Min dag!

Ja! Äntligen har man internet ett litet tag. Just nu har vi bara ett internet modem hemma så måste dela med dom andra också och syster yster tror jag hade svårt att lämna ifrån sig den. Hehe ;)
Idag har jag haft en bra dag! Hoppas ni har haft det med?
Vaknade mellan 10 och 11. Sen käkade jag frukost och vilade en stund. Efter lunch vid två tiden kom Johanna. Det var mycket trevligt.
Vi pratade lite och spelade skippo. Sen käkade vi ute mat som mamma var och handlade. Vi delade på en kebabtallrik. Tittade även på Pippi Långstrump som gick på SvtB. Drygt bara då man ska äta så får man hela tiden plocka bort kattungarna som vill ha maten. Dom kommer hela tiden från både höger och vänster. Så man hinner ta ttyp 2-3 tuggor sen kommer det en katt. Sen hinner man ta några tuggor tills nästa katt kommer. Så höll vi på! Haha! Och Johanna den människan tyckte det var lite kul. Hon skratta hela tiden, den token! hehe.Men jag kan lova er att det är inte kul att ha det så varenda gång i stort sett då man ska äta! :P

Strax efter sju åkte hon hem. Kollade lite på Pip Larsson. Det är ganska bra tycker jag. Mysigt att kolla på lite såna filmer som Pippu Långstrump, Pip Larsson, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga, Barnen i Bullerbyn och sånt. Tycker inte ni det? Sånt växer man aldrig ifrån!
Nu på kvällen har jag inte gjort mycket. Har Tittat på sommarkrysset och bara vilat. Har haft ont nu på kvällen så har tagit både Oxynorm och stesolid. Och det hjälper. Annars har jag haft det väldigt bra idag och inte alls så ont vilket har varit skönt! :)

 

En bild på Johanna förra gången hon var här och hälsade på. Tycker bilden är fin. Hoppas det inte gör något att jag la upp den Johanna? <3

Nu ska jag kika runt lite på nätet och fråga efter något kallt att dricka. Hade gott!

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en natt på sjukhuset. Hade omläggning som vanligt idag. Var till op kvart i 9 men det kändes onödigt att vara där då för inget skedde då. Kvart över började dom sätta igång. Det var någon läkare som inte var där. Så dom förberedde allt som t.ex koppla på blodtrycks grejen, EKG och sådäant. Hehe jag sa till dem att man kan väl börja förbereda liksom. Så när läkarn kommer så kan dom bara söva istället för att ligga i förberedelse rummet ensam och hålla på med allt det där sen.
Så jag låg i OP salen i en halvtimma ungefär och pratade med personalen lite. :) Hihi!
Resultatet av omläggningen blev okej. Däremot hade jag jätte ont efter. Det var inte alls kul. Fick lite olika smärtstillande och även lugnande men inget hjälpte. Jag frågade en gång om jag inte kunde få något lugnande (för jag var så spänd och så) Och fick till svar: Det har du fått.
Vadå baby dos? Hehe!
Tyvärr vänjer ju kroppen sig med mediciner eftersom jag tar det så ofta. Så tillslut bli det ju så att den dosen man får har kroppen vant sig vid och inget hjälper mer.

Jaja men nu är jag hemma. Ska käka baguett som mamma ska göra iordning. Gott gott! Sen ska jag väl bara ta det lungt. Är ganska trött efter narkosen trots att jag har sovit ganska mycket på sjukhuset efter narkosen. Det är väldigt lungt hemma för det är bara mamma och jag hemma (och hela drösen med djur)
Hade gott!

God natt!

Ska snart på toa och sen försöka sova. Är på sjukhuset just nu. Har ju omläggning på fredagar. Hoppas den blir bra sen idag.
Igår åkte jag till sjukhuset senare. mamma ändrade om taxin vilket var skönt för det känns fortfarande jättejobbigt med magen. Så kom hit till kvällen och då togs det prover direkt och sen duschade jag inför idag då. Mitt HB såg bra ut så jag slipper blod :)  Det låg på 98 tror jag det var och det är ju toppen!

Har inte så mycket att skriva för mina dagar ser ju i stort sett hela tiden likadana ut. Blir typ och läsa samma sak om och om igen men jag skriver lite då och då. Dels för att jag ska kunna "blicka" tillbaka. God natt med er! Kram

Blää!

Nu ska jag försöka sova.. Tyvärr har jag blivit hel konstig i magen. Mamma säger att det kan vara efter antibiotika kuren. Jippi! (NOT)

Hatar när magen känns orolig...



Hoppas ni sover gott och slipper magproblem. Haha!


God natt

Skriver ett inlägg och önskar er en god natt redan nu. Är jättte trött för katterna håller en vaken och det är inte kul. Dessutom har jag haft ganska ont natten som var. Bläh men hoppas det blir  bättre nu inatt. Iallafall med värken. Katterna kommer nog hålla på som dom gör tyvärr. Dom går mig verkligeen på nerverna.
Kan säga att jag har inte gjort någonting alls idag typ. legat och sovit för jag har varit så trött och sen har jag bara legat och glott typ. Har inte orkat göra någonting. Det enda jag har gjort typ är att packa upp från sjukhuset då jag låg inlaggd.
Tråkigt inlägg det vart. Jag önskar er en god natt! Nu ska jag kika runt här på nätet lite snabbt och ta någon smörgås att äta. Ska försöka tjata på mamma om att vi kan byta ett plåster i svanskotan som jag har.

