



Okej.. Sanningen är att han ville ha min smörgås ;)



Han är SÅ matglad!

God morgon!



Har precis börjat vakna till liv. Ligger och myser i sängen med min XXXL tshirt på mig. Mysigt!
Skulle kunna tälta i den. Hehe nej då!

Ska nu käka frukost och dricka dricka lite drick yohugurt och se på webbTV. (stavning?)

Hahah!

Hahah har ni sett mitt nya bord jag har fått från hjälpmedelcentralen. Ser ut som om dom har satt dit en träskiva på en rullator x)
Snygg va? Haha nej den är skit ful tycker jag och jag känner mig nästan gammal när jag har den bredvid mig trots att det inte är det jag använder den till ;)



Fredag och jag är hemma!

Var hemma strax efter 21.00. Kollade dom sista minutrarna på Talang. Ganska kul för vissa har verkligen talanger men vissa...eh inte. :) Gillar ni det programmet?
Nu har precis Mordern Family gått på TV. Inte lika roligt som Solsidan men helt okej och se på.

Idag är det fredag och det innebar omläggning. Omläggningen har gått jätte bra. Sen har man stort sett bara sovit hela dagen. En halvtimma innan jag skulle åka hem börjar dom prata om att jag ska ta vikten. Det är lika svårt varenda gång. Det gör super ont och ibland får jag så  ont i magen då jag spänner mig att jag blir spyfärdig och spyr.
Så är det varenda gång man tar vikten.
Dom borde hitta på något annat. Ska det behöva vara så? Verkligen inte roligt. men idag gick det hyffsat,, men jag har gått ner. :( Vill inte säga min vikt här i bloggen.

En sak som jag stör mig på himla mycket är att doktorerna säger en sak och sen blir det inte det som dom säger. Som i onsdags. Vi bad att få ut min smärtstillande vid behov medicin på recept för den var slut. Och ja det ska dom fixa tills fredag då jag åker hem så mamma kan ta ut. Och hon åkte till apoteket idag och tror ni det fanns medicin utskrivet? Nää.. Nu fick jag med mig tre hem och det räcker till en gång. Dom har sagt att det ska skrivas ut idag så mamma ska till apoteket imorgon och kolla. Hoppas dom gör det nu för annars blir jag ännu argare.
Det är inte första gången det händer och jag blir bara less på det. Jag menar jag behöver ju mina mediciner.

Tjuvlyssnat hemma:
Mamma: Skynda dig! Jag håller på och kissa på mig.
Sanna: Vänta!
Mamma: Men jag är jätte kissnödig, kissar jag på mig så får du torka.
Sanna: Men jaa!
Mamma: Torkar du?
Sanna: Neej!
Jörgen: Men vad gör du där inne? 
Sanna: Men jag KLÄR på mig! (nyduschad)
Jörgen säger: men tar det en kvart??
-Sen vart det tyst-

Nu väntar jag på att jag ska få mat. Jörgen är kock ikväll!

Woow!

Det varnas att fredag (idag) svensk tid klockan 18.00 kan det "regna" aska från vulkanen ifrån Island. Och så ska man gärna hålla fönster och dörrar stängda.

Men ÄR det inte häftigt?


Torsdag

Mamma väcker mig runt tolv, halv ett och frågade om jag vill ha mat. Hahah skit trött var man ju och inte speciellt sugen. Men det tog inte så lång tid tills man var det. Fick sjömannsbiff (heter det så?) till mat. Gott!  :)
Annars har man inte gjort så  mycket hemma. Packat till sjukhuset och sen åkt hit.

Här har pappa och Pilla varit på besök. Pappa kom först och Pilla lite senare. Fick mat av henne. Från donken, mycket gott! :DTAck!
Vi gjorde inte så mycket när dom var här. Pratade lite, bla om Vulkanutbrottet på Island. Hemskt men samtidigt måste väl dom få utbrott dom också! Höhöh!. Pilla var här en kortis idag.

