Mobil blogg

Tänkte snabbt bara meddela att jag är bättre och åker hem imorgon! Bloggar troligtvis på datorn då och berättar lite. Nu ska jag fortsätta titta på en film på kanal 3. Tar det lugnt för har ont i stumpen och magen. Kallsvettas oxå. Mysigt va? Nej Usch. Men hoppas ni mår bra! Kram på er

Mobil inlägg

Tänkte kort bara berätta att jag inte mår så bra just nu. Är inlagd på sjukan sen dagen innan julafton, så här har jag firat den. Mår jag fortsatt såhär så lägger jag bloggen åt sidan. Kommer tillbaka då jag mår bättre. Kram på er alla och hoppas er jul har varit mysig!

Högst på önskelistan!

Höst på min önskelista står självklart denna snygga mobil telefon. Det skulle vara underbart att få den till Jul.  Men jag kommer nog få spara ihop till den själv
Men det ska nog gå att få ihop pengar till den.



Är den inte snygg? Kolla färgen och modellen bara!

Lite grejer som finns på min önskelista är:



I XXL ska de vara på den!



Jag är lite sent ute med att önska.. Men men! ;) Hähäh!

Onsdag!

Vaknade tidigt idag. (Ja för att vara jag alltså) Redan vid 9 var klockan. Min syster har hem från skolan. Hon har haft skolavslutning. Så nu har vi lov. Men jag ska försöka studera ändå. Har matte som behövs göras. Och det går så trögt för mig. Alltså jag har inga problem med talen men just nu har jag svårt att komma igång. Speciellt när jag har så mycket oro i kroppen och tänker på annat.
Som nu dem senaste dagarna har jag inte mått bra. Har nästan legat däckad i sängen. Det berodde på lågt HB och högt CRP. Fick reda på det i måndags på sjukhuset.
I måndags kom även personal från tandvården och visade lite grejer som jag har fått. Som blek skenor och så sa dom hej då och så. Eftersom jag nu blir flyttad till vuxen. Kul att dom fixade allt nu innan det kostar. Som skenorna och så. Då kanske man kan få lite vitare tänder.

Och igår så var det omläggning. Dock på eftermiddagen så jag fick vänta ganska länge. Men hade besök av mamma och sjukgymnasten på förmiddagen och vid lunch kom en personal från lekterapin. (vet inte om jag får nämna hennes namn men vet att hon har kollat in bloggen) Så hon får kallas personal från lekterapin. Hihi!
Hon hade med sig lite pyssel och även en julklapp som jag öppnade idag. Kunde inte låta bli! Och på tal om pyssel. Jag har en massa som jag inte har visat upp i bloggen som jag har gjort! Måste försöka få upp det snart. MEn inte så att allt kommer samtidigt..

Ja annars har det inte hänt så mycket mer dom senaste dagarna. Ska ta mina värkmediciner nu och titta på REA på webbtv tror jag.



Julklappen!



En liten julko va i! Skit mjuk är den!


Ett år sen...

Idag den 19:e var det ett år sen min moster somnade in. Hon hade cancer och kämpade mycket med den sjukdomen men den tog bara över mer och mer. Det känns som allt har gått så fort! ETT HELT år sen!
Men den 19:e December kommer alltid att "vara" hennes dag.



"Tänder" ett ljus på bloggen för henne, hennes man och mina kusiner!


Tack!

Tack för den fina dikt jag fick! Du vet vem du är! Det är b.la ni som får mina dagar. Att jag vet om hur många fina personer som finns där ute som jag inte ens känner, men som bryr sig så mycket.

Varenda kommentar jag får tar jag till mig. Det ska ni veta!

Stora kramar till er!



Och en extra till din Muffin för den fina dikten! Ska nog skriva ner den så jag alltid kan ta fram den!

4:e Advent!

Idag är det fjärde advent. Allt går så fort nu men jag har fortfarande ingen julstämmning.. Kanske kommer den sista dagen ungefär? Nej jag vet inte....




