Grattis Benjamin!

Idag fyllde min lilla systerson Benjamin hela ett år. Stort grattis till honom!
Jag hoppas han har haft en fin dag med mycket glädje! <3


På väg hem!

Är nu i taxin på väg hem från sjukhuset. Ska bli skönt!!
Jag är så trött och seg i kroppen. Hann med en sväng till stan i dag på eftermiddagen. Det var kul! Kan kanske visa mina köp sedan?
Jag får se!
Ha en fin kväll Vad ni nu ska göra?


mitt första videoinlägg!

Här kommer mitt första videoinlägg. Det vart inte alls bra men det ska jag väl inte begära första gången heller.
 
 
Fortsätter det jag skulle säga: Nu ska jag försöka ta reda på mitt telia nummer till internet. Behövs verkligen om jag ska fylla på internet via internetbanken. Men jag hittar inte nummret?
Efter det ska jag nog kolla på film. Mamma har hyrt Dark Shadows. Den är nog bra. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
UPPDATES! Jag hittade nummret!

Nytt! (skriver från mobilen)

Köpt ett nytt modem till internet så förhoppningsvis funkar det snart igen. Håll tummarna!!


Från mobilen...

Kämpar på för fullt med att få min dator att känna igen sitt internet, men det går ingen vidare bra...
Kanske är bättre att köpa ett nytt internet modem och börja om?


Helvete!

Vet inte om jag kan blogga just nu. Av någon konstig anledning så känner min dator inte igen internet USB;t fast det har funkat jätte bra idag.
Är skitless på detta! Vad kan ha hänt??


Min lördag + kräftskiva med Johanna!

Vill berätta om min lördag. Den var verkligen toppen bra!
Det började med att jag typ blev väckt av Johanna på sms. Hehe! Var fortfarande lite halvborta trots att klockan var strax efter 11:00. Slog på TV;n i väntan på att reprisen av Fångarna på fortet skulle börja.
Eftersom jag åker hem 20:00 på fredagarna då det egentligen går så får jag jämt kolla på reprisen.
Nog om det. Käkade lite frukost och planderade hur dagen skulle se ut med assistenten. Vi började med att städa och plocka lite.
Sen plockade assistenten fram material och alla grönsaker så jag fick skala och hacka det till middagen som jag skulle ha senare. Ärligt talat brukar jag inte alls hjälpa till med maten men det var faktiskt kul att skära, hacka och skala grönsaker.
När jag hade gjort det så tränade jag lite i väntan på att Johanna skulle komma och assistenten la fram kräftorna och tillbehören på bordet. Johanna var hos mig strax innan 17:00.
När hon kom så började vi käka. Jag var verkligen jätte hungrig och åt hur många kräftor som helst. Hehe! Men det är ju så gott!
 
 
Så här såg det ut på bordet. Jätte fint var det! Jag tror vi käkade i över en timme och hade det jätte trevligt.
När vi hade ätit oss mätta och lite till så plockade assistenten bort det och ställde fram lite grönsaker och dipp som Johanna och jag käkade efter. Det är ju så fruktansvärt gott!
 
 
Denna cider drack jag. Var verkligen super gott! Lagom alkoholhalt också! Tycker inte om när det är för mycket nämligen. Smakar så illa då!
När Johanna var här så vart det mycket prat och skratt! Kvällen var verkligen jätte kul. Johanna är ju en himla goo tjej!
Vid 21:00 åkte hon hem. Då fick jag min massage och så lindade vi lite. Sen var det dags för assistenten att sluta för dagen. Hade verkligen en toppen lördag med en toppen vän!

Torsdag!

God kväll på er!
Hoppas ni alla mår bra? Jag mår väl helt okej. Är på sjukhuset just nu som vanligt. Kom hit vid klockan 15:40 tiden. Det var ju lite roligt hemma när chauffören kom. Jag tänkte skämta till honom och sa Hej Staffan! För min assistent tycker det ser ut som att han heter Staffan.
Hon säger ibland innan taxin har kommit: Undrar om det är Staffan som kommer? Nej fan! Han heter inte så!
Som sagt, vi tog upp det idag med chauffören, och så säger assistenten: Vi vet ju om att du heter Roger.
Då fick vi till svar: Det heter jag inte heller! Lite glatt skrattande!
Både assistenten och jag bara: Va?! Vad heter du då? Och då sa han det. Men jag nämner inte det i bloggen. Lite coolt var namnet iallafall. Så kan det gå! Haha! Nu vet vi iallafall hans riktiga namn..
 
