Fråga!



Jag har en spindel någonstans i mitt rum. Känner mig inte så lugn och dom här hemma tycker jag är knäpp typ.
Men sanningen är att jag är rädd för spindlar.
Tycker dom är så äkliga med sina ben som sprattlar o.sv

Nu vill jag ställa frågan till er. Är DU rädd för dem?

Svara gärna!

Har ni något tips till att bota sin rädsla?

Skulle vara kul om ni svarade så många på den första frågan iallafall!

Usch!

Blä för att hålla på och vrida om klockan hit och dit! Allt blir ju knas med mina medicin tider... När klockan var 14.00 (trodde jag) så tänkte jag ta mina mediciner som jag alltid tar 14.00. Hade dessutom ont då. Då säger mamma att klockan egentligen bara är ett. Så egentligen skulle jag vänta en timme till innan jag fick ta dem men det sket jag i nu. Jag hade ont och ville bli av med smärtan.




Någon mer än jag som tycker det är smådrygt att vrida om klockan hit och dit?

Happy Halloween!



Själv så tycker jag inte att det är så mycket att fira, men för er som gör det så önskar jag er en trevlig halloween!

God natt!

Önskar er en god natt!

Själv så ska jag kika klart på några bloggar och sen dricka lite vatten för att sen försöka sova.



Hoppas ni sover gott och länge imorgon!

Pyssel!

Tänkte visa det senaste lilla pysslet jag har gjort.
En liten ask med nallebjörnar på b.la





Super nöjd!

Den är så söt

God natt!

Jag är så duktig på att inte blogga eller vad säger ni? Nej men faktum är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. Mina dagar ser ju likadana ut och mycket som är i mitt huvud vill jag inte dela med mig av till ett ställe som nätet där alla kan hitta och läsa. Det förstår ni kanske?
Ja. Igår hade jag omläggning. Den gick bra. Det var min lilla Stig som la om. Det blir nästan alltid bra då. Han har typ magiska händer!
Men efter så hade jag ganska ont. Fick smärtstillande in i min port på uppvaket men har man ont på avdelningen då man kommer tillbaka så får man typ bara dom extra smärtstillande som jag har till behov men dom hjälper knappt till den värk jag får efter omläggningarna. Men tur (eller tur och tur..men) att jag var trött så jag försökte sova igår trots min värk jag hade och det gick.
Så jag sov nästan hela eftermiddagen och fram tills jag skulle hem. Det är tråkigt att jag åker klockan 20.00 varje fredag. Jag missar ju jämt IDOL. Okej, inte hela idol men ändå. Och det är ju inte samma sak som att se det på TV4play eller reprisen som på en fredag kväll.
Jaja.. Man dör ju inte av det.  Ska vara glad att jag kom hem iallafall. Har problem med urinvägsinfektion som jag säkert har nämt 700 ggr tidigare? Nu har jag ÄNTLIGEN fått antibiotika på tablett så nu ska det hejsvejs! Hoppas jag! Var rädd att det skulle bli intravenös för det vill jag inte. Tråkigt på sjukhuset!
Det är ju jobbigt att hela tiden vara kissnödig, "kissa" stenar och knivar (som det känns som man gör) o.sv..
Läkarn hade pratat med urologen och troligen ska jag väl ta bort stenar jag har i urinvägarna. Förstod inte riktigt vad han sa för han kom in då jag sov och huvudet var typ någon annan stans. Haha!  Men man kunde tydligen få bort stenarna utan att behöva gå in. Någon som vet hur man gör då? Skriv gärna en kommentar!
Jaja jag har inte mycket mer att skriva. Ska väl försöka sova. Det är bara mamma och jag hemma och hon ligger och sussar så gott (förhoppningsvis) Min älskade lilla mamma!

God natt med er!

Jösses!

Nu kommer äntligen ett inlägg! Har inte bloggat nu på ett tag. Eller några dagar bara. I måndags mådde jag inte bra. Hade så himla ont och mitt blodvärde låg lågt. Tror det låg på 69. Så jag fick två påsar blod då. Sen har man bara tagit det lungt den dagen för att man inte har mått bra.
Unnade mig lite mat från kiosken på sjukhuset den dagen. Det var super gott fast väldigt mycket!