Hemma!

Är äntligen hemma igen! Kom hem strax innan 21.00 och det är skönt att vara hemma nu igen efter 10 dagar på sjukhuset. Hoppas alla bakterier är borta nu men det bör dom väl vara eftersom jag fick åka hem :)
Har även haft omläggning idag och omläggningen gick bra. Dock var jag väldigt grinig och hade ont innan jag skulle sövas.. Kunde inte hejda mig så bra. Bad dem att skynda sig med förberedelserna och så fick jag sova sen. Efter på uppvaket hade jag faktist inte så ont och det var ju super bra. Fick pytte lite smärtstillande bara!

Ja. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Sovit hela  dagen efter omläggningen. sen var mamma in och hjälpte med lindorna och även hjälpte att packa och ta hem lite grejer (jag skulle inte få med mig allt tror jag)
Jag blir jätte glad att mamma kan åka in och hjälpa mig med lindorna. Dock lät det på henne som om det kanske inte blir så mer för det blir så dyrt. Och mamma är sjukskriven så hon får ju inte så mycket pengar då. Vet inte hur jag ska klara mig då... :/
Nu ska jag ta mina mediciner och kolla runt lite här på nätet och sen försöka sova. Får se hur det går för kattungarna är percis överallt! Har inte ens varit hemma en hel dag och dom går mig redan på nerverna!! Som t.ex. Då jag åt. Dom ville ha det som var på tallriken så jag fick lyfta ner dem på golvet i stort sett hela tiden. USSCH VAD DRYGT!! Men dom är så söta <3

Rösta på min sommarsko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


God natt!

Antibiotika vid 2 och sen ska jag försöka sova. Är livrädd att min smärta ska komma tillbaka. Har kämpat med värk sen klockan 21.00 till 00.00 typ. Haft så fruktansvärt ont i stump och skinka. Har fått allt som jag kan få + lite till och inget har hjälpt. 
Mamma och Jörgen var här nu på kvällen. Dom hade med sig grillat. Synd bara att jag hade så fruktansvärt ont. Känner absolut inte för att äta då när man ligger i sängen och är jätte ledsen. Mamma masserade skinkan och värken gick över lite. :) 
Lite otur att värken gick över vid 00.00. Då ville jag ha maten men då får jag ju inte äta. Fastar ju då. Blää!
Nu ligger jag men en kyl grej på skinkan. Ganska skönt.

Jörgen fick en present av mig. En galje som jag designade. Han fyller nämligen år idag! Garttis till honom!
Och god natt med er! Kram 


Bok recension



Handling:

Känn pulsen slå är självbiografin som tar vid där den uppmärksammade Vingklippt ängel slutade. Vi får följa Berny då hon sjunker allt djupare ner i en värld av droger, tabletter, alkohol, självförnedring och sexmissbruk. När Jonas kommer in i hennes liv får hon plötsligt något som är värt att kämpa för - men klarar hon av att bli drogfri, och det svåraste av allt: att möta sitt förflutna?

 Vad jag tycker:

Jag tycker boken är otroligt bra. Den är väldigt "stark" skriven och när man läser så kan man knappt förstå att en mäniska faktist har levt så som hon har gjort. Det är en bok som man knappt vill lägga ifrån sig när man väl har börjat. En bok jag rekomenderar till lite äldre personer. Men tycker då att man ska läsa hennes första bok Vingklippt ängel först. 

 

 Den får fem hjärtan av fem


Yes!

Yes slipper näringsdroppet! Är glad över det för det höll på och gå mig på nerverna. Man blir kissnödig hela tiden. På sex timmar kunde jag gå på toa 3ggr. Och jag hade droppet på natten. Fick inte mycket sömn då kan man säga. Lagom tills man somnar så vaknar man igen kissnödig och var så trött och orkade knappt gå på toa. Det var då jag fick nog och ville inte ens ha det på dagen. Nu får jag det under omläggningsdagarna som det var förut. Det blir bra. Men måste dricka 4 näringsdrycker per dag och det tänker jag fan i mej försöka!



Näringsdroppet avslutades i början på helgen och då fick jag skriva Matdagbok och gör det även idag

Ont!



Usch har jätte ont där jag visar på bilden. speciellt när man andas ljupa andetag. Va i helskotta kan det vara?


Segt..

Har inte bloggat nu på ett tag. Det är inget som har hänt eller något sådant. Det är bara jag som inte har haft datorn på. Har mest kollat på TV på dagarna. Men jag kämpar på med allt. Vill åka hem nu. Så himla segt att vara här men jag hoppas på att jag får åka hem på tisdag kväll efter omläggningen.
En konstig grej har hänt. Har fått skit ont vid nyckelbenet (heter det så?) Mellan halsen och axeln. Det gör verkligen jätte ont och gör ondast då jag andas. Vette sjutton vad det kan vara. Ger det sig inte så får jag väl prata med någon doktor.

Nu ska jag kika runt på nätet. Hoppas ni mår bra! Kram på er

Waka waka!

Vill dela med mig av en låt som jag verkligen gillar. Shakira - Waka waka (This time for Africa)
Dessutom är hon grymt duktig på att dansa!


God natt!"

