Min måndag!

Dagen startade klockan 09:20 av att min assistent kom. Frukost gjordes ganska så direkt. Idag blev det lite mer brunchaktigt - Ravioli! 
Där efter var det lite jobb med stumpen som behövdes göras. Linda över hela stumpen samt förstärka lite. Tiden rann verkligen iväg där. Sedan fick jag stressa resten av tiden, med att spola katetern, packa o.sv innan taxin skulle komma för att hämta mig. 
Men jag hann hyfsat bra till taxin skulle komma och det är bra det. 
 
Dock var jag helt slut när jag satt i taxin, att jag t.om höll på att somna. Tycker det är pinsamt, speciellt om taxichauffören kikar bak i backspegeln, vilket jag tror han gjorde.  Men, jaja. Jag var trött helt enkelt. 
Väl framme på sjukhuset så togs det prover ganska så direkt, där efter väntade jag på att få duscha. Fick frågan om jag ville göra det före middagen eller efter, och jag svarade före. Kände verkligen att det skulle vara skönt att få gjort. Fördrev tiden i väntan på duschen med att rita lite. Kanske kan lägga ut resultatet sedan här. 
 
Har verkligen inte målat och ritat på evigheter, vilket jag fick lust med idag. Det är ganska kul ibland att rita på fri hand. Är inte duktig, men det är kul ändå. Speciellt att hålla på med akvrell pennor. 
Jag har ett par billiga från TGR som jag tycker fungerar bra till lite hobby målning. Dem kan vara ganska dyra annars. 
 

Cirka 30 minuter innan middagen begav jag mig in i duschen så jag lagom hann bli klar till middagen. Idag blev det fisk, potatis och citrussås till. Den är ganska god faktiskt. En av dem få rätterna som går att äta på sjukhuset enligt mig 
Jag fick även reda på mitt blodvärde som låg på 88. Idag slipper jag alltså att få blod, vilket är skönt! 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag under kvällen.. Ganska händelselös dag och har haft ont hela dagen, men jag tänkte lämna någon rad ändå. Värken är under kontroll just nu vilket är skönt det. Men är rädd att det ska göra ondare, men det får jag ta då.. 
Nu ska jag kika lite på youtube och käka kvällsfika innan jag ska fasta. 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0