Happy Halloween! + fundering..

Torsdagen och även Halloween börjar nu gå mot sitt slut. Jag hoppas ni har haft en fin dag och att ni kanske har Halloween pysslat lite? 
 
Söt bild jag hittade på nätet!
 
 
Själv så har jag inte gjort det i år. Utan jag har pysslat och grejat med annat. Eller JO! Det enda jag har gjort är att virka en liten häxa men den vart jätte ful och jag vill inte lägga upp bild på den här. Tror inte ens jag har den kvar för jag tror mamma tog den till sitt andra jobb. Hon fick iallafall ta den, för annars hade den fått flyga i papperskorgen. Hehehe! 
Jag har inte så mycket att skriva. Har haft en bra dag. Pappa och Annabelle har kommit förbi en sväng till sjukhuset. Dem hade med sig mat från MAX som jag fick. 
Det var visserligen en snabbvisit idag för dem stannade i ungefär 30-40 minuter.. Men jag ska väl kanske vara glad att dem kommer iallfall. Min lillasyster och min storasyster (med systerson) har han ingen kontakt med alls. Tycker det är skumt, men jag kan inget göra åt saken, för tro mig - jag har försökt!  
Men det är han som missar kontakten med sitt första barnbarn och två av sina döttrar. 
Mina fina systrar! 
Men jag kan inte låta bli och fundera hur det kommer sig att han har kontakt med just mig? Är det för att jag är sjuk? Beror det på något annat? 
Funderar han ingenting på hur dem andra har det och vad dem gör? 
Det är mycket som man tänker på emellanåt om just den här situationen.. Ibland känner jag mig även skyldig för att jag träffar honom samtdigt som jag inners inne vet att det inte är jag som gör fel..

God morgon!

God morgon!
Sitter just nu och äter bacon och äggröra. Mycket gott är det! 


Kanske inte ser så aptitligt ut på bild? Hehe! 
Sedan blir det att göra mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kommer klockan 15:00..
Egentligen vill jag bara sova för är så trött. Sov verkligen inte mycket inatt. Hade så ont! Tror jag har ett nytt sår på gång. Det känns liksom som det spricker upp och jag vet inte vad jag ska göra? 

Nej nu måste jag avrunda. Ser att katten är sugen på min mat så måste vakta henne så hon inte slafsar runt i maten! 

Tips!

Jag vill tipsa om en mycket bra mascara jag använder. Nämligen Maxfacor 2000 CALORIE waterproof
 
 
Jag tycker den är jätte bra för fransarna separeras rätt bra (givetvis så finns det något få ställe där dem kan sitta ihop) som det är med dem flesta mascaror, men då är det bara att separera med hjälp av en ögonfranskam om man har det. 
 
Så är blir mina fransar av denna mascara:
 
Så här gör jag när jag fixar mina fransar: 
(dock vart bilden inte så bra då jag tog kort lite från sidan och den är lite suddig)
1. Börjar med att böja med en ögonfransböjare. Jag böjer i ungefär 5-8 sekunder och böjer bara precis ovanför fransroten (vissa böjer nästan hela vägen ut på olika ställen)
2. Lägger mascara på både över och underfransarna. På övrefransarna försöker jag att lägga mascaran ända från roten. 
3. Ibland börjer jag fransarna lite till. OBS! Mycket försiktigt denna gång! Med mascara på, kan fransarna gå av!!
4. Borstar genom fransarna med en ögonfranskamm. 
 
 
 

Ni frågar, jag svarar!

Update! Bilden med frågan har försvunnit. Men personen frågade om jag hade urinkateter.
 
Tack för din fråga. Jag har en urinkateter ja, men dock inte en sådan "vanlig" som går i urinröret. Jag har ett litet snitt i buken där min kateter går direkt in i blåsan. Den katetersort jag har kallas för Suprapubis kateter.
Tycker den är rätt smidig, speciellt dom stunder jag inte mår bra p.ga stumpen. Te.x jätte ont, för då är det en pina att gå på toa. 
 
Självklart finns det även stunder då katetern krånglar. Då blir man bra trött på den! Hehe! 

Omlagd klar och väntar!

