23:e September - Just nu och tankar!

Jag har precis ätit lite smörgås. Ska nu alldeles strax sova om jag kan, men jag är så öm i bröstet och ut mot armhålan! Speciellt vid vissa rörelser och när jag lyfter huvudet.
Dem har bytt min port-a-cath idag samt ändrat plats på den vilket jag inte visste om förrän jag vaknade upp efter och hade ont samt såg en infart på min hand.
 
 
 
 
Att jag inte fick reda på något är rent ut sagt förjävligt och jag blir så arg och ledsen på vården. Uppenbarligen så är det ju något som bister rejält när det börjar göras ingrepp på patienter utan deras vetskap?
Det måste helt klart ske en förbättring nu men jag vet inte vart jag ska vända mig och vart jag ska "starta". Är så full av olika känslor samtdigt som jag är en aning förvirrad över allt samtidigt..
 
Uppdate 25/9: Har nu fått reda på att dem såg under själva omläggningen att det inte såg bra ut där dosan var. Dem såg det bästa lösningen då att byta på en gång medan jag sov än att vänta ytterligare, och riskera att få infektioner.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vänd dig till patientnämnden el till ansvarig chef på avdelningen ...

2014-09-24 @ 21:39:44
Postat av: pilla

oj väldigt respektlöst och hemskt att dem inte sa det till dig innan, vilket vården MÅSTE göra. jag tycker du ska göra en anmälan på dem. obehagligt. massa kramar storasyster

2014-09-24 @ 21:44:56
URL: http://zpernillaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0