Gott nytt år!



Hoppas ni får ett gott slut på detta år och ett GOTT NYTT ÅR!

Nyårsafton

God kväll!
Har ni haft en bra nyårsafton hittills? Min har varit helt okej. Åkte tillbaka till sjukhuset idag. Var framme vid strax efter halv fem.
Sen togs det prover direkt och strax efter det kom pappa, Annabelle och Pilla hit. Pappa hade med sig julklapp av farmor och jag fick en julklapp av Pilla. TAck så mycket! Den var super fin! :)
Och mitt HB var bra. Det låg på 90 tror jag det var. (det är bra för att vara jag) Heheh!

Hemma har jag inte gjort så mycket. Typ sovit och bara funnits typ. :P

Firar ni nyår i år? Jag är ju på sjukhuset så för mig blir det inte mycket firande denna gång. Har sett några raketer via förnstret och  hör hur det smäller. Det är allt. Kunde ha gått ut men det känns inte så jätte  bra just nu så jag skippar det. Får se sen tolvslaget som går på TV.



Hello kitty kudden jag fick av Pilla. Av farmor fick jag pengar, godis och en mjukistomte :)

Nu ska jag käka lite äggmackor och oboy till. mums!!
Och läsa andras bloggar

God kväll!

Hur har ni haft det idag? Jag har haft det helt okej. Tagit det lungt här hemma med familjen. Sen kom morbror och mormor förbi en stund på eftermiddagen. Trevligt! Det var ett tag sen jag såg dem.
Aja annars har det inte hänt så mycket mer. Spelat datorspel som Jenny fixat. Petz horse club heter det. Det var roligt ibland. Synd bara att det var på engelska. Lite jobbigt men det är ju det jag behöver träna på.

Och imorgon är det nyårsafton. Vad fort tiden går. Snart ett nytt år. Vart tar tiden vägen?
Hör att det smälls raketer redan nu utanför. Nån som är lite tidig? Haha! Men det är fint med raketer. Synd bara att det varar för stunden. Sen har pengarna "gått upp i rök" om ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag se klart på bingolotto och läsa boken: Känn pulsen slå som jag fick av min syster i julklapp. Den är bra! En bok jag rekomenderar till er som gillar böcker som är baserade från verkligheten.

Good morning!

Har i och för sig varit vaken ett bra tag. Vid 8 vaknade jag. Och inte kan man sova heller. Jörgen släppte in katten i rummet (han såg inte katten som smet in)
Så jag har legat med katten som var otroligt bråkig. Uuuh!
Haha ropade på Sanna i en evighet om hon kunde släppa ut katten men jag tror hon sov så hon hörde inte mig. Tog en evighet innan jag vart fri från katten.

Nog med babbel. Hej då!

God natt!

Sorry men jag orkade inte skriva något här tidigare. Känner mig så seg och då vill jag oftast bara ligga i sängen och glo in i en vägg. Hahah!
Jag har iallafall haft en bra kväll här hemma. Lugn  och skön typ.
Ska försöka sova nu. Tror bara att det är jag vaken just nu i lägenheten förutom Sannas råttor och så men dom räknas inte. :P

God natt!

Mobil blogg

Snart hemfärd. Permis tills på torsdag. Skriver förmodligen senare. Hej så länge!

God natt!

Nu äntligen har man ätit klart. Eller äntligen och äntligen. Det vart smörgåsar med ägg och majonäs. Suuper gott!
Dessutom har man duschat och bytt rum och grejat ikväll. Så nu ligger jag på ett annat. Förra rummet minus ett :P nån som fattar vad jag svamlar om? ;)

Hehe! nej men ni får ha det så bra inatt. Vad ni nu ska göra. Sova? Sen kanske det sitter en och en annan natt uggla där ute i vårt avlånga land bakom skärmen?
Jag var själv det förut innan jag åt mitt antidepressiva medicin. Den gör mig lite trött och det är skönt det.

God natt! kram

Min måndag

Jahaja. Måndagen närmar sig snart sitt slut. Eller kanske inte. Den är ju typ sju.
Har ni haft en bra Måndag då? Min har varit helt okej. Hade Johanna på besök idag. Vi gjorde typ inget annat än spelade datorspel hon hade med sig som hon tyckte jag skulle prova. Men det tog ett tag innan jag gjorde det. Hon spelade på medans jag glodde på TV. Hihi!
Men testade lite sen då hon käkade.

Nu är jag iallafall ensam. Får blod som snart är slut. Sen ska jag in i duschen. Duschar ju alltid innan omläggningen. Har omläggning kvart över 8 imorgon. Sköterskorna tyckte det skulle bli för stressigt så jag gör det idag istället. Det är i och för sig skönt det också. Jobbiga är att man är lite blöt och får ligga lite blött somsagt men men.

Hörs kanske senare! Nu ska jag ringa efter något kallt och dricka och sen reda ut världens tova i håret som jag har.. Suck!

Söndag

Sent inlägg blev det nu men sak samma. Hehe!
Dagen har rullat på sakta. Inget speciellt har gjorts förutom att jag hade mamma och Jörgen här tidigare. Idag på förmiddagen hade jag inte så jätte ont som jag brukar ha. Och då kunde jag sova ut. Sov till strax efter halv ett :) Skit skönt! Det var verkligen jätte länge sen.

Aja då Jörgen var här så kollade vi på Jul med Ernst och sen satte vi igång en film. Den hette Harrys döttrar. Väldigt bra film. SKa skriva en recension senare. :) Tycker det är lite roligt.