Maten jag åt då. Kycklingspett med pommes. Skit gott men JÄVLIGT dyrt (ursäkta mig) 79:- För det och man orkar inte ens äta upp allt. Pommes frietsen hade dom öst på till ett berg typ!



Det som vart kvar.
Tycker dom borde gör rätterna mindre och sänka priset. Tror dom skulle tjäna på det själv. Hur många orkar äta upp allt? Men ni som är på Västerås lassarett. Jag tipsar om den menyn. Mumma!

Igår hade jag omläggning väldigt sent. Vart efter 14.00. Var tillbaka till avdelningen super sent. först hade mamma beställt om min skjuts hem till senare men vi avbeställde den sen. Jag kände att jag inte orkade åka hem och hade världens frossa och lite feber. Så jag vart kvar över natten till idag. Det togs blododling igår. Hoppas allt visar sig att det är bra. Sen tror jag även att jag har urinvägsinfektion igen. (eller om den ens försvann?) Drygt! men men...

Idag vaknade jag tidigt och hoppades att jag kunde få åka hem tidigt (så man hinner vara hemma lite också) men sen kom doktorn och pratade med mig och sa att jag fick åka hem efter lunch. De va en liten observation eller vad man kallar det. Han ville se så jag inte började få frossa och må dåligt igen. Surt det kändes men jag förstår honom också. Fick taxi 14.10. Så där var jag och väntade på att taxin skulle komma och att man skulle kunna få åka hem.  Hemma har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lungt.
De är ju skönt att vara i hemma miljö med familjen!  Har kollat runt lite på datorn och spelat dator spel. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer än att titta på TV också. Käkade potatisgratäng och kött till. Super gott! Nu är man mätt och belåten!  Hade tänkt försöka sova tidigt ikväll för är ganska trött.
Ska ju tillbaka till sjukhuset imorrn igen. Vart ju bara hem och vända typ.Var däför jag ville komma hem så tidigt som möjligt tidigare idag. Hehe!

Vi hörs!

OBS! (till mina vänner)



Har inga pengar på min mobil. Så vill ni något så måste ni ringa!

(Till mina vänner)


Usch...

Vilken dag man har haft.  Jag har inte haft så värst ont och det har ju verkligen varit toppen! Men Ändå har jag känt mig konstig. Har sovit bort halva dagen om inte mer och inte haft lust till och göra någonting. Man kanske har såna dagar ibland? (för mig var det iallafall länge sen) Det kanske är mitt blodvärde som spökar..  Eller håller jag kanske på att bli deprimerad?
Jag vette sjutton.. Det visar väl sig? Antar jag?
Förutom att ha sovit bort hela dagen så kollade jag på Göta Kanal 3 Typ halv 7 på morgonen och kollade klart hela filmen. Ganska tråkig..
Sen har jag spelat lite dator spel, SUPER MARIO och Häst och Ponny "min första ponny".
Ganska seg lördag med andra ord. Inte för att mina lördagar brukar hända något.. Har ni haft en bra dag?

Nu ska jag fortsätta titta på JUNO som går på kanal 4. En fin film!

God natt!

Önskar er en god natt!  Min torsdag har varit okej förutom att jag har så ont till och från. Det gör verkligen skit ont och jag har fått tagit fulla doser för att det ska hjälpa. Det konstiga är att det gör ont i halva stumpen. Toppen på stumpen och sen nedåt till halva stumpen och så gör det ont i skinkan. Det är en väldans spänning i halva stumpen och skinkan molar eller hur man nu ska säga det.
Så det är två olika soters värk på en gång. Blä!
Igår åkte jag tidigare till sjukhuset för jag skulle på röntgen och kolla mina urinvägar. Har haft njursten så det var väl b.la det dom skulle kolla. Hoppas allt ser bra ut! 
Men det visar sig!
Sen har pappa och pilla varit på besök hit för första gången på denna avdelning. Gick nog hyffsat bra för dem att hitta?
Pilla hade med sig McDonald´s. Gissa om det var gott! Det var det första jag åt idag sen efter undersökningen eftersom jag inte har fått ätit något hemma. Sen har jag ätit smörgåsar. (vad intressant va)? Höhö!
Nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Funderar på och sova nu. Har spelat ett hästspel som jag laddade hem på datorn. Filip hjälpte mig med att fixa så man kan köra utan skiva, skit snällt! Tack filip! Spelet heter något med: Min första Ponny eller något. Ganska kul! Men Ska vara på OP klockan halv 9 imorrn tror jag det var så det är väl dags att försöka sova nu.
Önskar er en god natt! För er som läser de senare så hoppas jag att ni har haft en bra natt och en god sömn! Puss och god natt!



