Liten just nu inlägg..

Sitter vid datorn en stund nu hemma. Brukar inte göra det så där jätte ofta när jag är hemma. Jag vet egentligen inte riktigt varför men det blir så och nu tänkte jag att jag gör det en stund. Har inte så mycket annars att göra för tillfället. 
Tänkte kolla lite nu vad som finns att köpa i Taxfreen på Eckerölinjen. Min familj ska troligen iväg på fredag då jag är på sjukhuset. Tänkte be dem att köpa hem till mig om jag hittar något via hemsidan. Vi får se - det visar sig! 
Sen passar jag på att kolla runt lite på annat när jag ändå är inne. 
 
Jag önskar er en trevlig kväll och fortsatt Halloween (ni som firar det) 
 
 
Jag i mörkret i mitt rum 

Happy Halloween!


Grym Halloween sminkning!

Eftersom det är Halloween tider så vill jag dela med mig av en grym video på en snygg halloween makeup som jag hittade på youtube. Skulle själv kunna tänka mig att ha detta på någon halloween fest någon gång. 
Men detta år blir det inget för mig, men ska kanske du gå eller ha fest och inte vet hur du ska se ut?
 
Kolla på denna video, så kanske du får inspiration till att göra något liknande! 
 
 

Min måndag!

Hej på er!
Hoppas ni alla har haft en fin helg! Min har varit helt okej faktiskt. Har bara varit hemma men den har ändå varit okej för jag har inte haft det så krångligt och jobbigt med stumpen så det har varit skönt! 
Nog om det. 
Måndag idag. Vaknade 09:20 och käkade lite stekt ägg till frukost samtidigt som jag kollade på TV. Sen gjorde jag mig iordning för dagen. Käkade lite mer frukost.. Var nämligen inte sugen på något mer då jag käkade äggen. 
Sen var det bara att typ kasta ner det jag skulle ha med till sjukhuset i min väska och sen vänta på taxin som hämtar mig 12:20 på måndagarna. 
På sjukhuset så togs det prover ganska direkt och efter det så har jag bara väntat på att Pilla och Benjamin skulle komma. Hittade en rolig app som jag underhöll mig med undertiden, nämligen Sing (smule)
Man sjunger kareoke med andra runt om i världen via telefonen. Var rätt kul faktiskt!  Så jag har sjungt för fulla muggar i väntan på att dem skulle komma!  Kan ju tillägga att det inte lät så jätte vackert, men vad gör det när man har kul? 
 
 
Sen kom Pilla och Benjamin. Hon hade med sig en massa Hello Kitty grejer som hon hade rensat bort. Blev jätte glad för dem!  Tack syster! 
Detta fick jag: 
 
Hörlurar
 
Tavlor
 
Godis - Som jag ska spara oöppnat!
 
Mjukisdjur
 
Tack så hemskt mycket igen syster!  Hon sa att hon hade detta i något förråd och inte använde, och tyckte det var bättre att det kom till användning och vara framme. Så då gav hon det till mig.
Jag skulle vilja skaffa hem hyllor som man kan sätta på väggen och samla Hello Kitty grejerna på, för nu är dem lite överallt. Och sen skulle jag vilja sätta tavlorna typ under. Jag tror det skulle passa jätte fint till mina rosa väggar! 
Nog pratat om hur jag vill ha det. Pilla och Benjamin stannade i några timmar. Pratade lite och kollade på TV samtidigt som man tokade sig lite med Benjamin. Lilla killen var lite små krasslig så han var väl inte helt pigg och kry i kroppen men jag tyckte att han var rätt pigg ändå och det är ju kul. 
 
När dom hade åkt så var det dags för middag och sen väntan på dusch. Fick reda på mitt blodvärde i samma veva och det låg på 86 så jag behövde ingen blod. Det är skönt! 
Sen efter jag har duschat så har jag inte gjort så mycket. Kollat lite på TV och käkat kvällsfika och nu sitter jag här framför datorskärmen. Okej jag halvligger i sängen! 
Tänkte nu betala en räkning för annars försvinner väl den eller glöms bort, och sen efter det - läsa några bloggar. 

