Fy fan!

Nu har jag gått schemat som dom har gjort som jag ska följa. Visst lite grejer ser bra ut men vissa grejer är verkligen SKIT DÅLIGA!
Blir så arg, förklarar jag för dem att jag inte tycker vissa grejer är bra dom är dom bara emot mig, eller så förstår dom inte.

Jag menar dom har t.om satt ut matider och morgon- och kvälls tiden för toalett besök.(på dagen får jag iallafall gå som jag vill på toa)
Va fan jag är 18 år. 18 år!!! Och inte 3 år... Vem i helvete går på toa på bestämda tider?? Likadant med maten! Jag förstår om man är i skolan och jobb och kanske har bestämda lunch tider men på helger? Äter ni lunch och middag samma tid? 

Och sen står det att jag ska stänga ner TVn och datan 23.00. TVn är det helt okej men datan tänker jag aldrig göra det med! Och dom får inte röra min dator här på sjukhuset. RÖR FÖRBUD!

Många har på sjukhuset läser min blogg och håller säkert inte med mig nu men ni får tycka vad ni vill. Jag vet att det kommer bli mycket bråk om detta och dom kommer förmodligen bli irritreade på mig.

Men men!

.....Ursäkta för ett argt inlägg men jag behövde skriva av mig.....

Kommentarer
Postat av: rockmatte

många måste det om man tex inte har assistent 24 timmar om dygnet man tycker ju att sköterskorna som finns där kan väl göra det, förstår hur det är, inte lätt och vara funktionhindrad kram

2009-09-21 @ 21:48:07
Postat av: Anonym

Är du säker på att det betyder att du ska gå på toa? Kan det inte betyda att du ska göra dig iordning med tvättning och tandborstning? Kram.

2009-09-22 @ 20:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0