En jobbig torsdag..

God kväll!
Jag hoppas ni mår så mycket bättre än vad jag gör. Jag har det inte lätt just nu. Tyvärr är det stumpen som har börjat krångla. Har haft väldigt ont idag och det vätskar någt enormt. 
Nåja nog pratat om det. Jag antar att det inte är sådär jätte kul att prata om. 
Idag vaknade jag runt 10:00-10:30. Sov jätte illa den natten. Kunde inte somna och jag vaknade för minsta lilla kändes det som. 
Jag hade mycket funderingar med omläggningarna som jag gör. Han som la om mina sår i tisdags lägger inte om bra än. Så nu har jag kommit på att jag hoppas alla kirurgerna får vara med en och en med han som lägger om bäst. Så alla kanske kan lägga om likadant sen?
Han som lägger om bäst har egentigen gått i pension. Och snart kommer han sluta för gott har jag förstått det som... Jag tycker det är jätte jobbigt! Jag vill verkligen inte att han ska det! 
Nog pratat om det. Strax efter att jag hade vaknat så fick jag frukost och sen var det bara att fixa mig iordning för att åka till sjukhuset. Och det var mellan 30-60 minuter innan taxin skulle komma som jag började få förfärligt ont. Den smärtan är bland det värsta jag vet. Ingenting hjälper mot den smärtan som jag kände då hemma. Och jag känner mig bara jobbig för dem andra som är hemma men jag kan verkligen inte slappna av då den smärtan är framme. Det känns lisom som någon skär en, det bränner och skaver. En tre kombo.. Usch! 
Men sen kom jag fram till sjukhuset. Åkte 13:15 istället för 15:05 idag. 
Skulle träffa en psykoterapeut för första gången idag. Så det var rätt spännande! 
Innan han kom så tog man prover snabbt och gav mig smärtlindring intravenöst eftersom inget annat hjälpte hemma. 
Sen kom han från psykiatrin och han var jätte bra. Fick en uppgift av honom att läsa på om en behandlingsmetod som kallas EMDR:
 
Det är en psykoterapeutisk metod som kan hjälpa en att minska besvären efter upplevlser i det förgågna (tex: övergrepp, olyckshändelser, naturkatastrofer m.m.) som stör en i vardagen. I mitt fall en rejäl blödning som jag var med om för några år sen som har satt djupa spår i mig.

Men jag tror att det kan bli bra. Det lät väldigt intressant! 
Efter samtalet med honom så har jag bara kollat på TV i väntan på att pappa och hans tjej skulle komma. Han hade med sig lite mat från MAX hamburgerrestaurang. Det var gott! 
Dom stannade en liten kortis och sen åkte dem. Jag har bara kollat på TV i väntan på nästa moment: Nämligen duschen. Började få väldigt ont igen så jag fick bårde lugnande och smärtstillande intravenöst. 
Men denna gång hjälpte det inte sådär jätte bra. 
 Tror det beror på att jag ligger så plant i duschen (duschar med duschvagn) och jag har så svårt att ligga plant för tillfället. Jag vet inte varför men det gör fruktansvärt ont! 
Men nu är iallafall duschen avklarad och jag halvsitter i sängen för att det inte ska göra lika ont i stumpen. Tänkte kolla på Wild Kids (barnprogram jag vet - men jag tycker det är mysigt) på svtplay och käka lite frukt. Jag avslutar med en bild på min söta bror jag tog hemma nu i veckan tror jag. Snygg pose va? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0