Som rubriken lyder, är jag omlagd klar och väntar på att få åka hem. Ska bli så skönt!
Hemma blir det säkert att nästan bara göra sig iordning för natten, för jag är hemma så sent. Åker nämligen från sjukhuset strax efter klockan 22:00.. 
Jag önskar er alla en god natt! 
P:S! Imorgon kommer svar på en fråga jag har fått. Kika då! 
 
 
 
 

Min dag!

God kväll!
Nu är det inte mycket kvar av måndagen. Det är även höstlovsvecka nu i landet. Skönt med ledighet för er som går i skolan, och er med barn som kanske har ledigt någon/några dagar denna vecka 
Idag vaknade jag klockan 09:30 idag av att assistenten kom. Mamma (som även hon jobbar som assistent) har tagit ledigt dem pass som har mer timmar och så tar mamma bara passen som har någon/några få timme. Som b.la tisdag och fredag. 
Det är ju så onödigt att den andra assistenten ska sätta sig i bilen och åka ut till mig för dem få timmarna som blir. Det är det ju knappt värt ens.  Att mamma kommer att få "vara" mamma bara, den mesta av tiden kommer att kännas konstigt. Hehe men det kommer säkert att gå bra! Jag gillar tjejen som jobbar hos mig. 
 
Nog pratat om det. Fick frukost och har packat och fixat mig för att åka till sjukhuset. Som vanligt kom taxin runt 12:20.. 
När jag kom fram tog man blodprover och sedan tog jag mig ner till kiosken och apoteket. Köpte b.la en räksmögås och en redbull. Sedan gick jag vidare till Apoteket. 
Det är så gulligt att dem har bytt namn till Apoteket Hjärtat. Förut har jag för mig att det bara hette typ Vårdapoteket. 
Behövde köpa hem handskar och handsprit till assistenterna när dom jobbar hos mig. Ja, visserligen är det inte jag som står för det.  Utan jag lägger ut nu för det bara, sedan lämnar jag in kvittot till bolaget och så får jag pengarna tillbaka.
 
 
 
Kan ju berätta för er som inte förstår hur det funkar att det är inte jag som står för assistentens "kostnader" som t.ex handskar, tvål, toapapper, kaffe/te, frukt om vi ska ut någonstans på t.ex bio och så vidare. 
När jag sedan kom tillbaka till avdelningen igen så la jag mig i sängen och käkade på min räksmörgås som vart min sena lunch för jag åt bara frukost. Man hinner inte med att äta lunch när man åker den tiden som jag gör. Så antingen sen frukost (som smörgåsar) eller brunch (som lite lättare i matväg)
Fick även reda på mitt blodvärde i ungefär samma veva. Mitt HB (blodvärdet då) låg bara på 73 så får två påsar blod idag. Den första har ganska precis droppat in. 
 
Innan middagen så duschade jag. Sedan har jag bara kollat på TV och setat vid datorn. Har även lite feber ikväll. Tyvärr tror jag att någon infektion är på gång i stumpen för det kladdar lite här och där, och det luktar mycket mer än normalt från såren. 
Det är så irriterande för jag kan ju inte göra något åt det. Jag känner mig så ofräsch! 
Dessutom tror jag att jag håller på att få urinvägsinfektion också.. 
Nu ska jag avrunda.. Sköterskan kommer nog med andra blodpåsen snart också. 
 
 Avslutar med 2 färska bilder på mig! 
 
 
 
 
 

Just nu!

Myspys i rymmen med tända ljus till Solsidan.
Åh vad jag älskar Mickan där: - "Dra åt helvete din jävla Bambi" Haha!
Hade besök tidigare idag från folk från Köping. Var verkligen jätte kul att se dem igen. Det är en tjej som har samma sjukdom som mig, sedan hennes son och hennes mamma var med. 
Nämner inga namn ifall dem inte vill nämnas. Alla vill ju inte det vilket jag respekterar.
Lite roligt att hennes son är lika vild som Rasmus (min bror) 
Dock är Rasmus blygare när det gäller nytt folk.
Hennes son är förresten jätte söt och vilka fina ögon han har!
Var första gången jag träffade honom. 