Just nu får jag blod och ser på Sveriges värsta bilförare. Hb:t låg på 80. Så jag ska få en påse. Mamma kom nyligen, hon väntar på att få linda om min stump. Det behövs men jag vill blogga först ;)Hähä! Hon kan gott få vänta!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (det goda är att få det omlindat) :D Haha

nej usch vilket snurrigt inlägg det blev nu. Sorry för det men jag vet igentligen inte vad jag ska skriva ärligt talat.
Min blogg blir bara tråkigare och tråkigare.

OBS!
Ni som har mitt nummer och ej comviq. Tänk på att ni inte får svar av mig om ni smsar för jag har inga pengar kvar på telefonen men har comviq kompis kvar i 2 dagar till så smsa kan jag göra till comviq nummer!

Min dag!

Har inte så mycket att skriva idag.. Sov väldigt länge och sen kom Johanna på besök.Mycket trevligt och kul! Vi gjorde typ inget men det var kul med besök ändå.Tror hon gillade Bozz lite grann :P Hihi!
Men han är ju fin. När Johanna åkte hem kollade jag på draknästet på kanal 2. Tycker det är kul att se deras nya idéer :) Och efter det blev det självklart Andra avenyn. Så himla spännande och jag vill se nästa avsnitt NU!! :D

Men det är bara att vänta. Skönt att min värk har börjat gett sig. Fick ont då Johanna åkte.
Nu ska jag se på webb TV och sen vet jag inte. Sanna och jag är ensamma hemma just nu. Min älskade lillasyster!

Just nu!

Väntar på en kompis som ska komma. Wohoo!!


Tisdag!

Ja jösses vilken dag man har haft. Började med en dålig natt då jag sov dåligt trots att jag tar insomninstablett. HAr fått jätte svårt och sova på sjukhus. Sover så mycket bättre hemma. Borta bra men hemma bäst (speciellt sängen) Hahah!
Sen på morgonen har man har jätte ont och alla tjatar om duschen. Det är viktigt os.v.. Ja ja jag vet det men hur jävla roligt är det när man inte mår bra? Tror inte dom heller skulle göra "viktiga" saker då dom inte mår bra. Så det var tjat om det ett väldans bra tag.
Sen kom läkaren Peter in och frågade hur jag mådde och så. Jag var jätte ledsen för jag hade så ont och så sa jag till honom att alla sköterskor var elaka. "Dom vill att jag ska duscha men jag har jätte ont! Jag vill inte" fick jag föörklara.
Fick lite extra då för att se om det gick över annars fick vi försöka ta det så gott det går i sängen. (låter kanske knäppt)
Men det gick knappt över utan jag hade föortfarande väldigt ont. Sen fick jag min massage som jag får på tisdagar. Den är alltid lika skön men det var dock lite jobbigt idag p.ga värken som aldrig försvann.

Hlav 2 fick jag tid till OP. Allting gick jätte bra och jag hade inte så ont efter. Var dock väldgt trött efter narkosen men det är ju inget nytt.

Åkte hem vid åtta. En jätte trevlig chaffis körde mig! Jag får bestämma hur jag vill ha det i bussen säger han, alltså varmt eller kallt och så :) Hihi! Fick dock vänta en evighet på bärhjälpen. Tråkigt att dom har olika tider typ.

Jaja. HEmma har jag inte gjort så mycket. Ätit lite och setat vid datorn. Hittade en hello kitty shop sida som jag kollar i :) Halv tolv ska jag nog försöka sova. Önskar er en god natt redan nu! Puss

JUst  jag. Idag har jag börjat en antibiotika kur. Fast med tablett så jag slipper sjukhuset.

Mobil Bloggar

Slänger snabbt in ett inlägg tänkte jag. Är på sjukhuset. Har tagit en massa prover för jag mår inte så bra. Har haft feber inatt hemma. Förmodligen är det stumpen som krånglar. Ingen feber idag vilket är skönt, men tempen ligger lite högre än normalt. Även hb har tagits. Det låg på 80. Och min gräns är 80 för blod så jag ska få en blodpåse. Just nu kollar jag på dom stora människorna som tränar på kanal fem. Heter det big losers? Sen klockan åtta ska jag se på top model. Orkar inte så mycket annat. Är helt slutkörd och vet inte varför. Dessutom krånglar stumpen. Vet inte om det blir någon mer inlägg idag. Hörs nog imorrn! Hoppas ni mår bra alla! Puss på nosen

Gjorde en igen!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Söndag!