Förövrigt vaknade jag upp och känner mig helkonstig. Skakig, har ont, känns som jag har feber och att hjärtat har förflyttat sig till magen.. Uhww!
Har så ont att jag inte ens kan gå på toa. TOPPEN!

(hoppas det blir bättre under dagen, helst snart)

Tips om en sida för folk som gillar smink!

Vill tipsa om en sida för dom som gillar smink och sådant. Sidan är först och främst för tjejer men det är klart man som kulle kan prova! Det skulle nog vara häftigt.

Man laddar upp en bild på sig själv framifrån. Titta rakt i kameran. Sen laddar man upp det på taaz

Har för mig att man måste vara registrerad för att kunna ladda upp egna bilder. Men annars kan man testa sminka på modellbilderna som finns på sidan. OBS! Sidan är på engelska!

Tänkte visa två exempel som jag gjorde idag:




Före - Efter



Före - Efter

Gillade den sista bäst. Tyckte om håret på den bilden. Kanske är något att spara till? :)

(så som jag tog kortet på sista är bäst att ta till sidan, den första tog jag lite underifrån)

Hej hej!

Lördag kväll och jag har varit hemma i några timmar.. Åkte aldrig hem igår efter omläggningen för mådde absolut inte bra.  Omläggningen gick väl inte heller så bra. Eller bra kanske man ska säga att det gjorde, men jag blödde så det var det som inte var så bra. Men dom fick ju stopp på det och det är ju bra! Fick höra att jag blödde ca en helv liter. Så på uppvaket fick jag 2 påsar blod. Och jag hade så ont när jag vaknade upp. Vred och vände mig hit och dit och grät och grät. Inget hjälpte av det jag fick.
Det kändes så himla hopplöst då! Kärlläkaren kom och jag frågade om han ville släppa lite på lindorna men det ville han inte eftersom det hade blödigt såpass. Och jag var ju dum och glömde fråga vart det hade blödit.. Suck! Men samtidigt hade jag så ont så jag tänkte inte så mycket alls.
Men hade jag frågat så hade det ju varit bra, ifall det skulle blöda igenom här hemma (inte för att vi tror det) men om det skulle ske. Nu har vi ju ingen aning.. Men men!
Jag ska försöka vara possetiv och tänka att det inte kommer blöda. Dock känns det konstigt i stumpen..
Men iallafall. Igår på uppvaket kom narkosläkaren med en ännu starkare medicin för att testa. Den hjälpte bäst. Jag tror även att det var något avslappnande för somnade några minuter emellanåt. Och vaknade igen och hade ont o.sv.. Så höl det på. Vi var på OP kvart i 9 och åkte ifrån uppvaket vid tre tiden. Vart en lång tide denna gång. Exakt annars vilka tider det brukar vara kan jag inte svara på men kan bara säga att det inte brukar ta sån lång tid.

Sen igår har dom även ändrat om ordinationen på min extra smärtstillande. Den har nämligen varit sjuk konstig. Ordinationen har varit att jag får ta 6 st tabletter på en dag. 2 tabletter har jag fått tagit som mest på en gång. Och sen måste jag vänta 10 timmar tills nästa gång. Och det är ju helt sjukt! Enligt mina beräkningar kommer jag bara upp i fyra tabletter per dag isåfall?  Eller är det någon som vet hur dm har tänkt? (nu vill jag även påpeka att 6st av dom tabletterna är det sällan jag tar på en dag. Dom dagarna jag har som ondast komemr jag kanske upp i 3-4 tabletter om dagen.
Men iallafall - Nu är det ändrat så det bara behöver gå 2 timmar emellan.  Tyckte jag att jag hörde men DÅ gäller det bara en tablett. Samma där. Jag tar aldrig 2 tabletter på en gång.
När ordinationen var som det var först så var det mycket tjafs för dom ville inte ge mig smärtstillande då jag hade ont ibland. Det tyckte vissa sjuksköterskor var konstigt. Nämner inga namn.

Jaja nu är jag hemma. Ska be mamma göra kall Oboy om hon har tid. Vart sugen på det.  Och sen ska jag nog kika runt på några bloggar och Facebook. Hoppas ni får en trevlig kväll! Får se om jag skriver nå mer ikväll men annars skriver jag nog mer imorgon!



