20:e Maj - Min måndag!

Jag vet egentligen att det är natten till tisdagen nu, men jag tänkte lämna några rader ändå och skriva om min lilla måndag. Inte för att det hände något speciellt utan, jag vill bara skriva ändå. 
Dagen började med att jag vaknade klockan 09:30 av att assistenten hade kommit, men jisses så trött jag var då! Faktum är att jag sov verkligen super kast inatt, det har varit så så varmt och kvavt. Var verkligen jätte klibbig.Ville ligga naken utan täcke, men det kan jag ju inte göra med tanke på att: tänk om någon kommer in hemma när man sova? Haha, just snygg syn! 
Nåja, jag somnade tillslut runt 03:00 inatt och fick iallafall lite sömn. 
 
När jag vaknade sedan så spolade jag ganska direk min kateter. Vi har börjat försöka få in det mer på rutin att det första jag gör när jag vaknar är att spola katetern. 
Efter det så gjordes det frukost, eller ja, brunch. Makaroner och bacon!  Alltså mumma vad gott det! Sedan ett råt ägg i det och rör om ordentligt, sedan är det bara att slafsa i sig! 
Det är verkligen en måltid man (okej rättare sagt jag) kan äta nästan morgon, luch och kvällsmat. Det är så galet gott! 
Efter min brunch så borstade jag tänderna och borstade håret. Satte även i en rosett i håret som jag tyckte passade okej till min outfit idag. 
Efter det så sminkade jag mig och därefter skulle jag åka - Trodde jag...
 
Men klockan blev 12:35 och ingen taxi hade kommit. Min kommer som några av er kanske vet klockan 12:20 på måndagar. Jag ringde och frågade vart den var och tanten på Samtrafik säger att den är avbokad. Jag förstod ingenting och frågade om det fanns någon bil ganska snart, för jag behövde ju åka in till sjukhuset. 
Fick en bil istället 13:25 och sedan sa tanten på Samtrafik att någon har avbokat taxin sedan 3:e april p.ga sjukdom. Men jag har ju åkt flera gånger mellan sjukhuset och hemmet efter det? 
Har taxin bara kommit och hämtat/skjutsat mig på ren rutin fast ingen bil egentligen varit beställd? Det är en fråga jag inte kommer att få något svar på. 
Det konstiga är att jag ringde redan i torsdags för då skulle jag in tidigare då jag hade en tid till Habiliteringen at passa. Redan då sa en tant på Samtrafik (dock en annan) att taxin var avbokad p.ga sjukdom. Men förklarede då att jag har åkt flera gånger efter det. Då fick jag till svar: "SKIT SAMMA! Nu är resorna öppen igen"
Alltså fixade inte tanten det då, utan var bara enbart rent ut sagt otrevlig mot mig. 
Jag blir så trött på dem och deras uppförande där. Visst, även om det är fruktansvärt jobbigt så kan jag ändå ta en viss del från dem. Men jag tycker inte att man ska uppföra sig hur som helst. 
Jag undrar om dem beter sig lika illa mot äldre som ringer och kanske vill har färdtjänst? Ingen ska behöva ta det, men speciellt inte äldre - Enligt mig! 
Dem har ett service yrke och borde uppföra och bete sig bättre! 

Hur som haver, så kom jag tillslut fram till sjukhuset. Ganska direkt så togs det prover och jag spolade även katetern en andra gång idag. Efter det var det dags för dusch då det ville ta den tidigt idag. Jag hade ändå inget bätre för mig så det gick fint det. 
Ganska direkt efter duschen så blev det middag. Idag blev det kebabbiff, ris och vitlökssås. Den rätten är helt okej för att vara från sjukhuset. Finns inte mycket som är gott här nämligen 
På kvällen fick jag sedan en påse blod påkopplat. Hade blodvärde på 82 idag så jag har fått en påse idag. 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Nu sitter jag bara vid datorn, har betalat räkningar och funderar mer på vad jag ska göra nu. Haha! 
Se på youtube och sedan sova kanske? Jag får helt enkelt se. God natt med er, men ni kanske sover redan? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0