Rasmus!

Vill dela med mig av en söt video på min lillebror Rasmus!
 
 
Han är ju så söt! Vår lilla solstråle! 

Tips!

 
Jag vill tipsa om en toppen grej från uffessakerochting! 
Har du en iPhone 3G/3GS/4G/4S och är som jag. Alltså trött på den korta usb sladd man får till?
 
Nu kan du slippa den korta sladden och köpa en längre!
Den är hela 3 meter lång! 
 
(bilden är från uffes sida)
Jag tror till och med att den är billigare än dom andra ställen som har längre sladd. Jag vet förresten inget annat ställe som säljer längre sladdar, har sökt i en evighet innan jag såg den här.
Den kostar endast:
 
Och sladden kommer i en liten kartong så den är lätt att få hem direkt när man väl har beställt.
 
 
Jag tipsar verkligen om Uffessakerochting. Är du inte intresserad av just en längre usbsladd så kanske du hittar något annat skoj som du gillar? Dessutom är hans varor till väldigt bra priser och servicen är på topp!
 
 

Fredag!

Haft omläggning hlav 9 nu på morgonen och efter det har jag i stort sett bara sovit. Var rätt trött efteråt. 
Ibland händer det att jag trotsar det trötta inom mig och jag t.ex ger mig iväg på stan en sväng. Men nu fick jag blod igår så det kunde jag inte göra nu eftersom jag får desferal som tar cirka 22 timmar att få in i kroppen via dropp. 
Men det kanske är lika bra att inte gå ner på stan. Spara lite pengar!  Jag är ju tyvärr sån person att ska jag ner på stan och kolla efter kanske en eller två grejer så köper jag oftast med mig mer ändå. Haha! 
Ni känner säkert igen er i det där? 
 
Nåja. Jag blir kvar på sjukhuset. Avdelningen har precis beställt mat från någon pizzeria så jag beställde med dem. Det är ju lite godare än sjukhusets mat. Dock har jag aldrig ätit det jag beställde. Jag ville testa något nytt och jag  jag hoppas det är gott!  Men det visar sig!
Klockan 20:00 går taxin hem. Ska bli skönt att komma hem och få ta fredag kvällen hemma men min familj 
 
 
Ha en trevlig kväll och helg!

Video!

 

RUBRIK?!

Blir ingen uppdatering idag. Jag mår inte alls bra. Det är jätte jobbigt i stumpen. Känner av både smärta och obehag just nu. Är rädd, orolig, trött och ledsen. Jag hoppas iallafall att ni mår bra! 
Jag ska nog bara kolla på webb TV eller film resten av kvällen. Är helt slut i kroppen så orkar inget annat. Men jag finner ingen ro heller.. Det är tufft just nu!
 
Bjuder på en bild på mig från idag: 
 

Rosa bandet!

Jag har köpt Rosa bandet. Gör det du också! 
 
 

God natt på er!

Tänkte bara skriva några rader medan mitt internet tillåter det. Det har krånglat en hel del. 
Jag ville mest önska er alla en god natt! Blir nog vaken en stund själv här på sjukhuset som jag redan är. Åkte in i söndags (igår, klockan är efter 00:00 nu) 
Det var inte så bra i stumpen så därför är jag inne nu. Jag känner att jag inte fixar att vara hemma när det sipprar blod lite här och där. Och det har ju fortsatt här...  Mår verkligen jätte dåligt då. Höll på att få en ångest attack hemma innan jag åkte in. 
Vill bara att doktorerna ska komma på något nu som kan göra det bättre. Det är så tufft just nu och läkaren säger själv att detta börjar bli mer och mer ohållbart med såren och så. 
 
Nåja, ska inte dra ut på det mer. Som sagt. God natt med er! 
Själv ska jag ringa efter något att äta och ev kolla på film. Jag får se. 
 

Fredagen!