Usch snart är påsklovet slut. Jag har väl inget och klaga på igentligen. Går knappt i skolan för det funkar inte så bra. Så jag pluggar på distans. (pga sjukdomen)
Idag är det söndag och jag har inte något speciellt alls. Varit hemma själv ett tag tidigare idag och sov. Skönt att ingen störde ^^
Sen har jag kollat på Patrik 1,5. Sett den förut men den är bra. Hunden Bozz har man även stört sig på, Han plockar runt på alla mjukisdjur, River ner grejer och bits. Men det är i och för sig något som hör till en valp. Han är bara elva veckor tror jag. Super söt.

Någon som kan tipsa om bra filmer? Helst komedi, drama, skräck eller såna typiska tonnårsfilmer. Skulle vara kul! Gillar filmer ganska mycket, är en riktig filmmänniska. 
Jaja nu ska jag fixa lite här. Vart skit törstig och börjar bli hungrig. Hade gott!



När man ser honom sådär (som på bilden) är det svårt och tro att han kan vara så busig och bossig mot dom stora grabbarna (våra två labradorer) :) <3

Lördag!

Det har inte hänt så mycket sen jag kom hem. Har tagit det lungt. Ätit lite mat och paj :) Gott!
Sen somnade jag även en stund. Känner mig så otroligt trött. Förstår inte varför men men... Man får ju försöka så gott det går med att ta sig igenom dagen.

Nu tittar jag på Körslaget. Marie Picasso är ju med och tävlar (alltså Västerås) Där jag har bott :) Hoppas dom vinner men det tror jag absolut inte dom gör. Sorry Marie! ;) Haha nej då..
Har dessutom haft jätte ont så jag har fått tagit extra mediciner. Jahaja nej nu ska jag vänta på att Jävulen bär prada börjar. Har sett den förut men den är rätt okej att se på. Hade gott!

Mobil blogg

Nu är man hemma! Wih! Mådde bra i morse så då fanns det ingen anledning att vara kvar. Men det är skönt att vara hemma. Haha det är full action på en gång. Hundarna blir Skit glada över att man har kommit hem. Bozz blev så glad att han kissa på sig! ^^ han är sån. Blir han glad så kissar han. Konstig hund det där. Hemma väntade även mitt sjätte påskägg. Från mammas jobb. Jätte gulligt! Lite mer än ett halvt kilo lösvikt skulle jag tippa på. Gott! Så nu har man fått ett av mamma (fast det var en hello kitty skål med godis i), två av sjukan, ett av Pilla, farmor och nu det sista (tror jag, men det vet man aldrig haha nej då) av mammas jobbarkompisar. Tack alla för äggen! Nu ska jag äta godis! Vi hörs!

God kväll!

Hej mina läsare!

Hur mår ni? Ska det bli skönt med helg. Jag mår bättre nu än vad jag gjorde tidigare. Känner mig dock lite konstig i kroppen. Svettas fast jag är kall och har små ont i huvudet. Feber på gång igen? Uhm?
Jaja.
Idag var det omläggning och det gick faktist bra denna gång. Dock hade jag så ont innan så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Fick redan smärtstillande i förmeredelserummet men det kände jag inte av ett dugg. Men dom sövde mig väldigt fort. Så fort jag hade lagt mig på plats på Operationsbordet hör jag narkossköterskan säga: Nu kommer medicinen. (det man somnar på alltså)
Och narkosläkaren säger: nu kommer masken (Med syre alltså) Det inom parantes skrev jag dit ifall ni inte vet hur det går till och vad jag menar. Men iallafall,, sen somnade jag. Fort gick det denna gång!

