Haft syster och hennes familj här!

Har ganska nyligen haft syster och hennes familj på besök. Vi firade mig lite i efterskott.
Jätte kul att se dem igen. Och min syster väntar ju barn. Hennes mage bara växer och växer 
 
Detta fick jag i födelsedagspresent:
 
Tusen tack!  Ska börja läsa boken. Och jag är jätte nyfiken på hur det blir med glittret 

Ni frågar, jag svarar!

 
 
Hej och tack för din fråga! 
Först och främst vill jag be om ursäkt att svaret kommer lite sent. Jag är verkligen jätte dålig på att försöka svara ungefär då jag får dem. Men här kommer det: 
I min tidigare tonår fram till ungefär jag var 16 år, hade jag det jätte bra. Jag kunde istort sett göra det mesta som en "vanlig" fungerande människa kunde. Fast man kanske gjorde på sitt lilla vis
Som t.ex spela fotboll. Istället för att springa runt efter bollen, så rullade jag rullstol och satt ner och sparkade.
Nu var det ett dåligt exempel men ni förstår nog hur jag menar?) 
När jag var runt 16 så var jag med om en stor blödning som förändrade mitt liv. Efter det har jag inte haft det lika bra p.ga sjukdomen eller kunnat göra likamycket som en fullt fungerande människa. Jag orkade inte leva en normalt vardagligt liv. Som att gå i gymnasiet, umgås med vänner, ut och roa sig. Att gå ut att umgås med vänner och roa sig hände bara då och då, och ganska sällan om man bortser från att dem har kommit och hälsat på mig. 
Jag har världens finaste! 
 
Men som sagt. I det stora hela så har jag väl inte haft ett fullt normalt liv som en tonåring ska ha riktigt, men det har varit okej ändå och man har gjort sitt bästa av situationen. 
Och en sak till! Jag kan inte "vicka" på foten eller tårna på vänstra benet! 
 
 

På avdelningen

Titta vad jag fick av avdelningen nu när jag kom! 
Dom är så söta och snälla som jobbar här.
 
 
Man blir behandlad som en drottning. Sen har man en ringklocka som man kan plinga i om man vill ha något eller behöver hjälp. Då kommer dem betjänter inom en kort kort tid.
Nej jag skoja bara. Det sista var ett skämt, men man kan ju alltid fantisera lite! Hihi! 
 
Har ingen ringklocka, jag har en larmknapp som är röd och dem är självklart inga betjänter utan dem är undersköterskor och sjuksköterskor, som är hur gulliga som helst. Det finns inget ställa på sjukhuset där personalen är bättre! 

Kvällens middag!

Middagen ikväll till mig och syster (hon har självklart en egen "doggybag")
Kvällen är RÄDDAD tack vare mamma!
Jag var så sugen och så fick hon åka till Tzatziki efter jobbet och köpe hem till mig och syster <3
Den ena spettet är kycklingfilé och andra är fläskfilé. Gudars så gott det är!



Hmm?

Undrar vilket "bruk" operationssköterskorna och kirurgen var i då dem la om mina sår? 
Måste troligen ha varit lite trötta för kolla vad jag och mamma grävde fram under mina lindor. Det kändes konstigt där nämligen! 
En plastbit: 
 
 

Haha, jag måste bara dela med mig!

 

En liten fundering..

 
Har en liten fundering.. Den senaste veckan har jag mått ovanligt bra. Visst - såren kladdar och så fortfarande, men jag mår liksom bra. Känner mig piggare och gladare, och jag har knappt ont.
Jag kan inte låta bli att fundera på vad det är som händer och varför det är så bra just nu? En annan fundering är, är det en period som är bra eller håller det på att bli bättre?
Just den funderingen, återstår det ju att se. Man kan inte svara på det nu. Men jag är så pass smärtfri att jag inte har haft ett smärtplåster på ca 7-8 dagar och jag tar nästan inga smärtstillande vid behov. Det är så otroligt bra!
 