Var ner på stan med Carro i fredags. Det var över ca 2 månader vi sågs sist så det var jätte kul att träffa henne igen. Vi shoppade lite! 
 
Från GAMES!
 
Från Åhléns
 
Från Bokia
 
Lite virkgrejer från Panduro!
 
Från New Yorker
 
 
Avslutar med en färsk bild på Carro och mig!  
Tack för att du följde med! Hade en toppen kväll med dig på stan!
 

 
 
 

Svar!

 
 
Först och främst vill jag be om ursäkt till dig som frågade att jag svarar så sent. Nu till mitt svar:
Ärligt talat hade jag ingen aning om att det går att göra överhuvud tagen innan du frågade om det och jag ger det svar som jag tror nu. Jag tror tyvärr inte att det skulle funka att odla hud och sedan lappa ihop över såren. Jag har en ständig bakterie i mina sår som jag tror skulle göra det infekterat. Den bakterie jag har (kallas pseudomonas) är tyvärr jätte svår att få bort...
Och du! Frågan är absolut inte okänslig!
 

God kväll på er!

Hejsan och god kväll!
Jag är helt slut i kroppen, min dag har varit lång. Började med att jag blev väckt runt 09:00 av att assistenten började jobba. Men jag halvsov vidare en liten stund till.
Käkade lite frukost och skulle sen fixa stumpen. Såg då att det hade börjar blödigt typ i ljumsken och jag vart ju lite rädd. Blodfläcken var verkligen jätte liten men det spelar tyvärr ingen roll. Jag blir rädd åndå... Det är jätte jobbigt!
Mamma kom in och hjälpte mig och assistenten. Hon ringde in till avdelningen och sa att jag kommer in med ambulans transport så snabbt det går. Det var av lite andra orsaker också som jag inte vill ta upp här men absolut inget akut. Får dom på samtrafik reda på att det har blödigt lite så vill dom helst inte att jag åker med dem eftersom man inte vet om det tänker blöda mer eller inte. I en ambulans sitter det alltid någon med en.
Mellan 11:30-12:00 kom ambulansen och jag fick hjälp direkt och då började det att blöda mer. Jag vart ju mer rädd dessutom. Vi skyndade oss ut till bilen och valde att åka till akuten istället, för dom vill att jag ska ta mig via akuten först innan jag flyttas vidare till avdelningen då det blöder mer.
Kom till akuten och möttes upp av två kärlkirurger. Den ena blir typ sur på mig och säger att detta inte är något akut och det är något vi ska kunna klara hemma.
Men det är inte alltid så lätt med få händer. På akuten är dom ju alltid fler när man kommer. Som idag var det upp till 6 personer där. Tyckte det var väldigt otrevligt sagt. 
Han vet inte alls hur vi har det hemma och hur vi gör så han borde inte säga något om det!
Båda kirurgerna hjälpte till att linda tryck och sen fick jag fara vidare till avdelningen.
 
 
Mamma blev sur när jag berättade om vad kirurgen på akuten sa och berättade till den bästa läkaren här och tyckte att den ena kirurgen kunde hålla sig borta ifrån mig ett tag. Det är inte första gången han är och hackar på mig sådär.. Det är jobbigt och det gör mig ledsen!
Efter den stunden till akuten var jag helt slut men jag hade ont, var rädd och hade svårt att koppla av. Blir dessutom irriterad på mig själv. Jag glömmer alltid det där kortet man har vid sjukvård (mitt fall akuten och tandvård) som man ska stämpla på och skriva kostnaden på. Så jag får hela tiden betala. Hade säkert annars kommit upp i högkostandsskyddet om jag inte skulle glömma den hela tiden.. Aja.. Så kan det väl gå..
Väl på avdelningen så har jag inte gjort så mycket kollat på TV och försökt slappna av. Mitt HB låg på 91 så det kan inte alls ha blödit mycket tack och lov! I måndags låg det på 95. Slipper alltså blod igen! Shululu!
 