Sen har man bara varit ensam. Haft ganska ont ikväll men det är bättre. Har även haft vääldigt ont i magen. SKulle ha käkat utemat med Sanna och Jörgen. Men jag vart tvungen att säga att jag kanske inte klarar av att äta.
Men jag tror min magvärk berodde på att jag spände mig så mycket. Jag har knappt nå magmuskler. Det jobbiga är att värken sitter i väldigt länge och den kan gå upp i axlarna. Nån mer som har känt så?
Aja. Hoppas mamma köper med sig mat när hon slutar jobbet. Har inte ätit idag. Inte kännt mig sugen. Känns lite hemskt när jag vet att jag måste gå upp och det känns som om jag gör folk besvikna när jag inte äter och så blir det bara en massa tjat och så. Men jag har druckit otroligt mycket vätska. Vad kan det bero på?

Jaja nog med babbel. Inte ens intressant. Ska vara social med Sanna och Jörgen nu. Ser på Underbar och älskad av alla som går på kanal 4. Ni får ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram på er!

Lördag

Ja, jag har igentligen inget att skriva tror jag. Konstigt nog tycker jag att det är skönt att jul typ snart är över. Och sen komer nyår. Tiden går fort. Oj oj!
Idag har jag inte gjort något speciellt. Kollat på TV och så. Allt från Nils karlsson pyssling till shrek 3. Haha! Jag tycker barnfilmer och progran kan vara mysigt och se på. Håller ni inte med? :)

Jaja. Laddar upp en liten video på Doris som busade med en leksaksmus hon fick vid jul. Tror även ena hunden gillade den för han stoppade in den i munnen och sprang iväg med Sanna efter sig som sulle ta ut den! Hihi!

Och bilder på Mig och Doris :)






Julklapparna jag fick!



Hello Kitty tröja



Örhängen som ser ut som såna man har på dragkedjor ;P



Godis, Hello Kitty parfym, Bok, presentkort på Gina Tricot







NIKE väska

Sen fick jag även en del pengar och grejer till kroppen och håret som shampoo och sådant.
Och ljus som går på batterier istället för eld. Är en skit bra sak om man vill ha lite mys här på sjukhuset för man får ju inte ha eld här. Sen fick jag även en dags internet uppkopplling


Har ni fått något roligt då?

Juldagen

Idag hade jag omläggning. Kul på juldagen va? haha nej då men det måste göras tyvärr. Annars har inte så mycket annat hänt idag. Sov ju efteråt.

Skrev  ett inlägg igår om att jag skulle skriva ett senare men det orkade jag inte. Vart så trött så jag somnade nästan direkt när jag kom tillsjukhuset. Mina julklappar jag fick var också helt okej. Vart små grejer i år. Hade tänkt visa lite men min USB kabel har försvunnit. Suck!
Bara det inte är nån som har tagit den men det kan jag väl inte tro. Det är nog jag som har lagt den på nå ställe och sen glömt. Ska fortsätta leta sen.

Jag fick iallafall: En hello Kitty tröja, Hello kitty parfym, En NIKE väska, shampoo och balsam, pengar, en sådär grej med vetemköl i som man kan knåda, En bok (känn pulsen slå heter den) Någon som har läst den?
sen fick jag presentkort på Gina Tricot av sjukhuset och godis både hemma och från sjukhuset.

Jaja ska väl fortsätta leta efter USB kabeln och samtidigt se på Harry Potter som går på 3an. Första filmen.




Minns ni förut att jag berättade att det kom en tomte hit till avdelningen? Haha vet ni vad jag fick.  Jo Ronja rövardotter boken. :P



God jul!


Julafton.

Hur har ni det såhär vid jul! Jag hoppas ni har det bra och får vara med era nära och kära. Och inte vara ensamma. Det kan ju inte vara så kul. Själv så tyckte jag inte denna jul var så speciell..
Just nu är jag hemma. Åkte strax efter lunch hem. Det är ganska jobbigt att åka färdtjänst för det skakar så mycket.
Men det gick bra och var värt det. Roligare och fira jul hemma än på sjukhuset.

Har ni fått något roligt då? jag har fått lite smått och gott. Vart småpresenter iår. Men det gjorde inget för det är inte det som räknas. Jag hade inte önskat mig något heller.nSka visa presenterna senare. Kommer nog ta med det till sjukhuset.
Jaja. Snart ska vi käka lite. Är inte så super sugen men jag tar lite iallafall.
*Hör just nu att dom spelar julmusik i vardagsrummet* Heheh!

Vi hörs nog senare om jag orkar. Men det blir nog sent. Åker ganska sent härifrån.


Vår gran som är mini. Strax över 1m hög! :D

Jag med katten på magen                            Jag

 

Min lillasyster som tomte!

Nu ska jag käka! Bye! Ha en fortsatt bra jul.


Mobil Bloggar

Usch jag känner absolut ingen julstämmning alls. Ligger här sen tidigt i morse och kämpar. Bra start jag har på julafton. Hoppas ni har det bättre och god jul med er!

Hur och vart ska ni fira jul?

Som det står på reprisen så är jag nyfiken på er igen!







Jag kommer åka hem imorgn på förmiddagen och komma tillbaka sent på kvällen. Det ska bli riktigt trevligt. Hur min jul firas vet jag inte riktigt men jag antar att det blir julmat, kalleanka och paketöppning.