Nog pratat om det. Som sagt, var framme vid sjukhuset runt 15:40 snåret. Tog prover ganska direkt. Sen kom läkaren en snabbis. Han pratade lite om morgondagen b.la. Det kommer komma folk från tandvården och kolla mina tänder undertiden jag är sövd. Det tycker jag är så himla bra att man kan ta det i samma veva!
Sen pratade han lite om annat men det är sånt jag inte vill ta här.
Strax efter klockan 17:00 var det dags för middag. Denna gång var det faktiskt en helt okej rätt. Annars tycker jag för det mesta att sjukhusmaten är skit. Det är verkligen inte bra mat enligt mig!
Idag vart det Senapsgryta med potatismos. Jag kan inte lägga upp bild för det ser ta mig sjutton inte gott ut för fem öre. Hehe!
Sen på kvällen har jag duschat och kollat på Kockarnas Kamp på kana 4. Hejade ju på Leif där men han åkte ut. GUBBJÄVEL Som han sa sig till själv! Jag kände inte igen någon av dom andra kockarna så därför vart det han jag hejade på. Men nu när han är ute så blir det att heja på Stefano som är oehört skicklig i köket! 
 
Nåja.. Nog pratat för min del just nu. Tänkte avsluta inlägget med att säga att jag inte har behövt blod idag tack och lov. Så imorgon är tanken att handla lite gott att käka tills på lördag med assistenten. Kanske kan berätta mer om det imorgon eller tidig lördag. Nu ska jag kolla på Tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på webben och efter det kolla lite bloggar. Hej så länge!

Rasmus!! <3

En ganska ny video på Rasmus kommer nu. Tänk att han snart bli hela 8 månader!

 
 
 
Han är helt otrolig. Hela familjens lilla glädjespridare!




Tillbaka från omläggningen och uppvaket.

Har varit på avdeningen i strax över en timme nu.. Och nu ska jag fortsätta packa mina grejer och så. Fixa mig iordning för att åka hem. Taxin kommer och hämtar mig strax efter 22:00.
 
Trött och sliten man ser ut. Hehe!
Och hemma bir det att fixa sig iordning för natten. Så därför önskar jag er en god natt erdan nu!


Förlåt!

Jag har jätte ont i stumpen och är jätte trött. Vet inte om det blir nå bloggning idag tyvärr. Min hälsa går före.
Ber så mycket om ursäkt för att uppdateringen är dålig just nu. Jag hoppas det blir bättre i bloggen snart.

Hoppas ni mår bra och får en fin natt! Många kramar!!


Torsdag!

God kväll!
Torsdagen börjar gå mot sitt slut. Det har varit en helt okej dag. Vaknade runt 10:00 av att mamma ruskade på sängen. Hon tyckte väl att jag skulle vakna till? Hah!
Käkade lite frukost och packade lite till sjukhuset, sen har jag bara förberett mig för att åka den tiden som var kvar. Åker dit som vanligt på torsdagar. Men idag kändes det som om tiden aldrig ville gå hemma. Det kändes som det gick flera timmar istället för några tills jag skulle åka.
Nåja, fort till sjukhuset gick det iallafall.
 
För nåra veckor nämnde jag till mamma att jag var rädd att det skulle börja blöda då jag är i bussen på väg till sjukhuset. Chauffören som körde mig idag körde mig även då och han var ju hemma och hörde det. Sen dess tycker jag att han kör fortare dit. Men jag vet inte, han kanske är rädd efter det han hörde?
 
När jag kom fram så tog man prover ganska direkt och sen var det bara att vänta på provsvar och kväll då jag skulle duscha. Mitt blodvärde låg på 83 så jag har precis fått en påse blod och nu droppar desferalet på. 
Min dusch på kvällen blev väl inte sådär jätte lyckad. Alltså det gick ju bra tillslut men det kunde ha gått bättre. Innan duschen tar jag alltid extra smärtstillande och när jag skulle ta den så frågade sköterskan hur länge den behövde verka.
Jag svarar ca 15 minuter. För det är det, det brukar. Men sen när dom kom efter 15 minuter så fick jag nå värk topp och det gjorde såå ont! Var tvungen att ta morfin också.
Men sen gick det hyffsat okej.
 