På uppvaket gick det också bra. Hade inte så ont. (vad jag minns iallafall) hihi! ^^
Men sen kom dendär förbannade febern när jag var på rummet på avdelningen. Jätte hög feber trots att jag hade alvedon i mig. Tror det var efter omläggnigen. Det är inte första gången jag får feber efter omläggningen. Så dokorn beslutade att jag inte fick åka hem och att odlingar skulle tas. Men odlingar skippade vi för min feber har inte kommit tillbaka. Så hoppas jag får åka hem imorgon.

Så kvällen har man roat sig med att kolla på TV. B.la Talang och solsidan. Så himla bra att man skrattar som bara den! :D Gillar ni Solsidan?
Även mamma och Sanna var på besök en snabbis tidigt på kvällen. Nu funderar jag på och ta någon godisbit och sen käka någon smörgås. Har ju mitt femte påskägg och äta på. Fick ett från farmor. Har även hört att det finns ett sjätte påskägg hemma.. Ng har jag firat påsk i år!! :O

Mobil blogg - mår inte bra

Omläggning idag och det gick bra. Men nu har jag fått feber trots alvedon i mig. Det visade 38.9. Får inte åka hem nu. Ska ta en massa odlingar. Blä men vad har jag för val?

God morgon

Usch är vaken redan nu och har så ont! Inte kul. Ska försöka somna om en stund innan jag drar till op. Hade fått tid kvart över åtta för omläggning. Hoppas det blir bättre denna gång. Det visar sig!

....

blir ingen bloggning från mig idag.. har jätte ont och är trött. ska ta extra mediciner. sov så gott så hörs vi imorgon. kram

Vågar ni?

Nu kommer min lilla idé jag hade:

Den är inte så stor och ni behöver absolut inte..



Om ni vill visa hur ni ser ut så är det bara att maila på min mail som står till höger i "menyn"

Det är ingen annan mer än jag som ser fotot om ni vill visa, jag är bara nyfiken på hur ni ser ut.

Skojs skull!

Är med och tävlar för skojs skull! rösta om ni vill ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min onsdag!

Usch vad jag känner mig uppblåst. Har precis ätit tacos och tittat på andra avenyn. Mamma har ju en tendens att gör stora tacos med bröd :P Hehe men gott var det!

Idag har det inte hänt så mycket. Sov skit illa natten till idag. Har ju kuddar under ena knät och två kuddar under stumpen. Vaknade flera gånger av att dom åkte omkring. Sen vaknade jag även några gånger då jag fick ont i benen runt svanskotan. Jag är så benig där och madrassen är väldigt hård så det kändes några gånger.

Så jag lyckades sova hela förmiddagen på sjukhuset. Mamma kom tidigt på eftermiddagen och hjälpte mig att linda. Sen beställde hon taxi så jag kunde åka hem men fick ingen buss förän fem över halv sex. (Det känns som om man typ är hem och vänder) Ska ju åka dit kvart i tre imorgon igen. Tur man har frikort och inte behöver betala något ^^

Jaja hemma har jag inte gjort så mycket. Hälsat på hundarna, läst och tittat på TV. Bara tagit det lungt med andra ord. Börjar bli lite trött nu. Ska väl försöka lägga mig i tid för imorgon kommer min sjukgymnast hit hem klockan nio.
Föressten! Jag har kommit på en liten ide som jag ska ta upp sen på bloggen antingen senare eller imorrn. Den är i inte så stor min idé alltså men ni får vänta med och höra den.

Nu ska jag kika runt på nätet och dricka bubbelvatten från soda stream. Bye!

