Snabb uppdatering!

God kväll på er! 
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har faktiskt haft en bra dag idag.
Vaknade vid 11 av att assitenten kom. Funderade på vad jag ville ha till frukost.. Jag vet inte varför men jag har tröttnat rejält på smörgåsar till frukost.. Hu! 
Käkade iallafall den sista julskinkan som fanns kvar, bacon och en halva av en ostfralla som jag hade. Givetvis tog jag ju locket på frallan för den är ju godast! 
Sedan packade jag och fixade mig iordning för att åka till sjukhuset. Var rätt kul att packa idag nu när man har en ny väska att använda. Allt får ju plats nu och jag slipper att trycka ner mina saker i väskan! Jippi! 
Och jag är fortfarande sjukt nöjd över min väska. 
Det är ganska häftigt att man kan bestämma sig för att köpa något som man egentligen inte var ute efter från början. Jag ville verkligen ha en väska med nitar eller fransar för att jag älskar det. Kollade runt på en massa sidor men hittade bara såna som var jätte dyra. 
Sedan sa en sjuksköterska att man kan kolla på Zalando. Där har dom allt möjligt och även i alla möjliga priser. Så jag började kolla där och väskan dök upp där och jag kände bara: DEN SKA JAG HA! Den BLIR det! 
Som sagt, det är rätt häftigt det där. 
 
Nog pratat om min väska. Haha! Kom till sjukhuset runt 15:30.. Hade lite sms kontat med pappa som kom runt 16:00. Annabelle var inte med för hon var superförkyld och det var nog likabra det så man inte riskeras att bi smittad för har blivit lätt förkyld på senare tiden av min kära bror som är boven!  Han har ju en massa dagisbakterier som ni säkert förstår. 
Brukar inte vara den som blir smittad vilket har varit skönt men nu på senare tiden så har jag blivit det som sagt. Men jaja, förkylningar kan jag ta men sedan när maginfluensorna och magsjukan kommer (är det samma sak?) så blir det nog jobbigt eftersom jag har narkos och sövs.. Jag bara bävar för när man blir smittad med magsjuka. Åååh!
 
Sedan tog man prover på mig och det var ju lite roligt när proverna skulle tas. Jag har en slang som går till ett stort kärl i halsen som man tar blodprover ur och det gick inte så bra att få ut blod så sköterskan bad mig att kolla åt vänster. Sedan skulle jag prova att kolla åt höger, så när jag liksom rörde på huvudet så rann blodet ner i provröret.
Så hon utbrast: "Det rann när du rörde på huvudet!" 
Så jag skojade och gjorde små rörelser genom att kolla åt vänster-höger-vänster-höger och sa: "Så jag ska göra så här?"
Då sa hon: Faktum är att det rinner bättre när du rör på huvudet. Gör så igen! 
Gud vad jag fnissa! Men hon fick fart på slangen i halsen utan att jag behövde röra på huvudet. Så nej, blev inte yr. 
Runt 18:50 så hoppade jag in i duschen. Det gick rätt bra denna gång faktiskt. Ibland fryser jag som bara den att jag spänner mig och spänner jag mig så får jag ont. Det blir med andra ord; en ond cirkel. Men som sagt. Det gick bra nu. Var riktigt skönt idag att duscha! 
Nu efter duschen så har jag fått en blodpåse påkopplat som droppar på nu. Mitt bodvärde låg på 84 så det blir en påse blod idag. För övrigt mår jag bara bra. Har inte haft ont alls idag eller något sådant. Och det vätskar knappt heller. Det ända är att jag är lite tött men det kan jag stå ut med. 
Nu ska jag avrunda och kolla på dagens avsnitt av julkalendern. Den är ju så himla bra tycker jag!  Länkar till svt:s play sida ifall ni också vill se. 
Detta inlägg skulle bli ett kort och snabbt inlägg - JO tjena! Haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0