God natt!

God kväll!
Tänkte skriva lite snabbt nu innan jag ska sova. Bloggar från mammas dator. Min dator är tydligen fuktskadad b.la (?)
Vet inte hur men det är skönt att veta att det går att laga. Synd bara att det tar tre dagar för dem att få in nå del till datorn + fem till tio dagar för att laga.. Huj huj!
Saknar min dator! Hihi!

Jaja.. Onsdagen börjar gå mot sitt slut. Ska snart sova. Är ganska trött. Har inte gjort något speciellt idag. Sov ganska länge och sen har jag bara målat och tittat på TV. Målar "Mandala" målningar. Tycker det kan bli riktigt fint!
Tittade på Robinson idag. Tycker det är ganska bra program i år. Idag var det lite "rumpor" i rutan. Höhhö! Tyckte faktiskt synd om killarna som inte hade kläder. Men - har dom gett sig in i leken så får dom väl tåla det? Häh!

Imorgon bär det av till sjukan igen. Åker strax innan tre. Pilla kommer på besök imorgon så det ska bli kul!
Mår jag bra så kanske man kan försöka komma upp och gå till kiosken. Men det får jag se imorgon. Ska inte ta ut nått i förskott.

Nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet och sen försöka sova. God natt!


Måndag..

Hejsan!
Nu vecka och nya tag. Är på sjukhuset just nu som vanligt.
Kom hit vid 13.00. Tog sen prover och halv tre kom min efterlängtade lymfterapeut. Har inte träffat henne på länge nu så det var verkligen jätte skönt att få massage igen!  
Efter massagen så kom kuratorn. Det var tänkt att det skulle vara möte med försäkringskassan an.g aktivitetsersättningen. Men hon var sjuk så jag och kuratorn pratade bara lite. Skönt att veta att jag i alla fall få ersättning för att jag inte kan jobba just nu. Pengar behöver man ju.

Så det är verkligen jätte skönt att det har löst sig!

Mitt HB var idag lite lågt. Det låg på 76 så jag har fått två påsar blod. Vet inte hur mitt kalium låg nu men antar att det ligger någorlunda bra eftersom dom inte har sagt något annat?
Och att jag inte har fått nå medicin mot det.

Det är vad jag har gjort idag. Sen har jag bara fördrivit tiden genom att kolla på TV. Det var ju Robinsson idag! Tycker det är ganska bra. Så det blir nog att följa!

Nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet och sen ska jag kolla om Svenska Hollywood fruar har kommit ut på nätet. Dagens avsnitt alltså. Dom har inte kanal 3 här på sjukhuset. Har hört rykten om att dom har tagit bort den för att eventuellt kunna spara pengar.. Vet inte om det är sant dock!

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med här på datorn. Får se hur länge jag orkar sitta. Den blir så varm den här datorn. Jag har nämligen datorn på magen.. Nu har jag en bricka emellan. Hehe!



Bjuder på en bild jag hittade på mammas dator. Tror det är hon som har tagit den!

 


God natt!

Bloggar nu från mammas dator lite snabbt nu innan jag ska sova. Det är ju något fel på min dator.
Ska nog kanske lämna in den imorgon. Troligen är det något glapp där laddaren ska sitta + att min dator har sämsta batterit. Så den dör hela tiden och går nästan aldrig att sätta igång.

Sen har jag börjat fundera mer och mer på att skaffa en liten bärbar dator att ha i reserv.. Jag tycker detta är skit jobbigt när den hela tiden krånglar. Blir verkligen jätte ledsen och får svårare att få dagarna att gå.
Jag använder ju datorn till det mesta som internet, film, nyheter.. Ja allt!

Nog pratat om datorn.. Skriver ju om den hela tiden..
Söndagen börjar gå mot sitt slut. Har haft en ganska bra dag. Sov väldigt länge. Sen väckte Sanna mig och gav mig mat.
Sen har jag tittat på alla repriser av Fångarna på fortet som gick idag och även en dukumentär om en kvinna med jätte ben. Tyckte den var lite läskig. Inte så att man blir rädd alltså utan mer för att det finns så konstiga sjukdomar.

Idag har jag alltså mest tittat på TV. Har målat lite och städat mitt bord här vid sängen. Det var typ en liten hög av grejer. Fick ju inte plats med något. Så nu är det bättre när man har plockat lite.
Har haft ganska svårt att få dagen att gå men det har gått.. Och nu ska jag väl försöka sova snart. Är jätte trött!
Sen ska jag upp tidigt imorgon. Åker till sjukhuset imorgon. Tror lymfterapeuten kommer tillbaka imorgon och det innebär massage för min del. Gud så skönt!

Bjuder på två bilder från idag också.



Jag idag.



Det lös in sådär på eftermiddagen idag på taket i rummet. Helt plötsligt lixom! Vart tvungen att ta kort för det såg så himla coolt ut. Ett stort hjärta!

Vill säga att jag inte vet hur uppdateringarna kommer bli nu när min dator krånglar. Kanske dröjer några dagar innan det blir bra igen. MEN JAG HAR INTE SLUTAT BLOGGA! JAG KOMMER TILLBAKA!

Kanske kan skriva något på mobilen sen. Men då blir det inga bilder och texten sitter "ihop"


Det jag köpte på marknaden!

Nu tänkte jag visa vad jag köpte på marknaden!



Thaimat. Kycklingspett, ris och jordnötssås. Super gott verkligen!



En jacka. Super snygg!



En handväska. Upptäckte som sagt när jag kom hem att den varlite trasig. Tyckte det var konstigt att jag inte upptäckte det tidigare för jag kollade igenom om väskan var hel innan jag köpte den.
Det är viktigt att gör det!
Så inte någon dragkedja t.ex är trasigt.
På högra sidan fattas det en "diamant". Jag röck loss den andra. Kan kanske köpa nåt annat och sätta dit?



Nyckelring! Så jäkla söt att jag kunde inte låt bli. Kostade bara 30 spänn. Har hängt den på min datorväska.
Skulle ha köpt fler. Vart helt kär i dem!

Min dag igår..

Hejsan!
Bloggar nu från min systers dator. Det är något fel på min. Eller på dator batteriet.
Tänkte förklara lite bättre vad som krånglar. ¨
När jag sätter i laddaren i väggen så börjar en lampa blinka jätte fort. Ca 20-30 blinkningar på 10 sekunder. Bredvid är det en symbol som ser ut såhär:
Gjorde en ritning i paint. Men så ser det ut. Trycker jag på ONknappen så lyser en annan lampa grön. Men bara då jag trycker på knappen. Släpper jag så slutar den lysa.
Någon som vet exakt vad den där symbolen betyder? eller vad den står för?

