Måndag!

Godkväll! 
Nu är det ny vecka och det är skönt. Är tillbaka på sjukhuset för omläggning av stumpen. Förhoppningsvis är jag bara här till imorgon kväll. Det har varit jätte skönt att vara hemma över helgen. Äntligen har man kunnat sova ut mer! 
Nåja. Nu till min dag. Mamma väckte mig 09:30. Käkade lite frukost samtidigt som jag kollade på TV. Efter det så fixade jag mig iordning och packade för att åka till sjukhuset. Taxin kom som vanligt 12:20.
 
Jag är lite bekymrad över min röst. Sen förra helgen för ca en vecka sen, då jag var så dålig så har rösten varit hel knäpp. Jag har haft alla möjliga röster förutom min egna. Allt från målbrottsröst (som taxichauffören sa och skrattade, hehe) heliumröst till värsta gammal rökares röst. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka min röst. För det första så är det jätte pinsamt att prata och för det andra så hör ingen mig knappt. 
 
När jag kom fram till sjukhuset så togs det prover ganska direkt. Har även pratat med psykoteraputen jag ska få träffa nästa vecka. Det ser jag fram emot och jag hoppas han kan hjälpa mig lite. Men det visar sig! 
Annars har jag inte gjort så mycket mer. Kollat på TV och hållt på med telefonen i väntan på dusch. Fick även redan på mitt blodvärde och det låg på 92 idag. Det är jätte bra för att vara jag! Det är häftigt att jag inte har fått blod på ett tag. Fick inte det i torsdags heller förra veckan för då låg mitt blodvärde 107. Jag tror inte mitt blodvärde har legat så högt någon gång. Sen tror jag förresten att mitt blodvärde låg bra även måndagen förra veckan. Så det är häftigt! 
 
Dagens jag: 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0