Jag tänkte nu se om jag klarar mig utan smärtplåstret för det är ju trots allt bäst ju mindre mediciner man tar även om allt inte är i tablettform. 

Mina köp i fredags!

Jag var ju som sagt på marknad i fredags. Detta var det jag köpte:
 
En handväska. Jag ville ha en ny! 
 
Servetter som jag ska använda till pyssel.
 
Mobilskal, Kola godis och superlim.
Det var lite roligt då jag skulle köpa mobilskalen. Dem som säljer dem kommer alltid till Rocklunda marknaderna. Dem stod även och sålde när det var Power Meet.
Jag brukar alltid köpa från dem typ. Dels är det för jag tycker det är roligt med mobilskal och dem tar så bra priser. Ett skal för 60kr och två st för 100kr. 
Nör jag gick till ståndet i fredags för att kolla på skal så sa dem: "Men tjena! Visst hade du en iPhone 5?"
Jag bara: "Hej! Ja det har jag!"
Sedan gav jag dem en 100 lapp för mobilskalen. Fick 20kr tillbaka för enligt dem är jag deras stamkund. Haha!
 
Köpte även ett par byxor för jag har typ bara trekvarts och det är det väl inte så jätte skönt att ha när kylan kommer..
 

Några rader.. Är trött..

Jag har haft en riktigt fin dag idag. Haft min vän Carro som kom på eftermiddagen och åkte för typ klockan 22:00. Bjöd henne på kräftsallad, vitlöksbaguette och gott att dricka eftersom jag har fyllt år.
 
 
Det var riktigt gott och riktigt trevligt! 
Det är så himla bra med Carro är att man behöver inte göra något speciellt för att ha trevligt. Det är så att bara ha henne som sällskap är mycket trevligt. Hon är en riktigt fin vän! 
Fick en T-shirt i födelsedagspresent av henne som är jätte fin. Tack till dig! 
 
 
Och ja, den hänger framför en bokhylla just nu. Men det är för att jag ska ha den då jag åker till sjukhuset på måndag. 
 
Som sagt. Jag har haft en bra dag och jag mår ovanligt bra för en gång skull. Är bara trött efter idag och gårdagen. Var på marknad igår. Hittade faktiskt lite där men det kan jag nog ta upp här imorgon på bloggen. Jag orkar inte nu och orkade inte igår heller. Hehe, men jag är som sagt trött!
Hoppas ni alla mår bra och god fortsatt helg på er!
 

Mina födelsedagspresenter!

Detta är mina födelsedagspresenter. Jag är jätte glad över allt! 
 
Av Jörgens föräldrar fick jag detta igår: 
 
Sminkförvaring (bild lånad av mihi för jag glömde ta kort och jag är på sjukhuset nu) av mamma, Jörgen och Rasmus. 
Sminkförvaringen visste jag att jag skulle få, för det var jag själv som beställde den från mamma till mig. Om ni förstår? Jag sa också att det räckte med den som present. Men nej då. Mamma köpte även..
 
...Rosa brödrost av Mamma, Jörgen och Rasmus
Visst är den söt? Den ska jag spara till min framtida lägenhet. Jag vill ha rosa i köket 
 
En ring och ringställ av lillasyster Sanna
Snygg va? 
 
Av avdelningen fick jag ett Hello Kitty halsband i silver och en vattenflaska.
 
Närbild av halsbandet: 
Den är jätte söt! 
När jag kom till avdelningen så tog jag prover direkt och så ville dem ha ut mig på avdelningen. När jag kom ut från mitt rum så stod alla som jobbade där idag. Alltså sjuksköterskor, undersköterskor och även Några Kirurger och sjöng "Jag må hon leva"
Värsta pinsamt att ha så många "ögon på en" och jag visste inte vem jag skulle kolla på när dem sjöng. Men dem är hur gulliga som helst på avdelningen. Gav dem två Al Mondy tårtor.
Jag blev även uppvaktad hemma av mamma och Rasmus sm sjöng. Eller ja okej, Rasmus stod mest och hoppade och var glad. Sötan! 
 