Nog pratat om min krångliga dator. Kan ju inte vara kul att läsa om att den krånglar hela tiden.
Tänkte berätta om min dag igår. Hade omläggning klockan 08.15. Omläggningen gick bra.
Mamma kom på eftermiddagen efter jobbet och hämtade hem lite grejer som och hjälpte mig lite. Sen gjorde jag mig iordning och testade komma upp i rullstolen. Mamma och jag hade gjort upp att kändes det bra så skulle vi på marknaden. Det är nämligen Rocklunda marknad varje vår och höst i Västerås.
Jag ville verkligen gå så var lite nervös innan jag kom upp. Men det gick bra och jag beställde färdtjänst direkt och åkte sen in på marknaden.
Tyckte chauffören var lite rolig som skjutasde in mig. Jag har alltid min permo lite lutad för jag får så fruktansvärt ont när jag sitter rakt.
Och han sa: Fan ligger du ner och kör?
Haha kunde inte låta bli att skratta för det lät så kul.
När jag kom fram så gick jag först lite själv för mamma skulle komma lite senare. Köpte en jätte söt nyckelring som jag tänkte hänga på någon väska. Sen är mamma kom så köpte jag en jacka och en väska. Väskan upptäckte jag till min försvåning sen att den var lite trasig (upptäckte det hemma) Tyckte det var konstigt för jag kollade igenom väskan på marknaden. Dragkedjor och sådant. Men Det var bara en "diamant" borta. Annars fungerar den som vanligt. Jätte snygg tycker jag!
Köpte även brända mandlar och åt thaimat. Brända mandlar är ju ett måste på marknader! Thaimat köpte jag för att jag inte hade ätit något och var så hungrig. Äter asiatisk mat så sällan så jag passade på. Det var verkligen super gott!
Sen strax efter 19.00 åkte jag därifrån. Var verkligen jätte trevligt att komma ut. Har inte varit på marknad på evigheter.
Fick inte in bilderna på vad jag har köpt. Alla andra bilder från mobilen kom upp på datorn men inte marknaden. Får jag fram dem på något sett så kommer bilderna upp senare. Kanske får ta om dem med camen istället eller nåt?

Kort inlägg från mobilen..

Tänkte först blogga från datorn men den vägrar fungera. Vet inte om den har gått sönder igen. Jag hann sätta på den som vanligt och sen kom de upp nå fel meddelande på engelska (Som jag aldrig hann läsa helt.) men hann se att de stod något om batteriet. När jag sätter den i laddning så blinkar en lampa orange jätte fort. Bredvid lampan är de typ en liggande rektangel med en lite plupp på som symbol. Vad betyder den? Jaja. De jag tänkte blogga om idag är min dag. Tänkte berätta om när jag var på marknad idag med mamma och även visa vad jag har köpt. Men de sket sig pga datorn. Blir verkligen jätte ledsen när de inte fungerar. Känns som den strular hela tiden. Får jag tillfälle i morgon så vill jag berätta om min dag för er. ska väl försöka sova eller nåt....

Ett litet inlägg..

God kväll!
Tänkte bara skriva ett inlägg lite snabbt. Har precis käkat smörgås och druckit Te. Gott gott! Dock lite synd att det godaste påläggen var slut. Trodde dom brukade få sina varor idag?
Aja.. Ska nu titta på webb TV. Svenska Hollywood fruar.
Det är ju så himla bra tycker jag! Dock är det synd att jag har kontant internet. Det tar slut direkt när man kolalr på filmer och så på nätet. Men det får jag ta. Det är bara att köpa nytt "Månadskort" och fylla på igen. Dom är ju så roliga.
Och efter det så ska jag nog försöka sova. Har omläggning 08.15 imorgon. Efter det så tänkte jag försöka ta mig till Rocklunda marknaden. Har inte varit på marknad på evigheter. Tycker fatiskt det är ganska mysigt att gå runt bland stånden och titta på strunt samtidigt som man käkar på något.

Jaja. Hur har det gått idag för mig och vad har jag gjort? Jo. Idag klockan 10.00 hade jag möte med försäkringskassan. Ska ansöka om personlig assistent. Tror mötet gick bra. Dock var det ganskasvårt för hon ställde så många frågor. Men det gick som sagt bra.
Sen på eftermiddagen tog man prover på mig. Mitt HB låg på 87 så jag slapp blod idag. Himla skönt det faktiskt! Och så slipper jag desferal som tickar på imorgon. Då blir "chansen" större att jag kanske kommer iväg på marknaden!
Och så är det toppen att omläggningen är tidig! Hoppas bara att det inte blir någon akut operation nu när man planerar att göra något kul. Skulle inte förvåna mig. Men det är klart dom måste ta det då... Men det är bara att hoppas att inget sådant sker!
Tillbaka till provsvaren. Mitt kaliumvärde var lite lägre denna gång än vad det brukar nu för tiden. Det låg på 5,1. Det är ju ganska bra! Undrar varför det stiger ibland? Hmm..

Sen senare på eftermiddagen kom pappa och Annabelle. Fick en födelsedagspresent av honom. En handduk i Hello Kitty. Jätte fin! Sen fick jag pappas datorväska. Känns jätte bra.
Då kanske datorn är lite mer skyddad än när det ligger lös i min gympabag. Vill inte att den ska gå sönder igen.
Så tack pappa!!

Annars har jag inte gjort något annat idag. Duschat och bara tagit det lungt. Är ganska trött eftersom jag gick upp så tidigt idag.
Hehe.. I rubriken står det "Ett litet inlägg". Det blev kanske inte så litet. Helt ointressant för er att veta egentligen. Men men.

God natt med er!!



Bjuder på en närbild på söta Nalle!


Svar:



Fick en fråga som jag vill svara på. Iallafall så gott det går.

Hur ser du på framtiden? Känner du att du t.ex orkar läsa någon utbildning på deltid ect?

I framtiden skulle jag vilja jobba med barn. Jag hade en praktik plats på dagis då jag gick i 8:an. Efter det så har jag fastnat totalt för att få arbeta med barn!
Men just exakt vad vet jag inte än..

Just nu studerar jag inget alls och har ingen tanke på att göra det riktigt än. Det känns som om jag har så mycket med mig själv ändå. Jag har inte fullständiga betyg från gymnasiet och har funderat lite till och från på om man ska plugga upp dem sen och kanske även läsa någon utbildning om man inte lyckas få jobb ändå. Men just nu fokuserar jag troligen på mig själv och min hälsa! Hälsan är viktigast!