Från 3 år! Haha!  Men jag gillar det!

God morgon!

God morgon! Hoppas ni har sovit gott? Själv så har jag sovit ganska knepigt kan man säga. Drömde mardröm men krokodiler inblandade och en människa till som jag inte vet vem det är. Den männsikan
(i drömmen för er som inte fattar)
Blev biten många gånger av krokodilerna. Vi skulle genom en krokodilmark. Men jag klarade mig! 

Nu ska jag dricka frukost. Ett glas juice. Får inte äta något idag för att jag ska på undersökning imorrn. Blä! Jag som är så hungrig bara för de . Har fan god lust att ringa återbud (för att få äta) höhöh!
Nej men det ska jag inte göra. Måste egentligen gå på undersökningen som är ganska viktig.



Min frukost ur en MAX glas med Nicke nyfiken på!

Bon apetit!

God natt!

Måndagen börjar närma sig sitt slut. Har haft en jätte jobbig dag. Mycket spänningar och värk i stumpen. Inte alls kul.  Men nu är det bättre.
Idag har jag inte gjort så mycket fast jag vaknade tidigt. Redan halv åtta vaknade jag. Toppen för att vara jag!
Men släckte ganska tidigt igår. Eller tidigt och tidigt. För att vara jag var det tidigt Släckte kvart i elva! Woho!
Och sov riktigt bra inatt. Ingen värk men den kom tidigt på morgonen. Hade öronproppar natten då jag sov och det blir en sån konstig känsla när man vaknar och drar ut dem. Det känns som om man har världens grottor i öronen. Haha!
Sen när jag vaknade så tittade jag på film. Vart och kolla på FARSAN. Den filmen var helt okej. Han har så rolig svenska den människan. Ni som har sett den förstår nog vilken jag menar.
Sen har jag typ packat och gjort mig i ordning till att åka till sjukhuset som det alltid är på måndagar.
Nu börjar det verkligen bli höst på riktigt här i Västmanland. Vet inte hur ni har det i dom andra landskapen. Det är så fin med alla färger som skiftar. Tycker inte ni det?
Jaja nog pratat om hösten. Här på sjukhuset har det tagits prover. Mitt blodvärde låg på 78 så jag får blod just nu. Ska få två påsar.  Sen har jag inte gjort så mycket annat. Tittat på TV, somnade en stund och det var så skönt! Sen har jag haft sängtvättning. Har nästan precis käkat lite kvällsmat. Ska ju fasta efter kl: 00.00 så det är likabra att fylla på magen så man inte blir hungrig imorrn. Har ju alltid omläggning så sent på tisdagarna och det är så tråkigt. Man blir törstig och hungrig os.v. Men när man får äta så blir man typ aldrig hungrig och törstig nästan. Det är konstigt det där.
Jaja. Nog skrivet från mig nu. Ska kika runt lite. Tror mitt internet dör när som helst. Hittade en annat nätverk men det var lösen på den. Typiskt! Haha annars hade jag lånat det!

Jaja men jag önskar er en god natt! Kanske ska käka lite till jag. Sen måste nog jag också sova. Tandmänsikan kommer imorrn för att hjälpa mig med min tandbehandling kl: 09.00. Lär ju vara halv död då.. jaja men god natt!




Hösten är vacker! Titta på dom fina färgerna bara! Visst är det fint?

Jösses!