Mobil bloggar - fortfarande på sjukan

Är kvar på sjukhuset. Åker hem fem över halv sex. Fick ingen annan tid. Suck. Men det är skönt att värken är över. Kliar som bara den bara. Usch. Men jag ska ta tablett mot det. Ser nu på blue wather high. Ganska bra program. Återkommer senare ikväll då jag är hemma

Usch

Jag mår inge vidare ikväll.. USch! En av dom värsta omläggningarna jag har varit med om och det var min favorit som la om.. ? Hmm... Det är ju bra gjort omläggningen men han har lindat för kung och fosterland. (hårt alltså)
Hade så ont på uppvaket att dom fick ge mig smärtstillande hela tiden. Det kändes som om det smärtstillandet man fick höll i fem minuter. Sen sprutade dom i mer i porten os.v.. jaja.. Värken gav med sig vad halv tio nu ikväll. Var till avdelningen klockan fyra tror jag.
FIck även extra smärtstillande här med och även morfin... Och sen strax efter stesolid.. Usch! Inte roligt alls. Är kvar på sjukhuset än. Kände att jag inte skulle klara mig hem som det var då.. Åker hem imorgon. Synd bara att jag skulle vara med Johanna imorgon men det blir inte av nu eftersom vi inte vet när jag får buss. Jaja men vi får ses en annan gång vännen! (vet att hon läser min blogg, hihi!)

Men nu har jag inte så ont. Har ont i ljumsken (i vissa ställningar) och det känns lite ömt i stumpen. Men jag klarar mig. Mamma och Jörgen var hit ikväll och stannade en stund. Mamma tog en fika med en annan förälder här. Hel mysiga människor är dom. (den andra mamman och hennes dotter) :) Synd bara att hon ska må så dåligt. Du får krya på dig!
Ja ni som läser får fundera på vad jag menar ;)

Nu ska jag käka lite godis. Fick världens godis sug! Bye!

Snart så

Snart är det det dags att åka till op. Ska vara där 12.45. Tänkte bara kort skriva att min morgon har varit bra. HAr haft lymfmassage och strax efter kom sjukhuseclownerna. Dom fick mig att skratta mycket så jag fick ont i kinderna, Haha dom är ju för härliga!

Hörs mer ikväll. Ska göra mig iordning för OP nu. Puss

God kväll!

God kväll kära bloggläsare! Haft en bra start på den nya veckan?
Min har varit ganska jobbig. Det känns inte alls bra i stumpen. Det känns som om det rinner och som om det ska sprängas. Ingen skön känsla alls och jag blir bara orolig.

Nu är jag på sjukhuset. Skrev det tidigare i ett inlägg. Tog prover och dom var väl hyffsat bra. Hb låg på 88 tror jag det var så jag slipper blod. annars har jag inte gjort så mycket annat här ikväll. Duschat inför imorrn och kollat på tv. Drygt att kanal 3 knepar sig. Bilden är typ avlång, stor och man ser inte texten på engelska program. Surt när den kanalen är bra. Få se det possitivt. HAr försökt att förstå mig på engelska. Haha och den är ju inte bra!

Mamma och Jögge har även varit på besök ikväll hit. Trevligt!

Hemma har det vart action! Sov tll typ 12 och sen käkade man lite. Bozz är på och retar dom större hundarna vilket e lite roligt! :D
Sen hade Sannas ena råtta rymt. Haha ena hunden upptäckte det och det är i och för sig bra. Annars vet man ju inte hur länge den blir lös. Nalle (hunden) stirrade in i ett hörn i rummet och vill typ gå lite till attack. Jag fattade ingenting för det är en låda i det hörnet med kläder. Man började fundera på vad han ville.
Men sen tittade vi i buren mamma och jag och jag sa att det fattas en råtta. Så det var en råtta på rymmen!

Jaja. Noog babblat för min del. Ska kika lite på olika bloggar och sen äta lite smörgåsar. Har moffat i mig godis. Fick ett ägg av avdelningen. Blev mitt fjärde ägg i år och jag vet att jag har en till som väntar från min farmor. Haha!


Mobil Bloggar

Är på sjukhuset nu. Har precis tagit prover. Hoppas allt är bra. Det visar sig. Just nu stör jag mig på kanal 3. Tv bilden är inte normal. Allt är förstorat. Man ser inte texten bara för det. Så nu får man försöka förstå sig på engelska. Synd att det är kanal 3 för den har ju dom bästa programmen Usch! Har ni samma problem med kanal 3? Berätta gärna! Hörs senare!

God natt!