Ska nog snart släcka ner och sova. Är super trött efter natten som var. Sov bara några timmar då. Så hoppas man sover bättre inatt! Och sov på förmiddagen men sen blev jag väkt av läkarn som berättade att några värden var dåliga och frågade vad jag åt och så. Jag berättade att maten inte är god här så det är lite svårt att äta den. Men då började hon fråga hur jag åt hemma och så. Jag sa att jag äter men hon var på mig direkt om hur mycket, vilken tid o.sv. Spelar det någon roll? Jag äter, Men på olika tider. Det lät som om hon inte trodde mig för fem öre. Men hon får tro vad hon vill. Äter gör jag och alla hemma vet om det så jag har bevis! Böev lite ledsen då hon höll på och prata sådär. Nu kommer jag ha näringsdropp en gång varje dag.. BLÄ!
För övrigt har jag haft en trevlig dag. Johanna var hit på besök. Hon hade med sig mat från McDonalds och det var verkligen super gott.
Sen pysslade vi. Jag gjorde klart en skylt man hänger på dörrhandtaget. (lägger nog in bild imorrn.) Johanna målade en galje. Blev super fin ;)
Sen pratade vi lite om allt och inget typ. Hehe så som vi altid brukar göra. Tack för dagen Jojjo!

Mamma var hit på besök och tittade förbi en snabbis på kvällen. Annars har det inte hänt så mycket mer..
Sorry att inlägget blev tråkigt men jag är skit trött och håller på och somnar. Haha. Väntar på att sköterskan ska koppla på droppet och sen ska jag få mina mediciner. Ska måla en stund nu. God natt med er!

Typiskt mamma ;)

Mamma var här för en stund sen och lämnade ett meddelande på min dörr b.la som jag inte får glömma innan jag släcker.



Svårt för er att se vad det står men det står:

Glöm inte tänderna!
Det blir annars löständer!

Mammsen då! Har tur att jag har en mamma som bryr sig <3


Min namnsdag!



Och jag tror seriöst att jag börjar bli galen.. Ligger ingen bra i sängen för sjukhussängen är ingen skön. Att sitta uppe är ännu värre så som det känns just nu. Det känns som om jag ska förblöda vilket är skitjobbigt och jag har så ont. Måste väl dessutom snart äta men sjukhusmaten smakar apa. Och den ska man bli frisk och "stark" på? Jo tjena... Jag vill hem nu! Dom här dagarna kommer dröja.. suck


God natt!

Jackass går för fullt på TVn just nu. Hel sjuka personer och dom gör helsjuka grejer! Vad får man ut av det igentligen för utom en massa blåmärken och så? Får dom en så kallad "kick" av det? Jaja det var inte det kag skulle prata om.
Ville mest önska er en god natt! Ska snart försöka sova (äta några smörgåsrån och dricka te först) trots att jag i stort sett har sovit hela dagen. Jag är jätte trött men det är väl bakterierna som gör det antar jag.
Nu sent på kvällen var mamma här med Jörgen. Han hade med sig DVD filmer från POWER MEET och vi slog på en film och jag åt samtidigt. Dom hade med sig mat hemifrån. Gös (fisk) och färskpotatis och så hade jag smör som smälte i potatisen. Jätte gott och trevligt med besök! Dessutom var det super fina bilar i filmen. Fina färger och olika mönster.
Jag skulle nog vilja ha en rosaglittrig cadillac (ingen stark rosa utan en ljus rosa) med hello kitty på motorhuven. Likadant där. Ingen skarp och stark hello kitty figur utan lite svag. Och kristaller runt nummerplåten och en fin ljus inredning. Det skulle vara coolt! Fast inte kanske då man är typ 60 bast och har en sån bil då. Fast kanske då man är mig! :D Kommer gilla hello kitty länge <3

Nog svammlat för inatt. Hade gott och god natt!

Rösta?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


God morgon!

Vaknade strax efter 8 och hade jätte ont och var super pissnödig. Drack så mycket te inatt. Så smärtstillande fick jag då (mina vanliga mediciner och även extra mediciner strax efter för att smärtan skulle ge sig= Och jag kunde få pissa.
Sen dess har man varit vaken. Tittat på barnprogram och även pratat med läkaren. Man väntar nu på provsvaren och få se vad det visar. Troligtvis är det samma som jag har haft förut (bakterie) och så länge får man fortsätta behandla intravenöst. Dom hade tydligen också pratat med infektionkliniken.
(men shit nu minns jag inte ens vad han sa, doktorn alltså) Jösses! Men han sa nånting om att man kanske måste behandla en längre tid om det var något som visade på provsvaren för annars finns det risk att bakterien kommer och sätter skig på port-a-cathen..
Nu ska jag käka frukost. Te och smörgåsrån..



Morgonbild på mig och rufset! ^^

På sjukhuset

Ja jag är på sjukhuset. Hamnade här igår. Har infektion så måste få antibiotika intravenöst (alltså direkt i blodet) För hade bakterier i blodet. Läkarn ringde mig på eftermiddagen. Först svara jag inte för orkar inte och tycler det är lite obahagligt då det är skyddat nummer men andra gången det ringde så sa mamma åt mig att svara men jag tänkte skita i det men svarade ändå. Och det var läkarn som berättade att jag måste åka in os.v Jag tyckte man kunde ha väntat tills på måndag för då ska jag ju in och jag mådde ju bra (var bara trött) men nepp - dom ville sätta igång med antibiotikan direkt. Så jag åkte in igår kväll. Varför skickade dom ens hem mig kvart i tio på kvällen i fredags när dom visste att jag hade bakterier? Jag får inte ihop det. Gör ni?
Då togs det prover direkt och antibiotika fick jag. Nu ska jag få det tre gånger per dag men vet inte hur länge. Men antibiotika kurer brukar man väl ha i sju dagar?
Jösses klockan är snart halv 2. Ska snart sova tror jag. Eller försöka. Hoppas ni mår bra!