Tack så mycket för allt  Jaha nu är man 22år! 
 
 

22 år


Lite tankar så här i natten..

Vill bara lämna någon rad  på en sak som jag har tänkt på. Det finns risk att detta inlägg blir snurrigt och det är egentligen kanske ointressant för er men jag vill ändå lämna några rader och berömma mig själv. Nu till saken:
Efter omläggningen i tisdags så började jag att blöda. Det var inte jätte mycket, men det var inte jätte lite heller. Troligen måste det har börjat blödit redan då jag låg på uppvakningen efter omläggningen för jag låg på en massa blodkoagel och så ska det ju inte vara. Kollar inte personalen så det är torrt och okej? Nu kan man ju undra..
Det var iallafall på avdelningen som jag upptäckte det och en sjuksköterska hjälpte mig snabbt att få tryck på det. Tror det avtog ganska fort efter att jag fått lindat tryck. 
Vanligtvis när det blöder blir jag väldigt osäker och brukar oftast vilja vara på sjukhuset då för då är jag nära till "allt" om något skulle hända. Det sitter fortfarande i psykiskt från den gången jag höll på att förblöda. 
Jag vet att jag inte kan förblöda nu, för dem stora blodbanorna är "stängda" men som sagt, jag blir oftast väldigt osäker ändå. 
Men i tisdags kände jag något annat. Jag ville inte vara på sjukhuset för jag ville hem. Men samtidigt ville jag inte vara hemma heller just för att det hade blödit. Jag ville varken vara på sjukhuset eller hemma.. Rätt snurriga tankar hade jag då som ni märker. 
Sen började jag att fundera på om jag skulle vara kvar till onsdag morgon för att se om allt är som det ska och att det inte blöder något mer och sedan åka hem. 
Men sedan började jag tänka: Nej jag åker hem nu ikväll (tisdags alltså) och jag får väl komma tillbaka om det blir för jobbigt. Men jag måste ju "träna" lite på att vara hemma även i jobbiga situationer. Man kan ju inte bo på sjukhuset bara för att. Sedan tänkte jag att "går det bra tills på torsdag, så kommer detta stärka mig ännu mer"..
 
Det jag vill komma fram till är att skulle denna tisdag ha skett i våras, att det blödde efter omläggningen. Då hade jag förmodligen aldrig åkt hem just för att jag var så osäker då. Men nu känns det som att något håller sakta på att hända. Jag ser inte blod på samma sak som jag gjorde då. Och det är verkligen jätte bra att det går framåt! 
Det vill jag berö

Lite kvällspyssel!

Har gjort lite kvällspyssel här hemma. Faktum är att jag gick igenom lådan vi har hemma med papper av olika färger och lite annat material till att göra kort (och annat skoj man kan göra papper av) med. Vart sedan sugen på att göra något och så kom jag på att jag kan göra ett bokmärke till min bok, för det har jag ingen just nu. Det jag brukar använda är borta så nu hade jag baa ett vanligt randigt papper från ett anteckningsblock. 
Så jag klippte och klistrade och detta vart resultatet:
 
 
En kanin! Dock är det inte jag som har kommit på det, utan jag har sett det någon annan stans här på nätet. På kaninen finns det två trianglar. Det är gjort så man lägger bladet från boken emellan trianglarna (kaninens huvud)
Jag har bild här men den blev inte så bra:
 
 
Ni ser där jag har fingertopparna? Där stoppar man in bladet. Detta pyssel var roligt att göra och resultatet kan bli så olika. Bara man har "basen" (två trianglar) så går det att designa hur som helst. Vill man inte limma så går det att använda allt i tyg och sy ihop allt istället.
Jag blev jätte nöjd!

Uffes saker och ting!