Usch nu har jag inte skrivit på skit länge. Har inte haft tillgång till dator. Var nämligen dum och glömde min datorsladd på sjukhuset. Toppen va? Nej inte ett dugg.  
Just nu ligger jag bara i sängen och dricker varm choklad som syrran har fixat i ordning. kakao och socker! :)
Min älskade lilla syster yster! 
Jaja. Vad har hän dom dagarna jag inte har bloggat? på fredagen hade jag omläggning som vanligt. Det var en tidig omläggning. Och det vart bra resultat . Men hade ont. Så fick en del smärtstillande och sen somnade jag och har nästan sovit hela fredagen. Stackars mamma som skulle komma. Jag har ju en egen ytterdörr och så hade hon skickat sms och bett mig säga till sköterskan att öppna ytterdörren (som alltid är låst) Men jag sov ju så smset hörde inte jag. Sen hade hon även knackat på mitt fönster men samma sak där. Hörde inte det. Men sen vaknade jag och kollade mobilen. Hon hade stått utanför i ca en kvart. Så det var inte så lång tid men ändå. Haha! 
Igår har jag inte gjort så mycket. Har haft ganska ont. Skulle ha haft en pluggdag igår. Ligger efter i matten med tanke på att jag fick den nya boken. Men den är lite lättare så jag kommer nog ikapp. Tror inte klassen har kommit så långt ändå. Ska försöka plugga senare idag. Men är så trött just nu. vaknade så tidigt för hade så ont. Men det har börjat gett sig nu. funderar på och dricka upp chokladen och sen sova en stund eller om jag ska kolla på film. Lånade hem filmen Farsan och Remember me från sjukhuset. 
svårt att sova kanske det bli eftersom syrran har killen här just nu. dom är så söta ihop! :)
Min vackra lillasyster! <3

God natt!

Usch har ont i skinkan och så ont i huvudet. Inte alls kul  Men ska väl vänta till runt 23.00 så sen kan jag ta mina mediciner. Lite tidigare men ändå.
Har haft en toppen dag annars. Har inte haft ont knappt och så har jag haft Johanna på besök. Super kul!
Vi gjorde ingenting utan pratade bara en massa men det var mysigt ändå. Fick ett fint mobil smycke av henne från Mallorca!
Sen när hon åkte så pluggade jag matte. Mer har inte hänt idag. Skönt nu när man har rätt mattebok och äntligen kan försöka fokusera på matten att göra den mer. Den är dessutom mycket enklare att förstå.
Jag har i och för sig en matte bok som bara klarar G i betyg och ingen fortsättning på B- C- (osv) kurserna. Men det hade jag inte tänkt mig heller för jag fick precis godkänt i 9an och det räcker för mig att bli godkänd.



Kanske inte syns så mycket men det är Hello Kitty på. Hon har typ ett likadant fast med en delfin på. Jätte fina!
Tack Johanna!


God natt! (inlägg om tisdagen)

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen. Det blir bara inte av. Nu för tiden när jag är på sjukhuset så orkar jag inte sätta på datorn. Dom dagarna jag åker in (måndagar och torsdagar) Har jag typ gjort mina rutiner som:
1. Se på TV.
2. Sängtvätt (måndagar) dusch (torsdagar)
3. Kanske pysslar lite (börjar bli tröttare)
4. Äter någon kvällsfika.
Sen är jag skit trött och orkar aldrig sätta på datorn typ. Därför bloggar jag i stort sett aldrig på Måndagar och torsdagar.
Haha sjukhuset gör en trött!
Sen brukar jag alltid släcka för dagen. Men jaja..
Idag är det tisdag och det börjar lida mot sitt slut. Jag har haft omläggning idag. Kvart över ett fick jag tid. Skulle igentligen ha varit klockan 2 så det var skönt att det ändrade sig. Det har varit riktigt jobbigt med stumpen. HAde vätskat igenom en hel del och det kändes så blött. Inte kul!
Innan omläggningen har jag typ bara slappat och sovit på förmiddagen. Sen efter lunch kom en personal från lekterapin och hälsade på en snabbis. Pratade lite om allt möjligt och pratade även om hon skulle behöva fylla på ngåt i min pyssel låda (som jag alltid har på mitt rum)
Sen bar det av till OP. Omläggningen tror jag gick bra och jag är glad över resultatet. Hade inte så jätte ont heller. Haha det var lite roligt för når dom kom och hämtade mig från uppvaket så höll dom på hela tiden och sa: Oj vad hon är trött! (jag var det också)
Men när jag kom in i mitt rum så kvicknade jag till och sköterskan säger: Nu vaknade hon till!
Haha!
Senare kom mamma och hon hjälpte mig med lindningen. Och sköterskan säger typ en timme innan att jag måste kissa innan jag åker hem. Och jag var ju inte kissnödig. Och kissar man inte innan man åker hem så frå man inte åka. Helvete vad sur jag blev. (Det har jag nämligen sluppit på barn) Så allt vart stressigt (dom är lite långsamma)  och jag fick försöka kissa på beställning o.sv.. Usch!! Inte ett dugg kul. Sen vart klockan 20.00 och gud va skönt det var att lämna dem när man var så sur. (jag tycker om dem annars men detta var fan jobbigt)
Nu är jag iallafall hemma sen klockan 21.00 ungefär. En äldre människa körde mig. Trevlig och prata med även fast man pratar om sådant som inte intresserar mig. Haha vi pratade om älgjakten som pågår just nu och han hade sett lite älgar här och där som han berättade om. Sen kom vi in på vildsvinsjakt innan bärhjälpen han komma. Haha men det var trevligt! 