Vilken dag >.<

Usch vilken dag jag har haft.. Det har inte varit så bra idag. Först en annan sak. Hihi det blev strömavbrott på sjukhuset inatt då jag fortfarande var vaken! Men dom har ju reserv ström som slås på då. Men däremot fick jag tänka på vad som var viktigt i mitt rum där jag låg som skulle ha ström. Det är bara vissa uttag som funkar då. Det är ju för te.x dom som har dropp och andra maskiner (jag hade ju dropp)

Jaja. Det jobbiga idag var b.la den långa väntan till OP för omläggning. Fick komma dit halv två ungefär. Så jag låg och vred och vände på mig i sängen i väntan på att få tid. För förts säger dom bara typ: "Ja det blir omläggning någongång vid lunch". Så då väntar man tills det blir lunch och sen ringer dom en halvtimma innan jag ska vara på plats och säger att jag får komma då. Ibland blir det stressigt. Speciellt då sköterskorna har många patienter som kanske behöver ha något eller göra något en viss tid (kan vara den tiden jag ska vara på OP os.v)
Dessutom hade jag så himla ont så där låg man med smärtan och väntade och väntade.

Omläggningen gick jätte bra. Fick höra att såren såg torra och fina ut. Vilket är bra. Men det var någon Akilles (stavning?) som la om. Jag var skitorolig innan och började gråta (var rädd att omläggningen skulle bli dålig igen för den var inte alls bra förra gången). Visste inte alls vem han var och hade han lagt om förut os.v gick tankarna i mitt huvud. Men narkossköterskan kugnande ner mig med och sa att han hade lagt om förut och även varit med då stig och dom andra lagt om så då blev ja lugnare.

Efter omläggningen såg allting jätte fint men helvete vad ont jag hade. Vaknade istort sett direkt efteråt (annars brukar jag sova).Låg och jämrade mig och upprepade hela tiden: jag har ont! jag har ont! Det var inte alls roligt. Värken då var för att han hade lindat för hårt. Det kändes som om stumpen ströps. Och dom på uppvaket sa att läkarn skulle komma och släppa på lite då han var klar med en operation han höll på med. Men när man hade så ont som jag hade då så gick ju tiden så långsamt! Usch det var så jobbigt och personalen på uppvaket gav mig mer och mer smärtstillande och inget hjälpte... Men.. Sen till slut kom han och värken släppte lite och jag fick mer smärtstillande och var så slut av all gråt, hur jag spände mig och alla mediciner så jag somnade äntligen.

Åkte hem senare än runt klockan åtta som jag brukar göra för jag var helt slut. Orkade inte med taxi då. Så jag åkte hem kvart i tio och nu har man varit hemma ett tag nu. Ska tjata på mamma o man för är såå hungrig. Har inte ätit utan har bara fått näringsdropp. Jo en milkshake fast det dricker man ju.
Så var min dag. Kul va? (ironi) Hoppas ni mår bra! Kram på er

God natt!

Nu är det fredag och jag ska snart ta min insomningstablett. Mår inte så jätte bra för tillfället. Det känns som om det blöder ur stumpen och har haft feber. Mitt CRP har gått ner från förra gången dom tog CRP och det är ju toppen men det är fortfarande för högt.
Men dom har sagt att sålänge jag inte få feber och så, blir det inget antibiotika med tanke på att det går ner av sig självt. Men nu fick jag ju feber till kvällen. Var inte mycket men men. Så får se vad dom säger senare idag. OM jag får åka hem eller ej men det hoppas jag´.

Min torsdag har bestått av att sova. Är så förbanat trött och hängig. Sen har man packat till sjukhuset som vanligt. Busade även med en kattunge hemma men fick nog och skrek på den då den bet mig i näsan för det gjorde ganska ont!
På eftermiddagen åkte jag till sjukhuset. Har tagit prover, duschat inför idag och fått blod. Mitt HB var lågt igen. Får typ blod en gång i veckan typ. Ganska läskigt vad många olika människors blod man kanske har i sig. fick även blod i Norge då jag var där på rikshospitalet i höstas (det var en behandling som då inte kunde göras i västerås) Så jag har även Norsk blod i mig! :) Häftigt va? :P
Nog pratat om blod. Hade filmkväll här på sjukan med mamma, Jörgen och Pilla. Vi kollade på Farsan. Men jag somnade typ i halva filmen så jag såg inte mycket men det jag såg av den var verkligen bra så den rekomenderar jag er att se om ni inte har sett den :)
Det är verkligen typiskt att man är hängig och trött när dom är här och sen när dom har åkt så börjar man piggna till... Suck! >.<

Jaja nu ska jag ta min insomningstablett och hoppas på att somna snart. LIgger lite knasigt i sängen men det går inte att ligga bättre... Hoppas jag får en bra omläggning idag. Iallafall bättre än den som var. 



Går till: Mamma, Jörgen och Pilla för det trevliga sällskapet!