Dan före dopparedan :D

Ja! Imorrn är det jul! :) Haha jag blir som ett litet barn när det är julafton. Då kommer barnet fram i mig igen. Men det är ju härligt.
Hur har ni haft det idag då? Jag har haft det ganska bra idag. HAr dock varit väldigt trött. Var på röntgen imorrse vid 10.00. Skulle kolla aortan (stavning?)
Men jag tyckte det lät som om allting såg fint ut. Dock kommenterade läkaren att mitt friska ben och armarna börjar bli för smala. Jag skulle behöva sköta maten och träningen bättre. Men det är faktist inte så lätt som alla verkar tro. Visst vill jag ju bli bra.
Sen när jag kom tillbaka med mamma från röntgen med mamma så tog jag det lungt. Somnade en stund. HAr setat fast i dropp hela dagen p.ga blodet jag fick igår. Det är ju dendär medicinen som tar ca 24 timmar sammanlagt som tickar. Sista påsen går nu så snart är jag fri.
Vid 00.00

Emily var hit idag på besök. Vi gjorde absolut ingenting men jag tyckte det var jätte kul att hon kom. Har saknat henne oerhört mycket. Hon åkte nu kvart över 7.
Nu kollar jag på bingolotto. Spelar också :) Ganska kul! Öven om man inte vinner. Visst är det ett plus om man vinner men iallafall..

Hörs kanske senare. Kommer vara ganska insatt i programmet som är ganska länge!

Tisdag

Kan börja med att säga att jag har ganska ont i ögonen av nå konstig anledning. Därför kan det bli felstavninga och ett kort inlägg men jag skriver sakta.
hade omläggning idag och oj gud vad jag längtade innan. JAg var vid op 13:00.
Omläggnningen gick inte alls bra som jag hade tänkt mig. Blödde en hel del. Så jag fick två enheter till idag (fick ju igår också) fast nu på uppvaket. Sen vaknade jag med en sond i näsan. Den gör så att det i magsäcken åker ut för jag har blivit svullenn i buken tycker dom. Men den sonden funkade inte så bra denna gång. Hade nå liknanade förut som gick bra.
Fick dra ut den på uppvaket.
Annars har jag inte ggjort nå annat idag. Kom en tomte tidigare idag och gav paket. Visar det nångång. Inget märkvaärdigt..

Jo jag tog vikten idag och har gått ner igen :( Suck! Efter jag hade tagit vikten fick jag skit ont i magen att jag började kräkas. Inte trevligt men det var för att jag spände magen så mycket. Min mage är inte van med det. Att spännas och arbeta eftersom jag igentligen nästan bara ligger. Så det är därför. Inge sjuk alls! :)

Nu ska jag vänta på att mina äggmackor blir klara. Med majonäs. FY FABIAN VA GOTT!!

God natt mer er! 

jahaja

Dagen börjar sakta närma sig mot sitt slut och jag är glad att det har gått någorlunda bra trots att det har varit super jobbigt. Men vad ska man säga? Jag överlevde! eller nåt
Duschen är också avklarad så nu slipper jag det imorrn. Super duper!
Hoppas omläggningen blir tidig imorrn. Det skulle vara pricken över i:t :D (haha nu kommer jag säker inte få det bara för det) hmm..

Nyligen sattes blodet igång. Har blodsmak i munnen. Mums! (NOT) ganska äkligt.. Men jag behöver ju blodet så det är bara att härda ut. Hade Hb 75 och mitt CRP har höjts. Vet inte var det låg på.. Fick bara höra det.
Nu ska jag fortsätta se på 3an.
Mamma har slutat jobbet så hon kommer nog snart också :) Har inte träffat henne idag så det ser jag fram emot även om jag såg henne igår. När hon kommer och när man är med henne så känner man sig lugnare. Hon sprider lugn! Vilket är jätte skönt.

Nog med babbel. Hej sålänge!


Uh uh....

Usch...känns som om den glädjen jag hade tidigare idag har försvunnit nu lite grann.. Är så himla rädd och orolig att jag nästan får ont i magen och mår illa.. Uhh!
Hade iallafall lymfmassage tidigare och det var skönt trots stumpen. Visst kändes det som om det ville rinna men men..
Har även tagit prover idag och jag ska få blod.. Bläh! Två enheter. (påsar)

Nu väntar jag på att dom ska fixa duschvagnen så jag kan duscha inför omläggningen imorrn. Igentligen ska jag göra det samma dag men jag kommer vara helt förstelnad av rädsla imorrn. Ni kanske undrar hur jag vet det. Men jag känner min kropp.. Är nästan helt still just nu med. Hoppas jag överlever duschen.. Nej då men att det inte läcker något. Att jag blir blöt på lindorna av vattnet får jag ta.. Hellre det än att duscha imorrn.



Frågor till er!

Jag är lite nyfiken på några saker som gäller er. Ni behöver inte svara om ni inte vill. Och ni behöver inte svara på allt och ni får berätta mer om ni vill.
Men det skulle vara kul om i ville kommentera och berätta om ni är: Man eller kvinna, ålder och vart i Sverige ni bor. :)
Är lite nyfiken på mina läsare!



Måndag

God dag!
Nu är det måndag och det innebär en ny vecka. Skönt att ha lov nu.
Idag var Emily hit en snabbis med sin mamma för dom hade lite ärenden här ändå så. :) Kom med fika ch det var jätte gott.

Är fakist lite glad idag trots besvären med stumpen som är just nu. För imorgon är det omläggning :D Det ska bli så himla skönt och gud vad jag har längtat! Känns som om denna dag kommer gå väldigt sakta. Men men.. Ska försöka fördriva tiden så gott det går ändå.
Blir lymfmassage vid 14.00. Himla skönt!