God natt!

God kväll!
Tänkte skriva lite snabbt innan jag stänger av datorn. Har tittat på Fångarna på fortet ikväll och käkat kantarell smörgåsar till.. Mamma har plockat idag.
Det är ju så gott! Kantarellerna var dessutom väldigt stora tycker jag. Annars brukar ju dem krympa när man steker. Men dem som jag åt nu var ju enorma!



Jaja.. Snart ska jag stänga av datorn. Tänkte försöka sova tidigt för ska upp tidigare imorgon. Åker nämligen tidigare till sjukhuset imorgon. Redan 09:05.. Huh! Hur ska det gå?
Kommer ju vara halv död imorgon.
Anledningen till att jag åker så tidigt är för jag ska ha möte med Fkassan b.la.. Vi ska ansöka för personlig assistent.

Har haft ganska ont nu på kvällen men är nu smärtfri. Hoppas inte smärtan kommer tillbaka. Det hindrar ju att man somnar om man ska ligga och ha ont.. Usch!

Har fått en fråga som jag tänkte svara på här fram över också. Bara så ni vet!

God natt med er!

Lite födelsedagspresenter :)

Tänkte lägga upp lite mer födelsedagspresenter.



Tavla av mamma.



Rosor av Johanna. Dom ska troligen hängas upp idag för att torkas. Fick även en dagbok.



Vin av mamma. Någon som har smakat den?



Växt av "E" och "M". Kanske inte finaste bakgrund på bild men växten är söt!

Någon som förresten vet hur växten ska skötas? Jag glömde fråga när jag fick den.

Filmen älska mig och mobbning...



Jag såg filmen Älska mig för någon dag sen igen. Tänkte skriva lite om mobbning utifrån vad jag själv tycker.

Först och främst så tycker jag att man borde visa denna film i alla skolor runt om i Sverige.
Man kan aldrig förstå helt hur det är att vara utsatt för mobbning om man själv aldrig har varit med om det. Men skulle man visa denna film i skolorna så tror jag ändå att man kommer förstå bättre hur det är istället för att bara prata om det.
Att mobba är en hemsk grej man kan göra och alla måste hjälpa till för att platser som skola och arbete fungerar så bra som möjligt.
Jag tror det är viktigt att ta upp mobbning redan när man är barn. Att man lär sig så tidigt som möjligt att det är fel! Tro det eller ej, men mobbning sker inte bara i skolor utan även också ute på olika vuxna arbetsplatser.
Ingen ska behöva vakna upp på morgonen och ha ångest och känna sig rädd för att gå till skola och arbete.

Tänk egentligen. Den som mobbar eller blir utsatt kan vara din syster, bror, kusin någon av dina föräldrar o.sv..
Ni som går i skolan. Ser ni att någon är ensam, blir retad och så. Gör något! Säg ifrån!
Vågar man inte göra det själv. Så säg till någon vuxen på skolan. Det är deras skylldighet att se till så alla elever har det bra och att skolan ska vara rolig och trevlig för alla.
Alla människor är lika mycket värda oavsett hur man är, hur man ser ut och vart man kommer ifrån. Det är det som gör varenda människa unik på sitt sätt!
Så stoppa mobbningen! En dag kan det vara försent...



Trailer på filmen.

En liten bild!

En liten bild. Skulle kanske ha satt in den tidigare idag men de är min födelsedag 2 minuter till. Hihi!


Måndag..

God kväll!
Ny vecka och nya tag. Det är den 22:a idag och det innebär som jag skrev i mitt förra inlägg att det är min födelsedag idag. 20 år gammal! Fast jag känner mig inte som 20.. Känns som man har fyllt 18 typ. Hehe!

Vad har jag gjort sen jag skrev sist idag? Jo, har tagit prover och pratat med kuratorn. HB låg på 83 så fick en påse blod och nu droppar desferalet på.
Mitt kalium är högt igen. Det låg på 6,3. Inte bra alls! Så har fått Resonium och ska få en dos till imorgon. Hoppas det går ner! Blir faktiskt smått nervös eftersom jag vet att dom kan skjuta upp omläggningen.
Sen senare på eftermiddagen kom typ alla in från avdelningen här och sjöng. Jag tror det va alla för det var så himla många. Hihi! Mysiga dom är här!
Fick en stor skål med godis!



Kuratorn kom i samma veva. Vi pratade lite. Berättade även om mitt krångel jag har med Försäkrningskassan. Nu skulle hon ta "över" och hjälpa mig. Det är super!
Sen kom två personal från barn och grattade mig. Det var ju super gulligt gjort av dem. Jag fick en liten växt i en liten prickig kopp. Jätte fin verkligen. Har dock ingen bild på den nu för dom flyttade blomman till fönstret. Även om det är cirka en meter dit så blir det knas i kameran då man zoomar. Men jag ska visa upp den sen för den är jätte fin verkligen! Och har inga bilder från vad jag har fått av mamma. Men kan visa upp något sen senare i veckan!
Min lilla "plånka" har jag kort på:



Söt va! Som sagt. Den ska jag ha dem viktigaste korten i som t.ex IDkortet och sånt. Då är det enkelt att visa upp den.


På tal om annat. Hade en jätte trevlig dag igår. Först kom min "L" och "A" från skåne. Fick b.la muggen och polkagris godiset från dem.





Söta små polka hjärtan. Sött!

Sen kom Pilla hem med hennes kille. Fick en jätte cool presentpåse men lite smått och gott i som tidning, stickers och så. - I hello kitty, så klart!



Efter kom johanna och min mormor och min morbror. Fick en dagbok och massor av rosor av Johanna och pengar av dom andra.
Det var jätte trevligt med besök och jag har haft en trevlig helg.
Tack för allt alla!!

Nu ska jag nog käka ur godis skålen! Woow!!

Min födelsedag! (skrivet från mobilen)

God dag! Hoppas ni mår bra. Jag mår helt okej. Fyller ju 20 år idag! :D fast de känns inget speciellt att fylla. Tycker jag. Jag har förresten precis ganska nyligen kommit till sjukhuset. Är trött. Tidigt i morse lät de som dom höll på med nå asfalt eller betong liknande utanför mitt fönster. De luktade typ nygjord asfalt. Det mullrade bullrade så de var skit svårt att sova då. Försökte somna samtidigt som jag höll för öronen. Haha! Gick inge vidare. Sen vid halv elva vaknade jag. Käkade smörgåstårta från igår och fick lite presenter. sängkläder, kuddar, vin och en plånka (heter dom så?) i alla fall. En sån där lite grej som man kan ha typ busskort och IDkort i. Jätte söt! Nu ska jag titta på tv. Försökte få i gång datorn för att skriva där men den typ pep till och stängdes av. Vet inte om batteriet tog slut. (hade inte laddaren i) eller om de hände något. De visar sig. Men hoppas de är batteriet! Orkar inte att den är trasig igen..

