7:e April - Uppdatering!

Ville lämna några rader här och uppdatera läget just nu. Blir sakta ännu bättre och bättre. Så skönt att det går åt rätt håll. 
Tog prover idag. Kollade bland annat infektionsvärde (CRP) och blodvärde (HB) Båda provsvaren var mycket bra och de känns jätte skönt att det är något possetivt idag. Annars har det varit rätt tufft som det brukar så här på måndagar. 
Måndagar är värsta dagen i veckan för stumpen. Det är så blött jämt och man vill bara att dagen ska ta slut och det bli tisdag. Men tiden går ju så fruktansvärt sakta när man önskar och vill något så gärna. 
 
Nog pratat om den och stumpen. Tillbaka till mina värden. Mitt CRP låg på strax över 200 innan och nu låg det på 15 bara. Har svarat jätte bra på anibiotikan, vilket känns jäte skönt. Dock hostar jag väldigt mycket fortfarande och känner av i lungorna och revbenen. Det lär det väl göra ett tag till iallafall då min lunginflammation var rätt kraftig och dessutom dubbelsidig. Men nu har man bestämt att jag ska "äta" antibiotika till imorgon och sedan avsluta. Sedan får jag väl se om jag kan åka hem imorgon eller på onsdag. Jag har även kopplat ifrån syrgasgrimman idag, helt och hållet. Hoppas hoppas!! 
 
Mitt HB låg på 92 så jag slapp blod idag, vilket är skönt! 
Nu på kvällen runt klockan 20:00 till 21:00 så kom mamma, Jörgen och Rasmus hit en stund. Käkade lite kvällsmat från MAX, vilket var super gott! 
Älskar min fina familj! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0