Min lilla mysebjörn jag fick från uppvaket igår. Blir aldrig för gammal från sånt!



Och så har vi katten vid sidan om som myser på min hello kitty filt. Samma sak där - ALDRIG för gammal för Hello Kitty!

Skriver ett godnatt inlägg nu!

Börjar bli väldigt trött. Har kollat på Bonde söker fru nu på kvällen och även pluggat några tal. Bättre några än inget som sagt!
Nu ska jag titta runt på dom bloggar jag läser, sen ska jag väl ta något att äta. Har svårt och sova om jag är hungrig. Hihi!
Ska fråga mamma om hon kan göra iordning te. Det är ganska kyligt i lägenheten så lite varmt att dricka skulle göra susen. Hon gav mig kall saft. Det kan ju vara gott det med men det gör att jag känner mig ännu kallare. Huh!

Titta va fina grejer jag hittade på en hemsida som heter: hellokittyshoppen



Hörlurarna och äggkoppen var coolast. Dom hade grejer som man kan ha i hemmet som äggklocka, olika muggar, glas, badrumsmatta, duschdraperi, bakform, spatel (till köket), dom hade t.om pepparkaksformar. Allt i hello kitty!
Blir nog kanske att skaffa hem i sin framtida bostad (tror nästan jag rabblade upp allt dom har till hemmet) Haha! Dock var det ganska så dyrt!

Onsdag!

Usch är bara så himla trött! Har sovit nu vid lunch. Gick inte att sova tidigare för hundarna förde ett himlans liv. Var det inte gnäll om mat så var det gnäll om vatten, var det inte gnäll om det så ville dom gå ut. Så ja, min syster har haft och göra idag. Stackarn och hon som inte har mått så bra. Varit trött och hängig (tror jag det var) Och vet ni? När mamma åkte till jobbet så hörde vi någon som krafsade om och om igen, och skällde om och om igen. Vi trodde det var den ena hunden (Bozz) för han har lite så kallade seperationsångest när någon åker.
Och syrran sa åt honom om och om igen att hålla tyst.
Sen upptäcker hon att mamma har råkat stänga in honom på toan. Haha! Lilla krake!

Jaja nu ska jag strax försöka plugga lite. Har ganska så ont men tänkte försöka ändå. Bättre ett tal än inget. Sen tror jag även att det är dags för mat!
Hörs sen!



Årets pepparkakshus som mamma b.la ville att jag skulle delta i. Men sa åt henne att glömma det för jag kommer råka förstöra allt. Så jag slapp!!

Trevlig Lucia på er alla!

Hoppas ni får en fin Lucia idag och kanske får se något tåg?

Själv så väckte mamma mig för en lucia sång på TV.. ehm..



Nu ska jag käka frukost! Smörgås med salami och Actimel!




Det som har hänt den senaste tiden

Torsdags: Pilla var på besök till sjukan. Hon hade med sig underbara fina presenter från Thailand som hon har varit i, i 2 veckor. Hade saknat henne så mycket. Vi hade intet setts på ett tag innan men nu fick jag träffa henne! Hon var brun och fin
När hon var på besök så hade hon även med sig cocosbollar. Ni vet såna med skum i. Dom är ju så goda! Minns att maten inte var någon höjdare i Torsdags på sjukhuset. Fick chickennuggets med potatis! Så jag käckade upp klycklingbitarna och cocosbullarna. Vi pratade lite och så när hon var där. Fick se bilder från Thailand som hon visade. Och gud vad fint det verkar vara. Vill också resa dit!

Detta fick jag av Pilla:



Godis! (super goda)



En super fin klocka. (vart suddig på bild)



En super fin solfjäder!



Tallrick/bricka med bestick + En liten "förpackning" man kan lägga besticken i. Jag kommer nog mest använda den till godis och snacks! 



Detta var toppen på besticken!

Tack så jätte mycket Pilla för allt!