Detta halsband fick jag. Jätte fint! Fick även blommorna som syns lite halvdåligt på bild pga mörkret, högre upp. 
Tusen tack! (Vet dock inte om hon läser min blogg) Gårdagens paket + shopping (stora bilder)

Detta var det som jag hade beställt förut som hade kommit på posten:
 
Servetter till pyssel:
 
Lite olika berlocker och smyckesdelar (också till pyssel)


Detta shoppade jag igår:
 
H&M:
- Rosa ögonfransböjare, ca 39:90kr
- Ögonskuggspensel 39:90kr
- Concealer, ca 39:90kr
 
TGR: (åh vad jag älskar den butiken)
- Staffli med miniduk, ca 10kr
- Canvasduk 20kr
- Snöre 10kr
- Hobby knivar 10kr
- Hobbylim 10kr
- Förvaringsask 20kr
- Sax 20kr


City Gross:
- Tändsticksask
- Bläckpenna med fler färger i
- (och ätbara saker men det tog jag ej kort på)


Är verkligen mycket nöjd över mina köp.  Nu ska jag väl plocka in smyckesdelarna och lilla förvaringslådan från TGR, där jag har mina Smyckesmaterial för det jag fick hem ligger fortfarande framme..
Idag har jag för övrigt bara stor städat mitt rum. Brukar göra det på lördagar eller söndagar. Men imorgon får vi besök (som jag tror att jag har nämnt tidigare)
Och plocka lite övriga dagar om det behövs. 
Har även tvättat mina sminkborstar för det behövdes verkligen.
Det är typ det jag har gjort idag.
Börjar bli rätt seg och trött nu. Just ja! Klockan 20:00 är det säsongspremiär av Så mycket bättre. Det får man ju inte missa! 
God kväll på er! 
 

God natt!

Ska ta lite "klockan" 00:00 mediciner och kolla Facebook lite snabbt, och efter det försöka sova. Är verkligen jätte trött och jag börjar dessutom att få ont i huvudet så det ska bli skönt att släcka ner och bara blunda i tystnaden. 
Ska städa imorgon för på söndag får vi besök hem från Köping. 
Det ska bli riktigt kul för det var så länge sedan vi sågs nu.. 
 
För övrigt har jag haft en mycket bra dag. Först haft omläggning. Fick tid 08:15 så det var skönt. Var på avdelningen igen runt klockan 14:00-14:30.. 
Och nej, omläggningen tar inte flera timmar, utan jag hade ont efter så fick ligga på uppvaket rätt länge och få smärtstillande som dem inte får ge på avdelningen. Sedan somnade jag till och från för blir trött och groggy av den medicinen.  Hehe! 
När jag kom tillbaka till avdelningen så började jag fundera på om jag skulle göra något en stund. Jag valde att åka till Erikslund shoppingcenter här i Västerås.
Gick först runt själv och sedan kom mamma, Sanna och Rasmus även dit. Vi gick in på TGR där jag hittade en hel del småplock. Sedan gick vi in på City gross för mamma tyckte jag skulle följa med dit när hon skulle handla. Dels för att jag aldrig har varit inne där förut, så det var premiär. 
Ämne jösses vad stort det var! Det var ju som värsta myrstacken men i människoform och i en affär. Tappade även bort mamma och Rasmus hela tiden. Tack och lov gick Sanna med mig för hade kanske snurret runt där bra länge annars. Hehe!
Inne på city gross hittade jag också lite. Bl.a. Lite gott att dricka, massor med godis (lösvkt för 54kr haha!) och en bläckpenna som har flera färger i sig typ.
Var även in på H&M innan Sanna och mamma kom. Även där hittade jag lite smått. Men som sagt. Jag visar det imorgon tror jag. Är alldeles trött nu och dessutom ligger det kvar i påsarna. 
Änkan även visa imorgon, vad jag fått hem på posten idag. 
 
Ännu ska jag ta lite mediciner, och kolla Facebook snabbt. Efter det - Sova! Känns som det kommer gå fort innan jag somnar. God natt med er! 
 

Måste bara visa!

Kom hem och fick se denna:


Sötare toarulle har jag nog aldrig sett! <3 Haha!

