Min åsikt och tanke

Har ni läst i Aftonbladet om flickan som drack sig full på handsprit på sitt dagis? Hon fick i sig 1,9 promille alkohol i blodet av det.
Efter att hon varit på sjukhus och gjort en massa olika undersökningar kom hennes mamma på att hon hade sickat sig om händerna vid flera tillfällen.
Och hennes mamma kom på att på dagiset så fanns det handdesinfektion på toaletterna som barnen tvättade sig med. Flickan måste ha druckit 20 milliliter handsprit för att ha kommit upp till den nivån i blodet.

Vad jag tycker:
Handsprit är ju en jätte bra grej men på dagis? Tycker nästan det räcker att tvätta med tvål och vatten då. Jag menar dom är ju så unga. Ska man ha handsprit på dagis så tycker jag den ska finnas på något ställe där barnen inte kommer åt den själv. Vilket jag förstår det som om att hon gjorde nu. Det är ju inte så bra att få i sig sådant (det förstår ju inte barn som ofta smakar på det mesta) och kan ju inte smaka så gott heller.
Och har man otur så kan ju det hända något riktigt illa. Nu hade dom tur att det gick bra för flickan men jag tycker verkligen dagisarna borde tänka om när det gäller sådant. Det är ju inte så svårt att flytta handspriten till en högre plats och hjälpa dem med handspriten då dom ska tvättas med det.
Det är ju för barnens bästa!

Kommentarer
Postat av: lovisa

jag är typ beroende av hansprit! Har alltid med mig det i väskan, haha :P Men att dricka det är nog inte så smart :O

2009-10-22 @ 20:21:50
URL: http://chaitjej.blogg.se/
Postat av: -

konstigt att hon fick i sig det för de är väldigt mycke kräkmedel i handsprit för att man inte ska kunna dricka det :S

2009-10-22 @ 22:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0