Onsdag

Jag börjar bli väldigt förvirrad när det gäller dagar och datum och det känns inte okej.. Hm. Men det var inte det jag skulle säga. Haft besök av Johanna idag och det har varit trevligt. Dock var jäg väldigt orolig innan att jag skulle få så super ont när hon skulle komma som jag kan få ibland. Men ingen värk för än nu på kvällen men nu är det inte så farligt ont som det var tidigare. Har tagit extra mediciner så det är skönt att nästan vara smärtfri :)
Johanna och jag har inte gjort så mcyket idag. Det vart mycket pyssel och gos med kattungarna. Tror hon tyckte om dem :) Men dom är ju så söta!

Nu ikväll har jag börjat känna mig hängig i kroppen. Känns som gele armar när jag rör dem. Men förmodligen är det mitt höga CRP som gör att jag känner mig lite sisådär.. Får se om dom säger något imorrn på sjukhuset a.ng det. Om det ska bli antibiotika eller något. Men det visar sig.

Några bilder på några missar:










Jag och Junior!

Sen kör jag en liten:



Som går till: JOHANNA! För att hon kom hit och gjorde min dag bättre! <3

Tisdag!

Nu har tisdagen snart gått.. Har haft omläggning som vanligt. Stig är på semseter (han som lägger om bäst) så nu var det en av dom två andra som inte är så bra. Och omläggningen blev iinte bra. Eller resultatet kan man säga. Jätte löst lindat vilket inte alls är bra för då sväller stumpen och speciellt nur när det är sommar och varmt. Hm.. Hur ska jag göra för att dom ska förstå att det måste vara hårt lindat. Det borde väl dom veta? Det är ju dom som ska kunna det och inte jag om ni förstår vad jag menar.
Jag träffar aldrig den som lägger om utan vill jag ge ett "meddelande" till kärlkirurgen så får jag lite på narkospersonalen att dom för det vidare det jag vill säga och jag sa till dem att dom skulle säga åt kirurgen att linda hårt. Sa dom aldrig till honom? Ville han inte lyssna? ja det vet man ju aldrig... Den läkaren är lite av: "jag är störst, bäst och vet allt" typ tyvärr.. Men nu är det som det är och jag får försöka göra.
La om på eftermiddagen och kom tillbaka till avdelningen ca 2 timmar innan jag skulle åka hem. Var så trött men det var bara att plocka ner sina grejer i väskan och vänta på mamma som alltid får komma och linda mer. det ska ju inte heller behövas men hon är så snäll och gör det <3

Nu är jag hemma. Har ätiti och tittat på Ghost wisperer. Tycker det är ett bra program faktist. Sen har jag inte gjort så mycket annat. råkade somna en stund nu på kvällen. Nu ska jag ta mina mediciner och sen kika runt lite snabbt här på nätet. Imorrn kommer johanna hit! :D

Tävlar om en Iphone!

Är med i en tävling på teliamax25 där man kan vinna en iphone telia laddat med 1000kr

Frågan är: Hur många fria sms får du varje månad med telias abbonemang MAX25? Sen skulle man skriva sitt svar och sin motivering. Kan tävla genom facebook, twitter eller blogg.
Mitt svar är: 5000sms i månaden.
Jag vill vinna för att min telefon börjar ge sig, vet inte hur länge den funkar och jag är en sjuk student så har inte mycket pengar. Dessutom så är jag i behov av en ny för att kunna få tag i någon fort ifall något skulle hända mig.
Och Iphone är ju en väldigt snygg telefon så man är ju med och chansar!

Länk: http://feber.se/teliamax25/


Bläh!

Har ont och har ingen lust till någonting. Vill nästan helst bara ligga under ett lakan och glo in i väggen. Men det kan man ju inte göra. Eller kan, kan man väl men nää.. Mamma var gullig och ändrade om sjukresan så nu åker jag halv sex till sjukan istället för halv tre så får vara hemma ett tag till :)

...

Nu är power meet slut för denna gången. Kanske är bra det ändå och det kommer ju nästa år igen. Jag var aldrig in på det. Tycker inte det är lika kul längre men jag tror att om min syster hade funnits så hade hon nog varit inne med vänner. Minns att hon faktist gillade det.
Idag är det söndag och den är snart slut. Har haft en ganska bra dag. Fick en AC liknande grej av min morbror så den blåser svalt på mig! Jätte skönt! :)

Har inte haft så ont heller utan det kom nu till kvällen när jag vaknade till (har sovit). Så har tagit extra smärtstillande och även muskelavslappnande. Har dessutom skitt ont i huvudet. Men det får man väl ta. Nu ska jag kika runt på bilddagboken och även några bloggar jag följer. Sen ska jag stänga ner datorn och läsa min bok. 

Önskar er en god natt! Kram 

Kungafamiljen till te?

Nu börjar detta med kungafaniljen och allt tjohejsan bli så jäkla mycket. Dom har till och med kommit ut som te. Jag menar vem vill ha dom hängandes över koppen? Ni kanske vill ha kunngen hängandes?
Dessutom är priset alldeles för mycket! 95kr paketet.
Sen fann det en disktrasa med Prinsessan och daniel på för 40kr..

Jösses säger jag bara!



