Lördag kväll på sjukhuset!

Blev kvar på sjukhuset. Tidigare idag hade jag alldeles för lågt blodtryck. Exakta värdet minns jag inte, men runt 60/32 i tryck. Det är alldeles för lågt.
Urinproduktionen är dålig också, vilket resulterar med att jag svullnar på mig i kroppen. 
Så det har vi kämpat med idag. Nu är iallafall blodtrycket lite bättre. Ligger på runt 70/50 men fortfarande lite lägre än normalt för mig som är lågtryckare.. 
Men jag har fortfarande svårt att producera urin. Trots att jag har fått urindrivande intrevenöst vid två olika tillfällen.. 
Hoppas så innerligt att det kommer igång. Känns så jobbigt att vara stor. Det tar emot överallt när jag rör mig. 

Så min lördag har jag tillbringat på sjukhuset. Jag som ville göra annat idag. Te.x gå på bio med Caroline. Men hon var go och kom hit till sjukhuset. Min fina fina vän!! Och tack för glassen! 
Mamma var även hit i två omgångar. Först hade hon med sig lite hemifrån, som min nya apodospåse med mediciner. Samt målar grejer, som målarböcker och godis. 
Andra gången var hon hit med mat. En French hotdog från Statoil som jag beställt. Vad skulle jag göra utan mamma och mina vänner? 


Egen terapi!

Just nu känns det mesta bara tungt och jobbigt, och känner mig less..
Blir ingen större blogginlägg idag. Tänkte ha lite egen terapi, med målningen. Det är så otroligt avkopplande, och man glömmer det mesta andra ett tag 
Klockan 21:00 är det premiär av nya programmet Brottsplats Sverige med Hasse Aro. Det ska bli intressant att se. Dem kommer b.la prata om mordet på Lisa Holm. 
Åka hem!

Om 30min kommer taxin och jag åker hem! Visserligen till imorgon. Men men! 
Porten bytt

Idag blev min port-a-cath bytt precis som den skulle.
Bytet gick bra, men jag har så fruktansvärt ont efter. 

Omplåstrad.

Det känns som en elefant har använt mig som en mänsklig studsmatta. Och att lyfta på huvudet - Ja jösses säger jag bara! 
Det går knappt. Ska jag ändra läge i sängen så även huvet måste flyttas så "drar" jag det på rätt plats. Haha!
Det helt galet vilken ömhet som blir till efteråt..

Inte nog med att jag har problem med denna smärta efter bytet. Mitt friska ben har börjat strula. Min fot är svullen/spänd och jag är röd från ankeln och upp till knät ungefär. Framförallt runt ankeln och fotleden. Och det ömmar när man trycker där.
Vet inte vad det är. Läkaren har kollat på benet. Och beslutat att jag ska vara kvar här till imorgon iallafall, och ha en fotpump på. Ser det likadant ut imorgon görs troligen ett ultraljud på benet.

Fotpumpen.

Den pumpar verkligen konstigt. Jag tänkte mig något som pumpar ungefär i takt som ett hjärta. 
Men nej, denna är stilla i cirka 10 sekunder, pumpar en gång skit hårt, stilla i cirka 10 sekunder. Osv.. 
Nästan så hela benet hoppar till när den pumpar. Haha! 
Jätte konstig apparat, men den skulle tydligen fungera så. 

Försöka sova då?

Jahaja.. Försöka sova då? Klockan är mycket men jag kan verkligen inte sova. Det gör ont i benstumpen och det känns även så obehagligt i stumpen. 
Tack och lov så är det inget jag behöver vara pigg till imorgon. Ska ju bara sova ändå sedan (men i narkos) så det är skönt. 

Imorgon är inte bara omläggning som vanligt. Har pratat med kirurgläkaren idag. Han berättade att min port-a-cath har börjat visa sig genom min hud. Så det är dags att nya den till ett nytt ställe. Det blir så efter ett tag, att porten "kryper" ur mig genom skinnet för att jag har så tunt skinn på kroppen. 