Fredagen: Finns väl inte så mycket att säga mer än att jag hade omläggning som vanligt och samtidigt under narkosen så kom tandläkarn dit och lagade lite hål. Det kostar ju sen efter nyår så vi fixade allt nu innan. Så nu är det skärpning. Måste sköta mina tänder och ta hand om dem!

Lördagen: Johanna kom hem till mig på besök. Super trevligt! Hade inte träffat henne på länge så det var kul att se henne igen. Vi pratade, Skrev lite filmtips från en GINZA katalog som jag lånade hem från lekterapin. Så ska lämna in listan på tisdag då ena personalen kommer därifrån.  Sen har vi pysslat och tittat på TV. Mysigt med besök! Tack för den dagen Johanna!

Söndagen: Har jag inte gjort någonting. Varit hemma och tagit det lungt. Mamma, Sanna, Pilla och Sannas kille var iväg på Julmarknad och jag var hemma med Nalle. Tittade först på Reprisen av IDOL och sen när det var slut så försökte jag sova. Missade nämligen början av idol i fredags för satt i taxin påväg hem från sjukhuset då.
Men somsagt efter försökte jag sova. Skönt när det var så tyst hemma och jag var ensam. Men sen hör jag någon vid dörren och tänker "va fan nu då?" Så är det min mormor som kommer. Hade ingen aning om att hon skulle komma och mamma kunde ju ha berättat det - men nepp! Så sen blev det inte mycket sömn. Låg bara och blundade för hörde att hon gick ut till köket med Nalle i släptåg.. Hon sa att hon skulle sitta där och vänta på mamma. Jag tänkte bara "jahapp!"
Sen kom Mamma hem med mat från Donken. Gott det var men tråkigt nog hade jag ätit halva "påsen" med pommes och sen tappade jag den i golvet. Toppen!



Fick en Julstjärna av mormor! Ska försöka övertala någon att sätta upp den i fönstret i rummet här.

Ja, det var mina senaste dagar. Nu blev nu lite uppdaterade! Är så dålig på att blogga nu förtiden... Ber om ursäkt! Men oftast så orkar jag inte fast jag egentligen vill och ibland känner man ingen lust till det..


Mobil blogg

Jag lovade lite bilder idag. Men mitt internet funkar inte. Tråkigt nog. Hoppas det är bättre imorrn. Ja lovar att berätta imorrn om det är bättre med nätet. Haha

Lite av vad jag önskar mig!

Lite av min önske lista!







Okej, vart kanske inte så lite.. Men det är det jag önskar mig för tillfället som jag kan visa upp!

3:e Advent!

Tänk att det redan är tredje advent. Det går så fort nu. Inte alls kvar länge till julen!

Är det någon som har någon julkänsla? Det har nämligen inte jag längre...


Måste bara visa!

Måste bara visa en video jag såg på youtube! Jag är hel fashinerad över hur mycket man kan göra med en hund! Och jag kan knappt sluta le när jag ser detta nummer!

Hundar alltså, gör allt för människan!


Ska försöka imorrn..

Nu för tiden är jag alldeles för trött för att blogga, men ändå vill jag göra det. Så ursäkta att den är tråkig för tillfället. Ska försöka skriva imorrn om mina senaste dagar och så har jag även lite recensioner och pyssel jag har gjort, samt visa vad jag fick av min syster som var i Thailand som jag vill lägga upp. (det jag fick kommer upp imorrn troligtvis) Men som sagt. Har inte orkat tidigare.. Men det kommer väl.
Idag kan jag skriva kort att jag har haft Johanna här. Det var super kul att se henne igen och jag har saknat henne. Skriver mer imorrn om det.

Jag ska väl titta runt lite på nätet snabbt och sen försöka sova. Är skit trött! Imorrn ska jag försöka sova ut om jag inte har ont och så. För kommer troligtvis vara hemma ensam senare på förmiddagen och en del av lunchen. (tror jag) Då kan jag passa på när det är så tyst i huset 



Gammal bild på mig och Johanna!

Konstigt inlägget blev nu. Men jag är så trött och ni förstår nog vad jag menar?

God natt!