(trasan kom knappt med på bild)


Usch!

har nu vaknat av att mamma och dom kom hem. Stumpen känns hel spänd men inte resten av kroppen. Skit svårt att förklara för er som inte kan känna det. Nu måste jag få stumpen att "slappna" av (vilket kan ta tid) Så jag kan gå på toa och sen fortsätta sova... Blä!


Lördag!

Jösses jag har sovit bort hela dagen! Somnade 5 inatt det är väl det som är anledningen. Mamma och alla andra kom hem halv 4 imorse och hade med sig mat från donken så jag käkade nattmat. Hahah! Sen fick jag ont (som vanligt) Jobbigt med all denna smärta! Men det är bara att stå ut.
När jag höll på och somna så känner jag hur en katt hoppar runt i sängen och inte sjutton gick det att somna då! Ibland går den nästan mig på nerverna. Jag får hissa upp min säng jäte långt upp för att den inte ska komma upp. Och tar jag inte upp den så jamar han i en evighet... -.-
Så såg min natt ut. Och idag sov jag till klockan fem ungefär (men vaknade med gämna mellan rum) men låg och blunda till runt sex då mamma kom med mat. Vart kycklingsallad. Riktigt gott!

Nu ska alla i familjen in på Power meet igen så jag blir själv hemma i stort sett hela kvällen troligtvis. Det går någon film på kanal 6 som heter Deep blue sea som jag tänkte kolla på. Sen kanske busa med katterna! :)

Fredag

Wihoo helg! Sova sova sova! Ne men nästan. Det gör jag i och för sig ganska mycket ändå så. Idag är det fredag och jag har haft min omläggning. Först sa dom att jag skulle vara klockan ett på OP men sen fick jag tid halv elva. Mycket skönare och det berodde på att han som lägger om skulle hem sen. Tack till honom! Haha
Sen har man bara sovit hela dagen. Varit otroligt trött efter omläggningen och all medicin som man får i sig p.ga smärtan.
Så jag sov till eftermiddagen. Sen kom mamma och hjälpte mig att linda. Dom hade väl varit ute på Johannesberg förstod jag det som. Power meet är ju i stan just nu.
20.05 åkte jag hem. Så nu är jag hemma. Har dock lite ont och hoppas det går över. Är ensam hemma för mamma och "company" (alla andra) är på power meet. Ligger bara i sängen och tar det lungt. Skönt det också men jag är hungrig. Hoppas dom köper med sig mat från donken eller något när dom åker hem. Allting har ju öppet längre under dom här dagarna power meet är.

Just ja! Vet ni en obehaglig grej? Jag ba. 
- Det är någon som har ringt mig på dolt nummer kl 20.21!
Sanna: - Det var någon som ringde mig igår på dolt nummer!
Jag: - Vilken tid då?
Sanna: - 20.46 men den la på då jag svarade..
Sen konstaterade vi att det var lite läskigt. Det är typ 25 minuter emellan. Mamma tyckte också att det var lite konstigt. Men det måste väl vara någon vi känner? Vem skulle det annars vara? Eller?

Och en annan sak. Såg att integningsgrejen för gymnasiet kom idag. Mamma gav det till mig. Får intagningsgrej fast jag ska byta program. Kul att det kom fast jag visste hur det blir till hösten. Men nu vet jag inte längre. PÅ pappret står det inte Wenströmska skolan utan det står. "Arenan" och det ligger nere på växthuset på stan. Jag fattar ingenting och är skit orolig nu hur det ska bli till hösten för det dom sa på mötet som jag hade för ett tag sen lät verkligen super bra men ska jag gå på nå ställe som heter "arenan" så vet jag inte hur det kommer se ut till hösten. Vet inte vad jag ska göra åt saken heller. Måste ju kryssa i ett alternativ och jag får väl kryssa i att jag är intresserad av valet och sen se vad som händer... Jösses är jätte OROLIG! Vill gå på wenströmska!

Nu ska jag trösta mig med choklad från Pilla. Får väl ta upp det där med skolan med mamma och fråga om hon har något förslag..

På sjukan

ett litet inlägg om vad jag har gjort idag. Har faktist inte gjort så mycket alls.. Sovit hemma till lunch. 12:20 ringde larmet och jag var lika trött för det och ville bara somna om men de kan jag ju inte göra för måste ordna till sjukhuset. (dock så vaknade man några ggr på morgonen och förmiddagen) Katten min syster ska ha är så himla social av sig att det nästan kan bli jobbigt men han är ur mysig. Han sitter nedaför min säng ibland och jamar. Då vet man att han vill upp i sängen. Måste typ ta upp honom också för annars ger han sig typ inte. 
Har jag något vid sängen som typ en väska så klättrar han upp på den och vidare på madrasskanten och upp i sängen. Jag som har luftmadrasss. Bara väntar på att den ska pysa. Haha nej då.. Den e nog ganska tjock (hoppas jag iallafall)

Jaja. Packat till sjukan har jag gjort och sen åkt till sjukan. Var här strax efter tre. Fick ta prover nästan direkt och mitt HB är lågt. Eller det va de, fått två påsar nu så det ha väl stigit nu hoppas jag. Hade planer att ta mig ut (imorrn) på power meet som är i Västerås denna helg, började idag men nu är det bara att glömma det för mig eftersom jag får blod. Har mitt desferal som tar ca 24 timmar och det e svårt att ta sig ut med en droppställning. Jaja. Det kommer fler bilträffar hoppas jag!