Nu äntligen kan jag få sova. Vadå vad menar du? Kanske ni tycker. Men det är så att jag har varit trött sen klockan 20.00. Men kan inte sova då för då finns det risk att jag vaknar inatt och inte kan sova. Det konstiga var att då klockan var åtta så hade jag bara varit vaken i ca 4 och en halv timme. Vaknade väldigt sent.

Förmodligen är det dåligt blodvärde och högt crp. Hela kroppen känns som gummi och jag är varm och har ont i huvudet. Förmodligen feber.. Inte kul!
Nu ska jag dricka lite vatten och sen sova! God natt!

Vad tycker ni?



Kolla vad jag hittade på youtube. Dom är sju år gamla och dansar som... Ja jag vet inte vad.. Tycker inte detta är okej när man är så unga som dom är. Vad tycker ni? Skulle vara kul och höra era åsikter.


Trött!

Har precis tränat lite och tagit mina kvällsmediciner. Har ett träningschema som jag och min sjukgymnast har fixat ihop. Ska igentligen träna varje dag men det har inte blivit av. Borde igentligen göra det men det är inte så roligt. Jag vet att allt inte är roligt här i världen så det behöver ni inte påpeka ;)

Har varit vaken i ca 4 och en halv timme idag. Vaknade väldigt sent och jag är dödstrött! Bara det inte är något som är fel.. Det visar sig med proverna imorgon. Det tas ju på sjukhuset. Åker ju in imorgon som vanligt

aj aj

Usch har ont! Inget känns bra och jag vill bara gråta. Har precis lindat på stumpen som för övrigt bara krånglar. Jag orkar inte ha ont och ha krångel! :( Bläää!! Går det inte över så får jag ta något extra. Vill inte känna mig så beroende av en massa mediciner för jag tar så mycket olika men vad har man för val då man har ont och det aldrig går över??

Ska försöka läsa lite ur fjärde boken av twilight serien. Har hållit på med den hur länge som helst. Sköterskan som jag har lånatt den av kanske börjar fundera när hon ska få tillbaka den. Om du (sköterskan) läser detta så lovar jag att du ska få tillbaka den. Det är bara det att jag har inte haft lust och läsa ett tag. Har en del kvar.


God kväll!

Har ni haft en bra påsk? Min har väl varit okej. Inget speciellt har hänt. Kollade på Luftslottet som sprängdes med mamma. Mycket mysigt! :) Och en mycket bra film!
Lite påskmat har man också ätit. Som kyckling och sånt. Ni vet det gamla vanliga? ;) Har ni ätit någon god påskmat då?
jaja har inte så mycket att skriva. Känner att min blogg blir tråkigare och tråkigare men det får vara så just nu. Orkar inte anstränga mig så speciellt mycket heller med och komma på vad man ska skriva. Kanske blir bättre sen.

Nyligen kollade jag på bilderna från min systers begravning. Är så ledsen att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Saknar henne så mycket. Tänk att aldrig mer att få höra hennes skratt, fnitter och ord. Det är hemskt!
Vet inte ens vad som hände. Ville hon detta? Var det en olyckshändelse? Vad hände? Jag hoppas på att snart få svar från obuktionen. Hela familjen väntar. Att det ska ta sin tid är jobbigt!



Nu till annat. Detta blir mitt sista inlägg för idag. Ska ta det lungt och kanske käka något. Börjar redan bli jobbigt i stumpen. Allt känns så otroligt löst och det känns som om det rinner. Jag blir så rädd!
Tur att jag har mamma hemma nästan hela tiden. Det gör mig otroligt lugnare av att veta att hon finns i närheten. Min älskade mamma! Vad vore man utan henne?

GOd natt med er och var rädda om varandra! Imorgon är det en ny dag!

Lördag!