God natt!

God kväll!
Tänkte bara snabbt skriv nu innan jag ska försöka sova. Är ganska trött och vill dessutom vara pigg och utvilad inför imorgon.
Vi får lite besök hem imorgon. En kompis kommer och så kommer det troligen lite och vill gratta mig. Jag åker ju in på sjukhuset på måndag så vi tänkte ta gratta mig imorgon.
Det blir nog jätte bra. Ska bli kul att träffa ena vännen imorgon också!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara varit hemma med mamma. Sanna och mammas kille är i sommarstugan så det är bara mamma och jag hemma. Och hon har fixat och donat här hemma.
Vi käkade god mat och drack lite gott ikväll. Var kött, klyftpotatis och "bea" sås. Käkade upp resten nyss.. Mår lite illa nu. Det blir lite mycket att äta samma mat flera gånger per dag. Hehe! Men det är ju så gott!



Bilden gör sig inte rättvis med hur det ser ut i verkligheten. Men det ser ju väldigt gott ut ändå? Inte sant?

Som sagt. Lite besök imorgon. Ska läsa nyheterna lite snabbt nu och sen göra mig iordning för att släcka. Hoppas jag mår som jag har gjort idag. Det vill säga bra!

God natt med er!



Jag idag!

Hjälp?!

Någon som är kunnig på datorer och teknik?

Det är så att när jag har filmat med mobilen och kanske vill sätta in videon på datorn. Då blir det såhär:


Klickar man på dem så kommer Windows media center upp.



Där hittar jag aldrig videosarna och det går inte att lägga ut dem på youtube. För att t.ex kunna sätta ut i bloggen.
Vet någon hur jag ska göra för att det ska kunna funka? Jag menar, jag vill jätte gärna kunna lägga ut videosar på bloggen ibland. Och även kunna se på min dator.

Innan jag hade den mobil mobiltelefonen jag har nu så gick det jätte bra att lägga ut videosar och titta på dem. Då gjorde jag det via Windows media player. Men det funkar inte alls nu!

Kom gärna med tips! Känner mig smått desperat!


God kväll!

Hejsan på er!
Hur har ni det? Skönt med helg va?
Hade omläggning idag strax efter åtta. Mycket skönt med tidig! Det är ganska drygt att vänta halva dagen innan man kan åka.
Jaja. Fick en tidig födelsedagspresent av dem! Två biobiljetter!



Tack till er på KIRURGOPERATION!

Det finns faktiskt en film som jag skulle vilja se på BIO. Den hade premiär idag och heter "Jag saknar dig".
Ska tydligen finnas på bok också. Vill både läsa och se den!



Någon mer som ska se den? Eller kanske redan har sett den?

Tillbaka till dagen. Efter omläggningen hade jag ganska ont. Jag var tillbaka till avdelningen strax efter 12:00. Hehe kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på avdelningen. Hahah vad läskigt, men jag antar att jag sov som jag brukar göra.
Sen kom mamma förbi en sväng och efter det försökte jag vakna till lite. Har bara tittat på TV och slöat. Man blir ganska seg efter narkos. Alltså innan det "går" ur kroppen. Men jag hade inte ont mer och det är skönt.
Vid 20:00 åkte jag hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket.. Bara tittat runt på nätet och läst olika bloggar.. Vet inte rikigt vad jag ska göra.. Fråga efter nå och tugga på kanske?

Sjukhuset..

God kväll!
Är på sjukhuset just nu och är jätte trött. Var upp tidigt idag. Redan klockan åtta.
Skulle åka tidigare till sjukhuset. Redan tio i nio åkte jag. Det berodde på att jag skulle till Härtmottagningen.
När vi tog oss dit från avdelningen så upptäckte jag att vilket bit det är mellan avdelningen och hjärtmottagningen.
Hjärtmottagningen ligger i den nya byggnaden. Fick jag se lite hur det ser ut där!
Det är verkligen jätte trångt. Trodde det skulle vara bättre där eftersom det är ganska nytt. Men det är trängre där är på den "äldre" delen av sjukhuset.

Nog pratat om det. Undersökningen tog verkligen skit fort. Det stod att jag skulle göra ett ultraljud och ett EKG, men det enda läkaren gjorde var att prata lite och lyssna på hjärtat och lungorna. Sen va jag klar. Hehe! Det tog typ sju minuter. Sen var det bara tillbaka till avdelningen.
Sen har jag inte haft något att göra fram till eftermiddagen. Bara tagit prover. Har försökt fördriva tiden genom att titta på TV men inget bra visas mitt på dagen. Så tiden gick verkligen långsamt!
Mitt HB låg bra så jag slipper blod. Jippi! Det låg på 90. Men mitt kalium är lite högt så jag har fått Resonium så hoppas det går ner.

På eftermiddagen kom pappa och Annabelle en stund. Trevligt med besök från dem!
Och på kvällen har jag duschat. Så har min dag sett ut idag. Nu tänkte jag kolla runt lite på nätet, käka och sen försöka sova. Som sagt är trött..
Har en tidig omläggning i morgon. Det ska bli skönt!



Gammal bild!


Onsdag!

God dag!
Äntligen kom jag in på nätet och bloggen! Datorn känns en aning seg just nu. Typ som en människa kan känna sig på morgonen. När man är trött och inte riktigt vill starta dagen än (fast man egentligen måste).
Så känns datorn. Men den kommer väl igång den också.
Igår orkade jag inte blogga. Var jätte trött efter omläggningen. Var dessutom hemma jätte sent så jag åt i stort sett bara och sen försökte jag släcka.

Men idag är det onsdag! Sov till kvart i två ungefär! Jätte skönt! Mamma har jobbat men Sanna har varit hemma. Hon är förresten jätte duktig min syster och väldigt ansvarsfull! Känner mig som en stolt tupp!
Nej, men jag har lagt märke till att när vi är hemma och hon ska ut. Så sticker hon in huvudet i rummet och säger vart hon ska. Som t.ex ut med hunden en stund!
Då slipper man undra vart hon tar vägen. Fast i och för sig märker man väl sen att hunden är borta.. Men ni örstår nog vad jag menar! Hon är så duktig, min syster!