Min lilla torsdag

Ligger här i sängen med datorn på magen och bara kikar runt..

Annars då? Jag har haft en ganska bra dag idag.  Vaknade vid 11:00 idag för fick sova dit. Min natt var rätt jobbig för det hade kommit igenom lite blod vid min sjuka jumske. 
Det var inte alls mycket (troligtvis har det skavt där) men när det kommer genom blod så blir jag mer uppmärksam och mer "på min vakt". Det blir lite jobbigare på nätterna då alla sover inklusive jag själv, för då är det ingen som har koll på stumpen och där det har blödit. 
Så jag var hur som helst upp till rätt sent då jag höll på somna av nästan utmattning..
 
Efter att jag hade vaknat så käkade jag frukost och sedan fick jag hjälp av mamma att linda stumpen. Sedan har jag bara packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset.
Sedan var det bara att vänta tills klockan blev 15:00, då taxin kommer.. 
Framme på sjukhuset tog man prover ganska direkt. Och efter det har jag bara käkat middag och typ väntat på att väga mig och sedan duscha. 
Väger ungefär som jag gjorde för en vecka sedan, vilket är jätte bra! 
Det är ju ett bevis på att jag inte samlar på mig någon vätska i kroppen och det gör mig glad att jag håller min vikt. 
En stund efter var det dags för dusch och jag fick ungefär i samma veva reda på mitt blodvärde som låg på 86 så jag slapp blod. 85 är ju gränsen. Haha! Sedan har jag bara kollat runt lite på datorn och käkat innan klockan 00:00 då jag ska fasta. 
Har kollat på svtPlay och tv3Play bland annat, och chattat på Facebook. Har bland annat kollat på Svenska Hollywoodfruar. Det är verkligen jätte tråkigt att det var sista avsnittet.  Tycker det är så roligt att kolla på Gunilla Persson, för man blir så irriterad på henne. Det är ju något som är fel. 
Dels verkar hon leva ut sina drömmar på dottern som oftast ser olycklig och nästan lite rädd ut för sin mamma. Tycker Gunillas sätt att vara, är jätte fult.
Vad tycker ni om Gunilla Persson?
 
Nu ska jag nog avrunda och se på youtube eller andra avenyn på swefilmer. Blev ett ganska tråkigt inlägg för det har inte hänt så mycket idag..
Avslutar med en bild på "dagens" jag! 
 
 
 

Tack!

Har kommit hem från sjukhuset och mamma kom med ett paket som hade kommit på posten.
Blev så överraskad!


Fick ett fint hjärta av min gudmor och gudfar.
Dem är så snälla och omtänksamma. <3
Hjärtat ska få vara på fönsterbrädan i mitt rum.
Tusen tack till er två! 

Väntar på omläggning..

Denna väntan till omläggningen är väldigt seg. Jag börjar dessutom att blir bra hungrig, men kan ju inte ta något att äta eftersom jag fastar. 
Åt sista gången strax efter 23:00 igår. Har alltså inte ätit på över 12 timmar. Det är knappt ens så att jag har fått i mig något att dricka. Bara lite "skvättar" vatten till mina mediciner. 
 
Detta är det enda jag får i mig just nu. Kabeven, dock direkt i blodet...
 
 
Det här är en grej som är jobbig med att få sen omläggning. Man hinner bli så förbaskat hungrig. Och blir jag hungrig så är risken stor att jag blir irriterad, tyvärr..
Fast det tror jag i och för sig är ganska vanligt att man blir? 
 
Nåja. Det är bättre med fredagar då jag har omläggning direkt på morgonen, för då hinner jag aldrig bli hungrig, sur och irriterad..
Fast nu hoppas jag att det inte är allt för lång tid kvar tills jag får åka iväg.  
 

Min måndag!

God kväll! 
Måndagen går snart mot sitt slut. Har faktiskt haft en ganska bra dag och även en bra helg. 
Min måndag startade lite smått redan vid klockan 08:00 ungefär. Vaknade och hade jätte ont i min "friska" höft. Jag har alltid lindat på min sjuka skinka (för att ge lite tryck) och lindan går även runt höfterna 1-2 varv. 
Och på min friska sida är jag så benig så det började trycka på höftbenet. Fick hjälp av mamma mamma att stoppa under skumgummi liknande omläggningsmaterial. 
Sedan halvsov jag till klockan 10:00 då jag vaknade för dagen. 
 