Vid 17:00 kom "U" från Olivia igen och vi fortsatte vårat möte som vi hade i måndags men vi hann inte ta upp allt då. Så därför vart det lite mer möte. Mamma var med denna gång och det kändes bra. "U" från Olivia är en jätte bra person. Hon förstår så mycket och vill att allt ska funka väl hemma. Det är en toppen bra person!
Efter mötet så har jag typ bara duschat och nu sitter jag vid datorn. Tänkte nog kolla på Svenska Hollywoodfruar från i tisdags snart och även be om något att äta.
Avslutar detta långa inlägg med en bild som togs hemma av assistenten. Så är det faktiskt ibland med mig och katterna.
 
PS! Du som skrev kommentaren och tipsade om Solsidan och Vänner som tidsfördriv. Tack för din fina kommentar! Jag råkade trycka fel när jag skulle publicera kommentaren och misstänker nu att jag råkade radera den. Skriv gärna någon rad med din bloggadress så man får kika på din blogg! Hihi!
 

Från mobilen!

Kollar på TV just nu och ursäkta mig men jävlar vilket hår tjejen har. Värsta burret!
Nu är inte bilden sådär jätte bra men har någon av er sånt hår? Vart bara nyfiken på om det är vanligt typ.


Video!

Här kommer en video på min lillebror Rasmus och hans och min favorit kisse Doris!
Han är ju bara för söt!
 
 

Måndag och ny vecka!

Måndag igen!
Så skönt att helgen är över och att det är vardag igen! Tjoho! Hoppas ni känner likadant som mig
Som sagt. Måndag idag. Jag vaknade vid 09:00 idag och halvsov till 09:20 ungefär då assistenten kom. Käkade liet frukost och gjorde mig sen iordning för att sen åka till sjukhuset. Åker som vanligt 12:20 på måndagar. Känns skönt att åka in rätt tidigt för måndagar är sämsta dagen att vara hemma för det är då det känns som värst.
Nåja. Nog pratat om det. När jag kom till avdelningen så togs det prover ganska direkt och sen kom min assistent hit och vi väntade på lymfterapeuten.
Idag vill assistenten se och lära sig mer om lymfmassage. Tyckte faktiskt att det gick bra. Assistenten förstod det väldigt bra och gjorde rätt nästan direkt. Det var ju bra!
Sen efter det så gick assistenten ner till apoteket och köpte handskar hem och lite annat till mig. Hon köpte till mig samtidigt för hon var ju ändå där liksom.
Hon kom tillbaka och lämnade sakerna och sen åkte hon vidare. Jag väntade bara på att "U" från assistans bolagen Olivia skulle komma. Hon kom lite senare än det var tänkt men det gjorde inget. Fick dck min middag i samma veva så jag käkade samtidigt som vi hade möte. Eller jag vet inte om man ska kalla det möte? 
Vi pratade bara lite om hur jag tyckte det gick med assistenten hemma och så. Bokade även en ny tid på torsdag då hon ska komma. Även mamma kommer med då, för nu var det bara jag och "U". Men det blir nog bra!
Efter jag hade pratat med "U" så var det dags för dusch. Den gick bra, men dock kände jag mig väldigt osäker innombords för att duschen i torsdags gick inte alls bra. Den duschstunden minns jag mycket väl...
Sen efter duschen har jag bara kollat på TV. Det blev Pengarna på bordet och Underbart är kort. Jag spelade faktiskt Pengarna på bordet samtidigt som jag kollade. Man kan ju gör det på nätet samtidigt som programmet. Ett tips att prova om ni inte har gjort det, det är faktiskt jätte kul!
 
 
Så här ser det ut på skärmen när man spelar. Samma frågor som är i programmet får man. När jag printade bilden så hade jag 1050000kr kvar som ni ser! Jag vart lite stressad när jag spelade. Fatta egentligen hur dom känner då som är med i verkligenhet? Haha hujedamig!
 
Nu ska jag avrunda. Ska kolla lite på webbTV och sen.. Vet jag inte, men det visar sig. Baj baj!

Från mobilen...

