Måndag!

God kväll på er!
Ny vecka igen då. Jag vet inte exakt vad jag ska skriva. Jag har lite "torka" i huvudet just nu. 
Hehe! Nåja.. 
Jag kan ju skriva lite om min dag. Vaknade mellan 09:00-09:30 idag. Jag typ klädde på mig och borstade håret. Sen låg jag och blundade till 10:00. 
Fick frukost av mammsen och det var ju super gott. Det vart såna där.. hm.. fyrkantiga "rost"mackor med julskinka på. Eller ja, jul och jul. Men sån skinka man har på julen typ. 
Det är som sagt förbaskat gott! 
När jag käkade så kollade jag samtidigt facebook och jag såg att någon kille hade svarat på en sökes annons om iphone5 som jag är ute efter. 
Det fräcka var att en tjej började fråga om den. Då kände jag liksom: "Men skriv en egen annons om du ska ha en iphone hörru!"
Jag menar. Ser jag att någon söker något som jag också är sugen på och kanske vill ha. Inte börjar jag att skriva på någon annans annons då. Så gör man INTE! 
Men sen hörde killen av sig och berättade priset och då tackade jag nej. Heheh! Så den där fräcka tjejen kan ta den ändå.. 
Nog pratat om Facebook och fräckheter. När jag hade ätit fixade jag mig iordning och packade för att åka till sjukhuset som vanligt. Taxin kom 12:20. 
När jag kom fram till sjukhuset började jag att pyssla lite i väntan på att pappa skulle komma. Tänka sig att han kom ensam denna gång. Han hade med sig mat också från MAX. Det var ju super gott!  Vi kollade på Smartare än en femteklassare och pratade lite. Sen löste han lite på ett korsord som jag hade fastnat på i en Knep&Knåp tidning medan sköterskorna försökte få blod ur min port-a-cath.. 
Jag kan ju säga er att det inte gick sådär jätte bra. Dom ville ta ut nålen och sätta en ny och då vart jag ledsen för jag hatar att sätta in en ny nål när jag är vaken. 
 Annars byter dem alltid på tisdagar då jag är sövd, men eftersom dem behövde ta prover och sen om jag behöver blod så var det därför dem ville det idag. 
Och att sätta in en ny nål i porten gör ganska ont. Den som sticker en måste sticka med ett "hugg".. 
Men sen kom läkaren och skulle testa. Och ärligt! Jag vette sjutton hur han gjorde - men han lyckades få igång porten någorlunda så det gick att ta prover ifrån. Halleluja! 
Sen mellan 16:00-17:00 så har jag duschat och efter duschen har jag fortsatt med mitt pyssel. 
Och nu sitter jag här vid datorn. Kollar lite på youtube och spelar på min bigfarm samtidigt. 
 
 
Jag ska väl snart ringa efter lite kvällsmat innan jag ska fasta. Känner att jag börjar bli hungrig nu. 
Jag avslutar med en bild på mig: 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Halloj! Ser att det gör ont när de ska sätta nål i porten då du är vaken...emlar man inte innan. När sonen på 6 år sätter nål så emlar vi alltid och han känner inge ont alls... /Camilla

2013-04-28 @ 22:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0