Fick hem min lilla beställning från uffessakerochting
 
 
Detta beställde jag: Ett genomskinligt mobilskal som jag har tänkt pimpa när jag väl kommer på vad jag ska göra. Och så beställde jag ett display skyddsplast. Det känns som om det är ett måste. Jag vill inte att telefonen ska gå sönder igen eller att displayen blir repig.
 
 
Haha dengenomskinliga skalet syns knappt. Eller man ser knappt att det är ett skal! 
När jag öppnade paketet fick jag även två överraskningar. Jag var inte alls beredd på att få det. Fick ett skal som man kan sätta mobilen i och även typ bankomatkortet och sitt legetimation i. Ja, det skalet är som en plånbok ungefär. 
Jag fick även jätte söta "stickers" till hemknappen på mobilen. 
 
 
Dem är verkligen jätte fina! 
Först fattade jag inte varför jag fick det där. Trodde jag hade råkat klicka med det på något vis och kollade min order på papper som man får med. 
Men sedan såg jag baksidan på den vita skalfodralet där det stod så här:
 
 
Som sagt, det var verkligen en rolig överraskning och jag blev så glad. 
 
Jag vill varmt rekommendera Uffes saker och ting för er. Jag har beställt därifrån några gånger och jag blir lika nöjd varenda gång. 
Servicen är på topp och leveransen riktigt snabb. 
Jag tycker verkligen ni ska gå in och titta om ni behöver något! 
 
 
 
 
 

Min lilla måndag!

Måndagen har ganska nyligen passerat och nu har det blivit tisdag. Det är skönt att en ny vecka är igång. Jag antar att många av er kanske inte tycker det? Att ni hellre vill fortsätta ha semestrar och lov. 
Min måndag: 
Jag vaknade för dagen strax efter 10:00 av att mamma väckte mig. Hon hade varit in till stan och lämnat min syster som började skolan nu igen efter ett långt lov. 
Fick Ravioli och en hallonmilkshake (plockade från våran gård) till frukost. Haha fin kombination va?  Faktum är att jag inte var sugen på smörgås idag. Det var väl det som var tanken först = Smörgås och milkshake.
Men det gick fint fint med Ravioli också. Efter den frukosten gjorde jag mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt. 
Jag märkte då när jag fick hjälp in i taxin att vi verkligen har skumt väder. Igår hade vi oväder hemma två gånger. Första "omgången" var lite kortare. Men sedan kom det tillbaka och det vart jätte grått då och ovädret höll i sig mycket längre. Idag var det rena rama motsatsen.och jätte varmt.. Skumt är det verkligen! 

Nog pratat om vädret. När jag kom fram så tog man prover och kontroller som blodtryck och sattration ganska direkt. Sedan började jag att pyssla lite. Jag har en ram jag håller på att gör om. Ska bara lacka den nu och sedan är jag klar. Lägger upp den på bloggen då. 
Runt klockan 15:00 kom psykoterapeuten. Jag höll på att pyssla fortfarande. Glömde totalt bort av att hans semester var slut nu. Hehe! Men just siffror och nummer har jag svårt att komma ihåg av någon konstig anledning? Det gäller verkligen att skriva upp det man ska komma ihåg eller notera i telefonen (om det finns siffror med) 
Stunden med psykoterapeuten gick bra. Vi bestämde också att vi skulle fortsätta ses var 3:e vecka för jag tycker det är för ofta, en gång i veckan. Känns som en upprepning hela tiden och så känner jag mig mer pressad än hjälpt typ nu på senaste tiden. Så får se hur det känns nu när vi ska ses mer sällan. Förhoppningsvis blir det bättre! 
Jag fick även se en av mina favoritkirurger som har kommit tillbaka lite smått efter en lång semester. Det var skoj!
När psykoterapeuten gick fick jag blod påkopplat (mitt HB låg på 82, så en påse har jag fått) och direkt efter det var det bums in i duschen.  
Sedan har jag bara pysslat med ramen igen i väntan på Idol, och även rensat en påse jag hade här med lite småsaker och tidningar i..
Såg ni Idol? Vad tyckte ni om dem som sjöng?
Själv så var det ingen som jag kände direkt "wow" för, men det fanns en ung tjej på 16 år som hade en blomkrans i håret och en gitarr att spela med. Hon lät helt okej tyckte jag. 
 
