28:e Maj - Min dag!

God kväll på er. Hujedamig vad jag är trött och seg i kroppen just nu. Trött och seg men mycket mycket glad över dagen. Har varit några timmar på stan idag och haft det toppen. Tänkte att jag ska skriva om det.

Dagen börjar med att mamma väcker mig 08:20 och säger att klockan är halv nio. Sover egentligen till ganska sent på onsdagar men idag hade jag tid att passa nere på stan så jag behövde vakna tidigt idag.
Jag fick hjälp att plocka fram kläder och klädde sedan på mig. Sedan käkade jag frukost och fixade mig iordning lite lätt.
Vid klockan 10:00 anlände min assistent "N" hit och hjälpte mig ut.
Mamma jobbade tiden fram till dess.
Taxin kom och hämtade mig 10:20 och vi åkte direkt till frisören Valencia.

När jag kom dit var vi 20min tidiga men hon började locka håret direkt ändå. Efter det blev jag sminkad.
Hon var faktiskt riktig snabb på det hon gjorde. Lockningen och sminkningen tog ca 30minuter tillsammans.
Resultatet:




Efter det så kom en fotograf till frisören och vi skulle ta porträttbilder.
Vi började inomhus där på Valencia, sedan begav vi oss utåt. Fotade lite utanför och sedan följde han med mig och assistenten mot Strike/Torggatan 1 så vi tog bilder ut efter vart vi gick.
Det var kul att bli fotograferad av en riktig fotograf. Dock kändes det lite konstigt då det faktiskt var folk som kollade och säkert undrade vad jag höll på med. Assistenten fick agera assistent även till fotografen då genom att bl.a hålla upp sån där reflektions "platta" och ha koll på hans väska medan han fotade mig. Hahaha! 
Sedan när vi var klara så gick vi in till Torggatan 1 (ovanför Strike) för att käka. Dock var det fullt då vi kom så vi gick några minuter inne på punkt och återvände senare.
Då vi sedan återvände så fick vi bord och även mat. 
Detta käkade jag:
- Potatis ("bakad" i ugn tror jag)
- Fläskkarré (skulle egentligen vara pannbiff men den hade tagit slut)
- Sås till med stekt lök


Som vanligt var det ju riktigt riktigt gott! Dem lagar så himla god mat där.

Efter lunchen satt vi kvar en stund. Vi båda var väldigt mätta.
Sedan åkte vi hissen ner till Strike till bowlingen. Mötte på lite folk jag känner till som jobbar där och jag och assistenten blev så väl omhändertagna. Dem fixade en bana till oss, satte på disco lamporna samt musik.
Fick även fram dricka, nötter och chips.



Vi bowlade i ungefär en timme assistenten och jag, dem brukar ha lunch "uppehåll" på strike så hav och assistenten hade i princip hela strike för oss själva samt personalen som jobbar där. 




Jag vann faktiskt mellan oss! Haha! Dock skilde det sig ungefär 10 poäng mellan oss så spöade ju inte henne så super mycket. 
Men både hon och jag tyckte det var grymt roligt och det var första gången för oss båda där på Strike.
När vi var klara hade vi lite tid kvar innan taxin skulle komma så han gå in på Panduro + att jag hittade ett linne på New Yorker innan lunchen.
Linnet: (dock vek jag den nu lite)

Pärlförvaring samt pärlor:


Vid 16:00 åkte jag från stan. Trött men glad!
Kändes lite som en lyx dag, det tack vare en mycket god och snäll vän!
Jag vet inte om jag får nämna ditt namn men jag vet att du läser min blogg. Så tack så mycket till dig! Tacka mannen din för det fina bemötande vi/jag fick ännu en gång på Strike! <3

Avslutar med en bild från fotograferingen. Har inte fått alla än så mer bilder kommer då jag fått fler. Men jag fick fotografens favoritbild idag!
Jag gillar den jätte mycket! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0