Fixade mig och packade som vanligt så här på måndagar. Sedan käkade jag brunch och kollade på hästhoppning. Fick fläskfilé, pommes och bea sås som mamma köpte från pizzerian. 
Dock liknade köttet lövbit och smakade som det också. Men det var super gott ändå - Tack mammi! 
Taxin kom som vanligt 12:20. 
 
När jag kom fram till sjukhuset så var det första jag gjorde berätta att jag skulle till sjukhustandvården idag. Hade tid klockan 14:00 dit. 
Tog blodprover innan för då hade man det klart fixat. Sedan var det bara att vänta på att få åka dit. Vanligtvis tycker jag besök till tandvården är jätte tråkigt men han jag träffar där är ganska rolig så besöken dit blir även roligare. Haha! Vi pratade b.la om skådespelare i Jönssonligan idag. Haha! 
Röntgade även tänderna inför den 15 november då dem kommer från sjukhustandvården upp till operation för att dra ut en visdomstand och laga en fyllning som har lossnat. Jag fick se bilderna och mina visdomständer som växer nere växer verkligen snett. 
Istället för att växa rakt upp så växer mina framåt mot tänderna som är framför. Han på tandvården sa att man ev kanske måste göra något åt det senare så dem inte ger mig "problem" genom att trycka mot tänderna. Jag får hoppas på att dem växer någorlunda bra, det är ju det bästa..  Besöket tog ca 1h och sen var jag tillbaka till avdelningen. 
Fick reda på mitt blodvärde och det låg på 98 så jag slapp blod. Halleluja! 
 
Strax innan 16:00 hoppade jag in i duschen för dem hade ont om personal för några var sjuka, så jag kunde inte duscha senare som jag egentligen brukar. Men det var rätt skönt att ha det gjort så slapp jag tänka på att jag har duschen kvar senare på kvällen. 
Så jag har bara setat vid datorn och sedan kollat på TV till och från. Det gör jag fortfarande 
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn en stund och sedan ska jag väl försöka sova. Har tid hos psykoterapeuten imorgon på förmiddaen så lite sömn är väl att föredra så jag inte är allt för trött. 
Önskar er en god natt! 

Fixat naglarna!Det jag använde är:
- Nordic Cap of Sweden NP05
- Nordic Cap of Sweden NP11
- Top lack från Gina Tricot
- Nagellacksborttagning
- Tops
- Makeup "svamp"
- Nagelstickers (inget måste)
 
Så här gjorde jag:
1. Måla nagellack på makeupsvampen
2. Dutta sedan på naglarna.
 
3. Väljer du att använda nagelstickers så fäster du dem nu. Annars gå vidare till punkt 4.

4. Lacka med toplacket. Låt torka!
5. Ta sedan nagellacksborttagning på tops och ta bort det som är hamnar runt om naglarna.

Klart!
 


Jag tyckte det vart fint och jag är mycket nöjd över resultatet. Det var väldigt lätt också! 
 
Update! Det går ju även att dutta färgen lodrät också, istället för vågrät som jag nu gjorde. 
 

Körslaget - Heja team Book!

Blir nu Körslaget, mys i sängen och äta gott! 


Har det lite jobbigt p.ga en hosta som aldrig vill ge med sig. Slemmar jätte mycket och orkar inte alltid hosta upp det..
Sover dessutom väldigt dåligt pga det just nu så jag känner mig trött och seg i kroppen. 
Äter Mollipect som tack och lov hjälper lite ett tag.
Finns det någon bra hemmakur mot segt slem? 

Nåja..
Heja team Book! Tycker dem är bäst, men jag tror team Elisa vinner. Hehe!


Kollar ni på Körslaget? Vilket team tycker ni är värdiga vinnare? 