Jag vill inte sova. Men jag vet ju att jag måste. Kroppen behöver ju sömn..
Men jag vill inte, känner mig så osäker när ingen har uppsikt över stumpen. Det är inte alls bra just nu..
Är inne i en period där det vätskar och kladdar mer. Det är jobbigt. Jag vill bara att den perioden ska vara över nu och gärna aldrig mer komma tillbaka. Men jag vet, det funkar inte så.. Jag måste försöka lära mig att hantera detta. Men det är inte lätt..


Trött..

Tar mig igenom dagen som en zombie typ.. Jag är helt slut av någon konstig anledning.


Våran söta Nisse!

Liten video på ena katten Nisse. Han är underbart go!
När han kommer upp i sängen så kan han ligga i flera timmar och mysa.
 
 

Från mobilen

Omläggningsdag idag. På eftermiddagen kom en psykiatriker hit och vi har pratat lite. Han verkade verkligen jätte bra. Ska träffa honom igen sen. Efter det Har jag varit ner till apoteket och även kiosken där ja köpte en sallad. Inte sådär jätte god men det är iallafall något. Köpte med mig godis hem också och lite att dricka.
Nu är jag på avdelningen igen och såg nu när jag hoppade till sängen att det vätskar något enormt - IGEN!
Blir så trött och ledsen på detta.. Förut när jag la om på tex en fredag så började det att vätska oftast på söndagar lite grann. Men nu hinner jag för fasen inte ens hem. Vill så gärna ha en lösning för jag är så ledsen...


Recension Bok

Jag lever, pappa
 
 
Handling:
 
Boken är en berättelse om vad som hände under terrorattentatet i Utöya 22 Juli 2011.
Man får följa Siri som var på ön då det hände och hennes pappa som slits mellan hopp och förtvivlan om vad som händer hans dotter där på ön.
Dem berättar även om deras kamp tillbaka till verkliga livet.
 
Vad jag tycker:
 
Detta är en av dem bästa böcker jag har läst faktiskt. Den är så stark skriven och man har en mycket större förståelse över hur norrmännen kände då det fruktansvärda skedde. Jag streckläste nästan boken. Den är lättskriven och har korta kapitel. Därför tycker jag att den passar både den som har lätt för att läsa samt dem som har svårare för att läsa.
 
5 hjärtan av 5
 
 

Ny kategori!

 Tänkte bara meddela att jag har gjort en ny kategori. Den heter videosar. Där kommer mina videosar att hamna här dan efter.


Liten liten uppdatering.

God kväll på er!
Jag hoppas ni alla mår bra. Jag mår inte så där jätte bra alls. Kom in till sjukhuset redan igår kväll istället för idag. Har så svåra smärtor. Det smärtstillande jag har hemma har inte fungerat alls.
Har jag fruktansvärt ont så funkar ingenting för mig. Har svårt att konsentrera mig på saker, svårt att röra mig - ja till och med svårt med sånt som alla gör, äter och går på toa t.ex.
Så igår kväll klockan sju ringde mamma in till avdelningen och rådgjorde med dem och berättade hur läget var hemma. Dom gav oss två alternativ. Första var att linda av en linda, för enligt dem så trodde väl dem att min värk berodde på den men det trodde varken mamma eller jag. För den lindan som vi fick ta bort satt redan jätte löst på mig. Andra alternativet var att åka in.Jag åkte sen in och fick morfin direkt. Det hjälpte lite grann men vart inte helt smärtfri. Det var så man stod ut.
Var helt slut fram åt midnatt så jag somnade ganska direkt för en gång skull då jag släkte. Men sen vaknade jag tidigt på morgonen och hade ont igen.
 