Efter Idol så har jag inte gjort så mycket mer. Kollat lite på youtube här på datorn och även runt på Facebook. Är med i en grupp som heter Spökerier i Sverige på facebook och jag tycker det är så intressant att läsa vad dem andra skriver och sånt. Finns olika intressanta bilder att se och folk som har ett sjätte sinne och mediala förmågor med också. Även en del historier om skumma händelser som folk har varit med om. 
Men man får nog ta det man ser med en nypa salt också 
Jag delade iallafall med mig om en skum händelse som har hänt mig 
 
 

Påminnelse!!


Just nu..

Det är så skönt att det är ny vecka. Nu är väl dem flesta semestrar slut och dem flesta skolor börjar väl igen denna vecka. Skönt att allt återgår till det normala.
Jag är på väg till sjukhuset just nu. Sitter i taxin :)


Fixat naglarna!

Har fixat naglarna idag. Gjorde dem lite enkelt denna gång för jag orkade inte sitta och "pilla" typ. Men att ha det enkelt är också mycket fint tycker jag.
Detta använde jag: {skrev nummer/färg denna gång} 
 
 
Jag hoppas ni ser vad det är för nummer/färg?
Så här vart det på naglarna. Bilden gör sig dock inte rättvis för det guldiga 'glittrar' mer och det ser sötare ut i verkligheten.
 
 
Vad tycks?
 

Haft besök idag! :)

Idag vid lunch kom min gudmor och gudfar förbi. Dem bor i Skåne så man ser inte dem sådär jätte ofta. Men jag vet att dem följer mig i min blogg så det är kul och det var dessutom jätte roligt att dem var här en stund.
Jag fick en tidig födelsedagspresent av dem (fyller år den 22 augusti) 
 
Detta fick jag:
 
 
- Ett nagellack
- Hårspännen
- Pengar
- Necessär
- Armband
 
Det roliga med det jag fick är att: Nagellack älskar jag, hårspännen behöver jag eftersom min lugg börjar växa ut och blir längre (måste få bort luggen från ögonen med hårspännen)
pengar är alltid kul, En mindre necessär är jag behov av ifall jag ska ta med mig t.ex smink till sjukhuset exempel (den jag har nu är så klumpig) och jag älskar smycken (speciellt armband och örhängen)
Jag fick sådant jag älskar och är i behov utav! 
Tusen tack!

Fått av kusinen!

Min kusin var ju som sagt här tidigare nu på kvällen idag. Han gav mig ett jätte fint mobilskal och så pratade vi lite. 
Jag har ju inte sett honom på jätte länge som sagt så det kändes konstigt att prata med honom men det var konstigt på ett bra sätt och väldigt kul att se honom igen. 
Detta fick jag: 
 
 
Han har målat det själv. Faktum är att han målar rätt mycket och han är jätte duktig. 
Lite av vad han har målat:
 
Obs! Bilderna tillhör honom
 
 
Han har en egen sida där han lägger ut bilder på det han gör. Man kan även kontakta honom eller skriva några rader i Gästboken. Kika gärna in där på: The Bastard
 
 
 
 
 
 
 
 

På vägarna!

Är nu ute på vägarna på väg till sjukhuset.
Troligen kommer min ena kusin dit sedan. Är lite små "förväntansfull" och spänd i kroppen över det.
Jag har inte sett honom på bra länge! Handlar t.om om år sen jag såg honom sist..


Tips tack!

Ofta på kvällarna när jag är på sjukhuset så har jag inget att göra. Sätter mig då vid internet. Att läsa bloggarna som jag följer går ganska fort. Sen har jag inget att göra igen. Nu vill jag ha tips på bra filmer eller tv serier som går att se gratis och utan något premium konto.