Myser med katten!
Äntligen har man fått se sin lilla älskade vän igen. Förra gången jag var hemma så kom hon aldrig hem.
Man undrar vilket äventyr hon har varit på?
Sen blev jag så nojig. Trodde det hade hänt henne något.
Det är ju så lätt att det gör det i och med att hon springer ute mycket. 
Men nu så har jag äntligen sett henne. Hon ligger just nu så nöjd på min mage! 

För övrigt då? Mår jätte bra faktiskt, lite trött dock. Det är så skönt att vara hemma. 
Ska nu bara kolla på Idol resten av kvällen. Resultaten kommer nu och sedan efter det så är det Idol "Extra" 


Just nu!

Varit en sväng till kiosken och köpt lite chips. Ska hem om en timme och det ska bli så skönt!
Sist jag var hemma så vart det ju bara en kortis. Alltså onsdag kväll till torsdag eftermiddag..
Förhoppningsvis blir det hela helgen nu om inte min kära kropp "bestämmer" sig för att strejka lite.. 
Vilket jag inte hoppas så klart!

Man får ju inte glömma att jag faktiskt har varit riktigt dålig. 
Men kämpar vidare! 

Trevlig fredag och kväll på er!


God morgon!

 
Är jätte glad just nu. Nästan så glad att man är lite i "extas". Haha! Jag får äntligen åka hem idag. Längtar till klockkan 17:15 då jag åker härifrån. Visserligen kommer jag ju tillbaka imorgon som vanligt som jag brukar på torsdagar, men det ska bli så himla skönt ändå. 
Har trots allt varit drygt 23 dagar på sjukhuset nu, vilket är jätte segt! Har en sådan enorm hemlängtan till familjen och djuren 
Helst av allt vill jag bara ta mitt pick och pack och dra hem nu men mamma jobbar idag och ville inte att jag skulle vara själv det första jag gör nu när jag kommer hem. Hon är ju så söt, mammi! 
 
Frågan är vad jag ska fördriva tiden med innan jag åker hem. Kanske drar ut på en låång promenad eller något? 
Äh, det visar sig! 
 

Så himla rätt!

 

Haft ett litet "möte" precis!

Har precis haft ett litet möte med mamma och två av kirurgerna här. Jag har tjatat så mycket på att få åka hem för jag är så trött på att vara här. 
Går allt som det ska och jag orkar imorgon så får jag det vilket känns jätte kul! 
Så nu håller jag verkligen tummarna att det är bra. Jag känner verkligen att jag behöver få komma hem och vara hemma med familjen och djuren. 
Har blivit så ledsen och nedstämd av att vara här. 

Nog om det. Det var iallafall möte med mamma snabbt för dem ville tala om att det faktiskt finns vissa risker med att åka hem. Det är jag fullt medveten om också. Men jag kan ju inte "bo" på sjukhuset bara för att vara hyfsad säker utifall något skulle ske. Tyvärr har min kropp blivit sämre på senaste tiden. Mitt hjärta har b.la fått lättare att svikta. Men jag känner att risker måste jag ta!
Håll nu tummarna för min skull att jag orkar komma hem! Jag vill verkligen inget annat! 
 
Nu väntar jag på omläggning. Det är en evighetsväntan det här... Vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå lite fortare?
 
 

Sponsrat!

Tänkte skriva om ett första intryck av ett foundation som jag har fått sponsrat från edona.se
 
 
Edonas foundation är i puderform. Mitt första intryck av foundationet var att det är mycket enkelt att arbeta med och att applicera i ansiktet. Enklast tyckte jag var att knacka ut lite av foundationpudret i locket och sedan arbeta med lätta cirkulerande rörelser.
Det ger ett mycket fräscht, lätt resultat och man känner knappt av sminket vilket är ett stort plus för mig! 
 
 
Edona Cosmetics är ett hyfsat nytt företag som startades år 2012. Dem erbjuder allt från ögonskuggor, rouger, foundations till solpuder och Edona har många olika nyanser att välja mellan så det passar just dig och ditt tycke.
Dem säljer även sminktillbehör i god kvalité med mjuka borstar och penslar.
 