God Morgon! Vaknade för ca en timme sen. Riktigt skönt att sova ut! Eller hur? Hihi!
Håller på och laddar hem avsnitt av dieselråttor och sjömannsmöss men det tar ju sin tid. Vill kolla fortsättningen men vet inte när det ska ske.
Vet inte vad som ska hända idag. Blir nog och ta det lungt och käka mycket godis. Fick påskägg med från sjukan igår till mig och Sanna. Jätte gulligt! Fast jag förstod inte riktigt om dom var från sjukan eller stiftelsen Min stora dag för det fanns tydligen nå skyllt från min stora dag i Teamrummet enligt Jörgen. Jaja skitsamma. Godis fick jag iallafall med mig hem :) Mumma!

Så det blir somsagt nog och öppna det idag. Såg att det var mycket gott i!



Nu ska jag sätta på filmen Bröllopsfotografen. Började kolla lite igår innan jag släckte. Himla bra film!

Glad påsk!

Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!
Hoppas ni mår bra allihopa och äter mycket godis nu och bara umgås med era nära och kära och har det bra! :)







Mobil Bloggar

Skriver lite snabbt med mobilen. Brukar inte ha datorn på dagtid. Och nu har jag den avstäng för att jag snart ska åka hem från sjukhuset. Tjugo över åtta kommer taxin. Ska bli skönt och komma hem. Idag hade jag omläggning. Halv elva. Men innan så sa dom att jag kunde komma kl tio istället. Men sen ändrade dem till halv elva igen. Vet inte vad dom håller på med på op. Haha. Det var adam som la om och det vart okej. Nu klockan åtta börjar ju talang. Det är ju så bra. Jag kommer ju missa en del med tanke på att jag sitter i taxin. Prutt på det! Har hört rykten om att det är en från västerås som ska vara med. Han jobbar på sjukhuset. Coolt va? Hihi. Nej nu ska jag börja avrunda. Hade gott!

Tävling hos Amandavardet

Bloggerskan amandavardet har en tävling där man kan vinna ett fint smycke härifrån .

Jag är själv med och tävlar om:



Var med du också. Smyckena är jätte fina!

1a April

Idag är det första april. Tiden går så fort! Har ni lurat någon idag då? Det har inte jag. Är inte så mycket för det mer.
Vill tacka för dom fina kommentarerna jag har fått. Ni är så fina allihopa! Glöm aldrig det!

Igår var det ju min systers begravning. Det var väldigt tufft men väldigt fint! Hon förtjänade verkligen det bästa man kunde få och det fick hon <3 Min älskade stora syster! Beundrar dig Marina för att du läste dikten du hade skrivit till henne. Måste ha vart tufft och gå fram och göra det. Du är så snäll! <3
På något sätt känns det lite bättre nu för mig men samtidigt är det totalt overkligt att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Jag har så svårt att förstå att det verkligen är så. Men man får försöka tänka på dom fina stunder man har haft med henne.

Det jag tyckte var konstigt med begravningen va att min mormor och morbror inte dök upp. Vet inte om dom hade någon orsak heller. Jag tror inte det?
Jag menar, dom tillhör ju vår släkt och han var ju även hennes gudfar. Dåligt gjort faktist och jag hoppas dom ångrar det!





Jaja. Nu är jag på sjukhuset. Blodet tickar på i pumpen bredvid mig. Låg lite lågt i blodvärdet. Strax under 80 kåg det på.
Pappa, Pilla och Carro var hit till sjukhuset och hälsade på. Mycket trevligt!
Sen efter att alla åkt så vart det bums in i duschen. Sen senare kom mamma, Sanna och Jörgen förbi. Fick en jätte fin hellokitty skål med godis i. Det fick bli "påskägget". Tack mamma!

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Mitt liv är ganska händelselöst för det mesta men det är skönt det också ibland. Kanske jobbigt om det skulle ske mycket annars.
Ska titta på film nu tror jag. Sen måste jag nog försöka sova. Har omläggning trots att det är påsk. Men det är bra det. Vi hörs och jag önskar er alla en god natt!



Presenten från mamma! :)

Mobil Bloggar

Snart är det dags att åka till sjukhuset. Om ca 45 minuter. Har precis packat lite och nu väntar man bara på att taxin ska komma. Ikväll får man besök på sjukan. Mycket kul! Skriver nog mer senare ikväll! Hörs då! Kram på er!

RSS 2.0