Grattis Jay!

Igår gick IDOL finalen på TV. Jag såg inte första halvtimmen ungefär för jag satt i taxin påväg hem.

Men årets IDOL vinnare blev som jag ville, Jay Smith!



Nu säger jag bara som jag tycker men jag tycker Jay är en värdig vinnare trots det som har stått i tidningarna om honom o.sv. Lyssna bara på hans röst? Den är helt otrolig!
Jag tycker inte Minnah borde ha fått stått i finalen. Hon hade åkt ut en gång och då tycker jag inte att dom ska få chansen att komma tillbaka. Men eftersom Alice valde att hoppa av så fick Minnah komma tillbaka för hon var den sista som åkte ut. TV4 och Idols regler antar jag men jag týcker det är fel.

Vad tycker ni?

En låt han bl.a sjöng i finalen!

 

 

Printad från Aftonbladet kl: 00.16

 

"Printad från en intervju"

 

Hoppas han firar med en fet grogg nu då!


GRATTIS!


Final!



Vem vinner?



Jay eller Minna?

Jag hoppas självklart på Jay (fast det alltid går bra för både ettan och tvåan) Tycker Jay förtjänar att vinna allt för han är duktig och har en unik röst. Tycker bara att Minna skriker och hon borde inte ens vara i Idol. Det är ju Alices "förtjänst" som Minna fick komma tillbaka, för att Alice inte ville vara med längre.

Vilken hoppas ni på?


Får man göra så?

I måndags ringde jag mamma för att prata lite. Hon var inne på COOP i hallstahammar och skulle precis betala.
Där fanns det en skyllt där det stod: Om vi glömmer att fråga efter ditt med mera kort så får du en chokladkaka gratis.
Då hörde jag mamma fråga Sanna (min syster som var med i affären) om hon skulle ha en chokladkaka, för dom hade glömt fråga om det.
Sanna ville inte ha och jag säger i luren till mamma: "Det är klart ni ska ta en cokladkaka jue!"
Mamma säger "vänta!" till mig och så hör jag henne säga till den i kassan på skoj att hon har en i luren som vill ha kakan (alltså jag)
Så vi fick en. Hahah! Det var faktiskt lite skoj tills jag fick reda på en grej... Jag var på sjukkhuset och skulle få den då jag kom hem. När jag var hemma sen så frågade jag om den fanns kvar. Mamma Berättar att den chokladkakan gick ut: 09.02.2010.

Dom gav alltså ut gamla chokladkakor! Tänk om någon blir sjuk av den? Hoppas detta ger dem ett sämre rykte. Inte precis en bra reklam att ge ut gamla chokladkakor... Men frågan är: Får man göra så?


Lägger bloggen åt sidan...

Kommer inte skriva något inlägg idag mer än detta. Lägger bloggen åt sidan så länge. Kommer tillbaka då jag orkar. Är så otroligt trött just nu. Har somnat flera gånger ikväll och har en jäkla huvudvärk. Börjar dessutom få väldigt ont i stumpen och känner en stor obehag. Det känns som om det ska störtblöda när som helt. Det liksom pumpar i stumpen, precs som om hjärtat skulle sitta där.. Usch! 
Tror dessutom att mitt HB är ännu lägre nu. Det låg på 77 i tisdags (igår alltså) Får se vad det visar sig imorrn...

Hoppas ni måt bra!