Vad har jag gjort sen jag vaknat? Har målat lite Mandala målningar och ringt Samtrafik och bokat om min resa in till sjukan imorgon. Ska till Hjärtmottagningen och kolla hjärtat, så måste in tidigare. Ska vara där 11.00. Fick buss 08:50.. Hehe!
Så åker till avdelningen innan och väntar där. Vill tillägga att det är inget som har hänt med hjärtat utan det är bara en undersökning.
Nu funderar jag på att spela lite Sims - Medeltiden eller om jag ska måla. Det visar sig!


Sjukhuset!

God kväll!
Lite dålig på att uppdatera är jag.. Det beror mest på två saker. Är så fruktansvärt trött nu för tiden och så har jag inte så mycket att blogga om. Mina dagar ser ju likadana ut och det måste väl bli tråkigt att läsa om och om igen..
Kanske har fel, men så tycker jag.
Måndag nu. Ny vecka. Det är bara en vecka kvar tills jag fyller 20 år! (22 augusti) Kan ni tänka er?
Det ska väl bli kul. Lämna tonnåren.
Har inte önskat mig något speciellt. Lite små saker. Helst av allt vill man bara må bra (slippa ha ont och känna obehag) och fira med familjen. Det är det viktigaste för mig och egentligen det jag önskar mig.
Sen får man se hur det visar sig! Men en vecka kvar!

Idag åkte jag till sjukhuset som vanligt klockan 12.20. Var här vid klockan 13.00. Pilla kom någon timme senare. Det var verkligen jätte kul att hon kom! Hon börjar bli så "rund" om magen nu. Det är jätte gulligt!
Inte långt kvar nu innan lill*n ska komma. Vi alla längtar, men jag förstår att hon och "J" längtar mest.
(Nämner inte hennes killes namn ifall dem inte vill)



Bild på Pilla och hennes mage, lånad från Pillas blogg. Hoppas det var okej att jag lånade en bild?

När Pilla var här så fick hon galjen som jag har pratat om tidigare här i bloggen. Nu kan jag äntligen visa upp den här också:



Lite suddig bild kanske. Men ni ser nog vad det ska föreställa.

När Pilla var här så tittade vi på TV, pratade, käkade mat från cafeterian. Hon fick även träffa min kurator lite mer idag.
Jätte kul att hon kom! Alltid trevligt med besök från Pilla!

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Tittat på TV, duschat och målat. Fick en massa mandala "figurer" av Pilla. Har inte haft så ont idag så det har varit skönt!
Men har smått ont nu. Dessutom har jag fortfarande jätte ont i örat. Tog upp det idag med folket här på avdelningen. Imorgon kommer troligen en öronläkare och kollar i örat. Hoppas det blir bra och så man får ut "skiten" så man slipper ha ont och känna sig smått döv (När man vet att örat egentligen funkar som det ska) Hih!


Trött.. ont.. gosh!

God kväll!
Hoppas ni alla mår bra! Själv så känner jag mig sådär. Är verkligen jätte trött utan att jag vet varför. Jag sova jätte bra inatt fram till klockan 06:00. Vaknade inte en enda gång från då jag somnade.
Kanske låter konstigt för er men jag vaknar i stort sett alltid minst 2-3 gånger per natt. Vet inte hur länge sen det var som jag sov en hel natt utan att vakna någongång. Så ja! Det var verkligen skönt. Sen när mamma åkte så somnade jag som sagt om tills hon kom hem igen.
Nog pratat om sömn. Vad har jag gjort sen jag skrev sist idag? Inte mycket. Är som sagt trött och har inte orkat göra något speciellt. Spelat lite datorspel och sen bara tittat på TV.
Mormor var här på besök idag. Det var ju trevligt! Jag fick två klädesplagg. En tunika och en T-shirt. Tunikan var dock väldigt stor så den orkar jag inte via upp men jag kan visa T-shirten:



Så är trycket! Tyckte den var söt faktiskt!

Tillbaka till mig och min dag.. Som sagt. Tittat på TV och bara tagit det lungt. Tittade på Sommarkrysset och försökte lösa kryssen. Orkade med den första och andra. Sen orkar jag inte mer.
Har hör väldigt dåligt just nu för jag har fått en vaxpropp i hörat! Suck! Den verkar vara typ ENORM! Gör verkligen jätte ont i hela örat och min hörsel.. Ja blä! (På det örat)
Jag har försökt behandla med Revaxör men det funkar inget vidare på mig. Och så har jag försökt hålla för näsan och blåst ut men det funkar inte heller. Så just nu googlar jag lite och kollar om det finns något annat sätt att få ut den på. Eller vad man nu ska göra. Hittade en liten lista:



Det jag har ringat in har jag problem med. Det gör verkligen jätte ont i örat. Det liksom pulsar
(känns som hjärtat sitter där) , känns som man har lock för örat, det ömmar och gör ont när jag öppnar och stänger munnen. Det gör ont i hela öron "vägen".. Jätte jobbigt!
På måndag får jag försöka prata med dem på avdelningen om dem kan kontakta öronläkare så dom kan titta. Frågade i fredags om dom hade en sån där mojäng som man kollar i öronen med men det hade dem inte..

Förutom örat så har jag verkligen ont i stumpen också. Är så trött på att ha ont! Men vad ska man göra? Bara att stå ut tills det ger sig.
Nu ska jag fortsätta söka!

Lördag.

God dag!
Gud vad jag är trött idag. Vaknade klockan 06:00 först. För mamma skulle jobba idag på förmiddagen. Låg och läste tills hon skulle åka. Sen somnade jag om och har sovit till klockan 13:00. (Då mamma kom hem vaknade jag)
Jisses! Fast det vet hon inte om.. Hihih! Mjoo. Kanske nu om hon läser detta. Aja..
Sen klockan ett har jag nästan bara läst i min nya bok som jag köpte här om dagen.



Tycker boken är jätte bra!

Idag är det lördag. Jag ska inte göra något speciellt. Kommer nog bara ta det lungt framför datorn och kanske titta lite på TV.
Hoppas ni har en trevlig dag!

P:S Orkade inte blogga igår. Var verkligen jätte trött. Låg och halvsov redan vid klockan tio.

Kram

Torsdag...

God kväll!
Alltså jisses vilken smärta jag har.. Inte skönt alls! Försöker slappna av i kroppen, för spänner jag mig så brukar det göra ännu ondare, men det är skit svårt att slappna av.
Har tagit en extra smärtstillande så jag hoppas det ger med sig. Blir jobbigt att sova när man har ont.. Suck!