På kvällen har jag bara kollat på TV. Det var en massa premiärer på kanal 4 som jag kollade på. Först Kockarnas kamp, efter det New Girl (säsong två. Tycker för övrigt inte så värst mycket om den serien) och sist ut var det Två panka tjejer. Det tyckte jag var bra! Haha!

 
Tyckte ni något av dem programmen som startade ikväll var något att se på?
Nu ska jag jag ringa efter något att äta och kolla på Svenska Hollywoodfruar på webb TV. Önskar er en god natt!

Beställt!

Mitt senaste paket har kommit. Kläder och ett väsksmycke från den underbara sidan FOKIWA!
Älskar det hon säljer nämligen!
 
 
 
 
En kofta och en kappa. Ser ut som en poncho men denna har ärmar. 
Vill bara att det ska bli lite kallare så man kan använda den också. Än är det för varmt!
 
P:S! Till er som funderar, det är mamma som är bakom gardinen. Hon ville inte vara med på bild!


Från mobilen

Kom hem ganska nyligen från sjukhuset. Är inte så där jätte glad över omläggningen.. Har en massa synpunkter..
Dessutom har jag ont, både fantomsmärtor och brännande värk på en del av stumpen. Bäst är det att halv sitta.

Nåja. Nu äter jag kvällsmat och sen blir det väl att läsa lite och sen efter det - SOVA HALVSITTANDES! *hmpf*


Inget långt inlägg idag..

Blir inget vidare långt inlägg idag. Brukar ju blogga på måndagarna men mår verkligen inte bra alls just nu..
Stumpen går mig oerhört på nerverna. Är ständigt rädd för obehaget jag känner. Spänner mig på grund av att jag är orolig och då får jag ont också.
Allt går i en enda ond cirkel!! Får ta mig fan ingen ro alls!


Just nu!

Lyssnar på musik i väntan på att åka hem. Taxin kommer om 15minuter.


Äter!

Äter McDonalds som minfina mamma kom upp med <3
Kom även upp med lite gott som godis och dricka. Jag är kvar på sjukhuset nämligen. Har inte alls varit bra idag efter omläggningen nämligen. Nog pratat om det, nu ska jag Äta. Tack mamma! Älskar dig!


God natt!

Jag ska försöka sova nu. Såg att klockan är mycket. Önskar er en god natt!
 
Ska vara på operation för omläggning 08:10 imorgon, så hinner få lite sömn iallafall. Men i och för sig ska ju jag sova sen igen när jag har kommit dit.
Aja,, god natt på er!
 

Torsdag!

God kväll på er alla!
Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej. Dock har jag varit väldigt trött idag. Har nästan bara velat sova men det går ju inte heller. Så har tvingat mig att vara vaken.
Väcktes strax efter 10:00 och käkade frukost. Vart två kokta ägg med kaviar till och så vart det två mackor. En helt okej frukost. Jag förstår inte, men jag har börjat gilla kaviar ännu mer. Hehe!

Sen efter det så har jag bara fixat mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt. Taxin var lite sen så hann busa lite med Rasmus samtidigt som jag kollade på Paralympics. Han är ju för go den lilla killen!

 
Bilden är dock inte tagen idag men det var ungefär så vi höll på. Han gillar min sladd till sängens dosa. Vet inte riktigt varför?

När jag sen kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska direkt. Mitt hb låg på 77 om jag inte minns fel. Där fick jag troligen svaret på varför jag var så trött. Men ialla fall, fick två påsar blod. Den andra droppar på nu.
Mitt kalium vet jag inte vad det låg på men jag antar att det låg hyfsat okej med tanke på att jag inte har fått någon Resonium mot det.
På kvällen har jag duschat och sen har jag bara kollat på TV. Det var ju final av Robinson! Tyvärr så vann ju inte Anna som var min favorit. Det stod mellan Mirre och Robban. Jag är glad att Mirre vann! Tyckte inte om Robban..



Sen efter det så har jag bara setat vid datorn. Tänkte nu avrunda och kolla på webb TV. Blir Svenska Hollywoodfruar och äta kvällsfika innan jag ska fasta klockan 00:00.. Missar ju det när det går i veckan och jag orkar inte vänta till helgen då reprisen går. Hehe!
Efter det så måste jag betala en trevlig räkning. Lika bra att ha det gjort liksom.
 

