15:e Maj - Mår inte bra..

Som rubriken lyder så mår jag inte helt bra. Har fortfarande urinvägsinfektion i kroppen, min kateter krånglar för det vill inte rinna i den. Troligtis ligger den på någt illa sätt i blåsan. 
Och jag har verkligen jätte ont i höften. Har ju en linda runt midjan och just nu sitter den åt ordentligt. Får knappt under några fingrar heller för att lätta på lindan. Ligger just nu och bara jämrar mig av smärta... 
Tror tyvärr min natt blir väldigt lidande nu när lindan sitter så hårt runt midjan. Kommer nog inte att kunna sova p.ga denna smärta.
Jag är så less just nu.. 
Det enda som jag tror hjälper, är omläggning eller att klippa upp lindan helt och hållet men det kan jag ju inte göra. Kan ju visserligen klippa lite, men det värsta är att trycket sätter sig någon annanstans. 
 
Ni anar inte hur mycket jag längtar till omläggningen imorgon. Ska bli så skönt att få lägga om. Dock kommer dem från tandvården först och gör det dem ska, omläggningen blir senare. Jag blir alltså sövd lite längre imorgon. Det kunde ta upp till 3h som längst. Får i värsta fall sova efter på uppvaket om jag inte får någon sömn inatt. Det är tur man inte ska göra något som man måste vara pigg till. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0