17:e Mars - Min dag!

God kväll på er! 
Hoppas ni alla har haft en fin helg och är utvilade till en ny vecka. Själv känner jag mig inte alls utvilad. Jag är så trött! Förstår inte?  Eller jo, till en viss del så förstår jag. Sov verkligen jätte dåligt inatt. Somnade hur sent som helst. Fick verkligen ingen ro till att slappna av. Så jag låg och lyssnade på Gömda i ljudbok. - Av Lisa Marklund. 
Målade samtidigt. Har börjat tycka det blir fint att måla Mandala med akvarellpennor. Dessutom tycker jag att det är rätt kul också. 
Det sysselsatte jag mig med inatt tills jag skulle försöka sova. 
 
Min morgon och dag (för den delen) startade av att jag hörde någon ropa "Saara!" långt borta. Det visade sig senare att det var mamma som faktiskt hade ropat.  Hon tyckte att jag skulle vakna. 
Gäspande började jag dagen med att förstärka stumpen och byta örngotten som stumpen vtskat ner under natten. Det är verkligen skit tråkigt att det här håller på och att jag är så blöt jämt. Tappar suget och lusten till det mesta och blir så less på det här.. 
Efter förstärkningen så käkade jag brunch som bestod av något kött och rester av potatisgratäng från helgen. Rätt gott faktiskt! 
Sedan sminkade jag mig och klockan 12:20 åkte jag till sjukhuset som vanligt. Passade på att ta lite egopic's medan jag väntade på taxin. 
 
 
 
Jag gillar det. Känner att jag har börjat hantera smink och sådant bättre. För det mesta iallafall!  Hahaha!
När jag kom fram till sjukhuset tog man prover direkt och ganska direkt därefter kollade jag vikten. Ligger fortfarande lite plus vilket jag skrev i tidigare inlägg att jag troligen kommer att göra hädanefter. 
Sedan gick jag till kiosken här på sjukhuset. Köpte lite dricka, en smörgås, liten chipspåse och en glass. Provade någon ny som heter Rox.
 
 
Smakade helt okej, men ingen jätte höjdare. För det var så många olika smaker i själva glassen + att den "poppar" i munnen. För sån där "pop" grej som finns i vissa godisar, fanns även i själva glassen. Hehe! 
Jag gick sedan till Lekterapin och tänkte heja på dem som jobbar där. Men kom 5 minuter efter stägning, så där hade jag ju otur.. Men en annan gång kanske? Har inte kikat in där på evigheter nämligen. 
 
Efter min lilla promnix till kiosken och lekterapin gick jag sedan tillbaka till min avdelning. Dem ville att jag duscha ganska direkt så det var bara in i duschen sedan. 
Annars har jag inte gjort så mycket annat mer idag efter duschen. Bara kollat vid datorn och på film. Som ni kanske kan se i tidgare inlägg då jag skrev recension. 
Jag har även fått en påse blod påkopplat dessutom har gått klart. Mitt HB låg på 83 så det behövdes. Har inte fått blod på 2 veckor, om jag inte minns fel. Det känns rätt coolt! 
Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Talang Sverige. Det borde komma ut på tv3play nu? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0