Blivit markerad vart han ska snitta och stoppa in den nya. Håll tummarna att platsen på porten blir bra och att resultatet blir som tidigare gånger, dvs inget strul..På sjukhuset!

Ganska precis kommit ut ut duschen och har nu satt mig i sängen här inne på mitt rum på sjukhuset. 
Plockat fram min målarbok och tänkte fortsätta måla på min bild jag har startat i den, till det ser jag på Halv åtta hos mig. Snart börjar Kockarnas kamp som även det är helt okej att se på.


Lite mys lugn kväll här med godis och Ramlösa, i väntan på blodet som ska kopplas på. Blodvärdet låg bara på 73 idag så det blir en påse nu och en påse tidigt framåt morgonen. 

Hoppas ni mår bra, och har haft en fin helg! 

Lite kvällsgott!!

Lite kvällsgott. Egen fiskade och kokade kräftor. Så gott!!


Till det: Hamilton på TV.

  Trevlig kväll på er! 

Västerås kulturnatt!

Ganska så nyligen hemkommen från stan och en eftermiddag på Västerås kulturnatta. 
Jag åkte ner med mamma och bror, strax efter 15:00 då det fortfarande var relativt lugnt på stan. 
Vi började med att gå in på Clas Olsson där jag behövde köpa en golvfläkt till mitt rum på sjukhuset. 
Av någon konstig anledning har min dåvarande fläkt lyckats gått av mitt itu så det blev två delar av det. 
Så en ny har nu inhandlats som jag ska försöka frakta med i taxin på måndag. Där efter gick vi till Expectrum där man fick prova på att pyssla lite lätt med lysdioder och batteri som man skulle koppla ihop. Det var något som var kostnadsfritt! 
Jag tog en rosa lysdiod och mamma en blå till bror. Dock är lampan så liten så den lyser bara upp typ halva "hänget" hehe! 

Men det var ett roligt förösk att greja med och få ihop. 
Vi promenerade sedan mot Culturtorget för där var det också nå pyssel. Men vi kände att vi inte kommer hitta dit, så vi vände och gick till någon utställning snabbt (mest för att komma undan regnskuren som kom) 
Där efter gick vi vidare mot Hemmakväll för att handla godis istället. Haha! Men det var för att dryga ut tiden lite innan vi skulle käka. 
Att ta in en godis galen 3årig kille (lillebror) in på ett ställe som Hemmakväll. Kan jag lova er, var ett projekt i sig. Oj vad man fick ha koll på honom så han inte gick och plockade på allt. Fick upprepa ofta: "Inte ta, man måste köpa först". 
Haha!

Vi bestämde oss sedan för att det skulle bli käk inne på Subway. Tog en hel subway smörgås som jag delade med mamma. Jätte gott! 


Efter Subway gick mamma och bror till bilen för att åka hem, så dem är hemma lite före mig och jag promenixa till Ica skrapan för att köpa kattmat och lite gott att dricka. Men det jag ville ha fanns inte så fick bli kattmat och någon äppel dryck från Ica. Sedan var det bara 10-15 minuter kvar innan taxin skulle komma så jag gick ut för att vänta lite.
Tack och lov fick jag åka hela vägen hem. Nu är jag hemma men trött. 
Det är det värt! (kanske sover gott inatt då? Hihi) 

Nej men nu ska jag snart spola kateter. Och se på Spring, som börjar snart, om någon minut. 
Avslutar med en bild på en orkester nere på stan.

Hemma! ( + lite kort om gårdagen )