Hade besök av pappa och Pilla idag. Pappa drar utomland igen så kul att se honom innan han åker för annars blir det så långt tid emellan. Pilla var också kul och träffa. Fick ett super gulligt örngott av henne i... gissa vad? HELLO KITTY!!
Även adventskalendrar som hon aldrig använde i julas (bäst-för datumet har inte gått ut) Gissa vad det är på kalendrarna.... HELLO KITTY!! :D haha tack Pilla!
Pappa hade med sig mat från Burger king. Super gott men är jätte konstig i magen nu. Inte alls kul... Hoppas det var av maten så det inte är nå "problem" som har kommit... Blir drygt..
jaja.. Snart ska jag stänga ner datorn. Har precis ´ätit en smörgås och druckit varm buljong. Ska nog ta mina mediciner, läsa, gå på toa och sen släcka. Omläggning imorrn. Hoppas jag, fanns inte med på OP listan. :S

Natti natt! Kram

God natt!

Har precis tagit en insomningstablett. Hoppas den verkar snart så jag kan få sova. Hoppas på en bättre dag idag än vad jag hade igår. Så jobbigt med smärtan och värmen. Ni anar inte hur mycket jag älskar nätterna då det är svalare! :)

God natt med er!

Jobbigt

Mina inlägg blir nog inte så roliga framöver. Jag har det otroligt jobbigt med värmen. Värken blir så mycket värre då och jag har ont nästan hela tiden. Som nu. Har verkligen jätte ont och önskar att det kunde bli svalare och gärna regn dessutom..
Har just nu ett örngott som mamma blötte ner med kallt vatten som jag la under skinkan och och värken lättade lite men inte mycket. Dessutom börjar det kalla försvinna.

Jaja. Idag har arbetsteraputen varit hem och visat min nya rullis. Det varker vara bättre men jag har inte provat den för hade så ont i morse och var så trött då hon kom. Men den är hemma nu och mamma och jag får testa då jag orkar och kan. Mer kan man ju inte göra..

Usch usch usch!

Vilken natt man har haft. Ont ont ont. Somnade smärtfri väldigt sent dock. Vaknar vid halv fem tror jag det var och hade så ont att jag inte var långtt ifrån tårar. Har lärt mig själv lite att försöka andas lungt. Spänner jag upp mig så gör det ondare.
Vaknar nu på morgonen och har skit ont igen. Lyckades gå på toa men sen vart smärtan inte outärdlig så fick morfin. Nu är det mycket bättre igen. Hoppas inte smärtan kommer tillbaka på ettt tag nu.. Så jobbigt!

Nu är det mest bara att vänta till efter lunch mellan ett och tre. Då någongång ska det bli omläggning! Tråkig med all väntan speciellt då det inte känns någo bra heller men det finns inte så mycket att göra åt det. Hålla en god min och vänta. Kolla på TV, slappa och även skriva i önskepyssel som lekterapin ska beställa. LIte kul att jag får önska lite och ge tips :) hih!

På sjukuhset

Hehe jag bloggar nästan alltid vid dags skiftet. eller hur? Men de är typ då jag sitter vid datorn som mest. Igår var måndag och det innebär en ny vecka. Min måndag har varit sådär. Vaknade tidigt för mamma damsugade överallt. Tror hon fick för sig att det inte lät in till rummet där jag ligger men det gör det kära mamma! Sen vid lunch så kommer hon in i mitt rum och säger nå liknande med: Nu är klockan mycket! (hon menade på att jag skulle vakna så hon kunde damsuga rummet då) Men man har ju varit vaken hela tiden. Haha!

Sen har jag packat till sjukhuset. Och nu är jag här. Har haft ganska ont idag. Tyvärr gör det ondare för mig på sommaren då det är varmt.. Så jag vill ju helst ha höst eller vår. Eller svalare sommar. När jag kom till sjukhuset togs det prover. Mitt blodvärde var lågt så jag har fått två påsar blod. Behöver det ganska ofta.
Sen har jag bara legat och tittat på TV. Har ine orkat något annat. Haft så ont i huvudet nästan hela dagen. Hade ett blött örngott hemifrån (som mamma blötte med kallt vetten) på pannan. Det var himla skönt och ha i varma taxin och även här ¨på sängen på pannan. Ett tips om man vill ha lite svalka! :)

Somnade en stund nu på kvällen. Sen vaknade jag och hade skit ont. Så jag har fått morfin. Smärtan släppte nästan direkt. Undrar hur man hade mått om någon smärtstillande inte fanns? Jag hade nog kriverat!
Det är synd att jag har behövt tagit extra smärtstillande så ofta nu för tiden som typ Oxynorm och Morfin (morfin bara på sjukhuset)
Upplever att smärtan är värre och det är tråkigt. Det vart värre då värmen kom så troligtvis är det värmen.

När jag var barn så tog jag lätt smärtstillande (kan inte namnet på det men det var nå  flytande vitt "sörja") Sen har värkmedicinerna blivit starkare och starkare nästan.

Jaja en kul grej jag kom på är att min blogg är över ett år gammal så grattis till bloggen! :D Hihi!



Nu ska jag titta lite på TV och dricka upp min milkshake jag fick! Får det alltid då jag är på sjukhuset! :)

God natt!