Nu ska jag läsa lite bloggar och ta mina mediciner och sen försöka sova. Finns inte mycket att göra. Mamma pajjade lampan i mitt rum! haha! Klant! Så jag använder mobilen och datorskärmen som lampa just nu.

Men jag älskar dig ändå mammsi!

Tips!

Tänkte tipsa om en ganska kul sida (först och främst för tjejer) där man kan sminka sig själv och även testa kändisarnas frisyrer på sig själv.

Sidan heter www.taaz.com

Här är lite kändis frisyrer jag har testat:








Och här under är det en bild där jag sminkade mig lite och ändrade även ögonfärg



Man kan hålla på med ganska mycket på den sidan. Men jag har för mig att man måste registrera sig.
OBS! GRATIS

Sidan är på engelska men lätt att förstå.


Recension

Twilight - Eclipse



Handling:

Tredje filmen i Twilight sagan.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

Vad jag tycker:

Jag har faktiskt inte så mycket ont att säga om filmen. Är nämligen inte långt ifrån en Twilight älskare. Därimot finns det såklart några sämre scener i filmen (som det i stort sett alltid finns i filmer)
Det jag märkte med denna film än dom två tidigare är att denna är lite läskigare. Inte mycket men det är lika bra att påpeka det. (om någon yngre ska se) Det är inte många scener som är läskiga utan det finns några.



Den får betyg fem av fem.

Nu är det bara att vänta på uppföljaren: Breaking Dawn

Video!

Tänkte visa en favoritscen ur programmet 16 and pregnant

(dålig bild och dålig ljud tyvärr)

Kolla på bebisen när den sover.

Hon säger: What's the matter?

Do you have a bad dream?

Jag tycker det är så sött när bebisen ändrar ansiktutryck. Syns ganska tydligt ändå att den inte har en vacker dröm. Haha!


God kväll!

Hujeda mig. Känner mig så trött nu för tiden. Kan nästan sova dag in och dag ut. Inte bra!
Och anledningen till att jag inte blogga igår var just det. Jag orkade inte sätta på datorn. Det orkade jag knappt nu heller men käkade lite och min energi blev bättre!

På tal om mig och mitt liv nu. Vet inte om jag har nämt tidigare att jag har haft fel matte bok att plugga i?
Nu har jag rätt bok! Äntligen! Matteläraren kom förbi sjukhuset igår och vi växlade böcker. Han hade två olika. En bok för dem som riktar sig till att läsa både A och B kursen (finns även fler kurser, tror det går ända till E kurser)moch så hade han en som bara riktade sig på G i betyg och även bara A kursen. Den valde jag. Kände att det var bäst för matte är inte mitt bästa ämne. Det finns mer kapitel som är svåra än som är lätta (om ni förstår vad jag menar) Och jag fick precis godkänt i 9an. Så högre i matte kommer jag inte kämpa med.

Min mattebok!



Det var typ det jag gjorde igår. Duschade även inför OP idag och kollade sen på Robinson igår. Det är en från Västerås som är med. GURKAN!

