Tips tack!

Ofta på kvällarna när jag är på sjukhuset så har jag inget att göra. Sätter mig då vid internet. Att läsa bloggarna som jag följer går ganska fort. Sen har jag inget att göra igen. Nu vill jag ha tips på bra filmer eller tv serier som går att se gratis och utan något premium konto.

Gillar allt ifrån tonårsfilmer, animerat till skräck. Men inte action eller sci- fiction. 

Kom med tips?!


Kommentarer
Postat av: Ida

swefilmer.com

2013-08-15 @ 11:31:53
Postat av: Pia

"En fyra för tre" gick på tv -96 finns hela serien på youtube. Handlar om tre ungdomar som bor ovanpå ett äldre par i ett hus i Uppsala. Med är unga Robin Stegmark och Göran Gillinger.

2013-08-15 @ 23:01:01
URL: http://garnfia.blogg.se
Postat av: Rebecca

Vad sägs om att läsa fackliteratur ang din sjukdom. Läsa på om sårläkning, smärtlindring näringsupptag osv. Varför inte ta och hjälpa dig själv. Bli mer kunnig än läkarna på just dig. Läkarna har många pasienter med olika sjukdommar så vad sägs om att bli din egen specialist? Besöka internationella konventioner om sårbehandling mm och se vad du kan bidraga med (massor) är jag säker på.
Sedan har du säkert tid för en film med :) och en kaffe på stan :)
Tänkte inte att du skall isolera dig i literaturen och forskningsrapporterna, men mer kunskap kommer stärka dig så att du kan lite till dig själv (som vi flesta gör) och inte till någon okänd som kanske inte ens hunnit läsa din journal. Kommer du håg hur illa du blev behandlad på akutmotagningen efter din blödning?
Vill ge dig hopp! Du är stark snäll och smart! Bli nu lite modigare och väga sticka fram hakan!!!
Kram jag hejar på dig!!!

2013-08-16 @ 00:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0