Torsdagen börjar närma sig sitt slut. Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vd 15:30 ungefär. Har tittat på TV och tagit prover idag. Mitt HB var verkligen jätte lågt denna gång. Det låg bara på 67. Så jag får två påsar blod nu. Väntar just nu på att den andra värms.
Jag ska försöka ta reda på varför HB sjunker. Börjar undra för dom säger att det inte blöder något speciellt under omläggningarna mer. Vad kan det vara som gör att det sjunker?



Skrev vart armhålan är för att ni kanske kan få ett "hum" om vart min port-a-cath sitter.

Blodet var alltså lågt och mitt kalium högt igen. I måndags låg det på 6,2 om jag inte minns fel. Sen gick det ner till strax under 5,5. Men nu ligger det på 5,9.
Har fått resonium mot det så hoppas det går ner. Även om jag har såpass högt denna gång så tror jag att omläggningen blir av imorgon i alla fall. Har till och med fått en tid = 08:15!! Super!!
Ska bli skönt med omläggning. Hoppas det inte blir något akut så man måste vänta. Fast händer det så har jag full förståelse för att man får skjuta upp min omläggning. Klart det allvarliga måste gå först!

Nog pratat om omläggningar. Förutom min smärta jag har nu så har jag faktiskt mått rätt okej idag. Hade små ont då jag kom till sjukhuset men det var inte så farligt.
Sen har jag nästan vara smärtfri om man bortser från nu och den stunden jag hade ont.
Jag var till och med upp i min permobil idag. Så himla skönt att bara kunna dra någonstans. Det är dom gångerna jag känner mig fri. Ni anar nog inte hur glad jag blir när jag får uppleva det!
Åkte till cafeterian och kiosken. Köpte en ny bok som heter I det tysta. En självbiografi som handlar om en flicka som har vart med om syskonincest. Tror den är ganska bra.
Köpte även en räksmörgås och en liten päron - MER tetra. Det vart min middag. Så himla gott! Heheh mycket bättre än sjukhusets mat!



Mitt köp!

Annars har jag inte gjort så mycket annat. Tittat på TV och duschat. Duschen gick jätte bra! Frös dock ovanligt mycket. Hackade tänder och huttrade.. Uuuh!
Men det är bättre nu. Har fläkt på nu. Det är nästan varmt istället. Hoho!

Nu ska jag titta runt på nätet och ta något att dricka. Hoppas smärtan försvinner snart!

Onsdag och god natt!

God kväll!
Onsdagen börjar gå mot sitt slut. Har haft en väldigt lugn dag idag. Bara tagit det lungt och har inte haft så speciellt ont. Kan nästan inte bli bättre.
Har dock haft ganska tråkigt idag. Har försökt gjort det mesta för att få tiden att gå. Allt från tittat på film till spelat datorspel. Vanligtvis tycker jag om att göra sådant. Men idag,, jag vet inte..

Det har regnat hela dagen i stort sett här i Hallstahammar. Hur har ni haft det med vädret där ni bor? Soligt kanske?
Jag tycker det är ganska mysigt när det regnar. När dropparna piskar mot fönsterrutan och man kan känna den speciella lukten som blir av våt asfallt.
Dagtid är det mysigt med regn och lyssna på det. Men inte nattetid i och för sig. Då vill jag gärna ha det tyst. Annars kan jag knappt somna. Så hoppas det inte blir någon regn inatt!

Imorgon är det torsdag igen. Åker till sjukhuset vid klockan 15:00. Hoppas taxin kommer i tid och att det inte blir någon krångel.
Få se om pappa eller Pilla orkar komma imorgon. Eller kanske båda? Det skulle vara kul att se dem! Det visar sig..

Nu ska jag titta runt på nätet och kanske ta någon smörgås att käka och sen försöka sova. Är ganska trött.

Hoppas inte denna natt blir som förra. Höll på och bli vansinnig på mig själv.
Låg i mörkret och försökte somna samtidigt som jag kände att jag bara blev piggare och piggare. Ni har säkert kännt så själva? Då blir man nästan bara stressad för att klockan blir så mycket och att man aldrig somnar.
Det värsta är  egentligen att tvinga sig själv att somna för då blir det verkligen skit svårt. Kan man inte somna så är det bättre att man gör något en stund. Läsa t.ex.. Och sen försöka på nytt.



Fråga.

Fick fråga som jag vill svara på:



Jag har en kärlsjukdom som heter Klippel trenaunay syndrom. Man kan säga att jag har mycket mer blodkärl än normalt i en del av kroppen. Som i mitt fall är ena benet (vänstra)
Vanligtvis sitter syndromet i en arm eller ett ben.

Det påverkar mitt liv ganska mycket. Men det som är i grund och botten är att jag får väldgt ont i benet och det är en sak som man får försöka leva med. Att ha ont.. Tar smärtstillande och det skulle jag aldrig klara mig utan. Och tar även "avslappnande" ibland.

Pyssel..

Mitt senaste pyssel som jag har gjort.



Ramen.



Närbild på mönstret.

Har gjort om en vanlig trä ram. Målade den guld och använde degupage lack och lite bilder.
Tycker det är jätte kul att pyssla med decupage. Man kan göra om så himla mycket!

Hur jag lackar med decupage "steg för steg":
1.
Jag ser till så att ytan är fri från hårstrån och annat smått.
2. Lackar den yta som bilden ska vara på.
3. Lackar på bilden och runt om igen.
4. Låter allt torka!
5. När allt är tort, lackar igen. Sen klart!
Anledningen till att jag gör så, är för att jag inte tycker det sliter då. Allt håller alltså bättre!

Väntar...

Hej på er!
Tisdag idag. Väntar på omläggningen. Tror dom hade en akut just nu så jag skulle få min omläggning efter lunch.
Skönt att den blir av. Var faktiskt väldigt orolig att dom skulle skjuta upp den för att mitt kalium värde var inte bra igår. Det är fortfarande inte helt bra men det ligger inom en gräns där jag får läggas om ändå.

Jaja.. Jag kom in igår till sjukhuset. Var inne vid 13:00. Först tog man prover på mig och sen tog jag det lungt och fikade. Vid 15:00 kom kuratorn. Vi pratade i ungefär 1 timme.
Vi pratade b.la om rädslor och obehag. Det är tyvärr något jag får känna varje dag i någon form och olika grader.
Ibland kan det vara jätte obehaglig känsla och ibland känns det bara lite och man är inte lika rädd.
Men det är något jag får försöka leva med och hantera. Och än så länge har jag ju klarat det! Wihih!
Okej, tillbaka till gårdagen. Har i och för sig inte gjort så mycket annat igår. Duschat och bara tittat på TV.
Vart ganska trött på kvällen, det var därför jag inte bloggade. Datorn fick semester från mig igår... Hehe! Den vart aldrg påslagen änns.
Släckte faktiskt väldigt tidigt. Redan 22:45 släckte jag. Eller ja, tidigt och tidigt. Det är i och för sig ganska sent men jag brukar vara uppe längre. Så man kan säga att det är tidigt för mig. Annars håller jag med om att det inte är så himla tidigt!