Bloggade aldrig igår. Hade det ganska tufft under kvällen och natten till fredagen. Av olika anledningar. 
Det hela började först med att jag slapp att få blod. "Men det är ju bra?" Kanske ni tänker. Jo det är det förstås, men mitt värde låg precis ovanför gränsen för blod, gränsen är mellan 80-85 så får jag en påse blod. Och under 80 så får jag två påsar. Mitt värde låg på 86. 
Det som gjorde mig irriterad var att risken är ganska stor, att det tas ett nytt blodvärde på uppvaket efter omläggning och värdet då är ännu lägre. Det skulle ha slutat med att jag får blod då. Och måste "kriga" för att få droppet avbrutet för att kunna åka hem som vanligt fredag kväll efter omläggning. 
Jag tänkte bara efter tidigare erfarenheter och händelser.. Och blev orolig pga det. Vägrar stanna kvar på sjukhuset ytterligare en gång extra.
Under kvällen igår började även hjärtat spöka genom att slå snabbare. Medicin läkaren kontaktades och EKG togs vid olika omgångar under kvällen och fram till midnatt. Och öven en gång under natten. Då det t.om hade ökat ytterligare i hastighet. 
Läkaren kollade på EKG svaren och jag fick en tablett som han tyckte jag skulle ta. Läkaren menade på att hjärtkurvan såg annorlunda ut mot vanligtvis (det var tydligen något possetivt?) så därför trodde han inte att medicinen jag brukar få intravenöst som stoppar hjärtat skulle hjälpa. 
Det blev jag ju också orolig över eftersom jag har narkos och omläggning som väntar på morgonen. Även om medicinläkaren tycker det ser okej ut, så är det ju inte säkert narkosläkaren går med på det. Risken var ju att jag skulle bli nekad om hjärtat inte saktar ner själv. Det gjorde mig jätte orolig, arg och irriterad. 
Sedan lyckades jag trots irritation och oro att somna.

När jag vaknade på morgonen så var det första jag gjorde. Känna efter hur hjärtat slog. Haha! 
Men vad tusan, jag vill verkligen inte bli nekad! Men vet ni vad? Till min förvåning slog hjärtat okej. Det var jätte skönt. Så jag kunde åka till operation för min omläggning på morgonen. Var så otroligt lättad!
Men jag förstår inte varför jag har hjärtklappning var och varannan dag nu för tiden? Tycker läkarna borde se över mina mediciner mot hjärtat. Tar Bisoprolol som är betablockerare för hjärtat. Men uppenbarligen hjälper den ju inte sådär jätte bra, kan jag tycka? 
Kanske borde prova större dos, eller byta till något annat? 
Nu är jag ju inte läkare men jag hoppas dem funderar på detta om det finns något annan medicinering man kan prova. Att ha hjärtklappning så ofta kan ju inte heller vara bra i slutändan, även om jag inte är så jätte påverkad av det.

Nåja. Vid 20:00 åkte jag hem som vanligt. Tack och lov tog dem inget blodvärde på uppvaket. 
det som började illa igår (torsdag) slutade riktigt bra ändå till slut idag. 
Nu är jag hemma och ska ta helg. Så skönt!! 

Titta vad som fanns hemma. Mums! 
Snabb uppdate!

Ändrat textstoleken i bloggen till lite större. Insåg att det såg så himla smått ut tidigare. Tänkte prova ha det såhär ett tag, med texten. Gillar jag det så fortsätter jag ha så, det blir ju lite lättare att läsa inläggen när det inte är så smått 
 
Eller vad säger ni? 
 
 

Tufft idag på uppvaket efter omläggningen.

Åkte upp på omläggning idag klockan åtta. Det är så skönt när det är direkt på morgonen!  Omläggningen gick även bra fick jag höra. Men jag hade det inte lika lätt på uppvaket. 
Det började egentligen rätt bra. Vaknar upp efter omläggningen och får smärtstillande intravenöst mot det onda. Som jag mer eller mindre får efter omläggninen. Får även rogivande för att lättare slappna av. Men jag somnar oftast om, av den. 
Nästa gång jag vaknar så känner jag efter en stund att hjärtat hoppar till och börjar klappa snabbare. Säger det till personalen och EKG tas. Narkosläkaren tror jag kallas. Och tillslut kommer medicinläkaren också och han beslutar att ge medicin som ska försöka "slå" hjärtat i normal rytm igen. Dem medicinen är riktigt obehaglig för det känns som man inte kan andas en kort stund, medan hjärtat försöker slå om. 
Fick den medicinen i tre omgånger men hjärtat slåg tiillbaka till snabb rytm varenda gång. Efter tredje gången så beslutade läkaren att de troligen inte kommer att hjälpa med den medicinen denna gång. Så jag fick inget mer. 