God natt!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Tänkte säga att jag lever. Det är väl bättre nu än vad det var igår. Tisdagen var en hemsk dag för mig.
Hade ganska så ont hela dagen men det är det i stort sett alltid på tisdagar (då samma dag som omläggningen) Och det är ju den gången som blir en dag extra om ni förstår?
Det blir ju de mellan fredag och tisdag än tisdag och fredag (som är mina omläggningsdagar) oh just det! Måste fråga på torsdag hur det blir då med omläggningarna över juldagarna. INTE GLÖMMA!
Nog pratat om det. Skönt att man fick det omlagt igår. Är inte nöjd över resultatet alls men det var så blött igår och hade kladdat från stumpen. Äcklig mörk vätska. Troligtvis bakterier som har "fest" i stumpen... Blä!
Anledningen till att jag är missnöjd är den lilla lindningen som vart konstig. Först lindade han för hårt så där låg jag på uppvaket i några timmar och visste inte vad jag skulle ta vägen.. Sen fick dom söka den som la om och han lindade lite lösare. Han berättade även att det hade blödigt. Fick veta vart och det är ju allid skönt att veta.
Men när han var klar med lindningen fick jag lite smärtis och åkte sen till avdelningen och mamma kom strax efter från jobbet och hjälpte mig.
Sen käkade jag lite smörgås och även chokladpudding (hade med mig pulver hemifrån) mums!
Sen runt kl: 22.30 åkte jag hem. Sen har jag ätit lite här hemma och kollat runt på datorn (som jag håller på med nu) Det är en låne dator från skolan som man får ha sålänge man studerar där. Tänkte testa den för första gången. Den är okej (liten och smidig att ha med sig, typ 11tum tror jag) men min helt egna är ju såklart bäst!
Bild kanske kommer på denna dator nån gång :)

Nu ska jag kika runt på några bloggar till snabbt och sen sova. Skulle vilja få igång camen på denna dator men de för jag försöka med en annan dag. Orkar inte tänka och fundera nu. Ska dessutom vakna halv sju imorrn! Ifall jag behöver hjälp med ngot innan alla drar till skola och jobb. God natt med er!

God natt!

Tänkte bara önska er en god natt! Jag har precis tagit en insomningstablett och ska nu släcka ner. Hoppas det blir en bra söndag för oss alla! Även er! Kram och god natt!



Titta vad jag fick att mumsa på ikväll! (igår kväll, klockan är efter 00.00) Chokladpudding, grädde och strössel kulor) Och syrrans hund på bild. Han var också sugen men fick smaka lite grädde bara. Choklad ska väl inte vara bra för hundar har jag hört?

Hm.. Konstigt?

En sak är väldigt konstigt om man tänker efter. Jag är skit trött på att hela tiden behöva ta en massa tabletter mot olika saker. Har en medicinpåse bredvid mig, det känns som om jag ständigt behöver ta mina mediciner och det är jag så trött på.. Va skönt det skulle vara att slippa allt!
Men jag vet att jag skulle inte klara mig utan dem. (nu menar jag inte att jag är beroende av dem så tolka inget fel) men det mesta av dem är smärtstillande och det skulle jag inte klara mig utan så därför är det ju ändå bra att det finns.. Men det är ändå konstigt att man tycker det är jobbigt med en massa tabletter!



Ni anar inte hur många jag minst tar på en dag...

Min torsdag!

God natt! Typ! Eller god kväll!
Snart är torsdagen slut och det ska bli toppen skönt!
Hemma har jag typ försökt sovit hur länge som helst. Har varit jätte trött verkligen. Men jag somnade väldigt sent så jag har väl mig själv att skylla.. Då jag har varit vaken hemma (emellan åt) så har jag packat och gjort mig iordning som vanligt för att åka till sjukhuset. Kan lova er att jag var så trött att mina ögon gick i kors nästan. Mamma frågade typ om jag var trött hela tiden. Haha!
Jo det kan man säga att jag var.
Sen väl på sjukhuset så har jag bara tagit det lungt tills pappa och Annabelle kom på besök. Hon hade lagat Fillipinska vårrullar till mig som var super goda och så hade hon med sig nå Juice liknande grej från Fillipinerna som jag fick smaka. Allt var super gott!
Och som ni kanske förstår så är Annabelle Fillipinsk. Jätte mysig tjej!
Dom var iallafall här en stund. Vi tittade på Americas funniest home videos b.la och pratade.
När dom hade åkt så tog jag prover. Mitt blodvärde var lågt som vanligt. Så ska få två påsar blod. Den första tickar på nu. Synd att allt bli mitt i natten men vad har jag för val? I och för sig är det inget jag ska passa imorrn förutom omläggningen och där kan man ju vara trött. Ska ju ändå sova liksom.

annars ikväll har jag duschat och tittat på TV. Inte mycket bra som går nu för tiden men men. Jaja nu ska jag ta mina mediciner och sen kolla på film. God natt med er!