Aja. HAr inte mer och skriva. Lite bloggtorka nu för tiden. Ska fortsätta titta på Hästhoppning som går på kanal ett.
Hörs sen!

Varför?



Ska allting kännas så himla obehagligt att jag alltid ska behöva känna rädsla?!
Det sliter på ens kropp och så blir jag bara sur på mig själv när inget har hänt för då har jag varit rädd i onödan..

Jag behöver verkligen bota min rädsla men hur?

4:e Advent



Ja nu är det inte långt kvar till jul. Jag kommer få vara hemma denna jul och det ska bli kul :)
För övrigt har jag inte mycket att säga. Är ganska trött just nu. Sov väldigt konstigt inatt för jag drömde väldigt konstiga drömmar. Men det behöver vi inte gå in på.
Tittar ut genom fönstret och ser att det snöar lite lätt ute. Har ni mycket snö?

Här är det en del faktist. Det behöver inte komma mer tycker jag.

Aja. Nu ser jag på Robinson reprisen. Har ganska tråkigt. Det skulle ha kommit en kompis hit men det vart svårt p.ga all denna snö för henne att ta sig fram. Hon sitter näämligen i rullstol och jag förstår henne verkligen eftersom jag själv har rullstol. Det är inte lätt att ta sig fram i snön. Men hon och jag kan ses en annan dag. Vi har all tid i världen! :)





Ena vovven Eddie i snön!


God natt

Nu ska jag försöka ta och sova lite. Hade en ganska trevlig kväll med Mamma och Jörgen. Dom kom med mat från Max och vi kollade på Robinson. Hoppas på en bättre dag imorgon och att jag får sova bra. Men god natt med er! Kram



VILA I FRID MOSTER!


Lördag

Inget speciellt har hänt idag. Det är som vanligt här. Ont just nu. Annars har jag inte gjort så mycket. Setat vid  datorn, sovit. Var en ganska jobbig natt som var. Hoppas denna natt blir bättre.
Just nu kikar jag på Happy Feet som går på kanal 5. Senare blir det väl Robinson. Ja som ni ser. Har inte mycket och skriva för tillfället. Ska nog käka. Har inte ätit något idag mer än en näringsdryck imorse...

Just ja. En grej som jag fick reda på i torsdags som jag ska få göra är att gå på High school musical i februari. Det är stiftelsen min stora dag som har fixat så jag får gå! Det ska bli himla kul!

Seg uppdatering

Förlåt att jag uppdaterar så sällan men jag har inte mycket att skriva just nu. Idag så kom en människa från tandvården och vi fortsatte med tandbehandlingen. Det gick bra som vanligt. efter det så har jag bara vilat. Sen kom mamma en sväng. Hon hade en ganska tråkig nyhet. Vet inte om jag får ta upp det i bloggen för släktens skull.

Nu jobar mamma och Jörgen var på besök en stund. Han åkte ganska nyligen. annars har det inte hänt så mycket.

Vet inte om jag håller på och blir deprimerad eller nåt för jag har inte mycket glädje i kroppen och tycker inte så mycket är roligt längre. Nu har jag fått medicin mot deprision och som även hjälper mot min sömn. Känner redan att den verkar och det är skönt. Somnar mycket enklare nu. Men frågar är hur jag ska få glädjen tillbaka. kankse inte fullt ut men lite iallafall. Synd att han från psyk gick på pappaledighet. Tyckte han var jätte bra och prata med. :)

Ja nu vart det ett inlägg om lite allt möjligt. Ska nu kika andra bloggar och maila lite. Får se om jag skriver senare. Hade gott iallafall!

På sjukhuset

Haha vilket snurrigt inlägg det var innan detta jag skriver nu. Men jag var så trött då jag skrev. Men har rättat nu så nu förstår man texten. Haha
Men iallafall är tillbaka till sjukhuset. Var framme vid 16.00. Färden tillbaka gick bra fast jag var mycket orolig. Det kändes inte alls bra i stumpen då jag åkte och jag trodde verkligen det skulle blöda.

Ja nu har man varit hemma i lägenheten också. Somsagt jag tycer det var sådär. Trivdes inte så jätte bra faktist. Låter kanske konstigt men det kändes instängt när det var så litet. Vi var inte 3 personer som jag trodde det skulle bli. Vi var 5 personer och 2 hundar i en tvåa. (min storasyste var också hemma så henne fick jag också träffa, jag trodde hon skulle vara hos pappa) Ni kan förså att det var trångt. Var t.om ganska svårt att komma fram med britsen (i lägenheten) som jag åker på fram och tillbaka till sjukhuset.
Idag hemma har jag inte gjort nånting. Har inte haft så stor lust till något. Jag sov mest bort tiden och är fortfarande ganska trött.
Det som var roligast med att vara hemma var att få träffa alla djur och människor. :) <3

Nu här på sjukhuset så har det tagits prover inför imorrn. Hade HB 78 tror jag det var så jag ska få blod. Lite synd att omläggningen är imorgon. Vill hellre ha den på fredag tror jag för nästa omläggning blir då på tisdag nästa vecka. Det blir liksom en dag extra och det kommer vara väldigt jobbigt när det är en dag extra.
Det är svårt att förklara men jag kan försöka.

Jag har omläggning Måndag och torsdagar. Måndag till torsdag så går det 3 dagar. Torsdag till måndag så blir det 4 dagar. Då vill jag hellre ha på fredag nu för då går det 4 dagar eftersom jag hade omläggning i Måndags. Men har jag omläggning imorrn så blir det 5 dagar. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag försöka hitta på något medans jag väntar på blodet. Har ganska ont i huvet så ska nog vila.