Däremot fick jag något annat intravnöst för hjärtat, efter den blev det inte helt bra men det kändes som det saktades något i hjärtslagen, så det blev inte lika jobbig och ansträngande för mig..Den medicinen fick jag två gånger med en timmes mellanrum. Undertiden låg jag uppkopplad med EKG sladdar över hela kroppen ungefär. Och jag hade under denna period även fortsatt ont efter omläggningen. Så det kändes som det blev "allt på en gång". 
Eftersom medicinerna inte hjälpte helt och håller beslutade läkaren att det får försöka ge med sig av sig själv under kvällen. Jag hann komma till avdelningen från uppvaket och efter det slår hjärtat normalt igen. Hoppas nu att det håller i sig. Men jag är kvar på sjukhuset till imorgon, då läkaren ville det. 
 
Nu ska jag kiak lite youtube innan jag ska sova. Jag hoppas att jag får en relativ tidig buss imorgon hem. Personalen skulle ringa direkt klockan 06:00 då dem öppnar där man bokar färdtjänst och sjukresor. 
 
 

Så trött, så trött..

Ligger i sängen just nu. Orken är helt borta och jag är trött att jag bara vill sova. Är blek också..
Precis tagit prover. Får se vad det visar. Gissar på ganska lågt blodvärde denna gång. Så blod blir det nog garanterat.
Enkel men god svampsoppa!

På en mycket enkel och snabb, men god svampsoppa på kantarell.
 (1 portion) 
Ingredienser:
• 1/4 Gul lök.
• 2,5 dl kantareller.
• 1/2 msk smör.
• Salt och svartpeppar.
• 3/4 dl grädde.
• 1 dl vatten
• 1 kryddmått oregano
• 1/2 buljongtärning om du vill ha mer smak (jag hade inte det hemma och körde utan i min soppa) 
 
Så här gjorde jag den:
1. Skala och finhacka löken. Skär kantarellerna i mindre bitar. 
Hetta upp i en kastrull och bryn löken och svampen i smöret i några minuter. 
2. Strö på salt och peppar (jag gick lite på känn här) och häll i grädden och vattnet i kastrullen. Väljer du att ha i buljongen ska även den smulas ner nu. 
Låt det sjuda på svag värme i cirka 10 minuter.
3. Häll sedan upp soppan i en skål och blanda i oreganon och rör om. Klart! 
 Höstmarknad!

Som rubriken lyder så var jag iväg på höstmarknad idag. 
Vaknade till vid 08:00 snåret och bokade taxi på en gång. Sedan somnade jag om till 11:00 då assistenten kom för dagen. Berättade att en taxi var bokad runt 15:00, så vi käkade frukost och gjorde oss klara för att åka iväg. 
Väl på plats mötte jag upp Johanna som skulle gå med oss. Vi gick först ett varv för att kika på dem stånd som fanns. Där efter gick vi för att käka. Jag tog kycklingspett med jordnötssås. 


Vanligtvis är den jätte god, Men blev väldigt besviken i år på den. Den var riktigt stark så fick bara i mig ett spett och ungefär halva riset + grönsakerna. Dem har gjort rätten betydligt starkare denna gång och det var lite synd. 
Därefter vi hade ätit sa assistenten och jag hejdå till Johanna som skulle gå med två andra i väntan på sin mamma. Jag och assistenten skulle springa och handla det vi ville ha innan vi skulle åka hem vid 18:00 tiden. 
Mitt köp från marknaden blev massor med svamp (kantareller), rökt kött (2st olika sorter) och en jätte mjuk munktröja i panda utseende. Den är jätte fluffig och har t.om öron och ögon. Såå söt!

Är riktigt nöjd över mina köp. Vi hade även relativt god tur över vädret. När det var ca 20 min kvar innan vi skulle åka kom det en liten skur och sedan duggade det. Taxin var dessutom 5 minuter tidig så vi slapp undan det dåliga vädret ganska så bra.