Gillar allt ifrån tonårsfilmer, animerat till skräck. Men inte action eller sci- fiction. 

Kom med tips?!


God natt!


Onsdagens nagelresultat!

Fixade mina naglar nu på kvällen. Det var ett tag sen nu jag målade dem och jag fick ett litet "sug" efter det idag! 
Dem nagellack jag använde var:
- Gina Tricot
- Constance CAROLL (något jag lånade från mamma. Vet ej vart den kommer ifrån)
- Depend
- Nordic Cap Of Sweden STARNAILS
 
Nu skrev jag ej nummerna men ni ser ju på ett ungefär vad man har. Jag använde mig även utav så kallad "dotting tool" (tror jag det heter?) som är lätta att göra prickar med bl.a..
Har ni inga verktyg att göra prickar med så går det ju självklart att använda annat som knappnålar, tandpetare os.v.
Så här vart naglarna. 
 
 
Även om det vart lite slarvigt så är jag faktiskt rätt nöjd. Och man måste ju träna! Det ända som jag inte gillade var att jag gjorde stort körsbär på ena fingret. Skulle ha gjort det på alla eller små på alla. Nåja, nästa gång kanske.
 
 

Inget vidare långt inlägg nu...

Som rubriken lyder så blir det inget vidare långt inlägg nu.
Dels vet jag inte vad jag ska skriva och så är jag jätte trött.
Sov riktigt dåligt natten till idag för jag hade ont och så krånglade min kateter (den jag har genom buken direkt i blåsan) hela tiden.
Och eftersom jag har urinvägsinfektion så blir jag kissnödig i stort sett hela tiden.
Så jag var vaken och försökte ändra läge i sängen om och om igen i hopp om att det skulle rinna normalt igen i slangen.
Var tyvärr tvungen att väcka mamma en gång också pga att det krånglade. Jag känner mig så elak när jag väcker mamma mitt i natten. Och när jag väcker mamma så är jag rädd att jag väcker resterande familj vilket jag vet, faktiskt händer. Iallafall när det gäller mammas kille Jörgen. Jag vet ju nämligen själv hur jobbigt det är att bli väckt och behöva vakna till när man sover. Men vad ska jag göra när jag behöver hjälp?
Jag har tamefasen världens finaste familj! <3

Nu vart det ett inlägg om bara information om ingenting egentligen.
Var rädda om er!


Trevlig helg!

Fick åka hem igår. Trodde faktiskt inte det. Trodde jag skulle få antibiotika intravenöst.
Men fick tablett som jag ska ta på morgonen ett tag nu. Skönt det!
Idag har jag busat en del med brorsan som har "hängt" mycket efter mig. Söta killen!
Nu på kvällen har det blivit lite kräftor att mumsa på. Jag är som vanligt den som äter mest! Men det är ju så gott!

Trevlig fortsatt helg på er!


Min torsdag!

Vaknade vid 10:00 någonting idag. Hade ont och kunde inte sova, så jag låg och bara segade till 10:30 då det kom hem en tjej för att gå intro till ny assistent till mig. 
Vi pratade till en början lite och jag packade undertiden. Mellan klockan 11:15-11:45 kom mamma hem från jobbet. Hon jobbade annat "pass" idag istället för det schema hon egentligen har. 
Mamsen hade iallafall med sig mat från MAX som fick bli min brunch. Det var ju riktigt gott! Det enda nackdelen med MAX är deras tendens till att dränka cheeseburgarna i dressing. Jag vet inte riktigt varför men tycker inte ni att dem gör det? 
Efter maten så pratade vi lite till fast även med mamma då. Jag flickade mig även iordning för att åka till sjukhuset. Tänka sig, men idag regnade det. Och det var inte bara lite stänk som kom, utan det höll i sig ett tag också. Riktigt skönt måste jag medge. Nu har vi ju haft våran värmebölja så det räcker och blir över till tre länder till... Typ..
Så det var skönt med lite regn! 
 