Idag då. Sov till och från hela morgonen. Träffade även läkaren som pratade lite om smärtlindring. Han tog upp ett nytt alternativ till smärtlindring, nämligen på plåster. Är det någon av er som känner till hur det fungerar eller t.om använder eller har använt? Berätta gärna!
Själv så är jag ganska tveksam. Har aldrig riktigt trott på plåster. Hur kan en sån ge bra smärtlindring liksom?
Nåja. Runt lunch tog jag lite prover och på eftermiddagen kom Pilla och Benjamin hit på besök. Det var ju jätte trevligt! Hon hade köpt med sig en räkmacka till mig. Det var ju jätte snällt!
Idag stannade dem rätt länge och det var super kul! Även mamma och Rasmus kom en sväng. Det är så kul när småkillarna kollar in varandra. Dom är så nyfikna! 
Sen runt strax efter klockan 19:00 var det dags för dusch. Det kladdade lite från ett sår på stumpen innan jag rullades in i duschen så undersköterskan förstärkte och bytte även ut ett tjockt absförband som jag har under stumpen på grund av all vätska som kommer ut. Senaste gångerna vätskar det något enormt.
Men i alla fall. Hon förstärkte lite och fy helskotta vad det gjorde ont sen. Det var bland det värsta jag varit med om! Jag pinade mig igenom duschen, samtidigt som jag skrek och var ledsen. Hade nästan panik i kroppen. Fick även morfin då jag var där inne och duschade.
Men det hjälpte inte. Jag bad om att få nå rogivande, så sköterskan sprang och pratade med läkaren. Kom sen tillbaka så jag fick det och även mer morfin i ungefär samma veva. Panik känslan försvann i kroppen men jag hade fruktansvärt ont fortfarande och så höll det på.
Det satt två sköterskor inne hos mig och vi pratade lite om stumpen och hur jag känner. Jag sa som det var:
"att det tär jätte mycket på mig att ha så ont och nu när det vätskar så mycket. Jag tror det har ett samband. Jag blir så ledsen när det är så här. Jag orkar inte att det ska vara så här. Läkarna måste komma på något både med smärtlindringen och omläggningen. Detta gör mig deprimerad. Ingen ska behöva ha det så här.
Det vätskar så mycket att det känns som jag har pissat ner mig, fast vätskan kommer från stumpen. Örngotten till kuddarna som stumpen ligger på blir dyngsura direkt nästan.
Sen sa jag det igen att dom måste komma på något. Jag vill inte ha det så här, och vill inte må ännu sämre p.ga stumpen vilket jag är rädd att jag kommer att göra. Mina känslor håller på att sjunka till botten. Detta är inget jag ens önskar min värsta fiende om jag skulle ha haft någon..".
Att stumpen håller på såhär gör mig verkligen jätte ledsen och lite smått deprimerad. Jag kan erkänna att jag bröt ihop ikväll och det fick sköterskan lyssna på.. Stackarn!
 
Nu vart inlägget ganska långt ändå. Jag ska nu avrunda och kolla på Svenska Hollywood Fruar och käka lite.

Ingen uppdatering..

Det blir ingen uppdatering idag. Mår inte alls bra. Stumpen bara krånglar just nu. Det tär enormt på mig och jag är så ledsen.
Ska nog försöka betala lite räkningar och sen kolla på någon film eller webb TV. Jag hoppas att jag får sova inatt. Ska träffa kuratorn imorgon 09:30 och jag vill inte vara som en zombie. Men är det så, så är det så. Det har hon förståelse för.
 
Hoppas ni mår bra och har haft en fin helg!

Söndag!

Idag hade jag Johanna på besök. Vi tittade på TV. Typ "112 på liv och död" och såna program. Vi båda tycker nämligen sånt kan vara intressant. Sen pysslade vi!
Detta vart resultatet!
 
 
Ett par örhängen som Johanna fick ta med sig hem. Tycker det är jätte kul att Johanna kommer. Tycker om henne så mycket!
Som jag sa till henne: Har jag det tufft och är ledsen. Så kommer hon med ny energi och när man umgås med henne så glömmer man allt det jobbiga ett tag och är glad. Det är en toppen vän jag har!
Hon är en vän som jag vill ha livet ut. Jag hoppas hon och jag är vänner även när vi är gråhåriga och gaggiga!
Tack för att jag har dig Johanna! (vet att hon läser min blogg)
 

Nytt skal! (skriver från mobilen)

Vill visa en bild på mitt nya mobilskal. Är verkligen jätte nöjd över det. Det kommer från www.caseapp.se. Går tyvärr inte att länka från mobilen.

