Just nu + några rader om dagen!

Hej på er alla! 
Förmodligen sover ni men nattugglan här är vaken. Det vill säga - jag!  Nej men ärligt. Är på sjukhuset just nu och har himla svårt att sova här och det är väl inte sådär jätte kul alltid. Fast måndag till tisdag natten gör mig inget. 
Då kan jag sova tisdag förmiddag, fram till jag ska åka på omläggning. Skulle jag vara vaken så skulle tiden så gå enormt sakta... 
Nåja. Just nu kollar jag på Andra Avenyn på datorn + att jag söker efter en usb sladd till min telefon. Har bara en sladd just nu och vill gärna ha två. För då slipper jag frakta med den till och från sjukhuset. Är alltid så himla rädd att jag skulle glömma den någonstans och gör jag det så kan jag inte ladda min mobil. 
Annars då? Det var måndag igår. Har varit på sjukhuset hela dagen. Har inte gjort något alls. Bara varit inne på mitt rum här och fördrivit tiden. 
Det har inte varit bra alls. Jag har visserligen inte haft ont, men det är verkligen jätte blött från stumpen. 
Nej, omläggningen blev inte så lyckad i fredags. Jag hoppas han verkligen lyssnar på mina klagomål (även mammas) skärper till sig och gör omläggningen bättre. För så här som det är nu, ska det inte behöva vara. 
Fast nu har jag hört rycktes vägar att min favorit kirurg är tillbaka. Jag hoppas innerligt att det stämmer! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0