Väl framme på sjukhuset fick jag smärtlindring intravenöst för jag hade så ont.
(det är ett ställe som jag har fått en massa små sår i och även hudsprickor. Huden ser även ut så här på ett stort parti och det känns som att skyddar man inte det nu så kommer det att gå hål där med, tyvärr)
 
 
 
Jag fick även reda på att jag skulle få antibiotika ett tag. Strax efter det kom pappa och Annabelle på besök. Vi hann prata lite och helt plötsligt fick jag någon reaktion på antibiotikan som jag fick droppande intravenöst. Det började nämligen att kännas i bihålorna men jag tänkte inte mer på det och fortsatte prata med pappa. Tror vi pratade om delfinshowen på kolmården typ då (för den som är intresserad, haha) Sen kände jag bara mer och mer hur det började kännas + att mitt ansikte vart helt rosa/rött. 
Då ringde jag på sköterskan som fick stänga av droppet och kalla efter läkare. Ungefär i samma veva börjades det att kännas tungt i halsen och att andas. 
Fick kortison direkt i blodet + en tablett och även syrgas en stund. Efter ett tag började känslorna ge med sig, men det är lite läskigt när något sådant händer för det är ju en obehaglig känsla. 
Nu skulle man vänta med antibiotika tills man vet vilken/vilka bakterier jag har i mig. Sen får jag väl se om det bli intravenös eller i tablett. Den antibiotikan jag fick idag var sådan som biter på många infektioner och bakterier. Jag vill ju hemskt gärna åka hem imorgon som vanligt så jag hoppas att jag får i tablett.
Men det visar sig! Först och främst ska jag "ta mig igenom" fredagen och omläggning imorgon. Jag slapp blod tack och lov, för blodvärdet låg på 98 om jag inte minns fel och det är ju skit bra! 
 
Nu ska jag avrunda och kolla på youtube en stund innan jag ska försöka sova. Jag hade velat se big Brother på tv4play men dem har tydligen satt så man måste vara Premium för att se det, vilket jag inte är. 
Tycker det är irriterande att den där Premium funktionen finns. Kan det inte var gratis som andra play kanaler har? 
Det var ju gratis igår typ innan tolvslaget då jag kollade på big Brother så det är så skrattretande! 
Någon som vet om avsnitten går att se gratis någonstans? - Call me! Nej men lämna gärna någon rad i en kommentar.
 

Ni frågar, jag svarar! (Skriver från mobilen, därför ser inlägget småkonstigt ut)

 
Hej!
Frågan är inte dum. Men nu till svaret av vad jag minns och vet från min barndom. När jag var i "dagisåldern fram till lågstadiet" så lekte jag som barn brukar göra. Kunde springa och leka och hängde med kompisarna när vi härjade runt. 
Men sedan "lågstadie åldern (skulle tippa på då jag gick i 2an - 3an någongång och några få år framåt så orkade jag inte lika mycket som mina kompisar. Men jag var ju fortfarande med och lekte och dem var så hjälpsamma och förstående när jag inte orkade, trots att vi var så unga. 
 
Jag minns en liten konstig sak från när vi hade gymnastik i skolan. När vi hade uppvärmning så var det ofta att man skulle springa från ena sidan till andra sidan, hoppa jämnfota och på ett ben och sånt. jag kunde hoppa på ett ben med det friska benet men inte på ett ben med det sjuka benet. Jag vet inte vad det beror på Och jag minns att jag skämdes så mycket! 
Vilket man inte ska göra egentligen. Kan man inte, så kan man inte och då får man göra på sitt sätt.
 