Nu ska jag fördriva tiden genom att titta runt på nätet. Ska även ta mina klockan 12:00 mediciner. Hoppas det
snart blir omläggning.


Söndag och god natt..

God kväll!
Tänkte snabbt bara skriva nu innan jag ska försöka sova. Helgen börjar gå mot sitt slut.
Jag har haft en ganska bra dag idag och det har varit skönt. Sov fram till klockan 11:00 ungefär. Sen väntade jag på att Johanna skulle komma.
Det var så himla länge sen hon och jag sågs så det var verkligen jätte kul att se henne igen!
Vi gjorde inget speciellt. Pratade mest. Eftersom det var så länge sen vi sågs så kändes det som man hade en del att prata om. Hehe!
Hon stannade till strax efter 18:00. Mycket trevligt med besök!



En gammal bild på oss två som jag kan bjuda på. Tycker den är fin!

Sen när hon åkte så spelade jag Sims Medeltiden. Hihi! Har gjort det hela kvällen typ. Det är jätte kul när det flyter på. Men stannar man och inte vet vad man ska göra så blir man nästan bara frustrerad. Hähä!
Sanna satt breedvid och höll mig sällskap och hjälpte även till mycket i spelet. Hon verkar kunna det så himla bra trots att vi inte alltid gör samma uppgifter i det.
Men i det stora hela så var det väldigt trevligt med sällskap av Sanna.

Det är det jag har gjort idag. Spelat datorspel och varit med Johanna. Vilken dag! Men det har varit kul och jag har mått ganska bra idag.
Dessutom var vädret på min sida. Regn! Svalt och skönt ute! Wihoo! Lyckat!

Nu ska jag strax sova.. Natti natt!

Familjen annorlunda!

Hittade några bloggar från dom som har ställt upp i programmet Familjen Annorlunda.

Mirka och Peter Norrström (Säsong 2 och 3)

Familjen Dingle
(Säsong 3)

Familjen Wetterholm (Säsong 2)

Familjen Johansson i Älvdalen (Säsong 1 och 2)

Famljen ilmrud (Säsong 3)

Tänkte att det kan vara kul för er som gillade programmet och kanske vill kolla in hur dom har det nu!

Lördag #2

God kväll!
Har precis kollat på Svinalängorna med Sanna. Jag har sett den 3 gånger förut men för Sanna var det första gången.
Vi är hemma själva Sanna och jag. Har varit det hela kvällen. Ganska tyst och skönt! Hihi!
Men jag har varit lite orolig. Bli lite rädd när mamma är långt borta. Jag tror hela tiden att det ska hända något men hittills har det alltid gått bra. Men mamma har ju rätt och ha lite fritid hon också. Inte bara sitta hemma hela tiden. Hon är ju trots all en människa hon också. Fast tror dom är på väg hem nu.

Lördag idag då. Vad har jag gjort?
Jag har spelat sims medeltiden idag med Sanna. Eller ja, hon tittade på. Ganska kul men det kan vara stressigt och klurigt!
Sen har jag bara tittat på TV och tagit det lungt. Det har varit så äckligt varmt idag tycker jag.
Man orkar inte så mycket och just nu är jag jätte trött verkligen. Imorgon ska jag försöka sova till lunch. Väcker någon mig så säger jag åt den att dra så jag kan somna om! Hoho!

Nu ska jag titta runt lite på nätet. Sen kanske jag somnar en stund innan mamma kommer hem. Om jag inte har allt för ont. Har det just nu. Men hopps det ger sig. Det liksom dunkar på olika ställen. Lite dunk - pump känsla typ. Är ganska obehagligt också. Men jag ska försöka stå ut!

Lördag!

God dag!
Vaknade strax efter 10:00 av mamma. Hon tyckte inte jag skulle sova mer.  Men jag tycker inte som henne. Hehe!
Tycker det är bättre att man får sova ut under förmiddagen och sen vara vaken hela dagen. Sover jag inte så länge som jag vill så är risken stor att jag somnar under tidigare delen av kvällen.
Och då somnar jag verkligen inte till natten os.v..

Jaja, mamma och Sanna är i stallet just nu. Jag hade ju kunnat somna om nu om jag är smart men jag vet inte.. Ligger och äter godis just nu. Det godiset jag köpte igår. Fast jag ska nog käka frukost snart.
Känns inte som en bra start på helgen för mig. Det känns så jobbigt i stumpen. Vätskar mycket igen från samma gammla ställe och så känns det så konstigt i hela stumpen. Det känns liksom ömt.
Det gör mig ledsen. Kan det inte bara få vara bra en dag åtminstonde?

Hemma (inlägg skrivet från mobilen)

Hejsan! Tänkte bara kort skriva att jag kom hem från sjukhuset för ca 40 minuter sen. Ligger och kollar på film på kanal 4. Är väldigt trött och har ont. Jag var till skiljebo och köpte lite smått och gott som tidning och godis bl.a idag innan jag åkte hem. Känns jätte kul att komma ut! Kanske inte Bloggar mer idag. Orkar kanske inte ens sätta igång datorn. Hihi! Skönt att bara ta det riktigt lugnt ibland! Önskar er en trevlig fredag kväll!

God natt!

Ska sova nu. Har omläggning 08:15 idag. Hoppas den blir lyckad!

God natt!

Torsdag!

God kväll på er!
Ligger här och kollar runt på nätet.
Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vid halv fyra ungefär. Då tog man prover på mig. Mitt blodvärde låg på 94 så jag slipper blod idag! Woho! Det innebär också, inge desferal!
Det är så skönt att slippa vara "kopplad" till något. Mitt kaliumvärde har blivit lite högre igen och det är inte bra.
Har precis tagit en medicin mot det. Så hoppas det går ner. Fick ialla fall höra att även fast mitt kalium är högt så skulle det inte hindra omläggningen imorgon och det känns bra.
Blir så nervös när kaliumet krånglar. För det är så fruktansvärt jobbigt att hoppa över omläggningen.

