Just nu! + en massa tråkigheter bara..

Har istort sett sovit fram nu från strax efter klockan nio. Försökte få i mig kvällsfika som bestod av två smörgåsar, en näringsdryck och varmchoklad mellan klockan 19:00-20:00.. Jo tjena, jag fick i mig näringsdrycken och 2/3 av en smörgås och lite av dem varma chokladen. Sedan började jag må illa och kände att jag måste avbryta innan det blir värre. 
Fick en tablett mot illamående och sedan försökte jag bara att vila till Teen Mum, och strax efter nio som sagt så somnade jag. Var skönt att få sova lite och nu mår jag lite bättre. 
Grejen är att jag måste få mig mig något! Jag har ätit jätte dåligt i ca en vecka för det river fortfrande bak i strupen när jag sväljer och det gör rätt ont. 
När ska det vända undrar jag? 
 
För övrigt då? Haft lite dåligt blodvärde idag. Värdet har legat på 78 så jag har fått två påsar blod och den andra påsen har gått in nu precis. Sedan luktar stumpen något oerhört och jag känner hur det liksom kladdar innanför lindorna och jag känner mig så extremt äcklig med denna lukt. 
Jag längtar så oerhört till omläggningen imorgon. Att få känna sig någorlunda fräsch och torr! - En liten stund iallafall 
En annan sak som är jobbig som har hänt är att jag misstänker att mina stämband börjar ta stryk. Min röst försvinner mer och mer och nu är det mer väsande ljud. Att ropa på någon är t.ex helt uteslutet. Jag är nog stum innan jag är 30 - Skoj! 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite jordgubbskräm och mjölk och kolla på webbTV.

Kommentarer
Postat av: Tricia

Hej igen!
Såg din kommentar (ang. min kommentar, hehe) och ville bara svara dig så du vet att jag sett den. Jag förstår att det kan vara svårt att säga rent ut, de som jag knappt träffar skulle nog inte jag heller våga säga rent ut till. Men jag har en så stor släkt att de jag är nära är fler än många andras släkter tillsammans.. Så jag ska väl inte klaga.

Men lyssna på ditt inre, vad DU känner. Roligt att jag kunde va till nån hjälp :) Du har en intressant blogg, btw.

Kram Tricia.

2013-11-26 @ 01:20:38
URL: http://www.tricia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0