När jag gick i mellanstadiet (runt 5an -6an) så lekte jag inte på samma sätt som jag var yngre. Det vart mer och mer stillasittande lek (tex, spela kort och rita m.m) så det gick ju bra det. Men klasskompisarna körde mycket lekar fortfarande som t.ex King eller hoppade långhopprep och sådant och då kollade jag gärna på och hade sällskap med dem som väntade på sin tur i lekarna. 
Och ibland när mina kompisar ville leka jaga och så på rasterna i skolan, brukade jag ta med mig en bok ut och sätta mig i solen på någon bänk och läsa. Och hade sällskap av antingen några lärare eller mitt "fadderbarn" som man får i skolan som gick några klasser under mig då. Hon älskade att låna mina kryckor som jag hoppade på då runt årskurs 5-6. 
Jag hade speciellt två riktigt bra kompisar i skolan och dom var så snälla mot mig. Jag minns så tydligt att då dem ville leka tex jaga så frågade dem om det var okej för mig. 
Som sagt, mina klasskamrater var väldigt förstående och lät mig vara delaktig så gott det gick efter mina behov. 
När jag lekte med kompisarna på fritiden så var det mycket stillasittande lek som när vi lekte med dockor, playmobil, lego (tror det hette Belville om jag inte minns fel) och sånt. 
Vet inte riktigt om du fick svar på din fråga men jag hoppas det duger. Blev kanske lite rörigt och snurrigt nu. Men faktum är att jag kommer inte ihåg sådär Jätte mycket med vilket år det var si och så. Är så dålig på att kommaigång siffror.

Ingen större uppdatering idag..

Det blir ingen större uppdatering idag. Jag mår verkligen inte bra. Har ont på flera ställen på kroppen och såren kladdar.
Är jätte ledsen. Det enda jag ser fram emot är omläggningen imorgon. Efteråt kommer det kännas bättre igen.
Nu ska jag bara kolla på film och webbTV på surfplattan tills jag ska försöka sova. Kan jag inte sova då så får jag väl se vad jag hittar på.
Så ligger det till just nu!

Och du som frågade om jag orkade och kunde leka som barn gör när dem är små. Din fråga är inte dum. Jag ska försöka svara så gott det går inom en mycket snar framtid!


Uppdaterad Önskelista till 22 augusti (utan länkar)

Tänkte köra en uppdaterad lista ned vad jag önskar mig till då jag fyller år. Blir dock utan länkar nu men jag skriver under varje bild vart det finns. Då är det bara att kopiera länken och klistra in själv i adressfältet.
 
 
Flytta hemifrån saker
 
Pengar  (går alltid hem, hihi!)
 
Hello Kitty saker
 
Victoria's Secret sminkväska 
 (dock jätte svårt att få tag på. Enda ställe som jag sett där det säljs är tradera eller ebay som båda två är rätt krångliga sidor, enligt mig)
 
 
Finns att köpa på dem flesta ställen där det säljs smink. Som H&M, Åhléns, Kicks m.m..
 
 
Nordicfeel.se (sök på Victoria's Secret body mist)
 
Finns att köpa på dem flesta sminkställen. (färgen 115 är den jag önskar mig)
 
 
Finns att köpa på dem flesta bokhandels och även vissa mataffärer.
 
 
 
 
 
 

Fått av min kontakt sjuksköterska här på avdelningen :)

Titta vilka fina mobilskal jag har fått av min kontakt sjuksköterska här på avdelningen.
Dom är jätte söta! :)

Tack så mycket till dig!


Önskelista till 22 augusti

Eftersom det är första augusti och jag snart fyller 22år (22 augusti) så har jag gjort en liten önskelista här på bloggen. Många av mina nära och kära läser den nämligen.
 
Vissa saker har jag länkat till (det som inte säljs i butik) Det är bara att testa klicka på bilderna!
 
Finns att köpa på dem flesta ställen. Dem med ett svart-vitt randigt stjärna på är dem jag önskar mig.
 
Samma med denna - Finns att köpa på dem flesta ställen. Nummer 115 är den som jag önskar mig.
 
 
 
 
 
Finns i dem flesta bokhandels och även vissa mataffärer.
 
Detta var min önskelista. Bilderna blev lite stora men orkar inte göra om. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0