31:a Maj - Trött..

Är verkligen trött i kroppen. Har varit till Erikslund idag och kollat lite i butiker. Hittade inte så jätte mycket. Det var lite på IKEA och en smink produkt från H&M som jag köpte av presentkortet jag hade där på H&M.
Eftersom jag är så trött just nu så orkar jag inte skriva värsta "jätte" texten. Så det får bli lite mer bilder denna gång.

Tog kort på vår ena katt då jag väntade på taxin ute.



Passade även på att ta kort på min själv.


Jag var fram först. Mamma jobbar som assistent i helgen och tog egen bil för min bror och lillasyster följde med till Shoppingcentret.
Vi började med IKEA som sagt. Där hittade jag lakan, 2st kuddar och en stor plast låda.
Vid 16:30 så skulle brorsan klippas så jag och syrran gick ut till bilen och lämnade det jag köpte från IKEA. Blir ju lite jobbigt att kånka runt på det i centret. Hehe!
Sedan gick jag till Pressbyrån och köpte dricka och sedan en sväng in på H&M där jag köpte deras egna solpuder. Tycker om den trots det billiga priset. Funkar jätte bra på mig, det där solpudret!
Sedan var dem klara och vi gick till en kebab/hamburgare ställe och åt. Det var första gången och det var faktiskt riktigt gott!
Dem hade dessutom Souvlaki och sålde, vilket jag tog.
Min rätt:


Det är typ kött eller kyckling på spett, för er som inte vet vad det är riktigt. Tror det är en grekisk rätt. Som sagt, det var super gott. Och jag tog fläskfilé med sallad till. Man kan även välja pommes, bulgur eller ris att ha till.
Dock började jag må skumt så fick i mig lite sallad och ett spett, mamma bad om en doggybag som vi packade ner maten i. Hehe!
Klockan var strax innan 18:00 och jag kände bara att jag ville hem. Taxin skulle egentligen komma 18:45 men den gick att ändra om så åkte 18:05 istället.
Hade bra ont i kroppen som rygg och stump när jag kom hem. Dessutom hade jag ont i huvudet och kände mig bara konstig. Nästan lite febrig.
Kom in och kollade tempen och det visade 38;9. Där fick jag ju svar på varför jag kände mig lite konstig.
Mitt köp idag från IKEA: 
(ena kudden hann bli uppackad)


Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Bara tagit det lungt, fått massage, kollat på gladiatorerna och käkat upp resten av min mat. 
Nu ska jag äta smörgås och te samt läsa lite ur senaste Veckorevyn. 
Sedan sova. God natt!

Har haft en rätt trevlig dag trots hög feber. Hoppas ni har haft det trevligt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0