Hemma på permision

Familjens sötnos!



Är hemma på permis över natten. Skjutsen gick bra men OJ va mycket snö det var ute alltså. Shit!
Jaja är nu hemma och har inte gjort så mycket. Finns inget att gpra mer än datorn (som vi alla delar på just nu medans jag är här hemma), snacka en massa skit med syskonen och leka med djuren.
Börjar redan tröttna här. Det är trångt och de är skitmycket saker i lägenhetn, visst den är skit fin om man bor ca: 1- 3 personer. Men inte 4 pers,en hund och en katt. Jag lovar at det blir trångt Usch! Men jag ska bara vara här tills imorgon eftermiddag. Då jag kommer tillbaka så får jag väl säga det till dom att det inte var så jätte bra hemma. Trivs inte så mycket just nu...

aja skriver inge mer för idag. God natt med er! Kram



Sannas ena albino råtta



Ny header ett tag nu

Har bytit header ett tag nu. Tänkte ha en passande för nu är det ju vinter och snart jul. Då kan ju denna finnas sålänge. Den passar inte riktigt in med bloggen men skit samma :P

Jahaja

Nu är det väl dags att packa lite grejer som jag ska ha med hem så jag har nånting att göra till imorgon. Datan ska slävklart med men den tar jag nog sist. Finns kanske inte internetgrejs hemma till denna. Annars får jag ta låna datorn som är hemma. Det funkar väl det också.
Det är jävligt nervöst ska ni veta. Usch! Men jag ska få träffa min lillasyster och djuren! :) Tyvärr är min äldre syster hos pappa tror jag men henne får jag träffa en annan gång :) <3

*Tittar ut genom fönstret och det snöar än* Snöar det hos er också?

Aja, nu ska jag nog käka. Har inte ätit något idag. Sen packa lite smått. Taxin kommer 18.30. Blir liggtaxi hem. Alltså man ligger på en sån grej man har i ambulanser. Jag tror det blir bäst för mig nämligen.

Träffade även en doktor från psykiatrin idag. Vi pratade lite och jag tror inte jag har öppnat mig så mycket som jag gjorde till honom till nån annan. (vart meningen rätt nu) ? Hmm
Det var verkligen en trevlig läkare ich han förstod mig himla bra tycker jag. Vi pratade om varför jag inte riktigt vill hem, lite om familjen och bara lite allmänt. Pinsamt att jag började gråta men et kanske va bra att visa att jag inte mår så bra som jag försöker visa alla och det är nog inte första gången han ser någon gråta. hehe
Om du ser detta (läkaren) Så vill jag bara säga, Tack för att du kom!

Jaja nu måste jag sluta skriva... Hmm Vad ska med hem?

Det snöar

Usch det snöar ute. Gillar inte snö. Tycker det kan komma nån dag innan jul och sen försvinna när julen är öven Hehe!
Ja. Annars har det inte hänt så mycket hittills. Har ganska så ont. Hade Lymfterapeuten nyligen här och hon masserade. Det är himla skönt. Men det är nånting på skinkan som surrar,molar och så som stör mig väldigt mycket.

I detta inlägg tänker jag berätta vad det är som har varit så hemligt i några inlägg. (om ni förstår)
Det är så att jag ska hem ikväll på permission till imorgon. (hem till ett nytt ställe, till hallstahammar och inte ute på landet som jag bodde förut).
Anldeningen till att jag inte har sagt något är för att jag tycker det är jobbigt fysiskt och psykist.  Och vill inte höra: Åh va kul Saara!
Det är lite olika saker som jag är lite rädd för. Kan ta ett exempel. Vad händer om jag får skit ont att tabletterna inte hjälper och jag behöver morfin?
Det får jag ju inte med mig eftersom ingen får ge det mer än sjuksköterskor. Det var ett exempel. Resten håller jag för mig själv...

Den enda jag vill hem till är katten <3



Omläggningsdag.

God morgon! Hur har ni det?
Här är det såhär. Mycket tankar och så. Allt är så snurrigt. Vill inte berätta om det nu men det kommer väl fram sen i bloggen kanske bara.
Ja, klockan närmar sig elva. Har inget att göra. Väntar på omläggning som skulle ske efter lunch.
Vill att det ska ske nu men jag får ju anpassa mig efter deras tider hela tiden.

Jaja, ska väl fortsätta vänta och vila en stund.. Hörs kanske senare ikväll om jag orkar.

ByE!



Lucia

Har ni sett någon luciatåg idag?



Själv så har jag bara kollat på TV. Det är faktist väldigt fint tycker jag. Men i fredags så var det ett luciatåg här på avdelningen. Hihi det var dagis barn. Riktigt gulligt! :)

Min Söndag

Usch vilken tråkhelg jag har haft. Verkligen.. Har inte gjort ett endaste dugg idag. Sov ganska länge idag.Sen Mamma var hit på besök en stund. Sen har inget annat hänt.
Har haft ont som vanligt. Det liksom surrar och molar. Jag har en kärlrikt område på skinkan som jag tror det kommer ifrån. Och när det gör så ont så kan jag inte slappna av. Får typ alltid stesolid då.. Jobbigt bara för jag vill inte känna mig beroende av en massa extra mediciner men vad har jag för val?
Det är typ min söndag. Saknar att få besök av någon annan.

Men det var ju lite trevligt igår kväll iallafall. Jörgen kom förbi med mat. Det vart Kebebtallrik. Åt upp resten nyss med Julmust. Himla gott!
Aja nu ska jag se klart på Projekt Prinsessa. Ska även fråga om det finns kvar pepparkakor och glögg! Mumma! :D

Har en liten fråga


Natti natt!

