24:e Mars

Jahaja, ligger i sängen här på sjukhuset i Västerås. Heter numera "Västmanlands sjukhus" för er som inte visste det, sedan en tid tillbaka. Det har t.om satts upp stor text ovanför stora ingången. 
Förvånar mig inte om den texten har funnits där en längre tid. Jag brukar bli uppmärksam och lägga märke till saker och ting lite efter. Hehe! 
Jaja.. Som sagt, ligger i sängen. Dricker blåbärssoppa och äter Läkerol. Fin kombination va? Gott är det och det är väl ändå huvudsaken. 
Mår rätt bra idag förutom att stumpen krånglar något enormt. Det bara vätskar och vätskar och jag blöter i princip ner allt på cirka 5 minuter. Om ens det? 
Att det håller på så här, har det gjort i några veckor nu och det är så extremt frustrerande. Är så less på det att det är en pina för mig. Bara själva vätskandet blir ett stort "handikapp" för mig. Jag vill verkligen ingenting och har inte lust till något när jag är blöt och det till och med luktar om stumpen och mina sår. Skäms så väldigt när jag är utanför dörren och huset. Ska man behöva ha det så här när man bara är 22 år? Behöva sitta och ligga på underlägg för att man blöter ner allt? 
Jag kan ju inte göra något åt detta hur mycket jag än bara vill det. Tro mig! Jag önskar inget annat! Sjukdomen kan jag dras och stå ut med. Jag har hellre t.om även den värsta smärtan man kan tänka sig att ha. Men att behöva dras med en stump som vätskar och luktar gör mig så ledsen. Jag hoppas så innerligt att det kommer någon lösning på detta problem. 
Undertiden kan jag inte göra något annat än att vänta till nästa omläggning och fram tills dess förstärka och byta förstärkning i omgångar flera gånger per dag..
 
Jag håller verkligen tummarna att tisdagens omläggning kan flyttas fram till morgonen nu här efter. Det är verkligen ett helvete innan omläggningen. Frågade läkarn om det skulle göras eller ej, då det var på tal förra veckan till mig. Men det lät som han inte ens visste om det? 
Ibland blir man bra snurrig och förvirrad på detta ställe.. 
Han skulle iallafall föra önskan vidare till operation och tyckte även att jag skulle göra det vilket jag KOMMER att göra! Eftersom han sa så nu dock, så tror jag ju knappast att det blir tidigt imorgon. Men jag hoppas verkligen! 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ville få ut av detta inlägg.. Jag är bara så less...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0