Nyss inkommen!

Ganska nyligen precis kommit in från att ha varit ute en stund. Eller ja, rättare sagt runt 40min sedan.
Jag fick en tidig omläggning idag, redan runt 08:00, så jag planerade på att göra något idag. Låg dock på uppvaket till strax innan 17:00 för att jag hade ont. Min läkare som la om idag, kom tydligen dit enligt kvinnan som jobbar på Uppvaket. Hon sa att jag hade blivit glad när han kom. Men det har jag inget minne av alls. Inte ens att jag har sett honom? Haha, läskigt! 
 
Eftersom jag var länge på uppvaket och hade ont så gick mina planer inte att utföra.  Jag hade velat gått på stan en stund eller shoppingcentret på Erikslund. 
Så jag planerad helt enkelt om, och bestämde mig för att käka på MAX hamburgare restaurangen som ligger alldeles vid sjukhuset, och drog sedan till affären som är i närheten också. 
Skönt var det att komma ut och få lite frisk luft. Spännande var det också, då jag var själv ute med enbart telefonen!  
Det är inte lätt att ta sig fram i snön, med rullstolen nämligen. Som det är ute just nu, går bra om man tar fart överallt men om (läs; då) det kommer mer snö, så kommer det att bli svårt. Vintern är inte lätt, allra minst lättast för oss som är funktionshindrade.. 
 
En fundering då jag var ute. Då jag hörde hur det small och sken till i himlen. Varför skjuts det raketer redan idag? Kan folk inte vänta till imorgon om man nu verkligen måste smälla raketer vid nyår? Jag kan förstå att det är fint med raketer och fyverkeri, men tycker synd om alla våra djur som finns, både vilda som tamdjur. Därför tycker jag att en dag sak gällas och det är att smälla på nyårsafton. 

Nu är klockan snart 22:00 och det innebär att taxin kommer då och jag ska åka hem! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0