Ja. Och idag var det omläggning. Omläggningen var halv 9 på morgonen men som vanligt är vi typ alltid sena till OP. Och idag drämde dom i en vagn med mig i sängen påväg till OP. Hade precis kört förbi ett rum där kärlläkaren satt. Undra vad han tänkte när jag nästan vrålar AJ! Haha!
Omläggningen gick nog bra men när jag vaknade upp så hade jag så himla ont. USch vad ont jag hade. Exakt hela dagen typ. Fick morfin efter morfin insprutat i port-a-cathen. Även på uppvaket och avdelningen. Det gjorde skit ont.  Sen ville jag ha lugnande men tror ni man får det? Nej. Det finns inte ordinerat, har sagt att jag vill ha det ordinerat då det är jobbigt som det var nu. Jag fick 5mg stesolid. Det hjälpte inte ett skit kan jag säga. Men sen var jag helt slut efter att jag var så spänd, hade gråtit hela tiden och så. Kroppen säger ju ifrån. Fast det var sent på eftermiddagen, kvällen.
Visste inte riktigt om jag kunde ta den "stående" busstiden som jag alltid har klockan 20.00 hem eftersom jag fortfarande hade ont till och från. Men det vart bättre och jag åkte hem då.
Så nu är jag hemma. Har halvsovit, kollat på idol lite gran (missade början p.ga bussen hem och det kommer jag alltid att göra) och har ätit ägg.
Ska kolla runt på nätet och sen sova. Har jätte ont i huvudet. Bara inte febern kommer tillbaka. Hade 38.9 tidigare ikväll.. Bye bye!



Kolla vilka halvfula droppräknare dom har på avdelningen!

Min onsdag!

Tänkte berätta om min onsdag. Sov väldigt illa på förmiddagen för vi har en katt som löper. Hon går runt och jamar. Så stoppade i öronproppar i öronen och det dämpade lite.
När jag väl somnade så sov jag en skit konstig dröm. Drömde att jag och min halvsyster Pernilla var hos våran farmor och hon hade gett oss ett varsit uppdrag med kinesiskt i. Jag skulle vara i en kinesisk skola och Pernilla skulle posta kinesiskt post. I drömmen när jag var i skolan kom en gammal sköterska som har varit på barnavdelningen (nämner inte namn) och han sa i drömmen att hans dotter gick där.
Sen vaknade jag av att mamma stod bredvid sängen med frukost. Haha!
Men det var bra att hon väckte mig. Johanna kom nämligen idag. Det var kul att träffa henne. Vi pysslade och pratade lite och fikade. (hähäh jag gjorde nog det mesta av jobbet) Men de gjorde inget för mig!
Hon fick även träffa på min mormor. Tror det var första gången för henne?
Jaja. När hon åkte så satt jag igång datorn. Spelade lite SUPER MARIO och kollade runt på nätet och tittade även på några avsnitt av Mysiteriet på Greveholm.. Hade ju inte setat vid datorn på ett tag kändes det som och den julkalendern är bra tycker jag.
Det har varit en bra dag idag. Jag har haft ont men den har inte setat i länge. Dom extra smärtmedicinerna har hjälpt direkt vilket har varit super skönt!
Nu ska jag bara kika runt snabbt på dom bloggar jag läser och sen försöka sova. (kommer nog ta en tid ändå, laddar hem en film och det går lite segare då. Men men) Tar nog en insomningstablett till hjälp sen när jag ska sova. Måste vakna tidigt för att få hjälp av mamma innnan hon åker med Sanna till skolan och sen vidare till jobbet. Men sen när dom har åkt så kan jag somna om igen en stund. Toppen!
Men får inte sova hur länge som helst. Måste packa om allt till sjukhuset. Katten kissade i min väska som jag brukar ha dit.. Typiskt katter att markera överallt när dom löper! Usch!

God natt!



Min och Johannas strut vi gjorde tillsammans. Det är tyll runt om högst upp (syns lite dåligt) Och det "randiga" är en text. Det är julpyssel. Strutar man kan hänga i granen och fylla med godis. Den vart rätt fin faktiskt!

En ängels namnsdag!

Grattis på namnsdagen våran ängel Jenny!  




(Fotot har hennes vän tagit från gymnasietiden)

Vi saknar och tänker på dig




God natt inlägg!

