4:e September - Några rader.

Usch vilken envis smärta jag har i både stump och höften. Ingenting verkar hjälpa heller. Bara mot värken i stumpen. Där försvinner smärtan en kortis när jag får smärtlindring men inte i höften där smärtan är som starkas. Det gör så fruktansvärt ont! 
 
Så, så mår jag just nu... Annars då? Jo har haft ont till och från hela dagen. Det startade smått på morgonen. Sedan har det bara blivit värre och värre. 
Jag hade dessutom tid till Habiliteringen här i Västerås idag - En matlagningsgrupp för rörelsehindrade. Men jag visste inte ens om jag orkade att gå för att jag kände hur smärtan blev värre då det kom i perioder. 
Men jag tänkte sedan att jag försöker ta mig dit. I värsta fall får jag väl avbryta och så säga som det är att jag inte mår bra. 
Matlagningsgruppen startade 15:00 och vi höll på fram till 17:30 och jag stannade hela tiden tills gruppen tog slut för denna gång. Nästa gång är torsdag igen. 
Jag tycker det var ganska trevligtt rred gruppen. Det var fyra stycken där inklusive mig. 
 
Nu gjorde vi lite olika frukostalternativ för att insperera oss att göra frukost, och framförallt att käka frukost. 
Dem som har träffarna har gjort så att första gången (idag alltså) så ska vi prata och laga frukost. Nästa gång blir det lunch/middag. Därefter blir det mellanmål och sist snacks. Gruppen är 4gånger nämligen så dem har delat upp vad vi ska göra på dem fyra gångerna. 
 
Som sagt, vi blev klara runt 17:30. Tog mig tillbaka till sjukhuset. Fick helt plötsligt jätte ont när jag kom fram till mitt rum här. 
Så jag fick både smärtstillande i Tablett och i nålen (intravenöst). Väntade sedan en liten stund och sedan duschade jag. 
Fick även reda på att jag behövde blod idag. Mitt blodvärde låg lite lågt. En påse har precis gått in och det är den mängen jag ska ha idag som sagt. 
 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer. Bara vilat för jag har som sagt fruktansvärt ont. Längtar så till imorgon när det är omläggning. Jag har fått tid 08:15 till operation. 
Men tills dess så måste jag försöka härda ut. Kommer tyvärr inte kunna sova som det är nu. Denna natt kommer bli lång... 

Kommentarer
Postat av: S

Det låter verkligen jobbigt att ha så ont som du beskriver :( Det här är säkert en helt konstig fråga, men jag undrar varför man inte kan amputera benet ytterligare lite mer än det är amputerat idag och så att stumpen då får en helt ny chans att växa ihop? Ta hand om dig!

2014-09-04 @ 22:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0