Två bilder på pappa och Annabelle





Jag vet pappa att jag sa en bild men kunde inte bestämma vilket. Dom båda är så fina på er! :)

Hotell Gyllene Knorren

Tänkte skriva om årets julkalender för er som inte vet vad den handlar om. Den heter Hotell Gyllene Knorren.

Den handlar om familjen Rantanen som ger upp det stressiga storstadslivet för en ny tillvaro på landet. Fulla av förväntningar börjar de sina nya liv - som hotellägare i Östra Glesbygden.

Men det visar sig att allting inte är så idylliskt som familjen har hoppats på. Hotellets förra ägare är minst sagt glada över försäljningen som Rantanen har köpt, och det har sin förklaring. En ny motorväg ska invigas, och då kommer hotellet att ligga helt avsides. Dessutom ska familjen Grossman, de förra ägarna, bygga ett nytt hotell precis vid den nya vägen. Inget av det här säger de förstås till familjen Rantanen, som tar sig an hotellet med stor entusiasm.

Hur ska det gå för familjen Rantanen? Kommer hotellet att få några gäster? Vad är det som knorrar i buskarna, och vad är det för konstigt med rum nummer 13?

Följ Julkalendern för att se! Tror den går Måndag - Fredag klockan: 06.45 och 18.45.

Jag själv har sett första avsnittet (ska se andra ikväll) och jag tycker den verkar vara ganska kul. Ska nog fortsätta följa den så gått det går!


1a december!

Nu är snart 1:a december slut. Tänk att det börjar närma sig jul! Det ska bli mysigt! Tycker jag iallafall nu..
Jaja. Det var ett tag sen jag bloggade. Det har inte hänt så mycket mer än det gamla vanliga. In på sjukhuset i måndags. Tog prover och fick blod. Mitt HB låg på 82 då i måndags. Så får se vad det visar sig imorgon då jag åker in.
Igår gjorde jag omläggning som vanligt. Omläggningen vart super sent. Kl: 15.00 hade jag tid till op. Och ni anar inte hur hungrig och törstig jag var. Hade ju inte fått i mig något sen 24.00 på natten. Druckit hade jag gjort lite till mina mediciner. Men man var ju så sugen på ett stort glas kallt vatten och typ hälla i sig!
Omläggningen igår gick jätte bra men jag hade så ont efteråt. Låg på uppvaket väldigt länge för hade ont och fick smärtstillande hela tiden typ. Men när jag kom till avdelningen så kom nästan mamma samtidigt och hon hjälpte mig att linda och sen åkte hon typ. Min vanliga skjuts som är 20.00 på tisdagar fick man ju skjuta upp för jag hann ju aldrig hem då. Var nämligen på avdelningen 20.00.
Fick åka hem 23.10. Så det vart bra sent. Men då kunde jag vila upp mig och äta några smörgåsar så det var ganska skönt ändå. Men skönast är ju alltid att vara hemma! Eller vad säger ni?

Jaja. Idag är det onsdag. Har inte gjort något speciellt mer än klippt mig! Nu är jag korthårig för första gången! Och ärligt talat så är jag nöjd. Trodde det skulle bli fulare än vad det vart. Och klippa mitt hår behövdes verkligen för det var så risigt och tovigt. Nu får håret reparera sig och växa om på nytt (om jag inte väljer att förtsätta ha det såhär vilket jag kanske vill) Möjligtvis ha lite längre hår men ungefär som jag har nu Tack mamma och Sanna för att ni klippte mig!
Och idag har jag mått väldigt bra, Har knappt haft ont och det har varit super skönt verkligen. Det får gärna fortsätta så! Nu ska jag kika runt på nätet och sen när mamma är tillbaka så ska jag fråga efter en kopp te.



Jag i min nya frisyr! Vad tycks?



Min julkalendrar (växer man aldrig ifrån) Har ni någon?

RSS 2.0