Blod påkopplat!

Som rubriken lyder så har jag precis fått en påse blod påkopplat. Mitt blodvärde låg på 83 idag, så det blir en påse blod. 
 
 
Tror t.om jag hade typ 83 i hb sist också om jag inte minns fel.  Nåja, jag kom till sjukhuset runt 13:00 idag. Det blev lite försenat från bärjälpen som hjälper hemma. Vi har ju kanske inte det bästa vädret att köra bil i. Det försvårar nog lite. Behöver inte komma mer snö nu! 
När jag kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska så direkt. Sedan spelade jag lite 3DS i väntan på Carro som skulle komma till sjukhuset och hålla mig sällskap några timmar 
Jag mötte upp henne strax efter 14:00 i huvudentren. Sedan gick vi till caféterian för att fika lite. Jag var rätt hungrig så jag drog på med en smörgås + dajmtårta och drickbart till det. 
Vi satt där en stund och snackade om allt mellan jord, som vi brukar göra. Med Carro mår jag bra och jag känner att någon lyssnar på mig oavsett vad jag har att säga.  
 
Vi gick sedan och kikade på Apoteket. Därefter tog vi en rund upp i sjukhuset högsta byggnad. Jag ville kika ut, och se så fin gamla lassarettet är när mörkret börjar lägga sig och det lyser upp! 
 
 
Vi kikade även ner i kulverten där sjukhusets bibliotek ligger för jag har inte varit där på evigheter. Tyvärr var det ca 20 minuter innan stägning så jag ska nog ner dit nå fler gång och kika lite i lugn och ro. Hittade lite hyllor jag vill kika genom.  Det är ganska mysigt bibliotek tycker jag. 

Innan Carro skulle vidare och jag till avdelningen så gick vi mit huvudentrén och kiosken där jag ville köpa med mig lite till avdelningen så jag har lite gott att käka till ikväll. 
På avdelningen väntade jag till personalen hade ätit klart så jag kunde duscha. Det är skönt att ha det gjort innan jag får blodet, för annars måste jag ha med droppställningen in i duschen. 
Och nu på kvällen har jag bara setat i sängen och kollat på TV och käkat kvällsfika. Det är en av dem bättre måndagarna idag vilket är otroligt skönt! Annars brukar måndagar och tisdgar innan omläggning vara dem absolut värsta dagarna för att det oftast är jobbigt. Så ikväll njuter jag extra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0