Pyssel!

Har piffat till mina hör lurar. Vad tycks?
Jag tycker dom är super coola!
 
 
Vill du kanske gör lika dana?
Du behöver:

- Rörpärlor
- Hörlurar
- Liten sax
 
 
Du gör såhär:
 
Du klipper en sida i pärlan. Sen är det bara att trä in sladden i den springan där du har klippt.
 
 
Sen är det bara att bygga på så som du vill ha det. Det tog tid för mig men det blir väldigt sött och annorlunda sen!

 
 

Fan fan fan!!

Helvete! Har fått feber. Det är ju inte så lite heller. Jag har en temp på 38;9.
Fan! Jag behöver inte feber. Har nog ändå!!

Blir kvar på sjukhuset. Iallafall till imorgon. Sen får man se hur det är då.


Måndag!

Hejsan på er och god kväll!
Hoppas ni alla har haft en fin helg och att ni alla mår bra! Min helg har varit helt okej. Jag har varit hemma och igår kom Johanna på besök.
Vi pratade lite, målade och lyssnade på musik. Hon är så bra Johanna. Det spelar liksom ingen roll vad vi gör, det känns bara trevligt och roligt ändå. Har aldrig tråkigt med henne!
 
Jaja. Måndag då då. Vaknade 09:20. Eller ja, vaknade och vaknade. Jag var nog vaken till och från hela morgonen. Jag vet inte, men jag kunde inte sova. Nåja. 09:20 kom assistenten hit. Käkar lite frukost och fixar mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kommer som vanligt 12:20 på måndagar.
När jag kom fram så tog man prover direkt och sen var det bara att vänta tills man får provsvar och till kvällen då det är dusch. Det hände inget annat. Vanligtvis kommer lymfterapeutenn men om jag inte minns fel så skulle hon vara på högskolan i två veckor = Tråkigt! Hehe!
Nej men så jag kollade på TV hela eftermiddagen. Kollade b.la på någon pratshow (tror det var Ellens show) där en kvinna var med och dom berättade lite vad hon hade varit med om.
 
 
Den där kvinnan som var gäst hos Ellen berättade om att hon hade varit med i en Tromb. Hon var dessutom förälder till två barn. Dom hade hon lindat in i en filt och flyttat till en plats i deras källare som hon trodde var ganska säker. Sen hade hon lagt sig på dem.
Huset hade rasat ihop helt. Barnen klarade sig utan skador men mamman blev av med sina båda ben.
Helt otroligt att dom ändå klarade sig allihopa!

Nog pratat om Ellen. Framåt eftermiddagen fick jag reda på mina provsvar. Mitt blodvärde låg på 88 så jag slapp blod. Känns super bra! I torsdags låg det på 89 så det har knappt sjunkit alls ju! Hurra!
Tänk om det kunde hålla i sig?
Mitt kalium låg på 5,3. Det är lite högt. Jag fick en dos Resonium som ska sänka kaliumet (förhoppningsvis)
Sen på kvällen har jag duschat och sen kollat på TV. Robinson och Underbart är kort - Två bra program!
Nu tänkte jag sätta mig här vid datorn och kolla runt lite.


Hoppas ni alla har haft en fin helg och att ni alla mår bra.

Det jag köpte på stan i fredags! :)

Här kommer nu det jag köpte på stan i fredags! Bättre sent än aldrig!
 
 
Liten väska och örhängen från Ur&Penn
 
 
Virkbok, boken "Jag lever, pappa" och en almanacka från Bokia.
 
 
Bodylotion, hårband, mascara, ögonfransböjare, sminkväska och våtservetter från H&M.
 
 
Väska från New Yorker.
 
Jag köpte även garn, knappnålar och lite pärlor från Panduro, men det tog jag inte kort på. Tycker det är så skönt att komma iväg och shoppa ibland. Det lever jag sen länge på!


Skriver från mobilen!

Hoppas ni mår bra och har en fin helg. Min lördag har varit bra. Dock är jag lite trött från igår. Var på stan en sväng och shoppade loss! :)
Köpte faktiskt en hel del. Kan kanske visa imorgon om jag sitter vid datorn då?
Nåja. Önskar er en fin fortsatt kväll och en god natt!
Dessa kantareller fick jag äta på macka ikväll. Gudars så gott!!


RSS 2.0