Nu är klockan snart halv tolv och jag har gjort kvällsmacka med svamp på. Som jag äter. Assistenten slutade sitt pass vid elva. 
Imorgon ska jag nog prova knåpa ihop en soppa på svamp, om jag fortfarande är sugen. Får se om man lyckas! 


Min vinst från Haribo!

Vet inte om ni minns att jag vann en tävling från Haribos facebooksida förut? 
Fick hem min vinst igår. Mums!! 

Tack till er på Haribo! 
5 minuter på intensiven!

Jag måste bara berätta för det var lite roligt! 
Som jag skrev inatt tidigare inlägg så hade jag hjärtklappning. En medicinläkare kom och bestämde att jag skulle till intensiven en snabbis för att få medicin som slår om och saktar hjärtat lite (jag behöver vara uppkopplad undertiden och eftersom det bara jobbar en sjuksköterska på avdelningen på nätterna så funkar det inte att vara på avdelningen) 
Så jag tar mig dit till intensivvårdsavdelningen tillsammans med en undersköterska som puttar sängen och medicinläkaren som var på avdelningen följer med. Vi har ca 40 meter kvar innan vi är framme, 
Så känner jag att hjärtat slår om själv utan medicinen. 
Läkaren vill att jag tar mig till iva och kopplas upp ändå för att försäkra att det verkligen är bra. 
Sedan var det bara att vända mot avdelningen igen. 

Allt som allt en vistelse på max 5minuter. Hej då IVA för denna gång! :) Haha!

Ska strax föröska sova. Omläggning imorgon! 

Min torsdag i rader..

Jag har precis ätit kvällsfika nu innan jag ska fasta vid tolvsnåret. Blev lite smått och gott som frukt, grönsaker och smörgåsrån. Till det en kopp té. 
 
Nu tänkte jag att jag kan skriva om min lilla torsdag. Jag vaknade strax efter 10:00 av att mamma öppnade fönstret för att släppa in lite ny luft i rummet. Låg sedan och slumrade om till och från fram till klockan 11:00 av att mamma kom in igen och frågade om assistenten skulle hämta ut mediciner idag. 
Ja assistenten hämtar ut medicner och köper smörgås till mig från ett bageri.  Det blev en smörgås med kycklingröra i curry. Ibland är det gott att lyxa till frukosten, eller vad säger ni?
 
Därefter kollade vi till stumpen om något behövde göras med den. Som att linda eller förstärka lite. Tack och lov hade det inte vätskat egenom så mycket så det var riktigt skönt!  Det gick fort att greja med stumpen idag. Önskar att det kunde vara så jämt! 
Jag har provat en ny dyna på såren som enlilgt doktorerna ska suga upp ännu mer än dem andra dynor jag enbart haft förut. Den dynan har jag nu provat i en vecka tror jag, sedan ska jag utvärdera vad jag tycker om den. Men jag tror ärligt den funkar ganska bra. Vilket är jätte kul, om det skulle vara så att man hittat något som fungerar relativt bra. 
Läkarn sa att denna dyna jag har på, kan suga upp till några liter vätska. Helt otroligt med andra ord! 
 
Borstade sedan tänder, håret och spolade katetern. Sedan kom taxin och det var dags att åka till sjukhuset. När jag kom fram hit så tog man prover ganska så direkt. Sedan drog jag till huvudentrén för att ta ut pengar till helgen. Det är marknad då här i Västerås som jag ska försöka åka till på lördag tillsammans med min assistent. 
Och det är ju alltid bra att ha kontant. Även om kortbetalning (samt swish) blir vanligare och vanligare så tar ju inte alla dem möjligheterna till betalning.
 
Eftersom jag ändå var där i huvudentrén så passade jag även på att ta kiosken och Apoteket. Så nu är det fixat! Drog tillbaka till avdelningen där det var dags för middag, och efter det duschdags.
Nu under kvällen började min puls/hjärta bli snabbare och det har ännu inte gett med sig. Har tagit EKG två gånger under kvällen. Och pulsen ligger på runt 110 slag i minuten. Så det slår (tack och lov) inte så super fort som det kan göra emellanåt, dvs 120-140 i minuten. Så det är skönt att jag inte är jätte påverkad mer än att jag känner att dte går lite snabbare.
Medicinläkaren är iallafall kontaktad och skulle väl komma någon gång under natten. Får se om något behöver åtgärdas innan jag ska på omläggning. Risken är ju att dem nekar där på operation  Vilket jag inte hoppas...
 