Ska väl sätta på någon film på datorn och titta på innan jag ska sova (som alla andra gör) Dom snarkar för fullt! . Har inte haft en bra dag idag tyvärr.
Haft ont i stort sett hela förbannade dagen. Har haft en molande värk och det är helt värdelöst. Droppen vart det då jag skulle äta för då gjorde det som ondast och jag har inte lätt att tänka på att få i mig mat då tyvärr. Men jag försökte och tvingade i mig allt! Kände mig duktig.  Fast hade även tagit extra smärtstillande då. Men ändå..
Har varit smärtfri på förmiddagen fram tills 11.00 ungefär. Sen har värken tagit över hela dagen typ fram tills nu ikväll. Fick vara smärtfri någon timme och nu har jag skit ont igen. Helt värdelöst och jag hatar det!

Jaja. Önskar er en god natt! Ska kolla på Patrik 1,5 som jag började kolla på idag. Sen måste jag väl försöka sova men med hjälp av insomningstablett. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Hemma!

Nu är man äntligen hemma! Kom hem strax innan 21.00. Det är så tråkigt på sjukhuset. Ligga där och försöka fördriva tiden hela dagen så att tiden skulle kännas snabb var ju skit svårt. Hade verkligen inget att göra. Tittade på TV till och från. Och tittade på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Tycker den julkalendern är bra
Sen har jag även kollat runt lite på datorn och spelat super mario. Men att kolla runt på nätet vart ju snabbt tråkigt för det enda jag i stort sett gör på nätet är att kolla in bloggar. Och har man kollat dem några gånger under dagen så tar det ju ett tag innan vissa uppdaterar igen.
Idag har min värk varit helt okej vilket känns skönt. Har inte haft så ont knappt och dom gångerna jag har haft ont så har det inte gjort så jätte ont vilket är super!
Det är aldrig roligt att ha ont. Det tycker ju ingen. Hoppas jag?
En tråkigt grej med kroppen är att jag troligtvis håller på och få urinvägsinfektion igen. Känner mig kissnödig konstant och kissar gämt... Hatar det! Som nu t.ex, kissade för ca en timme sen. Nu känner jag mig jätte kissnödig igen!  Har inte ens druckit något utan har bara ätit lite fruktsallad som inte innehåller så mycket vätska. Lite gör det ju.
På tal om annat. Haha vet ni vad jag upptäckte idag då jag åt taragona? Den hade gått ut 27 Maj i år!
Tur att jag bara hann äta två bitar. I och för sig så klarar chokladen sig chokladen ganska bra men den köptes igår i kiosken på sjukhuset. Hur kan dom ens sälja något så gammalt?
Mamma ringde dit till dem och vi ska ta tag i det på måndag då jag ska till sjukhuset igen. Har sparat kvitto och resten av godiset. Hade två förpackningar taragona och hade ätit en hel innan jag började på den andra. Och då jag upptäckte att godiset hade gått ut så var det första jag gjorde att rota i papperskorgen efter första pappret och se om det var likadant där. Men där var datumet annat. Konstigt och det kändes vidrigt!




Nu ska jag bara njuta av att vara hemma. Önskar er en god natt! Kram på er!

Arg!

Arg arg arg!
Jag har alltid haft en 80 som en gräns då det handlar om blodvärdet. Var det över 80 så behöver jag inget. Men var det under så behövde jag blod.
Men nu har dom sänkt gränsen till 70 istället. Vill dom att man ska vara halvdöd eller?
Jag förstår inte varför dom har sänkt. Jag menar, det är inte mycket att ha mellan 70 och 80. Som igår, då hade jag 78 i blodvärde och det är inte mycket. Blev skit förvånad då jag inte fick blod.
Tror inte dom på OP gillade att jag hade så lågt. Fick blod nämligen idag. Hoppas någon kommer klaga på det från OP om inte mamma och jag hinner före. Mamma tyckte nämligen också att det var väldigt konstigt.
Och eftersom jag har fått blod så har jag nu desferal och fick inte åka hem idag. Måste vara här till imorgon kväll. Känner mig jävligt ensam. Hör bara mig själv och TVn.
Istället för att vara hemma med familjen en fredag och så, så ligger jag här. TOPPEN!

Hade jag fått blod igår så hade jag varit hemma nu.... Blä!


RSS 2.0