Usch. Är vaken än. Måste försöka sova snart. Men det är inte lätt alls. Men jag måste måste måste!!
Har krypningar i stumpen och skinkan. Känns som om jag inte kan sitta still. Vickar sakta fram och tilbaka i sängen. och pysslar med datorn i hopp om att tänka på annat.
Börjar känna mig dåsig i skallen. Skulle nog behöva lite sömn. Det är ju viktigt det också.

Ska bara kika Bilddagboken och sen måste jag försöka släcka..

God natt med er! (hoppas ni sover riktigt gott)

Tråkdag

Ursäkta att min uppdatering suger nu för tiden. Men det händer inte så mycket här. Speciellt inte idag.
Vaknade vid 8.00 och hade skit ont. Fick morfin i omgångar och även stesolid en gång. Försökte tänka på annat och satte igång en film. Kollade på Hannah Montana - The movie. Tycker den är bra faktist.
Någon som kan mer filmer som är liknande Hannah Montana? Lämna gärna en kommentar då! :)

Sen när vären gick över så vilade jag och somnade tillslut. Var väldigt trött kan jag säga. Sen har jag bara vilat fram till nån timme sen. Har inte orkat något annat.
Men nu ska jag se klart lite avsnitt av Mysteriet på Greveholm! :) Sen blir det väl Robinsson ikväll. Hoppas även att mamma kommer en sväng.

Avslutar inlägget med Erik Grönwall - Higher och Run to the hills.. Tycker han gör dem väldigt bra! <3





 

 


Snart är det dags! :)

Nu är det inte så långt kvar tills IDOL finalen 2009 sätter igång!
Vilken tycker ni borde få ta den titeln?
ERIK? CALLE?

Jag var mycket insatt i det förut och tyckte Erik var en självklar vinnare men nu vet jag inte längre. Visst så tycker jag Eriks röst är bättre än Calles men Calle är någ den som har utvecklas mest genom IDOL tiden. Så han är ju en värdig vinnare ändå tycker jag. Sen spelar det i och för sig ingen roll vem som vinner. Det går ju oftast bättre för den som kommer tvåa. Jag menar, vart har Daniel Lindström tagit vägen? Marie Picasso?
Vart är dom? Hmm?



Usch

Kom ganska nyligen tillbaka från att ha kollat på cykeln. Testade den aldrig för hade himla ont och såg typ direkt att jag inte skulle kunna sitta i den just nu. Men ärligt så tror jag det skulle gå i framtiden om jag tränar på att sakta sitta rakare och rakare.
Det är ju svårt och bestämma nu om man ska ha den eller ej. Har tills på tisdag att tänka och ska prata lite med mamma sen. Den jobbigaste tnken är att tar jag inte den nu så kan det bli svårt och få en i framtiden för dom cyklarna tas bort som hjälpmedel.

aja jag fick iallafall ett nackstöd till permon. Haha

nu ska jag till kiosken för att köpa godis till idol ikväll :D


God Morgon!

God morgon på er! Har ni sovit gott? Själv så har jag sovot som jag brukar. Varken bra eller dåligt. Vaknade för ca en timme sen. Har precis fått i  mig en pepparkaka, lussebulle och lite glögg. Dom har det framme idag för det firas lucia idag här på sjukhuset.
Vet att det är lite tidigare men de kanske inte går för dem på söndag. Men då blir det nog och titta lite på lucia på TV. Det kan vara riktigt mysigt tycker jag. :)

Usch nu börjar jag bli nervös för provningen av min armcykel. Tänk om jag inte kan ha den? Usch jag kommer bli så ledsen då. Det är bara och försöka acceptera läget om jag inte kan ha den trots att det är jätte svårt :S Usch! Måste allt vara så svårt här i livet? Aja..

Nu ska jag vila lite och höra efter om jag hör någon lucia sång. Jag ligger inne på mitt rum med dörren och dom är i lekrummet tror jag. Men förmodligen hör man lite för lekrummet är typ vid mig.
Hörs sen!




Min frukost! Hihi

...

Sitter nu och äter youghurt (stavning?) och äter smörgåsrån och läser olika bloggar. Lite enkelt men det får bli min kvällsmat. Hade en ganska sen omläggning idag och sov därför ganska länge. Fick komma till OP klockan 14.00. Kollade innan på Mysteriet på Greceholm. Jag tycker det var en jätte bra julkalender som gick på TV. Nu blir dom bara sämre och sämre nästan. Jag menar, vem gillar Superhjältejul eller vad den nu heter? Okej nu ska jag inte vara elak, det finns nog folk som tycker om den..

Nog pratat om julkalendrar. Omläggningen gick bra idag vilket var skönt. Hade inte så värst ont heller efteråt :)
Aja ska fortsätta käka om kvällsmaten. Önskar er en god natt!




Hoppas ni mår bra förövrigt och inte är sjuka såhär runt jul!