Nu ska jag kika på 100code som började idag på kanal 5. Eftersom sjukhuset inte har 5an som kanal så får jag se senare på play. Någon som sätt säsongspremiären? 
 

Natt pysslat!

Jag har inte kunnat sova än. Istället för att bara ligga och vrida och vända mig i sängen (som jag dessutom bara blir smått stressad av) så bestämde jag mig för att jag kan pyssla en stund.
Detta blev resultatet - En doftpåse med torkad lavendel i. 
Är inte helt nöjd för jag hade kunnat fästa spetsen och lila bandet med smycket längre ner. Tänkte inte på att påsen faktiskt kommer att dra ihop sig där uppe sedan, så det blev lite skrynkligt. 
Men det duger och det luktar gudomligt! 


Ett tips till er som inte kan sova: Greja med något i några minuter (helst inte tv, dator eller mobilen dock, för det kan störa och göra att man får ännu svårare att komma till ro sedan) och prova sedan att sova igen. 
Ligger man i sängen och tänker att man "måste sova" eller "klockan är mycket", är det tyvärr lätt att man stressar upp sig och inte kommer till ro pga det. 

God natt! 


God natt!

Hemma från sjukhuset för denna gång. Bäddat ner mig i sängen med en kopp varm choklad. Stängt av tv:n och släckt ner i mitt rum med endast ett sken från ett ljus som står på mitt sängbord. Om man bortser från skärmen på telefonen som lyser för tillfället förstås. 

Tystnaden är väldigt skön och jag känner att kanske går det att varva ner lättare idag?
Önskar er en god natt och jag hoppas ni får sova gott ♡
En dans på rosor

Nu är biljetter bokade till "dansikalen" En dans på rosor. Dem kommer till Västerås i november månad och har två shower. Blir att gå tillsammans med assistenten och det ska bli jätte kul!  
 
 

Nu har jag något skoj att se fram emot. Har någon av er sett showen? Vad tyckte ni om den? Berätta gärna i kommentar. 
 
Video från ett medley dem dansade i Sommarkrysset i sommras. 


Just nu!Precis spolat katetern. Nu har jag fått in lite kvällsfika och kikar för tillfället på Idol.
Pärlat Hello Kitty!

Under kvällen så har jag pärlat en Hello Kitty figur. 
Dock ville inte pärlorna på kanterna fästa ordentligt i varandra och jag pärlade och strök med strykjärnet på en bricka. Det gjorde att mitten på plattan fick jätte mycket värme på sig från strykjärnet, och det smälte och blev lite defekt där.
Nästa gång får någon hjälpa med stryka på ett större område än bricka, så inte det blir för mycket värme i mitten på pärlplattan.

Men är nöjd ändå! Det är super kul att lägga pärlplatta. 
Hemma!!

Jippi! Har fått åka hem idag. Varit hemma sen klockan ett ungefär. Jätte skönt att äntligen få ta helg från sjukhuset.
Tar det just nu bara lugnt. Målar lite och dricker en kopp te. 
Det får nog bli en målar/pyssel helg denna helg. 


Ganska skönt att inte ha något planerat ibland. Eller vad säger ni? 

Kvar på sjukhuset..

Som rubriken lyder så är jag kvar på sjukhuset. Fick inte åka hem idag för mitt Digoxin "värde" var för högt. Eller jag har för hög Digoxinkoncentrat i blodet just nu.
Om jag förstått det rätt så bör det ligga under 1.4, och mitt värde ligger på strax över 3. Det kan tydligen vara farligt om det är det. Man kan till exempel få hjärtrubbningar, lågt blodtryck, illamående, m.m.. Och även störningar i centrala nervsystemet.. 
Min Digoxin tablett tog jag imorse tillsammans med morgonmedicinerna (tar den tisdagar och fredgar) så jag "hoppas" det är därför värdet är lite högre just nu och inte att något annat strular.. 

