16:e Juni - Måndag

Idag är ingen rolig dag.. Det är en krångeldag idag. Precis allt krånglar i min benstump och det är svårt att vara glad när man har ont och inget hjälper, det är svullet, Lindorna vill inte ligga på plats, utan flyttar sig vid minsta lilla rörelse. Jag har tappat humöret totalt. 
 
Måndagar brukar inte vara en bra dag då det har gått som längst emellan omläggningarna. Men tyvärrr blir det så mycket värre då det är sommar. Det känns så motigt att behöva tänka på att ha det så här ett bra tag till framåt hösten. Då brukar det ofta bli en aning bättre. Speciellt det här med svullnaden, det blir så tjockt när det är varmt och stumpen känns 10+ tyngre, om inte ännu mer.. Ja, det känns ungefär som jag släpar på en cementklump till ben. Det är fruktansvärt.. 
Jag hoppas så innerligt att det kommer på en bättre lösning snart på omläggningsmaterial som gör att det är stabilt och ligger på plats, trots att det går några dagar man bär det. Det här känns ju knappt hållbart. 
Ligger redan natten till måndagen och ofta har ångest för att man ska behöva ta sig genom måndagen så här som jag gör just nu fram till tisdagen. 

Det som är possetivt är att dem brukar ta min omläggning tidigare då det är sommar för dem har inte lika mycket planerat på sommrarna då folk har semester. Det gillar jag jätte mycket! 
Hoppas verkligen det börjar tidgare nu imorgon eller rätt snart. För nu har semestrarna precis börjat! 
 
Mina benskillnader. Nu får man ju tänka att jag har omläggningsmaterial under också. Men benet brukar vara något mindre än det här som de är nu. Nu är det ju fruktansvärt jobbigt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Stackars dig! Vilken enorm skillnad :-( Förstår att det måste göra mycket ont. Kram

2014-06-17 @ 11:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0