På skalet är det bilder på mina syskon som jag älskar. Jag har ett syskon till. Alltså fyra men hon finns inte i livet.. <3
Hennes namn har jag på ett halsband istället som jag bär. Älskar henne precis som jag älskar alla andra!
Är så glad och stolt över mina syskon. Dom är bland det bästa jag har! <3


Så ledsen...

Är så trött och ledsen på allt vad stumpen innebär just nu.. Har lagt om mina sår idag vid lunch och det vätskar redan från såren... Fan fan fan!


God natt!

Ska läsa lite bloggar och sen försöka sova... Hoppas på en krångelfri morgon och en tidig omläggning. Det är inte alls bra just nu....

Uppdatering.

Jag blir kvar på sjukhuset tills på fredag. Tog nämligen prover tidigare idag och kollade blodvärde och även kolla kaliumvärdet. Jag vet inte hur kaliumvärdet låg men jag fick reda på att mitt blodvärde är jätte lågt. Då har jag kanske en förklaring till varför jag är så trött?Mitt blodvärde låg bara på 73, så får nu blod.
 
 
Och anledningen till att jag blir kvar tills på fredag (förhoppningsvis inte längre) är för att blodet och desferalet som jag får efter blir klart imorgon. Och på torsdagar åker jag ju in till sjukhuset för förberedelse för omläggning på fredagen. Därför blir det som det blir nu.
Men jag hoppas allt är bra och i sin ordning på fredag kväll efter omläggningen så jag kan åka hem då. Men edt visar sig! Håller tummarna gör jag iallafall!
 

Kvar på sjukhuset..

Är kvar på sjukhuset p.ga hög feber. Det började med att jag frös och kände mig konstig i huvudet. Dessutom så sa sköterskan att jag såg helt slut ut och jag sa att det är jag också.
Då tog hon tempen och det visade 37:8. Lite mer än en timme senare togs tempen igen och då låg det på 38:9 med alvedon i. Blododling togs ur min port-a-cath.
Så här ser rören ut man tar med;
 
 
Sen någon gång under kvällen tog man tempen igen och då låg det på 39:2.. Det har bara stigit just nu. Men jag tror jag sak kolla tempen snart igen. Känner mig lite bättre nu än vad jag gjorde under kvällen så jag hoppas tempen har sjunkigt. Får även vätskedropp just nu. För det är super viktigt att få i sig mycket vätska vid hög temp.
 
Jag hoppas ni mår bättre än mig! Jag ska nu ringa efter någon macka att äta och sen fortsätta kolla på film (som jag för tillfället avbröt för att skriva detta inlägg)
 
 

Liten uppdaterning.

 Liten videoinlägg kommer nu. Kände inte att jag orkar skriva så mycket... Videosarna blir fortfarande inte så där jätte bra, men den duger.
 
 

Fredagens köp!

Som jag berättade förut så var jag på stan i fredags. Jag hittade faktiskt en hel del som jag tänkte visa nu! Bättre sent än aldrig!
 
Hantlar från Intersport:
 
Virkbok köpt från Akademibokhandeln av ett presentkort.
 
 
Wii spel på GAMES. Mitt fick jag för 199 dock!
 
 
T-shirt från New Yorker.
 
 
Virkgrejer från Panduro. Limstiften fick jag på köpet!
 
 
 
Dem är ju himla trevliga på Panduro. När jag stod i kassan så sa ena ur personalen:
- Har du redan virka klart?
Först förstod jag inget, jag bara tittade på henne. Sen sa hon:
- Du var väl här förut och köpte garn?
Jag skrattade till lite och sa.
- Jo det stämmer! Det var nog jag. Jag behöver lite mer garn!

RSS 2.0