Ska ta ett nytt blodprov imorgon och se om värdet har gått ner vilket jag håller tummarna att det har.. Då får jag åka hem sedan om det är okej. Jag känner mig inte konstig och det är iallafal skönt det. 

Nu har klockan precis passerat tio. Kollat lite på Fångarna på fortet med mamma och Rasmus. Dem var hit en stund och hade med mig mitt godis hemifrån. Ville ju ha något gott att äta, så hon var snäll och åkte hit! 
Nu ska jag bara fördriva tiden vid datorn tills jag ska sova. Finns inte så mycket att göra här annars då sjukhuset har tagit bort en massa kanaler ur deras TV utbud. Dem har bara SVT och 4:an här..
Annars går det väl en hel del filmer nu på TV så här en fredag kväll? 
 
Hoppas hoppas, jag får åka hem imorgon! Håll tummarna!! 

Shopping och käk på stan!

Idag under assistentens lediga tid mellan delade turerna så drog jag in till stan för att umgås med Carro. 
Vi bestämde oss för att mötas upp på stan för lite shopping och käk. 
 
Chauffören som körde mig (typ gubbe) var hel skum och bitter. Ville betala med kort för jag hade bara 500 sedel på mig i kontant.
Men det ville han inte. Så jag sa: 
- "Nehe? Men har du växel till 500 så varsågod!"
Så det skulle han prompt gräva fram.
Varför vill aldrig äldre ta kort? Tycker dem att det är smidigare med kontanter eller vad är det frågan om?
 
Nog om den chauffören. Jag kom iallafall ner till stan och vi började inne i Punkt som den shopping gallerian heter. Men jag hittade inget i butikerna där inne och vi gick över till Gallerian. Stannade för att käka mat inne på reastaurangen Vivaldi. 
Jag tog en Entrecoté med bakad potatis. Den är så god! 
 
 
Och Carro käkade paj. Har aldrig provat deras pajer där, men den såg riktigt god ut! Är ni i Västerås, så måste ni käka där. Jätte god och fräsch mat! 
 
Vi gick sedan vidare till Akademibokhandeln och Gina Tricot men hittade inget i butikerna, så vi gick sedan till Kvarteret Igor och upp till b.la Panduro och Cubus.
På Cubus hittade jag byxor som jag köpte med mig hem. Så snygga! 
Jag har nämligen mest bara helsvarta byxor så dessa är jag riktigt nöjd med.
 


Där efter gick jag in till TGR där jag köpte pärlplatta till mitt framtida lilla pyssel projekt. Hittade även paketsnöre i rosa som fick följa med hem. 
 

Vi gick även in på H&M för jag ville kika på deras nya smink sortiment. Dem har ju bytt ut sminket till ett nytt utseende. Jag blev väldigt glatt överraskad över sminket och urvalet som fanns. Det ser stilrent ut, okej smink för billigt pris + att det fanns mycket att välja på. Riktigt riktigt skoj att det är så! 
Men jag köpte inget smink nu för det är inget jag behöver för tillfället. 
Däremot hittade jag en t-shirt inne på H&M som jag köpte med hem. 
 

Vi avslutade stan med en fika på Chantal's och en sväng in på Bodyshop och Hälsokraft.
 
 
Sedan åkte jag hem. Hade en jätte mysig stund på stan. Vi hade kanske inte det bästa vädret men det var väldigt mjuk duggregn hela tiden så jag tyckte det gick fint ändå. 
Nu är jag hemma. Ska väl spola kateter och så blir det att se Idol klockan 20:00 och efter det, serien Safe house. Är det någon mer som kollar på den? 
Andra avsnittet går idag klockan 21:00. Spännande! 

Farmor har somnat in.

Fick höra av pappa att farmor har gått bort idag. 
Jag har ingen bra kontakt med henne alls, men har fått höra via pappa att hon inte har mått så bra den senare tiden. Hon var gammal och kroppen orkade nu inte längre. 

Men nu får hon vila ut från allt. 
RSS 2.0