27:e November - Min torsdag i rader

Min torsdag började klockan 11:00 av att min assistent kom för dagen. Spelade lite Hay day medan jag försökte piggna till lite. 
"Jag vet inte varför men jag tycker det är jätte skönt att ligga och dra sig lite genom att spela Hay day, när man ska vakna för dagen. Det är perfekt att hålla på med i några minuter innan man ska starta med det viktigare sakerna hemma."
Sedan fixades det frukost som bestod av smörgås med julskinka på. Samt lite tonfisk som jag käkade efter smörgåsen. Till det en kopp te. Kanske lite udda frukost, men så gott det var!  Och det är väl ändå huvudsaken? 
Efter frukosten så borstade jag tänderna och gjorde mig redo och iordning för att åka till sjukhuset. Fick hjälp att linda stumpen för det behövdes också. 
 
Tycker det är jätte jobbigt att hålla på med stumpen.  Jag vet inte om jag inbillar mig eller om det faktiskt är så, men jag tycker det har blivit krångligare att hålla på med stumpen. Speciellt med lindningen. Att tejpa på dynor och förstärka är som det alltid har varit, men just lindningen har blivit så frustrerande. Lindorna korvar sig, det viker sig och blir en massa veck när man lindar. Det är tröttsamt! 
Faktum är att det har blivit såpass tröttsamt att jag blir ledsen innan man ens har börjat, för jag vet vad jag har att vänta mig.. 
Assistenten försökte lätta på stämningen och säga: "Det går ju ganska fort att linda iallafall". Jag svarade inte så mycket utan tänkte mest: "Men det är ju de, det inte gör. Faktum är att det t.om har gått fortare förut innan dessa krångel kom till" 
Helst av allt vill jag ju att lindorna ska hålla och sitta på plats, från omläggning till omläggning. Men det funkar ju inte så. Jag hoppas så att denna jobbiga period försvinner snarast! 
 
Vi fick iallafall ordning stumpen efter lite om och men. Sedan har jag bara packat och vid 15:00 kom taxin och jag åkte till sjukhuset. 
Väl framme, hann jag landa lite och strax efter kom pappa och Annabelle hit på besök en snabbis. Han har inte kommit hit på ett tag så det gjorde han idag. Pratade lite om det senaste dagarna och vad som har hänt. Sedan åkte dem igen.. Jag tog även blodprover och i väntan på svaren så drog jag till huvudentren och kiosken. 
Behövde posta brev och så gick jag och köpte middag, för jag var inte sugen på maten från avdelningen idag. 

Strax innan 19:00 var det in i duschen, och där efter har blod kopplats på. Mitt blodvärde låg idag på 83 så jag behöver en påse blod idag. 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Har bara surfat runt på datorn. Beställt julklappar idag och så har jag bara kollat på Big brother (säsong 8) på youtube. Fortsätter att mata genom alla avsnitt av den säsongen! 
Nu ska jag avrunda och kika på Svenska Hollywood fruar. Avsnittet från i tisdags. Största anledningen till att jag kollar på det, är Gunilla. Haha! 
Imorgon är det omläggning, tidigt. Så lite sömn ska jag väl få innan det också! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0