Syns sakerna som jag köpte på marknaden i fredags och grejen jag fick av syrran? Kollade min blogg men dem syns inte för mig i ett inlägg så berätta gärna om det gör de eller ej. Jaja..
Klockan närmar sig snart strax efter 2.. Måste försöka sova snart. Ska nog ta insomningstablett.
I söndags (igår) Har jag inte gjort något speciellt alls. Det har varit så varmt så det har bara varit jobbig för mig. Har setat vid nätet och typ läst bara. Även gosat med kattungarna som börjar bli stora nu. Så himla söta! Kul när dom gör framsteg dessutom. Som t.ex gå på lådan och äta kattmat. :)

Har även varit själv en del idag. Har varit både skönt och tråkigt. Nu på kvällen när jag var själv så läste jag flera kapitel och skrev om min önskelista (fyller i augusti)
Sen somnade jag även. Vaknade strax innan mamma och Jörgen kom hem och hade skit ont. Har nu tagit extra smärtis och ätit smörgåstårta. Smärtan är borta vilket känns super!. Nu ska man bara försöka sova. Sover så dåligt på somrarna när det är så varmt. Vaknar så tidigt och somnar sent.

God natt med er!

Nya sakerna!

Nu kommer det lite nytt som jag har skaffat och även en present jag fick från min syster Sanna som var i Ullared i fredags. <3



En filt (eller en del) Som jag fick av min syster :)



En väska (som tyvärr blev lite missfärgad av gul färg här och var vid vecken av påsen man fick den i)
Går att plocka av axelbandet och använda som liknande kuvertväska vilket jag tyckte var snyggast!



Tshirt som också blev lite missfärgad tyvärr. Syns dock inte på bild men den vart typ gul på svansen och mitt på "hello kittys" panna.



Hello Kitty Örhängen och en såndär grej man kan sätta på kläder, väska m.m

Är nöjd över mina köp fast det e klart de är synd att lite vart missfärgade fast det syns inte så jätte mycket på grejerna och tur är väl det...


Varmt

Förlåt att jag bara klagar.. Men nu vill jag ha lite friska och svala vindar och gärna regn!! :D Skulle vara så jäkla skönt! Man skulle ha en såndär liknande AC i sitt rum. Då kunde det få vara varmt ute men har ju tyvärr inge sånt! Usch för värme, man svettas inte bara, man får dessutom så ont i huvudet!

Glöm inte: DRICK MYCKET VÄTSKA!

Kolla en kul grej en vän visade: http://www.aftonbladet.se/vader/article7412575.ab Där hade jag velat vara! :D

God natt!

Lovade er bilderna idag. Det jag har köpt på marknaden i fredags. Eller jag lovade er bilderna i Lördags klockan är visst efter 00.00. Men dom kommer troligtvis imorrn. Har inte kunnat låna någon mobil kamera. Hoppas på det imorrn.
Inget har skett idag heller. Det har varit så varmt så jag har haft det jätte jobbigt med värmen. Blir helt slut av den. HAr bara legat i sängen och druckit mycket vätska. Det är super viktigt då det är varmt så GLÖM EJ det mina vänner!
Har inte haft så ont idag så det har varit skönt att ha en dag utan värk. Hade bara ont i morsse.

Nu ska jag försöka sova strax! Ska bara läsa lite ur boken: Känn pulsen slå. Och dricka lite vatten. God natt med er!

Varmt!

Usch det är så varmt! Gillar inte detta alls! Har en fläkt som är ca en halv meter ifrån mig som går på högsta hastighet men det är så varmt ändå. Dessutom är jag varm som person så det blir bara ännu värre!

Någon mer än jag som lider av värmen?

God natt!

Tänkte bara skriva ett nattinlägg om min fredag innan jag släcker i denna värme. Usch jobbigt att det är så varmt!
Igår hade jag omläggning klockan 8.00. Var där npgra minuter efter för min pump med näring krånglade. Får alltid näring i dropp då jag läggs om eftersom jag fastar den dagen nästan hela dagen. Tror det är typ 1400kalorier i det droppet jag får (för er som undrar)
Jaja..
Omläggningen gick bra. Det var stig som la om och jag bad narkossköterskan säga till honom att linda hårt så det gjorde han. Så det är stabilt och bra!
Efter omläggningen och några timmar på avdelningen så kom mamma med min permo. Jörgen skjutsade in den som han gjorde förut med släp. Så mamma och jag gjorde oss redo för att gå på city festivalen som är i Västerps.. Marknad och så. :) Köpte en del som örhängen, tshirt,väska,brända mandlar och en pins eller vad det nu heter.. Visar bild imorrn tror jag om jag kan låna någons kamera. Min funkar ju som den själv vill. Men det var trevligt på marknaden. Hade sannas hund med också för hon var till Ullared med syrran m.fl.
Det var någon konstig människa som sa till mamma att hon tyckte det var djurplågeri att ha med hunden på stan. Fattar inte hur hon tänkte men hon sa det. Jag menar vad är det som är så farligt med det? Jag tycker det är en bra träning för hunden så att den inte blir skygg och mamma bär honom då det är jätte mycket folk för annars försvinner han och riskerar att bli "sparkad" för att man kanske inte ser honom. Och vår Bozz (hund) var ju inte den enda hunden på stan. Jaja alla har ju olika åsikter. Hade somsagt en bra dag och nu ska jag nog släcka och försöka sova så gott det går, min pump på madrassen skallrar och det är jobbigt. Även värmen tar ju kål på en! God natt med er!

RSS 2.0