Söndag!

Vaknade någon gång mellan 11:30-12:00 av att mamma väckte mig. Jag var verkligen jätte trött för jag somnade så sent natten till idag. Klockan vart nog t.om framåt 02:00 innan jag släckte. 
Det började att kladda mer precis innan jag egentligen tänkte släcka, och efter det vart jag lite typ spänd och så i kroppen. Det kändes jätte geggigt och jag blir liksom på min vakt då när det har kommit igenom gegga. Jag vill liksom inte att det ska bli mer. 
Nåja, nog pratat om geggiga sår. 
Idag käkade jag mackaroner och falukorv till brunch. Efter att jag hade ätit så fixade jag en väns (jag har på facebook) ögonfransböjare. Jag la upp en bild där då jag pimpade min med lite "stenar" och så ville hon att jag skulle pimpa hennes. Tror det föresten är samma bild som jag la upp här förut?
Sedan efter det till runt klockan 17:00 har jag bara fixat mig och packat för att åka till sjukhuset. 
Nu kanske ni tänker "Sjukhuset? På en söndag? Varför då?" 
Och nej, inget har hänt. Jag har åkt hit redan idag för att jag imorgon ska vara på Angiolab och "klistra" kärl.. Därför åkte jag in idag för att jag var tvungen att ta prover och duscha inför imorgon. Sedan är det för att jag ska vara på angiolab tidigt tidigt imorgon. 
Jag hoppas verkligen det går som det ska och att jag inte har allt för ont efter. Men tyvärr hör det till vanligheterna att jag får riktigt ont. Tyvärr får jag såpass ont att jag måste få bland det starkaste smärtsillande dem har att ge direkt i blodet. 
Sist började jag t.om att hallucinera av allt jag fick i mig. Rummet vart som en enda degklump och det kändes som sängen åkte omkring. Det var t.om såpass att jag vart tvungen att hålla i sänggrindarna och se om sängen stog stilla. Men allt löste sig och jag kom sedan till ro sen, men tänk vad läskigt det kan vara. 
Och gången innan det så vart jag verkligen jätte dålig att jag fick ligga lätt nedsövd en natt med en maskin som hjälpte mig att få luft att andas. Det var för att min kropp skulle få vila från precis allt. Jag hade jätte dåliga värden och om jag inte minns fel så hade jag både hjärtsvikt och njursvikt..
Det är det jag känner lite oro för imorgon. Det som rör sig i mitt huvud är just: "Hur ska jag må efter denna gång imorgon? Kommer det att gå bra? Kommer det att gå mindre bra?"
För själva behandlingen går ju bra och det är jag inte fundersam och små orolig över, inte ett dugg. Men det är just det där - Efter, hur blir det då? 
Samtidigt på det så kan jag inte låta bli att fundera lite på att det måste ju finnas något annat alternativ man kan göra? Detta kan ju inte vara det enda man kan göra för mig (om man bortser från vad jag själv kan göra som att träna te.x) Eller är det det? 
Sen tycker jag att det är mycket märkligt att dem tänker göra behandlingen eller lilla ingreppet trots att jag har mått som jag har gjort. Alltså haft lite feber, varit jätte trött os.v.. 
Jag hoppas verkligen att dem vet vad dem gör? 
 
Nu ska jag avrunda innan detta blir för långt. Jag måste ändå betala lite räkningar och sedan ska jag fortsätta kolla på en japansk verision på Paranormal Activity. Har pausat den för tillfället. 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej, kolla på denna länk för info om Calshake: http://www.fresenius-kabi.se/Documents/Open%20files/SE/EN/Sipfeeds/Calshake_print.pdfKram Jenny

2013-09-09 @ 21:29:32
URL: http://ebifamiljen.blogspot.se
Postat av: Anonym

Hej jag är en okänd blogggläsare och vill bara önska dig lycka till i morgon. Det borde finnas mer man kan göra för att det ska bli bättre på lång sikt. Kansle finns det alternativ a behandlinsmetoder...

2013-09-10 @ 09:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0