Nog pratat om värden. Vad har jag gjort idag? Jo.. Här på sjukhuset så har jag pysslat och tittat på TV. Gjorde klart galjen till min systers bebis som är beräknad om lite mer än två månader. Galjen har bara legat så länge nu och jag kände att det är dags att göra klart den.
Det är en trä galje som jag har målat och satt dit nallar på med hjälp av decupage.
Kan inte visa bild nu för Pilla (syrran) för inte se den än. Hon ska få den när vi ses nästa gång!
Kan ni tänka er att jag ska bli moster? Det ska bli så himla kul! Och så är det så spännande för jag vet inte vad det är för kön. För att komma till hennes blogg så klicka [HÄR]

Ikväll har jag även duschat. Det gick bra men det känns så fruktansvärt jobbigt i stumpen. Det har inte vätskat lika mycket nu men det känns väldigt varmt på ett parti på stumpen. Och det är det stället som det oftast blöder ifrån.
Sen har jag en sån konstig smärta. Det liksom hugger till ibland. Då det hugger så hoppar jag till så det ser nästan ut som om jag har tics. Hihih!

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite!

God natt!

Hejsan!
Klockan är precis efter 00.00 men det gör inget. Kan skriva om min lilla onsdag ändå.
Idag vaknade jag runt halv sju. Det var för att mamma skulle kunna hjälpa mig innan hon åkte till jobbet. Sen käkade jag frukost och somnade om.
Låg och sov tills mamma kom hem från jobbet! Hihi! Hon slutade strax efter lunch.
Sanna är så himla tyst när hon vaknar på förmiddagarna så henne hör man inte. Då kan man passa på att sova!
Men det är ju så otroligt skönt! Tycker inte ni det?

Idag har jag inte gjort så mycket suttit lite vid datorn. Sanna har köpt datorspelet Sims - Medeltiden som jag testade idag. Det var verkligen skit svårt till en början men det var ett okej spel. Kanske ska skriva en liten recension om spelet sen. Än har jag bara skrivit om filmer och böcker.

Jag har fått en kallelse till Hjärtmottagningen som jag ska till den 16 augusti. Stod även att man skulle ta prover där. Helst några dagar innan. Och så ska man fasta 10 timmar innan provtagningen (?)
Får inte ens ta mina morgonmediciner. Vilket jag måste egentligen. Iallafall mina smärtstillande. Annars får ju jag skit ont. Förstår inte riktigt hur dom tänker där?
Ska ta med kallelsen imorgon och visa på avdelningen och prata lite med dem om detta. Blir faktiskt lite orolig om jag ska vara helt ärlig... Men de ska väl gå bra.. på något sätt..
Och så ska jag skriva upp alla mina mediciner och styrkorna och hur många/när jag tar dem på en dag. Kommer bli en jäkla lång lista!

På kvällen käkade vi kräftor och hade sallad och baguetter till. Jätte gott verkligen! Skulle kunna äta hur mycket som helst, verkligen!!
Hur har jag mått idag då? Jo. Hade ont på morgonen. Så ont att jag inte kunde somna om direkt efter att mamma hade hjälpt mig. Och så har jag haft väldgt ont nu på kvällen. Tog extra smärtis vid båda tillfällena. Men nu är det mycket bättre med värken och det är skönt! Då kanske man kan få sova någorlunda bra inatt.



Bjuder på en bild som är tagen från förra veckan tror jag det var. Tyckte den var ganska fin!

Pride vecka!

Som dem flesta vet så är det startades Pride veckan i måndags.

Är det någon som ska till Pride festivalen eller kanske har varit där?





Tycker det är jätte bra att homosexuella blir mer och mer accepterade i dagens samhälle. Fast det finns förståss fortfarande fördomar och så mot dem. Men jag hoppas verkligen att det försvinner för man är lika mycket värda avsett sin sexuella läggning!

Omläggningsdagen (igår)

Ska snabbt titta runt på nätet och sen ska jag sova.

Kom hem från sjukhuset strax innan 23:00 igår. (Klockan är efter tolv)
Natten till igår var verkligen helt hopplös. Jag hade så ont och det var bara jobbigt. Somnade någon gång efter 04:00 så jag sov ända fram tills det var dags med omläggningen.

Omläggningen gick bra med hade ont efter och kände mig orolig. Mer orolig än normalt men vet inte varför.
Sen när jag kom till avdelningen så fortsatte jag sova fram till kvällen. Kommer väl få svårt att sova inatt. Hehe!

Just ja. Mitt dropp jag hade (får sån där näringsdropp som heter Kabeven) kopplar dom bort under tiden jag är sövd men sen kopplar man på det igen. Någon hade inte skruvat åt den ordentligt efter så när jag sov på avdelningen så lossnade slangen till droppet och allt droppade på golvet istället. Lite otur att min väska låg där..
Så den vart alldeles blöt av droppet och luktar verkligen jätte illa. (Droppet gör nämligen det)
Mina saker i väskan klarade sig tur nog! B.la min systers Harry Potter bok. Jisses om den hade gått sönder!
Fast då hade jag i och för sig stått för en ny!
Hoppas väskan går att rädda. Alltså att lukten försvinner.

Så var min lilla tisdag. Nu ska jag titta runt på nätet och sen försöka sova. Ska upp tidigt imorgon. Mamma ska jobba och ska hjälpa mig lite innan hon åker.
Men det ska gå bra och sen somnar man enkelt om igen!

Ett just nu inlägg från mobilen.

Som rubriken säger så Bloggar jag bara snabbt från mobilen. Tänkte göra ett litet 'just nu inlägg'. Har precis kommit från uppvaket efter att ha gjort min omläggning. Så nu känner man sig fräsch! Är de blott så känner jag mig bara ledsen och äcklig. Det tär verkligen på mitt humor då. Men nu är jag men oj oj så dåsig i skallen av alla mediciner. Ska nog vila en stund och dricka lite loka till min torra mun. Hörs!

God natt!

Skriver ett litet inlägg nu. Har precis tittat på filmen  Älska mig på youtube. En film om mobbning som jag tycker man borde visa i skolorna.

Jaja, Är på sjukhuset och ska väl snart försöka sova. Har väldigt ont så än går det nog inte. Hoppas det ger sig.
Klockan är efter 00:00 och idag är det dags för omläggning. Det ska bli så fruktansvärt skönt!
Det är så skönt när det är tort! Man känner sig fräschare då. Hoppas inte omläggningen blir allt för sen. Verkligen inte som i fredags! Usch!

Kram!

Måndag!

Idag fyller våra två labradorer, Eddie och Nalle hela 9 år!



Bröderna "Bus"! 

1:a Augusti

Tänkte bara önska er en god natt.

Ska försöka sova nu. Ska upp lite tidigare imorgon.


RSS 2.0