 
Edona är ett miljömedvetet företag som värnar om vår djur och natur. Det innebär att deras makeup inte innehåller några kemikalier som är farliga för naturen och sminket testas inte heller på djur. 
Är du ute efter mineralsmink till bra pris, så tycker jag absolut att du ska prova Edona Cosmetic!
 
 

Look & Look!

Ligger i sängen och gottar godis från Look&Look som jag köpte igår på Willys. Har dragit på mig en ordentlig hosta. Nu fattas bara en lungingflammation på det - Jag med min vanliga otur just nu...
 
 
Känner mig hyfsat pigg trots nattens sömnbrist och insomningstablett som jag tog jätte sent. Tack och lov! 
Men jag vet inte vad jag ska hitta på just nu, så tänkte att jag lämnar någon rad här. 
 
Hoppas ni har en fin söndag. Jag har på tal om annat, varit på sjukhuset nu i 20dagar ungefär. Det trodde jag aldrig när jag åkte in förut.. 
 

Vaken och ledsen!

Kan inte sova.. När nätterna kommer smyger samtidigt ensamheten fram och den sorg jag känner. Den ensamhet och sorg över att vara kvar på sjukhuset. 
Blir så fruktansvärt ledsen att det inte ens går att beskriva.. 
Känner mig så liten och man vill bara ha någon här som kan krama om en och stryka ens arm eller över huvudet..
Kan inte ens slappna av och försöka sova för tårarna bara kommer.
Nu har jag tagit en propavan så får se om det kan hjälpa. Visserligen är det en aning sent att ta det för nu kommer jag vara ännu tröttare imorgon.
Men vad ska man göra? Jag behöver ju sömn jag också.
Bortsett från dem väldigt jobbiga nätterna så har jag haft en fin lördag. Har varit ute på långpromenad med mamma och bror. 
Han även förbi en sväng på Rusta, Willys och Ica Maxi. 
Älskade mammi! Vad skulle man göra utan henne? 

Tre bilder från idag! Tyckte trädet var så fint med den gula nyansen. Som mamma sa till mig då jag sa det:
- "Tänka sig Saara, det om trädet och dess löv hade du aldrig sagt något om för cirka fem år sen!"
Visst nog kan det stämma det mamma sa. Jag hade nog inte det! Hehe! 

Är så trött, så trött...

Som rubriken lyder - Jag är så trött, så trött.. Den lilla ork jag hade tidigare kvar, har försvunnit totalt!
Allt jag vill är att blunda och få sova. Men det skulle inte "funka" sedan i längden. Ge mig lite ork! 

Lite rader..

Nu har man fått feber också.. Det är inte lite heller - utan jag har 39 grader i alvedontemp.. Är varm som ett element och känns som jag är i en dvala.. 
När ska detta sluta och allt vända? Jag orkar inte och jag blir så ledsen! 
 
Det enda possetiva som har hänt ikväll är att jag har fått vätskedrivande direkt i blodet för jag var lite svullen på två,tre delar på kroppen och det gjorde det lite tungt att andas. 
Vätskedrivandet har jag svarat bra på. Har gjort av mig med strax över en liter vätska. Det är ju jätte bra! 
Något possetivt iallafall! 

Är så frustrerad!

Det känns som:
Jag vill skrika rätt ut.
Jag vill slita av mig håret.
Jag vill krypa ut ur skinnet.
Jag vill slukas av ett hål i marken.
Jag vill klättra på väggarna.
- Allt av ren frustration!

Jag har så tråkigt och vill inte vara här mer! Jag vill hem nu! 

Kan inte någon kidnappa mig?

Så less nu!!

Jag är så ledsen, arg och trött på det här nu.
Allt jag ville var att få komma hem nu ikväll, men nej, nu kommer nästa motgång - bakterier i port-a-cathen.. Det innebär att min helg blir att vistas på sjukhuset. 
 

Jag vill bara gräva ner mig någonstans...

Liten liten rad!

Har fått flytta från IVA till min vanliga avdelning idag!
 
 
Yes yes yes!! 

Tidsinställt!

Grattis min fina vän på din dag!
 
 
Jag älskar dig och hoppas vi snart kan ses så jag kan få fira dig! Så länge får du ha en toppen dag 
 
 

RSS 2.0