Sjukhuset

När jag kom fram till sjukhuset idag så tog sjuksköterskan kontroller ganska så direkt. Allt såg bara bra ut. 
Hon berättade sedan att vi skulle vänta lite med provtagningen för det är en ny sjuksköterska här på avdelningen, som vill vara med att se hur det går till då man tar blodprover ur en port-a-cath som jag har. Hon hade inte sett det tidigare nämligen. 
 
Men såklart är det ju inte hennes fel. Det är ju utbildningarna som har blivit så konstiga tycker jag. Tycker dem har blivit "sämre". 
Jag kan ju ha fel, jag har ju inte studerat så själv. Men jag tycker det är många gånger det är nya sköterskor som inte kan så speciellt mycket för att dem inte fått lära sig saker och ting under utbildningen. Nej istället blir det som så att man är färdigutbildad och sedan får lära sig efter då man får tjänst. 
Det är konstigt tycker jag. 
 
Nog om det. Såklart är det okej för mig att kvinnan är med och kollar på. Men tillslut kom det annat i vägen och sköterskan tog proverna själv ändå utan den nya kvinnan. Dem har tydligen mycket idag på avdelningen. 
Strax efter 17:00 så fick jag middag, som idag bestod av korvstroganoff med ris. Det är en av dem få rätterna som är helt okej här att äta. 
Till det får man broccoli vid sidan om. Men jag brukar ta lite av det och skära i smådelar och blanda i maten. Det är smart om an behöver få sig lite nyttigt men inte gillar såndant egentligen. 
Men nog talat om mat. En stund senare efter att alla hade ätit. Patienter som personal, så fick jag hjälp in i duschen. Jag fick även reda på att mitt blodvärde låg fint fint idag så jag slipper blod. Det låg på 90 så det är super skönt! 
Sedan har resten av kvällen varit lugn och fin. La mig till rätta i sängen efter duschen. Med nya sängkläder o.sv. Och tänkte se på Familjen Annorlunda på TV4. Jo men visst! Det var ju Eldsjälsgalan idag vilket jag totlat hade glömt bort. Hade ju varit roligt att spela. Men ja ja, det får bli en annan gång. Kikade bara denna gång. 
Molly Sandéns nummer i början med låten Phoenix är ju fenomenal! Så bra!  Såg ni det numret? 
 
Avslutar med färska selifes från idag 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0