God Morgon

God morgon mina kära läsare. Vad händer idag?
Troligtvis blir det omläggning idag efter lunch. Hoppas jag iallafall.
Jag är iallafall klar och redo till en omläggning. Blev väkt ca. 07.20, tog smärtstillande och gjorde mig redo för att duscha.
Hoppas verkligen det blir omläggning idag och att dom inte skjuter upp det tills imorrn. Jag har nämligen andra grejer som måste göras imorgon. Som testa armcykeln, träffa kuratorerna och så.
Jaja, ska vila nu tror jag. Mamma är här, hon ligger också och vilar just nu. Skönt!


tråkigt

Har igentligen inget att skriva. Kladdar bara nu för att jag har så tråkigt. Blir nog en tråkdag idag.
Har Haft sjukgymnasten här och även sjukgymnasten från HAB. Vi pratade lite och tränade lite. Bestämdes även att jag ska testa min cykel på fredag. Känner på mig att jag inte kommer kunna sitta i den längre. Det har gått en lång tid från när jag testade första gången och mycket har förndras i stumpen. Usch jag kommer bli SÅ himla ledsen om jag inte kommer kunna ha den. Men det får jag väl ta då. Men det är klart man tänker på det nu innan och blir orolig.

Aja nu ska jag väl snart käka. Hoppas det är något gott. Sen ska jag även se klart på Project runway (Stavning?)
Sen får jag väl se vad jag gör sen.. Blir nog och se på filmer.
Hörs!

Min Tisdag

Det började med att jag inte har gjort någonting hela tisdags förmiddagen. Har inte orkat något annat än att ligga och dega i sängen. Jag såg även fram emot mötet med Nina Muhonen. Hon är 31 år idag och var 17 år då hon råkade ut för en dykolycka. Är förlamad från nacken och nedåt. Hen helt fantastisk tjej faktist! Beundrar henne verkligen.
Vi pratade om allt möjligt. som om hur hon hanterar rädslor, m.m




Nina på bild!


Sen strax efter mötet kom Sanna hit efter skolan. Vi kollade på Tv, gick till cafeterian och käkade. Det var jätte trevligt. Dom har verkligen gjort snyggt där med julpyntet. Det är väldigt mysigt och mycket trevligt och vara där nu. :) Men det måste ni väl hålla med om att det är? Mysigt med Julpynt och sådant? :)

Vi kollade även på film. Det vart Zombieland. Hon hade inte sett den så vi kollade på den. Och efter det så vart det Andra avenyn. Någon mer som följer serien?
Jag missade dock lite på slutet för jag somnade. Hahah! '
Ja det var typ min dag. Nu ska jag väl snart sova. GOD NATT MED ER! Puss och Kram!






Bild från idag!

(Det är förbjudet att kopiera bilder på mina annhöriga som familj och vänner, därför har jag skrivit min bloggadress på den. Ser jag bilder på dom på andra ställen ute på nätet som jag vet att jag har tagit så är jag inte rädd för att anmäla. Hoppas det är förstått?)





Haha en halvknäpp bild på mig, men det bjuder jag på! ;)

Armbandet

Här är armbandet jag har gjort! :)





Gjord med Makramer knutar.

Omläggningsdag

Jaha då var det måndag kväll igen då. Tråkigt med alla vardagar, men men. Idag var det omläggning som vanligt. Hade tid 9.00 och han duscha innan utan stress så det var skönt :) Även himla skönt var det med omläggning oag för det var rätt jobbigt med stumpen innan.
Men nu länns det bara bra :)

Annars har jag inte gjort så mycket. Typ sovit hela dagen. Är verkligen super trött efter omläggning och även nu med. Ska fixa iordning mig för att snart. Ögonen börjar väl gå i kors snart x)
mamma var även här mu ikväll ett tag. Sen har jag pysslat. Julklapp till Sanna, ett armband till mig. Vart faktist hel nöjd fast fattade inte hur man gjorde i början så en sköerska lite gran




En mandarin som jag ritade på igår då Johanna var här. Glömde visa den och det vill jag så gärna! :D











God dag!

Har ni sovit gott? Det har jag tills klockan 4.00 ungefär. Sen gjorde det bara ont vilket är jobbigt, sepciellt på natten då man är trött och vill sova. Men jag fick lite smärtstillande och stesolid som "lugnar" lite så jag kom till ro och kunde somna om en stund, vilket var jätte skönt. Men sen vid halv 7 fick jag ont igen och var då vaken. Då gick det inte att slappna av så himla bra. Fick Morfin strax efter och det hjälpte så nu är jag smärtfri :)

Hittills har det tagits prover, ätit lite frukost och smsat med Johanna som ska komma hit och hålla mig sällskap idag här. Ska även få blod för jag har dåligt blodvärde. Vet inte vad det låg på men men..
Och nu känner man även av i stumpen jätte mycket att det inte är bra. Känns som om det rinner hela tiden :(

Hörs senare om jag inte är allt för trött. Eftersom jag har varit vaken ett tag nu.

God natt

usch vilken tråkig dag jag har haft. Bara glott på TV och kollat datan.. Inte gjort någon nytta alls. Har även varit ensam hela dagen vilket var tråkigt men men. Ska snart sova, är ganska så trött. Börjar även bli jobbigt med stumpen nu. Bläh!Får se vad som händer imorgon. Ska försöka göra sannas julklapp imorrn om jag förstår mig på hur man gör ;P .God natt med er iallafall!




Haha ;)


Flickan som lekte med elden

Tänkte berätta om filmen Flickan som lekte med elden som jag såg igår med Sanna och berätta vad jag tyckte om filmen.

Handling:

Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands. Hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Lisbeth bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas.
Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.

Vad jag tycker:

Det var en mycket bra film som jag verkligen rekomenderar för er som har sett första filmen och tyckt om den. Jag tycker andra filmen var bättre än första till och med. Den är lite äckligare tycker jag och jag rekomenderar inte yngra människor eller känsliga att se den. Den är i och för sig från 15 år dessutom.

