3:e Maj - Min lördag!

Hej! 
Tänkte bara lämna några rader här innan jag ska kolla på webbTV en stund innan jag ska sova. Jag är rätt trött för sov inte alls mycket inatt faktiskt. 
Tror nästan att jag vaknade runt en gång i timmen inatt. Det var verkligen jätte jobbigt! Och mellan klockan 06:00 och 07:00 vart jag verkligen jätte pigg trots att jag inte sov alls mycket inatt. 
Så där låg jag i sängen och visste inte vad jag skulle göra. Haha! 
Men tog mina morgonmediciner strax efter 07:00 och försökte sedan att somna om vilket jag lyckades med till slut. Egentligen ska jag ta mina mediciner klockan 08:00 men jag kände att jag inte ville vakna efter en stund ifall jag lyckades somna så därför tog jag dem lite tidigare. En timme hit och dit gör inte så speciellt mycket. Det är väl värre om man flyttar runt eller missar totalt liksom. 
Nog pratat om det. Låg och drog mig till strax efter 11:30. Sedan fick jag lite frukost av mamma som jag käkade i sängen. En smörgås och en kopp kall Obo´y blev det. Var inte så sugen på något så det var bättre än inget iallafall. Låg och kollade på reprisen från gårdagens Let's Dance. Var ju hos min fina vän Carro igår och hade pysselverkstad. Vi gjorde armband och satt på hennes balkong. Hon bjöd även på Tacos  Därför såg jag inte Let's Dance igår. 
Steffo och Benjamin till final! 
 
 
Det var fatiskt mina två favoriter i Let's Dance. Tycker om dem på olika sätt och tycker båda är värdiga vinnare. Benjamin är ju extremt duktig på att dansa, men jag tycker Steffo har gjort störst förvandling av deltagarna i programmet. Vem som vinner återstår att se! 
Efter jag kollat klart på programmet så började jag att skriva en massa frågor till Måndag och tisdag nästa vecka då jag är i Uppsala. 
Jag har inte berättat det för er och på bloggen men åker till Akademiska sjukhuset på måndag och stannar tills på tisdag, för på tisdag ska jag göra en så kallad Hjärtkateterisering. Har aldrig gjort det förut och jag har massor med funderingar och frågor. Fick min kallelse för inte så jätte länge sedan men direkt när jag fick den så började jag efterlysa en massa svar på mina frågor men jag har inte lyckats så jätte bra. 
Dem i Uppsala är jätte svåra att få tag på. Kom fram till slut men kom då fram till en sekreterare och hon kunde inte svara så där jätte mycket. Har även varit i kontakt med Hjärtmottagningen här i Västerås och fått lite mer information. Hon skulle även försöka få läkaren i Uppsala att försöka ringa mig i fredags men ingen gjorde det.
Och nu kan jag inte söka efter någon läkare något mer, så jag har nu skrivit ner mina frågor och ska fråga dem på måndag då jag ska träffa läkaren. Så får jag väl se vad han säger..
Är inte så jätte orolig just nu men är mer nervös och fundersam över lite saker och ting. Jag tycker det är extremt dåligt att man knappt får reda på någon information alls om det. Och eftersom jag inte har det så funderar jag på om dem verkligen har bra information om mig? 
För visst, undersökningen är inte jätte stor. Men mina problem och besvär kan göra att det blir tuffare och så för mig.  Och det känns ju lite jobbigt. 
På eftermiddagen satte jag mig i rullstolen och satt där i några timmar. Hade lite systertid med min lillasyster. Hon sminkade mig, vilket var jätte trevligt och hon är så duktig.
 
 
Sanna och jag, då hon sminkar mig. 
 
Det är så synd att jag inte umgås med min syster mer. Tycker verkligen det är trevligt och min syster är en jätte snäll och fantastisk tjej. Det är i och för sig alla mina syskon. Är glad att jag har dem! 
Efter det så tog jag nästan bort sminket direkt. Haha! Men grejen var att jag blev jätte sugen på att sätta ansiktsmask i ansiketet. Får såna perioder där jag tycker det är mysigt och kul att hålla på med sånt. Så nu satte jag en peeling mask från H&M med rabarber. Luktade verkligen som det! Dem peelingmaskerna gillar jag bäst, när man bara kan dra av det. Visst, det gör ont och känns men det blir m ycket skönare för huden efteråt enligt mig. 
Fram till klockan 20:00 pysslade jag med mina pärlor. Började på två nyckelringar med kompishjärta på. Ska dela med Carro sedan när dem blir klara. Kan lägga upp bild här sedan när jag är helt klar med dem. Lite småfix kvar som jag får fixa med en annangång. 
Sedan efter 20:00 så har jag bara kollat på Gladiatorerna. Såg att det var en ny gladiator med. Han heter Beast och är jätte stor. Men han är inte så musklad som dem andra. Han har lite samma kropp som ena gladiatorn Thor hade då han var med i förra säsongen. Men den där Beast verkar rätt cool ändå må jag säga!  Hehe! 
Efter Gladiatorerna så har jag fått massage av mamma vilket var super skönt som vanligt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Käkat varmkorv till kvällsmat och nu sitter jag här framför datorn. Tänkte kolla på webbTV först men klockan blev nu rätt mycket så jag vet inte? Eller om jag kollar en liten stund. Är rätt trött också och behöver egentligen försöka sova. Ja, jag får se.. 
Har haft en ganska bra dag idag trots att man har haft Uppsala i tankarna...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0