Den får betyg 4 av 5 :)



Nattbloggar (min fredag)

Halloj! Tänkte att jag kunde berätta om min fredag. Kan ändå inte sova. Har nämligen ganska ont men nu har jag rivit bort en linda så det börjar lätta vilket är super skönt och man kanske kan sova sen?

jaja, igentligen så har väl inget hänt i fredags. Va ingen skola här på sjukhuset för jag skulle träffa kuratorn. Nu har jag fått svar på lite frågor och det är bra att jag fått det. Sen vart det och käka lite.
Sanna kom efter skolan så jag fick sällskap av henne den kvällen. Vi kollade på film. Flickan som lekte med elden kollade vi på. Den var mycke bättre än män som hatar kvinnor. Eller vad tycker ni?
Sen vart det av och se på idol. Vart ganska förvånad att Tove åkte ut och att Erik hängde löst. För jag tyckte han gjorde bäst ifrån sig. Men det är ju Idol och allt kan hända. Blir väl Kalle som tar hem det hela då? Men hoppas på Erik.
Fast ska jag vara helt ärlig så är ju Kalle den som har utvecklas mest så han är ju en värdig vinnare ändå.

Jajja allt från mig. Hörs sen! God natt!

Omläggningsdag

Är duschad (för ett tag sen)  och klar och väntar på omläggning. Hoppas verkligen den blir av idag och inte imorrn. Kollar på Quizzo, ganska tråkigt men det är tråkigt och vänta och jag har inget och göra. Känns som om tiden går så himla långsamt..
En annan sak som är jobbig. Jag är TÖRSTIG! Helst julmust och dricka! Men jag får inte dricka något eftersom jag fastar och jag har ingen julmust.. Deprimerande. Haha!



God natt!

Nu ska jag fixa iordning mig för att sova. Hoppas ni får en riktigt god natt sömn så ni är utvilade imorgon! :)
Själv så hoppas jag detsamma för mig. Hihi! Blir nämligen upp tidigt imorgon och duscha desssutom. Men nu ska man vara possitiv och hoppas på att det går bra.

GOD NATT! SWEET DREAMS (om mig såklart) Haha nej nu var jag lite ego! ;) Men hoppas ni drömmer fina drömmar!


Onsdag

Min dag hittills. Sov skit dåligt inatt så är ganska trött nu. Förberedde mig nämligen inför ett möte som skulle vara idag med kuratorerna. Jag går inte in på vad det är för jag gillar det inte alls. Får panik vid bara tanken.

Vid 10.00 hade jag sjukgymnastik. Skönt att jag inte hade så ont och gymnastiken gick bra. Där efter var det direkt till lekterapin där jag satte igång att pyssla. Gjorde julklappar till mamma och Jenny. :) Är väldigt nöjd över dem och hoppas Jenny och Mamma gillar det. :) Annars blir jag arg! Hahah nej då ;) Smaken är som baken och det är tanken som räknas.

Sen har jag inte gjort så mycket fram till en stund sen. Kollat bloggar, tittat på TV och så. Mamma och Sanna kom sen. Har nyligen pratat med kuratorn och mamma. Den andra kunde inte vara med. Shit vad jag får upprepa saker och så. Är riktigt ledsen över ämnet vi pratade om och stackars Sanna som var i samma rum som hörde mig skrika, vara ledsen och arg m.m.. Men hon är så förstående. Mina systrar är verkligen dom bästa som finns! :)

Nu ska jag se på Hanna Montana och försöka lugna ner mig. Är ganska upprörd just nu. :(



Pyssel!

Var på lekterapin idag och gjorde Julklappar till mamma och Jenny. Ja, det är inte det på bilden. Kan ju inte sätta upp det i bloggen det fattar väl alla? :P Haha!

Muggarna gjorde jag till mig själv och jag är riktigt nöjd över dem. Ville bara visa.

Till muggarna använde jag Vita muggar och nå grejs som man blöter först och sätter på muggen sen. Så länge motivet är blött så kan man fixa till den på muggen. När det är klart så ska dom torka i 24 timmar och sen in i ugnen. Det är alltså inge målning och jätte enkelt att göra. Dessutom blir det super snyggt.
Jag valde kinatecken som ni ser





Tisdag 1 December

Halloj! Här sitter jag och äter Ballerina pepparkakor. Har några få kvar. :( Heeh! Men dom är himla goda! Ni som gillar ballerinakakor och pepparkakor lär ju pröva detta om ni inte har gjort det!
För övrigt har jag inte gjort så mycket annat idag. Skulle till skolan men hade alldeles för ont när jag satte mig i permon. Tog mig ner till skolan här på sjukhuset istället. Fick lite gjort och det är ju alltid bra.
Men sen gjorde det så himla ont igen så jag drog upp och la mig i sängen. Har alltså setat uppe strax över en timme idag. Inte mycket alls men vad ska man göra?
Jag får så himla ont.
Vill ju inte plåga mig genom att sitta uppe allt för länge heller.
Jaja. Ser nu på Funniest pets and people. Ganska roligt ibland. :)

Väntar även på att Sanna ska komma efter skolan.Pilla kanske kommer om hon hinner innan kören. Får se om hon vill se på Zombieland idag. Tänkte kolla på det igår men då kom pappa precis.

Hör senare förmodligen! Kram sålänge

MUMS!!





Jag i skolan här på sjukhuset. Det vita som sticker upp vid axeln är en del av min port-a-cath




Glöm ej att öppna era julkalendrar ni som har. Själv så ska jag öppna dem nu! ;)
Någon som vet om Julklalendern som går på TV är bra?

RSS 2.0